GODNATT!

nu ska ja sussa! imorgon ska jag vara med tobias så får se när ja uppdaterar, sen måste ja komma ihåg att ringa syrran så ja kan klippa mig och fylla i naglarna+byta färg till något jul-igare, nästa vecka, får inte glömma! ;pp
aja vi hörs imorron ngn gång =)
pusspuss och sov  gott!!


en annan bild på mig och camilla från i fredags =)


BLÅSLAGEN, AJAJ ;)

så nu har ja lagt över alla bilder till datan, förminskat dom och lagt upp dom flesta på facebook så nu orkar ja faktiskt inte lägga upp ngr fest bilder här för ja vill gärna komma i säng, men antingen kollar ni fejjan eller så väntar ni tills imorgon eller så :)
men en bild kan ni få och de e bilden på min arm, ajaj ;pp


SHOPPING!


Grejerna ovan är till fredag, 4dec you know! gosh, va ja längtar!!

Sen här e tröjan ja köpte i torsdags, sen köpte ja också en långt vanligt linne från gina i fredags =)
 


STÄD-TIME!!

tjabba! är hemma nu igen, skit mysigt att träffa kussarna igen :) och matilda som nu e 3 år somnade i min famn i 2 timmar, skit mys verkligen!! måste fan se till att träffa dom oftare! var bättre på det förut när ja och camilla var barnvakt nästan varje helg men de är vi garanterat inte längre, ändring på det tycker jag!!!!

Nu ska ja nog försöka städa mitt rum lite iaf, sitter och dricker kaffe nu så förhoppningsvis får ja väll en liten kick iaf(a)
håller även på att lada kameran så ni ska få se grejerna ja shoppade i lördags, tröjan ja köpte i torsdags som ja berättade om och sen ska ni få se bilder från i lördags, spännande va?? :)
aja dax att städa, pusspuss

BARNVAKT!

Tjabba! kom hem för en liten stund sen, SANT veckan började ju ida, så vi börjde med att prata typ 5 min i klassrummet, sen kollade vi på en pjäs och va jävligt rolig faktiskt, och att ena killen där va sjukt snygg gjorde i inte saken sämre ;) tihi! sen pratade vi lite i klassrummet igen, diskuterade alkohol, droger, grupptryck och lite så sen slutade vi.
Camilla följde med mig hem eftersom hon ska sola, så ja har lagat mat till henne och nu tänkte ja städa men pappa kom  precis och sa att vi ska åka, ja ska nämligen vara barnvakt till mina kusiner, wie! och egentligen skulle vi åka vid 6 men vi åker nu istället ;pp
hörs sen puss!

SANT

sådär nu har ja färgat håret och badat och sen suttit här en stund, så tänkte ta på mig pyjamasen och sen krypa i säng =) ska upp halv 7 imorgon, börjar halv 10 så de e skönt! vi har SANT vecka denhär veckan, sant=sex, alkohol, narkotika och tobak, så vi ska få lyssna på blandannat föredetta drogmissbrukare osv, sen kommer olle waller till skolan också ska vi få se på ngn teater osv, så blir nog en ganska  chill vecka och det behövs för min del!! =) sen hoppas ja att tiden går fort fram till fredag! =)
Jag får ju ta ledigt en dag från skolan eftersom ja jobbade på älvsjömässan förut och ja funderar faktiskt på att ta ledigheten nu på fredag, för då kan ja vakna när ja vaknar, alltså sova ut, sen gå upp äta en stadig frukost, sola, bada, raka benen osv och sen fixa mig i lugn och ro, vore underbart men vi får se hur jag gör =)
aja time for bed! pusspuss

FÄRGAR HÅRET =)

sitter du med färg i håret och ska färga bort utväxten som hade hunnit bli ca 2cm uschusch inte fint de ;) och på fredag den 4 dec får man ju absolut inte ha någon utväxt!! :O hahaha fan va kul det är att reta er som inte vet vad som händer då ;) men ja lovar att snart får ni veta iaf ;)


Inte mitt hår och inte min utväxt men det är iaf en utväxt haha! och inte fint det, uschusch!!


LOVELY!!

