NATTINATT!!!

hejhej mina sötnosar, klockan är bara halv 11 och ja ska redan säga godnatt, kommer typ somna bums e så jävla trött! men det e bra det för ja ska ju upp 5 imorgon för jag börjar 8 med samhälle.. uschusch menmen måste sköta dehär året bra nu =)
Men vi hörs imorgon klockan 5 pigga och glada, right?? ;)
haha pussar!!


söta lilla ego jag haha =)


Ssch! Hemlisar på G!!!

Det var inte alls länge sen jag slutade med snuttefilt :$ och anledningen till att ja slutade med det va för att ja tappade bort den hemma hos en kompis pappa förra julen =/ (hoppas den kommer fram igen så ja kan spara den)
Så jag sover inte med snuttfilt längre men när jag e på landet har ja ngt annat(a)
nämligen mitt bebistäcke, det är ett liitet rosa täcke med vita små spöken på, ser ut som spöket laban =) och de har ja som en snuttefilt på landet :$  barnsligt kanske men ja älskar det (a)

(när jag va liten kunde ja heller inte säga S så när ja skulle säga "mitt spöktäcke" så blev det ju mitt "pöktäcke" hahaha(a) aa där fick ni en liten bonus också;pp)




TRÅÅÅKIGT ;PP

hahahah snacka om att ja har tråkigt asså -.- sitter och gör grimarser åt mig själv i min cam, då kan man verkligen säga att man e uttråkad ;pp tihi!
men ingen är ju hemma vafan och tv orkar ja inte titta på för de blir man bara trött av, skulle iof kunna rensa min garderob men de orkar ja inte heller tar sån jävla tid ju -.- ;pp


GRYMMA MÅLARN ;)

sådär 1 timme och 20 min senare och ja e klar med det ja skulle måla av förrådet idag =) gick riktigt bra och fick massa beröm av grannar som kom förbi, tihi! ;) men klart när man e en grym målare så ;)

Nu sitter jag iaf här och dricker kaffe och ska väll strax sätta på mig mjukisbyxor istället för målarbyxor, och sen ska jag väll räkna ihop lite timmar ja jobbat i sommar och så, men vi höres puss!!

MINA KÄRA SKOR!

*snyfft,snyfft*
Skickade med 4par av mina skor med pappa imorse för han skulle lämna in dom hos skomakarn som ska klacka om dom, men kommer sakna dom `=( HAHA! iof större chans att använda alla andra miljoner ja har men anyway..
Aja nu ska ja ut och jobba, puss på er!


BACK FROM SCHOOL!!

somsagt då var jag hemma igen då... skit jobbig dag har det varit eller aa mest irriterande kanske, jo kommer till skolan och får reda på att vi inte börjar förens 12:05... Lärarna har ändrat vårt schema utan att säga till oss så våran första lektion hade redan varit -.- bra va?? noooot... Säkert vår mentor som skulle medelat oss men så vimsig som han är så har han ju glömt det, great -.-
Jag, camilla, Jessica och Ellen drog iaf till en pizzeria och käkade kebab för de va äcklig soppa till lunch.. sen hade vi samhälsskunskap och sen slutade vi, då var de bara att sätta sig och åka den långa biten hem igen menmen.
Nu ska jag ringa pappa och höra om ja kan måla förrådet trotts att det är lite mulet, hoppashoppas!! behöver ju pengar!! =) så ja kan pierca mig såklar ;) och min lön har ja ju inte fått än ;pp
men vi hörs senare, puss!!


HÅLL TUMMEN!

godmorgon världen! ;)
Nu är jag färdigfixat och pigg! eller aa nästan färdig iaf, ja sitter och dricker kaffe sen ska ja borsta tänderna och sen e jag klar! =)
känns som de kommer bli en bra dag idag! vet inte varför men vi får väll hoppas på att känslan har rätt, right?? =)
Sen får vi alla hålla tummarna på att de är bra väder hela dan idag för efter skolan ska jag nämligen börja måla förrådet och då vill ja inte gärna ha regn haha! så håll tummen nu och bara en för 2 betyder otur, tihi!!


SERIÖSA ALBERT!

tjabba!! =) nu har ja druckigt mett kvällste som man blir trött av som ja nämt tidigare, super bra! =)
Har även plattat håret så de går snabbare imorgon, och strax ska jag väll krypa ner i sängen, tänkte bara lämna ett litet inlägg innan.
Ska dricka C-vitamin också innan för börjar få ont i halsen och vill verkligen inte bli sjuk igen!! de e victors fel, hrm jävla victor!!! hahaha =)

Imorgon ska jag inte upp förens ca halv 8 så de blir skönt med lite sovmorgon! börjar 10:15 med svenska B tror jag, och vi ska fortsätta se på film så det är nice =)

Ett litet medelande till "Albert" som kommenterade mitt inlägg om namnsdagarna, lite gulligt sådär HAHA!! du behövde inte ta det helt hundra suuuuper seriöst och sitta och leta fakta och ge mig värsta lektionen, för tkr fortfarande att det kommit in konstiga namn som inte funnits med förut, och oavsett hur många albertina som finns så har jag ändå aldrig hört ngn som heter så, så det ändrar inget haha! =)

Men godnatt på er alla! Love ya!!



Haha en riktigt gammal bild bjuder ja på idag ;)
den stämmer ju och somsagt man ska bjuda på sig ;)


SKA PIERCA MIG! =D(IGEN)

wie!! har fått tillåtelse från både mamma och pappa att pierca mig i läppen nu!! =D ska ha en monroe piercing, ni vet i överläppen snett under näsan! =D har velat ha de länge nu men de blev ju fjortisstämplat där under en period förut så jag avstod men nu e den fjortisstämpeln borta på dom piercingarna så nu ska jag göra det =D
Väntar bara på att ja ska få mina pengar sen ska jag göra det! Victor ska följa med och kanske någon mer från det gänget, wie! I'm soooo happy =D


ingen fin bild, vetefan vem det är heller men e iaf där ja ska pierca mig! =D


NAGEL-TIME!

Har precis klippt av mina naglar igen =( men har tänkt att spara ut dom igen som ja hade för länge sen =)
Så nu klippte ja dom och sen hade ja på trind nail repair som är som ett genomskinligt nagellack man målar på som förstärker naglarna, och sedan på de har ja ett rosa glittrigt nagellack =)
Målade även tå naglarna, tihi! tyvär får ni ingen bild för kameran i på laddningen men naglar har ni ju förhoppningsvis sätt förut ;) haha!!
nu ska ja lyssna på musik medans naglarna torkar så hörs vi sen, puss! =)

RUMMET FÖRE OCH EFTER!!

Så nu är jag äntligen kvar, bara lite av tvätten kvar =)
Jag har städat mitt rum och datarummet, och dammat, dammsugit och torkat golv, även putsat speglar =)
Duktig tjej! så vad tycks?? =)


Lite av tvätthögen (a)

FÖRE!!



EFTER!!


STÖRANDE! HÅLLER NI MED??

Tar en liten paus i min städning nu, är nästan klart =) e tvungen att tvätta också märkte ja för hade tvättkorgen överfull, smuttskläder över hela golvet, i badrummet och i datarummet haha! (a)
Iaf ja tänkte ta upp en sak som ja faktiskt börjat störa mig på, egentligen ganska så onödig sak att störa sig på men de stör mig ändå, och det är de här med namnsdagar, har ni lagt märke till alla sjuka och udda namn som kommit med?? ibland e det namn man aldrig ens har hört, eller namn som man inte kan uttala eller namn som låter som något man fantiserat fram...
Ja har ju namnsdagarna här på min blogg(se bild) och där ser jag varje dag vem det är som har namnsdag och därför har ja lagt märke till dom konstiga namnen.
Ta t.ex. idag, Albert och Albertina.. och Albert kanske man har hört någonstans någon gång, iof så e de ett sånt namn man brukar skojja med när man säger typ: hej ja heter albert, eller märta eller så, aa ni fattar.
Men Albertina då?? hur jävla många e de som heter det?? någon som känner någon albertina ens? har aldrig hört talas om namnet tidigar.
Det låter som att man driver med någon som heter albert och gör om hans namn till ett tjejnamn för att reta honom och då säger man Albertina, fattar ni??
Som t.ex. man kan "reta" någon som heter Fredrik med att säga Fredrika.. skulle fan inte förvåna mig om fredrika va ett namn heller haha...
Aja de va lite från mig, nu måste ja fortsätta med städningen! pussar!!


GYLLENBRUN AGAIN! =D

Tjabba nu har ja kommit upp från solariet igen, fyfan va skönt det är att ligga där alltså! sen e de som värsta spa-behandlingen för min hud blir alldeles baby-len =) skit mysigt!
Och man kan ligga och bara koppla av och tänka, så blir man brun på köpet! så jävla nice!! =) och solarie i området är ju inte alla som har ;)
Nu ska jag iaf städa mitt rum och datarummet och sedan blir det bada, och ta hårinpackning osv.. =)

Lägger ut före och efterbilder på rummet sen så ni får se varför jag veerkligen måste städa haha =)
puss!!


JAG<3BRUN!!

ska lägga mig i solariet en stund nu, men vi hörs sen!
får ju fan ångest när den bruna färgen börjar komma, tur som fan att solariet finns!! =D <3333333333333333333
love ya!


GODMORGON!

godmorgon! :)
Vaknade vid 11 tiden idag men bestämde mig för att ligga kvar och titta lite tv =) de va sjukt länge sen ja la mig ner för att titta tv kom ja på, eller ja tittade ju hemma hos victor men ja räknar inte det direkt ;) haha!
idag har ja inget planerat, vill ju dra och hoppa bungyjump men ingen orkar/vågar/har råd, suck...
så om inget dyker upp så får ja väll städa och lite så idag, mitt rum ser ut som ett helvete, data rummet måste damsugas för det är FULLT med hår på golvet eftersom jag alltid fixar håret vid spegeln här inne ;p vet inte varför egentligen för spegeln i mitt rum är typ 6ggr så stor och bättre men ändå ;p
aja ska äta och sen borsta tänderna, puss!


Mongo bild på mig från ngn dag sen ;)


NATTINATT!!

fastnade i lite olika bloggar och så men nu ska ja gå och lägga mig och kmr nog somna bums.. men vi hörs imorgon igen, eller aa senare idag blir det ju ;pp
Godnatt puss!!!


Borsta tänderna;)


VARTFAN E FOLKET PÅVÄG?!!

shit asså blir irriterad!! måste skriva av mig nu så bäst ni lyssnar!
Vafan har hänt med folket här i världen?? förut va alla roliga och vi gjorde alltid saker tsm och hade skit kul men hur e de nu då??
- Ska vi hitta på ngt riktigt kul i helgen ett helt gäng?!! =D
och svaren man får e:
- Njae vene tror ja bara ska va hemma och ta de lugnt, kanske va med ngn osv...
vafan e världen påväg??
Hur jävla kul e de att sitta inne en hel helg?? ja umgås knappt med mina gamla vänner längre för dom har blivit så satans jävla tråkiga och gråa! Har börjat umgås med nytt folk , folk med lite power och glädje i sig precis som jag!!
Alltså sen att folk har tröttnat på att festa kan man ju förstå, men "något riktigt kul" betyder liksom inte fest!
Men ja tror fan ja skiter i alla jävla tråkmånsar nu, vill dom sitta inne framför datan/tv:n och chilla varje helg så kan dom göra det medans ja kommer börja leva livet igen asså!! orkar inte dehär längre!
Fan när ja blir 18 då jävlar kan ja hänga med alla männiksor som fortfarande har sitt liv kvar =)
så fuck alla tråkiga gråa jävlar som inte hittar på roliga saker längre!

som imorgon vill ja hoppa bungyjump, och alla säger: nej orkar inte, kom igen gör ngt riktigt livsuppväckande någon gång, kanske en grej ni bara kan få va med om en gång i livet!

MENINGSLÖS DAG!

meningslös dag... kan men verkligen säga!!
Har inte gjort ett piss och ingenting kul har hänt -.- och klockan e liksom kvart i 12, något borde man ju ha gjort med neeej.. hatar sånna här dagar, och ännu mer pisst e att typ alla mina vänner e 18 eller äldre så dom drar ju ut på krogen och ja kan inte hänga med -.-
menmen, ska väll snart gå och lägga mig antar jag, finns inte direkt ngt annat att göra..
kanske blir ett godnatt inlägg sen men vi får se puss

va föresten fett taggad på fest denhär helgen men allt sket sig.. blä va tråkigt dehär inlägget blev men ni får stå ut!

