Valborg =D

Aa idag så är de valborg som sagt men för mig är de inte bara valborg utan det är även min bästis Julias fördelsedag :D Så ska fira hennes 16 årsdag :)
Men jag tänkte faktiskt börja med att berätta om gårdagen :)
Olle Waller från fråga olle va ju i våran skola och om ja ska beskriva honom med ett ord så är de riktigt skön snubbe! haha skojjar inte alltså inte nog med att han verkligen kan sin sak och kan prata seriöst så har han världens humor ;p han skulle kunna bli standup komiker fan haha ;)
Efter skolan så åkte jag till solna för att leta present till Julia, jag viste redan vad jag skulle ha men frågan var ju bara vart det fanns ;) Tänker inte skriva vad det är än iaf för Julia är inne och läser min blogg lite då och då och de vore ju ingen överraskning. Jag gick iaf i hela solna, hela hallonbergen och sen hela kista innan ja hittade det :)
Ja sen när ja kom hem så tänkte ja fan va hungrig jag börjar bli så började ja tänka efter vad jag ätit idag och vet ni jag hade glömt bort att äta hahaha så duktig e jag ;)  så då åt jag min middag kl 10 på kvällen och jag åt lac och potatis mums :)

Idag har jag och Julia vart och handlat dricka och chips tills ikväll och nu måste jag faktiskt göra klart resten av mig för jag måste ta moppen härifrån om 15 min haha ;) menmen får skynda mig så gott det går iaf så får jag skriva mer imorgon eller i kväll :)
puss<33 ha en världs bäst valborg nu :)<3

Lite bilder på mig bara :)

image64
image65
image66

Lite allt möjligt

Jag orkar inte berätta mer och lägga ut bilder från i fredags för de va fasktiskt en ganska så jobbig dag eftersom jasmine gick runt och va surig men så tur var så blev kvällen lyckad iaf. Eller jag måste lägga ut en bild från mc donalds haha jag trodde inte mina ögon men de står faktiskt aktas våt silikon hahahahha ;) har man lite fantasi så kan de bli riktigt kul ;)

image62


Ja lördan då, vi åkte till landet och när vi kom dit så frös ja som fan så jag la mig på soffan och där blev image60jag liggandes hela kvällen och kollade tv fast vi har bara 1:an, 2:an, 4:an, 6:an och barnkanalem fast de e helst 3:an och 5:an man vill ha haha menmen ;)
På kvällen åt vi grillat kött med ungsbakad potatis och bearneisås mums :D
Sen igår då så frågade mamma om jag ville med på loppis och jag hara loppisatr grymt mycket men jag hatar att ligga på soffan och tråka i flera timmar ännu mer så jag följde med ändå och tro de eller ej men ja hittade två st jätte söta glas för bara 5 kr för båda =D
Sen kom vi tillbaks till landet och då kollade ja på tv i ca 2 timmar och sen skulle vi åka hem och hemma skulle vi egentligen äta kyckling wook men ngn hade käkat upp kycklingen vi hade hemma så pappa åkte och köpte kinamat mums så gott! :D

Idag då, jag började dan med att försova mig haha, sen så när ja väl kom till skolan hade vi NO och sen håltimme i två timmar då jag åkte hem och käkade och efter de så hade vi två stycken lektioner och sen åkte ja till sjukgumnasten (marie) där fick jag akupunktur och sedan gick jag till jakan för att kolla efter present till julia, jag åkte även till sumpan men hittade inget där heller haha.
Jaja pappa ropar att vi ska äta nu så kanske skriver mer senare :)<3

image61

Kortfattat

Jag ska försöka berätta lite kortfattat om gårdagen ska nämligen åka till landet snart *booooring* men jaja man kan la gör de bästa av saken.
Ja igår så va ja först i skolan till halv tolv sen åkte jag jasmine tim och sebbe till kista men där blev jasmine surig så hon gick ifrån oss så va va där själva ett tag och sen smsade jag julia och frågade om hon kunde komma och det kunde hon så när hon kom skulle vi åka till solna men vi hamna fel och körde runt i en skog i två timmar tills vi kom till ullrikdalsstation och därifrån hittade jag hela vägen :)
Sen va vi där en stund och sen åkte vi snabbt hem och då hade ja en kvart på mig att byta kläder sminka om mig och fixa håret innan ja skulle åka till Adam och jag klarade det ;)
så jag hämtade upp jasmine så åkte vi dit och hade en rolig kväll där med massa vi inte kände och sen vid 23:40  så åkte vi hem igen.

Jaja får lägga in bilder och skriva mer sen för nu måste ja åka
<33

Längtar efter bad :D

Idag hade vi ju nationella matteprov och tro de eller ej men jag tror det gick ganska så bra faktiskt :O
hur gick det för er andra som hade det? :)
Ajuste fett synd om 93:orna som kommer ha no och so med bland nationella :O det skulle jag fan aldrig klara.

Jaja annars har det varit en ganska så vanlig skoldag, förutom på rasten då jag, Tim, Jasmine och Sebbe åkte till donken och köpte glass :) de e så skönt med moppe nu för man behöver inte stanna kvar i skolan på raster utan man hinner faktiskt åka iväg. Jag skjutsade då Jasmine och Tim fick skjutsa Sebbe eftersom de e ngt fel på sebbes moppe tråkigt nog.

Efter skolan så åkte jag hem och sen ner till sjukgymnasten för ja fick en tid idag istället för imorimage59gon eftersom ja ska till kista med jasmine tim och sebbe imorgon och köpa pressent till julia och adam och köpa lite till saker så då skulle ja inte hinna med sjukgymnasten imorgon.
Efter jag vart där iaf så åkte jag hem och tänkte plugga efter OC men då smsar Jasmine och vill träffas och prata lite så jag tar moppen och åker och plockar upp henne sedan åker vi ner till vattnet och sitter och pratar lite. Föresten kolla vad fint de va :O
Aa riktigt mysigt var det iaf, men sen va ja tvungen att åka hem och laga mat innan jag skulle börja plugga.
Så jag lagade mat och åt men sen ville ja bara spy upp allt igen. Jag får så i perioder att ja mår jätte illa när jag ätit och bara vill spy så de e ju lite läskigt men ja gick och la mig en stund så att det skulle gå över och sen tänkte ja precis börja plugga eftersom ja har svenska prov, engelska förhör och so förhör imorgon.
Men när ja precis tänkt att öppna böckerna så smsar Julia och frågar om ja ska med ut på en promenad och inte tackar man väll nej till motion, frisk luft och en underbar julia? nejnej så jag tog på mig ytterkläderna så tog vi en runda. Riktigt skönt faktiskt :) Hoppas att de blir många mysiga promenader med Julia.
Jaja när jag kom tillbaks från våran tur så tänkte ja att nej nu måste ja plugga! Men tror ni de blev något pluggande då? haha nej självklart inte jag satte mig med en kopp kaffe i soffan och kollade på Medium med mamma, och sen satte jag mig här och bloggade.
Så jaja jag antar att jag MÅSTE plugga nu då hahaha.
Menmen ser grymt mycket fram emot imorgon då ja först ska till kista med sötisarna och sen efter det ska ja på fest hos Adam så de ska bli en riktigt skön dag.
pusspuss<33

