HEJDÅ!

sådär allt e klart och så.. de enda ja inte gjort är att putsa spegeln men de va ändå de som var minst nödvändigt och viktig också =)
Nu ska jag får skjuts av pappa ner till barkarby station där jag sen ska ta tåget till skogås, så från och med nu kommer det bli en sämre uppdatering men ska försöka uppdatera så ofta jag kan, också e jag tillbaks som vanligt igen på onsdag kväll. massa pussar och kramar!!!!!!


Nås på mobilen om det är något, puss!!

AKVARIET KLART!

Blää vad varmt det blev!!!! Har precis städat klart hela avkaveriet.. det tog ju sin lilla tid, sååå tråkigt men något som faktiskt behöver göras, sköldpaddan kan ju inte städa själv direkt ;)
Har även nästan städat klart i mitt rum, har iaf plockat bort allt så ska väll damma och dammsuga, torka golv och putsa spegeln, får somsagt de om jag gör det idag eller när jag kommer ehm på onsdag kväll, skulle iof va jävligt skönt att komma hem och inte ha ett piss att göra..
För om ja inte fixar det idag kommer jag bli irriterad på onsdag att jag inte bara gjorde det med en gång;p menmen får se hur jag gör =)
Har nästan packat klart också, lagt fram nästan allt på sängen så de ska bara ner i väskan och sen packa ner lite mer grejer och sen e jag klar på den fronten =)
Då ska jag fixa mig, men orkar inte sminka mig så de blir bara till att platta håret och dra på lite mascara så får det räcka! =)

Vi får se om ja kommer kunna blogga under denhär tiden, beror på om jag kan låna Mathias data, men det får vi se, annars kanske jag kör någon mobilblogg lite då och då så får ni en bättre uppdatering på Onsdag kväll om jag inte åker hem någon gång emellan =)
aja nu ska jag packa resten puss!!


Jag i förregår..

FIN, REN OCH LEN =)

Då har jag precis tagit ett alldeles underbart skönt bad =) Gjorde en hårinpackning också, så gör jag det igen på onsdag sen nästa söndag och sedan börjar det bli dax att klippa topparna =) och kanske färga håret om någon månad..
Tänkte färga en gång i början på sommaren men sen tror jag att jag ska låta det vara hela sommaren och skita i utväxten och sedan färga innan skolan igen, så håret får en vilopaus =)

Ska iaf strax gå och sätta på en ansiktsmask och sedan plocka bort det sista i rummet, damma, dammsuga, torka goln, putsa spegel innan jag sedan ska städa akvariet och sen packa, fixa mig och äta och sedan dra vidare till min baby =)
men vi hörs lite senare puss!!!


VAD DÖLJER SIG I PÅSEN..??

Så vad ligger egentligen i min H&M påse?? =)



....


Jo nämligen en hårinpackning mot klyvna toppar och så, och 2 ansiktsmasker =)
Fick pengar av mamma för jag e så underbar ;)


IGÅR+IDAG

Hejhej. Förlåt för den dåliga uppdateringen på slutet där igår:P men de hände lite saker på kvällen så jag orkade verkligen inte, jag pratade lite med vänner och sen gick jag och sov faktiskt =)

Igår så åkte jag ju somsagt till camilla, påvägen gjorde jag två stopp, ett på H&M och ett på hemköp ;)
På hemköp köpte jag med mig en daimtårta, min och camillas, vi älskar nämligen de! =)
Så när ja kom till henne så fikade vi och pratade massor och planerade lite inför sommaren, hoppas bara vi får!!!! Men de borde gå för vi har ju faktiskt planerat det mesta!! snälla, snälla säg att de går!!! och vad få ni inte veta mohaha feel the pain!
Sen åkte jag hem vid 8 tiden men kom inte hem förens 22:O Jag klev av bussen i sumpan och skulle där ta tåget men bussen va sen så missade tåget suck-.- men hittade en hundring på marken =D vilket flyt ;)
Jag gick iaf ner till tunnelbanan istället för att åka till centralen och ta tåget därifrån så jag slapp stå och vänta i 30 min helt själv, men självklart ska tuben köra sent så jag missar tåget i stan precis så jag får ändå sitta där i ca 30 min, suck menmen.. kom iaf hem till slut ;p

Idag vaknade jag nästan nyss och idag ska jag städa rummet, städa akvariet, packa och sedan så småningom åka till Mathias där jag ska sova idag, måndag och tisdag. sen tisdag kväll sover jag hemma.
Ska ju nämligen praktisera hos hans pappa så det blir enklare om jag sover där plus att jag får sova längre =)
men nu först tror jag att jag ska ut och sola lite =)
puss!!


HEMMA!

Kom hem för ca 1 timme sen men orkar inte skriva ngt.. hörs imorgon puss...

AND I'M OFF..

sådär då e jag äntligen helt klar, och ja jag segade lite (a)
har iaf endast mascara eyeliner och ögonskudda idag så jag struntade i foundation och rouge! så duktig, för nu kan jag få färg i ansiktet när jag är ute, jääjj, och de börjar faktiskt dra ihop sig för sommartiderna då man skuttar runt utan smink =) skönt faktiskt!
Och jag känner att jag fått mycket bättre självförtoende och självkänsla än tidigare år, för då tyckte jag det var jätte jobbigt att gå osminkad och så men nu är det faktiskt inte så farligt ;p
aja ska ringa camilla nu och sen dra en sväng förbi jakobsberg och sen åka till henne =)
puss!!


Ettt annat berende e choklad, mmm så jävla gott!!! =)


hejdå =)

DAGEN BEROENDE!

Dagen beroende nr 1, kan inte sluta lyssna:P framförallt första låten, den e typ deppig men vene har bara blivit beroende av den;p
och den andra e skön och får en att längta till sommaren =)


SOL SOL SOL!!

Sådär då har jag precis jobbat på brännan i ca 20 minuter och fick faktiskt färg bara på den korta tiden, tänk om ja hade haft hela dan på mig att glassa i solen, skulle väll vart en pepparkaka i slutet av dagen ;)
Men det känns bra att man kan ligga så kort tid och ändå få färg =) så nu kan man ju sakta men säkert börja bojkotta solariet helt =) Har en solpolett kvar och tänkte använda den någon regning och mulen dag kanske, för när det ser ut såhär utomhus så är det ju ganska så onödigt att lägga sig i solariet ;p right??

Nu ska jag iaf alldeles strax hoppa in i duschen och sen börja fixa mig för att åka till camilla, tror det blir någon tunika idag, med mina nya balla leggings och några snygga skor =)
Sen funderar jag faktiskt på att bara dra på mig lite maschara idag och strunta i foundation och så för på så sätt får jag ju även färg i ansiktet när jag är ute =) men får se hur det blir med det, nu ska jag iaf fixa mig, puss!!


Här låg jag och glassade i solen =)

SOLEN SKINER, HIMLEN ÄR BLÅ..

Godmorgon mina sötnosar =)
Jag vaknade runt 10 idag men låg kvar och drog mig till ca halv 11 och sen gick jag upp, satte på kaffe och startade datorn, ska strax dra på mig bikinin och dra ut i solen och lägga mig och steka lite =)
Rummet måste ju städas också men vet inte om jag orkar ta det just idag, nästa vecka e jag ju ledig torsdag fredag, eller iaf fredag för på torsdag ska ju syrran ta studenten, visst fan de kanske måste vara städat då:P
Får nog kanske ta och städa imorgon då.. blä ;p
aja nu börjar magen prata också så får väll ta och stoppa något i den medans jag väntar på kaffet och sen gå ut och steka =)
puss!!


SKA PÅ DEJT! =)

Sådär då har jag tvättat bort sminket, borstat tänderna, tagit på mig pyjamasen, smort in ansikte och läppar, bäddat iordning i sängen och fixat alltihop för att kunna sova.
För börjar bli ganska pömsig nu så tänkte fundera på refrengen och gå och dejta kudden! =)
Det är ju en dag imorgon också somsagt och tror det kommer bli en ganska så lång dag faktiskt, men allt hänger på vädret.
puss och godnatt älsklingar!<33


LITE ALLMÄNT BARA..

Hello beautiful =)
Nu sitter jag här och äter onyttigt mohaha! (a) men det är ju helg så man får vara lite onyttig faktiskt, äter choklad och dricker coca cola =) Mmmm!!!
Jag har faktiskt lite tråkigt, men vet inte va jag ska göra.. Kanske sova?? men e inte tillräckligt trött, funderade på att bada men de kanske e lite sen för det, sucksuck.. Funderade även på att kanske göra en ansiktspeeling men kom på att då kan jag lika gärna bada och göra det imorgon, kanske ska svänga förbi H&M och köpa ansiktsmaskar och hårinpackning imorgon också, kan ju fråga om mamma kanske kan sponsra mig lite(a)
Tänkte även beställa tid hos frisören snart, tänkte klippa topparna, klippa upp håret lite till, och klippa luggen lite, hade ju snelugg förut men sen bestämde ja mig för att inte ha det, men nu har den "luggen" blivit alldeles för lång I think så då tänkte ja klippa den lite iaf =)
aja allt från mig nu, kommer nog ett godnatt inlägg sen också, pussar!!!


Mmm marabou! ;)

(kunde föresten inte hämta kameran idag för syrran glömde ta med den till jobbet men får fixa det någon annan dag)

GRATTIS!!!

Vill passa på att Gratta syster min, inte för att hon fyller år, utan för det första har hon namnsdag idag, så grattis på namnsdagen syrran!! (Jeanette)
Och för det andra så var hon på jobb intervjuv idag och hon fick jobbet, så grattis igen!!!
Vilken passande dag att få jobb på eftersom du även har namnsdag ;)


HOME AGAIN!

Sådär då va jag äntligen hemma efter en mysig dag =)
När jag kom till Mathias så satt vi oss på hans baksida och solade, varmt och skönt var det verkligen, synd att vi inte började tidigare så vi hade fått bästa solen som ger mest färg ;)
Sedan åt vi iaf lite, va egentligen inte ett dugg hungrig men mathias tvingade mig att äta så fick väll i mig lite iaf ;p
Sedan rullade timmarna på och 21.51 tog jag tåget hem då han skulle ut, jag hade också tänkt dra ut idag men det känns så sent om ja ska fixa mig nu och festen ja isåfall tänkte dra till är i rönninge så kommer ju inte vara dör förens typ 12 så då kan jag lika gärna ta en hemma kväll bara =)
Nu när jag kom hem så åt jag grillat! så jäklans gott!!!!

Imorgon då, ska ju bli uppemot 30 grader sägs det så hoppas på att det stämmer också! Isåfall ska jag gå upp i bra tid och gå ut och sätta/lägga mig i solen och steka, sen funderar jag på att åka förbi camilla och kanske ta en fika, vet precis vad jag ska köpa med mig isåfall ;) men de kan jag itne skriva här för då finns de ju risk att sötnosen ser ;)
Sen på kvällen får vi se om ja drar ut någonstans eller om ja e med Mathias, det är iallafall mina planer för morgondagen men vi får väll se om dom håller i sig ;)
puss!!


FUCK TO AND KISSES TO

Innan jag drar ska jag bara berätta att jag kommer börja med en ny kategori som heter fuck to eller kisses to.
Fuck to är saker jag ger fingret åt, alltså dåliga saker och kisses to är saker jag ger pussar till alltså bra saker! =)
Lets go!



 



*Jobbiga männiksor som vägrar låte en vara och som lägger sig i...
*Folk som leker coola och tror dom är något..
*Folk som tror att dom alltid vet bäst och alltid tror dom är bäst...



*Underbara, söta och omtänksamma männiksor som bryr sig..
* Min underbara och oslagbara tvillingsyster Camilla..
*Folk som är allmänt snälla, gulliga och trevliga mot alla..

=)

HEJDÅ!!

Är lagom irriterad nu alltså.... shit det kokar inom mig, lär väll slå sönder något snart säkert...
ska iaf dra hem till Mathias nu tror jag hejdå! nås på tele om de e ngt!



Jag idag..

STÄMMER DET ATT DEN BRUNNIT??

Godmorgon!! =)
Hur är det med alla underbara idag då??
Med mig är det bara bra trotts att jag blev väkt 3 mijloner gånger imorse av massa sms menmen dom visste la inte att jag var ledig idag..
Nu håller jag på att värma en baugette som jag sedan ska äta till frukost, blir nog en kaffe latte också, de va så länge sen.
När jag ätit och lite så ska jag börja fixa mig för att sedan åka och möta Mathias, vi ska hitta på något en stund nu på dan och sen ikväll skulle han på Mirran(krogen vid honom) tror jag..

Måste bara fråga om de e någon som vet om det stämmer att pizzerian Amigoz här i viksjö den som ligger vid Handlar, om den brunnit ner inatt?? svara gärna =)
puss!!


ÅÅÅH!! :@

Är nog irriterad för idag!!!!


Godnatt!

LEKA MED MIG IMORGON??

Någon som vill hitta på något imorgon??(Fredag)
Är ju ledig hela dan och det enda jag har planerat är att hämta min kamera på äldsta syrran Jessicas salong, men annars har jag inget bestämt så någon som vill hitta på något säg till! =)


HUNGRIG SOM ETT DJUR!!

sådär då va man hemma igen då efter syrrans konsert, den va helt okej =) Syrran var iaf duktig!! =)
Och som jag redan listat ut så följde inte matte med eftersom det är match idag, senaste uppdateringen jag fått är att vi leder!!! AIK alltså! och för ni som e efter så spelar aik-hammarby idag!!! =)

Nu sitter jag och äter köttbullar och spagetti, är vråååååål hungrig, borstett från den lilla köttbulls baguetten jag åt idag så har jag inte ätit något och jag käkade ingen middag igår heller så huungrig är jag!
Nu ska jag äta min mat och sedan får vi se vad som faller mig in, är ju somsagt ledig imorgon!
puss!!!


Innan jag åkte till konserten...

...

det blev varken pluggande eller platta håret, istället gjorde jag e köttbullsbaguett och la mig på soffan och tittade på vänner..
Är så jävla trött, ursäkta språket men aa...
Håller just nu på att vänta på att mitt kära kaffe ska bli klart, kansk får lite energi av det iaf, sedan är det bara att platta håret och sedan vänta på Jonathan, Jeanettes kille, han ska nämligen också på konserten ikväll..
Får se om Mathias följer med, som de ser ut nu så tror jag inte det, men e inte förvånad heller menmen så äre iaf aik-hammrby spelar ju ikväll så han skulle förmodligen till Mirran och titta matchen istället om dom visade den där, så får väll besked snart men kan säga att ja e 99% säker på hur det blir:P
aja nu lär väll kaffet vara klart så ska väll gå och hämta det, puss!!

ONÖDIG SKOLDAG..