Bara älskar denhär låten, man blir så lugn av den, så jäkla fin =)


ISGLASS I VINTERKYLAN!

tjabba! =) e hemma nu, har vart hemma en liten stund =) jag mötte patricia i stan så gick vi på ett kafé och drack en kaffe mocca, så underbart gott!! patricia som visade det för mig and I löööv it! =) precis som ja älskar allt ja shoppade igår!! =) ska få tbx kameran imorgon så då får ni se, nice va?? :) me think! =) men iaf efter vi druckigt kaffet så började vi gå mot tåget och ja blir akut sugen på en grillad korv, verkligen sjukt sugen, så vi får springa över vägen till sleven(seven eleven) och köpa korv och cola, och patricia köpte glass åt oss, isglass och fan vad folk kollade snett på en  när man satt själv första advent i de kalla vädret och käka isglass HAHA!! men vem bryr sig ;)

måste bara berätta en sak, när ja vakna idag och stod i spegeln och skulle sätta upp toffs så får ja värsta choken när ja ser de brutala blåmärket på min arm! ser ut som ja blivit slagen haha!! ni får se bild på de imorgon också när ja fått kameran ;pp
puss

SORRY

tjabba! sry för dålig uppdatering men har inte haft tid riktigt:P igår efter shoppingen så va de ju bara att hoppa in i duschen och sen skynda sig att göra sig iordning för att sen åka igen ;pp åkte till rissne till camillas pappa och hade kul men några vänner! lyckad kväll och sen fick jag skjuts hem, härligthärligt :)

vad jag shoppade får ni se när ja fått tbx min kamera som e hos camilla, e iaf grymt nöjd och nu har ja allt ja behöver tills fredag den 4 dec ;) wiho! längtar galet!!!!
menmen nu ska ja till stan och ta en fika med patricia puss!!

BYEBYE

Bild på mig och camilla från igår, men nu ska ja strax gå till bussen och åka till kista där ja ska möta patricia så vi hörs pusspuss


GÅRKVÄLLEN

godmorgon! eller aa hej kanske man säger vid denhär tiden(a)
det blev iaf inge festande igår för att allt blev inställt så de kändes ju riktigt piss just då efter som vi skyndat oss för att bli klara, och sen hade ja egentligen gäster här men ändå stressade vi i oss maten och sen gick från bordet och så, och sen sitter vi och väntar på micha och jimmy som ska hämta oss i bil, så ringer dom och säger att de blir inställt och att de blir imorgon istället, så då blev man ju ganska så pisst...
Men efter ett tag så ringe jimmy och sa att ja skulle komma hem till timmy istället där dom satt ngr och hade chill-krök så ja och camilla åkte dit till bagartorp men där blev hon hämtad av niklas så ja fick fortsätta kvällen utan henne, drack en öl och sen fick ja massera jimmy eftersom ja var skylldig hnm det sen lång tillbaks hahah! och sen blev det till att titta film.
04:03 satt jag sen på bussen hem och kom hem strax innan halv 5 =)

menmen nu ska ja fixa mig sen ska ja möta patricia i kista så ska vi shoppa lite, wiho! och sen ikväll blire iaf fest för min del, har 4st att välja mellan =)
puss

PARTYY

tjabba! nu e jag helt färdig och har ätit och lite så =) så nu sitter jag och camilla och väntar på att micha ska komma och hämta oss så ska vi dit och partaja!
puss

JORDENS GRYMMASTE!!

godagens, jag e skit glad!! e ni?? =)
vet ni varför?? jag målade klart mitt bås här i skolan idag, vi har hållt på med våtrum och ja fick betyg på de, vet ni va jag fick?? =D

På väggarna: MVG
På listerna: MVG



wie! så jävla grymt! I love it!! så nu ska jag göra det dekotrativa och det är svampning och stänkmålning jag ska göra, men fyfan vad jag e nöjd alltså!! =) wiho!!

och idag efter skolan så åker förmodligen jag och camilla hem till mig och hon kanske ska sola och lite så och sen så ska vi fixa oss också blire fest förmodligen, sen blire fest imorron också såklart tihi ;)
men nu ska ja sitta här vi datan en stund och sen gå ut och fortsätta jobba =)
puss


