Du vet itne vem jag ää!?

Igår kväll var jag och camilla med massa andra kompisar och hade kul, eller aa ibland var det kul och ibland inte så det var en helt okej kväll men det blev väldigt mycket gående så de va som ett litet träningspass haha! eller hur Millan?  ;)

I alla fall så när vi var påväg hem och skulle kliva på bussen så är det en tjej som står och typ trycker sig mot camilla så hon vänder sig och och säger vad håller du på med, ta de lugnt. Och då börjar tjejen kaxa lite och säger att det är typ kiss på marken och hon inte vill stå i det och då säger camillam nähä men ställ dig bakom det då..
Sen var det inte så mycket mer med det så vi kliver på bussen där vi träffar 2 killar som böjar prata med oss och när vi kliver av åker dom vidare men tjejen som kaxade med Camilla kliver av och hennes kompis också, sen börjar dom fråga massa frågor till Camilla som t.ex. om hon bor här och vad hon heter och massa sånt och är riktigt omogen i mina ögon.
Hon försöker knäcka Camilla genom att säga saker som: du går på droger va och mår dåligt och massa sånt men Camilla står bara och säger mm aa precis och massa sånt så tillsist har dendär tjejen inget att säga så vi börjar gå igen och då börjar dom fälje efter och säga att dom ska se vart vi bor och massa men vi brydde oss inte så mycket ocgh fortsatte bara att gå vidare och tillsist så gav hon upp.
Och på tal om rubriken så kommer jag alltid ha det på hjärnan för när Camilla började kaxa emot så sa den där tjejen:
- Du vet inte vem jag ää?? och då höll jag på att börja as garva för de lät så sjukt och patetisk och som att hon vet vem camilla e då?? nej stackars människa asså.!
Det ända den tjejen visade va ju inprinsip att hon var omogen och patetisk och inte hade något att komma med..
menmen de bara synd om sånna människor som itne har bättre självförtroende än att försöka trycka ner andra människor så dom själv ska må bättre så haha!
Annars har denhär helgen varit jätte bra tycker jag och hoppas att det blir fler lika roliga och mysiga helger =)
puss<33


Dikt till Camilla buhl =)

Du är min syster och jag älskar dig,
för mig är du alltid en underbar tjej!
Du är alla vackra färger på en palett,
och när något känns fel kan du vända det rätt.
För att beskriva dig behövs dom där orden som inte finns,
du är den man alltid minns!
Du är min livsglöd och lust,
utan dig skulle det bli tufft!
Du är det dyrbaraste jag har
och utan dig skulle jag inte klara många dar.
Ja du har alltid varit min vän och jag vet vart du står,
du är den som är kvar när dom andra går.
Du kan sången och texten i all min musik...
och för mig är du helt speciell och unik!
En sak är säker och det lovar jag dig,
att alltid kommer du vara viktig för mig!!
Jag älskar dig för den du är
och du ska vet att jag alltid kommer finnas här.
Jag kommer alltid ställa upp under vått och tort
även när allt bara känns grått.
Om du någon gång är i nöd så kommer du alltid att ha din tvillingsyrras stöd!
Du är som plåster på såren och det är du som hjälpt mig genom alla dessa åren!
Vårat skratt tillsammans är underbart och du ska veta att för dig kommer jag aldrig känna något hat!!
Du är min andra halva,
och miljoner gånger bättre än en salva.
När man tänker tillbaks på alla våra 16 år är det nästan så man fäller en tår.
Älskar dig hela livet ut, SLUT!
<33