Aa onödig kan man verkligen kalla denhär skoldagen... Började ju där 9.40 med engelska men jag satt ju somsagt bara och läste igenom bloggar eftersom jag hade min uppsats hemma, sen efter skulle vi iaf ha svenska men våran lärare viste inte vad vi skulle göra så vi fick lämna böcker om vi hade ngr och sen sluta, men jag hade inga böcker så ja fick bara sluta på en gång, så det jag gjorde i skolan idag var att läsa bloggar vilket jag lika gärna kunnat gjort hemma... Suck..
Fick iaf ledigt hela dagen imorgon så nu har jag inga mer skoldagar så ska inte till skolan förens skolavslutningen!! =D Fyfan vad nice!!!!
Våran svenska lärare sa att jag ligger mellan G och VG och att han ska rätta resten av mina uppgifter och se vad jag får för betyg, hoppas på ett VG eftersom jag hade det i 9an, men iaf så har jag typ 5 uppgifter jag inte lämnat in i svenska som är typ halvklara, anlednignen är att vi bara får 1 max 2 lektioner på oss att skriva uppsattsen innan han börjar på nästa så de har varit skit störande, men jag hade inte riktigt koll på vad det var jag gjort och inte så min lärare sa att jag slapp göra det hahaha! ja så går de om man inte har koll ;)
Jaja nu ska jag komma på något att göra dom närmsta timmarna innan jag ska åka till syrrans skola..
Kanske ska skriva uppsatsen på engelska?? Hmm vi får se, har ända tills den 8 på mig somsagt...
puss!!


Flumm med mobilkameran imorse ;pp

MYGGBETT=(

Sitter  nu på engelska A i skolan, kom för ca 20 min sen, drog ner i kafét för att köpa frukost(risifrutti och kaffe) men dom hade slut på risifrutti så fick bli en kaffe bara och nu sitter jag här med kurrande mage... Får väll gå ner efter lektionen och titta om de finns ngt annat ja kan äta, hade lite brottom innan för att hinna i tid.
Och åter igen måste jag säga, skit väder!!! usch fy och blä!!
Bara vägen till skolan har håret hunnit bli lite lockigt, hur ska jag klara hela dan då?:O
Fast iof slutar jag 12 så då ska jag åka hem så e de bara platta till det då ;)
Ikväll ska jag ju somsagt på syrrans konsert, och Mathias kanske följer med, hoppas på det, skulle vara riktigt mysigt! =)
Nu ska jag egentligen fortsätta på min engelska uppsats om min barndom men jag har ju allt hemma på min laptop så det går ju inte, ska skriva klart det hemma och jag har ända tills den 8/6 på mig så har ju gott om tid =)

Sen måste jag avluta med att säga: Jag har fått årets första myggbett!!!!!! =( fick de på tåget i morse =( På tummen och det kliar och e svullet, bläää!! Tål ju inte myggbett de svullnar alltid upp...
Menmen sånt e livet eller något haha!
puss!!

DAGEN

Godmorgon alla pigga rara och underbara, tjocka smala haha =)
Vilket skit väder vi har idag!! buhu! jag vill ha det varma vädret tillbaks!!! klagar fast det inte ens gått en dag sen det var varmt (a) tihi!
Vad händer idag då?? Jo ska strax till skolan, börjar 9.40 och slutar 12 så det är ju en riiktigt slappdag iaf, som består av svenska och engelska, juste måste sätta mig ner och skriva klart dendär jävla uppsattsen på engelskan... Får väll göra det när jag kommer hem då.. Jag som tänkte säga att jag skulle slappa (a)
Iaf ikväll eller senare idag så ska jag åka till syrran Jeanettes skola och titta på hennes konsert, han ju inte med den igår så får nog bli idag, hennes allra sista eftersom hon tar studenten sen =) så de blir nog ritkigt nice! Synd bara att kameran fortfarande inte är tillbaks.. börjar bli lite smått irriterad nu, det är ju trotts allt MIN kamera som ja vill använda!
aja vad ska ni hitta på idag??
Nu ska ja iaf gå och göra kaffe och borsta tänderna innan jag sen ska dra ut i regnet, usch fy och blä!
puss!!!

LITE DEPP.

Gud vad skönt det är att ta ett bad och bara koppla bort när man känner sig lite nere, ni vet bara ligga där för sig själv, försvinna bort från omvärlden och bara tänka och få vara! Kändes som jag behövde lite space och tid för mig själv faktiskt, funderar på att fortsätta på samma spår genom att tända ljus i rummet lägga mig i sängen och titta på ngn film eller om de finns något på tv att se, och bara vara som sagt, ta de lugnt och varva ner lite men mest bara tänka =)

Har inte ätit middag idag e inte hungrig och har ingen lust att laga ngt idag men jag funderar på att stoppa i mig lite mysli eller något bara för att ha något i magen, men vi får väll se hur jag gör, nu ska jag iaf plocka lite i rummet så man kan få ro där inne annars blir man bara uppstressad och får ångest över att det är stökigt..
Men sen slutligen ska jag börja tända alla ljus, som också behöver fyllas på för den delen så får väll prata med mor min om vi kan ta en tripp förbi IKEA ngn dag.
puss!!


Kärlek till dig syster!

BLABLA..

sitter här och tänker lite och tråkar..
Funderar lite på att städa rummet också, men orkar jag verkligen det?? Hm vet inte, är ju så himlans skönt när det väl är gjort men att göra de är inte lika nice ;p

Har iaf precis smällt i mig ett par bullar men kaffet gick inte lika bra att få i sig, det smakade inte som de brukar, kanske beror på att de stod kvar i kaffebryggaren för länge aja får väll göra en ny kopp efter maten..
Juste måste tänka ut vad jag ska laga också.. Några tipps??
Nej usch vad depp allt känns, kanske ska sätta på musik, kanske e tystheten som tynger ner mig, eller kan de va så??;p
äh nu får ja fan komma på ngt. puss!!

KAFFEFILTRET I BRÖDROSTEN??

Aa tror som sagt jag är ganska trött i huvdet just nu om ja ska vara ärlig, för direkt när jag kommer hem så tänkte ja fixa kaffe eftersom jag inte druckigt det på hela dan, men jag hällde i vatten i kaffebryggaren och så, och sen skulle jag sätta ner kaffefiltret och då sätter jag ner ner i brödrosten, jadu så kan de ju gå.. Började garva lite för mig själv och tänkte: hur tänkte jag här??!
Haha, men vi skuller på trötthet ;)

Kom iaf till skolan vid 10 tiden idag, vi började med att lära oss att göra en förlägningssladd och jag fixade det galant! =) så behöver ni en förlägningssladd så fråga mig så fixar jag en ;) haha!
Den fungerade iaf och min lärare sa att de såg skit snyggt ut, woho!!
efter teorin med Ove så var det idrott, men först drog vi några från klassen och käkade hamburgetallrik i huddingehallen, vi fick reda på att vi skulle antingen springa eller gå 5 km på idrotten, va tydligen "gymnasie varvet" eller vad dom nu kallade det för.
Jag Ellen Theodor Fredrik och Rekan gick.. Vi fuskade lite också (a) men det var bara vi där från hela klassen så vi va ju duktiga som gick lite iaf ;)
Grejen e den att hade jag haft nära hem hade jag kunnat springa men nu när jag har 1 och en halv timme hem så vill jag inte gärna sitta svettig på tåg och buss, tycker inte det känns så fräscht ;pp

Nu har jag ingenting för mig, tänkte åka och titta på syrrans konsert som hon har idag men kommer aldrig hinna så tyvär syrran<33
så nu ska jag väll gå upp och hämta mitt kaffe och sedan läsa runt lite i bloggar, puss!!


Mina skor jag fick av skolan som arbetsskor! =) skit snygga!! men funderar på att anväda dom som vardagsskor och ta ngr av mina gamla skor som arbetsskor, men vi får se hur jag gör =)



090526

hmm jag e shopping sugen... Igen, sjukt ja va ju fan och shoppa typ nyss, menmen (a) tänk om pengar växte på träd, eller i alla fall om mina pengar växte på träd, vad bra de skulle vara, skulle ja kunna shoppa hur mkt som helst (a)
Hinner ändå inte iväg ngn stans nu för kista som e närmst stänger 9...
sitter iaf nu i mina nya leggings, försökte få en bra bild på dom men är typ omöjligt men lägger väll upp en som blev hyffsad iaf =)
Just nu sitter jag och dricker nybrygt kaffe och tänker lite, funderar på om ja ska åka till Mathias ikväll igen, han vill det men vi får se hur det blir =)
Undra vad det blir för väder imorgon föresten, någon som vet?? kan de inte bli sol som de va idag!! sol och varmt, men då ska jag ha rätt kläder på mig så de inte blir as varmt ;)
aa annars så har ja väll inte så mycket mer att säga.. Fick reda på att jag får VG i matte, samma betyg som ja fick i 9an så de va inte så förvånande, men glad blir man ju.
men vi hörs puss!!



ÄNNU MER SHOPPING!



Ingen bra bild på leggingsen men får ta en bild när jag har dom på sen så får ni se =)

HEMMA IGEN..

Tjabba!!
Kom precis hem från Kista efter lite shopping ;)
Jag åkte ju med Camilla och Ellen till huddinge centrum efter skolan och åt på McDonalds, våran luch fick de bli eftersom vi inte ätit något.
Jag gick in på Glitter i huddinge för att titta efter öränhgerna jag vill ha som passa till min nya klänning, jag har ju 7 hål i öronen, 4 på ena och 3 på andra, så då brukar jag ha 5 st små blingbling örhängen och sen ngr andra i dom andra 2, och till klänningen ville jag gärna ha rosa blingbling, men dom hade inga fina på Glitter där så jag åkte själv till Kista istället, hittade ngr finare där men fortfarande inte dom jag ville ha menmen de får duga =) så köpte dom, hårspray, ett vitt midjeskärp och ett par leggings som e "trasiga" fram, svårt att förklara men får lägga upp bild när jag har dom på mig ngn gång =)
Jag åkte iaf hem sen och precis när jag kliver av bussen så börjar det regna, sjukt konstigt för först var det ju strålande sol, men det är inget man kan göra åt ;pp
puss!<33

SKOLAN

sitter i skolan nu och ska strax gå och leta upp våran såkallade mattelärare, eller får man säga mattekärring?? ;)
Vi ska få reda på resultatet på senaste provet och sedan lämna in böckerna sen sluta, jag har glömt mina bäcker hemma så smart som jag e, men får väll leta upp henne imorgon eller ngt och lämna dom bara =)

Efter skolan så ska jag och Camilla dra till Huddinge och äta, ingen av oss har ätit idag så vi är väldigt hungriga!! Ska även in en snabbis på glitter och köpa rosa örhängen som passar perfekt till min nya klänning =)
Idag kom jag till skolan vid 11 och då målade jag klart min dörr direkt, så nu är jag klar med hela kursen och jag fick vg-mvg på nästan allt, jääjj!! duktiga jag!
Fick även mina arbetsskor idag!!! =D så kommer upp bild på det senare men nu ska jag dra, puss!!!


NU ÅKER JAG IGEN ;)

Himla flygandes fram och tillbaks på mig!
Måste först säga, AAAAAJ!!!!  kliv fan aldrig på en plattång för det gör galet jävla ont!!!!! ont att gå också =( snyfft!!
Menmen har itne tid att gnälla, nu åker jag hem till Mathias, nästan helt osminkad till och med, har bara lite mascara så hoppas ja inte träffar ngn på vägen, fast iof e ja ju alltid en skönhet så;p
aja hörs imorgon igen, pussar!!

SHOPPING


Det jag köpte, ska prova den nya mascaran sen, hoppas den e bra! =)
Förlåt för dålig bildkvalite men kameran e fortfarande inte tillbaks..

HEMMA NU..

Sådär äntligen hemma igen och måste börja med att säga SATAN vad varmt det är ute!!! Trodde ju nästan man skulle svimma på bussen eller något, kände hur jackan började klibba, blä...
Och sen vill jag åter igen säga förlåt för dålig uppdatering, ska inte vara så men ibland hinner man bara inte med, hela gårdagen spenderade jag i alla fall med Mathias, det var tänkt att han skulle åka hem på kvällen men jag tjadade på honom lite så det slutade med att vi gick ner till handlarn och köpte choklad och cola istället och hade det mys, och till middag käkade vi kina mat, mums!!

Idag iaf så jobbade jag på riiktigt bra i skolan! Tapetserade klart heela mitt bås, så nu imorgon ska jag till skolan vid 11 och bara måla min dörr och täcka av golvet och sedan e jag klar, hann med hela kursen, fan va grym jag e!!! =)
Matte prov efter det iaf och kan väll inte säga att de gick direkt bra, fattade typ ingenting denhär gången, tyckte frågorna va konstiga och ja va inte den enda att tycka det...
Efter matten iaf så drog jag och camilla till stan eller först till huddinge där vi köpte glass(a) sedan till stan där hon skulle byta sin stav i tungan men blev inte så, hon köpte bara en ny stav och sedan drog vi in på H&M där jag köpte en mascara och sen toffsar som veeerkligen behövdes!
Sa ju förut att ja skulle shoppa i stinsen idag men blev inte så, orkade verkligen inte men kanske tar det imorgon istället =)
aja nu ska jag hoppa in i duschen och lite så, sover förmodligen hos älsklingen inatt =)
puss på er!


Bytte direkt om till shorts och linne och satt upp håret när jag kom hem! =)
Tog bort sminket gjorde jag också, så himla skönt!! =)

JAG LEVER! WOHO!

Så nu har jag äntligen klarat av hela måndagen i skolan..
tänkte inte skriva så mycket nu faktiskt dels för att datorn här är störd och sen för att jag ska iväg till stan med Camilla, tänkte mer medela att jag lever och förlåt för dålig uppdatering men skriver när jag kommer hem!
puss!!!

GODNATT!!

Usch vad tiden började gå segt helt plötsligt.. kanske beror på att nu är det bara ca 45-60 min tills Mathias är här och bara för det så går de segt.
Måste bara säga faaaan vad ljust det är ute!!! brukar inte vara uppe såhär sent, eller ska jag säga tidigt?? men nu när ja tänker efter, så brukar ja ju fan nästa gå upp vid denhär tiden på skoldagarn, brukar gå upp vid 5 och nu e klockan 4, men inte tänker ja på att de e såhär jäkla ljust ute då, menmen det är skönt på morgonen när man sovit en hel natt men nu är de bara jobbigt för de känna itne som någon kvälls stäming trotts att jag är galet trött.
Men nu ska jag faktiskt stänga av datorn och inte starta den förens imorgon när jag känner för det =)
Tänkte borsta tänderna och sen vet ja itne riktigt vad ja ska göra för att få tiden att öka på lite, funderade på att lägga mig i sängen men vid närmre eftertanke känns de bara riktigt dumt för risken är att ja somnar bara ngr minuter innan ja ska springa och öppna, men får väll vara lite finurlig och hitta på ngt som sista minutrerna,
puss och godnatt!!!