IT'S BEEN A LONG DAY

tjabba! kom precis hem, har inte vart hemma på hela dan ;pp men ja kom upp i tid idag, hann till skolan i tid, jobbade på jätte bra och fick lite beröm, wie!
sen åkte ja och camilla till huddinge och köpte lite saker, efter det direkt till sumpan där vi skulle ta en kaffe latte på seven eleven men jimmy och jennie men hela sumpan hade ju strömavbrott så de sket ju sig -.- men istället åkte vi till kista där jimmy och jennie åt och så hittade ja en tröja på ginatricot som de står "get over it" på och de e ngr ord som ja behöver lära mig, haha!! så köpte den =)
sedan åkte camilla hem och ja hängde med jennie och jimmy hem till jennie och köpte med mig mat på vägen som ja åt där, sen direkt därifrån åkte vi till solna där vi träffa maggan och thaipang, så vi satt på grillen, thaipa åt och ja drack latte, mums! sen så fick ja skjuts hem i epa traktorn haha, gulligt av dom ;)
och nu sitter ja här, lång dag blev det verkligen!
men nu ska ja fixa mig för sängen pöss!!

HURTBULLE!

kass uppdatering idag HAHA! Ja vet ;pp kan ju börja med kvällen igår som inte blev någe vidare, började tänka på shit, och lite så vilket resulterade i tårar menmen idag känns de bättre iaf, somsagt kvällar e inte min bästa grej om ja inte har ngn att dela den med! men sen imorse så vaknade ja inte av klockorna, IGEN.. så kom ca 1 timme försent men jobbade ändå så lång jag kunde i mitt bås så de blir skit bra för imorgon kan ja ju måla alla väggar och så :)
sedan efter skolan så åkte ja med camilla till frisören i hallonbergen sen med hem till camilla i väntan på att mamma och pappa skulle hämta mig när dom slutat jobba, och ja somnade störtskönt i hennes säng tills pappa ringde och sa att ja skulle gå ner haha! sedan åkte vi direkt till willys och storhandlade, sen hem så fick ja laga mat och sen äta och sen åkte ja på träning, kom hem, och nu precis har ja badat och tagit en hårinpackning i håret och lite så, super nice! så nu ska ja borsta gaddarna och sen sussa faktiskt, måste ju orka morgodagen!! =)
ska upp kl halv 6, någon som e vaken då och har mitt nr kan ju alltid vara gullig och väcka mig?? =)
Aja godnatt världen, hörs imorgon =) träning då med föresten, vilken hurtbulle ja blivit hahahaha!!

puss <33

 


Jag beach 2010 kanske??
hahaha nja skulle inte tro de va ;)


SUCK

inte jordens roligaste kvälö direkt men inte första kvällen de e såhär heller, tack iaf för samtalet jonna!
går och lägger mig nu så höres v i imorgon allihopa!
godnatt
puss

FÖRVÄNTANSFULL!

tjabba tjena hellööö =D
kom hem för inte så länge sen, tog nämligen en fika tsm med patta, bääääääästa vänn!! (hahaha tror du förstod ironin) ;) haha!! blev en massas prat och så iaf, skit mys! och sen gick vi in i en affär och kollade lite på klänningar till den 4dec, stor dag dedär! längtar sjukt jävla mkt! kan inte tänka på ngt annat! kan ngn trolla hit den 4 dec??!! länktar precis som man gjorde när man va liten och väntade på jultomten, de bara sprätter i hela kroppen!! =D
berättar snart vad som händer då såklart! =)
men nu ska ja spela happy aquarium på facebook (a) mohaha!
puss

KLAR FÖR BÄDDEN ;PP

klockan börjar ticka på riktigt ordentligt nu så tänkte faktiskt krypa i säng vilken sek som helst =) har precis duschat och lite sånt så e redo för bed-time iaf och de e ju härligt! haha ;pp
imorgon ska ja upp vid halv 7 så lite  sovmorgon blir det iaf de e ju skönt det! =)
menmen godnatt och sov gott!!
puss




HAHAHA fyfan vad snyggt! XD
usch tror ja e ganska så övertrött hahaha!!!