Karlsson på taket snodde min potatis!! :O

Tror fan aldrig jag skrattat så mycket i skolan som jag gjort idag alltså, jag och camilla hade så gaalet kul.
Iaf på lunchen, nu kommer ni inte fatta någonting för det var bara kul om man själv var med om det men jag tänker skriva det i alla fall =)
Det var äcklig mat idag, någon sorts gryta som såg ut som diare helt seriöst så jag och camilla bestämde oss för att käka potatis och sallad. Så hon la upp två potatisar till mig och två till henne och sedan gick vi vidare till sallads buffén.
Jag kollade bort åt ena hållet en snabis och när jag titta tillbaks på tallriken igen så fanns det bara en potatis där :O Och min första tanke var: Vart FAN är min potatis!!!?:O   hahaha och hur många gånger om dan tänker man så liksom ;)
Och sen kollar jag åt sidan och ser min potatis ligga där rullandes på golvet och självklart brast jag ut i skratt och camilla kunde först inte förstå vad jag skrattade åt tills hon såg min tallrik som saknade en potatis och sen såg potatisen på golvet så självklart började hon också skratta och vi skrattade säker oavbrutet i minst 15 min innan vi äntligen kunde börja äta, så alla som vi satt med i maten orkade inte vänta på oss så dom gick haha!
Men när vi väl ätit klart så gick vi till speglarna strax utanför matsalen för att kolla att man såg helt ok ut och för att kolla så att man itne har något mellan tänderna precis som vi gör varje dag men idag var det annorlunda för när vi kommer fram till speglarna så står det två killar där och ena sr EXAKT ut som Karlsson på taket!!!
Så jag och camilla vänder oss mot varandra och exakt samtlidigt säger vi: Han ser ut som karls... sen hinner vi inte längre förens båda börjar asgarva!!!(igen!) Hahahaha båda sa exakt samma sak också, och ni kommer aldrig kunna förstå hur lik karlsson den männiksan var förns ni ser honom! haha!
Aja resten av dan var vi rätt så spralliga och vi käkade samanlagt 4 klubbor idag så vi har kommit fram till att jag och camilla är klubbomaner =)

Efter skolan så var jag men Joakim som jag inte träffat på 1-2 år så det var riktigt kul att träffa honom igen =)
Efter det så åkte ja hem till Camilla där jag är nu, patricia och nicke var också härmen nu e bara camilla och nicke kvar. (och jag såklart)
Jaghar iaf haft en grymt kul kväll =) eller aa hela dan har faktiskt varit grymt kul!! =D
Och jag har somsagt precis prata i tele med Ville i ca 3 timmar och vi har snackat om MASSA olika saker, riktigt kul det också =)
Men nu ska jag typ göra mig iordning för kvällen så godnatt!
puss<333

Ville =D

Just nu pratar ja med världens bästa ville i tele och har gjort i ca 3 timmar nu!! heelt underbart =)

WIE! =)

Idag har jag jobbat på riktigt bra i skolan.. Jag har målat klart alla väggar och jag har fixat till den vita kanten längst upp så att den är jämnare och sen har ja börjat mål dom 5 figurerna man ska måla på väggen i olika färger. Jag har målat alla dom 1 gång och 2 st av dom 2 gånger så imorgon ska jag bara måla dom 3 sista figurerna en andra gång och sen ska jag bara rätta till lite saker och sen är jag klart =D
Vi som är klara ska få göra som en bonus grej och det är att måla trösklarna och lite sånt.
Jag har bilder på det jag gjort men dom ligger på mobilen så jag lägger in dom sen någon gång när jag orkar.
Om några veckor så ska vi gå ner till bygg avdelningen och vara där i 1 månad ca så det är därför vi inte kan gå vidare med att tapetsera och sånt. Sen efter den månaden på bygg så ska vi få våra riktiga verktyg och sånt som vi ska betala för så då kommer vi få bra verktyg som inte går sönder eller är rostiga ;p

Menmen, idag när ja stod i mitt bås och jobbade så fick jag sms från mamma och där stod det att hon bokat teori lektion på tisdag den 30 kl 17.30 =) Det är teorilektion så att jag kan börja övningsköra sen!! =D Fatta kuuuuuuul!! =D Längtar redan nu!!!

Aja nu börjar snart idol så hejdå
puss<33

söndag!

Nu har jag precis städat klart akvariet och sminkat mig.
Jag ska snart till Solna där mina kusiner, min faster och hennes kille Fredrik bor.
Fredrik fyllde nämligen 38 i fredags så vi ska fira honom i efterskott idag, också ska vi äta middag där och lite så =)
Det ska bli riktigt kul att träffa kusinerna igen!! sanna 6 år och matilda 2 år, de va så länge sen jag träffade dom så jag längtar som faaaan!! mina små solstrålar =)

Just nu lyssnar jag på Korn och skriver blogg och väntar på att jag kan gå till bussen.
puss<33

DENNIS!

Asså de är ju sjukt! Dennis i våran klass somnar på typ varenda lektion! vad fan gör han på nätterna egentlige, och vad gör han i skolan om han ändå bara sover?? en fråga utan svar tror jag menmen han kanske bättrar sig.
Han somnade iaf på svenska lektionen i fredags i datasalen och han låg bakåtlutad på stolen med kepsen över ansiktet!
Hahaha alla tyckte det såg roligt ut och självklart tog jag fram kameran och tog kort så snäll som jag är(a)


Lite bilder från skolan med mera!