Fett skönt med moppe igen! :)

image54Jag började skolan idag med muntligt nationellt prov i matte och jag tror det gick relativt bra iaf.
Vi hade reflektionsdag alltså så man kan jobba med de man behöver så man inte har några normala lektioner och man får även jobba hemifrån om man vill, jag brukar jobba hemifrån men ida va ja i skolan istället fast fick inte så mycket gjort där för efter provet så skulle jag och jullan ta reda på fakta om koreakriget men vi började kolla min blogg och bilddagbok istället haha ;)
Tim var också med och kollade.image55
Vi började somsagt klockan halv elva idag istället och jag hade glömt säga det till mamma men jag ville ju inte riskera att bli väckt och jag ville inte väcka henne vid 12 igår så jag skrev en söt liten lapp istället haha och hon såg den faktiskt så ja fick en sköön sovmorgon imorse, mamma glömde dock att lägga fram miniräknaren som jag bad om men som tur va så behövde jag den inte idag.
Men imorgon behöver jag den kära miniräknaren för vi ska ha B1:an och B2:an nationella i matte, är ganska så nervös men jag hoppas att det går bra iaf. Vill ju ha mitt VG i matte som jag hade förut men sen så sänkte ja mig till G och nu ligger ja på ett väldigt starkt G och de krävs lite till för mitt VG så ska verkligen kämpa för det :)

Efter skolan så åkte jag hem och tog ut moppen guud så jag har längtat!!!! Sen körde jag hem till Sebbe där jag och Jamsine egentligen skulle plugga men hon låg bara under täcket och klagade på att hon frös så de blev inget pluggande där inte. Sebbe åkte iväg med sin farsa för att fixa något men jag, Emil och Jasmine stannade kvar hos sebbe ändå och vi fick melon och risifrutti av hans lillesyster hon e så söt! :)
Sen höll emil på med ett par solglasögon som dom tagit bort själva glaset på haha ska lägga ut bilder för han såg ut som en proffesor eller något HAHAHA ;p kan lägga ut en 'normal' bild också :)
image56image57image58

Nu ska vi snart äta lax och potatis mums så gott :D sen så ska vi till min gammelfarfar och fira honom han fyller 91 men är ändå fortfarande pigg och kry :)
Jaja nu ropar mamma att vi ska äta så kanske skriver lite mer ikväll om jag orkar :)
puss<33

Jippie! =D

image53Jag e så glad så jag måste bara skriva det hahah ;)
Jag har precis pratat med mamma och vi tar ut moppen imorgon och på fredag ska jag och jasmine åka till adam och fira honom! :)
Så allt jag ville fick jag fan va skönt :)
Ajuste och sen igår fick ja veta att ja skulle få laptop OCH jag blev vänn med den underbaraste Robin igen :)
Kolla allt vänder nu fan va skönt!!!!! :D
Inget kan förstöra min glada stund hahaha :)
Jaja nu ska ja göra mig klar för kvällen och sen tända några ljus och krypa ner i min varma säng och kolla tv eller bara ta de lugnt :)
puuuuuuuuuuuuss :)<3


Olle Waller från fråga olle!

Ja jag kan väll börja berätta om dagen :)
Började kl 8:05 men no jag var ensam i hela klassrummet med endast våran lärare haha de kändes lite som man va pluggis hahahaha men sen kom kompisarna efter ca 5 min som tur var ;)
Ja dagen rullade på som vanligt och på håltimmen gick jag och Julia hem till henne. Vi pratade mycket men om vad tänker jag faktiskt inte säga :)
Sista lektionen hade vi elevens val då jag och jasmine sjunger i ett band, just nu kör vi låten Ray av millencollin, det går faktiskt rätt så bra fast kanske inte idag hahaha, de gäller ju att folk kan texten haha*host*host* jasmine :P hahah fast ja vet själv hur de e när man får värsta hjärnsläppen och inte vet när man ska sjunga vad, men de löste ju sig tillslut ;) Vi stör oss bara på att vi fått en ny lärare där för han ändrar bara om hela tiden i vår låt, det är skit irriterande så de känns som vi inte kommer bli klara till konserten :/
Efter skolan så ringde ja mamma för hon skulle ställa på moppen så vi kan börja betala för väg försäkringen till moppen så ja kan börja köra igen men de slutade med att vi typ bråkade eller tjaffsade. Så jag och jasmine drog till kista och kollade lite i butiker så jag slapp vara hemma när mamma kom hem för de orkade ja inte.
Sen va de ju mysigt att vara med jasmine, de va länge sen hon och jag var ensamna.
Jaja nu sitter jag ju här med en stor kopp kaffe och skriver.

Aa nu kanske ni undrar vad de ja nyss skrev hade med rubriken att göra haha jag kommer till det nu image50:)
Ni vet Olle Waller från fråga Olle? :)
Han kommer till min skola nästa tisdag för att ha en föreläsning för oss, fatta kul haha!
Så känn er avundsjuka va;)
image51



Jaja nu har jag inte så mycket mer att skriva och snart är det ju Desperate housewives på 5 och de e klar man ska kolla på det, så ska väll dricka upp mitt kaffe gå och lägga mig i sängen och kolla eller något så pusspuss<3
Btw imorgon ska ja ha Muntligt nationellt prov i matte så önska mig lycka till (a) haha
<33

Ny vecka nya tag :)

Idag började jag skolan kl 8:40 med klassråd då vi äben kom fram till vilket skoltröja vi ska ha och vi simage44ka ha en som de står  'vi är såå tajta' på och så är de en bild på två flodhästar som sätter på varandra haha ;)
Aa sen hade vi no och efter det hade vi två timmars hål så jag och Julia åkte hem till mig för att äta lunch :)
Lunchen fick bli en lite variant av man tager vad man haver liksom haha! Så vi åt pommes med kycklingkubba och wookade grönsaker, sen till efterrätt så åt vi mandeltårta så de va ju garanterat mycket bättre än skolmaten iaf :)
Vi kollade även på the voice tv och gud så fula alla musikviodeor är man blir så irriterad framförallt petters musikvideor usch alltså! ;)