TRÄNING!

tjabba! hemma från träninge nu, skönt! blev mest mage och de känns underbart, funderar på om ja ska fortsätta träna lite mer mage här hemma nu så jag får såndär underbar träningsverk i magen sen (a) Älskar fan träningsverk i magen även om de gör sjukt ont, menmen ändå haha! (a) tkr typ de e skönt när man har träningsverk i magen, ja e inte fullt normal ja vet ;) men fan va tråkig man skulle va och va tråkigt man skulle ha om man var som alla andra liksom ;)
puss

KÄRRING -.-

tjabba! hemma nu lite smått irriterad bara på våran samhäll/religions lärare.. hon hade ställt in religionen och efter de skulle vi ha samhäll men eftersom ingen i klassen orkade vänta så drog alla utom jag eller och camilla hem, så vi sitter i 2 timmar och bara väntar och sen säger kärringen att vi inte kan ha lektion om vi bara e 3 st -.- så där har vi suttit och vart duktiga och hållt ut sen ställer hon in skiten...
sen säger hon att vi får sovmorgon imorgon 40-50min om vi gör de dom ska göra på lektionen hemma istället, men det är fortfarande inte kompensation nog eftersom vi suttit där i 2 timmar och väntat och sen skulle vi haft 1 timme och 30mins lektion typ, så då borde vi ha fått ledigt från religionen imorgon eller men ickeicke... känns som alla lärara "straffar" dom som e duktiga och stannar... *suck*

menmen efter skolan följde ja med camilla hem för att hämta en solpolett och lite kläder och sen åkte vi hem hit till mig och nu ska hon sola och jag ska tvätta och lite sånt som behövs, sen ikväll kl 20 så blire träning för min del, har egentligen nada lust menmen måste man så måste man haha!
puss


gammal bild ;pp


NATTI

hejhej, sry att ja inte skrivit mer idag men dde hände lite grejer bara, och har ändå inet gjort ngt spec så.. men jag går och lägger mig nu pusspuss
<33

JENNIFER BROWN IS HERE!

Haha aa de skulle man ju nästan kunna säga ;) jag e ju brun nu och ja heter jennifer så de blir ju jennifer brown ;)
shit va skönt de va att ligga där i solariet! somna gjorde jag ju också haha! (a) fast efter ett tag så blir de ju så jävla varmt så man typ ligger och väntar ut resten av tiden, men inte fan går man upp från solariet innan tiden är slut, nonono ;) haha!
nu ska ja nog dricka lite och om  ca 1 timme så ska jag duscha, man luktar ju inte sådär jätte trevligt efter solarium direkt ;pp
puss

SOLEN HERE I COME!!

nej nu jävlar ska blekfisen hoppa ner i solariet faktiskt! känner att jag förtjänar det, har ju faktiskt burit upp min disk, småstädat de värsta i rummet och håller på att tvätta så visst fan kan ja göra mig själv snyggare genom att ta ngr min i solariet! =)
hörs sen pusspuss


BLÄ FÖR SÖNDAGAR!

tjabba! sorry att ja inte skrivit, e vaken men har varken haft ork eller lust haha =) men har iaf precis satt på en maskin med tvätt och efter den e det 2 maskiner till med kläder som måste tvättas ;pp har inte orkat tvätta tidigare men kände att typ alla mina kläder ligger i tvätten så ja måste tvätta, har t.ex. inga underkläder rena för tillfället haha, så får vänta på tvättmaskinen innan ja kan byta om eller så, men funderar faktiskt på att gå och köpa sol poletter och sen lägga mig i solariet en stund, hur låter det?? ja tkr de låter underbart men vi får la se ändå(a) haha.
vad ska ni göra idag då??
själv har ja egentligen ingen aning, hatar verkligen söndagar, de e verkligen en seg dag då man vaknar sent, är trött, seg, orkar inte göra ett piss, orkar inte fixa sig.. man planerar liksom inte in ngt på söndag utan låter den dan bara va och väntar på att den ska gå över ;pp
aja puss


gammal bild ;p


HEMKOMMEN!