Hade myspys i mitt rum i veckan, tände alla ljus jag hade och sen låg jag bara i sängen och lyssnade på lugn musik och bara tänkte, det var verkligen skit skönt och efter det så var de jätte lätt att somna så de ska jag börja göra oftare =)



Camilla har klottrat på mina byxor ;)
Jag har färglagt det nu också så det står med rosa bokstäver så e de svart runt om, ska ta kort sen ngn gång och lägga ut ;)


Målat taket =) visst e jag duktig haha!


Sen klottrade jag och camilla på våra fönster med den vita färgen men det var vi tvygna att skrapa bort sen, elakt va?? tihi

mitt rum!

Innan jag rev ner tapeterna



och sen efter =)



Vi ska snart köpa spackel så jag kan börja spackla dom största skadorna men sen ska vi sätta upp wallcover och efter det så ska jag börja måla =)
Jag har bestämt mig nu och väggen rakt fram ska vara rosa och som andra tre ska vara vita och sen ska jag köpa rosa detaljer och lite sånt så de kommer alltså bli ett rosa, vitt och svart rum =)

Slappdag!!

Nu har jag precis kommit upp från ett varmt och skönt bad =) kände verkligen hur mycket jag behöve det där badet!!
Jag är väääldigt trött eftersom jag kom i säng väldigt sent igår eller ska man säga väldigt tidigt på morgonen kanske ;)

Idag har jag bara tagit det lugnt, kom hem vid 16 tiden och då stekte jag bara lite korv och åt så snart ska jag ställa mig och laga middag =) Jag tänkte göra en maträtt som jag och camilla kommit på alldeles själva som faktiskt är himlans god.
Jag handlade mat i fredags efter skolan så jag har allt jag behöver som tur är. Ja är dock vääldigt cola sugen men har ingen cola hemma så får se om jag kanske tar moppen eller promenerar ner till handlarn och köper en men vi får se hur det blir med det.

Jag ska strax platta håret och sen kanske sminkar mig för Jimmy och Marcus kanske ska komma hit men det är inte heller helt säkert. Men om jag inte orkar sminka mig så får dom väll se mig osminkad då. Ett stort steg för mig menmen man måste ta stora steg för att komma någon vart i livet eller något haha!

Jag kommer snart att lägga upp lite bilder från mobilen som jag inte hunnit med ännu så då har ni något att se fram emot.
I övrigt så vill jag tacka Julia för en helt underbar fredag!! Det måste vi göra om oftare!!
pusspuss<33

I skolan.

Sorry att jag inte skrivit på några dagar men jag har varken haft tid eller lust. Har varit så trött när jag kommit hem så jag har bara tagit de lugnt. Menmen. Igår så var jag i stan med emelie, saga, alexandra och timm. Det var jätte kul faktiskt så det tycker jag att vi gör flera gånger:) fast att träffa timm(mitt ex) var väll inte så kul direkt. Just nu så sitter jag i cafét i skolan och skriver blogg från mobilen:) det är ca 20 min kvar tills vi börjar, då har vi svenska och tiden går grymt segt!

Ikväll ska jag vara med Julia, har inte träffat henne på grymt länge så vi ska ha skit kul!
Fast först måste jag handla mat och sen städa akvariet men efter det tar jag moppen till Julia =)
puss<3

Ny vecka, ny dag, nya tag =)

Idag gick jag upp vid 5 igen som varje månadag.
I skolan så fortsatte jag spackla väggarna och idag han jag klart =) så jag kunde börja måla taket men han bara med kanterna för sen slutade vi.
Så imorgon ska jag börja måla hela taket och det ska faktiskt bli kul så då har man något att se fram emot =)
Idag kom jag hem vid halv 5 tidern och då började jag med att tvätta och jag håller fortfarande på.. tråkigt men något som måste göras ändå ;)

Imorgon efter skolan så ska jag hem till camilla och titta på hur hennes rum har blivit och sen så ska jag få låna en träningsgrej av henne som jag får låna medans hon är i budapest, hon åker dit på torsdag.
På onsdag så ska jag förmodligen till min gamla skola och prata med min gamla musiklärare för han har en film på mig från när jag sjöng på elevkonserten som jag ska få.
Sen torsdag så ska jag förmodligen vara med emelie i stan. Så denna vecka är ganska så planerad men jag har faktiskt itne något bestämt i helgen än.
Juste någon dag ska jag vara med Julia också =D
Riktigt kul vecka faktiskt!! =)

Aja nu ska jag bada och sen ska jag förmodligen gå och lägga mig i sängen och kolla lite tv och sedan sussa =)
puss
<33

lite bilder från i lördags =)


Jävla mobil!!