FUCK OR KISSES TO!




... när man bestämt sig för att gå på en konsert med ett grymt band(in flames) och man ska beställa biljetter och stå plattserna e slut!!!! e ju nästan gråtfärdig nu, hoppas verkligen de dyker upp någon med en ståbiljett den ska sälja!!
... folk som lägger sig i ens liv, som inte har ett piss med det att göra!
... Folk som står en närmst som säger: ja finns alltdi här för dig om de e ngt! sen när de händer något så finns dom inte över huvudtaget känns de som förns allt e bra igen då e dom där och säger att dom alltid finns där... bullshit..



... Killar!! aa ja vet att ja har slängt ganska mycket skit på killar i bloggen på senaste men i själva verket så älskar ja ju killar, MINA grabbar!! ni e ju helt jävla underbara! finns alltid här för mig, ställer alltid upp och skyddar mig alltid, så jäkla underbara! =) Jag umgås ju somsagt bara med killar för att tjejer e så tråkiga och ska alltid ha så mycket drama och bara prata problem och tråka uschusch haha!
... Att blogga!! mmm me love it!! att sätta sig ner efter en dag och skriva av sig, eller när de händer något, bara skriva ut allt, ja har så att när ja blir riktigt arg så vill ja antingen bara skrika, slåss eller slå sönder saker, men ja har märkt att ja kan avreagera mig från det mesta genom att skriva av mig, även om de blir ganska hårda ord då kanske, men de hjälper, så bloggen e bra till allt! sen gör den en glad också när man får alla gulliga kommentarer, eller när man tittar tillbaks på gamla saker, tihi=)
... COCA COLA!! vad vore livet utan coca cola?? aa inte desamma iaf haha!

puss!!!


NÅGON SOM SÄLJER BILJETTER!!!!

Jag satte mig ner för att beställe biljetter till killswitch engage och In flames de 11 december på hovet och vafan ser ja?:O jo alla ståpltser e slut!!! jävla fitta!!!

SÅ ÄR DET NÅGON SOM SKA SÄLJA/KÄNNER NÅGON SOM SKA SÄLJA EN BILJETT TILL IN FLAMES DEN 11 DEC(STÅPLATS) SÅ SÄG TILL!! MEJLA: [email protected] ELLER KOMMENTERA DETHÄR INLÄGGET OCH LÄMNA ERAN MAIL-ADRESS ELLER NUMMER!!(BARA JAG SOM SER DET)
TACK PÅ FÖRHAND PUSS!



SORRY..

hejhej, förlåt för dålig uppdatering men man har sånna perioder också I gues..
Igår åkte ja ju till Victor och när ja kom dit så mötte han mig vid bussen, fick reda på att gurra inte skulle komma sen ;p men vi gick hem till victor och först satt vi lite vid datan, sedan började vi titta på en film, batman 2, the dark knight tror ja de var ;p
efter en stund kom enno och ollie också, blev lite skrattanfall och sånt(som vanligt) haha! sen va vi nog överdrivet trötta också ;)
Men iaf när enno och ollie gått så kollade jag och victor lite tv och så innan ja sen åkte hem =)
Och idag har ja inte gjort ett piss och jag har inget planerat heller, eller jo jag ska äta middag med mamma men annars har ja inte den blekaste, aja ska laga lunch nu, pussar!!

MOT SALEM =)

hejhej, nu har jag duschat och fixa mig så nu ska jag dra till salem(rönninge) där ja ska möta victor och gurra, så ska vi gå och handla godis och kanske hyra någon film :)
tar med mig kameran så kanske de blir lite bilder också =)
Annars hörs vi ikväll när ja kommer hem eller imorgon eller så, puss!


TRÖTT!!!!!!!

hejhej, hem från en hel skoldag nu, somnade på sista timmen när lennart stog och prata, men han pratar så segt så man själv blir sjukt seg och aa, somnar(a)

Jag kom iaf till tobias vid halv 8 igår, så lagade han mat och sen satte vi oss och åt och pratade, efter det så lyssnade vi på musik och kollade bilder på datan, jag somnade sedan vid halv 11, riktigt skönt att komma i säng tidigt, va så galet trött! och sen idag gick jag upp vid halv 7, tänk att man kan sova så länge om man bor nära skolan -.- själv måste jag ju gå upp 5 om ja sover hemma haha ;p
skolan började 8.10 med måleri, vi spacklade och de gick riktigt bra, som vanligt ;) Ja har verkligen börjat om på noll nu och jobbar som man ska istället för att sitta och sega och komma efter så de känns riktigt bra!! =)

Ikväll ska jag till Victor i rönninge och ha en lite filmkväll där med honom och gurra och kanske någon mer =) så ska strax hoppa in i duschen och sen fixa mig =) ska stanna och handla godis på vägen också;)
men vi hörs sen, puss!!

HEJDÅ!!

Sådär, nu har ja duschat och bytt om till normala kläder istället för målarbyxor ;pp
ska alldeles strax gå till bussen och sen hörs vi inte förens imorgon ;p ska nämligen till Tobias och äta där och sen sover ja över också, blir myycket närmre till skolan därifrån så de e riktigt nice! =)
men ja tar med kameran så får vi se om de blir ngr bilder och sen så hörs vi imorgon , och då får ni veta planer för helgen haha =)
puss på er!


bild från igår typ ;p

OJDÅ(a)

tjabba! =) glömde ju skriva när jag kom hem, men kom iaf för lite mer än 45 min sen =) satte mig direkt och började ladda hem låtar, har ju inga på min laptop som ja sitter vid, och ja måste ju byta låtar på mobilen eftersom ja bara har gamla mes låtar där ;pp
men ja kan skriva senare, skriver även planerna för ikväll då =)
puss!!

FYSISKT ARBETE ;)

godmorgon sockertoppar!! jag ska strax gå till bussen tror jag, om ja inte tar den som går hel så kan jag äta lite innan också, frukosten sägs ju vara de viktigaste målet på daen, har faktiskt varit riktigt duktig med frukosten dethär året! =)
Bara missat att äta en gång =)

Idag har jag måleri hela dan så blir bara fyskiskt jobb =) skönt att slippa sitta i en skolbänk och lyssna på läraren och läsa och skriva:P man blir lätt seg och trött då.
Vi har iaf bytt målarsal nu så vi har en som dom förra 2:orna hade och de som e negativt där är att de inte finns några fönster man kan öppna för att få in lite kyla och luft! så de blir ju skit varmt!
Men vi funderar på om de kanske funkar att öppna dörren och sen öppna ett fönster i korredoren, kanske funkar, men de får vi väll se;p
Nu ska ja dricka upp mitt kaffe, äta lite frukost, borsta tänderna och sedan traska till bussen, men vi hörs senare puss!!


Målarbyxorna på såklart! =)

VÄNNER KOMMER VÄNNER GÅR, ELLER??

sådär nu har lite av de jobbiga lagt sig iaf, skönt med vänner som finns där och lyssnar på en, eller hur? =) dock inte dom vännerna som det BORDE vara egentligen, men kanske kommer nytt folk som blir mina närmsta vänner istället who knows.
jag ska i alla fall sussa nu men vi hörs imorgon!
pussar!!


JOBBIGT..

hejhej e tillbaks hemma nu, kom för ca 30 minuter sen men käkad middag innan jag satt mig här, kände att de verkligen behövdes!! hade ju inte käkat sen vid 11 ;pp

Jag kom iaf till mathias och fick veta att hans pappa precis åkt iväg för att fixa ett litet jobb -.- men jag stannade hos mathias så vi pratade och lite så tills hans pappa kom och jag fick minda underskrifter på alla papper, så nu är det avklarat och de känns riktigt skönt!!

menmen saker och ting e lite jobbigt nu så vi hörs kanske i ett godnattlägg sen eller så hörs vi imorgon puss!!

HEJDÅ ;P

sådär nu ska jag dra hem till Mathias, aa mitt ex I know, ska hämta underskrifter av hans pappa från praktiken och så att jag kan få tbx pengar av skolan som ja la ut till lunch på praktiken =)
men vi hörs när jag är tillbaks.
puss!!


sitter här och lyssnar på in flames och killswitch engage =)

SKIT VÄDER!

Nu är jag äntligen hemma!! och kom precis innanför dörren innan dethär jävla regnet började igen, tur man kan ha va ;)
Jag gick iaf upp vid 5 idag och gjorde mig iordning, sedan så skjutsade pappa mig till skolan där vi började med målerit, började dra ner gamla tapeter från väggarna som dom nuvarande 3:orna satt upp men se sitter ju som berg, skit jobbigt haha =)
På rasten träffade jag Mathias som fick knäcka min rygg, har däremot fortfarande ont sen sommarfesten på landet den 1:a augusti då jag blev puttat ner och fick stubben i ryggen, så ja fick en spricka i revbenet -.- suck..
Aja dagen slutade med datorkunskap, skit tråkigt och typ meningslöst enligt mig haha..
Och nu sitter ja här och börjar få huvudvärk så ska väll stoppa i mig en tablett innan de bryter ut, men de här jävla vädret alltså, obeskrivligt, regnar somfan här nu.
aja hörs puss!!!



Jag idag, målarbyxor på ofc =)

SORRY!

hejhej, sorry han inte uppdatera bloggen imorse men gör det när jag kommer hem istället =)
har datakunskap nu så kan inte skriva puss!!

GODNATT!!

Godnatt, ska sussa nu, ska somsagt upp om 5 timmar, shit hur ska jag orka :o hoppas ja somnar bums nu iaf!! sen kan ja iof sova en liten stund i bilden imorgon men ändå ;pp
see ya puss!

NYINKÖPTA SKOLSAKER!


ett skit ballt skrivblock och...


..inuti är det olika flikar/uppslag så man kan ha alla ämnen i samma bok, skitsmart! =)


Sen självklart rosa stiftpenna, och stiften är också rosa!! =D
Men ska köpa vanliga stift och ett sudd imorgon i skolan, kan ju finnas någon surig lärare som klagar på det rosa haha =)

BILDER FRÅN KRÄFTSKIVA =)

De blev ingen film för mig, bestämde mig för att ringa pappa så han kunde hämta mig istället så ja kunde komma hem och duscha och sådär eftersom jag ska upp klockan 5 imorgon, nu slipper jag visserligen åka tåg på morgnen för ja måste ha min verktygslåda till skolan så då ska pappa skjutsa mig men ändå måste ju fortfarande upp tidigt -.-
Menmen här kommer bilder från ikväll, inga på mig men kanske kommer senare om ja får bilderna från jessica =)


KRÄFTSKIVA! =D

hejhej, sitter hemma hos jessica nu, har precis ätit kräftor, de va ju jag jessica och jeanette och vi har käkat 3 paket kräftor haha! jeanette kanske käkat ett halv paket och resten har jag och jessica vräkt i oss! ;) så jäävla gott haha =)

Efter skolan iaf så drog jag till rönninge där jag träffade enno, lara och ollie, jag lånade ut ett busskort och sedan så åkte vi till stan där vi mötte victor, sedan gick vi runt där i ca 2 och ½ timme innan ja åkte till kallhäll där ja blev uppplockad av syrrona =)

Köpte även ett skrivblock till skolan och en rosa stiftpenna med rosa stift, bild får ni se sen, nu ska vi kika film.
puss!!

PÅ G TILL SKOLAN!

godmorgon!! =) nu har ja vart uppe i ganska exakt 1 timme, och ska alldeles strax kila till bussen =) börjar 9:45 så de e ju skönt! =)
Vet inte om det kommer bli så jätte mycket bloggning idag, ska nämligen till stan med victor, lara och en till efter skolan och sedan ska ja ju på kräftskiva hos jessica, de e bara vi syskon ska ska ha en lite kräftis, mmm vattnas redan i munnen på mig ju!! kräfter e ju så satans gott!!
Menmen från jessica blir det i alla fall en uppdatering, kanske några bilder också =)
puss!!


