HEJDÅ!!!!

så nu har jag precis plattat håret och så, inge smink, ganska så onödigt att sminka sig haha, ska ju bara åka ut till landet ;p

Jag har iaf packat klart och tvättat pumpen och lite stenar och så till sköldpaddan, tänkte att de e la lika bra att göra inna ja åker annars lär väll de se ut som fna på torsdag ;p han dock inte göra någon storstädninge till honom menmen de får ske senare =)
Jag e grymt hungrig nu, har iof inte ätit något så kan ju bero på det ;p men får väll be mamma och pappa svänga förbi någonstans så ja kan få ngt att äta, eller så får ja ta något på en gång när vi kommer fram :)
E lite förvånad över att dom inte kommit än men dom kommer väll vilken sek som helst så ska gå nu.
puss!! hörs på torsdag!!
<333

VECKAN+VATTEN TIPPS!

SÅ nu har ni fått lite bilder och sånt som jag lovar, så allt för dålig bloggare är jag inte ;p ni får ju ändå de ja lovat trotts att de ibland kommer lite sent(a) men man måste ha ork och tid också =)
Jag kommer iaf åka till landet om ca 1 timme så ska strax fortsätta packa och föröska hitta laddaren till min kamera, eller åtminstonde ta reda på vart jag gjort av den, antingen här hemma, på landet eller hos camilla, hoppas jag hittar den iaf! måste ju kunna ta kort!!
Jag kommer iaf hem på tordag kväll och då kommer jag blogga igen och sen på fredag så åker jag mamma och pappa motorcykel till småland(?) tror jag det är(a), där vi ska hjälpa till att måla några vänners sommarhus och även fira mig i efterskott så det ska bli kul, men andra ord kommer jag ha fullt upp hela veckan.
tråkigt bara att det inte blir något bloggande förens på torsdag, eller hur!?:O jaja jag får väll klara mig, får väll bli en liten bloggpaus eller något haha! men häng kvar =)

Måste bara säga en sak till, ja vet hur viktigt det är attman dricker vatten nu när det är såhär jävla varmt ute, men jag HATAR vatten dricker det nästan aldrig, e det någon mer som e som mig? ;p då vill jag bara ge ett litet tipps!
Prova imsdalvatten, de e ett norskt källvatten typ, skit gott verkligen, det är det ända vattnet jag tyckt om och har gillat det i flera år! så prova! =)
puss!!


SHOPPING!

Aa så tänkte jag lägga in bilderna på det jag köpte igår då, blev itne så mycket som de brukar bli men de jag köpte blev jag iaf riktigt nöjd med! =)




T-shirt och en tunika, sen köpte jag hårfärg också, ska färga utväxten och hela håret lite mörkar och mer brunt!
men jag färgar håret på söndag istället för alla dagar nu kommer jag förmodligen bara pressa i solen och inte träffa så spec många personer så då kan jag likagärna vänta med att färga och låta håret vila lite ;p

BILDER MED MERA =)

godmorgon! klockan e snart 16och jag vaknade nyss =) haha skojja ;p har vart vaken sen typ halv 12 men syrran har haft datan hela dan för hon har gjort någon jobb grej, jag själv har bara tagit det lugnt och typ tittat tv, och för ca 1 timme sen bestämde jag mig för att följa med upp till landet istället så kan jag jobba lite där och tjäna ihop mera pengar och sola så jag blir gyllenbrun! =) tror det kan vara ganska skönt att komma iväg lite och vara själv också, mamma och pappa ska ju jobba på dagarna så blir helt själv där, och stannar jag hemma så e ju syrran här så då blir man ändå inte själv haha ;p
Sen visst kommer säkert dagar då ja blir sjukt uttråkad där men oandra sidan så e nästan alla vänner här hemma på sina landställen.
Skulle ju egentligen ha träffat en person igen denhär veckan men jag bestämde mig för att träffa honom nästa vecka istället, blir nog bättre så =)
Jag tänkte iaf vara lite duktig och dela med mig lite bilder från senaste!
Vi börjar med bilder från festivalen!

Såhär såg iaf jag ut den dagen/kvällen, och senare så bytte jag om till jeans som jag hade i väskan för att inte bli ihälbiten av myggen ;p
 

Kvällen började hemma hos Niklas där dom snaggade sig/fixade "fina" fisyrer haha! ironi glöm inte de!
(tryck på bilderna så blir dom större)



och lite ännu mer skojj =)


och sen borta på lida där själva festivalen var, blev somsagt inte så många bilder med min kamera men valde att lägga in 2 st iaf(a)


Ja då har ni sett lite bilder från livet;p synd bara att de inte blev några bilder när festivalen verkligen var igång menmen ;p

SMÅTT IRRITERAD

måste säga förlåt för super  duper dålig uppdatering men har haft fullt upp hela dagen.
orkar dock itne skriva så mycket om den, och imorgon kommer bilder från shoppingen :)
har lite viktiga saker att fixa med nu, leka dektektiv eller vad kallar du det camilla? ;p vi ska fan klara det right! =)
ville iaf bara tala om att ja lever, puss! 

STRESSAD!

Tjabba! hinner inte skriva så mycket har grymt brottom men ja tänker inte skita i bloggen för det (a)
Om 10 min går min buss och ja e inte helt klar än(a)
Jag ska nu möta camilla och Niklas först så ska vi göra en sak, vet inte om camilla skrivit det i sin blogg eller inte men hinner ändå inte länka just nu ;p
Sen ska vi iaf till solna och shoppa och sedan får vi se om ja hinner åka till stan och träffa en person igen =)
men vi hörs under dan eller i kväll puss!!!

KLOCKAN E INTE ENS 1 OCH..

Titta klockan är inte ens 1 och jag tänker redan säga godnatt ;O haha! ska upp klockan 8 imorgon för jag ska följa med camilla till ett ställe och sen efter ska vi shoppa i solna=) wie! =)
och man får ju inte vara trött då, right? ;)
så godnatt vi hörs imorgon puss!!

ENSAM HEMMA! ME LOVE!

då har ännu en dag svischat förbi, en vilodag tror jag, skönt iaf =)
Jag har dammsugit hela övervåningen eftersom mamma bad mig göra det förut och eftersom jag trodde att dóm kom hem idag så stressade jag lite med det, och sen får ja reda på att dom kommer imorgon -.- suck! haha aja det blev iaf gjort ;) så imorgon ska ja ta ut sopporna också så tror ja de ser bra ut här hemma :)
Har ju vart ensam hemma sen i torsdas, känns skit skönt faktiskt, längtar verkligen tills ja flyttar hemifrån! älskar att vara själv och göra vad man vill när man vill, orkar ja itne städa nej då kan jag göra det dan efter utan att någon tjatar på mig, mm älskar det! haha! =)

Har iaf ätit middag för en liten stund sen, det blev spaggetti och köttfärssås och blev proppmätt verkligen!! känner mig miljoner ggr större:P (a)

Nu ska ja fortsätta titta på filmen på 3:an Mini's first time heter den, såg den inte helt från början men av de ja sett så verkar den helt okej ;p
Kanske lägger in bilderna från igår, ikväll men vi får se ;p
puss!

BÖRJAT ÄTA VITAMINER!

Juste de finns en sak jag inte berättat för er kära bloggläsare! Ni som hängt med ett tag vet ju att jag ofta skriver att jag e trött eller hängig eller seg osv.. Förut drack jag ju varje morgon något som heter sho san(stavning?!(a)) Det är iaf en liten "shot" man tar på morgnen som innehåller örter och sånt, de smakar förjävligt men man får faktiskt extra energi av det så de funkade, men man kan ju inte leva på det hela livet så nu har vi inte köpt det på länge.
Men här om dan så satt pappa och läste tidningen och hittade en intressant artikel om glutenallergi.
Jag är ju glutenallargiker, alltså jag tål inte mjöl..
Och i artikeln står det att dom flesta som har glutenallergi lider av vitamin B6 samt B12 brist, och vitamin B är bra för blandannat energiutnyttjandet.. Så har man vitamin B brist så är man ofta trött och hängig, och när jag och mamma sedan läste artikeln och läste om vitaminerna så fanns det väldigt mycket saker som stämde in på mig;p så nu har ja börjat äta vitamin B varje morgon och kväll, hoppas det hjälper nu, men kan ju inte neka att ja e lite slarvig på att ta dom, men man måste ta dom tsm med måltid och aa, ja äter ju inte direkt exakta tider :P


FÖRLÅT!!!!

stort förslåt för den dåliga uppdateringen men har inte haft tid eller data med mig!
Men oandra sidan så måste man ju ha ett liv för att kunna skriva vad som hänt och då måste man vara ute och göra saker ;) hihi!

Gårkvällen var iaf riktigt nice! Orkar inte skriva allt som hände och så, känns ganska onödigt, bilder kommer iaf senare, där kan ni se lite av kvällen, min kamera dog i början =( men som tur va fanns camillas också, inte för att de blev så mkt bilder med den men ändå(a) haha!
Idag har ja inte gjort ett piss typ, eller jo nyss så dammsög jag hela övervåningen =D duktigt va!?
aja nu ska ja fixa något litet att äta, puss!!


...

Hann inte skriva innan jag drog hemmifrån, tänkte lägga upp lite bilder på mig och så men datan hängde sig så gick inte så spec bra ;p
Nu är jag iaf hemma hos Niklas, jah blev hämtad av dom från sofie som ja var hos som fyller år idag.
Nu ska väll dom andra fixa sig snart innan vi ska dra på countrey festivalen =)
hörs ikväll typ puss!!

UNDERBAR DAG!!

Känns alltid lika skönt att vakna och se att solen steker där ute, de får en mycket mer peppad till att göra sig klar så man kommer ut fortare! =)

Jag hade ju tänk gå ut och sola där vid 10 imorse och är så irriterad för jag vaknade av klockan och va lite halvpigg men jag låg kvar och tänkte lite, typ på vart sokrämen låg, om ja ska ha bikini eller underkläder osv också somnar jag!!! -.-
Suck kan man bara säga då, så nu blir det ingen solning för min del för nu måste jag hoppa in i duschen, ska vara på huddinge station halv 4 och de tar en och en halv timme dit så..
puss!!

TECKEN PÅ ATT JA E TRÖTT ;P

Ja igår va tecknet på att ja va trött att ja ställde mjölken i skafferiet och oboyen i kylen hihi, vad är det idag då?? Jo peoblem med svenskan!! haha!



Jag tycker iaf det räcker gott och väl som ett tecken på att man e trött haha! ;)
Jadu jaghar mina stunder ;p

Imorgon tror jag att jag ska gå upp tidigt typ 10-11 ngn gång och gå raka vägen ut på altan och lägga mig och sova i solen, hur nice låter inte det?? ;p så blir man brun och får sova på samma gång! låter ju underbart! men får se om ja orkar somsagt haha, godnatt!

imorgon blir det country festival också wie!

Ja man ska bjuda på sig skälv ;p

WIE SKOR!! =)

så då har NiClas precis dragit ;p vi tittat på tv, och sen en och en halv film, blev torkel i knipa och sen ghost eller vafan den andra hette, men den blev somsagt bara halva, jag har sprängande huvudvärk och är dö trött, känner mig febrig men hittar inte termometern, menmen kanske bara för ja vart i solen typ hela dan. Började få huvudvärk direkt när jag vaknade och har tagit 2 alvedon och duckigt en halvliter vatten men frsvinner ändå inte.
Jag var ju i outllet idag och skulle kolla om ja kunde lämna tbx ngr saker som bytesrätten gått ut på och söt som jag e så klarade jag det självklart så nu får jag pengar av mamma, tihi! =D
Sedan var ja grymt sugen på att titta på skor och de slutade med att jag köpte 3 st(a) Och alla UTAN klackar! :O haha ja de va inte likt mig de menmen så är det ;p
Skorna är dock finare på fötterna än på bild ;p

Sen påvägen hem fick jag köpa hem mat från donken för att hinna äta, så tog en mcfeast meny som vanligt men först höll jag inte på att komma på bussen för den griniga chaffören fittade sig och sa att ja måste läman drickan och han vägrade lyssna på mig så la stoppa ner den i påsen och då gick de bra, han sa: du vet att man inte får äta och dricka på bussen, då sa jag: nej ja ska inte göra de på bussen heller men ja måsteju fan få ta hem min mat?! också svarade han: men ja trodde du skulle äta på bussen.
Men gubbjävel hade du lyssnat på mig istället för att vara grinig så hade du hört att jag skulle ta hem de inte sitta på din jävla fitt buss och äta!! åh sorry men blir så irriterad!
Inte nog med det så tappade jag ändå colan på nästa busshållsplats jag väntade på så sumpade den ändå, -.- smart!!
aja ni får ha de så bra puss!!