Nu är min mobil trasig för 3:e gången om det till och med inte är 4:de gången!
Dom har bytt precis allt på telen redan så för dem som lagat den hade det varit enklare att bara ge mig en ny tele.
Menmen någon gång i vecka ska jag alltså in och lämna in tele IGEN! men jag hoppas på att dom inser att det är något som itne stämmer med det så att jag får en ny istället..
Och då hoppas ja även på att jag ka få den i den rosa färgen men de får ja väll se hur det blir med det..
Jag har ju all musik och sånt på mobilen så det blir ju itne direkt så kul att åka 90 min till skolan och sen lika långt hem igen varje dag utan musik heller så..
Menmen..


Chillkväll =)

Jaa igår hade vi lite chillkväll här hos mig och det var faktiskt riktigt kul =) det måste vi göra om eller hur?
Jag och camilla fick skrattanfall flera gånger och vi hittade även massa gamla kort på oss och brev vi skickat till varandra, och guud vad det väckte minnen =D
Och sen va vi på lite bus humlr så vi hämtade en madrass som vi åkte med i trappan haha, riktigt kul var det ;) och det är sånna vi är jag och camilla.
Jag orkar itne skriva så mycket om kvällen mer ön att vi hade skit kul faktiskt;p
Sen sov camilla, nicke och hampus kvar här och nu på dagen har vi bara tagit det lugnt och varit riktigt onyttiga ;)

Ikväll så kommer mina syskon hem =) Jessica och Jeanette som har varit i grekland i 2 veckor. Dom är säkert jätte bruna nu ju :O haha!
Vi ska iaf äta tacos hela familjen och sen ska vi väll kolla på tv eller något.
Sen ikväll ska jag faktiskt gå och lägga mig tidigt eftersom det är ny vecka imorgon och det betyder att jag ska upp klockan 5..
puss<33


(bilder kommer sen)

Bilder på mig och Camilla =)

Jag och Camilla goes crazy ;) det var några veckor sen menmen ändå vi hade kul och vi bryr oss inte om va ni tycker ;)



Världens onödigaste dag!!

Jag önskar att ja kunde spola tillbaks denhär dan och istället för att gå upp i morse så kunde jag legat kvar i min varma sköna säng och gosat resten av dagen!
För den här dan var fan den mest onödiga dag i mitt liv!!!

Det börjar med att jag går upp och gör mig i ordning och sedan åker till flottsbro där vi ska ha friluftsdag med klassen men itne fan blev det med klassen för det vara bara jag och Ellinor där från våran klass sen var resten från bygg klassen så i våran grupp var det jag Ellinor och typ 30 killar ;p
Vi började med att koka blåbärssoppa i ett stormkök och när den e kokad vad tror ni vi gör då? Jo vi häller ut den! så jäkla onödigt att ens ha kokat dendär soppan :P
Sen går vi vidare till nästa station där vi sätter upp ett tält och när de e uppsatt så plockar vi ner det igen.. *suck*
Efter det  så hade vi lunch då fick vi korv som var halvfärdig så jag och Ellinor gick till fiket och tog varis kladdkaka istället =)
Sedan så hade vi tippspromenad om allemansrätten med redan efter 5 frågot så viste vi svaret så vi behövde itne ens gå klart.
Efter det så fick vi tända en eld och när vi gjort det så skulle vi släcka elden och sen skulle vi prata om svampar fast det var INGEN som lyssnade!
Asså förstår ni vilken grymt onödig dag?
Och inte nog med det, sen fick vi stå i 1 hel fucking timme för att vänta på bussen och när den väl kom så hade jag 2 timmars hemresa. *suck* och *suck*

Så nu hemma och jag inte gjort ett piss, bara latat mig på sängen, men det förtjänar jag faktiskt!! tihi
puss<33

Gjort om =)