GODNATT!

aja nu ska ja hoppa in i duschen sen dricka mitt kvälls te och borsta tänderna sedan sova, men vi hörs imorgon! =)
pussar och godnatt(blir sista inlägget)


BRUN OCH FIN! =)

sådär tillbaks från solariet och alldeles gyllenbrun!! mm me like!! =D
Hoppas på att de blir bra väder imorgon då så man kan ha någon snygg tunika och visa upp sina bruna ben, eller hur!? ;)
Nu ska ja iaf ta de lite lugnt, ta ett glas oboy, kanske titta lite tv, och sådär, vem vet ja kanske till och med plockar lite i rummet, behövs, ser ut som ett bombnedslag igen -.- sen måste ja ju duscha och sedan dricka dedär kvällsteet, även om ja redan känner mig trött så tror jag nog att de kan vara bra, jag tycker egentligen inte om te men om de gör så man sover bättre så varför inte liksom ;p lika bra då ju! =)
puss

TRÖTTIS!

lite dålig uppdatering här men blir lätt så efter första dan i skolan då man e super duper trött!!
Jag ska väll strax orka mig upp och tvätta bort sminket för att sen gå och lägga mig i solariet, vore riktigt skönt också blir man brun och fin på köpet =)

Nu har ja iaf bara latat mig i soffan, ätit lite och så, tror ja börjar få en huvudverk så ska väll stoppa i en tablett och försöka förindra det från att bryta ut =) men ligger så grymt skönt här i soffan =)

mongo bild men vafan orkar inte bry mig ;)

FÖRSTA SKOLDAGEN!

hejhej, hemma igen efter en hel skoldag som var helt OK, vi hade ju inga riktiga lektioner, den längsta blev väll 20 min så va bara en jävla massa rast, ingen höjdare direkt haha!
Nu är jag iaf vrålhungrig så ska äta lite och sedan ska jag sola =)
men vi hörs sen puss!!


satte upp toffs när ja kom till skolan, håret fuckade sig haha =)

SCHOOL TIME!

Sådär nu måste ja sätta mig och åka mina 90 minuter till skolan då, men vi hörs när jag är hemma igen!! pussar!!


DAGENS DROG<33

godmorgon alla pigga och glada, eller aa pigga kanske ni inte är men ändå ;pp
Ja gick upp vid kvart över 6 idag och satte på kaffe =) mm dagens drog! =D
Nu sitter jag iaf här och äter frukost, har precis sminkat, mig så sen ska ja bara fixa håret och klä på mig så e ja redo för en skolstart ;) haha!!

Och föresten tee:t igår funkade as bra! :O somnade ju bums, trotts att ja gick och ja mig 3 natten innan och gick upp vid 13 ;pp
menmen nu måste ja äta upp och fixa klart mig puss!!

GODNATT!!

Nu har ja druckigt mitt kvälls-te, de heter kvällsro och är ett ört te som gör att man blir lugn och sömnig, vilket e skit bra om man ska sova ju =) Var riktigt länge sen ja drack det så vet inte om det kommer funka någe vidare nu men förut när ja drack det så fungerade det prima iaf =)
Så nu ska jag gå och borsta täderna och krypa till säng, ligga och lyssna på musik tills jag somnar, sedan imorgon blir det till att gå upp vid halv 7, inte alltför tidigt iaf, i vanliga fall brukar ja ju få gå upp vid 5 ;pp aja puss och godnatt!!



INKÖPT =)

Juste kom ju på att ja glömt visa er dom otroligt fina latte-muggarna jag köpte i somras =) 2 st skit balla =)
De står massa olika drycker på dom fast på engelska =)


OSMINKAD, LITEN TJEJ =)

sådär, nu har ja torkat och plattat håret och noppat ögonbrynen =) så nu ska ja bara smöja in benen, ansiktet, borsta tänderna och smörja in läpparna =)
sedan blir de väll till att krypa ner i sängen kanske titta lite tv innan ja ska sova =)
Funderar på att göra en kopp te, ört-te som man blir lugnt och trött av, passar ju perfa så man kan sova, brukar vara så jävla jobbigt att somna kvällen innan första skoldan efter sommarlovet;p men ja ska fan lyckas!!! ;pp



LADDA INFÖR SKOLSTART!

sådär, har precis badat och gjort hårinpackning och lite så, åt nyss gjorde jag också.
Så nu sitter jag här i morgonrock och handduk i håret och ska väll strax, torka och platta håret, noppa ögonbrynen, lägga fram kläder tills imorgon och lite så och börj varva ner för att kunna sova tidigt =)
Första skoldan imorgon och det känns faktiskt bra, skönt att komma in i vardan, träffa alla underbara människor igen och få jobba lite och så=)
Någon som vet vad de ska bli för väder imorgon föresten?? säg isåfall!! =)
Och e de någon som vill hänka med till stan imorgon och köpa lite nya skolsaker och så, så säg till då med =)
aja nu ska ja börja med att noppa ögonbrynen:) puss!!


BILDER UNDER VATTEN!


Första bilden under vatten!!


Mina och sannas fötter =)


Sanna under vattnet!


Jag under vattnet!!


Jag och sanna under vattnet, blev verkligen ingen bra bild, men hur snygga e ni själva under vatten egentligen? haha!!

BILDER!


syrran i klänning och gula gummistövlar, sexigt va?? haha!

Stället där ja spackla, va de enda kortet ja tog därifrån märkte ja ;pp


Fika hos jeanette och jonathan


Sanna och matilda busar =)


Jag nyvaken ;p


Jag osminkad ;p


innan vi åkte i fredags =)


vattenbilder kommer snart! =)

TILLBAKS HEMMA =)

hejhej alla sockertoppar! =)
Jag är hemma nu igen så nu kommer ni få en lite mer regelbunden och bra uppdatering =)

Igår kväll så gick ja till jeanett där hon hade lite vänner, så satt ja med dom ett tag och vid 00.30 ca så gick ja hem, kollade lite tv och sedan sov jag.
Så idag va ja väll uppe strax efter 12, gjorde mig iordning och målade klart fönstrena jag började på förut så nu är alla på började jobb avslutade =)
När jag stod där och måla så svängde även en bil upp på uppfarten och de va min faster, mina kusiner och deras pappa som kom, kul!=D så när ja målat så gick ja med kusinerna ner och badade, var bara jag och sanna som badade, fredrik tog sig ett topp också.
Men de passade ju perfekt att dom kom för då kunde ja även prova min nya kamera UNDER vattnet, skit ballt vart det verkligen!! så bilder kommer aldeles strax =)
puss!!


Ssh! STOR hemlis på G!



Eftersom ni får så dålig uppdatering, inga bilder när ja e på landet och eftersom ja inte sa hejdå innan ja åkte så får ja ju gott göra er och ja gör det med en stooor hemlighet, nämligen inte många som vet dethär!! okej då kör vi...

... Jag har kissat i en allmän hiss!! HAHA!! aa det stämmer, inget man gör varje dag direkt ;)
Jag och min vän Julia skulle byta buss i akalla och vi var så jävla kissnödiga så det verkligen var panik och bussen skulle inte komma förens ett tag och sen skulle vi till jakan och byta buss och så, det skulle ju ta evigheter innan vi var hemma.
Och ni som har vart i akalla vid bussarna vet ju att de inte finns NÅGOT ställe man kan gå undan på där,så fick vi syn på hissen och hissar luktar ju alltid kiss så då kom vi på den brillianta idén att där kunde vi kissa!!(a)
Så vi går in i hissen trycker på 2:an men trycker på stopp i mitten och sätter oss och kissar (a) golvet blev ju plaskblött men vafan nöden har ingen lag! HAHA! men det är en engångs grej iaf, (får man väll hoppas) tihi.
aja nu lär ni va nöjda iaf ;)

LANDET!

hejhej,ni har aldrig få något hejdå inlägg igår innan jag drog iväg men de blev lite brottom men ja får väll gottgöra  er på något sätt =)
Jag åkte iaf till familjen till en som heter sara som fyllde 20, så där fikade vi och lite så,sedan åkte jag mamma och syrran och hämtade upp 2 st och sedan förbi donken för lite middag, klockan va då runt 22 och de ända ja hadwe ätit på hela dagen var en sallad så snacka om att man var hungrig då!
Vi åkte iaf direkt hit ut till landet och ja gick hem till erik på en gång, därvi tittat på film och pratade, han bor ju här ute med sin mamma så de e skönt att veta att  man har någon att umgås med iaf haha! annars e de ju rätt dött här.
Vid 2 på natten kom  jeanette med bilen så åkte vi och hämtade en stup-full jonathan haha! sedan när ja kom hit till landet igen vid 3 så stupa jag i säng, orkade inte ens tvätta bort sminket, var så jävla trött asså!

Idag gick jag upp vid halv 1 och vid 2 så gick ja bort till grannarna där ja håller på att spackla skarvar och skruvhål och sätter remsa och ja blev klar med det sista påen timme så de e skönt att de e gjort! ska även få tapetsera sen, nice va??? mm me love! =D
Sedan vid 4 så va de fika hos syrran och jonathan eftersom han fyllt år, och ja sitter fortfarande kvar här, skönt med datan, saknar ju bloggen lite faktiskt när man inte kan blogga, och om ni saknar mig behöver jag ju inte fråga för de vet ja redan(a) tihi!
aja vi hörs puss!!


(glömde usb-kabeln hemma så blir bilderimorgon!!)


HÅRET


där blev en liten bättre bild, men att de ska vara så jävla svårt att få till en bra bild när man behöver haha! =)
va tycker ni om håret då? =)

BILDER PÅ NYA FRISYREN =)

Sådär nu kommer lite bilder på mig och nya frisyren, ingen av bilderna blev tyvär speciellt bra =/ menmen ni får väll träffa mig i verkligheten så får ni se vilken skönhet jag är, tihi! ;)


FRISSAN ;)

kom hem för ca 1 timme sen, har ni någon gång vart så länge hos frisören?? tror inte det va haha ;)
Frisören e ju min syrra som dom flesta av er redan vet, så först färgade vi mitt hår och sedan så åt vi lite luch, tog en kyckligsalla från pizzerian mittemot, skit gott var det! och sedan så drack vi kaffe och efter det så klippte vi mig, blev riktigt nöjd, ni får se bilder på de när ja fixatr mig helt =)
håller nämligen på att fixa mig nu =)
aja vi hörs sen då puss!!


Sallad ser jätte äcklig och tråkig ut men de e för ja redan hade ätit upp alla tomater och gurka ;pp


köpte även dust it, det är ett pulver man har i hårbotten för att få upp volymen lite, de e verkligen skit bra! =)

GODMORGON! =)

Godmorgon alla pigga och glada, jag skulle egentligen gått upp vid 9 men orkade verkligen inte, tur att ja ska till landet nu i helgen för där brukar jag kunna ställa tillbaks dygnet som tur är, annars skulle jag aaaaldrig kunna komma upp till skolan på måndag..
aja nu ska ja dricka lite kaffe och sen åka och klippa mig, men vi hörs när ja kommit hem!
puss!



Borsta tänderna ;)


NATTINATT!!

Godnatt på er pussgurkor!! syns imorgon pussar!!


HAHA!

HAHAHHA!! Aa vissa personer är ju bara fööör söta HAHA!! Har fått mig dagens skratt redan nu i alla fall och dagen har precis börjat HAHAHAHAHAHA!!!! =)

JÄVLA HUVUD!

Jävlar somnade, och fan va skönt det var!! fick ju sån jävla huvudverk! och alvedon brukar ALDRIG hälpa och alla migräntabletter e slut, men tog två alvedon och sedan kom mamma ner med en kopp kaffe till mig och sedan somnade jag till någon film på tv:n och vaknade nu, har väll sovit i ca 1 timme och huvudvärken e nästan borta! men ska fortsätta ligga ner här i soffan lite sen lär ja väll gå och lägga mig. ska ju trotts allt upp "tidigt" imorgon, ska vara på Jessicas salong vid 11:30 och klippa mig, sen blir det direkt hem för at färga håret och sedan torka platta och styla innan man ska till Sara som fyller 20.
men måste hinna sola lite och packa innan ja åker dit eftersom vi åker direkt till landet från sara sen ;p
aja nu ska ja titta klart på filmen puss!!