Efter skolan så hade ja tid hos sjukgymnasten klockan 15.00 så jag åkte dit då och fick akupunktur och gud höll på att somna igen de e så skönt att bara ligga när och ta det lugnt!! :) Jag hade 9 nålar image48denhär image45gången :)
Och en till fantastisk grej jag har itne haft on ti huvet på ca 4 dagar :O det är fantastiskt skönt så det verkar som akupunkturen hjälper, det kanske är precis som min sjukgymnast säger att min huvudvärk har laggt sig som en ond cirkel så kroppen har vant sig vid att ha huvudvärk som att de skulle vara en vana och därför får ja ont i huvudet varje dag och de va därför vi skulle bryta det med akupunktur.
Jaja efter sjukgymnasten så gick jag till jakan för att kolla om axara hade vita långa hanskar till balen och visst hade dom det :) Så jag köpe handskarna och även en tiara från glitter så nu har jag det mesta till balen och de känns så skönt att ha nästan allt avklarat.Jag lägger in bilder på ungefär hur jag kommer se ut på balen som ett litet smakprov fast då har ja ju inte frisyren helt rätt och sminket ska vara mycket finare så :)


Senare kom mamma och pappa hem och lite efter det så åkte vi till några kompisar till familjen
för att en i deras familj fyllde år.
Vi fikade och pratade lite där och sen va klockan fram emot halv tio och då ville ja åka hem så de gjorde vi och nu sitter ja här och skriver blogg klockan halv 12 haha så ja ska faktiskt göra mig klar för kvällen så ska jag gå och lägga mig sen :)
pusspuss sov så gott och kommentera gärna :D <333

mee

image43

En liten bild på lilla mig haha ;p

Hemma :)

image41Ja då va man hemma från en hel dag med Julia i kista :) De e alltid lika kul att vara med den gullungen :)
Jag hittade inga handskar och ingen tiara eller kanske en tiara men ska kolla vidare om ja hittar ngn som e ännu finare :)
Så ngn dag här i veckan så ska jag åka till jakan och kolla om dom har ngt där :)
Och ni kan fortfarande jätte gärna tippsa om ställen där om har vita långa bal handskar eller en vit fjäder boa eller fina tiaror :)
Ni kan även tippsa om fina smycken för det behöver man ju självklart också.
När vi satt på bussen så åkte vi förbi stället där balen ska äga rum och man kan ju säga att utifrån så ser de ju skit tråkigt ut men som sagt man fick se bilder innefrån och då såg det faktiskt väldigt mysigt och fint ut, plus att man får 3 rättersmiddag också :)
image42
Jaja jag hittade somsagt inget men det gjorde julia :) Hon hittade en jätte fin och söt vit klänning som hon ska ha :)
Jag tog aldrig ngn bild när hon hade den på sig för sånt kommer man självklart på efter haha!
Men jag har en bild från bussen påväg hem då hon håller i den så ja tar och lägger ut den här så ni också kan se den. Jätte söt är de :)
Och Julia är såklart också jätte söt :)
Så sånthär måste vi göra oftare gumman för det har varit en jätte mysig helg tillsammans med dig :)
Synd bara att du har pojkvännen borta i nacka för då åker du ju ofta dit på helgerna. Men vi får se till att planera i förväg så att vi kan ha flera mysiga och underbara helger :)

Jaja från de hena till de andra, det doftar bakat i hela huset för pappa håller på att göa hemmagjord pizza :) så himlans gott de har ja längtat efter :)
Och imorgon är det skola igen *suck* inte kul, men nu är de iaf mindre än 2 månader kvar til skolavslutningen fan vad jag längtar alltså :) Och på skolavslutningn kanske jag och några kompisar ska elda upp våra skolböcker haha så kul ska vi ha ;)
Men vafan man går ju ut nian så klart man ska göra det för att fira att man gått klart grundskolan :)

Jaja nu ska ja lämna julias väska och så hon började gå mot mig för ett tag sen så får väll se hur långt ja hinner möta henne haha pusspuss <33

Mysig kväll :)

Ja igår skulle de ju vart filmkväll men istället så gick jag och julia ut med ville och christian och spelade fotboll :)
Enligt mig och Julia var de iaf kul haha, och enligt dom vet ja itne men hoppas att dom sötnosarna tyckte de va lika kul :)

Jag och Julia kom iaf hem till mig igen vid 10 någon gång. Vi hällde upp cola och chips och sedan så la vi oss i sängen för att kolla på film.
Vi kollade på Halloween 5, den va helt ok fast men blir ju lite irriterad på att han som mördar eller va man ska säga aldrig dör haha, inte ens i slutet ;p
Men de beror ju på att de finns flera halloween filmer efter :)
Vi var ganska så trötta efter den filmen så vi gick och tvättade bort sminket och borstade tänder och så. Sedan så började vi kolla lite på rosa pantern men jag somnade efter ett tag och julia strax efter.

Nu har vi precis ätit frukost och ska göra oss iordning för att åka till Kista, jag ska köpa lite saker som ja ska ha på balen och julia ska köpa present till hennes kusin.
Så de blir en till mysig dag med bästaste Julia! :)
Tack för en underbar kväll igår Julia de måste vi göra flera gånger, och de va ju somsagt städat i mitt rum, rekord! hahaha ;)

pusspuss<3

ny dag nya tag haha ;)

Kan ju börja berätta om igår.
Jag åkte och mötte Adam på stationen där vi skulle hyra film och köpa lite gott, när ja klev på bussen här vid våran busshålls plats vem sitter där jo Alex :)
Gud va länge sen de va man träffade honom så vi får väll hitta på ngt ngn dag antar jag, Trots att han fortfarande kallar mig blondin och blåst :@ hahahah ;)
Jaja sen kom jag till jakan där ja mötte adam som jag inte träffat på SJUKT länge.
Vi gick och hyrde två filmer The eye och evil eye haha ;p The eye tyckte ja var bra :) det är den som går på bio nu fast på engelska och den vi såg va typ japansk eller ngt :) Evil eye vet ja däremot inte om ha tkt så mycket om jag tyckte mest den var störd faktiskt och på baksidan stog de typ att den skulle lika the shining av steven king HA-Ha in my as att den gjorde :P
Vi köpte chips och läsk också eller vi och vi, Adam betaldade det så underbart snäll som han är :)
Jag åkte hem till mig och han åkte till sig för att hämta sin moppe sen kom han till mig och då kollade vi på tv the simpsons om ja inte mins fel.
Adam kom såklart på att han var godissugen så vi åkte ner till ica med hans moppe, eftersom ja inte tagit fram min ännu så skjutsade han mig.