RÄTTNING*

Fick ett litet klagomål här som ja bara tänkte rätta till, jag skrev ju Niklas i tidigare inlägg men det ska vara Niclas, med C alltså, så nu var det rättat, haha puss!!


FÄRDIG!

Sådär e klar nu, har duschat, plattat håret och lagt på lite mascara och eyeliner, struntar i foundation idag, lägger på det ikväll isåfall innan niklas kommer hit, tänkte se om ja kanske får lite mer färg i ansiktet idag när jag är ute.
Ska nämligen till outlet nu och försöka lämna tillbaks eller byta en sak där bytesrätten redan gått ut, lyckas jag så får jag behåla pengarna för mamma tihi, så 200 spänn rätt ner i fickan är ju inte dåligt, och får ja inte byta så finns de itne så mycket att göra då har vi iaf försökt ;p men önska mig lycka till ;p
sen tänkte jag fakitkst titta på skor lite snabbt, blev så himlans sko-shopping sugen(a) haha!
aja ska kila nu puss!!


SÖMNTUTA!

Aa det är precis vad jag är, för jag vaknade för inte alls så länge sen och har inte druckigt mitt kaffe än ens, men de håller på att bryggas så snart ska ja njuta av det! =)
Ska äta frukost också, jag brukar inte äta det men har börjat käka vitaminer och då måste man äta något när man tar tabletterna, suck!
Nu ska ja iaf hämta mitt kaffe och kanske en macka, puss!

GODNATT!!

Nu ska jag gå och natta kudden, märkte att jag var trött efter jag blandat oboy då jag ställde mjölken i skafferiet och oboyen i kylen, bra jennifer!! hihi(a) men kom på de ganska snabbt och bytte plats på dom ;p Ibland känner ja mig verkligen smart! som när jag stoppade kaffe filtret i brödrosten, hallå?? vartfan hade jag hjärnan då? eller när jag ställde disken på toan? jaja man kan inte alltid vara på topp och ha med sig hjärnan eller hur haha! ;p
tack alla som va med och gjorde dagen underbar! =)

Hoppas morgondagen blir lika underbar med massa skratt tsm med Niklas, kan ju alltid hoppas iaf =)
ni får läsa mer när ja vaknat om vad jag ska göra, pussar!! nattinatt!
Love you!!

DAGEN!

Tjabba lovers!! förlåt för dålig uppdatering men kom hem för inte allt så länge sen ;p
Jag drog somsagt in till stan och träffade emelie, hennes kusin och hennes killkompis, så gick vi runt där, tittade på någora utländska som typ dansade och slog på trummor, dansen såg ungefär ut som när jag och camilla flummar runt och dansar som mongon och trummorna lät ungefär som när min kusin som e 3 sitter och slår på kastruller så bra va det ;)
Blev iaf inget handlat för min del!
När vi gått runt ett tag i den stekheta värmen så bestämde sig alla för att åka hem men ja som inte ville hem och tråka, åkte till victor som sa att jag skulle komma dit, så åkte till rönninge och mötte han och hans kompis tim, också gick vi och gick och gick, stannade så ja kunde sätta plåster på skavsåret jag fick och sedan fortsatte vi att gå och gå och gå tills vi va framme hos en annan av han vänner så där träffade vi ngr mer av hans killkompisar så de va jag och massa killar, som de brukar vara men de e så grymt mycket roligare att umgås med ett gäng killar än ett gäng tjejer!! så åt ja där också tittade jag på när dom körde guitathero och lite så, kul var det iaf, fast jag var grymt jävla trött uschusch! men nästa gång ska jag se till att vara pigg fan haha!

Menmen ska läsa lite bloggar sedan skutta direkt i säng de e ju en dag imorgon också, lika lång den ;p och lördag blir också lika lång så inge vila för mig del men de ska man inte göra på sommaren heller man ska bara ha riktigt jävla kul!! ;)

KORT DAG ISTÄLLET ;p

jag tror ja lämnar tillbaks domdär sakerna imorgon och bara åker till stan idag, och shoppa gör jag med camilla på måndag istället, men tänkte ändå åka till stan för att handla någon bh och så, för de måste jag somsagt ha hur som helst ;p
eller så åker jag till rönninge och träffar några har svårt att bestämma mig och dagen e ju förfan slut snart(a)
dammsuga gör ja ikväll eller imorgon också ska bara ringa mamma så hon vet ;p
men drar med en gång nu så inte fler timmar går haha puss!!


LÅNG DAG!

Godmorgon alla söta rar och underbara! =)
Skulle egentligen upp vid 11 idag men gick upp vid 12(a) inte så konstigt med tanke på att jag la mig jävligt sent menmen.
Nu ska jag iaf titta lite bloggar fort, dricka upp mitt kaffe och sedan hoppa in i duschen för att börja fixa mig, kanske damsuger övervåningn innan, eller medans håret torkar de får vi se haha;p
ni som inte hängt med så idag ska jag först åka och försöka lämna tillbaks en grej och om ja lyckas får jag behålla pengarna, sen ska jag åka in till stan och shoppa! wie!!:)
Fast jag kan inte shoppa exakt vad jag vill.. nej för jag MÅSTE ha bh:ar alla e ju försmå =( ;p
men vi hörs när jag e klar förmodligen!
puss!!

GODNATT+GODNATTSÅNG ;)

sådär då kryper jag till sängs nu faktiskt, sent jag vet man har inte varit trött förens nu, hörs imorgon, puss!!

en till grym låte som jag fick av göteborg matte nyss, den e kung! lyssna! =)

MUSIK

Lite låtar som har hängt med länge, lyssna på alla, jobbigt men värt det!! kom igen! =)

My song for the world


Like a rose
 

baby du är allt i min dag
 

Min största först kärlek


What hurts the most
 

FÖR ATT FYLLA UT EN SÖMNLÖS NATT ;p

Snodde listan från jasmine, men tror vi har typ lika tråkigt så jag gör den också ;pp

Ta fram mobilen, gå in på din kontaktlista och klicka neråt och räkna till tio.

1. Din största idol: Andreas werner (haha absolut!)
2. Den du älskar mest: Calle (WTF!!! eller inte hahaha)
3. Någon du tycker är äcklig: Ellinor (men gud så taskigt!)
4. Kommer du ha sex med näst: Franc (hahaha noo way!!)
5. Den du tycker är snyggast: Hedde (njae han va snygg förut ;))
6. Fulaste personen du vet: Jennie (Kom ihåg att de e slumpen gumman inget jag menar ;p)
7. Ditt hemliga ragg: Kaj biträdande rektor (hahah nej ja får mina betyg genom att plugga inte ragga på rektorn;))
8. Vill du bli tillsammans med: Linn (hihi ;) )
9. Tycker du luktar äckligt: Micke Bo (hahaha)
10. Den du är kär i: Patricia (oja)
11. Vill du gifta dig med: Taxi (ja varför inte så länge man slipper betala för taxi resorna så ;))
12. Någon du blir upphetsad av: Tumba-jocke (men haha!)
13. Den du drömmer om: Adam (absolut ni skulle bara veta;) )
14. Tog din oskuld: Ante (nej han fick en fet diss av mig, kommer du ihåg camilla??)
15. Den du gjort precis allt med: Camilla (haha =))
16. Vill du göra allt tillsammans med: Ellinor S (njae vene direkt..)
17. Tycker du luktar gott: Fredlund (haha kanske)
18. Tycker du är sexigast: helene och fredrik (men hallå de e mina släktingar vafan)
19. Den bästa du vet: Jessicas Danne (självklart danne!! =D)
20. Tycker du smakar gott: Kenneth (men hallå!!!)
21. Är du tillsammans med: Maggan (oooja!)
22. Finaste människan: Morfar Göran (haha=))
23. Jag älskar dig: Rasmus (vem e du?(a))

haha fick mig ngr goda skratt iaf ;)

LYSSNA NOGA NU...

... Jag kan umgås med exakt vem jag vill och med mina vänner utan att någon blir sur och bråkar!
... Jag kan skriva hjärtan till mina vänner precis som jag brukade utan att någon blir sur och bråkar!
... Jag kan gå på fest utan att någon blir sur och bråkar och anklagar mig för att vara otrogen fast jag aldrig varit det!
... Jag kan prata med vem jag vill!
... Jag kan åka vart jag vill!
... Jag kan gå ut, utan att någon frågar vart jag ska och blir sur!
... Jag kan ta nummer av gamla vänner jag har på msn utan att någon blir sur!
... Jag kan gå en hel dag utan att behöva oroa mig för att jag blir bedragen!
... Jag kan leva mitt liv som jag vill och som jag brukade!
... Jag får behålla mina pengar helt för mig själv istället för att köpa dip och grönsaker till någon otacksam kille!

Och aa jag kan sitta här hur länge som helst och bara rabbla upp saker som jag nu kan göra som jag inte kunde gör förut för då blev det bara bråk, tjaffs eller så blev jag anklagad för att vara otrogen trotts att jag aldrig varit det i hela mitt liv och kommer heller aldrig vara!!
Så de är rätt så skönt för mig att vara singel nu, vet ni det! =)

Det känns som jag precis kommit ut från fängelset och är fri till att göra vad jag vill utan att någon säger till mig, och det känns inget annat än underbart!! =)

tack alla för ert stöd, fan va ja älskar er!! =)


NÄR SKA JAG HINNA JOBBA??

tjabba!! vårt internett har inte funkat på ett tag nu, bilderna jag la upp nästan nyss skulle jag egentligen lägga upp för flera timmar sen men precis när ja gjort klart inlägget så lägger internett av -.- timeing va??
Jag har iaf inte gjort så mycket, ätit kakor, druckigt kaffe och tittat på en deckare med mamma, ja tyckte den va helt sjuk och tråkig men mamma gillar den och ja hade ändå inget bättre för mig, miss marple eller ngt sånt heter den, går typ varje onsdag I think.

Så idag har jag gjort nada.. men imorgon ska jag först damsuga hela övervåningen och sedan ska jag fixa mig för att åka och lämna tillbaks några grejer åt mamma och jag får behålla pengarna mohaha! ;p
sen efter det åker jag nog och shoppar, får ju pengar imorgon, wie!!!! =)
ska ta mig ut till landet någon helg också och göra lite småjobb där så jag får mer pengar, frågan är bara när, denhär helgen ska jag ju på födelsedags firande och sen country festival efter på lördan, och nästa helg ska mamma och pappa till några kompisars landstället så då blir det nog inte heller, blä vad jobbigt det blev, menmen.
vi hörs sen puss!!

BILDER FRÅN GÅRDAGEN!

Så nu kommer lite bilder från gårdagen, senare framåt kvällen drog vi hem till camilla så kanske kommer en film därifrån där jonathan gör sitt lilla arobikspass eller dansar eller va man nu ska säga haha.
skön grabb dedär =)



SVAR PÅ KOMMENTAR!



Liten låt bara om kärlek, och de e sant, helt seriöst han e inte värd min tårar! eller e de inte så??