HELDAG ;P

hejhej, sorry bitches, skrev aldrig när jag drog igen, skrev ju förfan inte ens när ja kom hem från att ha tittat på målabyxor kom jag på HAHA!!
Dom hade iaf inte rosa målarbyxor där men däremot så kan dom beställa in åt en, så ja fick prova storlekar i snickarbyxor och sen skrev hon upp storlek och lite så, så ska ja få ett samtal när hon tittat hur mycket det kostar och när dom kommit =) så det blir nice, får väll dom om ca 2 veckor sa hon!
Sedan åkte ja iaf tillbaks hit hem där ja satt lite vid datan och bara tog de lungt tills Tobias ringde om att han va här, så de va bara dra ner till statiol där ja mötte honom, så har ja åkt lastbil hela dan, kul faktiskt! =) vi stannade vi några ställen där han lassade på och av saker och så.
När han sedan slutat så åkte vi till Heron där vi åt, Tobias bjöd, tack så jätte mycket!! =)

Sedan åkte vi hemtill honom och hämtade nyckeln till lägenheten som han fått, en etta men stor va den, ååh ja vill också flytta hemifrån!! haha! =)
fick iaf skjuts hem hit och nu sitter ja här, börjar få huvudvärk känner, jag uschusch, ska ta ngr tabletter sen lägga mig ner, men vi hörs sen puss!!


mongo bild ja vet men orkar inte bry mig ;pp


ROSA MÅLARBYXOR!! =D

han fick ett jobb emellan som han var tvungen att ta först men jag åker ner och tittar på målarbyxor först då så får vi ju se sen hur jag gör.
vi hörs antingen när jag är tillbaks om ja inte åker och möter upp tobbe för isåfall hörs vi ikväll, men de märker ni! =)
puss!!


GRATTIS!!!!



Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år.. osv,osv!
Idag fyller den här lilla grabben 15 år! så grattis på dig Erik och hoppas du får en underbart bra dag!!! =)

LYX!

sådär då e jag färdig =)
men ska inte åka riktigt än, va nämligen så att Tobias fick ett jobb i viksjö och här bor ju jag så de passade ju skit bra!! =) så slipper ja åka så långt för att möta honom så det passar ju perfekt! jag skulle ju egentligen gått upp vid 7 imorse men va så jävla trött så kände bara att om ja skulle gått upp då så skulle jag bara sitta och sova i bilen och hur kul är det liksom, nej då va de bättre att sova ngr timmar till och sen va relativt pigg, så de kanske var ödet som gjorde så jag sov lite till för då blir ja ju hämtad här i viksjö istället haha ;)
Ska iaf inte glömma ta mina vitaminer och järntabletter idag iaf för ja kanske blir lite piggare om jag tar dom också, men e så jävla dålig på det, jag hatar att ta tabletter och att då käka 6 tabletter om dan käns inte så jävla bra, så min gärna förtränger det istället, inte så bra kanske, menmen nu kommer lite snygga bilder på mig idag =D


LASTBIL! =)

Godmorgon alla pigga och glada!! titta vad tidigt ja e uppe :O men jag e dö trött!! jag kom hem vid halv 3 igår kanske, mötte först rickard p hans kompis i sumpan där vi var i någon timme, sedan åkte vi till stan och lalla runt där, ja va så jävla trött så roligt va de ju kanske inte direkt(a)
sen tog ja iaf första nattbussen hem, och på hållplatsen möter jag adam, skit kul att träffa honom igen faktiskt, var ju sjukt länge sen sist!!
Väl på nattbussen så blev det bråk och några började slåss, slutar med att 2 börjar blöda men ena gänget går av bussen och några hållplatser senare så hoppar de andra gänget av då dom bestämt sig för att leta upp dom andra, så jäkla omoget menmen va säger man -.-

Nu ska jag iaf fixa mig lite snabbt för att sedan möta tobias någonstans, ska åka med honom lite på jobbet idag, så lilla jag ska åka i en stor lastbil, den ni ;)
puss!!


BYEBYE!!

nu e jag fixad så nu drar jag till sundbyberg och träffar rickard och hans kompis typ!! =) bloggar förmodligen när jag kommer hem igen, men puss sålänge!!


bilden blev verkligen inge bra men skit samma haha puss!

HEMMA!

sådär e hemma nu igen, först åkte jag till jessicas salong, eller fick skjuts i bil av jeanette(alltid skönt med syster som har körkort haha;)) sedan så skulle vi ju titta på målarbyxorna men vi fastnade i köer och kom inte fram till affären förens 7 min efter dom stäng, riktigt störande menmen får åka ngn annan dag.. sen iaf så mötte vi camilla i jakan, vi åt pommes på burgerking innan vi sedan började våran snabbshopping, ja fick med mig, hårfärg, mascara, hårinpackning och hårspray, så nu e det bara bh:ar och ansiktsmasker som ja behöver ha.. får gå ut och leta någon dag, ja va inne på twilfit också men hitta bara en snygg bh och den fick mina bröst att se ut som strutar så den sa jag nej till(a) haha!!
puss


BYE!

Sådär nu ska jag bara raka benen och sen drar jag så lika bra att säga hejdå nu ;pp
hörs förmodligen när jag är hemma igen, puss!!


PADD-ASSISTENT SÖKES!

Haha! a nu är dendär jävla paddan tillbaks utanför fönstret igen, borde den inte lära sig att den inte ska hoppa ner där för de r ett helvete att ta sig upp??
Jag vågar ju fan knappt titta på den, får rysningar haha!
Så ja kanske ska skaffa mig en assistent som tar bort paddan?? 100kr för varje padda den räddar mig ifrån, hur låter det?? Någon som nappar på erbjudandet?? haha ;)


INGEN KLIPPNING!

Blir ingen klippning idag, får bli på fredag kl 11:30 istället, syrran hade mycket kunder idag tydligen..
Jag har iaf precis grundat förrådet, fan va varmt det är att stå ute och måla i solen, uschusch, men man blir ju brun på köper så lite bra är det väll ;pp
Nu ska jag iaf fixa mig lite, inte så spec mkt eftersom ja ändå ska sola när jag kommer tillbaks sen, men iaf.
Syrran ska skjutsa mig först till yrkeskläder där ja ska titta på rosa målarbyxor, och sen till Jessicas salong där jag ska ge jessica min gamla kamera och ja ska få pengar =) för att sedan åka till jakobsberg och möta upp camilla.
föresten du anonyma som kommenterade, vet att du vart med länge framförallt när ja va tsm med mathias, men fattar fortfarande inte vrf du inte kan kommentera normalt utan måste vara anonym menmen e väll ngt I guess.. Du sa iaf att dom hade D-kupor på H&M men vartfan då isåfall?? jag har tittat på nästan alla H&M efter snygga bh:ar i D-kupa men inte har jag hittat en endaste.. kanske i dom enformiga jätte fula men man vill ju ha snygga underkläder! men får väll titta lite noggrannare idag då om de finns, så tack eller ngt haha =)

Aja dax att fixa sig lite nu!
puss!!


STRESSDAG!

Godmorgon alla pigga och glada!! Jag har en känsla av att denhär dagen kommer bli ganska lång ;p
Jag ska först nu efter att ja bloggar äta lite frukost, sedan ut och måla förrådet, om inte syrran ringt och sagt en tid jag ska vara där för att klippa mig =) sen ska jag iaf ner och kolla om dom rosa målarbyxorna finns och förmodligen prova storlek då också, sedan till salongen och efter det till jakobsberg där ja ska möta camilla och köra en snabb-shopping och sedan hem hit och sola, sen förmodligen göra mig iordning för att åka och träffa rickard, om ja hinner vill säga..
aja have to go!
puss!!


GODNATT!

Sådär nu skuttar jag till sängs då, hyffsad tid för att vara jag faktiskt ;p har lagt mig så sjuka tider på senaste, verkligen total vänt dygnet, men ska börja vända tillbaks de nu så jag har rätt rytm till skolan sen så de inte blir fel från börjar.
men vi hörs imorgon pigga och glada! right! =)
puss!!


BLÄ FÖR D-KUPA IBLAND!

Här sitter jag och har inget speciellt för mig, väntar tills paradise hotel börjar idag igen ;p men till skillnad från igår så ska jag faktiskt se till att gå och lägga mig direkt efter det, så tänkte borsta tänderna och lite så nu innan så ja e helt klar att skutta i säng sen =)
Jag ska ju somsagt förbi jakobsbergs centrum imorgon och ja tänkte ju bara handla med checken och lite till eftersom ja knappt har några pengar, men kom ju på att jag förmodligen ska till syrrans salong imorgon och klippa mig och hon ska ju köpa min gamla kamera för 500spänn så då har ja ju lite extra pengar om ja hittar något fint + att ja fick ett klubberbjudande från H&M också att om ja handlar för 300kr så får ja 50kr i rabatt så då kan ja ju lika gärna köpa lite underkläder och så när ja ändå får lite rabatt :) fast oandra sidan så har dom bara upp till C-kupa där och ja behöver 70D, suger med bröst ibland asså vafan! finns inga affärer med snygga bh:ar i D-kupa.. wellwell får väll leta lite imorgon!
puss!


SAKNAR SKOLAN, FAN DÅ E DE ILLA!

vissa tkr säkert att de e skit skönt att fortfarande ha lov men de gör fan inte jag nu asså -.- dom flesta vännerna har redan börjat skolan eller så jobbar dom så på dagarna e inga hemma och på kvällarna så kan ingen för dom måste sova för dom ska upp dan efter -.-
då känner ja att jag lika gärna också kan börja skolan och träffa alla igen istället för att bara gå hemma hela dagarna.
så nu gör jag allt för att ha något att göra bara ;p
som imorgon så ska ja först gruna förrådet, sen klippa mig, sen åka till typ jakan och handla lite saker och sedan åka och titta om dom rosa målabyxorna finns och sedan på kvällen kanske åka med pappa och köpa dom.
sen på torsdag så ska ja kanske vara med tobias på jobbet haha! han kör ju lastbil så kan nog bli ganska kul =)
sen fredag tror jag att ja ska färga utväxten och sen vid 5-tiden ska ja åka hem till sara som fyller 20 och gratta henne, fika lite och så och sedan efter det direkt till landet för att sedan på lördag och söndag jobba.
så gör verkligen allt för att hitta på sysslor att göra.. e såååååå tråkigt att bara gå hemma om dagarna så ni anar fan inte!!
usch!
aja puss


BILDER MED NYA KAMERAN!

Tog lite bilder igår med kameran men sen orkade jag aldrig hämta usb-kabeln på kvällen när ja fick sån huvudverk så la aldrig in dom, det är iaf på örhängerna ja köpte igår och på mitt lilla mys framför tv:n =)



JAG<3BONUSCHECKAR!!

hejhej! blev inge måland idag heller.. började ju regna precis när ja skulle måla -.-
Men Jimmy, Maggan, och Gökan ringde så ja fixade mig på ca 20 min och då duschde jag också!!woho rekordfart eller vadå? ;)
Dom var iaf utanför med epan så jimmy fick sin mössa som hanlämnade här förut för den skulle torka, så stod vi på parkeringen och pratade ett tag och jag har nu lovat bort en av mina filtar haha! har nog ändå för många så lika bra kanske;)'
sen blev ja åter igen kallad för kort och liten! vafan!! ja e långt och inte liten!! haha jaja jag e van nu iaf så -.- ;p

Fick även min bonuscheck från H&M Club på 150kr som ja shoppat ihop haha =) så någon dag här så ska jag köpa en mascara tror jag eftersom min börjar ta slut, men måste även ha hårfärg så jag kan färga utväxten som börja komma nu igen ;p
tänkte faktiskt boka tid hos syrran på torsdag och klippa topparna och sen färga håret på fredag på dan, hur låter det?? =)
super tycker jag!! =)
aja de va min dag det, vad har ni haft för er idag då??


Pratade även med tobias i tele i ca en timme nyss, han satt i bilkö och hade tråkigt;p

FÖRLÅT

aa förlåt för den dåliga uppdateringen ni får idag men ja fick ju en sån jävla huvudvärk igår kväll, hela dagen igår så var jag yr och kände mig konstig, och sen på kvällen bröt världens huvudvärk ut, så somnade väll vid 5 kanske för huvet bara dunkade, och huvudvärkstabletter  hjälper inte, måste ha migräntabletter och dom var slut, iaf så idag när ja vaknade så trodde ja den försvunnit men gick ngn timme sen va den tillbaks, skit jobbigt!!
ska ringa pappa och be han åka  förbi apoteket påvägen hem :)
men tänkte iaf försöka pallra mig upp och grunda förrådet nu, sägs ju att de kan gå över när man rör lite på sig så får väll ge det ett försök då.
puss


bild från igår

SEG

hejhej sorry har inte orkat blogga förens nu, e riktigt seg idag faktiskt, ska alldelesstrax gå upp och göra lite lunch att mätta min kurrande mage med, sen blir det väll kanske till att måla förrådet här utanför, eller aa grundmåla de och nästa vecka ska hela målas.
Kanske ska ringa pappa och höra om vi kanske kan köpa mina nya rosa målarbyxor idag, vore ju riktig nice faktiskt! =)
aja mot köket nu puss!