Vi kollade på talang 08 och efter det började vi se på filmerna och hade myspys med ljus och chips, läsk och godis.
Jag höll nästan på att somna till evil eye, inte för att den va tråkig men för att ja va så jävla trött, så efter den så åkte Adam hem och jag gick och bytte om och tvättade av sminket och så sedan gick ja och la mig :)
image40

Idag då, gick upp vid halv 10 efter att väckarklockan ringt ett tag ;)
Jag duschade, sminkade mig, klädde på mig och fixade håret och nu sitter ja här.
Anledningen till att ja e så tidigt uppe för att vara mig så är de för att jag ska följa med min kusin till stallet som jag berättade igår.
Hennes mamma alltså min moster ska passa ett annat barn samtidigt som dom är i stallet så då ska ja vara där så blir det enklare :)
Ja ch ikväll kommer julia och då ska vi ha lite mys och så. Egentligen skulle det bli filmkväll men vi va lite sent ute med att fråga folk så de får bli bara hon och jag :)
menmen nu ska ja sluta skriva och gå och sätta på kaffe :)
puss<33

och tack adam för en underbar kväll du är underbar dom som inte har dig som vänn går verkligen misste om ngt :)<3

Hjälp mig! :)

Nu får ni ta och hjälpa här ju ;) kolla i inlägget innan dethär och ge mig tipps till vart man kan köpa sånna! :)

Aja har iaf precis plockat bort de sissta i mitt rum och ska snart åka och möta adam vi ska kolla på film här ikväll :)
Jag var även hos sjukgymnasten idag och fick akupunktur. de va så skönt och jag höll på att slummra till flera ggr haha ;p

På engelskan idag var ja och jasmine jätte duktiga vi gjorde muntliga övningar tsm på engelska och vi pratade engelska HELA tiden :) gud så duktiga vi var :)

Imorgon kanske de blir filmkväll här men får se hur det blir de kanske bara blir en myskväll med julia :)
På dan ska jag iaf åka med min kusin på snart 8 år och vara med henne i stallet, så det ska bli lite kul faktiskt :)

Jaja nu måste ja kila till bussen pusspuss <33

Fan vad duktig! =D

Jag kan inte tro de själv så duktig jag vart idag :)
Jag sa ju i förra inlägget att ja va ute och gick med julia i över en timme och när jag ätit hemma med familjen så gick ja och mamma ut och gick och då va vi ute och gick i ca en timme till :D
Fatta vad duktigt! Och itne nog med det sen va ja med julia och spelade basket och vägg också, gud så stolt jag e! :)
på mobilen står det att jag har gått 24 310 steg men ja hade inte på mig mobilen när vi spelade basket eller vägg och när gick/sprang jag mycket också också räknar den somsagt inte alla steg när man går heller så fatta hur många steg ja egentligen tagit :)

Har iaf kommit hem nu och jag vet vilken balklänning jag ska ha :) Det är en rosa fin och sen ska ja köpa vita långa handskar att ha till och en vit boa. Inte nog med det jag ska till glitter och köpa en liten tiara där också :)
Så fin ja kommer vara, och sen anländer ja i en polisbil hahah de e snyggt va ;)
Någon som vet vart de finns att köpa vita långa handskar så tippsa jätte gärna för ja har ingen aning faktsikt.
Dom ska va som på bilden nedan på ett ungefär, ja tror ni förstår vad ja menar för några :)

image39

Och om ni tror att de finns på ngn spec affär så säg den affären också för de e ju bättre att kolla där och hoppas att dom har än att inte kolla så kanske dom har haha :)
jaja tippsa nu alla snälla!!! och kolla gärna lite när ni e i affärer snälla!
puss<333

Dålig på att komma på rubriker ;)

Ja skrev aldrig igår somsagt, men igår var ja och hälsade på X på sjukhuset, lika mysigt som alltid.
Saknar X såå mycket, men X kommer förmodligen få åka hem snart så :)
Ja sen gjorde ja itne så mycket mer förutom att prata med Robin och försöka få honom att förstå att ja ångara saker jag sa och att ja inte vill att vi ska va ovänner. Och att han beryder grymt mycket för mig vilket han inte vill tro på :/ aja få väll se om ja måste leva mitt liv utan min andra halva eller om han kan ge mig en andra chans..

Idag då, dagen började med so och läxförhör vilket jag tror gick väldigt bra eftersom ja skrev mycket som svar kunde dock inte svara på en fråga med de va flera som inte kunde så :)
Ja sen va de idrott hade glömt kläderna precis som i tisdags så jag lånade en tröja av Jasmine och byxor av min idrottslärare haha, jag vill höja mig till VG igen somsagt eftersom ja hade det förut och sänkte mig till G för att ja gick igenom en ganska så jobbig period då ja inprincip sket totalt i skolan.
Sen va det musik och jag klarade musikprovet jätte bra och jag lärde mig mitt nya komp på trummorna.
Dagen rullade på och alla lektioner gick bra, aa eller matten jobbade ja itne på men ändå haha!

Eftersom de va fint väder idag så bestämde sig jag och julia för att ta en promenad efter skolan, vi var ute i över en timme och när ja kollade min stegräknare på mobilen så visar den på 13 497 och då får man tänka på att den inte räknar alla steg och att ja inte har mobilen med mig 24/7 och att dagen inte är slut ännu så idag har jag varit riktigt duktig.
Ajuste på tal om duktig, jag vill ju få lite finare kropp till sommaren så ja tränar ju hemma och går ut och joggar och så och på 6 dagar hade ja gått ner 1 kilo minskat 2 cm i midjan och 1 cm runt låren :) tänk då om ett par veckor vad bra de kommer bli =D  Och våga itne ens säga att ja inte behöver träna och blabla för ja tycker inte ja har fin kropp även fast många säger det så tyst bara ;) haha!

Min bikini har föresten kommit nu =D den satt inte lika bra som jag trodde men den e fortfarande fin och funkar prima så haha!
Nu är de bara vänta tills dan innan valborg då jag och jasmine ska bada för första gången på året som vi gjort dom senste åren :)

puss och hej :)<33

You know who you are..

I have something to tell you, but I don't want you to talk about it with me later..

I think I started to get feelings for you..

But then suddenly you changes.

I don't know what happened but you weren't the same person anymore.

You really did hurt my feelings.

We talked about it but nothing change..

You said that you still love me.

But you know what? I don't know what to believe anymore.

I think about you every fucking day..

It feels like I have a hole in my hart and it just gets bigger and bigger every day..

I just want everything to be like it were for a couple of weeks ago.

Every time I get a message I hope and I think it's from you, but no..
You tell me that nothing is wrong but how do you think I can believe that when nothing is like it used to be?

I miss the real you but it seems like you doesn't care!

I miss you and I miss when you used to call me things like sweetheart and baby and so on..

You can't say that nothing has change because it really has.image38

We used to talk every day but nowadays we almost never talks.
And when we do we say things like how are you? And then nothing more..

If you have something to tell me or say to me so do it..

I want to know what went wrong?   