LÄNGTAR TILLS MÅNDAG :o

det är alldeles lagom varmt och gosigt i mitt rum nu och de ända som saknas är en Mathias att krypa ner brevid så nu väntar jag bara.. Ska strax gå och borsta tänderna för att 'döda' lite mer tid =)

Jag längtar som f*n tills måndag!! tror de kommer bli en nice dag faktiskt, dagen kommer börja med att vi blir bjudna på fika av våran mentor, och vad passar inte bättre än att börja veckan med lite fika?? =)
Sedan kommer jag tapetsera klart i mitt bås, vem vet kanske hinner jag till och med måla dörren, annars gör ja klart det på tisdag och då har jag hunnit med hela kursen!! =)
Sedan efter så är det iaf matte prov, grafer, har inte pluggat ett piss men på alla andra prov har jag fått VG trotts att ja inte pluggat så kan ju hoppas på det nu också =) Provet skriver man iaf relativt snabbt och sen får vi alltid gå och då ska jag åka till Stinsen och shoppa!!! =D Trotts att jag ska åka själv tror jag det blir ritkigt nice, det är faktiskt skönt att åka själv också.
Men det vill till att ja inte har en dålig hårdag för då blir man bara irriterad och vill hem och sätta upp en toffs på huvudet.. Känner ni igen det?? när håret bara lägger sig och sen blir det electriskt och drar sig som ansiktet och är bara allmänt jobbigt, de kan verkligen förstöra en hel dag haha! Ibland vore de bättre att vara kille alltså ;p eller många ggr har ja känt så ;p Känns som killar fått så mycket mer fördelar än oss tjejer, eller bara ja som tkr de??
puss!


För några dagar sen =)

DATAN PÅ IGEN..

Jag gjorde iordning ljusen, tände ngr stycken, la mig i sängen med ett glas oboy och ett glas c-vitamin och slötittade tv, sedan gick jag upp och gjorde snyggt i köket, satte på diskmaskinen och lite sånt, efter de tvättade jag bort sminket, smorde in ansiktet, tog på mig pyjamas och la mig i sängen en liten stund till. Började fundera på att kanske borsta tänderna och sova men ja titta på klockan och såg att den var halv 3, innan jag kommer isäng så kommer klockan hinna bli ca halv 4, och innan ja somnar kanske den blid 04:15 och då är det bara ca 30 min kvar tills Mathias är här och jag ska gå upp och öppna dörren så istället så bestämde jag mig för att sätta på datan, blogga lite och titta runt lite, kanske små plocka lite i huset, förbereda en tvättmaskin jag kan sätta på imorgon och lite så för att fördröja tiden tills han kommer och sedan gå och sova då istället.
För att sova 30 min för att sedan pallra sig upp för att öppna till Mathias för att sedan gå och sova känns ganska meningslöst, då är det bättre att få lite bra sysslor gjorda innan och sedan öppna för Mathias och sen krypa ner i sängen och somna tsm med honom =)
Så de kanske blir lite nattbloggande från min sida inatt då, men de är ju aldirg fel, frågan e om de finns några nattläsare?? vem vet, kommentera gärna isåfall =)

Jag rensade iaf alla ljus hållare och sånt från sterain för som ni kanske kommer ihåg hade min ljus runnit ganska så mycket?? så att det till och med bildat en liten staringubbe, remember?? I know I do =)
Sedan märkte jag att alla mina flytljus brunnit ut och att jag inte inhandlat ngr nya så jag fick låta fantsin flöda och kom på att ja hade ett helt glas full men snäckor som jag plockat tidigare och 2 st jätte söta ljus men blingbling stenar och hjärta på som egentligen itne har någon bra plats så ja bestämde mig för att kombinera ljusen, skålen flytljusen varit i och snäckorna med varandra och det blev ju riktigt bra!
Lika bra som det blev förut när jag kombinerade en järnskål jag slagit till själv, sand från skåne, snäckor från skåne och ett värmeljus..
Har ja berättat att innan ja va inne på att bli målare så hade jag stora funderingar på att bli designer, kanske skulle passa som det?? ;p
Men e glad att jag valde måleri! =)
puss<33


Ljusen..


Jag i pyjamas och utan smink men ändå en skönhet ;) mohaha!

BLOGGVÄRLDEN ÄR FARLIG!

Gud vad man kan sjunka in i bloggvärden, håller ni inte med?? Man kan fastna i en blogg och sen klickar man sig vidare till nästa och sen till nästa också bara fortsätter det, man kan sitta och läsa i flera timmar vilket jag precis gjort, dock inte i olika bloggar utan i en och samma blogg.
Det handlar som en tjej som e 17 (91:a) och är gravid för andra gången, första gången var hon 15 och då var de inga funderingar över huvudtaget utan abort var det självklara valet, nu vet hon dock inte hur hon ska göra och hon söker vårt stöd och våra åsikter. Döm henne inte dock för hon skyddade sig med p-piller! Nevroletta (samma som jag använder, hjälp!)  men blev gravid ändå.
Titta gärna in den ni kanske bli lika fast som mig så varnar er lite ;) tryck HÄR för att komma till bloggen

Nu tänkte ja iaf byta om till pyjamas, tvätta bort sminket, lägga mig i sängen och titta lite tv med ett glas oboy tror jag, sedan gå upp och borsta tänderna och sen gå och lägga mig och sussa, sen ska jag upp igen vid 5 tiden för att öppna åt Mathias, eller så lämnar ja dörren öppen så får han komma och krypa ner breve mig sen, hmm får se hur jag gör, hursomhelt så ska jag iaf stänga av datorn för idag.
men vi hörs imorgon, puss på er och godnatt!!!


Förlåt för att jag tar bilder med en taskig webbcam men somsagt kameran e fortfarande inte hemma, mobilen har jag ingen ork att föra över bilder med just nu och laptopen orkar ja inte starta för att ta en bild, så ni får helt enkelt stå ut ;)

TROR VI LEVER I VÄRDENS MINSTA VÄRLD!

Den här världen slutar aldrig förvåna mig! Kommer alltid upp nya saker som påminner om att världen e liten!
Som t.ex. förut när ja fick reda på att en av mina vänner på msn som bor i nacka, de visa sig att min granne e hans morfar, vad e oddsen??
Eller att några som flörtade med mig på en skidresa i kungsbergen visa sig vara mitt ex kompis, eller att min gamla kompis systers kompis va halvsyskon med ett annat av mina ex.
Eller för ngn vecka sen när ja träffade en kille på bussen och han visade sig känna typ alla jag känner i Rissne. Sjukt alltså!

Och varför tar jag upp det nu för?? Jo för det hände igen såklart...
För ca 4-5 år sen så snackade jag väldigt mycket med 2 st killar från sundbyberg (Marlon och Gustav) Även om jag aldrig träffade dom så hann vi bli väldigt bra kompisar, över nätet då, men som alla vet så håller inte nätkontakt sådär jätte länge om man aldrig träffas, så de gick väll max ett år innan vi förlorat kontakten helt och det var väll inte mer med det.
Sen fortsatte ja mitt liv, och för ca 1 år sen så började jag och camilla umgås mer och mer med Jimmy och companie och lärde på så sätt känna victor, wille, jonathan och alla lite mer, OCH även då gustav!
Vi snackade lite mer idag på msn och han frågade väll mig om de va jag som la till honom på msn förut eller hur de va för jag var tydligen blockad på hans msn först, men vi kom fram till att ingen lagt till den andra..
Och då sätts ju självklart tankarna igång och då dyker namnet Marlon upp i huvudet och sedan därifrån fick vi ihop allt.
Så jag och Gustav som nu på senare blivit bättre vänner va alltså ganska så bra vänner för 4-5 år sen!
Snacka om att världen e lite alltså!! Kan inte förstå det.
Jag tycker de e skit kul faktiskt!
Har ni vart med om någon gång när ni märkt hur liten världen är?? berätta! =)


NÄRADÖDEN UPPLEVLESE..

Så precis när ja la mig i sängen för att fortsätta titta på filmen som går på 3an (hundtricket) så blev det reklam, suck -.- så bestämde mig för att blogga lite emellan.
Om ni inte sett filmen borde ni föresten hyra den för den e faktiskt värd att se =)

Nu till rubriken då, okej näradöden upplevelse kanske va att ta i haha! Men när ja lagat mat så satte ja mig och åt(självklart...) Iaf så satte jag i halsen och fick inte upp de först så kunde itne andas, va verkligen skit läskigt verkligen kippade efter andan och försökte hosta upp de och tillslut gick det men de tog sin tid, shit asså.. Har ni någon gång satt i halsen så illa?? Gör inte det!!! Skit läskigt eller aa mer obehagligt..
Menmen nu börjar sanrt filmen så ska åktergå till sängen puss!!


Jag bjuder på mig själv och jag lever... ;)
haha!!

SVAR PÅ FRÅGAN SOM ALLA UNDRAR!

Ja som ni märkt har jag börjat umgås mer och mer med Mathias på senaste och saker ja skriver kanske verkar lite konstiga eftersom jag förut sa att det var slut.
Och jag märker på er att ni blir mer och mer nyfikna på hur det ligger till, och jag märker att anonyma kommer tillbaks steg för steg så nu ska ni få veta en gång för alla hur det ligger till.

Är ni tillsammans igen??
Svar: Ja det är vi, och nu kanske ni inte tar oss seriöst, men trotts allt trubbel och all skit och allt så funkar inte våra liv som dom ska utan varandra..
Våran kärlek är för stark och nu har vi pratat mycket om det och bestämt oss för att göra ett sista försök, tredje gången gillt!!
Nu ska de fanemig fungera annars vet ja inte vad jag tar mig till ;p Mycket av de som tidigare förstört vårt förhållande är bland annat alla anonyma människor som sätter griller i huvudet på mig, men från och med nu tänker jag inte lyssna på er så länge ni e anonyma, ni kan säga exkat vad ni vill, cause I don't care..
Jag tror faktiskt att all skit och allt jag och Mathias gått igenom fått våran kärlek att bli starkare, för nu känns allt anorlunda, man känner att känslorna är starkare än någonsin och det känns som att vi har fått en nystart, som att vi verkligen börjat om från 0, från ruta 1, en ny begining you know!
Anledningen till att ja inte skrev ut direkt att vi blev tillsammans igen var för att jag ville känna lite hur det kändes, känna om det verkligen har ändrats denhär gången, och det har det!! allt känns så jävla mycket bättre och därför väljer jag nu att gå ut med det igen, sen kanske frågor kommer om vrf han har status singel över allt, och jag kan lugna er anonyma männsikor om att han inte vart inne och ändrat det än, vänta lite så ska ni allt få se =)
Men jag säger det en gång för alla:  Jag älskar Mathias, och ja vi är tillsammans. Han är bara min, så ni andra tjejer can keep your hands of him now because he's taken! =)
Nu kommer säkert miljoner frågor på dethär, men kom ihåg nu, sålänge du e anonym så får du inge svar, du blir bara ignorerad och får en fet diss av mig! =)


This is my baby! =)



Två presenter jag fått av honom helt utan anledning, så gullig e han!
Mjukisbyxorna köpte han till mig nu senast när han var i london, och stringen fick jag förut, har skrivit om de innan men aldrig visat bild =)

HOME SWEET HOME!!

Fan vad härligt det är att vara hemma nu!! Blev ju dock fint väder typ precis när ja satte mig i bilen menmen tror ändå det är skönare att vara hemma.
Har fått många erbjudanden på fester ikväll men jag tror inte jag orkar det faktiskt, tror dethär ska bli en såndär härlig hemmakväll med mys framför tvn och bara gos med mig själv, kanske massa tända ljus och sånt som förut?? Bara att ja måste hålla mig från att inte somna haha!!

Har iaf vart hemma i ca 2 timmar nu.. Syrran och hennes pojkvän skulle på bio i stan så fick skjuts i bil ända till tc vilket va riktigt skönt för då slapp man roslagsbanan och tunnelbana, skit skönt verkligen så de tackar ja för!! =)
Började må lite illa i bilen bara, vet inte varför, brukar inte bli det menmen  det har iaf precis gått över, och tågresan från centralen till barkarby fick ja sällskap av adam som också klev på tåget så de va trevligt =)
Nu tror jag att jag ska gå och äta ngt innan jag börjar må illa igen, puss på er sötnosar!!!


Jag idag =)

LANDET.

Sitter nu hos syrran och hennes pojkvän här på landet, behövde låna duschen så passade på att låna datorn också ;)
Sen fick jag även en kaffe av syrran, tack för det! =)
Igår när jag kom hit så tittade vi bara på tv, åt god mat och tog det lugnt och vid 12 tiden gick jag och la mig.
Vaknade idag och började med att äta frukost som pappa gjort iordning.
Det var sedan tänk att ja skulle fixa lite saker så jag kunde tjäna lite extra pengar men det är piss väder så det går inte.
Kommer förmodligen vara likadant väder imorgon så därför tänkte jag faktiskt åka komunalt hem idag, orkar inte vara här tills imorgon kväll när det är såhär dåligt väder, så nästa gång kollar jag vädret innan jag åker så jag kan stanna en hel helg och jobba och lite så istället.
menmen  nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fortsätta titta tv I think.
puss!!<33 hörs ikväll!

HEJ OCH HEJDÅ!

Måste börja med att säga förlåt för dålig upp datering och när ja ändå e igång kan jag fortsätta med att säga förlåt för att det kommer bli dålig uppdatering igen, kom nämligen hem från mathias nyss och nu ska jag åka till landet, hann bara hem, packa, gå ut med sopporna och slänga i mig en macka som hastigast så nu ska jag vidare men skriver när jag kommer hem på söndag om ja inte kan låna syrrans pojkvän Jonathans data någon kväll, aja puss på er!! vet att ni älskar mig ändå så ;)


Bild från ngn dag sen

HEJDÅ!

Drar hem till Mathias nu, see you later bitches!! =)


STRAX KLAR!

Så nu är ja nästan helt klar, ska bara borsta tänderna och hitta ngr bra kläder att dra på mig, men mathias e inte klar än så jag kan sega ;p
Jag har fan långtråkigt, klarar inte av att vara själv en längre tid, alltså jag älskar att vara ensam hemma för då är det aldrig tjaffs, man kan göra vad man vill när man vill, de är inge tjat, man har hela huset för sig själv, inget är ivägen och aa massa mer, men det är inge kul att bara sitta hemma helt själv, isåfall ska man ju vara med någon kompis eller vara ute och sen komma hem till ett tomt hus, det är riktigt skönt.
Eller när ingen e hemma så behöver man inte oroa sig för att någon ska vakna när man kommer hem, eller att man måste smyga, och man kan ha hur hög musik man vill och bara dansa, sjunga och skutta runt precis som man själv känner för det! =)
aja nu ska ja hitta på ngt skojjsigt att göra så tiden går, puss!!




090521

Godmorgon alla pigga rara och underbara =)
Jag vaknade för ca 1 timme sen och har precis sminkat mig och nu går ja bara runt och lallar lite, ska strax gå upp och äta lite frukost, få nog bli någon fralla med gurka eller något och kanske kaffe eller oboy, vi får se helt enkelt =)
Idag ska jag iaf vara med Mathias så jag ska inte sega hela dan idag som jag gjorde igår även om de va skönt han ju med så mycket bra saker.. Jag städade, diskade, tvättade, badade, lagade mat och aa massa mer, hade även tänkt att sy ihop mina gotlandsbyxor som gick sönder för ganska länge sen, men märkte att symaskinen står på landet, suck-.-
Aja nu ringer klockan att min fralla e klar ;)
puss!!!


Mina nyfixade naglar
(igår)

NAGELDAX!