tjabba!! kom precis hem, e de några vakna än eller?? haha don't think so ;)
Har iaf haft jätte trevligt ikväll trotts ngr tråkigheter som vi inte ska skriva om här, men de ordna ju sig så de ska man inte deppa för haha! så tack alla för en underbar kväll/natt/morgon och tack för hemskjutsen =)
godnatt puss

BYE

ska dra nu får skjuts av pappa hela vägen, wiho! tack!! =D
ha de skit nice ikväll alla pusspuss!
<33


PARTY PÅ G IGEN!

tjabba tjena hallå!! precis kommit upp ifrån ett varmt och skönt bad! ni anar inte hur underbart de va! kände mig så ofräsh innan men nu känns de bra igen.
Och medans ja låg där i badet och njöt så fick ja ett sms om  att ja ska komma på fest, så antar att de bara e att börja fixa sig och dra iväg, härligthärligt! så imorgon får väll bli en vila upp sig dag men solarie och så kanske, de låter väll perfa? ;)
men vi får ju iof se om de blir så, mina dagar brukar ju ändra på sig ganska snabbt haha!
Ikväll så ska ja iaf inte somna på natt bussen så ja måste ta taxi och komma hem vid halv 5 haha!

jaja dax att äta lite sen fixa sig och sen dra, pusspuss!!


på g till party i somras, haha fiiiiin fint ;)


MAT FÖR LIVET

tjabba kom  precis hem från mat för livet mässa, för er som inte vet vad det är så är det en mässa för oss som e allergiska mot t.ex. gluten som jag e, och där har dom massa olika saker allt från bröd till pasta till bakelser osv.. så får man smaka på de man vill och köpa de man vill ha och de e mkt billigare än i butik :)
så nu ska ja hoppa in i duschen sen får vi se om ja drar på fest idag igen eller hur jag gör =)
puss

LYCKAT!

lite gles uppdatering här märker jag ;) men fick de jävla stressigt igår för efter mässan där ja stod och representerade skolan så va de bara åka direkt hem, och kom hem vid 7, då va de bara hoppa in i duschen, skölja av sig, på med kläder, fixa smink och hår, äta och sen springa till bussen och åka och möta patricia och sen åka till festen i huvudsta i solna, och fyfan vad kul det var! =D sen började vi väll åka hem vid 2, 3 nån gång och ja e så jävla lyckad så jag somnar på nattbussen och sover verkligen stenhårt och vaknar sedan i jakobsberg.. shit tänkte ja och skrattade lite för mig själv ;pp men träffade 2st killar som skulle vänta på bussen mot kungsängen så satt och snackade med dom ett tag, skit härliga =) och sen när deras buss kom så gick vi först och kollade när min skulle gå och den skulle fan inte gå förens efter 1 timme så jag fick ringa taxi som fick skjutsa hem mig haha! lyckat va ;) men tänk om man skulle kunna ta taxi överallt fyfan va skönt de skulle va!!


BLÄÄÄ

tjabba! sitter i skolan och har precis satt upp all väv, e skit seg och har feber i omgångar typ, men ska ju jobba på älvsjö mässan sen så de e bara att stå ut ;pp
efter mässan ska ja träffa patricia också ska vi på fest, nicenice! =)
menmen orkar fan inte skriva ;p
puss

HADIKAPPAD KÄRRING -.-

hejhej! kom precis hem, drog direkt från skolan hem till camilla med niklas, där lill sjuka engla var, gullunge, men inte lätt att va sjuk!
men sen kom iaf mamma och hämtade mig efter att ja tränat.
men ja måste bara säga att ja känner mig som en handikappad kärring(a) har skit ont i armen och kan knappt lyfta den, uschusch! men nu är man iaf vaccinerad, wiho!
puss

VACCINATION!

godmorgon!! =) jag e vaken och ja e färdig! =D
eller aa ska ta på mig målarbyxorna, äta en macka och borsta tänderna men de tar ju typ 2 sek så ja kan säga att jag e klar! =D haha!
kom på att ja har min lap angående vaccinationen i skåpet i skolan och den måste man ha med sig men ja kommer förmodligen dit en stund innan så då kan ja hämta den annars får ja la skynda mig haha!
aja dax att fixa en macka så magen blir tyst ;P
puss


DAGENS HÄNDELSE!