Akupunktur m.m

Ja ska jag berätta hur det var nu då? :)
Alltså de va helt okej de kändes inte när hon stoppade in nålarna men sen när hon snurrade på dom men det var i ca 1 sek bara sen fick jag ligga med dom nålarna i 25 minuter.
Jag hade 2 st i nacken, 1 i pannan, 1 mitt på huvudet och 1 på foten :)
Marie (min sjukgymnast) sa att bivekrningarna av akupunktur är isåfall trötthet och ja de kan jag garantera så jävla trött som ja varit nu alltså. har druckigt fyra koppar kaffe och och fortfarande lika trött :O
Sen kan de ju ha lite med att göra att ja lekt med matilda på 2 år i flera timmar nu.
Hon är så underbart söt och hon går runt och säger: min jennifer, bara min jennifer! haha klart man blir stolt liksom ;)
Jag pratade även med hennes pappa (fredrik) som är polis eftersom jag och en kompis gärna vill åka polisbil till balen. Men han kunde inte den 8 maj då våran bal äger rum :(
Menmen Jennifer e väll bäst ;) så när dom åkt så ringde ja fredrik igen och fråga om han hade någon arbetskamrat som kan ställa upp så han ska kolla upp de också ska han höra av sig till mig.
Annars tror ja de blir en limmo för våran del :)

Idag skulle man ju tända ett ljus i fönstret för lilla Engla, ngn mer än ja som gjorde det?
Det är ju så hemskt det som hänt henne, och de e sjukt att de händer i Dalarna också :O ja mena lugna dalarna där kan man inprincip gå ut och shoppa utan att låsa dörren till lägenheten. Eller ska ja säga att man KUNDE det för som de verkar nu så kommer Dalarna inte vara så lugnt längre.

Idag spelar ju AIK-Hammarby på råsunda matchen började 20.00 och det blev 1-1.
Vet ni hur orolig ja blev när de stod 1-0 till hammarby? Jag har nämligen slagit vad om en sak och om AIK hade förlorat så hade de ju vart lite pinsamt de jag skulle gjort HAHA!
Men ska nog itne slå vad ngt mer iår iaf eftersom AIK verkligen har börjat sitt år dåligt.
Pinsamt ju vafan :/

Aja ha de bäst! <333

Håltimme :)

Så då sitter man hemma nu då, har håltimme himla skönt alltså.
Jag ska snart göra en läxa som ja helt hade glömt att ja hade men som sagt ja har över en timme på mig nu så att då kan jag göra den nu.
Innan ja åkte hem från skolan så gick ja in på ica och köpte barnmat som ja ska äta. Ni kanske tänker ööh ookej men ni ska veta att barnmat är faktiskt himlans gott :)
Idag klockan 15.00 så ska jag vara hos min sjukgymnast och ja ska då få akupunktur som ja pratade om innan.
Jag känner mig lite nervös faktiskt men eftersom ja inte är ett dugg rädd för sprutor eller nålar eller liknande saker så ska de nog gå super bra tror jag :)
Får väll åtekomma senare och berätta hur det kändes och så.
Men somsagt hela dagen är uppbokad faktiskt eftersom syrran fyller 18 så vi ska ha släkten här och jag ska busa lite med mina kära kusiner som jag saknat sååå :)
Förut va ja barnvakt åt dom nästan varje helg men de har inte blivit så på senaste så de e ju lite synd men ja tror de kan ha att göra med att ja och camilla brukar vara barnvakt tillsammans så ja tar med mina kusiner och hon tar med sin systerdotter också hittar vi på ngt roligt. Men nu har itne hon haft hand om sin systerdotter på länge och då har de nog bara blivit så att ja itne tagit hand om mina små söta kussar heller så, men de får de bli en ändring på haha saknar ju dom något så otroligt mycket :)

Aa igår så hade jag det riktigt mysigt med mina nya ljus och så, jag skulle kolla på cold case men sen kommer
 jeanette och jessica in till mig (mina store syskon)och frågar om ja vill se en film med dom och de ville ja ju såklart:)
Ajuste innan det så stod Jessica bakom min dörr i mitt rum vilket ja inte hade en aning om så när ja gick in i mitt rum och hon gick fram så skrev ja som faaan ja blev så jävla rädd asså hahaahha ;p
Ni kanske har sett den här reklamen för bonaqua silver eller hur de stavas de e iaf ett vatten där locket från flaskan öppnar sig och sen tar en tugga av päronet som ligger brevid och de skriket som hon tjejen skriker efter ungefär så lät det hahahah ja de va itne snällt alltså.
Menmen sen kollade vi iaf på en skräckfilm och sen sov jag och jessica tillsammans :)


image36image37


Sockertopen!<3

image33
Imorgon kommer denna underbara sötnosen hit.
Gud så jag längtar :)
<33333

Världens bästaste :)<3

image30
Adam är väääärldens bästaste killkompis alltså. Man kan prata med honom precis som att han skulle vara ens tjejkompis, och nej han är inte bög haha. visst är de otroligt :)
Älskar dig Adam tack för att du finns här för mig du betyder :)<33333

Sjuukt glad =D

Idag har ja verkligen vaknat på rätt sida =D är sååå glad, eller så är de för att ja fått massa gulliga saker till mitt rum idag:)

Vi börjar med gårdagen ändå, efter ja sminkat mig och så, så kom mormor och då fikade vi och pratade, sen så gick jag mormor och mamma ut på en lång promenad de va faktiskt kul :O Vi va borta ett tag som sagt och när ja kom tillbaks så satte ja mig vid datan, och eftersom syrran hade massa kompisar här sen så blev de vid datan ka satt LÄNGE. Det blev riktigt lång tråkigt men jag hade ändå inget annat att göra så. Dagen gick seeeegt kan man ju säga, och på kvällen vi 23 så gick ja in i mitt rum och tände några ljus och sen kollade ja i en låda i mitt rum där ja har massa minnessaker. Guud så gulligt man skrev när man var liten hahah ja hittade massvis av gulliga och roliga saker i den lådan, saker som ja till och med hade glömt.
Men en spec sak som ja hitta va en dikt ja skrev när ja var 10 haha måste bara skriva den här:
Jag minns när vi träffades för första gången,
jag såg dig från balkongen.
Du gick där och lunka,
för cyckeln hade fått punka.
Jag sa glatt hej och du kollade på mig,
det blev en lång blick och sedan du bara gick.
Jag följde dig med blicken till du bakom krönet försvann
och sedan jag aldrig mer dig fann.
Hahahah något sånt skulle man liksomaldrig komma på nu ;pp
Och på tal om dikt så MÅSTE jag bara skriva ut en dikt som ja fick av min faster med familj när ja konfimerades:image18
En natt hade jag en dröm. Jag drömde att jag gick längst en strand tillsammans med gud.
På hilmen trädde bilder ur mitt liv fram, Jag såg på varje bild två par fotspår i sanden; ett par var mina och det andra paret var guds.
När den sista bilden syntes såg jag tillbaka på fotspåren. Jag upptäckte då att många gånger under mitt liv fanns endast ett par fotspår. Jag såg också att detta var under de mest ensamma och svåra stunder i mirr liv.
Detta bekymrade mig mycket och jag frågade Gud om detta. "Gud du sade när jag en gång bestämt mig för att följa dig, att du skulle gå med mig hela vägen. Men jag ser att under de svåra tiderna i mitt liv finns det bara ett par fotspår... Jag förstår inte varför du lämnade mig när jag behövde dig som mest."
Gus svarade: "Mitt kära barn. Jag älskar dig och jag skulle aldrig lämna dig. Under tider av svårigheter och prövningar när du bara kan se ett par fotspår, då bar jag dig."
Visst är den fin :O bli nästan tårögd. Den ger en verkligen en taknkeställare trots att ja inte tror på gud.
Bilden är från när ja sjöng; knocking on a heavens door när ja konfimerades :)