 
Vill iaf säga TACK! till "anonym" som kommenterade i tidigare inlägg, synd att du inte skriver i ditt namn eller så, skulle uppskattas, men iaf så jag förstår precis vad du menar, men jag lovar att ja e inte kär i kärleken utan mathias.. skulle ja vara kär i kärleken så skulle ja itne vilja ha honom tillbaks för på senaste fanns de ingen kärlek där, de va bara bråk och shit hela tiden.
Jag har vart kär i kärleken tidigare, vet inte hur länge du läst min blogg eller om du bara snubblade förbi nyss men kände igen din ip så tror du varit med ett tag, iaf så några veckor innan Julafton så blev ja tillsammans med Tobias, kommer ni ihåg?? och där kom ja snabbt på att jag inte gillade honom utan jag var bara kär i kärleken, och de gjorde ont även det att behöva säga till honom som det var, och de va synd att han inte förstod vad jag menade utan han började kalla mig för hora och shit, men tyvär e det så killar fungerar.
Men när han sa att han älskade mig, de var då på en gång jag kände att ja inte älskar honom, och så började jag tänka på om jag kommer börja älska honom och hur ja än tänkte så slutade det alltid med att ja inte vet om ja har känslor, och sen när ja träffade mathias så fattade jag att de va kärleken jag var kär i och inte tobias. Så jag vet hur de känns att vara kär i en person och i kärleken, och nu är det mathias jag e kär i, tyvär säger jag.
Men jag ska fortsätta vara glad och leva lyckligt och så, ska komma upp på benen och så småningom hitta någon ny =)
men tack alla för ert stöd! =)

INTE FALLA TILLBAKS!

Nu känns det lite neråt igen, tänker på Mathias, han smsade mig igår och sa att han älskade mig och sen att han saknar mig, vill ha mig och massa och de gör ont att behöva säga ifrån, jag vill gå tillbaks men ändå inte, eller alltså hjärtat vill tillbaks till honom men inte JAG! och jag tänker heller inte gå tillbaks!
Kvällen igår va helt underbar och ja e så jävla glad över att de va ingen som senare smsade och anklagade mig för att va otrogen eller som brjade bråka eller något och de va så jävla skönt, men ja förstår inte varför jag saknar honom när ja vet att han får mig att må dåligt!
blää för kärlek, eller??
aja ska dra puss!!

TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL!!

Tack för igår allesammans hade skit trevligt och roligt! =) Vi får se till att träffas oftare vafan, eller hur?!

Jag vaknade iaf vid kvart i 1 idag av att mamma ringer -.- HATAR när hemtelen ringer när man sover!! framförallt när veckarklockan ska ringa om 15 min, då vill man bara sova domdär sista minutrerna tills man ska upp men nej...
Sedan när mamma pratat klart så hinner ja precis slumpra till när telen ringer igen och de e nån jäkla försäljare, suck säger jag bara haha!
aja idag vet ja inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, jag har iaf lovat mamma att stanna hemma och äta ikväll så dom får se mig, någon som har förslag på mat??.
sen kanske jag drar till andreas och tittar film men får se om ja orkar och har lust haha ;p
aja ska försöka äta frukost nu, puss!!

KLAR FÖR ATT GÅ!

så nu e vi hemma hos camilla igen, eller vi har varit här i ca 2 timmar tror jag, vi har pratat och fixat oss lite, och besöket på ks gick jätte bra, jag satt i en fotölj medans camilla gick iväg och fick sprutan, så anstängade var det ;p
Vi är även fixade nu och väntar på att jimmy och companie ska höra av sig så vi kan börja gå.
Jag har samma kläder som jag visade tidigare idag förutom att jag även satt på mig ett par legging, dom jag köpte senaste dom "trasiga" om ni kommer ihåg?? de lät ju bli kallare framåt kvällen så lika bra att ta på sig det med en gång och sen ta jag med mig jacka och så.
Lämnar nog väskan och det här hos camilla och går förbi här innan jag åker hem och hämtar väskan och några skor jag har här och sen åker hem, när får vi se ;p
aja ni får ha en skit kul kväll och gör inget dumt=)
puss

GLAD!

nu sitter jag hemma hos camilla, vi struntade i sundbyberg, vi skulle ändå bara ta ut pengar där och eftersom jag var skylldig camilla 200 så behövde hon inte ta ut =)
Så nu väntar jag på att hon ska klä på sog och fixa sig så att vi kan åka till Ks så hon kan ta dendär jävla sprutan ;) haha!
Sen ikväll blir det till att fira Jonathan, så det ska bli kul att träffa alla vänner och så =)

annars så känns det faktiskt bra nu, känns bra att jag kan leva mitt liv precis som jag vill, jag kan umgås med vilka jag vill och jag kan träfdfa vilka jag vill, jag kan vara med mina vänner och jag kan festa och åka vart jag vill utan att någon föbjuder mig eller får mig att må dåligt för det. Och utan att det blir bråk, de e så jävla skönt så ni anar inte.
Jag gav upp mathias men jag fick frihet istället och fick tillbaks MITT liv =) så jävla glad!! =)


ja till fiheten!! =)

BILDER, FÄRDIG!!

Sådär då e jag äntligen klar och ska strax kila till bussen, ska bara lägga upp bilder på hur jag ser ut idag =)


Visst e jag fin?? dum fråga klart jag e ;)

GODMORGON!

godmorgon alla pigga rara och underbara;p skulle egentligen gått upp vid 10-tiden idag för att slippa stressa så mycket, så att jag bara kunde ta det super lungt, men de sket ju sig när ja vaknade vid 11:30 haha ;p menmen jag ska vara klar vid halv 1 så det hinner jag förhoppningsvis ändå.
Just nu sminkar jag och och är strax klar med det, sen ska jag välja kläder och fixa håret och lite så men vi hörs sen, kanske blir någon bild också, puss!!

MITT NYA LIV..

Lyssna nog nu! för imorgon, eller aa när jag vaknar så börjar mitt nya liv!! Idag har ja gråtit heela dan, men imorgon då jävlar, ska bearbeta dethär och ska må bra såfort som möjligt!
Mitt motto e: Lev varje dag lyckligt, och var lycklig och låt INGEN trycka ner dig!!
De e precis de jag ska göra, känner jag att någon börjar trycka ner mig så säger jag hejdå på en gång!
Känner jag att något inte känns bra så gör jag det inte! allt jag gör ska kännas rätt!! och jag ska göra allt för min egna skull!!
Så imorgon ska jag upp, fixa mig somvanligt och ha en hel skojj dag men massa skratt och inga problem.
Och nästa gång det dyker upp ett problem så ska jag INTE hålla det inom mig utan släppa ut det, prata med någon eller skriva ner det, jag har många att prata med som lyssnar och stöttar så de ska inte vara några problem.
och e det någor jag märkt så är det att om man håller sakerna inom sig blir det som en stor klump inom en som e SVÅR att få bort, en klump som bara växer och växer och sedan gör föör ont, och sånna klumpar vill man inte ha! nej då e det bättre att man berättar och släpper ut på en gång när man känner att något inte känns rätt!
hur tycker ni att det låter?? =)

Och en sak till, jag ska aldrig låta någon svartsjuk kille ta över i mitt liv igen för det kränker mig bara, nej nu jävlar e jag peppad, jag ska bli den lyckligaste människan på jorden så fuck till alla skitar där ute och massa love till er underbara!! =)
puss!!! älskar er och mig själv (a)

DAX FÖR MYS OCH BARA TÄNKA PÅ MIG SJÄLV!!

Sådär nu har jag tagit alvedon, druckigt kaffe och tvättat bort sminket, ska nu slänga in en tvättmaskin sedan byta om till mjukiskläder och lägga mig i sängen, titta tv, äta chips och dricka cola med massa tänka ljus och bara mysa och vara riktigt jävla ego!! ska BARA skämma bort mig själv! =)
Slänger även men påslakanet som brukade sitta på täcket som mathias använde också viker jag ihop täcket och lägger bort det, hur låter det?? toppen tycker jag! =)
Igår natt eller ska jag säga imorse?? låg ju trottsallt vaken till 6-tiden men iaf så låg jag och kramade om täcket hela tiden, de luktade ju som mathias och så, kunde inte riktigt släppa honom, bytte inte namn på honom på telen och tog inte bort bakrundsbilden på honom förens idag när jag vaknade, klarade inte riktigt det igår..
men idag har jag tagit bort det mesta som har med honom att göra och det känns skönt faktiskt!
vem vet vi kanske fortsätter vara vänner senare, men inte än på några veckor, skulle inte klara av att vara med honom, men vi går ju trottsallt i samma skola så att låtsas att vi inte känner varandra i skolan skulle vara töntigt ;p
aja hörs puss!!


ska ha mys med ljus =)

MAT OCH MER TANKAR!

Nu har jag precis ätit, fick i mig mycket konstigt nog, jag som inte ens var hungrig, magen va ju iof helt tom så kanske inte va så kobstigt att det gick i mycket. Vi hade ju nästan ingen hemma, men jag lyckades skrapa fram 2 laxfileér, sallad, gurka och räkröra eller va de nu heter, blev riktigt gott faktiskt, jag kan bara jag vill, men de gäller att hitta orken till att laga mat också ;p
Just nu mår jag lite sådär, jag tänker MYCKET, mestadels på mathias såklar, tänker på vad jag saknar och vet fan inte om de e han eller om de e närhet jag saknar, kanske saknar känslan av att ha någon, eller så e de honom jag saknar men ja vet fan inte, börjar bli tveksam asså..

huvudet dunkar fortfarande, ska strax göra en kopp kaffe och se om de kanske kan hjälpa, annars får jag väll ta ngr alvedon och sedan tända alla ljus i rummet, gosa ner mig i sängen, titta på ngt bra på tv eller en film och äta chips, dricka cola och koppla av.
och imorgon ska jag somsagt göra ngt som får mig på andra tankar ett tag iaf, de e tufft dethär, ni anar inte asså.
Just nu börjar ja känna mig lite tom, något saknas liksom :/ fyfan..
hörs..<3


Visst ser de gott ut?? åt dock bara en av laxarn(?) haha ;p

ENKEL "LÄXA"

har precis kommit tillbaks från willys, fick en "läxa" av mamma, att köpa något gott att skämma bort mig med ikväll, och bara ta hand om mig själv, och den läxan var inte så svår ;)
Köpte cola och chips. sen köpte jag lite andra saker som behövdes också :)
har fortfarande inte ätit på hela dan och är inte hungrig, men har sån grym huvudvärk så antar att jag måste äta lite, åtminstonde dricka!!
blir tyvär inga nya bilder idag heller men det kanske ni kan förstår??
Imorgon ska jag iaf upp och möta camilla i sumpan och följa med henne och hämta ut en spruta och lite så, känner att jag behöver komma ut iaf! sen på kvällen får jag väll se vad som händer.
ska iaf upp och laga mat nu, puss!

ENA SEKUNDEN BRA ANDRA SEKUNDEN SKIT!

Har fortfarande inte fått något gjort idag, men funderar på att hoppa in i duschen, klä på mig, slänga på lite smink och sen dra och handla så jag får något gjort, kan även få mig på andra tankar..
Känslorna och tårarna kommer och går, ena sekunden kan det kännas helt okej, nästa bra och sen går de några sek så bara strömmar tårarna, inte lätt dethär fyfan! men tror det e bra att skriva av sig, även om jag inte vill skriva allt här.
aja hoppar in i duschen nu, puss!!

TAR TÅRAR ALDRIG SLUT??



Hur mycket tårar kan det finnas i en liten människa som jag??
Lyssnar musik, väntar på att kaffet ska bli klart och tar du lugnt.
Funderar på att ta Linns råd att gå ut på en lång prommenad men vill inte träffa på några jag känner, inte nu, vill inte träffa någon och inte prata med någon, inte idag!
Hur kan något så underbart göra så ont?? Hur kan någon man älskar så mycket få en att få så ont??
Den man älskar är den som kan få en att må bäst men det är även den som kan få en att må sämst, eller hur??
aja ska hämta mitt kaffe och fortsätta tänka, måste hur som helt ta mig ner till affären för de e ganska tomt på saker här hemma.

tack för erat stöd, även folk som ja inte ens känner stödjer mig och de betyder så jävla mycket! stooort tack!!

DET ÄR ÖVER NU :'(

Ett inlägg jag skrev vid halv 5 på min laptop..