YOUTUBE -.-

Aa youtube måste ju vara den segaste skiten som finns... eller??
aja ska iaf sova nu! ni kanske får en liten suprise imorgon men de får vi se.. pusspuss


HAPPY!

Även fast denhär dagen inte slutade så bra så har ja faktiskt haft ganska tur! =)
Jag kunde ju somsagt köpa min kamera, det var den sista som fanns kvar i affären och det var den färgen jag skulle ha, sen hittade jag dom örhängerna ja letade efter på glitter plus ngr till, sen så nyss fick jag internett att funka på min laptop vilket de inte har gjort på ett år, så nu sitter jag i soffan och skriver på laptopen istället!! =)
Kommer bli mycket lättare att blogga nu också för denhär datan är inte sådär seg som den andra, skit nice!! så nu e jag glad igen!=)

 

FÖRLÅT!

Förlåt för inlägget tidigare men va ju aningen irriterad och arg som ni kanske märkte, och ända sättet för mig att få ut mina aggretioner(eller hur det stavas) är att antingen slå sönder saker eller skriva av mig, och ja valde att skriva av mig..
Har inte så mkt att skriva nu, väntar tills klockan blir halv 1 för då ska ja kolla på paradise hotel I think =)
har ont i huvet också, inte haft det på länge, vet inte vrf ja har det heller menmen de går väll över hoppas jag=)
hörs senare eller imorgon puss!


LÅT


SÅ JÄKLA FÖRBANNAD!!!!!!!!!!

Vafan är det här?? vafan ska ja för skit för något jag inte gjort?? :@
Jag har inte pajjat din fucking jävla hor platta!!! ja har inte ens använt den jävla plattan!!! ja har heller inte dunkat ner eller tappat någon jävla grej på dendär jävla plattan!! vafan e de svåra att fatta!!!
Ja har heller inte snott någon jävla sprit från ditt jävla barskåp!! vill inte ha din äckliga jävla sprit, ja e ingen fucking alkholist! och ja har heller inte haft sönder/snott dina jävla vinglas! skulle väll fan sagt om dom råkat gå sönder! så sluta skyll på mig fan får damp!!! åååååååh! klarar inte av att få skit för något jag fucking inte gjort! vill bara slå sönder allt i min väg just nu!! åååååååååååååååååååååh!!
Jag städar och håller undan! tar hand om disken, tar ut sopporna, tvättar ERAN tvätt och fan ALLT för att de ska va snyggt när ni kommer hem men ändå får ja fucking skit för saker ja fucking inte gjort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta alla jävla pengar från mitt sparkonto då och gör vafan du vill med för allt e ju tydligen mitt jävla fel! :@ eller varför inte döda mig så kanske dina grejer e hela?:@
Eller gör de så kommer du märka att de fan inte är jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HEMMA IGEN!

Sådär hemma igen! =)
Har köpt kameran och jag hade sån jävla tur så det var den sista dom hade kvar! =D e hyperglad nu!! =D åkte även förbi jakobsberg och köpte örhängen, men de får ni bilder på när den nya kameran e laddad och går att använda ;)

Fick även en liten flört genom buss-rutan, skit söt kille, såg riktigt mogen ut också, och hade ett skitgulligt leende, synd att man inte kan prata genom fönsterrutorna på bussen haha!!
aja nu ska ja prova om en sak fungerar och sedan ska ja väll göra kaffe, lägga mig i soffan och titta tv, dricka kaffe och äta toblerone =D mums! tror till och med jag gör en latte så de blir ännu godare! =D
pussar!!



KAMERAN HERE I COME ;)

Haha!! ska dra iväg och köpa min kamera nu puss på er!! =)


TOBLERONE!

Godmorgon alla pigga och glada;)
Sitter här och äter flingor och dricker kaffe, sedan ska ja hoppa in i duschen och sen börja fixa mig för att sedan åka ner och köpa min nya kamera! Wie!! gud så bra det känns!
Igår va jag och syrran nere på media markt eller vafan de heter och där höll ja i kameran och tittade närmre på den och blev bara ännu mer kär i den, tihi(a) men där va den 300kr dyrare så då kunde ja lika gärna vänta tills idag och köpa den där den kostar 1990 =)
aja nu ska ja äta upp puss!!


Mamma och pappa har varit på åland i helgen så köpte dom med tobleron til mig! =D
fan vad gott det är alltså! =)

GODNATT!!

Har försökt fixa med lite grejer nu men har märkt att de tar alldeles för lång tid + att klockan e mycket och ja måste sova om ja ska orka åka och köpa kameran och så imorgon ;)
Kommer nog va svårt att sova för magen kurrar som fan =( kanske får ta mig en nattmacka eller något sånt först!
Blä för att va hungrig på nätterna!!
Va tycker ni om att ja bytte bild i menyn och skrev en annan text under?? svara ärligt! =)
godnatt puss


PADD-NOJJA!

Kommer ni ihåg paddan ja skrev om för ngr inlägg sedan?? den som va här utanför fönstert??
Jag e jätte rädd att den ska vara inne i huset någonstans!!
Var nämligen så att när ja kom hem idag från mörkö så stod fönstret här öppet så de måste ha öppnats av sig själv, men ja vet ju inte om paddan hade lyckats ta sig upp från neråtgrejen vid fönstret eller om den fortfarande var kvar där när fönstret öppnades för isåfall kan den ju vara vartsomhelst på undervåningen och jag ska sova här!!!
Tänk om ja vaknar upp med en padda i sängen! fy satan va ja kommer skrika och storböla då iaf!
Ja sa de till pappa också att hör du mig skrika så måste du kommer ner med en gång!!
Ja tittar hela tiden vart jag sätter mina fötter och tittar runt om mig jätte ofta för att försäkra mig om att den inte finns här men vem vet.
Ja kommer ihåg för ca ett år sen då Jeanette(syrran) hittade en padda som hoppade runt på hennes golv, då hade hon ju både haft dehär fönstret och dörren till altanen öppen så paddan hade hoppat in och vi märkte det inte förens dan efter!!
fyfan ja ryser?? någon som vet utifall paddor låter hela tiden så man hör den om den finns här??(a)


Sssh!! Hemlisar på G!



Nu när ja ändå inte har något spec för mig så kan ja väll avslöja yttligare en liten hemlighet!
Ni kanske kommer ihåg blommorna jag fick av mathias på alla hjärtans dag?? Han och jag hade ju bestämt att inte köpa något till varandra eftersom båda hade väldigt ont om pengar, men gullig som han var så hade han köpt mig 3st rosor och ett kort där han skrivit: jag älskar dig! och ritat ett hjärta.
Hemligheten är den att jag sa ju förut att ja gjort mig av med allt som har med honom att göra, men de e ju inte helt sant, rosorna hänger fortfarande torkade på min gardinstång i rummet, precis som dom gjort den dagen jag fick dom.
Och jag tror faktiskt inte jag kommer ta ner dom, känns konstigt att göra det, känns som att dom ska vara där helt orörda av någon konstig anledning.
Jag har ju släppt honom helt totalt nu och verkligen insett vilken idiot han är, men ja kan fortfarande inte ta ner domdär förbaskandes roserna haha! det är liksom deras plats där i fönstret!
Jag har ju massa mer torkade blommor och rosor som jag fått av andra men dom har ja ställt tsm i en stor vit kruka ja fick av min moster i julas.
Men de är konstigt dedär att ja inte kan ta ner blommorna ja fick av honom, och skulle någon annan göra det så tror jag nog jag skulle bli arg på den personen, haha fråga mig inte varför de bara e så ;)


Bildbevis

FUCK AND KISS TO..



...Jobbiga mensverkar som vägrar släppa, eller aa mens över huvudtaget, kan inte killar ha det istället??
...Sega datorer som man bara dampar på och blir irriterad över att inget fungerar! framförallt när man har brottom -.-
...att gå och lägga sig när man inte vill fast man måste -.- man vill bara ha nästa dag direkt istället ;p


...Aussie 3 minute miracle! alltså hårinpackning som ja fick som tester av PUB, den va skit bra och luktade jätte gott, man blev beroende av lukten så den ska ja garanterat köpa på flaka när ja fått pengar! =)
... Att jag äntligen hittat rosa målabyxor! =D
... aa och rosa över huvudtaget, bli hyper av rosa, man blir glad så fort man ser färgen! haha låter lite stört men så e det ;)

BILDER FRÅN FÖDELSEDAGSFIRANDE!

Kan passa på att slänga in dom få bilderna som blev från 'kalaset' idag också =)





som vanligt ja som står bakom kameran så inga bilder på mig -.- haha!!
Störd familj de ser ut som ja har nu då haha!!
Ellen som fyllde 9 e den minsta tjejen för er som inte vet =)

JAG<3MUSIK

Satt och letade efter en låt så hittade jag denhär som visade sig vara ganska bra haha! tänk va man kan hitta bra låtar när de inte ens e dom man letar efter lyssna på den här första tex.

 

det var denhär låten som jag letade efter som ja älskar när ja hittade den andra, helt olika musikstil till och med menmen, lyssna och njut =)

BILDER FRÅN MÖRKÖ!!

Sådär äntligen tillbaks hemma igen! =) blev sent hem kan man ju säga, fick skjuts hela vägen till kallhäll av Tobias, tack för det!! verkligen skit snällt! =)
Sen så va jag väll hos kusinen till 19-tiden då jag och Syrran åkte för att köpa min nya kamera men stället hade stängt så jag ska åka ner och köpa den imorgon istället, längtar som fan!! kommer ju typ inte kunna sova inatt för ja kommer bara ligga och tänka på hur nice de kommer vara med nya kameran haha! wellwell, när vi kom hem iaf så åt vi kinamat och nu sitter jag här propp-mätt =)

Nu kommer i alla fall bilderna från Mörkö =)









Sådär de va väll alla som blev, bilden på mig e ju bäst ;) fast iof så protesterade jag att dom skulle ta kort på mig så kanske inte e så konstigt att de inte blev några mer bilder på mig haha!!

MÖRKÖ

Tjabba!!
har precis kommit tillbaks till huset här igen, vi var nere vid en brygga nyss, mysmys =)
nu väntar jag på kaffe, har inte fått mycke sömn inatt alltså, börja med attn tobbe snarka så ja inte kunde sova så ja la mig på soffan, där blev ja först väckt av katten, sen kl 6 av solen, sen 7 av en väckarklocka, 8 av en fluga, 9 av tobbe, 10 och sen 11 av att syrran ringde suck haha!! men kaffe löser allt ;)
ska ju på födelsedagsfirande sen hos ellen som fyller 9 eller något sånt tror jag =)
aja nu väntar dom andra på att jag ska bli klar så vi kan titta på film eller något.
men skriver när ja kommer hem så får ni bilder då också =)
puss!!

GODNATT!

sådär, nu sitter ja här i tobias säng på mörkö, ska alldelesstrax gå och  sova men tänkte iaf meddela att jag lever!
vi har haft det jätte kul, ätit gott, pratat kollat film, tagit några bira osv, bilder kommer när jag e hemma, dock inte så många men vafan ni får nöja er haha!
puss!! hörs imorgon!


ÖVERRASKNING KANSKE?;)

Sådär nu ringde precis patrik alltdå "bonden" haha, så han är väll här om ca 20 min sa han, så jag kanske hinner med att slänga in en liten överraskning till er, annars så får ni väll den någon annan gång I guess =)
Om ja inte hinner med "överraskningen" så blir nog dethär sista inlägget på ett tag, skriver antingen ikväll igen eller imorgon.
puss på er!!!


LUGN OCH RO =)

Sådär nu e ja klar med exakt allt så nu kan jag äntligen sitta ner och ta det lite lugnt och vänta på samtalet om att jag ska gå ut till bilen  =)
jag har till och med hunnit ta lite ego pics ;)


Lika fin som alltid, haha puss på er! =)

STRESS!!