Jaja tillbaks till dagen nu då. Jag har varit på massa olika ställen med mamma och pappa idag och ja fick massvis med fina ljus och sånt till mitt rum så ja tar och lägger upp lite bilder :)
image19image20image21
                  image22                                  Gulligt va? Fick även fler saker men tog inte bild på de. Men nu behöver ja hjälp jag undrar om någon av er vet vart man kan köpa rosa örngott och/eller rosa sängöverkast   i matchande färg till filten på bilden?                                                        Det skulle vara jätte snällt att ge exempel på affärer som ni vet har något sånt :)
Jag ska nämligen senare måla en vägg rosa i mitt rum och resten av väggarna vita, Aa som ni märker så är min favorit färg rosa. Jag bara älskar rosa, så aa om ni vet ett ställe som har gulliga rosa saker så kan ni ju tippsa om det också. Jag köper nästan alla rosa gulliga saker utan att egentligen veta vart jag ska ha det haha!

Jag ska ju bli målare och idag när vi va på Jula så gick image24
vi förbi en ställning med målar byxor och då bara kliade
det i fingrarna så ja vad tvungen att pröva ;) haha                        
Så nu längtar jag ännu mer tills ja får börja på gymnasiet
och tills ja får flytta hemifrån :)
menmen nu ska ja inte skriva mer haha ;) pusspuss<333                                                                                                                                                          

Världens snyggaste!


Ni måste ju bara hålla med om att sebastian från talang 08 sjöng grymt fint och var grymt snygg!
Fick fan nästan gåshud när han sjöng.
Värsta tjejmagneten :)

Tvillingen :)

image17

Tvilling syster och jag :)

Peutor

image16

Min sklödpadda peutor äter :)

Favoritkusin :)

image15

A det här är då min älskade favoritkusin Matilda :)
Hon är min solstråle och min livsglöd!
<33

Saknar min solstråle

image13Igår kväll så va ja så jävla trött fast ja ville ändå inte sova så jag gick in i mitt rum och    tände alla ljus och sen låg jag bara på sängen med ljusen tända och bara tänkte, vet ni hur mysigt de va, alla borde få ha lite tid för sig själv minst en gång per dag för de är så himla svårt att hitta den lilla tiden eftersom de finns så mycket som man måste göra.
Idag så har jag inte gjort så mycker förutom att ändra om utseendet lite på min blogg,  blev ganska så nöjd faktiskt men det finns några saker som skulle kunna piffas till.
Men somsagt jag är nybörjare här, har bara vart bloggare i en vecka så jag har ju lite kvar att lära mig somsagt. Ni måste ju iaf hålla med om att bloggen är lite fin iaf för att bara vara ca 1 vecka gammal?

Aja min syster fyller 18 på måndag och då kommer sjäkten hit och guud så ja längtar efter min minsta kusin. Jag brukar sitta barvakt åt henne men nu så har ja inte gjort det på jääätte länge så ny saknar jag henne såå mycket hon är min lilla solstråle :) image14
Men iaf så idag ska min syster ha några tjejkompisar här på tjejmiddag så hon håller på att duka och är alldeles uppspelt verkar de som medans jag sitter här och tar det lugt haha!
Mamma bakar bullar så de doftar bullar i hela huset och mums så gott de luktar.
Mormor kommer hit och ska fika idag en snabis och när hon kommer så ska vi äta bullar och dricka kaffe så ja längtar ju en aning hahah ;)
Fast jag tycker inte om att vara onyttig när msn snart ska byta ut kläderna mot bikinin. Man vill ju helst inte se ut som ett bowlingklot eller något i sommar eller hur? ;)
Ikväll då får väll se om ja blir hemma eller om ja ringer ngr som kommer ut och hittar på något. När jag tänker på saken så har jag inte varit men någon på helgen och gjort något riktigt kul, konstigt egentligen jag som nästan aldrig är hemma på helgerna. Men ja måste ju erkänna att de har varit väldigt skönt att vara hemma och bara tagit de lugnt.

Från de ena till de andra, jag pratade med camilla i tele här om dan och vi började prata om att flytta och att vi ska flytta tillsammans och vet nu hur mycket ja längtar tills jag får en lägenhet och kan flytta, det ända som ja itne har liksom är typ pengar. Jag har ju alla kunskaper man behöver jag kan ju laga mat, jag kan städa och framförallt jag tvättar redan mina egna kläder.
Men jag har tänkt lite och ja tror att ja kommer bo kvar hemma tills ja gått ut gymnasiet men sen inte en sekund längre haha! Det är ungefär då ja tänkt skaffa barn också. Helst av allt skulle ja vilja ha en liten unge nu för jag älskar barn sååå mycket. Men om ja skaffade det nu tror ja de skulle bli massa krångel eftersom ja inte har något jobb och isåfall skulle ja behöva hoppa av skolan och aa ni vet fortsättningen.
Menmen nu ska ja ta och sminka mig lite så ja slipper se ut som ett mongo haha ;p
puss<333


Trött liten tjej :)