Klockan e nu halv 5 och tårarna har fortfarande inte slutat rinna, och sova är bara att glömma just nu... Har gråtit 3 timmar i sträck... gråtit och tänk, tänk en massa och jag e förvånad att de fortfarande finns tankar och tårar kvar, tar det aldrig slut??


Jag har iaf gjort det som ingen någonsin vill göra.. Som ingen någonsin vill gå igenom, som ingen någonsin skulle drömma om att göra..

Jag har krossat mitt egna hjärta en gång för alla...

Jag dumpade alltså mathias igår, eller dumpade låter så hårt men jag lämnade honom.. Och jag kan inte beskriva denna känsla, tror ingen förstår den förens man e med om det själv..

Jag blir hellre dumpad av den jag älskar än att dumpa den jag älskar, för att dumpa den man älskar är det mest smärtsamma man kan göra!!! Men ibland är det den enda utvägen också.

Klarar inte av att somna gråtandes, klarar inte av att bråka varje jävla dag! Jag klarar verkligen inte mer, är så jäkla svag nu då ni anar inte!! Så därför va dethär nog, det var droppen!!

Och vart jag hittade styrkan till att lämna honom vet jag inte, men någonstans måste jag haft den styrkan, någonstans under utan, en styrka som äntligen lyckades komma fram..

Jag borde känna lättnad och frihet nu egentligen men det kommer nog ta ett bra tag innan jag känner så.

Kommer nu gå in i en jobbig period där jag verkligen behöver mina vänner och familj!!

Så efter allt jag gjort för er så hoppas jag verkligen att ni finns här för mig nu, för denhär gången kommer ja inte låta mig själv falla tillbaks! Jag ska klara mig igenom allt, även om de kommer göra riktigt satans jävla ont!!!


Jag gav honom ett val som egentligen borde vara de enklaste valet i hela världen, ett självklart val om man älskar någon.. Men vet inte, han valde iaf garanterat inte rätt och allt inom mig bara rasade.

Kan inte beskriva vad jag känner just nu för de är bara obeskrivligt!


Han säger att han älskar mig men han visar det inte, säger att han älskar mig men visar motsatsen...


Men hedan efter ska jag aldrig falla så djupt för någon innan jag verkligen känner dens riktiga jag.. Och svartsjuka är något jag aldrig ALDRIG kommer acceptera mer! Har haft nog av det i mina förhållanden och dehär var droppen!!


Vet inte vad jag ska skriva eller vart jag ska börja, jag älskar verkligen mathias och menar det verkligen, kommer nog alltid göra!! Fick ett sms av honom där det stod:

Men jag älskar dig fortfarande o kommer alltid att göra de

Du är de bästa jag haft o glöm inte det!


Hur ska jag kunna tro på dom orden om du inte kan visa det ens??!

Och sen frågar han mig VARFÖR jag gråter när JAG lämnat HONOM.. Klart som fan att jag gråter!! Jag lämnar honom inte för att de är något jag vill, utan något jag måste för att någon gång kunna bli lycklig igen. Och nu orkar jag inte skriva mer, ser knappt va ja skriver längre för alla tårar!

Men jag hatar kärlek just nu!


Och jag hatar att jag älskar honom men jag älskar honom verkligen!!!!

GODNATT!!

Nu ska jag äntligen krypa ner i min sköna varma gosiga säng! har inte sovit i den sen i onsdags natt så ska bli riktigt skönt att äntligen få sova hemma igen i min alldeles egna sköna säng!! =)
Har plattat håret och så nu också så de inte blir lika mycket jobb imorgon, ska upp vid 10-tiden och börja fixa mig så önska mig lycka till så att jag kommer upp haha!
aja godnatt puss!!!


gammal bild ;p

BLOMMOR!!

Kom på 2 till saker jag fick på födeksedagen!! =)
Jag fick 2 st blombucketer också, en från faster med familj och en från Patricia!! =) Tyvär så glömde jag dom jag fick av patricia hos camilla men ska hämta dom imorgon! =)
här e bilderna på dom rosa blommorna från faster med familj! och somsagt resten av presenterna från jag vart efter jag träffar folket =)


MATLUSTEN VART TOG DU VÄGEN??

Applåd till mig som preis lyckats få i mig 3 köttbullar och lite spagetti ;p Har nämligen börjat tappa matlusten, inte bra de!! men på senaste har jag bara ätit mindre och mindre och när jag kom hem kom jag ju på att jag inte ätit något idag!! så nyss lyckades jag trycka i mig lite, och igår käkade jag enbart lite middag, några kötbullar och lite potatis, menmen matlusten kommer väll förmodligen tillbaks så småningom, får ju hoppas på det iaf;p inte första gången jag har såhär heller.

Har iaf fortfarande grymt ont i magen och nu börjar det sätta sig i ryggen också -.- sen e jag rastlös!! har suttit på landet 4dar i rad och sen kommer ja hem hit och gör ingenting, så imorgon ska jag upp tidigt för att vara hos camilla vid 12, så ska vi fika och hitta på ngt, Niklas hennes pojkvän kommer också =) får väll se om vi 3 och kanske matte kan göra ngt på kvällen?? får prata med dom sen, nu ska jag nog lägga mig ett tag och titta tv eller ngt, kanske messa med ngn.
puss så länge!!


SVAR TILL ANONYM!

Ja ni vet ju att i vanliga fall brukar jag inte svara till anonyma och nu när ni ser rubriken så kanske ni tänker: nej shit säg itne att dom är igång igen?? dom anonyma som ska dryga. jag kan lugna er och säga nej de e dom inte haha ;p
denhär gången va de en snäll fråga som jag vet att flera undrar så kan väll ta och svara då ;)

Anonym
Fick du inget av pojkvännen:)?

Och nej de fick jag inte, och innan ni börjar bomba igen med arga kommentarer så STOP, så dum e han inte haha ;)
Han hade nämligen inga pengar, jag fyller ju år i slutet av månaden och jag vet själv hur det är med pengar då.. men han får sina pengar i veckan och då får jag även min present! =) så vad jag får av honom får ni vara lika nyfikna som mig tills jag fått den ;)
Men han kom iaf på både min födelsedag och dan efter då jag firade med vänner så e riktigt glad och lycklig ändå!! =)


Nu ska jag upp och laga lite mat, om vi nu har ngt, tror fan inte vi har ngt att dricka ens menmen de märker vi ;p
har sån gryyymt mensverk just nu så kan knappt sitta upp så vi får se om de blir mer uppdatring idag.
puss på er!!


BILDER PÅ PRESENTERNA!!

Sådär då har jag badat och kopplat av och lite så, ska väll strax börja med maten eller ngt men känner mig lite illamående så vi får se hur jag gör.
Hur som helst så tog jag tummen ur arslet och gick och tog kort på presenterna jag fått som jag lovat att göra så nu kommer dom..!



Sen fick jag ju även presenten av mamma och pappa på morgonen men den har jag redan skrivit om så har ni glömt så får ni titta tbx på den 16 juni ;)
har itne fått present av alla heller än med dethär fick jag av dom som var där! =)

HOME SWEET HOME!!!

Sådär då e jag äntligen hemma igen!! ska strax gå och tappa upp vatten och lägga mig i ett varmt och skönt bad och koppla av, mysigt va?? =)
saknar någon bara... varför ska det var såhär?? usch, fy och blä säger jag bara, menmen...
vi hörs när jag badat, fräschat till mig och piggnat till lite, känns som ni fått himlans tråkiga inlägg på senaste, pussar!!!

HEMGÅNG!!

Sådär då är vi packade och klara ;) haha aa vi har iaf packat och ska strax åka, jag skriver mer när jag kommer hem! puss!!

NATTINATT!!

Klockan är 2 och jag ska alldeles strax gå och lägga mig, är inte så jätte trött längre men va det nyss.. Vi har suttit uppe hos jeanette och tittat på yttligare en film och de va där man kände av tröttheten haha!
men filmen var bra och vi hade kul! synd bara att dannes hund sigge är dålig i magen -.- låg och sket hela tiden!! fyfan va det stank!!!! aa asså inte sket bokstavligen men låg och fes iaf, fyfan man blir illa mående bara av tanken!! en sån lukt har man fan aldrig känt på tidigare asså ;p menmen vi överlevde iaf ;)
hoppas ni haft en trevlig dag för nu e min slut iaf.. godnatt puss!!!


TRÅÅÅK!

blev ingen mer uppdatering igår märkte jag.. Och mina besökare har sjunkit mkt.. kanske inte så konstigt med tanke på den dåliga uppdateringen menmen ska bli bättre på de när jag är hemma igen, åker hem imorgon. hoppas vi åker tidigt för jag vill hem...
Idga har jag gjort absolut ingenting! Jag, jessica, jeanette, danne och jojje har vart upp hos jeanette och jonathan och tittat på film exakt hela dan, vi har tittat på 4 filmer, eller jag har väll bara sett 3 och en halv av dom för jag somna under ena;p
Nu har vi precis ätit och sitter och tittar lite tv, ska bara ta de lugnt igen, men e rastlös vill hitta på ngt men har ingen ork, blää....
aja puss!!

MIDSOMMAR!!

nu har vi ätit luch och varit nere vid stranden och hälsat på ngr grannar och så.. de brukar alltid vara lite lotterier och så där men som varje år så missade vi det ;) de brukar börja vid halv 2 till ca 3 kanske och det är ju då vi äter luch så tiderna passar inte direkt ;)
Vi har iaf fint väder, eller aa de sprack upp imorse och blev sol men sedan så blev det åska och det kom några droppar också men nu har det spruckigt upp igen =)
Har väll inte sådär väldans jättekul direkt men det funkar, skulle väll vara roligare om man hade ngr fler i ens egen ålder  här, ni kanske förstår ;pp
Vi får se om jag stannar till söndag eller om ja åker hem tidigare, beror ju lite på när Jessica, Jojje och Danne åker hem, för om dom åker imorgon så tror jag nästan jag åker med dom, det är en sak om de e strålande sol och man kan jobba lite med vädret går ju fram och tillbaks hela tiden, det vill inte rktigt bestämma sig menmen, skönt med datan iaf så jag kan blogga och ha kontakt med er i storstaden ;)
I veckan har jag inget planerat, förutom onsdag den 24 då jag och mathias har varit tsm i 6 månader alltså ett halvår, så då ska vi hitta på ngt, vad vet jah inte men något mys får det bli! =)
aja nu ska jag nog läsa lite bloggar och så, puss!!!
(tråkigt utan bilder men de e ju inte min data så har inga bilder här....)

GODMORGON!!

Vaknade vid halv10 men har legat kvar i sängen tills nu.. ska väll strax hoppa in i duschen och sen börja fixa mig, har ont i hela kroppen och har sovit väldigt lite inatt, först hade jag problem att somna och sedan har jag vaknat typ var 30 minut..
men tror jag ska ta mig en kopp kaffe och sedan börja fixa mig puss!!

POPCORN OCH MYS!

sitter nu hos andra syrran,äter popcorn, choklad och dricker cola och tittar på grannfejden eller vad det nu heter (a)
Jeanette ska göra lite kaffe till mig mums! tur att man slipper  göra saker själv här ;)
ska även sova här eftersom det ärfullt hus hos oss,jessica har ju med sig 2 kompisar och imorgon kommer ännu mer folk.

e de bara jag som hoppas på att vädret blir bättre tills imorgon?? hoppashoppas!! hatar dehär pissvädret, vill ha solsolsol!!
aja nu ska jag stänga av datan och fortsätta titta tv,puss!!

FRAMME!

sådär då e jag framme på landet (åkersberga)
Pappa ska strax börja med maten, hamburgare, mums!! =)
Sitter i soffan och bloggar lite, finns inte så mcyket att göra och vädret är väll ingen höjdare direkt..
har inte så mycket att skriva nu, hörs senare puss!!!

TACK FÖR IGÅR!