Aa gud vad jag har stressat nu!! jag har ju ingen aning om när jag ska åka men jag har iaf bestämt mig att jag ska åka till mitt exs, mammas ställe, hon e inte hemma men tobias jag en som kallas bonden och tobias syssling linda ska vara där och grilla och ha de trevligt=)
Jag ska bli hämtad i bil här hemma av "bonden"(inte den blekaste om vad han heter på riktigt) har aldrig träffat honom och aldrig ens pratat med honom, men sen ska vi åka i 1 och en halv timme ut dit vi ska vara haha!
får väll hoppas på att han är pratglad så det inte blir pinsam tystnad hela vägen =)
aja nu ska ja njuta av min kaffe innan ja måste springa ut med soppora och sedan packa ner det sista!
puss!


ANGÅENDE TIDIGARE INLÄGG..

Haha nu kanske ni inte fattade någonting när rubriken inte passade ihop med inlägget i inlägget innan dethär!
ja glömde ju faktiskt skriva en sak;p


de ska skulle skriva var att det tog mig ca 2 timmar att somna igår, skit segt men gick verkligen inte! låg och tänkte på nya kameran, och målarbyxorna och sånt ja ska köpa, och framförallt kameran som jag bara SKA ha! =)
Jobbigt dedär när man inte kan sova för man tänker för mycket, borde finnas en on och off knapp på tänkandet ibland haha=)
puss

FÖRVÄNTANSFULL!

Godmorgon! =)
Sitter här och äter brunch, aa de heter väll så när man äter typ lunch till frukost? eller liknande haha!!
Tänkte att de e väll lika bra att ta lunchen på en gång eftersom klockan är mycket och ja kanske ska åka bort idag, då måste ja ju orka med hela dan ;)
Det fick bli fiskbullar i hummersås, ris och majs =)
aja nu ska jag äta upp och sedan får jag väll bestämma mig om ja ska åka med eller inte och sedan börja packa isåfall, men vi hörs puss!!

GODNATT!!

Här sitter jag i pyjamas, osminkad, nyinsmord och med blött hår och gäspar, så tänkte faktiskt krypa till sängs nu =)
Imorgon kanske jag följer med Tobias, ni vet mitt ex som ja va tsm med i endast en vecka, precis innan jul, remember?? Han ska nämligen till sin morsas ställe på möskö eller mörkö eller vafan det nu hette(a) tar reda på det imorgon(a)
han ville iaf ha sällskap så kanske blir han jag och en till, men de blir endast som vänner kom ihåg det! och ja man kan vara vänn med sitt ex så länge ingen har känslor kvar! =)
godnatt puss!!


NYA INKÖPET!

Jag har under ett tag nu funderat på att köpa en ny kamera för ja vill ha lite mer megapixlar (min är 7.0) sem vill ja jätte gärna ha en rosa också och ja har tittat runt lite på nätet i några veckor men nu nyss har ja äntligen hittat den jag SKA ha =)

Det är en rosa kamera, som du kan ha både över och under vattnet, är det inte lite coolt?? tycker jag iaf! =) här e lite fakta

- 10 megapixlar
- 3x optisk zoom
- 2,7 tums LCD-display
- Bildstabilisator
- Ansiktsigenkänning
- Vattentät ner till 3 m



cool va?? me love! så den ska jag ha!

SOM EN BABYRUMPA!!

Gud så skönt de var att bada!! =) rakade benen med mera;) , tog anisktsmask, hårinpackning, och även en hudpheeling så nu e ja mjuk och len som en babyrumpa över hela kroppen, wie!
Ansiktsmasken var föresten skit bra!! den kommer ja börja köpa tror jag=) och hårinpackningen vet ja ju inte än, får se sen när håret torkat och så, men mitt hår har iaf blivit mycket bättre nu under sommaren eftersom ja inte använt hårfönen och plattången lika mycket som jag gör i vanliga fall när jag ska till skolan och så, plus att ja knappt använt hårspray eller något sånt också =)

Nu ska jag väll snart smörja in kroppen och sen dra på mig en pyjamas, just nu sitter jag i min rosa morgonrock och en rosa handduk lindad i håret, myspys=)
aja hörs sen puss!


Jag med ansiktsmasken på innan ja kröp ner i badet =)


myspys!=)

AVKOPPLING!

Sådär nu tänkte jag faktiskt ta och krypa ner i ett bad igen, har ju ändå inget bättre för sig och bada e ju bland de skönaste som finns.
För min del får de nog bli lite spa aktigt idag känner jag för först har jag badsalt med torkade rosenblad i, i vattnet och sen tänkte ja använda ansiktsmasken jag fick av julia i julklapp och sen hårinpackningen jag fick på PUB när jag handlade för över 500 tror jag, så det ska bli mysigt och till det får de nog bli lite vindruvor, kanske några tända ljus också=)
Hoppas ni är avundsjuka nu, mohaha!
puss så länge!


JORDENS BÄSTA NYHET!!

Jag e överlycklig nu, skulle kunna skutta runt i hela huset och bara skrika av glädje!! =D jag har hittat rosa målabyxor som ja letat efter hur länge som helst!!! =D titta!! =D wie!!! ja vet vart jag ska på måndag iaf!! =D



Åh shit vad glad jag blev!! =)



och just fick många frågor på vad han som sjunger låten heter, och det är toppen och låten heter vad söt du är så alltså
toppen - vad söt du är
=)
puss

STÄDAT OCH KLART! =)

Har precis städat klart rummet, känns riktigt skönt faktiskt för nu kan man vara där inne utan att bli uppstressad av röran (a)
Men nu har ja fått nya ideér på hur ja vill göra med mitt rum, ska prata med mamma och pappa på söndag när dom kommer hem om vi kan kolla på rosa mönstrade tapeter, för ja funderar på att ha en rosa-mönstrad tapet som fondvägg på stora väggen rätt in i rummet och sen ha dom andra väggarna i den rosa färg som dom redan är för att få rummet ännu mer rosa! hoppas dom går med på det, men de borde dom =)

titta före och efterbilder på rummet nu när ja städat =)




Visst blev det bra??=)

MÄSTERKOCK!

Kände hur magen började kurra när jag höll på att designen till en person, så kom ja på att ja inte ätit sen vid 12, så ja gick upp och lagade middag, fick bli ris och qourn fileé men sweet-chili sås och sallad, skit gott blev det!! =)



LÅTKÅT!!

aa, kan man vara låtkåt?? isåfall är jag det, denhär låten gör mig dunderglad! shit asså den ska man lyssna på varje gång man har problem, man glömmer ju fan allt skit! =D så jäkla bra!!=D


wiie!!!

SÅ FÅR DU FLER LÄSARE!!

Vill du få fler läsare?? klicka då ->här<-  eller på bilden, så följer du bara instruktionerna det är helt gratis och du behöver inte lägga ner någon tid eller så, och de funkar, prova själv! jag använder det =)


Klick på bilden så kommer du också till sidan! =)
little crazy me ;)

JÄVLA PADDA!!

Haha aa nu har de varit en groda/padda eller va de nu e utan för fönstret här i datarummet och den är så äcklig och jag vågar garanterat inte hjälpa den upp.
Dethär rummet ligger under marken alltså är fönstret en bit under marken, men man har grävt ut som ett litet hål och sen lagt betong i, svårt att förklara men man ser iaf ut trotts att det är under jorden.
Och dendär paddan har skrämt mig flera gånger, får rysningar av att titta på den! titta sjävl!!


usch!!



Blev föresten ingen målning idag för grannarna hade använt upp all färg haha, men får fixa de sen när pappa kommit hem på typ måndag och har fixat mer färg =)
puss<33

MÅLA!! =D

Sådär då har man borstat tänderna och fått på sig lite kläder då så de e det bara att bege sig ut och måla förrådet, eller aa grunda det iaf =)
sen får vi se vad som händer, kanske lägga mig och solar eftersom det är så fins väder, men första ska sololjan på!! =D
aja vi hörs puss!


DÅLIGT HUMÖR -.-

Godmorgon, vaknade vid 12 men har inte orkat skriva förens nu humöret e väll kanske inte på topp men ska väll strax måla förrådet sen får ja väll hoppas på att det blir bättre.. kanske ska sätta mig och sola en stund också.
Har iaf precis ätit frukost och tittat lite tv, är fortfarande trött men hade så jävla ont i ryggen så kunde inte ligga ner och nu gör de ont när ja andas och rör mig typ, irriterande -.-
Aja ska väll borsta tänderna sen på med målarbyxorna så puss


GODNATT!

Här ligger jag osminkad med lockigt hår och latar mig så tänkte faktiskt ta och krypa till sängs och hoppas på att jag vaknar upp till en bättre dag sen för hela denhär dan har bara gått utåt och slutet va bara inte nådigt.
nej sårad e jag garanterat, fyfan för vissa killar!!



Godnatt!

NÄR MAN INTE HAR NÅGOT ATT GÖRA -.-

snodde denna lista från en annan blogg, brukar inte göra sånthär men kan väll göra en nu när man ändå inte har något bättre för sig, och de e för tråkgit att sova ;)

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
5 tror ja ;p
Vilken svordom använder du mest?
Fuck och fan tror ja ;p
Äger du en iPod?
nej har musiken på mobilen =)
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Jag tar hellre bilden, både på mig själv och andra ;)
Vilken var den senaste filmen du såg?
Oj ingen aning faktiskt, har inte tittat på film på länge ;p kanske pojken i den randinga pyjamasen som ja såg hos Syrran förut..
Har några av dina vänner barn?
nej inte va ja kan komma på ;p
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Om ja vann stort så är en lägenhet prio ett!!
Har någon någonsin kallat dig lat?
hahaha OM jag har ;pp
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
vanlig såklart! om inte oboy räknas som choklasmjölk haha ;)
När var senast någon stötte på dig?
Idag ;p
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Beror väll på vilket nöjesfällt man e på men på grönan e de uppskjutet lätt ;)
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
De är väll alltid någon som pratar bakom ryggen om en annars har man haft en jävla tur ;p
Tittade du på tecknat när du var liten?
när ja va liten?? ja gör de fortfarande (a) tecknat for life!! =D
Äger du några band t-shirts?
nej tror ja ej ;p
När flög du senast?
Har aldrig flugit, den ni ;)
Läser du för skojs skull?
Nja bara bloggar, garanterat inte böcker dom läser man bara om man verkligen måste ;p
Pratar du några andra språk?
engelska och väldigt lite teckenspråk ;p
Har du en stationär dator eller en laptop?
både och ;p
Vilka gör du, önskningar eller planer?
Vadå vilka gör du? ;p jag planerar men vissa saker önskar man väll också, eller vafan menas med frågan? ;p
vilka länder har du varit i?
Sverige, danmark, findland, tallin och åland, och självklart i drömmarnas land ;)
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
aa absolut, har redan planerat alla tatueringar och piercingar!
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Om de är en riktigt dejt och han bjudit ut en så ja (a)
Vad har du med dig in på bion?
Den jag ska kolla med??(a) och ett bra humör ;)
vilken är din favoritlåt just nu?
Oj! det finns måånga!! lyssna på dom ja lagt in i bloggen på senaste, de e dom ja lyssnar mest på just nu=)
vem pratade du senast med i telefon
Mamma eller victor, kommer inte ihåg vem av dom ja pratade med sist :P
har du nånsin varit kär?
Ja gud ja vem fan har inte de!
kan man va kompis med ett ex?
Ja de e klart man kan! väljer man väll själv.
vilken är din favoritfärg?
rosa såklart!! =D
hur många kuddar sover du med?
sover med 1 men har flera i sängen =)
tror du på kärlek vid första ögonkastet?
aa faktiskt =)
när grät du senast?
Idag...
när fick du senast en puss?
Lördags natt ;)
vad kan vara det mest avtändande hos en kille?
Om han läger av världens brakare som stinker!!
finns det någon som vet allt om dig?
Njae exakt allt vet ja väll inte längre om de finns någon som vet...
tror du på änglar?
klart alla mina vänner är ju änglar! =)
hur många par skor har du?
OJ! vilken fråga, jag slutade räkna när jag kom till 30par och de va ett bra tag sen :P
vem fick du senast sms ifrån
linus =)
Vad har du för väder?
Bäcksvart;pp
vad har/är du just nu?
trött, ledsen och besviken, sårad kanske också..
vart är du just nu?
I data/musik/gästrummet =)


aa de va väll allt =)

Hemlisar!!=D



Då får de väll bli dax för ännu en hemlighet från mig =)

Jag säger att jag klarar mig utmärkt utan en pojkvän men i själva verket tror jag nog inte att jag gör det =/
Jag saknar dagligen att ha en pojkvän och vill verkligen ha ett förhållande, men ja vill inte ha ett förhållande med någon idiot som behandlar mig som en dörrmatta för vem vill det??!
Jag ha faktiskt flera som jag vet gillar mig och som vill ha ett förhållande, men en annan sanning e faktiskt att jag blivit rädd för förhållanden.. Mitt ex gjorde mig så förstörd inombors, och de gör att när ja tänker på ett förhållande så tänker ja på det som han och jag hade och det vill jag verkligen inte ha igen..
Jag vet även mycket väll att förhållanden e bland de underbaraste som finns när man hittat rätt men ändå e det fortfarane något inom mig som säger nej, vilket gör att jag sumpar chanser.
Idag fick ja reda på saker om en person, och de kommer förmodligen göra mig ännu mer försiktig och rädd..
Kan inte bara Mr.Right komma och knacka på min dörr snart?? =)

så sanningen är att jag jätte gärna vill ha pojkvän men jag e rädd för förhållanden nu...