Ja de är precis vad jag är trött haha!
Har städat och gjort jätte fint i akvariet nu och peutor (uttalas pjåtor) ser verkligen ut att trivas nu :)
Bytte även byrån som den stod på så nu passar de ännu bättre ihop med mitt rum och allt sicken tur va haha :)
Som sagt ja var ju hos sjukgymnasten idag och självklart fick ja massage, såååå skönt!
Vet ni en till sak jag ska börja med Akupunktur, för er som inte vet vad det är så är de när man sätter nålar på olika ställen på kroppen så musklerna ska slappna av typ och därmed kan t.ex. spänningshuvudvärk försvinna vilket min sjukgymnast tror att jag har. Så idag fick jag prova att ha en nål i bara för att känna hur de kändes, och det kändes inte så mycket så på måndag ska ja börja med de då och sen ska ja göra det två gånger i veckan i 5 veckor.
Guud så ja hoppas att de ska hjälpa nu! Att ha ont i huvudet nästan varje dag i ett halvår är verkligen inte kul de kan ja lova! När inte ens tabletter hjälper så är de ännu värre! :O
Jaja slutpratat om tråkigheter haha.
Till middag åt jag grillat gött med klyftpotatis, halomiost och bearnaisås (vet inte hur de stavas hahaha!)
De va iaf såååå gott:) men som alltid när pappa lagar mat :)
aja nu får ja sluta skriva puss<33

freeedag :D

FAN vad skönt äntligen fredag igen :)
Jag orkade inte skrivia igår för ja låg i sängen med en dunkande huvudvärk så de till och med började öma i ansiktet.
Våran ugn gick sönder igår, eller egentligen var de i förregår men så fort man satte på ugnen så gick strömen i hela huset så de slutade med att mamma och pappa åkte och köpte en ny spis för 7000 ;p och sen så fick jag och pappa åka och handla färdigmat och det fick bli från donken eftersom de går fortast och klockan var vid halv 9 och jag hade endast ätit en tallrik flingor på hela dan.
På kvällen kollade ja på tv men mamma och de va typ allt som hände, eller ja städade lite igår också.

Idag så började jag skolan klockan 8:15 och slutade klockan 11:50 våra fredagar är så sköna :)
Jag ska snart gå och göra kaffe för ja e så jävla trött och imorse han ja inte dricka mitt morgon kaffe och då blir ja bara trött och irriterad.
Ska vara hos sjukgymnasten klockan 3 och hoppas jag får en massage då =D som ja fick förra gången:) det skulle vara bra slut på veckan iaf haha..
Ajuste ja hade ju engelska nationella i läs och hörförståelsen förra veckan och tro de eller ej men ja fick VG ;) inte dumt va haha!
Sitter här och funderar på om ja ska gå ut och jogga lite, det är strålande väder men frågan e om ja orkar. Jag får väll helt enkelt ta en kopp kaffe och sen bestämma hur jag gör efter det.
När ja kommer hem från sjukgymnasten så ska jag iallafall dammsuga hela nedervåningen och sen ska ja städa akvariet till peutor a min sköldpadda alltså :)
Men ja kanske skriver mera ikväll för nu ska ja fixa mitt goda kaffe :) pusspuss<3

image10

Ännu en jobbig skoldag.

Har haft ont i huvet sen typ klockan 11 så de är gaanska så jobbigt.
Jag hade no prov idag och jag tror att de gick bra iaf haha, när ja läste igenom frågorna på provet så tänkte ja oh shit dehär kommer gå åt helvete men när ja väl börjat skriva så rann de bara på och de blev ganska så mycket skrivet på varje uppgift så förhoppningsvis blir de e relativt bra betyg på de iaf.
Efter provet så hade vi hemkunskap vi lagade skink paj och efter det så gick vi till träffen (ett ställe i skolan)
ja köpe en jordgubbskaka tror ja de hette, de smakade iaf gott, men sen efter de så blev huvudvärken bara värre och värre trodde nästan ja skulle svimma. Julia min kompis hade också ont i huvet och ja har ganska så bra kontakt med min skolsyster eftersom ja är där ganska så ofta för att hämta tabletter men eftersom ja tog tablett mot huvudvärk igår så visste ja att ja inte skulle gå det idag, men ja frågade om vi fick ligga i sängen som hon har inne i sitt extra rum och de fick vi också fick vi en festis. Aa där låg vi och pratade under en filt i en skön säng och efter ett tag så blev vi lite flummiga framförallt för en tavla som det egentligen bara var massa färg skvätt på men när man kollade närmre såg det ut som något heeeelt annat, ja och sen fortsatte flummet och efter ett tag så slutade de och vi blev riktigt trötta och när ja va 1 sek från att somna kommer vår skolsyster in och säger att det är dax att gå tillbaks till lektionen suck va jobbigt de va, men vi kollade bara på en film på SO och svenskan va de eget arbete så de va inget ansträngande ändå.
Ja de va så min dag såg ut.
Imorgon är vi lediga och guuud så skönt de ska bli att få sova ut =D
Ajuste när ja vaknade imorgon och kollade ut så va min tanke "WTF snööö?" jobbigt va de att se den kalla vita snön ja som hatar snö liksom. Men den har ju smält bort nu och hoppas de blir bra väder imorgon så ja kan gå ut och gå eller jogga :) ska iaf storstäda imorgon :)
Min goda jordgubbskaka :)

image9

Skola igen :(

Usch kan de inte bara vara helg hela tiden det är ju såå skönt, slippa skolan och allt :)
Ja idag började skolan igen då efter helgen, jag skulle egentligen börja kl 8.40 men ja skulle till sjukgymnasten klockan 8 imorse så jag fick hoppas över första lektionen :) Först tänkte ja fan va jobbigt nu får jag inte sova en halvtimme extra som jag alltid får på måndagar. men vet ni de va såå värt att gå upp en halvtimme tidigare för att åka till sjukgymnasten för ja fick en rygg och nack massage där och gud så skönt de va. Tänk att få börja varje morgon på de viset då skulle ju allt bli så mycket roligare.
Ja men när ja väl kom till skolan då så hade vi no och vi skulle typ labba eller något alltså vi skulle slå tärningar och sen skriva in i en tabell och så haha! Ja jag va ju då med tim och sebbe och att jobba med dom är som att sitta och plugga i en bergodal bana a alltså omöjligt ;)
Så de blev väll mest bara flum av den lektionen trots att man försökte vara lite social.
Efter no:n så va de bara att åka hem för vi hade 2 timmars hål såå skönt.
När ja kom hem så drog jag ut och joggade en liten vända, somsagt man måste vara redo för beachen 08 haha!
Sen käkade jag makaroner, dushade och klädde på mig och sedan var de bara att dra tillbaks till skolan.
De blev inte mycket gjort i skolan sen heller haha mest flumm och sånt, kände verkligen inte för att jobba med något idag.
Men efter skolan åkte ja till karolinska och hälsade på X a vi kallar personen för X för att den inte vill att de ska komma ut vilket jag har full förståelse för :)
Ja jag va väll på sjukhuset från 4 tiden och åkte väll hem vid halv 8 så några timmar blev de ju, vi åt middag käkade glass och gick runt och vi pratade om allt mellan himmel och jord :) så mysigt att va där och bara prata och umgås med X och bara ta de lugnt.
Nu har ja precis kommit hem då och guud så trött ja e i benen efter en så lång dag, det nästan verker i hela benen tihi ;)  tänk då på att jag gått hela dagen + att jag vart ute och joggat också :)
Ja nu ska ja plugga lite eftersom ja har två stycken NO prov på onsdag, ett i kemi och ett i fysik, jobbigt jobbit, men som sagt sånt e livet.
Jag har ju hitils bara lagt upp en bild på mig själv så jag passar på att lägga upp en till.
puss ha det bäst :) <33

image7


Tävling!