Mycket uppdaterande idag men det gillar vi!! =) Alltid kul att gå in på en blogg och komma tillbaks till en blogg där det ofta finns något nytt att läsa om, tycker jag iaf! =)
Mina bakelser e nog klara om någon timme men ja tänkte att ja provsmakar och så imorgon istället, för nu ska jag fixa mina naglar, äntligen!!
Och sen tänkte jag faktiskt krypa till sängs, kanske titta lite tv innan om ja fastnar vid något bra.
Men längtar så otroligt tills imorgon så vill att de ska bli morgon fort, plus att jag vill bli helt frisk och då e det bra med mycket sömn, så kanske ska göra te, fixa c-vitamin, tända lite ljus och sedan fixa naglarna och vänta tills de torkar och sen skutta direkt i säng då man e lite sådär va heter de, nedstämd?? nej de va fel ord men man e lite hm, dämpad?? äh ni vet lite sådär lugn så man lätt kan somna, ni fattar haha!
puss på er, också säger jag nog godnatt nu!


Dax att fixa naglarna, me like it!!

JÄÄJJ!!!! =D

Nu kom det!! det efterlängtade smset!!!!! fyfan vad härligt! Nu är jag riktigt glaaaaaaaaad!!!!!! Vet inte vad jag ska skriva.
E ni nyfikna nu på vad det är för speciellt med dethär smset?? Då får ni fortsätta vara det tycker jag!!
Om ingen lyckas gissa rätt på vad det kan vara och vem de kan vara ifrån?? ;)
puss på er!!!


Tihi, I'm better than you ;)

HEMMAFRU!

Vet ni va ja precis har gjort??
Jag har bakat!!! tihi! Va ju så himlans chokladsugen så gjorde en sak som smakar choklad, tänker inte berätta vad än för först måste ja se om ja lyckades och att de smakar gott annars har jag ju gjort bort mig hahaha!!
Men vi håller tummarna på att allt går vägen, ja har ju trotts allt agerat hemmfru ;) eller ngt, har lagat mat, diskat och bakat och tänkte faktiskt tvätta också men gör ett stopp vid datan för att samla på mig lite krafter ;)

Guud vad jag längtar efter .......!!!!! Gaah! gör allt för att tiden ska gå!!
aja nu ska ja slänga igång en tvättmaskin och titta om de ja bakade blev bra, see ya!
puss!!!!


ALLA DESSA J*VLA RUBRIKER..

Sa ju att ja skulle fixa mig och sminka mig och så, nu har jag smort in mig, satt på mig underkläder och en tröja och torkat och plattat håret, men har inte sminkat mig, tror inte jag gör det heller, orkar inte ;p
Om någon hör av sig så fixar jag mig självklart men inte nu, orken bara försvan ;p Hatar när man e lite småsjuk och orken går upp och ner ena sekunden e de på topp och andra sekunden e man dö seg..

Funderar iaf på att gå och laga något att äta, hungerna börjar komma smygande och om ja börjar nu så är maten inte klar förens om ett tag och då kanske ja har hunnit bli mer hungrig plus att jag dödat tid.
Naglarna fixar jag senare =)
Vet iaf på ett ungefär när det efterlängtade smset kommer idag, från vem och vad  kommer jag inte skriva de får ni vara nyfikna över mohaha!! kan ju hända att ja avslöjar de när de kommit men de får ni se själva ;)

Aja mot köket.
puss!!


Jag för ngn dag sen haha!

BADET!!

Nu har jag precis kommit upp från ett varmt och skönt bad med tända ljus, kaffe och en tidning =)
Ska strax smörja in mig och klä på mig något för just nu sitter jag i bara morgonrock och handduk i håret ;p Tänkte faktiskt fixa mig, lägga på sminket och allt även om ja inte bestämt något jag ska göra än, sedan tänkte ja fixa naglarna om inget dyker upp och om ja inte får mitt efterlängtade sms för då ändras allt ;)
aja nu måste ja börja smörja in mig pussar!!!



Visst ser de helt underbart ut?? =)
Wanna join??
Får ni inte, mohaha!!!!

HAR BARN NUFÖRTIDEN SÄMRE HUMOR??

blä, tråk att vara hemma, jag hade ju sett fram emot en dag på gymmet idag, mennej självklart ska jag dra på mig en förkylning uschusch!! Jag nyser konstant, kan man drabbas av nyssjuka?? haha! ;pp

Jag har iaf precis legat i sängen och tittat tv, började med bra program men sen började jag av ngn anledning titta på barnkanalen varför vet ja inte men man blir ju förvånad över hur jäkla dåliga program de finns!! Jag kommer ihåg att när man själv var liten så var barnprogramen roliga, nu är dom ju skti tråkiga och dåliga, nu kanske ni tänker: men åh pucko det är ju du som blivit äldre och fått annan humor.. Men det beror faktiskt inte på det, för ibland händer det att man fastnar framför något som gick på tv när man själv var liten och det tycker man fortfarande e kul!!
Så jag förstår inte, får barn sämre och sämre humor eller blir programen bara sämre och sämre?? ;p aja slut pratat om de nu ;p

Jag har iaf gjort en nyttig sak idag och de va att fixa mat, det fick bli sallad med lax och sen kräftröra till, mums!
Nu är ja grymt godis sugen men finns inga godsaker hemma, suck -.-
Menmen vi fick ett nytt badkar igår så ja tänkte faktiskt inviga det nu ;) Mamma gjorde det igår men jag måste ju också göra det mohaha!
puss!!

VAD SKA MAN GÖRA??

Skulle ju egentligen till banken idag men mamma ringde för ca 30 min sen och sa att gubben vi hade tid hos var sjuk så det blev inställt -.- Jag hade ju redan piggnat till då så att gå och lägga sig igen var ju ingen idé så ja tänkte att ja kunde blogga lite och underhålla er i väntan på ett vääääldigt viktigt sms! =) blev ni nyfikna nu?? mohaha!

Jag har gjort ett glas med c-vitamin och en stor kopp mynta te som e grymt äckligt(dricker inte te över huvudtaget) men som är bra mot förkylning och halsont så antar att det är bra för mig att dricka det.. De hjälpte mig förra gången jag var förkyld iaf.
Vad gör man för att tiden ska gå snabbt??
Jag funderade på att småplocka lite saker i mitt rum, för ligger ganska mycket på golvet så de ser stökigt ut och jag som städade här om dan... ;p
Sen tänkte ja kanske fixa naglarna och lite så, var länge sen jag gjorde det och nu ska jag ju inte tapetsera och så förens på måndag och då kanske jag kan ha fina naglar i ngr dagar iaf ;)
Jag kanske ska till landet på fredag så att på lördag och söndag ska jag börja ta hand om fönstrerna där, det är 3 st fönster ja ska fixa och det får jag 1500 för så de  e nice! sen ska jag även måla vägg och tak där och de ska vi diskutera priset på=)
aja nu ska ja hämta mitt te som står där uppe=)
puss!!


Bild på mig, nyduschad, osminkad och insmord men ändå en skönhet ;)
hihi!


FÅTT JORDENS FINASTE KLÄNNING!! =)

Kom hem från stinsens centrum för ett tag sen och hittade termometern och upptäckte att jag hade lite feber.. men vet ni, inte ens det får mig på dåligt humör för jag har jordens och universums finaste klänning på mig nu som jag fick va mamma idag! =D
Är så jäkla nöjd med den, är helt förälskad!!! Den kommer att användas ofta i sommar det kan jag lova!
Hittade även ett par snygga vita jeans och lite andra klänningar men jag har ju somsagt inga pengar just nu, får dom på måndag! längtar längtar!!!
Lämnade iaf ut CV, tyvär så va itne butikschefen där som jag skulle prata med men en annan som jobbade där skulle lämna vidare mitt CV lovade han, så hoppas verkligen dom hör av sig!!!
men nu ska jag gå och göra mig iordning och sova faktiskt tror jag..
Är ledig imorgon så de e skönt nu när jag börjar bli sjuk, vad jag gör imorgon då beror på lite hur jag mår, jag ska iaf vara kl 11 i sundbyberg och gå på banken där vi ska fixa ett betal kort till mig, ni vet ett sånt man kan betala med direkt i kassan så man slipper gå och ta ut pengar hela tiden... =)
Jag hade tänkt gymma efter det, men mår jag såhär så går de inte, fan asså ja som va så taggad på att ge gärnet på gymmet denhär veckan när jag är ledig...

Imorgon kommer iaf Mathias hem så tror ja ska vara med honom och mysa galet, och ge honom miljoner pussar och kramar!! (beroende på när han kommer hem)
Ni kanske tycker ja e taskig som pussar på honom när ja e förkyld men han gjorde desamma när han var det så ;)
puss!!



Så jääkla snygg/fin/underbar!!! visst!?
Skärpet hör inte till egentligen det är ja som satt dit det (det var ett jätte smalt skärp till men ja tkt inte det passade det blev mycket bättre med ett brett skärp)

MOHAHA!

Sådär då har jag fixat mig igen, bytte tröja också kände att jag inte riktigt trivdes i den andra, så nu fick de bli en rosa t-shirt som jag fick av min syster i julklapp faktiskt =)
Funderar på att byta igen men vi får se, har lite beslutsångest på vad jag vill ha på mig idag ;p

Det blev iaf inget kaffe för att vi ska tydligen äta snart så då tar jag kaffet efter maten istället, eller kanske borta i stinsen, vi får se =)
Kanske tar lite bilder där borta och lägger in men det får vi också se hur det blir med det hihi! ;p



Klart man ska bjuda på sig annars blir bloggandet inge kul!

Menmen nu ska jag äta, see ya!
puuuuss!!

CV MEDMERA =)

Har sovit från ca halv 3 fram tills nu och faaan vad skönt det var!! känner mig fortfarande dö trött, men tänkte ja en kopp kaffe, fixa mig lite och sådär också kanske ja blir lite piggare sen iaf.
Jag vaknade öven av att solen lös in genom mitt fönster och vad är inte mer underbart än det?? =)

Ska ju somsagt till Stinsen idag för Jeanette ska tiaa på studenklänning I think (a) så ska jag och mamma och Jessica åka med så hela tjejligan åker ;)
Jag ska ju även lämna ett CV på en skoaffär där så nu får alla ta och hålla tummarna okej!!!? =) Bra! jag räknar med er! ;)
Jag e sjukt nöjd med mitt CV jag skrev igår, jag skrev det ju speciellt till affären, inte som mitt andra som jag delade ut till massa olika affärer, så dethär tror jag är riktigt bra, bad mamma läsa igenom det också och titta om ja skulle ända något men det lät bra tyckte hon, så gud vad jag hoppas att jag har turen med mig!!!!

nej men titta nu är jag ju liiite piggare, men lite e bättre än inget alls haha!
massa pussar!!! <3


INTE NU!! =(

är ännu mer fylkyld idag och det blir bara värre!! bajs ockå!! vill inte lägga mig sjuk nu precis när det är sista spurten i skolan och praktik och ledigt och allt sånt snart!! Jag nyser 24, är täppt eller så rinner näsan, trött, hängig och känns som hjärnan är en enda gegga...
Tur att det var en lugn dag i skolan idag, började ju klockan 9 med Matte A nationella del 2, det gick faktiskt ganska bra tror jag, jag var klar kl 10 och så hade jag svarat på allt utom en och en halv uppgift så hoppas det blir ett bra betyg på det nu iaf =)
Sen skulle inte nästa lektion börja förns om mer än 2 timmar så istället för att sitta i skolan som muppar så gick vi och pratade med våran mentor som vi skulle ha lektion med och vi fixade så vi fick ledigt och fick gå hem, vi fick ändå reda på att vi skulle fika och ha de mysigt på lektionen men han sa att vi flyttar det till måndag morgon istället, så nästa vecka börjas med fika inte dumt va ;)

Jag, Ellen och Camilla åkte iaf till Huddinge Centrum efter skolan och käkade luch, fick bli kebab, mums vad gott det var=)
Sedan tog jag och åkte hem hit.. På tåget kändes de som nackmusklerna började försvinna och hjärnan bli tung av gegga eller ngt, haha trevlig känsla.. Kändes även som ja hade elefanter på mina ögonlock.. Vet inte om jag kanske har lite feber till och med men hittar inte termometern så kan inte ta reda på det menmen de märkar ja väll så småningom ;p
Nu hemma så har ja itne gjort ett piss, tänkte blogga nu sen hämta C-vitamin och sen lägga mig i sängen och vila upp mig. Kanske ska till Stinsen men mamma och syskonen idag och de vill ja inte missa =)
men vi hörs förmodligen senare puss!!!


Jag imorse, man ser att ja e lite sliten och hängig där faktiskt, iaf jag.. ;p
Skönt iaf att jag e ledig resten av veckan nu!!

SKOPROBLEM....

Ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning för kvällen tänkte jag, tänkte hinna med ett litet snabbt blogginlägg.
Imorgon så börjar jag 9.00 men Nationella så måste komma i tid, hoppas de inte blir föresningar som förra gången bara då ja kom 30 min sent... -.-
Ikväll ska jag även hinna med att fixa till mitt CV lite för imorgon ska jag förmodligen till stinsen och prata men några i en skoaffär där och även lämna CV då.

Måste bara berätta om ett litet "skoproblem" jag hade idag i skolan.. Som sagt det är inte lätt när man har små fötter som jag, storlek 35 liksom, inte ofta man hittar skor som passar bra oftast får man ta ngn storlek för stort och bara stå ut.
Men nu i skolan handlade det om att vi skulle prova och beställa arbetsskor, och som ni kanske förstår så kan ju dom varken vara förstora eller försmå utan dom måste passa perfekt och vara bekväma, vi får reebook skor så dom e grymt snygga också vilket är ett stort plus ;)
iaf så fanns de i stl 36-43 och jag har 35 -.- provade 36or men dom var förstora, så det slutade men att jag fick åka bil med min lärare(camilla följde med som sällskap också) till måleriaffären där de va tänkt att ja skulle få prova ett par 35or, men när vi kommer fram så har dom givetvis inte 35 eftersom de inte e så speciellt många målare som har stl 35 i skor haha!! Han i kassan var inte ens säker på att skorna gjordes i så liten storlek men han tittade upp det och som tur var så var den minsta storleken som tillverkas i dom stl 35 så dom fick speciellt beställa in ett par åt mig(a) haha!! Stort äventyr för små fötter ;)
men oandra sidan har jag alltid varit lite speciell;) tihi.
Men nu ska ja hopppa in i duschen och dethär blir sista inlägget så säger godnatt på samma gång.
puss!!


Bild från sängen nyss.
saknar mathias breve mig vadfan!
haha =)

SKOLAN SNART SLUT!! =)

Sådär då har man klarat av ännu en dag av skolan då =) Tur att det bara är några dagar kvar i skolan innan det blir sommarlov!! =)
Denhär veckan går jag bara imorgon till senast halv 2 och sedan är vi lediga resten av veckan, nästa vecka går vi som vanlige på måndag och tisdag, onsdag lite längre sovmorgon, torsdag lediga från matten(alla som klarar provet på måndag) och sen fredag vanlig dag då, men veckan efter det så är det praktik måndag, tisdag, onsdag sen på torsdag så ska ja vara ledig för jag ska se när syrran springer ut. studenten you know! =) sen fredan där blir det ju skola, sedan veckan efter är det praktik måndag och tisdag och sedan slutar vi onsdag så ska bli riktigt nice faktiskt! =)

Skolan idag flöt iaf på himlans bra, kom i tid jobbade på bra, så har nästan tapetserat klart hela båset, på matten kanske ja inte jobbade så bra haha!(a) men oandra sidan så fanns de inte direkt något man kunde jobba med ;)
Påvägen hem så mötte jag Emma(en gammal klasskompis) på bussen, så vi pratade om lite allt möjligt tills jag skulle gå av, var trevligt faktiskt! =)
Skit väder har det blivit dock och jag har dragit på mig något som jag tror är början på en förkylning, fan alltså... Lite småont i halsen, snuvig och nyser 24, men ska försöka hindra den fråna att bryta ut medhjälp av mycket c-vitamin, bra sömn, varmt bad och kanske såntdär äckligt men nyttigt tee ;p hoppas ja lyckas för jag hatar att vara förkyld och har inte tid med de nu sista tiden i skolan..
Vart tog det underbara soliga och stekheta vädret vägen föresten?? kom tillbaks vafan! (a)
puss!!