KILLAR=IDIOTER!!!



Varför, varför, varför?!!
Varför visar sig alla jävla killar ja träffar vara idioter?? varför drabbas ja av dom kuktänkande skitarna?? är de någon som kan förklara det?! varför? shit fan orkar inte!!
Just nu bara hatar ja killar, eller nej inte alla för nästan alla mina vänner e killar och dom älskar ja över allt!! men ändå fan asså!!! kan inte alla killar bara vara normala! eller att de står varningsskylltar i pannan på sånna man ska akta sig för?!
Varför är ALLA som mathias?? ja förstår inte!! ååååh! ta mig iväg från denhär skiten snälla få de att sluta!!!!


LATTE <3333

Nu sitter jag här och stor-njuter av min kaffe latte, fy satan så gott det är!! =) hoppas ni blir riktigt sucktade nu! =)
Mmmm!! tror ja ska hämta lite marabou choklad också, och bara mysa galet för mig själv, vi hörs sen puss!!



VA SKA MAN HITTA PÅ??

Mätt som en plätt!! aa eller något, undra varför man säger mätt som en plätt egentligen?? någon som vet?? ;pp
Jag blev iaf skit mätt av matten, fast de kanske e meningen det ;) Nu väntar ja på att mamma ska sätta på kaffet så tror jag att jag ska göra en hemmgjord kaffe latte sen, var länge sen jag gjorde det ju, inte blivit så eftersom ja inte haft så mycket tid på kvällarna, har ju knappt varit hemma, menmen får se till att orka göra en idag =)

Ikväll har ja ingen aning om vad jag ska göra, kanske fixa det mysigt i rummet med lite tända ljus, och en film?? fast vet inte dedär med film är inte riktigt min grej, tycker de e ganska tråkigt om man inte tittar med någon eller med flera..
Aja får väll se vad jag hittar på, rummet måste iof städas också, suck haha!
Tar och lyssnar på en låt som ja äslkar istället =)



LAGA MAT!

Jag gick upp för att fråga mamma vad och när vi skulle äta och de slutade med att ja åkte på att laga mat, menmen så jobbigt va de inte iaf, de e bara tanken på att laga mat som e tråkg, att göra de e faktiskt inte så jätte tråikigt.
aja nu ska ja äta puss!


NAGLAR!

Då har yttligare en dag gått och jag har egentligen inte gjort något nödvändigt idag (a)
Har fixat mina naglar och sen har ja städat lite i badrummet, de e väll allt ;p
tittat tv och suttit vid datan ;p får väll se till att hitta något att göra imorgon =)
Nu väntar ja bara på att mamma ska komma hem, hon e och handlar, kylskåpet e nästan tomt och ja har inte haft pengar att köpa mat för, så har ätit lite av saker som finns i frysen, mixat lite, kul faktiskt!
men dom kommer hem idag och åker imorgon igen så då kan de va nice om de finns lite mat och så.
Plus att hon skulle köpa choklas till mig som ja e jätte sugen på (a)
aja nu ska ja titta på tv och ta de lugnt puss!


innan ja klippt och filat ner dom


fick bli vita toppar denna gång =)

BILDER!

Sådär nu har ja lagt in dom få bilderna som blev tagna igår så nu får ni se ;)


INGA PLANER

Godmorgon gud vad meningslöst de käns att sova såhär länge, man sover verkligen bort dagarna -.-
Jag gick iaf upp vid 10 i 2 tror jag och har precis ätit lite frukost, nu ska ja fixa naglarna och sen får vi se vad som händer idag, har inte ett piss planerat.
puss

HEMMA OCH TRÖTT!

Tack för en trevlig kväll sötnosar! =)

Kom precis hem och tänkte bara slänga in ett litet blogginlägg innan ja ska tvätta bort sminket och krypa i säng och sussa min skönhetssömn=)
Kvällen började med jätte god middag, lagad av camilla och niklas, mums! sedan drack vi lite cider, pratade, tittade, tv och skrattade massor.
och kvällen slutade men att ja och camilla satt och smaka på chokladpraliner men vi kom fram till att dom nog var gamla för dom va smuliga och gråa (a) aa goda var dom i alla fall inte haha!!
sen skulle ja och patricia till bussen men vi fick vänta i typ 40 min på bussen, great! ;pp men kom ju hem ändå tillslut =)
bilder från kvällen får ni se imorgon för nu ska ja sussa, godnatt! =)


HOS CAMILLA

sådär sitter hemma hos camilla nu, fick lite brottom så han aldrig skriva innan ja åkte =)
men de här blir sista inläggt tills inatt eller imorgon just so you know =)

Han aldrig fixa klart nglarna helt heller så ser lite knas ut men vafan orka bry sig ;) ni får se bilder imorgon när dom e klara =)
puss

nu ska vi fira camilla!!
=)

ÄR MAN GODKÄND??

sådär ja då e ja äntligen klar och sitter och fipplar lite med naglarna! =D
så vad tycks, visst e man en skönhet?? ;)



ÖVERRASKAD AV POLIS I DUSCHEN:o

När ja badade nu så kom ja och tänka på en sak som hände på landet häromdan..
Vi har ju utedusch där, och när ja precis duschat klart så hör ja någon som roppar hallå flera gånger så ja drar handduken runt mig och sen går ja ut, där står en polis tror ja!:O min första tanke var: hjälp var har jag gjort??! :O
haha, men de visade sig vara en av killarna som jessica träffade på sommarfesten den 1augusti på landet, han var där och letade efter henne och han verkade så besviken när hon inte var där och när han fick reda på att hon nästan aldrig är där, haha lite gulligt faktiskt.
Det visade sig sen att han va väcktare men fatta mina tankar när en kille i uniform överraskar en när man kommer ut från duschen och ingen annan är i närheten haha!!



GRATTIS!!

Vill även passa på att säga ett stort grattis till både camilla och emil som fyller 17 idag!! så
GRATTIS!!!=)



REN&LEN ;)

Sådär då har ja precis badat, underbart skönt!! den som inte har badkar går verkligen miste om något, när ja flyttar hemifrån så måste ja fan ha ett badkar de har ja bestämt!! =)
Menmen nu får ja väll börja fixa mig så ja blir klar någongång, känner mig lite småstressad faktiskt! men de e nog mest för att jag vill hinna med att fixa naglarna!! =)


benen ser alltid så knubbiga ut under vattnet, tycker ni inte? haha=)

GODMORGON!

Haha jaa godmorgon på er, ni har säkert vart uppe i flera timmar redan?? jag gick upp vid strax efter 1 =) men oandrasidan så somnade jag vid typ halv 6, hoppas dehär inte gjorde så ja ställde om dygnet igen när ja precis ställt tillbaks det(a)
Jag har iaf precis gjort macka och ett glas oboy(frukost) och efter det ska ja hoppa ner i ett varmt och skönt bad! =)
sen blir de väll till att fixa sig och sen fixa naglarna om jag hinner! =)
Jag drog bort alla gele-naglar för nagellacket hade fuckat sig och ja skulle ändå jobba så då gjorde de inte så mycket men ska försöka hinna fixa dom igen idag =)
puss!


Bild från födelsedagen 16/6-09

SOVA=ETT MÅSTE??

Aa tror fan ja måste sova nu trotts att ja inte ens i trött än -.-
de e respriser på dagens paradise hotel - danmark nu så tror ja ska lägga mig i sängen och titta på det och hoppas på att ja blir trött så jag kan sova lite iaf.
För trotts allt så tror jag att jag måste sova för att orkar dagen =)
puss


tänk om man kunde vara sådär trött ;pp

VIDEO



Ja jag vet ja e störd som fortfarande sitter uppe men kan inte sova, var jätte trött vid typ 23-tiden men tog en stor kopp kaffe strax innan så blev ju klarvaken och nu vet ja inte om ja ska sova eller dygna alltså sitta uppe hela natten.
De skulle va skönt men samtidigt så kanske ja riskerar att vara skit trött ikväll igen när ja ska till camilla på middag, de vill ja ju inte, åh svårt de blev ;p kanske ska lägga mig i rummet med lite tända ljus och mysa galet och sedan sova ngr timmar, då har ja iaf vilat lite, aja don't know, hur blir man trött? :P

Bjuder på en låt som Linus skickade till mig, är egentligen inte alls min musiksmak men ja fastnade för den, och ju mer man lyssnar destu mer beroende blir man, hm skumt haha!
och här måste videon vara med tycker ja=)
puss<33

PAPA ROACH!




Papa roach måste nog va ett av dom bästa banden, fast dom är en i mängden av bra band iof men ja älskar dom!
=)

va tycker ni??

BILDER!


Aa osimnkade veckan kan man ju garanterat kalla denhär veckan eller va säger ni?? haha!



söta lilla peutor =)


Och sen underbartsöta kusinen Elina! =)


Myspys på G! =) Elina ser ut som en docka där ju haha!

Sen va de dax för jobb, så på med arbetskläderna!


Och spackla hela dagarna ;pp


nöjda med lite bilder nu??=) hope so!

FUCK OR KISS TO..



... Folk som sviker en hela tiden eller som aldrig hör av sig...
... tråkiga kvällar då man bara tänker och all skit kommer fram.
... Nästan allt just nu, känns som allt går åt helvete.



... Adam, som hjälpte mig mycket igår när ja ville prata lite för att få ur mig saker, älskar dig gubben och de vet du!! friends for life, right??! =)
 
sorry kan faktiskt inte komma på något mer som e bra just nu.. låter tragiskt haha ;p men jaja de kommer väll så småningom.

puss

HOME!!!!!

Jag är hemma!!! =D så jävla skönt!! åh vad jag har längtat!! igår satt jag och tittade tv vid 20-tiden på kvällen och de slutade med att ja skrek åt en gubbe på tv:n att ingen brydde sig om hans liv, och då sa mamma åt mig att han inte hör och då blev ja såklart irriterad och började tjaffsa med henne tills ja sedan utbrast i skratt när ja förstod va ja höll på med -.- så uttråkad va jag, så ja blir arg på en gubbe på tv:n ;p jaja ;)
Iaf så har ja jobbat dom närmsta dagarna, och ja har ju inte bloggat för ja inte haft någon datorn så de sög ju men ändå lite skönt att kunna pausa ibland =)

I lördags kväll när ja slutat jobba (håller på att spackla några grannars hus) så fick ja bara nog, jag ville umgås med folk men ja ville ändå inte att alla vänner skulle veta att ja var hemma i stan för ja orkade inte med alla(a) så jag hörde med victor och lara i rönninge och dit kunde ja komma så ja åkte till dom och var med dom hela kvällen, vi gick hem till max och sen till hans föräldrar som hade kräftskiva och lite så, skit mys! sen sov jag hemma hos victor och på söndag morgon åkte jag tillbaks till landet igen där min morbror och hans tjej väntade med min nya kusin!! =D lilla elina på 3,5 månader, skit söt!!! ni får se bilder sen!

och annars har ja bara jobbat och sen ikväll fick jag skjuts hem av pappa och ska vara hemma ikväll och imorgon iaf eftersom camilla fyller år imorgon=) men sen får vi se om ja åker tillbaks före eller efter helgen, får välja helt själv så de e skönt! =)
så tråkigt att vara där ute helt själv om dagarna bara -.-
aja där fick ni lite uppdatering så kommer bilder sen! puss!!