Nu sitter jag hemma hos syster, fick skjuts hit av hennes kompisar Danne och Jojje, vi ska nämligen till landet idag och fira midsommar där imorgon och så =)

Igår kom jag hem vid strax efter 3 tror jag, Mathias kom efter han jobbat igår och var med och firade mig och sedan åkte vi hem till mig tsm och sov.
Tack alla som kom igår, skit trevlig kväll hade jag iaf hoppas ni också hade det!! =) bilder från igår och på presenterna får komma när jag kommer hem igen tror jag för jag har inte haft tid(a)
men syrran tar förmodligen med sig datorn så då kan jag blogga uppefrån landet, bra va!!? =)
aja nu ska jag bädda hennes säng och sedan får ja se vad jag hittar på, hoppas iaf vi kan svänga förbi donken påvägen ut för jag e gryyymt hungrig!!!!!!
puss!!

FÖRLÅT!!!

Jag skulle faktiskt uppdatera i morse men bloggen ville inte fungera =( så nu har jag suttit i soffan och typ halvsovit hela dan, fick skjuts hit av kristian, camillas brorsa så va skit skönt att slippa åka kommunalt!! så tack för det, va faktiskt grymt skönt!!
Nu ska vi fira mig med massa vänner!!! så jävla nice det ska bli! och imorgn blir det nog massa bilder och sånt, även bilderna på presenterna kommer sen, skulle lägga in dom då, men eftersom jag satt i sängen heeeelt ofixad och hade inte packat ett skit när kristian smsade att han var där om 5 min.

Vi har iaf precis kommit hem till camilla igen efter att ha varit i kristians lägenhet och ätit gott =)
men nu har  ja itne tid att sitta här, puss!!

ETT TIPPS FÖR FLER LÄSARE! =)

Tänkte bara åter igen inna jag går och lägger er ge er ett litet tipps om hur man får fler läsare, kicka här och du kommer till en sida som e absolut gratis, läs instruktionerna och följ, lovar att ni förstår när ni läst! =) Om ni inte e dumma vill säga(a)
Nu ska jag iaf gå och borsta tänderna sen sussa, puss på er och godnatt!!!

FUCK OR KISS TO!


... Jobbiga tider och bråk, ni vet sånt som alla stöter på lite då och då.
... Ryggont och obekväma stolar, Har sjuuukt ont i rumpan efter att ha suttit på dehär stolen så tror jag ska lägga mig snart!
... Sena och meningslösa nätter då man egenltigen borde sova, Ja! precis som nu, problemet e att ja inte orkar sova! man sover för stor del av sitt liv!! fast utan sömn få man inte lika långt liv i och för sig, men blabla ;)



... Underbara människor, Som orkar sitta uppe och lyssna på ens babbel i 3 fucking timmar!!
... främligar, huh?? varför kanske ni tänket?? Jo för det är faktiskt så att ibalnd känner man för att berätta någon för någon man inte träffar varje dag, på så sätt kan man fortsätta som vanligt även fast man lättat på hjärta! men man kan givetvis itne hålla ALLT hemligt för vännerna, nejdu de skulle aldrig fungera ;)
... Mathias, För att även om han får mig att bli galen, så älskar jag honom och just nu saknar jag hans kramar och hans läppar... och jag var tvungen att ha med en tredje sak, hihi! (a)

KÄRLEK=FARLIGT!

.. har suttit i över 3 timmar och pratat med en nästan vilt främmande männiksa om kärlek och lite problem eller lite och lite ganska så stor men ändå, och allt den personen har gjort är att lyssna och svara på vissa saker, och gud så lättad man bli av att bara prata av sig!! känns som någon tog bort stenen för bröstet som hamnade där under kväll, ja mena vem fan orkar egentligen sitta och lyssna på ngn i 3 timmar?? någon man inte ens kommer träffa?? jadu bara sanna männiksor I guess.
Men jag har kommit fram till 2 saker iaf! som jag själv reflekterat över i min lilla *host* förlåt jag mena stora smarta hjärna ;)
nr 1; kärlek är så jävla underbart samtidigt som det i vissa lägen bara kan göra så grymt ont att man inte klarar av mer men ändå vill ha mer!
och nr 2; det gör ondare att krossa sitt egna hjärta än att någon annan krossar ens hjärta, och det har jag kommit fram till av egna erfarenheter, och ni som inte förstår den få fundera ett tag till ni kommer på vad jag menar, och kommer ni inte på det så får ni ju kommentera så kanske jag berättar lite mer noggrant! =)
puss på er och älskar er! från en glad och lycklig jennifer!! =)

Bilden tagen för ngr dagar sen ;p

 

MINDRE ÄN EN TIMME KVAR AV MIN FÖDELSEDAG!

Sådär då har dagen svischat förbi. hur känns det nu då?? Jo att vara 1 år äldre och att bara ha 1 år kvar tills 18 känns ju bra.
men kan faktiskt inte säga att jag e 100%nöjd med min födelsedag, så är litte smått besviken ja på lite olika saker, menmen allt kan itne alltid vara perfekt, eller??
aja imorgon ska jag fira med vänner, får väll se till att det blir skit bra så det väger upp det hela, eller hur!?
Nu ska jag läsa lite bloggar och så, har nästan haft besöksrekord idag känns skit bra att det kommit in mer än 30 läsare till på senaste tiden, så nu e ni ca 30 st mer än förut, wie!
Men kommentera gärna så jag får se vilka ni är!! =) och tack alla för ert grattis och alla kommentarer jag fått idag, det värmer verkligen, puss!!!




OCKSÅ HAR YTTLIGARE ETT ÅR GÅTT..

Så nu har ytligare ett år av mitt liv gått och hur känns det?? Jo förjävligt bra! Men sjukt snabbt också!

Har aldrig varit med om att ett år kunnat gå så fort, det bara svischade förbi, men trotts det känns de som jag hunnit gå igenom mycket.

Nu e det bara ett år kvar tills man e 18 då! Aa det är inprincip det man firar när man fyller 17, att det bara är 1 år kvar tills man blir myndig.

Men i min hjärna och min mognad känns de som att jag redan e 18.. Visst jag kanske inte agerar moget i exakt alla lägen men vem fan gör det?? Inte ens Agda på 75 bast agerar moget hela tiden ;)


Det här året har vart fullt med både roliga och tråkiga tider, 16 året började med 1-2 månader på Gotland, först med min bonusfamilj och sen men min familj och faster och hennes familj, och tackar grymt mycket för den sommarn, det blev som en ny start för mig, som ett sätt att ladda batterierna inför gymnasiet, så kom dagen då man började 1an på gymnasiet man hade blivit stor!! Man kände verkligen av att nu börjar livet! Det STORA livet.. Och man hade en chans att helt börja om sitt liv, eftersom på gymnasiet visste ingen vem du tidigare vart, du kunde vara precis vem du ville, och vem valde jag att vara då?? Den coola?? den töntiga?? Den blyga?? Den tysta?? Den pratglada??

Nej jag valde att vara mig själv till 100% och se hur långt jag kom på det, nästan alla i skolan vet vem jag är, den glada, söta, glädjespridande tjejen och tvilling syrran till den lika söta och glädjespridande camilla. Och fick snabbt ett smeknamn, Piff, aa det är jag och min andra halva e givetvis puff!!(camilla)


I 9:an så va jag den personen som folk inte riktigt visste något om, för jag var en person i skolan och en helt annan person utanför skolan, utanför skolan kunde jag vara mig själv med mina vänner men inte i skolan, det gick bara inte. Kanske berodde lite på min bästa vän jag hade då också, tänker inte skriva ngt om det för inget skitsnack vill jag skriva ut i bloggen bara sådär.

Men i alla fall, i förra skolan från 7:an-9:an visste nästan ingen vem jag var förutom att jag var Jennifer.. Man märkte även att folk var nyfikna på mig, vad jag gjorde efter skolan, vilka jag var med utanför skolan och vad jag gjorde på fritiden och helgerna, men de va ingen som egentligen riktigt fick reda på det förutom dom närmsta i skolan.

Men första ring blev helt annorlunda, innan jag visste ordet av det kunde folk mitt namn, viste att jag hade lång väg till skolan, visste att jag var grymt lättroad och shit, hur visste dom det då?? Ingen aning och kommer nog aldrig få veta det riktigt heller.

Sen visst uppmärksamhet kan bli lite för mycket ibland.. Men I like it anyway!


Skaffade pojkvän sedan (tobias) men det höll enbart i en vecka eftersom jag snabbt kom på att jag inte var kär i honom utan jag var kär i kärleken, jag saknade alltså kärleken helt enkelt. Och några veckor senare den 24 december(julafton) så fick jag min riktiga kärlek, Mathias Johansson, min bästa julklapp någonsin, trotts allt skit alla problem och allt, så e vi fortfarande tillsammans och jag älskar honom!!


Halvåret rullade på med både skratt och tårar och nu 6 månader senare så har det redan gått ett helt år sen min förra födelsedag och jag kan inget annat än att bara tacka för det här året och hoppas på att nästa år går ännu snabbare och blir ännu bättre och att jag inte möter lika många motgångar som det här året!

Allt från mig just nu puss!! Älskar er alla! =) och tack för ett fantastiskt år!!


16 år



17 år!!

AND SO I'M THE PRINCESS AS ALWAYS! =)

Så då var jag äntligen klar! Jag gick från dethär...



Till dethär..


Ja en prinsessa kan vara bitchig också ;)

Och sist en bild som passar till låten i tidigare inlägg...

MUSIK OCH SMINK!

Sådär då e det dax för prinsess outfiten att sätta sig på plats inna gästerna kommer! =) Kommer självklart lägga ut bilder på hur jag ser ut sen!! vet inte riktigt när ja e klar med det märker ni, nu ska jag iaf dunka musik tsm med camilla och sminka mig!! =)

Låt VÄRD att lyssna på!!!!


STRAX TILLBAKS!

Så nu har jag badat, torkat håret, plattat håret och tagit på endast lite mascara och ögonskugga och fixa håret lite snabbt.
nu ska födelsedagsbarnet nämligen ner till viksjö centrum, till djuraffären och köpa mat till min kära sköldpadda, kanske även går in på ica och köper rosa ballonger om dom har, eller ngr söta ljus till tårtan tror inte mamma tänk på det men ska ringa henne först så vi inte köper dubbelt ;)
SKa iaf möta Julia också och prata lite och få min present och så, skit kul att träffa henne igen, synd att hon inte kan vara med imorgon =(
Jag valde iaf en lite enkel rockig stil nu när ja bara ska ut snabbt, och somsagt nästan inge smink.
Har camillas linne och min syrras trasiga jeans(a) puss!!



Och sen läppglans på innan man går ;)

ses snart!!!
<33

GRATTIS TILL MIG!

Godmorgon! och nu e första dan på länge jag faktiskt kan säga morgon med tanke på att klockan bara är halv 9! =)
Mamma och pappa kom ner och sjöng för mig vid halv 8 och sen dess har jag inte kunnat somna om (a) så jag gick upp, gjorde en macka och en kopp kaffe och satte mig här för att underhålla er lite, inte för jag vet om så många e vakna än men ni kan ju bara läsa det senare annars ;)
Idag fyller jag ju somsagt år och jag längtar redan tills ikväll då folket kommer, ska dock börja fixa mig strax..
Ska hoppa in i duschen, sedan torka och platta håret, sminka mig, ta på mig min rosa klänning + alla detaljer med mera, fast vet inte om jag ska ha på mig jeans bara när jag ska ner till djuraffären för att köpa lite saker till min älskade sköldpadda, han få också packet.. Mat! haha! men oandrasidan e han en lite tjocksmock så det kanske passar bra det ;)
Hoppas tiden går fort iaf!! Tror nog att Camilla kommer först men vet inte riktigt, sen kommer nog Mathias som ska äta här också tror jag,och sen droppar väll dom andra in en efter en =) wie, såå förväntasfull!

Juste! ni kanske undrar vad jag fick av mina föräldrar..? Jo jag öppnade ett litet fyrkantigt paket och i paketet låg en spargris som e rosa och på den står det borntoshop allså född till att shoppa och det stämmer så jävla bra på mig!! ;p
Och i spargrisen låg ett litet papper eller häfte eller vad man nu ska säga...






mitten, framsida, baksida!