Flummtime med tejpen i skolan;p
theodor blev en hm affärsman?? ;pp
(tryck på bilderna så blir som större)

Hade tråk på matten så lekte lite med bokstäver (a)


Sist men garanetar inte minst så har jag fått en stor spegel av min mamma som min morfar gjort! =)
Tyckte den va skit ball så självklart tacka jag ja till den!!!!
Så den ska upp på min stora rosa vägg idag!
=)

GODMORGON VÄRLDEN! =)

Nu är jag helt klar! nästan iaf(a) ska äta upp, borsta tänderna och packa ihop grejerna och sen ska jag kila iväg till bussen, men tänkte somsagt hinna med ett blogginlägg innan =)
igår när ja skulle plocka undan lite i mitt rum så märkte jag att ett av mina ljus har runnit stearin ner på en toalettrulle och stearinet såg med lite fantasi ut som en liten tomtenisse med långa ben så jag och mamma va lite finurliga och tog bort staringet från pappret så nu sitter den i en stol på min hylla haha!
(tryck på bilderna så blir som större)


har somsagt varit uppe sen klockan 5 och om ca 15 min går min buss så ska kila nu puss!!!
hörs efter skolan, ha en grym dag babes ;)


TILL ANONYM!!

TILL ANONYM:
Jag kan berätta EXAKT hur det ligger till om du skriver din mail adress till mig i ett inlägg, ingen annan kommer att se den så du kan skriva den så mailar jag det till dig om du nu e så jävla nyfiken och avundsjuk för nu kommer ja inte skriva ut lika mkt saker i bloggen för jag vill inte ha era jävla anonyma fittor här, vill ni veta saker så får ni börja sluta vara anonyma, dethär e sista inlägget jag svarar på en kommentar i om den e taskig eller om de e ngn avundsjuk jävel som skriver, så börja skriva in antingen din blogg om du har ngn eller din mail annars får du inge svar alls, för du är inte värd att ha en plats i min blogg så länge du fittar dig och är anonym!!


Fingret till alla er som inte står för vad ni säger!
Jag e så jävla mycket bättre än er och är värld så jävla mycket mer!
Jag är diamant och ni e skit =)
så fuck you losers!
=)



MYSIG SOM FAN! =)

Nu har jag precis ätit middag, blev korvstroganoff(stavning(a)) med ris =)
Innan hade jag ju min lilla mysstund och gud vad skönt det var! men tror ni jag lyckades hålla mig vaken eller?? Nej såklar inte, fan alltså ;)
Men e nästan helt saker på att jag kommer kunna sussa sött ikväll ändå! är en trött liten tjej, känns som man e bebis och sover typ konstant.
det fanns heller ingen cola som jag skrev att ja skulle dricka så det fick bli oboy och latte istället och de blev ju nästan lika bra ;)
Nu ska jag iaf upp och hämta min andra kaffe som syster gjort men vi hörs antingen senare om ja säger godnatt eller så hörs vi imorgon!
puss!!



Lite bilder från mitt mys =)
Syrran har min rosa filt arh.. men fick bli aik filten, lika fin den! =)

SÖNDAGS MYS =)

Nej hörrni bitches här blir man inte klokare av att sitta så tänkte lägga mig i sängen sätta på en film, tända lite ljus, hämta ett glas cola och bara gosa ihop mig och njuta av livet, var länge sen jag gjorde det fakitskt.
Men vi hörs förmodligen senare, ska försöka att inte somna denhär gången(a)
ska faktiskt försöka att inte sova på hela dan för då kan jag sova tidigt ikväll och det behövs!
puss!!!!


Samma dag som jag tittade på Adams träning.
gud vad jag saknar kameran föresten.. fortfarande inte fått tillbaks den så alla bilder på senaste e tagen med mobilen..

HÅRSPRAY OCH JOBB ;p

Måste bara börja med att säga att hårsprayen jag köpte igår är min absoluta favorit!!!, funkade ju as bra och blev precis som jag ville OCH det höll i sig, plus att det knappt kändes på håret att jag hade hårspray i.
Iof så vet ja ju inte om jag bara hade en bra hårdag eller om den fatiskt är så bra, men jag håller tummarna på att det är så bra ;)

Nu har jag iaf ätit och är proppmätt och lite uttråkad, frågan e vad man ska hitta på, vet inte om jag orkar ringa någon och hitta på ngt med tanke på att jag e sjukt trött, de kanske skulle underlätta med en kopp kaffe eftersom jag itne drack det på hela dan igår och har inte druckigt något idag heller, hur har jag överlevt?? :O
Men iaf, orkar inte sitta hemma heller, suck vad svårt det blev nu då, skulle va nice att ta en fika med några av vännerna men då kommer nästa problem, jag har en liten penga kris nu så fram till den 25 e jag heelt pank! Fan asså! (a)

Får se hur det blir med detdär sommarjobbet föresten, killen som fixade det åt mig va inte som jag trodde han skulle vara och nu e han typ sur så får väll se hur det blir med det, tror iaf jag ska åka med ett CV till en skoaffär jag vet som jag och mamma småpratade lite med förut, de kan ju hända att det är försent men vafan håll tummarna!! =)
aja får väll fundera lite på vad jag ska hitta på nu.
puss!!


090517

Vill bara börja med att skriva en sak till "ANONYM", alltså du som skrev kommentaren om krogen och det.. Bara så du vet så va de inte planerat att han skulle på krogen OCH det hade hänt en sak den kvällen så därför stannade jag, ta reda på fakta innan du yttrar dig tack.. =)

Sådär då va de sagt..
Jag kom precis hem från Mathias, var inte tänkt att ja skulle sova där eller jag hade inte planerat det men de hade Mathias bestämt sig för haha!
Vi såg iaf på melodifestivalen hos hans grannar, dom käkade även räkmackor och drack lite, tål ju inte bröd så ja kunde inte äta men de va ju trevligt ändå =)

Klockan ringde vid halv 6 imorse då mathias skulle upp och fixa sig och packa ner det sista innan han sedan skulle till London, kommer ju sakna grabben vafan (a) men det är bara några dagar som tur är ;)
Jag sa iaf hejdå och sen sov jag vidare och vaknade vid 12 då jag gick upp och gjorde mig iordning, sa hejdå till Robert(hans pappa) och Marcus(hans brorsa) och sedan åkte jag hem=)
så kom hem för ca 30 min sen bara och har precis börjat laga lunch, köttbullar och makaroner tihi.
aja vi hörs senare puss!!


Bilder från igår, ser iof ungefär likadan ut idag eftersom jag inte hade med mig ngr andra kläder dit ;p

HEJDÅ!

Så nu har jag badat och fixa mig och allt så nu ska jag dra till mathias!
Han åker till London imorgon så vi kan inte ses förens torsdag sen, buhu!
Menmen skriver mer när jag kommer hem och lägger även inte bilder på hur jag ser ut idag då, puss!!!


JAG OCH MINA HÅRPROBLEM (a)

De blev ju lite "shopping" igår i huddinge i väntan på Mathias, det blev en ny hårspray och en eye make-up remover.
Hårspray igen kanske ni tänker?? Men jag testar mig fram för att tillslut hitta den perfekta! Jag vill ju ha rakt hår men med volym, alltså inte helt platt på huvudet, utan lite fluffigt högst upp eller hur kan ska säga, och med wella felx hårmouse och hårspray har det ju funkat hyffsat men det funkade myycket bättre när jag hade dustit också, och den är ju somsagt slut och jag har inte råd att köpa ny riktigt ännu, så nu får jag prova yttligare en ny hårspray för att titta om den är bra hoppas hoppas.
Har ni några tipps på bra hårsprayer eller bra hårvårdsprodukter så hojjta till!! =)
puss<33


FÖDELSEDAG OCH PARTY!! ;)

Jag kom precis på att jag fyller år om exakt 1 månad!! Fan vad nice nu längtar jag ju fan!!! =)
Födelsedagen i år tror jag kommer bli riktigt nice faktiskt, först blir det väll lite firande med släktingar och så om jag inte tar det dan innan eller något, och sen blire såklar fest!!! Hojjta till om ni vill komma, vart och tid och shit vet ja inte än med det kommer det också ;)
Har faktiskt precis skrivit min önseklista till familjen och dom får det bara svårare och svårare, för ju äldre man blir desto svårare blire att komma på saker man önskar sig, jag kommer ihåg när man va liten och det fanns typ minst 30 saker på ens önskelista, nu får föräldrarna nöja sig med att det står typ max 5 grejer haha ;p
önskelistan fick iaf bli:
* pengar
* presentkort
* utomlandsresa
* Tatuering eller piercing i läppen
* söta rosa saker

tror ni dom får de lätt eller?? mohaha! får väll se vad dom kommer på, till kompisar och sånt e önskelistan iaf lite annorlunda ;)
puss!!


Jag på min 16-årsdag, princes as always!!!
Know you love me!!!
=)

GÅRDAGEN

Klockan e strax 12 och jag kom hem för ca 1 timme sen, det blev somsagt till ändrade planer igår efter skolam, hade ju planerat att åka hem och ta de lungt och massera nacken och shit men så blev de garanterat inte...
Jag fick ju pratkit plats hos Mathias pappa så jag väntade på Mathias i huddinge centrum för att sedan kunna åka hem till honom och så skulle hans pappa fylla i lappen och lite så.
Vi var hemma hos Mathias ett tag och jag knarkade huvudvärkstabletter på högsta grad haha!
Vi drog iaf till farsta centrum där vi köpte hårfärg och hårwax till Mathias, sedan drog vi hem till honom igen och färgade håret på honom, de fick bli mörkbrunt =)
Haha gick ni på den?? ;) Nej det blev faktiskt blondare, men som jag förvarnade han innan för så kan det ju bli lite gulaktigt och det blev det men inte så man reagerar på det så mkt, bara använda silverschampoo så försvinner det, så de blev snyggt. När han duschade så kom skummet från schampoot upp i golvbrunnen och började bubbla upp, shit va ja skratta haha! jag med min dålig humor(a) är grymt lättroad men ett gott skratt förlänger livet så ja kommer leva jävligt länge mohaha ;)
Sedan drog vi till hans mormor och käkade middag och sen hem till honom igen. Han drog till mirran och jag stannade kvar hemma hos honom och sedan sov jag där, orkade inte åka hem själv vid 12:P


aa och idag har ja inte gjort mer än att åka hem, han skulle jobba kl 11 så ja åkte också då, nu ska jag väll kanske bada och lite så och sedan fixa mig och sen höra vad som händer ikväll, tror de blir grillning med adam och ett gäng av hans kompisar så de bli nog kul =)
puss<33


Jag igår..

ENGELSKA A

Sitter på engelskan nu med sprängande huvudvärk och väntar på att tiden ska gå så man kan åka hem och lägga sig med massage kudden en stund och massera nacke och huvud..
Jag har iaf en glad nyhet som e postivit och det är att jag har fått praktikplats nu, hos Mathias pappa så det känns riktigt skönt för då kan jag sova hos Mathias dom dagarna jag har praktik också kan jag bara åka med hans pappa på morgonen så känns verkligen skit nice!! =)

Nu ska vi egentligen fortsätta skriva på våran uppsats om ens barndom, på engelska. men jag gör det hemma istället för där kan jag fråga mamma och pappa om det är något jag glömmer också kan jag lägga in bilder vilket gör uppsattsen längre och bättre ;)
aja nu ska jag väll läsa lite bloggar om jag ens orkar läsa med dethär huvudet, det snurrar i mitt huvud vafan bläää...
puss!!<3

PRAKTIK!

Sitter nu i skolan och letar nummer till olika måleriföretag, ska strax följa med ner till kafét och köpa en kaffe tror jag ;p
Sedan efter det så är det bara börja ringa runt och hitta en praktikplats men först måste Mathias prata med sin pappa och kolla om jag kan få det dä istället för det vore såååå mycket enklare, menmen vi får ju se hur det blir =)
aja ska dra nu puss!

JAG ÄR GRYMMAST!

Puh äntligen klar!!! Rummet är städat, men tvättkorgen är full -.- haha! om något blir bra blir det andra sämre ;)
Men garderoben är ändå överfull så kanske inte ska tvätta för då kommer nästa problem att de inte får plats i garderoben (a)
fan vad jag längtar tills jag får min andra garderob!!!!!!
aja nu får ni se före och efter bilder på rummet=) se och lär! såhär duktiga ska alla vara!! ;)
puss<33



TJEJER KAN MÅLA!!

Tjabba bitches!! =)
Kom hem för ca 1 timme sen och nu har jag först fortsatt försöka hitta en praktik plats vilket jag kommit fram till är typ omöjligt...
Finns inga som tar emot någon ska ska praktisera enbart 2 veckor och inte ens hela veckor utan måndag tisdag onsdag ena veckan och måndag tisdag andra veckan.. har man kontakter eller känner någon så e  de klart dom kan ta emot, ja mena tror inte direkt ens egen pappa skulle säga nej till en direkt en nu har jag inga kontakter som är målare, och att jag e tjej och ska bli målare gör itne saken lättare och att jag bara går i 1an gör inte heller saken lättare.. ååh! irriterad!!

Var ju iaf i flottsbro med skolan idag där vi spelade volleyboll, fotboll, kubb, frisbeegolf, dragkamp och tippspromenad, det var skit kallt och irriterande bara, förstår inte varför dom gör sånna dagar, det är ingen som tycker det är kul ändå... Aja de var bara att bita ihop, och vid 3 tiden blev jag ellen och martina hämtade av ellens pojkvän patrick, så släppte dom av mig vid flemmingsbergsstation och därifrån åkte jag kommunalt hem=)
Skulle ju egentligen vart med micke nu men jag orkade verkligen inte, är trött, halvt stressad och har lite halvt panik för dethär med praktikplatsen... Nu måste jag iaf städa hela mitt rum, duscha och så vidare men hörs sen kanske.
puss!!


090514

Godmorgon!
Sitter här och äter macka och dricker kaffe, ska strax borsta tänderna och sedan dra iväg till bussen och åka till flottsbro som ligger typ 30 min från huddinge.
Sedan efter det så kanske jag ska vara med micke, vi skulle egentligen vara här men med tanke på att jag inte städat mitt rum så det ser ut som ett bombnedslag nu, jag e grymt trött och huvudvärken e påväg så får vi ju se om jag orkar, fast ska verkligen försöka! va ju sjukt länge sen man träffade honom, typ ett år sen tror jag :O
aja nu måste ja dra ha de bäst! puss!


Jag i förregår

GODNATT!!