Jag är med och tävlar om ett Superpresentkort á 300 kronor sponsrat av Gratisbio. Tävlingen hålls av Sanna Kumlin och pågår till den 16e april. Läs mer om tävlingen här och delta du också. 

image6

Tack för hjälpen =)

A somsagt tack för hjälpen allihopa jätte snällt av er att ägna er dyrbara tid för att hjälpa mig att bestämma hur ja ska se ut i sommar haha!
Ja så nu har jag bestämt mig då, de blir den bikinin som var längst till vänster och de blir i den färgen också så ja inte riskerar att den blir genomskinlig :)
Överdelen och undedelen kostade bara 99 kr styck vilket jag tyckte va ett väldigt bra pris så de fick bli en strandklänning till också och den kostade bara 179 så de känns som e bra fynd. Till strandklänningen ska ja även köpa ett vitt flätat skärp på H&M eller något annat billigt ställe så den inte blir så rak och enformig.

image4image5

Jag kan väll passa på att berätta lite om dagen också.
Fast aa det har ju inte hänt så mycket sen ja skrev sist, förutom att min syster är på besök och ska sova här i natt :)
Pappa håller på att gör tacos åt oss, mumms så gott haha eller va tycker ni ;) Det är i alla fall min favorit rätt.
Jag har väll inte gjort så mycket mer sen, eller jo ja har pluggat vilket är tråååkigt.
Nej men nu ropar pappa att de e mat så pusspuss<33

Okej hjälp vilken bikini?



Okej nu behöver jag ALLAS hjälp så nu är du utmanad haha ;p
först vill ja säga att bikini modet iår är verkligen ingen höjdare! förra årets mode va myyycket finare :)
Men vilken bikini ska ja välja av dom två? jag ska titta vidare på flera med av dom två vilken ska ja ha?
den längst till vänster kan ni också välja i vit :)
så hjälp mig nu!! okej, både killar och tjejer skriv vad ni tycker. och om ni inte tycker någon av dom så säg det också! :P
tack :)<3
(tryck på bilden så blir den större)

söndag.

Imorse hade ja ju tänk att gå upp klockan 11 för att kunna sova sen ikväll, men när väckarklockan ringde va ja så jävla trött så jag bestämde mig för att sova en timme till istället. så jag gick upp vid 12 och gjorde mig iordning, tog hand om den sista tvätten och tro de eller ej jag åt frukost vilket jag typ aldrig gör haha :)
Men iaf sen vid 13 så gick jag ut på en låååång promenad. ja var ute och gick i ca 1 och en halv timme :) Rekord för mig iaf som nästan aldrig är ute och går :) men ja tror ja ska börja göra det oftare:) de va faktiskt skönt att gå lite och lyssna på musik och bara tänka och rensa tankarna på allt :) när ja kom till vattnet så fick jag världens lust att hoppa i och ta ett dopp men ja hade ju ingen handduk så jag hoppade över det :)
Men dan innan valborg så ska jag och jasmine åka och bada =D det har vi gjort dom två senaste åren så de har blivit som en tradition :) De e ju jävligt kallt fast också uppfriskande :)
Menmen nu sitter jag iaf här med en stor kopp kaffe som jag gjort mig förtjänt av :)
Och snart ska ja hoppa in i duschen.
ha de bra pusspuss <33


tråkig dag!

Usch den här dan var verkligen inte kul ;p Har haft ont i huvet sen klockan 12 imorse. Värktabletter är ingen ide för mig att ta för dom hjälper ändå inte. Har ont i huvudet typ varje dag och har haft så i ett halvår så de e väldigt jobbigt. Har gått till läkare en längre tid nu för att försöka hitta ett fel men dom hittar inget. På måndag ska ja börja gå hos en sjukgymnast igen för att kolla om de hjälper något.
Men iaf tillbaks till dagen haha ;p Ja jag pluggade ju lite där efter förra inlägget, kul va de då inte men de behövdes. Så nu e de bara några till saker som ja behöver lära mig. Ja sen så tvättade ja ju för fullt och han nästan få klart allt så ja har bara en maskin kvar att tvätta imorgon :)
Till middag åt vi grillat kött med potatisklyftor och sås :) jätte gott va de:) fast de e nästan alltid gott när pappa lagar mat :)
Men eftermiddan kollade ja tv och satt vi datan lite och huvudvärken va såklart fortfarande kvar, så jag gick och la mig i ett varmt och skönt bad med jordgubbs lukt :) Ja huvudvärken blev väll lite bättre men den e fortfarande kvar, så ska snart krypa ner i min sköna säng och sova lite så ska jag upp imorgon och ta en promenad om de e fint väder vill säga :)
menmen godnatt :) <33

Ny bloggare :)

Hejhej a då var de min första dag som bloggare då haha ;)
jag har under en längre tid tänkt att skapa en blogg men har aldrig riktigt kommit så långt att jag gjort de :)
Men idag så tänkte 'men vafan varför inte bara skaffa en'  de e ju bara sluta blogga om jag ångrar mig ;)
A lite om mig själv då. Jag heter jennifer och är 16 år, är singel men trivs med det haha :)
Bor med mamma pappa och syster i ett radhus, bor på två våningar :) Har även en till syster men hon har flyttat hemmifrån. Själv är jag yngst i familjen *suck* jobbigt är de ;)

Vad har jag gjort idag då? ja ska ja va ärlig så inte ett piss egentligen, har legat i soffan och kollat på disney channel, har så ooont i huvudet idag asså.
Det är faktiskt en sak jag gjort. Jag har börjat ta hand om kläderna i min tvättkorg så nu är de bara 3 masniker kvar med mina kläder att tvätta haha ;p fast de e inte ens hälften av mina kläder. Ja som ni märker så är jag shopping beroende haha, det är ju bland de bästa som finns. att få gå i stan och prova massa kläder och sen köpa de man fastnar för. Dock så räcker inte 1050 kr som man får i månaden så långt. Men jag har sökt sommarjobb på gotland på ett strandcafe så får väll hoppas på att jag får det jobbet för ja kmr få ca 20 000 då och de blir de mycket kläder för haha eller vad sägs ;)
Aja trots att det är helg så måste ja faktsitk plugga nu :( usch hatar att plugga! men har mycket prov nästa vecka.
Så ha de så bra pusspuss <33 lägger upp en bild på mig också :)<3

image1

RSS 2.0