Jaa då har man precis fixat om på bloggen igen =) Jag är ganska så nöjd faktiskt men man måste vänja sig först haha.
Säg gärna vad ni tycker =)

I övrigt så har min dag varit ganska så bra, gick hem efter måleriet i skolan. Så lagade jag lite mat och sen somnade jag på soffan och såv i några timmar.
Och efter det har jag inte gjort något mer faktiskt förutom att fixa med bloggen =)
Just nu kollar jag idol och ska fortsätta så pusspuss
<33

Bowling! =)

Aa idag var vi somsagt och bowlade med klassen =)
Vi skulle mötas vid slottsbacken utanför slottet klockan 12. Jag och camilla åkte till kungsträgården där vi sedan skulle gå men vi var itne 100% säkra på vägen så vi skulle fråga en gubbe som satt vid busshållsplatsen men precis då så kommer bussen så vi frågar busschaffören hur man ska gå, och vi hade sån tur att det var nästa hållplats så vi kunde åka buss istället.

När alla var samlade så gick vi en "rundtur" i gamla stan och Lennart våran mentor berättade om massa saker, inte så roligt direkt för ja tkr inte om historia och saker från förr menmen de va bara bita ihop =)
Vi kom iaf tillsist till Mc Donalds där hela klassen fick äta och skolan bjöd ;)
Det blev lite stressigt eftersom vi fick våran mat vid 13:10 och vi skulle vara i bowlinghallen som låg en bit bort kl 13:30 men vi fixade det ändå.

Jag spelade mot camilla på bowlingen och hon vann GRR! haha, fast jag ledde faktiskt över henne ett bra tag och sen låg vi lika och sen gick hon om mig! Menmen som tur är så e man ingen dålig förlorare =)

Efter skolan så har jag bara varit hemma.. och alldeles nyss så har jag rensat familjens data från bilder och musik så jag har tagit bort ALLA mina bilder från den här datan och de va ca 1000 bilder vara av 2/3 raderade jag och så raderade jag ca 150 låtar eller något. Så vipps så gick denhär datan mycket fortare haha! Och man har hittat massa bilder man glömt bort och bilder på folk man inte ens vet vilka det är, så de e ju lite spännande ;) Det väcker iaf minnen att kolla igenom bilder.
Menmen nu ska jag torka och platta håret och sen ska jag sussa =)
godnatt allihopa=)
pusspuss.

En sak till bara, jag tror vi kommer bli en riktigt bra klass, det känns så iaf =)<33

Bilder från senaste=)

Jag orkar inte skriva så mycket om dagen, den har varit nästan precis som vanligt =)
Förutom att jag har pratat ut med Ville och nu känns det bra igen, hoppas det håller i sig bara! =)

Här kommer iaf några bildern från senaste som jag haft på mobilen ett tag=)

Mitt bås i skolan efter vi rivit ner tapeterna ;)


Haha var bara tvungen att ta en fjortisbild ;)


Nicke lite trött eller vadå;)


Min fina skulptur eller staty eller vad man nu säger =)


Ful bild tihi :) men iaf påväg till Norra stavsudda =)


Så söt och kelig=) synd bara att det börjar klia i näsan och halsen av katter =(


Tjockisar påväg hem ;)


Jag städade mitt rum feeett fint ;) Fast har inga tapeter på väggarna eftersom jag håller på att gör om, inga gardiner heller och sen e det inte hela rummet men ändå titta vad reeent och städat =)


Jag innan filmkvällen =)

helg i skärgårn

På fredan efter skolan så åkte jag och camilla till norra stavsudda där vi på lördagen skulle jobba. Vi skulle måla ett hus åt hennes morfar göran. Men när vi vaknade på lördan så var det inge bra väder..
Det regnade och var mulet så vi gick itne ner till Göran fören ca halv 12. Det var fortfarande regnigt då så vi konstaterade att det inte gick att måla.
Men istället så fick vi köra över några saker till hans andra hus och lasta ombord där och sen lasta på nya saker som skulle tillbaks och köra tillbaks dom och sen lasta i land och sen gick vi och kastade några saker och lite så.
Efter det fick vi betalt och så fick vi lite fika =)
Göran erbjöd sig att skjutsa oss till ett ställe vi kan ta bussen ifrån så vi kan åka hem, så vi gick och packade sen åkte vi ngr vändor med Camillas moppe bara för skojs skull och sedan så hoppade vi ner i båten också skjutsade Göran oss=)
Bussen stod inne när vi kom men vi skyndade oss att köpa chips och cola att ha på bussresan tihi (a)
Sedan åkte vi hela vägen hem och hemma har jag städat, bytt sängkläder, tvättat, badat och lagat mat =)