Har precis gjort mig iordning för att gå och lägga mig, e så jävla trött så känner att det verkligen behövs..
Imorgon ska jag upp vid 7-tiden sen ska jag åka med skolan till ett ställe som heter flottsbro, där ska vi ha friluftsdag och typ spela fotboll, wolleyboll och massa sånt, känns riktigt onödigt faktiskt, men bättre att gå än att skolka, de påväerkar ju idrotts betyget också =)
aja nu måste ja sova puss!!


KAOS OCH SEG DAG...

Kom hem igår vid 23-tiden tror jag, då hade jag vart med Adam på hans träning, de va faktiskt kul att titta på, fast de ser ju ut att göra så jävla ont!! Han går på kampsport alltså brottas och boxas och massa sånna saker, och dom tar ju strypgrepp och shit, tur att inte jag gick på det alltså, skulle aldrig klara av det haha!
Påvägen hem mötte jag iaf upp Mathias på tåget så åkte han och jag hem hit och sov, somnade ganska fort för ja var så himlans trött och är fortfarande galet trött, funderar på att dricka en grej som ja drack varje morgon förut mot trötthet för jag e verkligen så satans jävla trött jämt! och de spelar ingen roll om ja går och lägger mig tidigt varje dag under en period för e ändå lika trött, spelar liksom inge roll hur mycket jag sover blir ändå inte pigg... Men kanske e värt att börja med de där skiten igen men det smakade ju förjävligt (a)

Idag då så gick ja upp och gjorde mig iordning och hade planerat att vara i skolan 08:25 för 09:00 skulle vi ha nationella prov i matte A och man fick absolut inte komma sent och eftersom jag har en lååång resa att åka varje morgon(90 minuter) så tänkte ja att då e ja där 35 minuter tidigare utifall något tåg/någon buss skulle vara sena.
Så jag och mathias tar bussen som går härifrån 07:39 och i vanliga fall bruakr det ta max 10 minuter ner till stationen men idag tog det ca 25 minuter... var massa stopp i trafiken och shit, väl nere vid tågen då vi redan missat 3 tåg vi kunnat ta så ser vi att ALLA tåg e sena, men vi kommer med ett iaf och tror ni inte vi kör som en snigel och stannar typ hela tiden?? Jo klar, och paniken börja ju komma eftersom jag inte fick komma sent!!!! Kom till skolan vid 9:30, 30 min sent, men fick komma in ändå som tur var och skriva provet! puh! tog mig en halvtimme och sedan var jag klar, då skulle vi ha 2 och en halv timmes hål till nästa lektion men vi lyckades övertala våran lärare om att ha lektionen på en gång så vi hade det och sedan var de ca 2 timmar kvar till idrotten, men ja hade glömt idrottskläderna -.- fan.. smart va??
Så de var bara att åka hem och ta de lugnt istället och nu sitter jag här med en stor kopp kaffe och häller i mig för att kunna hålla mig vaken..

Är ensam hemma ikväll också tills senare för mamma och pappa åkte till landet och syrran skulle på något;p så ska laga mat själv och så, men hatar att vra ensam, inte för att ja e rädd eller ngt utan för att de är så jääävla tråkigt! man blir så rastlös!!
aja nu blev de mkt text sry ;p puss!!


Bild från igår =)

ALLMÄNT FRÅN MIG ;P

Sitter nu i cam med en person på msn och tråkar... har precis gjor mig iordning och jaghar bestämt mig för att följa med adam och titta på han match, var sjukt länge sen jag träffade honom så ska bli riktigt kul att äntligen få göra det igen!!
Så nu väntar jag på att pappa ska bli klar med maten så jag kan äta och sedan åka, kanske inte hinner blogga mer idag men de får vi se:)
puss


TRÖTTIS!

Måste börja med att säga, faaaan vad trött jag är!!!! =( galet ju!
Idag i skolan jobbade jag iaf på riktigt RIKTIGT bra!! först målade jag hela bågen till fönstret själv eftersom camilla var sjuk, alla andra jobbade alltså 2 och 2 utom jag och jag var ändå klar samtidigt som dom andra, sen efter det så fick jag jobba i mitt bås där jag målade takvinkeln, förlimmade alla skarvar och sedan tapetserade ca halva rummet, fan vad duktigt!! jag äger!! mohaha!!! ;)
Lunch va itne så spec gott så jag käkade 2 tuggor sallad och det var de ända jag ätit på hela dan så när matten väl kom så var jag trött och seg så jobbade ingenting där men vi repeterar ändå bara inför imorgon då det är nationella och eftersom man inte kan plugga till det eftersom inget vet vad det blir för frågor så var det ju inte så spec nödvändigt...

Fick iaf sen skjuts till huddinge centrum av ellen och hennes pojkvän patrik (tack igen!) Sedan åkte jag tåg, tåg och buss hem och gjorde mackor och oboy, skönt att få något i magen!
Jag har även satt på enn kopp kaffe jag strax ska hämta för att försöka bli lite pigg för jag kanske ska följa med och titta på adams träning idag, var så länge sen jag träffade honom så jag hoppas verkligen att jag kommer orka!!!! =)
aja nu ska jag kila iväg och hämta mitt kaffe men ni får ha det så bra puss!! =)


Mongo ful bild men iaf ngt måste man bjuda på (a)
Blev ingen närbild så ni fick se håret idag heller för jag fick lite brottom idag med(a)
Men ni märker när det kommer! =)

GODMORGON!

Hejhej alla pigga och glada =) Nu har jag varit uppe sen klockan 5 imorse och jag blev precis klar =)
Jag orkade varken torka eller platta håret igår efter att jag duschat så jag gick och la mig med blött hår och plattade nu på morgnen istället, skönt att få lite extra sömn men de betydde ju också att ja inte kunde snooza imorse menmen vad ska man göra liksom ;)

Skolan börjar 8.10 idag igen och innan ska jag möta mathias så ska vi äta frukost i kafét tillsammans, eller aa han ska äta och jag ska dricka kaffe så de ska bli kul att träffa han igen =)
men skriver när jag kommer hem, kommer formidligen någon bild på också =)
puss! ha e super bra dag!!

GODNATT!

Så nu har jag ägnat den närmsta tiden till att sitta vid datan och till att hjälpa en tjej med hennes bloggdesign, blev inte rikgtit klara men får väll fortsätta imorgon.
Blir inte så speciellt långt inlägg idag ska nämligen hinna duscha, torka och platta håret innan ja ska sova och klockan e redan 23.. suck.
ska skynda mig nu puss!!
<33


I know you love me =)

MAN TAGER VAD MAN HAVER =)

Förlåt för sålig uppdatering men har haft fullt upp hela dagen och Camilla åkte härifrån nyss så nu fick jag lite tid över för att uppdatera =)
Vaknade iaf först vid 5 idag som vanligt och jag var faktiskt pigg, tänkte ligga kvar och dra mig i 5 minuter men vakande 45 min senare, hur fan gick de till?:O De va bara till att flyga upp och göra mig iordning och självklart hann jag!! =)
Kom till skolan vid 8 tiden, va föresningar bland tågen suck, skyndade ner till cafét och köpte en kaffe och sedan direkt upp på lektion, måleri som varje måndag, och just nu håller vi ju på med glaskursen men eftersom jag och camilla varit så grymma så vi han sätta glas i alla rutor i fredags så fick vi jobba vidare i våra bås, jag jobbade på riktigt bra till Theodor, camilla och Ellen började flumma och leka med tejpen då blev jag också lite ur koncentration haha ;p
Sedan resten av dagen var helt crazy!! skrattat typ oavbrutet idag skojja inte!! haha =)

Efter skolan åkte jag och camilla hem hit för vi skulle basta sola och göra ansiktsmask.
Vi började med att hyra bastun och solariet som ligger 1 sek från mitt hus och sedan gick vi hem och skulle göra något att äta och det fick bli något av: man tager vad man haver, så de blev en mix av saker vi hade i kylen, frysen och skafferiet och sedan åt vi en varsin stor portion och snabbt så blev gaalet mätt tror fan jag aldrig varit så mätt!! kände mig ju fan gravid typ ;pp
När vi ätit drog vi iaf ner och bastade och solade och sedan hem hit igen och tittade lite vänner på tvn och sedan åkte camilla hem och jag hamnade här =)


Fick inte bli någon närbild på håret idag för fick ju somsagt brottom imorse men imorgon kanske ni får se =)

FÄRGAR HÅRET =)

Sitter nu här med färgen i håret =) Julia som hjälpte mig har precis gått, tack så mycket gumman!! =)

Om ca 10 minuter ska jag gå och tvätta ut färgen och i med efterbehandlingen så får vi ju se om det blev bra så håll tummarna ;)
Bild på nya färgen får ni förmodligen inte se förens imorgon för jag vet inte om jag orkar fixa håret ikväll men det märker ni isåfall =)
aja ska dra nu, e hungrig men måste vänta tills håret e klart innan jag kan sätta mig och käka, åhh.. haha =)
puss!<33


Annan flummig bild från soffan på mig, där ser man utväxten så fint också...-.-
haha!

HOME SWEET HOME!

Så då var jag hemma i Järfälla igen efter en hel helg på landet i åkersberga, faktiskt väldigt skönt att vara där och bara koppla av, ta de lugnt, och glöma bort lite problem eller åtminstonde inte tänka på dom på ett tag ;)

Nu sitter jag och väntar på älskade Julia som ska komma hit och färga mitt hår, största anledningen till att jag ska färga är ju för att färga utväxten men jag tänker även färga hela håret i en liten mörkare nyans, tror knappt man kommer märka skillnad faktiskt, men huvudsaken är at utväxten försvinner och om man märker skillnad så är det bara ett plus, om håret blir lite mörkare då vill säga =)
Hur har eran helg varit och vad har ni gjort?? =)
puss!!



Osminkade lilla jag läser tidning i soffan på landet=)

LANDET

sitter nu på landet hos Syrran och hennes pojkvän,lånade duschen här och när jag var klar bjöd syrran på kaffe mums!! =) Jag lånade även datan här för att kunna blogga och kolla lite saker =)

Igår när vi kom fram hit till landet så packade vi(jag och pappa) upp och sedan la jag mig på soffan medans pappa lagade middan, vi åt grillat kött med tillbehör, super gott, hade verkligen längtat efter grillat =)
Jag somnade sedan på soffan vid 9-tiden och vaknade vid halv 2, gick upp fixade mig och gick och la mig igen.
Så vaknade jag vid 10-tiden idag och gick upp och gjorde en smoothie innan jag och pappa sedan åkte till byggmax och köpte saker till taket och när vi kom tillbaks igen så va det bara att klättra upp på taket igen, blev dock inte klara, hann ca hälften så imorgon ska vi fortsätta och göra klart resten.
Har nyss eller aa innan jag duschade, käkat hemmagjord pizza som pappa gjorde,skit gott som alltid när han lagar mat=)
Men nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och titta robinsson så skriver jag imorgon när jag kommer hem.
Ska träffa Julia imorgon också, hon ska hjälpa mig att färga mitt hår=)
puss!<33


TILL LANDET =)

Så nu ska jag faktiskt åka till landet, för er som undrar så har jag landställe i Åkersberga så de e itne så långt att åka vilket är gryymt skönt! =)

Jag ska iaf dit och ta en lite kort paus från livet här hemma, ska bli rikigt skönt att bara få tänka, vara ute i det fria och bara vara! =)
På lördag ska jag ju somsagt hjälpa pappa med att tjära(vet inte hur de stavas) taket=) så då lär jag mig något nytt, blir nog himlans kul faktiskt.

Det har blivit lite mycket i mitt liv just nu famrförallt med känslor, hela grejen med mathias har tagit hårt på mig och de har vart jobbigt, men det är bättre nu iaf, dagarna gå hur bra som helst och då verkligen älskar jag allt och fångar dagen och bara lever! Kvällarna går dock inte lika bra än, då kommer tankarna och saknaden, men jag ska ge de några dagar så hoppas ja att de går över det också=)
Vill även säga ett stort tack till Adam, en av mina bästa vänner som igår kväll verkligen visade att han faktiskt är bättre än alla! så jäkla omtänksamt och underbart! Du är verkligen en riktig vänn adam, älskar dig!!!
Går kvällen gick ju som ni kanske försår inte så bra, men jag körde lite självterapi eller vad man ska säga, man skriver själv ner posetiva och bra saker om sig själv och åt sig själv, det hjälper faktikst!
På bilden har jag strykigt över ngr av lapparna bara för det syntes vad det stod och de får ni inte veta era nyfikna jävlar!!! ;)


Aja nu ska jag åka men ni får ha det bäst!!!!! puuuuuusss!!!


Jag på min 16 års dag=)
Kronan på ofc ;)

LANDET SNART.

Så nu har jag packat allt tror jag, jag ska vara borta nu ikväll sen hela dan imorgon ochsen typ halva dan på söndag och jag har packat 3 väskor(a) hur lyckas jag? Ena är med kläder och skor och sånt, andra med dator, engelska uppsattsen och lite sånt, har inget internett på min laptop än så därför kommer ja ju inte kunna blogga imorgon men ja ska fixa en design till en tjejs blogg och skriva lite på engelska uppsattsen hade jag tänkt så därför tar jag med den =)
Jag kom däremot på att jag kanske kan göra ett litet blogginlägg på lördag kväll om dagen med mobilen, kanske inte blir så långt och inga bilder men det är iallafall något =)

Sen måste jag säga att jag är riktigt stolt över mig själv! Ni kanske minns att jag sa att jag hade prov i onsdags, i arbetsmiljö och säkerhet, jag hade ju dock glömt böckerna i skolan så kunde inte plugga, men min kompis skickade allt på mail sen men kunde inte skriva ut det sen då jag märkte att skrivaren inte fungerade så kunde fortfarande inte plugga, så de ända jag gjorde va att läsa igenom det 2 gånger, och vet ni vad betyget blev?? MVG!! =D fan vad grym jag är!!!! =)
Jag äger allt och alla! mohaha!!!!! =)

aja nu ska jag gå och hämta mitt kaffe och njuta av det, så skriver ja ett snabbt litet inlägg innan jag ska åka också!
puss på er lovers!!


Jag idag=)
OBS har pyjamasbyxor så klaga inte, hade inte bytt byxor än! (a)

SKOLAN OCH LANDET.

Vaknade idag vid 5 men gick inte upp förens kvart i sex ca.. Var så himlans trött!!!
Men kom till skolan i tid, vi började med klassråd och sen gjorde vi klart våran fönster, så nu återstår bara att måla dom men det gör vi på måndag =)
Efter målerit var det svenska där vi titta vidare på filmen och jag vet vad den heter nu, den heter the green mile, skit bra film, värd att se! =) Den ser skit tråkig ut och låter skit tråkig och från början ville ja inte alls se den men nu är de tvärt om, nu vill ja inte sluta se den ;)
Efter svenskan var det iaf engelska och vi fick reda på att vi itne ens ska ha nationella i engelska i ettan:S att vi kommer ha det i 2an för att kursen inte är klar än, men varför har alla andra skolor sina engelska nationella  i ettan???
På engelskan fick vi iaf börja på en uppsatts om ens uppväxt typ, ska göra den hemma istället för i skolan, mycket enklare tycker jag =)

Idag vid 5, halv 6 tiden ska jag åka ut till landet och vara där tills på söndag, känner att jag behöver komma bort ett tag och bara vara själv, alltså koppla av ltie från livet här.
det tråkiga är att jag inte kommer kunna blogga imorgon, men jag lovar att blogga på en gång när jag kommer hem på söndag istället =)
På landet ska jag även hjälpa till lite med ett tak och tjäna lite pengar, härligt!!
aja nu ska jag nog packa I think =)
puss!!