Och på pappret stod det att jag får en shopping dag med mamma där hon betalar!! =)

SKA SOVA MIN PRINSSESDRÖM SÅ JAG ORKAR..

... Med hela dagen idag, är ju många man ska träffa och mycket som ska fixas framförallt mig själv så godnatt ;)


Jag igårkväll =) crazy as always!

JAG MÅ JAG LEVA, JAG PÅ JAG LEVA!!

Wiiiie! klockan är över 00.00 så det är 16 Juni och jag fyller år!!!!!!! Grattis till mig!!!! =D



BARA 2 TIMMAR KVAR!!! =D

2 timmar till vad tänker ni säkert?! Jo 2 timmar kvar tills min födelsedag, guud så jag längtar, då e det bara 1 år kvar och det ska firas!!! Alltså 1 år kvar till 18 år, till friheten, till krogen ja till allt! =)
Så 17 snart alltså, och hur känns det?? Jo färjävligt bra!! =) och det här året har gått fort som fan! Minns förra årets födelsedag i ursvik dit jag blev kidnappad, men imorgon blir det inge kidnappandes för imorgon ska jag fira med släkten och med vännerna firar jag på onsdag, tror de kommer va riktigt kul, hela tjejligan ska träffas först och grilla och de kommer nog bli riktigt jävla kul, så länge sen man umgicks bara tjejerna, ibland känner man ju bara hur mycket man behöver sina tjejer, rihgt??
så det blir jag camilla, julia, patricia(kanske ngn av hennes kompisar) och sen emelie och 2 av hennes kompisar! =) så de kommer nog bli en jävlas massa prat och snack.
men nu ska jag först och främst sikta in mig på morgondagen! =)
Mamma och pappa kommer och sjunger för mig på morgnon vid 7-tiden innan dom åker till jobbet(a) sedan sover jag väll vidare lite och när jag känner att jag sovit klar ska jag gå upp fixa mig och sedan åka och köpa skölpaddsmat, HAHA! vilken syssla på sin födelsedag men de måste göras ;)
sen på kvällen kommer nästan alla släktingar och sånt tror jag, även camilla och förmodligen Mathias.
så ska vi fika, öppna paket och bara fira mig, och självklart ska jag vara the princess! och bära kronan såklart som på mina tidigare födelsedagar ;)
aja nu ska jag prata lite med vänner och vid 00.00 lär jag väll få bänka mig vid mobilen som vanligt när ja fyller år!=)
puss!!


Jag igårkväll, fan har gått ofixad i flera dagar nu, skönt kanske ni tänker men de börjar bli tråkigt, men imorgon och onsdag ska jag fixa mig big time! =)


MEAN GIRLS!

Hello bitches!!
vad gör ni?? själv ligger jag i sängen, dricker kaffe och tittar på mean girls, en film på 4an, som började kl 20, riktigt bra film, har sett den en gång förut och älskar den, värd att se om ni inte redan gjort det.
Dock är den nog inget för killar då det är en typisk tjejfilm, men e man kille och känner för att se den så varför inte tihi!
aja nu e reklamen snart slut, puss!!


SER NI!!!!!

Titta ut!! ser ni vad jag ser??! wiho solen!! och det ska bli ännu bättre imorgon och sen bättre på onsdag, gud vad glad jag blev nu, e inte ni?? =)
Kanske kan fira min födelsedag utomhus på framsidan med släkten imorgon då, i solen! =) Man kan alltid hoppas right? =)


ÄLSKAR NYFIKENHET!! =D

måste bara säga att jag tror ->Camilla<- tycker att det är lika kul som mig att se hur jävla nyfikna alla är på Niklas, vem är det, vad gör ni, är ni tsm osv..
Det som e roligt är att jag vet! mohaha! det borde egentligen bara vara camilla som tycker de e kul att retsamt se hur nyfikna alla blir steg för steg men jag tycker det e minst lika roligt hihi!
Men jag e hennes tvilling såklart jag vet! ;)
och tro inte att ni får ut något från mig, nejnej, de får hon själv berätta mihi!
älskar dig syster!


Mohaha feel the pain! =)



POST! :O

Hmm... vad finns i mitt kuvär?? itne ofta jag få post ;O



...


Mitt efterlängtade och snygga busskort såklart!!! hihi!
=)

NAGLAR!

Har precis ägnat den närmsta timmen åt att fixa naglarna, blev ganska nöjd faktiskt! =)
Har inget att göra, har duschat, borstat tänderna, ätit frukost och tittat tv bara tagit de lugnt och längtat till morgondagen, födelsedag!!! =D
Det var även därför jag fixade naglarna ;) älskar att ha fina naglar, målade fransk manikyr, man känner sig mycket färschare och finare, någon som håller med?? ni tjejer förstår säkert! =)
imorgon ska jag självklart ha min rosa klänning och min krona eftersom the princes fyller år hihi!
Nu ska ja fortsätta titta på tv och kanske göra ngt att äta, puss!!



GOOD MORNING!

godmorgon!! vaknade för ca 30 min sen, så har suttit och läst lite bloggar och ska strax gå upp och göra mig en frukost tror jag =)
jag har lust att shoppa men har inte så mycket pengar kvar somsagt... men fyller ju år imorgon! =D kanske får något skojjsigt då!
idag har jag absolut inga planer, bara ta det lugnt, och om en stund ska jag gå ut till brevlådan och titta om jag fått mitt busskort än!!!! det behövs, snart börjar jag klättra på väggarna här hemma!!! Iof skulle jag inte velat gå ut i regnvädret heller men det hade iaf känts bättre att veta att jag kan åka någonstans ;p
än sålänge är det ju iaf uppehåll!!! kan ju hoppas på att molnen blåser bort så att solen tittar fram tills imorgon och det blir sådär stekhett, eller håller ni inte med??
Vill ha sommarväder!!!! ingen j*vla höst..
aja nu kurrar magen, hörs strax puss!!!


Jag igår innan jag skulle sova =)

GODNATT!!

Godnatt alla söta rara och underbara! går in till mitt rum nu och lägger mig i sängen och gluttar lite tv tills ja blir så trött att jag vill sova tror jag.
Men hoppas alla haft en bra dag och får en bra natt och att vi vaknar upp till en strålande sol, eller?? någon som håller med?
I know I do! =)
puss! sleep tight!

QUEEN SIZED

Det blev inte hey baberiba det blev en film som heter Queen sized som gick på kanal 5 från klockan 21 tror jag =)
Faktiskt en riktigt bra film, värld att se om ni inte redan gjort det!
Nu tror jag att jag antingen ska fortsätta glutta tv eller fila naglarna eller något annat skojjs, bara ta det lugnt iaf!
Får se vad som händer imorgon, tar dagen som den kommer, och allt hänger på vädret, har verkligen inte motivation att gå ut i sånthär skit väder rent utsagt..
Kanske åker med mamma och pappa och handlar mat och sånt till min födelsedag som är på tisdag, men vi får se hur mycket ork jag har, annars skriver jag bara en lapp på vad som ska handlas hihi!
Varje gång någon fyller år i våran familj så får födelsedagsbarnet välja vad vi ska äta för något och på tisdag e det givetvis min tur, men jag har dock ingen aning och vad jag vill ha :O 
är det någon som har något tipp på goda maträtter, ganska så enkla helst också?? kommentera gärna och då ge era förslag! =)

Aja nu ska jag gå tillbaks till mitt rum bland alla tända ljus och den mysiga stämningen puss på er.
tror även dethär blir sista inlägget för idag så säger godnatt nu också!
puss på er!


MYS MED SIS!

sådär då har jag precis ätit och precis som ja redan räknat ut så blev jag proooopp mätt!!! inte nog med att jag åt godis innan också(a)
Nu väntar jag på att syrran ska bli klar så ska vi lägga oss i sängen och titta på hey baberiba tsm och ha det mys och kul! =)
men vi hörs kanske senare puss!!


Min crazy syster.
hon bor inte hemma längre så vi träffas inte lika ofta därför e det speciellt att hon e här, brukar inte umgås så mycket med mina syskon annars:P

PISSVÄDER!

Sådär då har jag duschat, gjort hårinpackning och lite sånt =) Funderar på att måla naglarna men får se om jag orkar och när ;p kanske gör det senare isåfall.
Hungern börjar komma krypande och som tur e så blir det tacos ikväll, mums så jävla gott, så man lär ju minst sagt bli mätt iaf, kommer nog äta sådär mycket så man känner sig gravid ni vet ;p och sen efter så ångrar man sig att man tog dendär sista biten haha!
syster kommer hit ikväll och äter med oss så ska väll umgås lite med henne I think, fast de beror ju på om hon sover kvar eller ej.
usch hatar dethär pissvädret!! har spöregnat hela dan utan något uppehåll.. kanske e tur att det är just dom här dagarna som jag inte har något busskort?? ;p men hoppas verkligen att vädret blir bättre denhär veckan!! så håll tummarna!!!
aja nu ska jag ringa mathias och reda ut en sak I think puss!!


längar efter solen så har lust att sola solarium men har inga pengar för tillfället..

TIPPS FÖR ATT FÅ FLER LÄSARE!!

Jag har ett tipps för folk som vill ha flera läsare till sin blogg klicka här och följ bara instruktionerna, det är absolut helt gratis!! =) prova!

VILKEN FÖRÄNDRING!!!

2 timmar senare och jag är äntligen klar med rummet!!! fan vad fint det blev! me like!! Ny städat och luktar gott, allt på sin plats och man kan gå överallt utan att behöva mer eller mindre klättra över grejerna =)
Och titta förändringen, hhur det såg ut innan glömde jag tyvär ska kort på men om ni tittar i några inlägg tidigare så finns de en bild på rummet som är tagen för ca 3-4 dagar sen och tänk att de va ännu stökigare nu ;p




Vad tycks??!

STORSTÄDNING PÅ G!

tjabba!
Jag sa ju att jag skulle gå upp tidigt idag för att börja städa men jag hade världens problem med att somna igår så jag sov till klockan 13 idag istället (a)
Sen gick jag upp och åt sallad och tittade lite tv och nu sitter jag här och tänkte blogga lite innan städningen =)
Ska först borsta tänderna och lite så men sen kör jag igång med stor städning, kommer säkert va skit tråk men tror jag blir riktigt glad efteråt att jag faktiskt gjorde det! =)
men vi hörs senare puss!!

VAD HÄNDE?! :o

Innan jag går och lägger mig så måste jag bara fråga vad som har hänt med alla kommentarer??! Läs inte bara utan kommentera också som ni brukade hallå!!! Man blir alltid så motiverad att skriva när man får kommentarer så kom igen nu babes kommentera mer!!!!!
Några tipps på hur jag kan förbättra min blogg??


MÅSTE SOVA FAN!!

Klockan e 2 och jag e inte ett dugg trött, kanske beror på att jag sovit bort heela denhär dan, men måste gå och sova snart så jag inte sover bort hela morgondagen också då jag ska upp tidigt och städa mitt rum till att börja med, och om jag får in rätt stämning kanske jag städar hela huset och garderoben och allt men det får vi se haha!
Jag har iaf precis duschat kroppen, gjort en ansikts peeling och smort in ansiktet så känner mig superfräsch!
ska strax leta upp en pyjamas i mitt stökiga rum och sen krypa ner under det varma gosiga täcket och sova men först ska jag säga en sak! =)

Eftersom klockan är över 12 så betyder det att det är den 14 nu och då har Håkan namnsdag! min älskade pappa!!!
GRATTIS!!!! =)
och det betyder att jag fyller år om 2 dagar!! mihi fett nice!!! =D
godnatt puss!!

FUCK OR KISS TO!



...Stökiga rum!!
.. Stora tvätthögar
... syssellösa dagar och kvällar





... Underbara och omtänksamma vänner!! (kan inte beskriva hur mycket jag älskar er!)
... Busskort!! Mitt busskort gick ju ut idag så fick betla med sms biljett när ja skulle hem inatt och de blev ju på över 30 spänn bara från tc till barkarby, snacka dyrt de skulle blu utan busskortet!
...badkaret!!( för jag älskar att bada och kom inte på ngt annat ;) )

...