=)

Sitter fortfarande uppe hos jeanette, vi har ätit middag (wook), druckigt kaffe och ätit glass, och till de har vi tittat påtv, 2 avsnitt av idol 2006 på tv400, den sesongen så danny var med ;) så de e riktigt mys här!!
Jag tror ändå jag strax ska gå tillbaks hem(alltså här på landet) och ta det lite lugnt och tänka lite innan jag ska sova..
längtar lite hem till stan nu, saknar en person ganska så mycket nu, en person som på senaste börjat betyda mycket för mig eftersom han alltid finns där för mig och alltid märker när det är något, en skit rolig person. och ingen vet vem han är mohaha så ni behöver inte ens försöka chansa för allt ni chansar på e fel ;)

aja nu får ni hålla ut tills nästa uppdatering, håll utkik!! kanske kommer bilder nästa gång också.
puss så länge, big love!!

SAMANFATTNING!

hejhej,länge sen ja bloggade nu ja vet,men e fortfarande på landet och ja har redan förvarnat er för dålig uppdatering här ;)
Vi kan ju samanfatta dom närmsta dagarna lite fort,i förregår var jag på skansen men jeanette,jonathan och hans syster klara. va faktiskt helt okej, varmt bara men de e skönt de också! har ju varithelt underbart väder så hela dan igår och idag då har ja legat i solen, och har fått en fin brun färg!! soo happy!
Faktiskt skönt att vara här på landet och slippa all drama och skit som händer där hemma,fick nog kan man ju säga, men här kan jag tänka och vara för mig själv!!=)
Victoria kom ut idag så vi var på stranden och jag har badat massa mer! =)

Imorgon ska jag nog sola, vara med victoria men även jobba, ska spackla hos några grannar, inte världens roligaste men pengar är alltid nice!! =)
aja nu ska ja nog titta lite på internett och sedan blir de väll middag,äter hos syrran =)
puss<3

STORA NYHETER!!

Hejhej, sitter hos syrran nu här på landet,hon kom ju och hämtade mig med bilen;) när ja kom fram så målade ja lite fönster och så, bad även anna(personen jag lånade sutgan i helgen av)om ursäkt för vad mina vänners vänner gjort och de gick bra så nu ska vi gå vidare sa hon, så de känns bra! =)

Nu till denn stora nyheten då!! jag har badat för första gången i år!!! =D först badade jag med jonathan och mamma,ett snabbt bad bara, och nu har ja bastat med jonathan,hans syster och hans kompisar daniel, kim,oscar,  och syrran jeanette så då har ja badat flera gånger för att svalka av mig, så ja e såååå duktig!! =D *stolt*
aja nu ska vi titta film,puss!!

HEJDÅ!!

Så nu ska ja dra till landet, hörs kanske där någon dag om ja hälsar på hos syrran, puss!!

GODMORGON!

hade ställt klockan på 10:30 idag men gick upp 11:30(a) så nu sitter jag här och äter fralla med skagenost på och dricker oboy.
har inget planerat idag heller, funtar på att ringa syrran och höra om hon kanske kan komma och hämta mig och skjutsa ut mig till landet, hon tog ju körkortet igår så hon lär ju vilja köra (a)
Känner att om ja ändå inte gör ngt här hemma så kan ja lika gärna åka till landet och jobba =)
en ja bestämmer mig senare, tror ja ska sola lite och så först:)
puss


GODNATT!!

Ne usch nu har ja bara tråkigt, är rastlös och uttråkad så tänkte faktiskt gå och lägga mig i sängen och titta lite tv och sen sova men vi hörs imorgon, godnatt<333333


FUCK TO..



I vanliga fall brukar ni få fuck to and kisses to, och 3 av varje men denhär gången ger ja er något annorlunda, för ja ger ett stort finger långt innefrån hjärtat till x och x som så fint sabbade mycket i helgen.. det komiska e att ja nämner inga namn ändå börjar vissa av er försvara er, hmmm undra varför..? Ja ni ja e inte dum... =)
Iaf de som e ännu fegar e att ni inte bara säger förlåt för de ni gjort mot alla ni gjort något mot så e hela saken ur världen, men nej! ja tror ni skäms och därför vågar ni inte bara inse.. ett sätt kan få saken ur världen men de e inte mitt val..

däremot är det jag som när jag kommer ut till landet igen måste gå runt till grannarna som blev drabbade, berätta allt och be om ursäkt för mina vänners, vänner, sen ska ja stå där och skämmas och ta all skit..! Jag som inte förstörde eller sabbade något, de va fler än ja som skötte sig galant så ta inte åt er!!

så därför fuck you and you know who you are guys...

KEBAB

Sådär då har ja precis ätit, fick bli kebab som ja köpte med mig från pizzerian vid Ica när ja va där och handlade, aa fick bli ica istället för willys =)
SÅ nu e ja proppmätt, kylskåpet är påfyllt lite och ja kan ta de lugnt =)
Har även tänkt en hel del och de känns lite lättare nu men e ändå besviken på väldigt många för olika saker...
och en person gör inte saken lättare, nu blev de depp snack så ja slänger in en rolig sak då!
Min syster Jeanette tog sitt körkort idag!! grattis!!! (nu e du min privatchafför bara så du vet tihi)
puss<3

TRÖTT!!

Somnade visst i sängen när ja låg och smsade folk för att kolla vad alla gjorde ;p så ja vaknade nyss, lyckat!
Ska ta mig ner till willys och köpa hem lite mat och sånt, kanske köper någon färdigmat också när jag ändå är där så slipper jag laga..
pusspuss


jag idag, ser jätte sur ut på understa bilden men skit samma(a)

BILDER FRÅN LÖRDAGEN!


INSTÄLLT..

Blev inge landställe, blev inställt..
 kanske ska in till stan idag och träffa en som heter billy som bor i borås som ja haft kontakt med skit länge och nu e han i sthlm, men vi får se.
Min rygg värker fortfarande, inte kul de..
SKa iaf fixa mig nu sen får vi se:) puss

KOMMA BORT..

Förlåt, orkar varken skriva eller lägga in bilder. för mycket saker på gång nu...
vill va lite ifred, åker med victor till hans landställe imorgon, ska bli skönt att komma bort!!
puss<33

LUGNAT MIG LITE =)

Sådär förlåt underbara läsare ;) gjorde av med lite agretioner(stavelse??) i tidigare inlägg och de finns mycket kvar innom mig I promise, tur att mamma kom i sista sek till vår stuga på landet annars hade de kunnat sluta illa...
Ska iaf försöka samla krafter att laga middag och vänta på tvättmaskinen så ja kan slänga in nästa maskin, var ju öl över all packning och allt, duschade av min handväska och torkade av alla grejer nu när ja kom hem och tvättar exakt alla kläder även fast ja inte använde alla.. somsagt va e de roliga med att hälla öl över saker?? menmen..
Lägger inte bilder och sånt på den trevliga delen av kvällen senare, pussar!!

USCH FY OCH BLÄ..

I vanliga fall efter domhär sommarfesterna så brukar jag vara skit glad och allt och skriva om hur jävla kul vi haft det men inte denna gång.. eller jo visst hade vi kul någon gång ibland men aa de va väll allt.
Tänker inte hänga ut några i bloggen så nämner inga namn med 2st idioter förstörde hela kvällen genom att först basta i en bastu som vi förbjöd dom att basta i, vi erbjöd dom en annan bastu men de sket dom i, sen hade jag lånat en stuga så vi skulle slippa tälta men självklart så ska domhär killarna förstöra, så hela stugan såg helt kaos ut och saker gick sönder, dom hällde öl på golvet och över alla saker och städade med mattan, hallå??!
Sedan nere på ängen där själva festen va så skräpade dom ner och kastade saker omkring sig, förstörde glas och sånt, eldade blandannat upp andras glas, ni vet sånna hårda plastglas från t.ex. IKEA, och de va inte våra glas och aa ja orkar inte skriva allt dom gjorde för de va så jävla mycket så ni anar inte, sen börjar ja tjaffsa och bråka med en av dom och de slutar med att jag blir puttat vid en stubbe och får stubben rätt upp i ryggen, så har sår på ryggen, den e svullen, gör ont när ja andas, när någon nuddar, när ja går, pratar, skrattar aa konstant.... tack så jävla mycket ***..
Ni blev ditbjudna för vii skulle ha kul men ni super ner er och bara förstör så jävla respektlöst att jag bara vill spotta på er..
Ni kunde inte ens titta min mamma i ögonen när hon pratade mer er! fyfan! så jäkla respektlösa...
Men ja har redan listat ut för länge sen att ert beteende beror på er dåliga självkänsla, stackare alltså, sök hjälp!!!!

Till er som skötte er och vi som hade lite kul iaf så ett stort tack för de!! =)

HEJDÅ..!

Blev ändrade tider igen eftersom vissa inte kan passa busstider -.- besviken kan man ju säga att man e.
dom som får lida e jag och pappa som har ställt upp på att skjutsa.. menmen 12.13 åker ja härifrån ska slänga i mig en macka nu så köper ja en kaffe på statoil sen, puss!!

FUCK AND KISS TO..



...Kliande svullna myggbett!!
... Att behöva gå upp på morgonen
... Att inte alla som ja ville kunde följa med till landet idag, skulle vart riktigt nice med alla!



... Dagar man bara kan slappa och sova hur länge man vill utan att bekymra sig över att ha sovit bort halva dan(länge sen man hade sånna dagar)
... Att få sova hemma i sin stora sköna underbara säng efter att ha sovit i en obekväm bäddmadrass flera dagar i rad.
... Till dom som åker med till landet! =) vi ska ha skit kul!! right?! vi ska festa mest av alla=)

ÄNDRADE PLANER!!!

Shit här fick man reda på saker i sista sekund kan man ju säga...
de skulle ju bara bli jag camilla och niklas men nu blir det jag camilla niklas kim rick och sen en till ;p
Vi har  4 sängar att dela på -.- lyckat!! menmen de får gå bra ändå haha=)
Sen skulle ja ju åka 11.13 men vi skjuter fram de till 11.43, skönt för mig som får lite mer tid på mig, men dom andra får stressa men ja säger bara, skyll er själva! =D
Ja har ägnat dom 10 senaste minutrerna till att försöka fixa skjuts från åkersberga station till landet så flörtarde lite med pappa så ja lyckades haha, men stackarn får åka 2 vändor, först skjutsa mig och några till willys och släppa av oss där så vi ka handla, sen åka tillbaks till stationen hämta dom där och sedan skjutsa ut dom till landet för att sedan komma tillbaks till willys och hämta oss för att sen skjutsa oss till landet. stackars pappa men han gick med på de, så tack världens bästa pappa!! =)
aja nu ska jag titta om ja hittar något att stoppa i magen så att den slutar prata puss!!

HÅLL TUMMEN!!

Godmorgon!! =) Vaknade vid 9 idag och skuttade upp på en gång, eller aa kanske inte skutta direkt men ändå ;)
Tittade ut och såg att de regnade, vilket skit va?? stora sommarfesten som e idag är ju utomhus -.- visst vi har ju partytält vi sitter under när vi äter och så kommer domnog lägga tak över dansgolven och scenen men ändå regn e inge kul och ja vill ha min nya svarta klänning!!
Men nu när de gått 30 min så ser de faktiskt ut som att de e uppehåll och som att solen finns när bakom molnen så man kan ju hoppas på att det blåser undan!! så nu håller alla en tumme för att de blir bra väder här och i åkersberga idag, och att de blir de om senast 1 timme (a) =) och kom ihåg att bara hålla en tumme för båda betyder otur!!
aja nu måste jag kila och fixa mig, vi hörs sen puss!!

NATTINATT! =)

Så nu har ja pckat klart och gjort mig iordning för kvällen, ska upp vid 9 imorgon så om ja lägger mig nu och somnar vid senast 2 så får ja iaf 7 timmars sömn, inte för dåligt iaf;pp
Så nu ska ja gå och lägga mig i min stora sköna gosiga säng och gosa med mina kuddar =)
Godnatt, vi hörs imorgon innan ja drar! massa pussar!!!!!<333



JAG E SMART! =D

Ja skulle ju kunna bli designer, kom på värsta smarta grejen som ja inte tänkt på tidigare, har iof inte ens funderat på det men ändå (a) til förra sommaren så köpte ja en vit strandklänning men jag använde den aldrig eftersom den var alldeles för genomskinlig, de ja ite tänkte på då va att jag bara kunde ha mitt långa vita linne under och sen sätta ett skärp i midjan så den inte är så stor, så har ja en skit fin sommarklänning! snacka om att den ska börja användas mycket nu! =)


RSS 2.0