GODNATT ALLA RARA OCH UNDERBARA!

Nu ska jag strax skutta i säng, eller lägga mig i sängen kanske vore smartare?? ;) hihi
Ska iaf ta fram en outfit till imorgon, ska ju upp 5 och då e de skönare att ha allt klart!
Sedan ska jag väll tvätta bort sminket ta ut hårspännen, ta bort smycken, borsta tänderna och ta på mig pyjamasen, smörja in mig också innan ja sedan ska lägga mig och sova min skönhetssömn.
Men vi hörs imorgon väll?? klart! =)
pussssssssss!! Sov gott dröm sött vakna blött, och glöm inte sockra kudden!


Bild från i förregår typ.. efter solariet =)

FÅTT JOBB!!! =D

Nu har jag precis kommit hem från stinsen där jag följde med mamma som skulle kolla på skor, tyvär hittade hon inga =( 
Men jag gjorde!!! jääjj! haha! ovanligt?? ;)
Så nu har jag ännu ett par till bebisar att använda, åh vad jag älskar mina skor! =)
Och när jag kom hem, precis när ja klev innanför dörren så fick jag ett sms från en kompis om att ja fårr sommarjobb!!! jäjj! fyfan vad nice!! kan denhär dan bli bättre eller??
tror fan inte det asså! så jävla nice!
Affären jag ska jobba i heter nathalie schuterman =)
aja har inte så mkt mer att skriva e bara så glad!! men får väll bjuda på en bild på skorna och en på mig =)






LÄNGTAR TILL 17!!

Kom till skolan vad 10:35 och då följde jag och camilla med Ellen ner till cafét för hon skulle köpa macka och cola=)
Jag själv köpte också en risifrutti och en kaffe=)

Sedan var det Svenska A där vi började kolla på en film, första filmen man ser i skolan som faktiskt är bra!! Vet inte vad den heter dock menmen=)
Sedan var de lunch och sen Matte, och på matten fick vi åter igen lyssna på lärarens jävla genomgång som hon redan har gått igenom för oss som brukar vara där... Så vi fick höra samma saker igen för att dom som skolkar 24 också skulle få höra.. suck. Jag lärde mig iaf skriva på miniräknaren!! jääjj! Lärde mig skriva BABE haha! (tryck på bilden för att få den större)


Efter skolan åkte jag raka vägen hem och nu sitter jag här, ska strax gå och göra en macka eller något att äta för jag börjar bli lite hungrig. Sedan är det bara att vänta på att klockan ska bli 17!! Mamma kommer nämligen och hämtar mig då så ska vi åka till stinsen och kolla på skor, eller hon ska iaf kolla men jag kanske kan flörta till mig ett par jag med om jag hittar några jag gillar ;) Fast oandra sidan hittar jag ALLTID skor jag vill ha så egentligen kanske de e dumt att titta när man inte har pengar men de skiter jag i ;)
puss!!


Jag idag, tagen med mobilen..
Mina nyaste skor också, älskar dom!! fick beröm för dom idag igen hihi =)


MORGON!

Godmorgon alla pigga glada och underbara! =)
Gick upp strax innan 8 idag och började sminka mig, eller först satte jag självklart på NRJ med knappen och hakim, ett måste på morgonen!!! SÅ sköna killar detdär, och jag blev ju själv lurad i ett Wake up call av dom förut, ni kanske kommer ihåg?? haha kul var det iaf =)

Jag har somsagt sminkat mig klart och ska gå och fixa håret alldeles strax, innan jag sedan ska äta, dricka kaffe klä på mig osv..
Tror jag ska äta en tallrik god och nyttig mysli(vet att de inte stavas så men vet inte hur man gör u men prickar över) faktiskt =)
aja vi hörs kanske senare, börjar iaf 10.55 idag =)
puss!!

NATTINATT!

Nu blire sista inlägget för idag.. Har fått huvudvärk, tror de beror på att ja läst mkt idag faktiskt, brukar få huvudvärk då.
Men nu ska jag tvätta bort sminket, bestämma kläder för imorgon och sedan tror jag att jag ska lägga mig i sängen, tända några ljus och bara njuta av livet!
Älskar mitt liv igen, mohaha! Och jag e bättre än alla!!!!! ;);) (a)
Aja ha det riktigt jävla nice nu för de ska jag har.
Och vet ni? jag mår FETT bra och jag e FETT glad, fråga inte varför för jag e bara de! =D
Smsa om de e något.
puuuuuussss!!!




Tihi

ALLMÄNT SNACK FRÅN MIG!

Hello bitches!! =)
Sitter här med en varm good latte framför mig, mmm love it!! Lovar att ingen gör bättre latte än mig ;) mohaha!!!
Jag har inte gjort så mycket sen senast jag skrev.. Förutom att camilla har varit här med patricia och solat lite också lånade hon en tröja, tror iaf att hon tog den med sig (a) hon frågade iaf om hon fick låna.
Och på tal om kläder så måste jag faktiskt rensa min garderob.. och jag har sagt det förut och jag säger det igen, faaaaan vad jag längtar tills jag får min andra garderob som ska vara mestadels skogarderob!

Imorgon börjar jag 10:55 för våran engelskalärare har ställt in lektionen, igen... Alla tänker väll, åh gud vad skönt! men nu e det faktiskt så att dehär e inte första gången som kärringen ställer in lektionen när vi ska ha nationella!!!! Alla andra skolor har redan gjort sina nationella, alla utom dom i våran klass tack vare våran engelska lärare.. Så nu kommer vi antingen missa nationella eller får göra dom i 2an eller få stressgöra dom någon gång denhär sista månaden innan sommarlovet... Asså fatta att hon måste planera!! Plus att vi inte kommer hinna göra den muntliga delen av engelskan som vår engelska lärare till och med sa var viktig för den kan påverka betyget mycket!!!
åh arg blir man, men vi ska prata med henne på typ fredag och sen kanske prata med rektorn..
nu ska jag gå iaf puss på er!!


KLAGANDE (a)

Brr, fan vad kallt det är!! någon som håller med?? eller så e det kanske för att jag är en grymt frusen person av mig ;p Fryser typ gämt, nästan så att ja skulle kunna sitta i en bastu och frysa, okej lite överdrivet kanske men ändå (a)
Åh fan vad sugen ja blev på att basta bara för de;p
Kanske ska höra med camilla om hon har lust att basta, sola, göra ansiktsmask och sånt ngn dag nästan vecka, vore skit mys faktiskt!! =)

Jag har iaf precis legat i soffan i ca 30 min med massagekudden vi har och masserat nacken, guud så skönt det var.
I julas fick ja ju presentkort på axelsons spa, så funderar på att ta en massage där snart, annars ska jag kolla om dom fixar naglar och isåfall hur mycket dom tar för det, får kolla lite noggrannare på detdär senare =)
Än slänge vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. Har ganska så tråkigt.
Det är konstigt detdär att när man väl har mycket att göra, ni vet saker att göra och planera in hela tiden, då klagar man på att man har för mkt att göra, men när man sen är helt ledigt och inte har något att göra, aa då klagar man på att man inte har något att göra istället.. Kanske ska sluta klaga och göra något åt saken istället ;)
puss!


SLUT FOR REAL..

Aa jag har ju fortfarande haft tankar fram och tillbaks hurvida jag vill göra med mig och Mathias, för mitt hjärta vill ha honom men hjärnan säger nej..
Grejen e den att jag vill ha HONOM men inte hans svartsjuka... Den kan gå och hänga sig... Jag vet att det är något man inte kan styra över helt och ja vet att det inte är världens enklaste att träna bort den heller, men jag vet att det GÅR, det har jag till och med bevis på..
Men jag gav honom 3 chanser och 4 månader på sig att försöka iaf bättra på svartsjukan och nu sista gången så loovade han att verkligen satsa allt på att bättra sig, och jag träffade han i förregår och igår för att titta om han skulle kunna ändra på sig, och för att träffas och umgås såklart.. Men iaf så igår visade han stora tecken på att han tyvär aldrig kommer kunna ändra på det, och jag säger tyvär för jag vet vilken fin person han är innerst inne men att svartsjukan förstör mycket av den..
Så i alla fall så sa jag att det var helt slut, föralltid, aldrig mer vi två.. Det tog i hjärtat att säga det men det var något jag behövde säga, vill ju inte ge honom falska förhoppningar när jag bestämt mig..
Är fortfarande ledsen för allt innerst inne och att skriva det här tar på krafterna så ska faktiskt sluta snart.
Men efter skolan gick jag hem och bröt hans tandborste i 2, som en symbol för att nu är det slut... A*** tyckte jag skulle bränna den också, förmodligen för att få ut lite av de ja har inom mig, men det är ganska så svårt att bränna ngt ute när det regnar ;p får väll se om ja gör det vid ett senare tillfälle, men nu är det iaf SLUT!


PISSVÄDER!

Usch vilket pissväder det är idag, eller det började fint men nu öser regnet ner.. Uschusch! Så vill vi ju inte ha det, vi vill ha sommar och sol, right?? =)

Jag komer iaf till skolan vid halv 10 idag, så satt vi vid skåpen till klockan 10 och pluggade, och oturligt nog kom jag och camilla på att vi glömt penna, men som tur va säljer dom pennor i cafét så vi sprang ner dit snabbt och köpte varsin penna. Sedan skrev vi prov och för mig kändes de iallafall bra =) Svarade på allt, var dock 2 jag var osäkra på och tror inte jag kunde hela svaret men åtminstonde halva så kanske iaf lyckades skrapa ihop något litet poäng på dom 2, men det märker vi =)
Efter provet gick vi iaf ner till cafét igen där jag köpte en brownie och en cola och camilla köpte en morotskaka och en cola, va ju tvugna och tjocka oss lite efter prov liksom (a)

Sedan hade vi lite till lektion och efter det så var det luch sedan idrott, idrotten va helt okej idag, kan ju bero på att vi inte gjorde så mycket och vi fick sluta tidigare hihi(a) Jag gjorde iaf ett mål!! woho! haha!! fast ja vet inte vad det hette de som vi spelade men ändå (a)
Sedan åkte jag direkt till apoteket och hämtade ut mina p-piller för ett helt år och sen direkt hem hit till regnet suck ;p


Aja nu ska jag sysselsätta mig med ngt, tror jag ska göra en macka faktiskt, men vi hörs puss!!



Bild tagen med mobilen idag..

GODMORGON!

Har försovit mig lite idag märkte jag så jag kommer komma lite sent =( Men som tur är så börjar inte provet förens kl 10 så jag hinner med 30 minuters marginal också ;) Good for me!!

Om det stämmer som 'Tina' sa så kommer kanske studiebidraget i Juni månad också!!! =D Hoppas, Hoppas, Hoppas!!!

Fan vad hungrig jag e!!! tror  jag ska gå och käka lite mysli, mums!!
ha en super bra dag puss!!

VARFÖR KOSTAR ALLT??

Wie! skit snygg brun färg just nu!!!
Och mathias sitter på tåget påväg hit så när han kommer ska jag visa att jag gått om honom och nu e brunast!!! mohaha!
Sen nu i helgen om de e fint väder så åker jag med till landet och kommer självklart sola där, sen ska jag även höra om de finns ngr småjobb jag kan göra för att tjäna en liten extra slant att stoppa i fickan =)
Får fortfarande lite smått panik angående dehär med pengar! Har fortfarande inge sommarjobb och jag vet sjukt mycket saker jag behöver/vill ha och nu den 25maj e det sista studiebidraget för hela sommarn =(
Ska ju iof göra lite småjobb sådär i sommar och tjäna lite men ja ville ju fortfarande ha ett "riktigt" jobb också, menmen är la inga som tar emot längre och inga av ställerna man lämnat CV har hört av sig.. Suck, tänk om man vore äldre med värsta erfarenheterna, men nej bara för man e 16 snart 17 alltså ung, så e man oerfaren och dålig och kan inte jobba tror arbetsgivarna, menmen thats life.

Har iaf precis pluggat massa och nu ska jag plugga lite till innan jag sen ska hoppa in i duschen, och sedan invänta Mathias och när han kommer ska vi typ titta film I think =)
puss!

SOL OCH PLUGG!

Yo bitches!!
Nu sitter jag och väntar på att få ett sms från camilla att hon har solat klart så jag också kan gå ner och sola!! Längtar!!!! Vill bli brunare ffs!! =)

Jag har iaf varit så duktig så jag har städat hela akvariet, det blev skit snyggt och rent och jag tror min gulleplutt peutor trivs bra där i nu, tänkte också ge han en räka idag som belöning för han varit så duktig mihi =)

Sen borde ja också få en liten belöning för jag har nämligen börjat plugga, good for me! Tänkte plugga på vägen till skolan imorgon också och sen på lektionen innan provet, vi börjar nämligen lektionen kl 8.45 men har provet klockan 10 =) Problemet e ju bara att jag inte får min skrivare att fungera så nu måste jag sätta mig och skriva ner allt förhand, blää menmen, man brukar faktiskt lära sig samtidigt som jag skriver så får väll börja nu så jag blir klar ngn gång.
puss på rumpan!

Bild från gotland, sommarn 2008 =)

ÄNDRADE PLANER ;)

Igår strax efter jag hade bloggat så hörde busfröt Mathias av sig och fråga om han fick komma hit och umgås och sussa här sedan, som vänner då alltså, och snäll som jag e så sa jag ja, så jag hoppade in i duschen, duschade och sedan torkade jag och plattade håret och blev klar ganska så exakt innan han kom.
Bi gämförde färgen på våra magar och vi va nästan lika bruna(han har solat utomhus under tiden de va mkt sol) men jag ska sola idag igen så nu kmr ja gå om honom mohaha!!!
Vi kanske ska titta film och så tsm idag ändå men det får vi se hur det blir.

Jag gick iaf upp vid 10 (a) gjorde mig klar till 10:50 och småjoggade till buss(behövdes dock inte då den va lite sen)
Kom iaf till jakobsberg i tid där jag mötta camilla, och köpte tuggummi, va sjuuukt sugen på det ;p
Sedan gick vi till ungdomsmottagningen där dom verkade lite vimsiga idag och inte hade ngn större koll men det ordnade sig ändå tillsist.
När vi var klara där så drog vi tillbaks till jakobsbergs centrum där hämtade hennes p-piller och fikade lite innan vi sedan åkte hem.
Nu hemma skulle vi köpa solpoletter och sola men dom var inte hemma "ovanligt"...! Men dom lär väll förhoppningsvis komma runt 3-tiden I hope. Så sålänge ska jag faktiskt ta och städa akvariet, tråkigt men något som måste göras.
Jag ska förmodligen börja plugga också, Ellen i klassen är så gullig så hon har skrivit alla frågor och alla svar vi ska kunna och mailat dom till mig så jag behövde inte åka till skolan och hämta det vilket skulle ta ca 3 timmar, good for me!! =)
puss!<3


Camillas fingrar.. bildförstörare dendär tjejen haha!!