Imorgon så ska jag, camilla, nicke och hampus ha filmkväll hos camilla och sen ska jag sova där, så det ska bli kul =)
nu ska jag kolla lite på tv och sen sussa.
pusspuss<3

kompiståget ;)

Idag va de skola igen *som vanligt* haha =)
VI började bredspackla och för er som itne vet vad det är så är de när man spacklar hela väggarna. Jag fick beröm för min spackling så då blev man ju lite glad tihi =) Dagen rullade på och det slutade med matte som gick väldigt bra faktiskt.
Efterskolan så åkte jag hem helt själv hela vägen eftersom camilla åkt hem tidigare från skolan för hon va förkyld.
Och när jag står på stationen så ser jag någon som jag känner igen och jovisst var det så, där stod Victor (stea) som jag inte träffat på över ett år utan bara hållt kontakten med på msn. SÅ vi hälsar på varandra och när vi står och pratar så kommer en till kille fram och säger hej och vi kramas och det bara rullade runt i mitt huvud för jag kunde itne komma på vem det var fast jag kände igen honom som fan! Och massa olika namn rullade fram och tillbaks i huvudet, och så frågar han: du kanske itne kommer ihåg mig? och sen säger han att det är Gustav och då minns ja ju så klart =) Vi hann inte prata så mycket för deras tåg kom precis men det var iaf jätte kul att träffa dom! Och det visar sig att vi förmodligen kommer träffas nästan varje tisdag på stationen så det blir ju lite roligare att vänta på tåget om man har några att vänta med.
Sen iaf så sätter ja mig på tåget och ser några från skolan som jag känner igen men bryr mig inte så mycket mer om det. Och när vi åkt ngn/ngr stationer så är det ngr killar som kliver av och visst var det Bob som klev av där så vi hade ju suttit på samma tåg också.
Sen när jag byter tåg i karlberg så är det jätte många från min gamla skola som kliver på tåget. Så det var verkligen en tågresa fullt med folk man känner/kände igen. så det var ju lite kul =)
Nu hemma har jag inte gjort något, jag kollar på top model och sen somnade jag i soffan till nästa program och sedan så väckte mamma mig när dom kom hem. Idag ska jag försöka gå och lägga mig i tid iallafall.
Det tar verkligen på en att gå och lägga sig vid 12 gå upp vid 5 och sen arbeta hela dan i skolan och sen åka hem. Man känner i hela kroppen att det är ansträngade, alltså inte jobbigt men man blir trött i hjärnan om man säger så haha =)
Sen är jag fortfarande förkyld som fan men jag hoppas verkligen att det går över snart! hatar att vara förkyld! jaja=)


Idag ska vi säga GRAAAATTIS till Christian som är en av mina kompisar =) Så ALLA säg grattis så hälsar jag det till honom! och gör det NuNuNu!!! =)
puss<33

trööött.

Ny vecka så de va bara att gå upp klockan 5 igen ;p
I skolan så spacklade vi alla väggar och sen täckte vi över bänkarna i våra bås. Jag och camilla jobbade riktigt sanbbt och effektivt så vi blev klara väldigt fort så vi fick hjälpa madde och nikita med deras bås.
På Lunchen så köpte jag och camilla en baugett som vi delade på och vi började as garva och fick ett skraffanfall som varde i typ 30 minuter haha!! Det gick bara itne att sluta skratta, så man kan ju fatta att vi var trötta haha!!
Skolan rullade på och vig 20 över 4 var jag hemma igen.
Jag kollade på topmodel och sen fortsatte jag bara kolla på tv och när mamma och pappa kom så åt vi lite rester.

Just nu e jag verkligen jätte trött, så trött att jag blir flummig och kan skratta åt nästan allt.. Fast jag känner ändå inte för att sova riktigt ännu men snart ska jag nog krypa ner i den varma sköna sängen och sussa =)
Jag e fortfarande väldigt förkyld, framför allt snuvig och det är riiiiiktigt jobbigt!! Hoppas det blir bättre snart!
Hahaha btw så har jag smittat jätte många (a) haha! fråga camilla hon e en av dom smittade tihi (a)
pussar<33


RSS 2.0