Jag har lust att göra något men vet inte vad. typ hitta på något men jag orkar inte fixa mig och orkar inte åka någonstans.
kan ju städa men de orkar jag inte heller;p haha skummt, vill göra något men orkar inte..
Ska iaf dricka en kopp kaffe och äta en tårtbit snart, kanske piggar till lite iaf men ska nog ändå sova snart så är det en ny dag imorgon.. då ska jag iaf pallra mig upp och städa!!!


syns de att de måste städas kanske??

LITET SKOTIPPS ;)

Måste bara säga en sak av egna erfarenheter haha!!
För de va nämligen så att igår hade jag ju höga och smala klackar på mig och jag gjorde den tabben att jag glömde packa ner mina lite lägre klackar eller några ballerina, så när fötterna väl gjorde så ont så att det verkligen inte gick mer så tog jag Jennie och camilla av oss våra skor och gick barfota! och jag ångrar såååå att jag glömde packa ner extraskor!!
Så tipps till er andra så ni inte glömmer, ska ni ut en hel kväll med högklackat så packa alltid ner ett par extra lite bekvämare skor i väskan så e det bara byta påvägen hem..
eller om man kommer till ett ställe där det bara finns kullerstenar som t.ex. gamla stan som vi var i igår... gjorde ju itne saker bättre kanske -.-



Har iaf lärt mig av min läxa så komemr nog aldrig glömma ta med exkta skor igen ;)

TILLBAKS IGEN!

tjabba!! läget?? med mig är det bra, har bara inte orkat uppdatera idag, men oandra sidan så bloggar jag ju för min egen skull så ni kan inte klaga ;)
Idag har jag gjort exakt NADA! eller jag har gjort en kycklingsallad som jag käkade till middag, men annars har jag inget planerat och jag har heller inget busskort eftersom mitt terminskort gick ut igår och min sommarlovskort har inte kommit än, men skulle ändå inte orkat fixa mig så är väll lika bra det ;p
Men jag ska nog iaf se till att orka städa idag och tvätta sista maskinen, om jag orkar ska jag även sortera min garderob.
Någon som är intresserad av kläder om jag ska ge bort ngr så säg till! =)
Menmen nu ska jag fortsätta titta singingbee och äte lite godis, puss!!

STRESS STRESS STRESS!!

Jag är stressad som tusan, nu har jag iaf fått på mig kläder, ätit och torkat och plattat håret, packat också så jag ska ta bussen som går om ca 20 min men måste förbi grannen och lämna spikmattan och sen blir de väll att gå direkt till bussen och åka till camilla.. sen fixa sig iordning där.
Blir föresten ingen hårspray för jag hinner inte så får sno av camilla hihi =)
Har däremot stooor ångest över vad jag ska ha på mig och vad jag ska ha för skor men hinner inte ens tänka på de för nu måste jag kila.
blir en uppdatering från camilla också!
massa pussar till er från mig!!

(ska åka osminkad hela vägen till camilla nu, hjälp!!!)


JAG LEVER

Hello babes =)
Har ni vart nyfikna på vart jag varit?? ;) Jag har legat i sängen, kollat, tv, myst och pratat med Mathias, tjaffsat lite också -.-
Han kom ju hit och sov igår och nu lär vi nog inte träffas förens min födelsedag om ens det ;p
Han har iaf åkt hem nu och jag hoppade raka vägen in i duschen och tvättade av mig och nu sitter jag här i morgonrock och handduk i håret och ska väll strax leta fram några kläder att dra på mig, bara det att mitt rum ser ut som ett bombnedlsag så har ingen större lust att vara där(a) MÅSTE städa! men det får nog ske imorgon istället.

Jag ska bara fika mig lite nu, sedan ska jag lämna en spimatta till våran granne som ska låna den, sen ner till jakobsberg och köpa hårspray och ta ut pengar och sedan direkt hem till Camilla där jag camila och jennie ska börja fixa oss och vad som händer sen får ni veta senare, bara för jag älskar när ni är nyfikna!! =)
aja nu måste ja börja leta kläder och torka håret, puss!!

JAG OCH MINA PÅHITT (a)

Hahaha jaa vad gör man inte när man inte har ngr trosor?? jo jag tog ett par nytvättade alltså plöta och torkade dom med hårtorken så smidig är jag haha!
men de funkade ju så dåligt var det ju inte iaf ;)
men nu måste jag tvätta och sedan kommer Mathias, puss på er!!
<33



VEM HAR SNOTT MINA STRING..!!

Antingen e alla string och trosor över huvudtaget snodda eller så e de ett tecken för att det är dax att tvätta (a)
Just nu skuttar jag runt i ett par förstora kärringtrosor som inte ens e mina utan mammas! Hallå!!
Och mathias kommer hit, ännu pinsammare! (a)

Sen harjag slösat bort ännu en dag... men första dan på lovet får man slappa galet! =) ångrar dock att jag inte åkte och fixade dedär med hårsprayen -.- menmen de kan jag inte ändra på nu!
Jag tog mig iaf från sängen in i duschen och duschade kroppen och fick på mig några mjukiskläder så nu ska jag borsta tänderna :$ , leta efter ett par string eller ett par acceptabla trosor, hotpants kanske och sedan ska jag väll sätta ingång en tvättmaskin sen är de väll middags dax, och ikväll kommer Mathias hit iaf =) eller det är så det e sagt sen får vi la se..
Imorgon måste ja iaf bege mig till H&M och inköpa en ny hårspray för på kvällen ska jag ut =)
skriver senare, massa pussar på er! =)


No one can brake me down!! =)

SÅ JÄKLA FALSKT...!

Kan inte förstå hur DU ens har mage att säga så, att göra så och att bete dig så??!
DU av alla?? Hur förklarar du det?!
Bäst att de e en riktigt jävla bra och grundlig förklaring!!
fyfan säger jag bara!

GOD"MORGON"

Godmorgon världen ;)
Igårkväll när jag skulle ställa väkarklockan så tänkte jag: äh vafan de e första dan på lovet imorgon, jag skiter i väckarklockan helt och hållet och sover tills jag vaknar!
Och det var precis vad jag gjorde, för jag känner att eftersom jag inte hade något planerat idag så kan jag lika gärna sova bort hela dan om det skulle vara så, men jag vaknade faktiskt 12:45 så det va ju inte ens så sent.
Och igår så tänkte jag titta på "2 ½ men" på tv men jag höll på att somna flera gånger innan det börjat så jag stänge av tvn och la mig och sov, då va klockan 00:30

Idag har jag inga planer så vill ni hitta på ngt så är det nu ni ska höra av er =)
puss<3

GODNATT!

ska faktiskt börja dra mig mot sängen nu, lider förfan av gäspsjukan eller ngt;p gäspar hela tiden!!
Sen blir ja inte mindre irriterad av att syrran lämnat ngr ljus här inne som luktar stark så ja nyser hela tiden och får ont i halsen ;p men ska strax flytta mig så lite till får jag stå ut.
Imorgon får jag se vad jag ska göra, kanske tvätta och städa?? Nej usch vad tråkigt det lät! får se hur jag känner när ja vaknar iaf,
Måste hursomhelt antingen ner till syrrans salong och hämta min andra hårspray eller åka till jakobsberg och köpa en ny för den jag hade här hemma måste på något sätt gått sönder i väskan, så väskan e fuktig och luktar hårspray och hårsprayen e heeeeelt slut, suck -.- Och syrran fick somsagt med sig min hårspray i sin väska på andra syrrans student, suck ;p
nu ska jag iaf borsta gaddarna och sedan sova, godnatt på er babes! =)
<333


TRÖTT SOM EN DÖING..

Kom hem igen för ca 2 timmar sen men gick direkt ner till sängen och la mig och tittade lite tv, är så galet trött idag, vet inte om det beror på vädret eller ngt. jag sov ju ändå middag från 14 till 16:30 hur kan jag då fortfarande vara såhär galet trött?? skulle kunna gå och lägga mig och sova tills imorgon nu men känns som de fortfarande e lite tidigt kanske..
Jag blev iaf serverad kaffe på sängen av mamma när jag tittade tv för jag orkade inte ens gå upp för trappa, vad tog min energi vägen, hallå?? ;)

Vi åt iaf på McDonalds som jag ville och gott var det och mätt blev man!! Men glad var jag itne sen... fick reda på att jag inte får fira min födelsedag med mina vänner på självaste födelsedagen som jag hade sett grymt mycket fram emot utan jag MÅSTE sitta inne hela kvällen och fira med släkten vilket ja ville göra dan innan eller dan efter -.- menmen nu får jag fira med vännerna på onsdan istället, och camilla har planerat något jag inte får veta! nyfiken! Javisst!
Efter Donken så gick vi runt lite i outlet och sedan drog vi till IKEA där jag fick med mig massa ljus som jag tidigare sagt att jag måste köpa, men päronen betalade =) (a)

Blev ingen myskväll med mathias, blev tjaffs istället..
Hatar verkligen när folk säger en sak och sen ändrar sig eller använder sig av orden kanske eller vi får se! Kan bli så jäkla förbannad på sånt! eller folk som ställer in för ingenting, fan lär er att planera människor!!!
aja nu ska jag väll läsa lite bloggar eller något innan jag ska sussa puss!


HAR NOG SLAGIT HUVUDET ;P

Jag ringde precis mamma och sa att jag nog måste vara dumm i huvudet ;p
Blev nämligen helt plötsligt grymt jävla sugen på McDonalds :O hur ofta blir man sugen på det liksom?? är väll inte fullt normalt haha!
Frågade iaf om vi kunde äta på McDonalds idag och det kunde vi, jääjj! =)
Så nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem så ska jag mamma, pappa och Syrran åka på McDonalds sen till IKEA och lite sånt, ska bli kul! =)
aja ska dra nu puss

IT'S STUCK ON MY BRAIN..



Älskar denna låt, vet inte varför men bara älskar den! =)

NO MORE SCHOOL..

..På 10 veckor, så jävla skönt!!!! =)
SKa kanske jobba lite i sommar men ingen skola och inget plugg, nu väntar jag bara på det soliga och stekheta vädret!
och om 6 dagar fyller jag år!! =D ni har inte glömt va?? nej klart ni inte har ;)

Ikväll ska väll säkert många som fått skolavslutning ut och festa och supa men inte ja inte, jag ska förmodligen tillbringa kvällen med min älskling, kanske ner och hyra en film, tända lite ljus i rummet släcka ner, mysa, titta film och höra regnet som slår lite lätt på rutorna, låter inte det mys?? =) I think so, men frågan e ju om det blir så haha.

Jag kom iaf till skolan vid 9 tiden idag, det började med fika och massa prat, lärarna gick runt och pratade lite med alla elever och lite sånt, sedan så drog ove(en av målarlärarna) en historia och jadu vad ska man säga, tråkigare skämt får man ju leta efter... -.- menmen efter det så var det prisutdelning för bästa närvaro och precis som i julas så hade jag bäst närvaro i klassen, itne så förvånande när man tänker på våran klass haha!
Vann iaf en pensel precis som i Julas =)
sedan betygsutdelning och mian betyg blev följande:

Byggkunskap: VG
Hus- och anläggningsbyggnad: G
Måleri och byggplåt: VG
Rit- och mätteknik: G
Planglas A: G
Matematik A: VG
Svenska A: VG

Inte så dåligt va?? =) som ni märker så e det ju inte alla betyg utan vi får ju bara betyg i dom kurserna som är klara =)
Nu ska jag väll iaf läsa lite bloggar, ta det lugnt och njuta av ledigheten..
Kanske ringa måleriföretaget jag praktiserade på och prata om sommarjobb, pengar you know ;)


Penslen ja vann ;pp

SKOLAVSLUTNING!!! =)

Fan vilket pissväder!!! men jag e ganska glad ändå, är ju skolavslutning idag!! =) gud så kul!
Och kläder blev samma som jag hade på bilden i inlägget innan,orkar inte klä mig något spec när det är sånthär väder faktiskt..
bara inte håret blir helt fucked påväg till skolan =(
aja nu måste jag gå pussar!!!