GYLLEN BRUN IGEN!!

Hello darlings!!! Nu e jag bruuun!!! Älskar precis efter man har solat och man e sådär härligt gyllenbrun, lite av färgen tonas ju bort sen efter ett tag men precis när man kommer upp från solariet e man verkligen jätte brun, love it!!
Aa ni förstår ju säkert att jag precis legat i solariet.
På torsdag fyller min kompis Emelie år så hon kanske skulle ha ngn fest eller något på fredag och tänkte hinna med att sola där innan igen, så man bli sådär skit snyggt brun, älskar verkligen att vara brun, gör inte ni??
Dock inte för brun innan sommarn för man måste låta riktiga solen få göra sitt sen på sommrarna på stranden =)

Jag skrev ju i tidagre inlägg att jag och camilla glömt spika i spikarna i fönstrena i skolan och de och att vi skulle fixa de lätt imorgon, men kom på att där ljög jag lite, För vi är ju fan lediga imorgon!!!! Jääjj feeeett nice!!
Så morgondagen ska jag faktist gå upp ganska tidigt ändå trottsallt, sådär vid 8 tiden, börja med att städa akvariet, sedan åka till Jakobsberg och följa med camilla till ungdomsmottagningen, efter det måste jag faktsiskt till skolan en snabbis för att hämta ett häfte, har nämligen prov på onsdag -.-
Sedan förbi apoteket och hämta upp p-pillren, vidare hem, städa lite kanske om de behövs och sedan kommer mathias, så trotts att jag är ledig är dan fullbokad.
Aa sen på kvällen imorgon då lär det ju bli en massa plugg somsagt. vad ska ni själva gör imorgon? planerat ngt än??

Nu ska jag iaf titta runt lite på nätet, kolla efter lite praktikplatser och sedan efter några timmar ska jag nog ta mig ett varmt och skönt bad! eller en dusch =)
see you puss!!


Längtar till sommaren!!
Bad, sol och stek!!

(bild från i somras)

PILLER FÖR ETT ÅR ;)

Kom hem för en liten stund sen bara och nu har jag inget att göra, funderar på att gå och kolla om dom osm säljer poletterna till solariet e hemma nu så jag kanske kan sola =)

Kom iaf i tid till skolan idag och jobbade på bra med vårat fönster som vi sätta nya rutror i ;p jag och camilla glömde dock spikarna som ska i haha! äh vi fixar det imorgon på nolltid!! =)
Vid halv 1 tog jag bussen från skolan och åkte till jakobsberg där ja gick till ungdomsmottagningen och hämtade ut ett nytt recept vilket gick väldigt fort, skönt när de är så smidigt, snabbt och eneklt =) Så nu har jag p-piller för ett helt år, skönt!!
Skulle ju kanske fikat med mathias idag men vi bestämde oss för att vi åker hit imorgon istället och tittar film och umgås.
Aja nu ska jag försöka hitta på ngt skojjsigt att göra!
puss<3


Fortfarande bara gamla bilder!
Åh vad jag vill ha kameran!!!!

LATTE <333

Nu har jag precis gjort en latte till mig mamma och äldsta syrran Jessica som är här idag, söndagsmiddag hela familjen you know ;)
Vi åt tacos, mums! fan va gott det var! och trotts att ja inte ens va hungrig när vi skulle äta så lyckades jag få i mig 3 st, hur lyckas man?? tror det finns en speciell tacos mage ;)

Imorgon iaf så ska jag ju först till skolan sen där vid halv ett någon gång måste jag åka till ungdomsmottagningen för mer p-piller och sedan kanske jag ska träffa mathias och ta en fika eller ngt men får se hur de blir med det, är ganska så förbannad just nu..
Tack Linn föresten du ska bara veta hur mkt det faktiskt betydde..

Nu ska jag iaf lägga mig i sängen, messa lite med vänner, njuta av min nygjorda latte och titta lite tv, men ni får ha de så bra!
puss!!


Bara gamla bilder nu tills kameran e tbx =)
Men försöker hitta bilder ni inte redan sett!

TVÄTTDAG??

Idag har jag inte gjort så spec mycket, eller egentligen har jag ju de med tanke på att jag tvättat som en galning så nu e både min och familjens tävttkorg heeeeeelt tomma =) och alla kläder hänger på tork, inte illa va??
Lär ju Mammi bli glad iaf =)

Sa ju förut att kommande vecka i skolan skulle ja gå heela dagarna och jobba på som fan men ja kom på strax efter att jag ska till ungdomsmottagningen imorgon kl 14.00 för jag måste ha fler p-piller, men jag missar ändå mest matten och just nu känns den inte så viktig eftersom vi inte lär oss något nytt ;p

Aja har inte så mkt att skriva just nu men ni får väll lyssna på en låt och njuta av en gammal bild på mig ;p



ETT VAL..

Hur kan ett jävla val vara så svårt?? hur kan en sak få en att tänka så jävla mkt??
Hur kan man ha så mkt tankar.
Ena jag vill en sak andra jag vill en annan.. Ingen annan än jag kan bestämma hur det ska bli..
åhh varför finns det val??

SÖNDAG!

Godmorgon allihopa!
Vaknade runt 11 idag av väckarklockan, ville inte vakna försent som ni kanske förstår, de e ju skola imorgon och man måste ju kunna sova ikväll också så man inte försover sig imorgon, som jag annars kan vara ganska duktig på  att göra...
Men veckan som kommer ska ja va i tid varje dag och gå hela dagarna och jobba på som fan! =)låter bra va??

Nu sitter jag här med en nygjort jordgubb och hallon smoothie, mums! verkligen skit gott och nyttigt också! =)
Folk säger att man inte blir mätt på en smoothie men man bli fan det!! fast efter ngn timme igen e man hungrig så ska äta ngn macka eller något då=)
Idag ska jag städa och tvätta och fixa iordning här hemma, finns egenltigen inte så mkt att fixa med lite finns de ju så jag kan sega klart det :P
Han från bussen igår tjatar om att göra ngt men helt älit så orkar jag inte det... Orkar inte fixa mig och shit, skönare att bara vara hemma och ta de lugnt om inget annat dyker upp =)
aja nu ska ja dra puss!!


Miss him alot...

JAG E SÅ JÄVLA GRYM!!

Ni som läste tidigare inlägg såg förmodligen att ja hade skit tråkigt och inte hade ett piss att göra, och att om de dök upp ngt skulle ja fixa mig fort??
Aa inte visste ja att de skulle gå så fort... För efter jag bloggat så la ja mig i sängen en stund, jag hade då toffs, mjukiskläder och var osminkad, Så ringer camilla på telen och 20 min senare sitter ja på bussen men utsläppt stylat hår, smink, jeans, linne, jacka och skor osv.. och hade nyborstade tänder.
Hurfan han jag?? de betyder alltså att jag fixade aaaaaaaaaallt på en kvart?? snacka om grymt??

Vi åkte iaf iväg till ett ställe där vi mötte Jennie och Jonathan och vi skulle vara med ngr andra men det visade sig vara ett gäng fjortismänniskor som kastade brinnande pinnar på varandra typ, moget?? eller inte..
Så vi bara tittade på dom och sedan vände vi och gick..
Vi drog hem till Jennie där vi pratade skrattade osv.. =)
Vid 1 tiden blev jag och Jennie lite tröttflummiga medans Camilla och Jonathan spelade tv spel, så jag tittade bussen och började dra mig hemåt.
På bussen satt ett gäng och en av killarna kom fram och började snacka, han fick mitt nr också fråga mig inte varför , för vet faktiskt inte :P
Gick iaf av i Jakan där en av killarna (Marcus) också skulle av, han hade nog fått i sig lite för mycket vodka och mådde inte så bra, stackarn tyckte så synd om honom!! han gick iaf av ngr hållplatser innan mig där han mötte ett par tjejer som förhoppningvis hjälpte honom=)
jag åkte hem och nu sitter jag här och ska strax tvätta bort sminket och fixa mig för kvällen =)
puss!!

BOORING!

Blev inge solande alls idag! =(
Vi har ju ett solarie i en lokal precis breve huset men man måste köpa solpoletter för att kunna sola, och dom man köper av är inte hemma... Dom har inte vart hemma sen i torsdags och det stör mig!! kan ingen annan sälja dom medans dom själva e borta?? jag som var så himlans sugen! och orkar inte åka iväg helt själv för att sola..
menmen man kanske ska köpa på sig ett lager så det inte blir såhär igen??
nu har jag iaf grymt tråkigt, inget att göra, ont i huvudet, ofixad så de e inte bara dra ut direkt heller..
Men om de skulle dyka upp ngt skulle ja självklart fixa mig fort och sen dra men alla e sjukt tråkiga denhär helgen förstår inte va de e med folk?? Borde de inte vara jag som ligger inne och deppar efter valet jag och Mathias gjorde i torsdags?? Men jag vill gå vidare!! Iaf försöka, och leva livet inte sitta inne och tråka..
Menmen om de inte händer något nästa helg och det är fint väder kanske jag hänkar till landet ändå om mamma och pappa ska dit, åker dit och solar kanske?? inte helt fel det, men får se vad jag känner för då.
Nu ska jag väll återgå till att titta tv och önskedrömma om att någon hör av sig med något roligt att göra...
puss!



Sry att de blir gamla bilder men kameran e somsagt hos syster...
tror jag ska ta bilder från min laptop och lägga över här så ni får se bilder ni inte redan sett =)


090402

(x) Städa
(x) Tvätta/ta hand om tvätten
( ) Träna hemma
(x) Laga mat+äta
( ) Sola (inne/ute)


Än så länge har jag gjort över hälften av listan iaf det är väll inte så dumt?? =) Jag har hunnit platta håret också faktiskt ;)
Och nu tänkte jag faktiskt lägga mig i solariet om det finns några poletter kvar som man måste ha =) Men det lär ja ju märka, hoppas bara på att det finns och att dom som säljer(våra grannar) är hemma för nu e jag verkligen sol sugen!
Sedan när ja kommer tillbaks tänkte jag faktiskt träna lite och sedan får vi se vad som faller mig in=)
puss<33


Gammal bild ja hitta på datan som ja inte ens kmr ihåg :P

SAKER SOM SKA GÖRAS!

( ) Städa
( ) Tvätta/ta hand om tvätten
( ) Träna hemma
( ) Laga mat+äta
( ) Sola (inne/ute)




Kaffet är min drog!! =)

SOLA ELLER "SOLA" ??

Nu har jag precis legat och degat på soffan ett tag..
Strax efter jag bloggat så gick jag och tog ett bad, skit skönt faktiskt!! Älskar att bada men inte förlänge, ibörjan är det skit nice men efter ett tag kan det bli långtråkigt, tror det kan ha ngt att göra med att jag typ är sälskapssjuk (a) hatar att vara själv en längre tid och i badet är man både själv OCH så är det helt knäpptyst så det kan ju kanske hänga ihop =)

Jag sitter iaf nu i min rosa sköna morgonrock, en handduk i håret och en kopp nybrygt kaffe, mums!!!
Jag har också ätit, vaniljglass med krossad choklad och hallon, shit vad gott det är!!!
Aja nu ska jag bara fundera på om jag ska sätta mig i riktiga solen en stund och få lite mer färg och sen gå och lägga mig i solariet en stund och sedan efter det sätta mig i riktiga solen??
Jobbigt val detdär ;)
aja ska iaf dra puss!!!



Min och camillas kaffe i torsdags! Jag e så jävla grym på att göra latte!!! ;)

GODMORGON!!

Sitter här med en nygjort smoothie och funderar på vad jag ska hitta på idag, några tipps?? =)
Det är ju grymt fint väder så kaske sätta sig i solen ett tag?? Vet iof itne hur många grader det är, det kanske e skit kallt haha!
Menmen något får jag väll komma på.. Funderade på att dra och gymma men vet inte om jag orkar det när det är såhär fint väder, kanske tränar lite hemma istället i min träningsstol och med syrrans pilatesboll.

Vad ska ni göra idag då??

Nu ska jag dricka upp mig smoothie och sedan se vad som händer =)
puss<33


presenten jag gav till Julia som fyllde år i torsdags =)


TRÅKIGT, DEPPIGT, TYST...

Efter jag vart och handlat på willys så drog jag hem och packade upp, satte mig vid datan och käkade lite glass, framåt 18-tiden så började jag med middan, de fick bli kycklingsallad =)
Riktigt gott!!
Sedan skulle jag lägga mig i soffan för att titta lite tv, tror ni jag tittade länge eller?? nej somnade bums typ haha!
Vaknade igen vid halv 12, käkade upp resten av maten och sedan gick ner och satte mig här för att blogga.
Det var min fredag kväll det.
Och jag som var såå sugen på att festa, alltså träffa mycket folk, umgås, prata, skratta och bara ha kul!! För att komma på andra tankar, tänker nästan hela tiden på mathias och det gör ont... Önskar att det kunde vara lättare men nu är det såhär det är och förmoldigen så det kommer vara.. Tänk att kärleken kan vara så stark men ändå inte räcka till för att två personligheter inte passar... En tjej som nästan bara har killkompisar och en kille med stark svartsjuka, tror ni det fungerar eller.. nej de gör ju inte det.
Träffar alltid killar som senare visar sig vara svartsjuka.. har alltid varit så och saker har slutat dåligt..
Kan de ha ngt att göra med att jag alltid faller för blåögda blondiner?? ska jag prova falla för brunetter?? de är ju inget man bestämmer direkt..
Wellwell ska dra nu, tvätta bort sminket, borsta tänderna och lägga mig.
Ganska så skönt med en hemma kväll ändå lite tyst bara, trotts att jag gärna hade dragit till Tumba och vart med vänner men ingen orkade ju följa med så..
puss

TRÅKIGA SOFF-POTATISAR..

Gårkvällen var riktigt tråkig till en början faktiskt inge illa menat men jag tror alla faktiskt håller med, eller tråkig kanske var fel ord, men seg iaf..
Började med att vi typ bara satt och några pratade och sådär, liksom inget power i det hela.
Vi var 5 pers hos camilla. Jag, Jennie, Jonathan, victor och camilla.
När det lite senare blev lite power i det hela så började folk dra sig hemmåt, så där stod vi fett taggade och alla skulle hem :O Jag tänkte också börja dra mig hemmåt då men camilla stoppar mig, så ringer vi till nicke och får nummret till några i sumpan dit vi drar och har det roligt istället, sedan när klockan tickat på riktigt mkt så åker vi hem till camilla där jag hämtar min väska och hon går och lägger sig, sedan åker jag hem och somnar bums typ =)

Så nu idag vakna jag vid 12-tiden, skulle egentligen vart med mathias men han typ ställde in det eller vad man ska säga, kanske ska vara med honom senare om inget dyker upp.
Det värsta e det att jag e sjukt taggad men alla e soff-potatisar och orkar inte göra ngt...
Jag kanske ska dra iväg till Tumba och vara med ett gäng där men samtidigt e de inte kul att komma själv.. Men kanske måste det ikväll?? Vi får se hur jag gör, ngt ska jag iaf fan göra!!
menmen nu måste jag dra och handla och fylla på kylskåpet.
puss!!

RSS 2.0