GÅR OCH DEJTAR NU!

Sådär dax att dejta kudden igen, går och lägger mig med blött hår idag, orkar verkligen inte torka och platta nu och de kan väll vara skönt för håret att vila lite från värmen för de slipper ju iaf värmen från hårfönen =)
Har fortfarande inte bestämt kläder för imorgon, men tänkte gå upp lite tidigare än vad jag behöver imorgon så jag kan välja kläder i lugn och ro och platta håret ordentligt och så, så därför går jag raka vägen och lägger mig nu,
puss!


BABBEL ;P

nu har jag ätit och druckigt kaffe, tittat lite bloggar och slötittat på tv, kan man bli mer nöjd?? Njae kanske, finns en sak som blir pricken över i denhär kvällen och det är ett varmt och skönt bad som jag ska ta alldeles strax faktiskt, ska bara tappa upp badvattnet och lite så, ska nog göra en hårinpakning idag igen, försöker göra det 3 ggr i veckan, men de får inte bli försent i säng heller, vill ju inte se ut som en nerdrogad död människa med röda ögon och påsar under ögonen pga trötthet på skolavslutningen direkt ;p
Usch nu kom nästa problem, vafan ska man ha på sig?? Några tipps, vi ska ju bara dit och fika och prata lite och jag vill inte va värsta fin klädd men inte för "vanligt" heller, usch hatar svåra klädval (a) får väll börja med att välja skor för de älskar jag mest! =)
men nejfan nu måste jag fixa mitt bad, kanske blir ett godnatt inlägg också men de märker ni.
massa pussar!!!!

FUCK TO AND KISS TO!



 ...Kurrande magar!
... Fulla tåg! 
... Jobbiga människor som glor!!!





... God mat
... Trevliga människor!
... alla som grattar mig på min födelsedag om exakt en vecka ;) (16 juni)

HOME FOR REAL!

Nu är jag äntligen hemma på riktigt om man säger så! =)
har ju varit hos mathias en hel del eftersom jag praktiserade hos han pappa men nu e praktiken slut och jag e hemma, praktiken va iaf jätte kul och skönt, även om man fick ont i benen av att gå fram och tillbaks hela tiden så var det nice =)
har fått gjort massa olika saker, mestadels målat såklart.

Nu är jag vrålhungrig och väntar på att maten ska bli klar!! mat mat mat!! Gud vad hungrig man blir av att jobba!! framförallt när man jobbar med hela kroppen, och lunch käkade jag vid 10 så de va ju ett tag sen..
Efter maten tänkte jag faktiskt hoppa ner i badet, ta de lugnt och njuta sen ikväll blir det väll en tidig sänggång och imorgon skolavslutning!! =D jääjj!!
börjar 9 så ska vi fika och prata lite sen får vi gå igen =) nice!
aja ska gå och skynda på maten nu(a) puss!!


HEJDÅ!

Hejdå jag åker nu har lite brottom, ska ju vara barnvakt, men antingen hörs vi imorgon om ja får låna datan eller så hörs vi på söndag puss älskar er!!


BADA! =D

hello bitches, nu e jag vaken och har precis duschat håret och satt i en  hårinpackning och nu väntar jag på att badkaret ska fyllas upp så jag kan lägga mig där och slappa =)
Jag kom hem inatt, tog nattbussen hem  så de tar bara 22 min riktigt skönt faktiskt, hade jätte trevligt igår och tackar alla för en trevlig kväll med massa prat! =)
bilder kanske kommer senare =)

Ikväll ska jag hem till kusinerna där jag ska vara barnvakt åt småtjejorna, så underbart, faster och hennes kille ska på bruce springsteen eller vafan det var(a) så ska passa ungarna tills kanske 22,  23 någongång och sedan ska jag åka direkt hem till Mathias där jag ska sova till tisdag, har praktik på måndag och tisdag igen så därför ska jag sova där, och som förra gången blir det nog inte något bloggande då mathias inte vill låna ut datan, ganska töntigt I think menmen....
nu ska jag hoppa ner i badet och njuta skriver sen puss!!

PARTY

sorry för dålig uppdatering men nu är det iaf party så mer fårn mig hör ni inte ikväll puss babes!!! =)

SPIKMATTA!

hejhej =) vaknade vid 11 idag men Jeanette har varit i datarummet hela dan och latat sig i sängen ;p Nu sitter jag iaf här i mjukiskläder och toffs, har småstädat lite i rummet och ätit.
Camilla är här och vi ska alldelesstrax gå och *hemligt* mohaha ni får inte veta ;)
Jag tänkte iaf bara uppdatera innan vi drar så ni vet att jag lever =)
Ikväll blire förmodligen grilning med ngr vänner men vi får se, nu ska jag iaf dra puss!!


Provade smikmattan igår, fan va ont det gjorde i början men sen va de skönt, man blev avslappnad lixom och huvudvärken släppte lite =)

GODNATT!

Blir nog inge mer bloggande ikväll för jag tror syrran och hennes pojkvän ska sova snart, dom kom iaf hem nyss och datan står i samma rum dom brukar sova i...
Och mamma har fortfarande  inte fixat bredbandet till min laptop menmen, vi hörs imorgon!!
Nu tror jag att jag ska hämta ngt gott att äta, coca cola och titta lite tv och sen kanske prova mammas smikmatta och prova om de hjälper mot min huvudvärk.
puss på er!!


Gammal bild men får väll bjuda på den eftersom jag inte har ngr nya;p
kameran e iaf tillbaks nu så nu blire nog fler bilder igen =)
puss!

LATIS JENNIFER ;P

Jag har inte varit specielt duktig idag om ja ska vara ärlig :$ Har bara latat mig hela dan, tvättade precis bort sminket från igår, ja ni läste rätt från IGÅR :O inte bra alltså, trotts att jag duschade idag :P men duschade bara kroppen och tänkte ta ansiktet också men glömde bort och sen orkade jag inte, men strax ska jag smörja in ansiktet och så.
Jag har knappt ätit idag heller, bara jordgubbar!! så jävla gott!! =) Och ont i huvudet har jag också =( vet inte om de beror på att ja ätit dåligt eller att jag fortfarande itne druckigt något kaffe.. ska hitta orken till det också, och till att ta hand om disken och tvätta, men eftersom jag latat mig till nu så lär de finnas lite ork i mig iaf ;)
en hemma kväll blir det ikväll, de har jag redan bestämt mig för =)
Så sitter i mjukiskläder och toffs på huvudet.
aja dax att göra nytta puss!


mmm jordgubbar, så obeskrivligt goda!!!!

BILDER FRÅN STUDENTEN!

Så nu har jag hittat lite ork och tänkte lägga in bilderna från syrran stundent, det är låångt ifrån alla men alla skulle ingen någonsin orka titta på ;)


Klassen springer ut..


Syrran kramar allihopa.


Syster och hennes pojkvän, så söta haha=)


Flaket, haha ni ska se bilden stor egentligen så skulle ni sett kärringens min (hon som står i rött till vänster om flaket, haha!!)

Min älskade gullunge =)


Camilla busar med ungarna =)


Mathias var självklart med också =)

FUCK TO AND KISSES TO!



...Huvudvärk som vägrar försvinna och som bara dunkar och gnater i hjärnan så man knappt kan tänka.
... Kalla hus, så man fryser galet
...Trötthet så man inte orkar med ett piss



...Alvedon! (när det hälper annars eeze tabletter)
...Fint väder! (saknar solen och värmen)
...sköna sängar och bra tv-program en tråkig dag ;)

=)

Lite dålig uppdatering här jag vet.. men somnade på sängen, kanske inte är någon bortförklaring men ändå så var det ;p

Gårdagen var skit trevlig och tror faktiskt alla hade det roligt, finns inte så mycket att skriva om det egentligen men lägger ut bilder sen eftersom bilder säger mer än ord ;p
Grattis syster till studenten och lyscka till med allt nu! =)

Nu ska jag iaf gå upp och äta lite jordgubbar, dricka kaffe och piggna till lite så kan jag skriva mer sen när jag piggnat till! =)
pussar!

MIN VECKA!

Hallå världen!! =)
Nu är jag tillbaks på riktigt om man säger så..
Jag har precis tagit ett varmt och skönt bad, rakat benen osv, gjort en hårinpackning, druckigt kaffe, slappnat av och nyss satte jag på en ansiktsmask i ansiktet som ska sitta där i minst 15 min nu så jag tänkte att jag bloggar sålänge =)

Jag praktiserade ju tisdag och onsdag och de jag har gjort är att jag varit i haninge centrum, någon som såg mig??=)
Vet iaf att det var gryyyyyyymt många som glodde och ngr som kom fram och pratade..
Varför blir ni så chockade av en snygg tjej i målarbyxor?? vänj er med att tjejer faktiskt också kan bli målare!! =)
Iaf så fick jag måla pelare, tejpa, sätta upp nymålat skyltar, måla dörr, måla tak, måla golv osv, fick titta på mycket också, man e ju där för att lära sig mer liksom, de va iaf kul men jag hade väll önskat att det var roligare jobb än domdär.. men hoppas på bättre nästa vecka! =)
I tisdags kom det ut en tjej från kicks, hon jobbade där, och frågade om vi kunde komma in och måla några rör så vi gjorde det och jag fick en body lotion gratis av henne! =) Skit gulligt!
Sen tror jag hon läste på min rumpa(på målarbyxorna) att jag hette jennifer, för märket på min body lotion var jennifer lopez, passande va??;) det luktar iaf skit gott och jag ska snart smörja in mig med den =)

aja syrran tar ju studenten idag så nu ska jag fortsätta fixa mig för vi ska åka vid 1, jävlar panik klockan e 11 for fuck sake!! :O
hejdå!! puss!!


Bilder på min body lotion, när jag rollar golvet och sista bilden e golvet som ska målas, observera att jag står i mitten av korridoren så den e lika lång åt andra hållet :O

HEMMA IGEN!

Sådär nu e jag hemma, men e vrålhungrig, har inte käkat sen 10 idag så ca 12 timmar sen, så ska äta nu och sen bada tror jag, men vi hörs imorgon istället , puss!!

PÅVÄG TILL BEBIS:)

Sådär då e jag äntligen påväg hem till älsklingen:) sitter på perongen i barkarby och såhär öde har jag aldrig vart med om att det är, nästan läskigt:p har iaf sprängande huvudvärk och längtar till sthlm södra där mathias kliver på tåget och jag kan luta mig huvud mot hans axel och sen åka raka vägen hem till honom och sova, kanske kan få en huvudmassage också eftersom jag brukar massera honom:) Aja nu ska jag fortsätta att vänta på tåget i detta öde land haha. Nästan så att ens andetag ekar alltså:p Puss<33

HEMMA EN SNABBIS!

Sådär då sitter jag här hemma framför datorn igen=)
Hemma redan??:O vad har hänt?? kanske ni tänker ;) men ingenting faktiskt.
Fick vara ledig från min praktik idag eftersom Robert(Mathias pappa) var ledig, så jag och Mathias har legat på altanen och stekt i solen hela dan, så jävla nice!! =) så fixade han jätte gullig dricka ;) cola med is och rosa drinkpinne och rosa drinkparaply, skit sött, kom på att ja glömde ta bild på den ju =( menmen..

Nu skulle han iaf jobba så jag åkte hem lite för att hämta lite grejer, äta också tänkte ja fixa det sista i mitt rum så slipper jag göra det på onsdag när jag kommer hem och förmodligen är död ;p
ska ta busesn härifrån klockan 23.11 ikväll tror jag och möta honom på tåget i södra sen, så när ja kommer hem till honom sen så blir det direkt till att sova!!!!! är trött redan nu fan. man blir rätt trött efter en hel dag i den stekheta solen, och ont i huvudet har jag också, druckigt för lite kanske??
aja nu ska jag läsa lite bloggar och vänta på att mammsen och pappsen kommer och börjar med mat ;)
puss!!!

RSS 2.0