Innan jag går och lägger mig så måste ja bara berätta en grej som ja råkade göra idag, jag i ett nötskal verkligen!

jag hade gjort oboy och ställt undan allt och så, sen gick ja ner på rummet och började dricka, och efter en liten stund så kmr ja på att ja knappt ätit idag, så ja går upp för att hämta en knäcke macka
så öppnar ja skafferiet och där i står mjölken
sen öppnar ja kylen och där står oboyen

smidigt va?? hahahha, aja nu ska ja sova, vaccination imorgon, håll tummen på inga biverkningar nu!!
pusspuss och sov gott!

VAXINATION PÅ G

dax för att vaxinera sig imorgon, ska göra de i skolan, och ja e garanterat inte rädd för sprutor, har aldrig vart de, när ja va liten älskade ja sprutor och blodprov, började skrika och gråta dom gångerna ja inte fick de på vårdcentralen, så läkarna där bara tittade på mig och såg ut som frågetecken haha! =)
Men just nu e ja däremot rädd för biverkningarna, man har ju hört så mkt.. och nu menar ja inte som typ hon som började gå baklänges för hon hade ju en muskelsjukdom och sen tror jag det hela e överdrivet också.
men däremot vet ja att alla jag känner som tagit den blivit jätte sjuka, men de e ju så att när man tar sprutan så sprutar man ju in en liten dos av själva influensan som gör så att kroppen byggre upp ett försvar mot det så man blir imun mot den influensan sen. men vill verkligen inte lägga mig sjuk.
sen tror vi iof att ja redan haft influensan i Juli när den inte hunnit bli så "känd" och så dåligt som ja mådde då har ja aldrigt gjort i hela mitt liv ;p ,  men iaf lika bra att ta sprutan ändå för säkerhets skull! =)


håll tummen för att ja slipper biverkningar!!!!


HOME!

tjabba kom precis hem från skolan
började med att ja försov mig, great.. Väl där så åt ja iaf frukost samtidigt som ja och camilla pratade lite med våran lärare, sedan så va de lunch sen svenska där vi körde varmastolen och läste ngn text, jävligt chill sen skulle vi egentligen slutat kl 13, men eftersom jag och camilla ska jobba på älvsjömässan på fredag från 15-18(någon som ska dit???) så var vi ju tvugna att gå på ett möte kl 14:30, så från 13-14.30 jobbade vi i våra bås, duktiga tjejer! och sen va vi på dedär mötet som egentligen bara va onödigt, vår mentor kunde bara ha gett oss papret vi fick där, där allt stod haha!
menmen sen åkte ja hem och på tåget klev victor från skälby på så vi satt och snacka hela vägen, skönt med sällskap! =)
ikväll vet ja inte vad jag ska göra, kanske träna??
men vi får väll se :)
puss

NATTI

godnatt! ikväll ska ja iaf försöka få ngr timmars sömn pusspuss


IT'S BEEN A LONG DAY (8)

tjabba!! lång dag blev det för mig minsann! =) började med att ja slapp åka kommunalt, dock missa ja första lektionen  pga problem vid tankningen och sen jordens jävla bilköer, *suck*
gick iaf hela skoldan sen och efter det så satt ja i skolan i 1 timme och väntade på tobias som skulle komma och hämta mig med lastbilen så ja skulle följa med hnm på jobbet och hålla hnm sällskap, umgås och så =) Men fick sällskap i telen av patricia den timmen så det var nice, jävla massa prat blev det haha!!
sen iaf så kom  tobbe och vi åkte till typ halv 7 eller ngt och sen åt vi på donken och sen fick jag skjuts hem, skit trevligt hade ja! dock tobbes eller ska ja säga tobbas(mohaha) kommentarer :@ hahahah skämtosido.
men nu tänkte ja faktiskt ta mig ett bad!
puspuss!

BYEBYE

time to stänga av de data;) haha puss, hörs när ja e hemma =)


VART VAR JOHN BLUND INATT??

blev inge godnatt inlägg igår, men oandra sidan blev det inge GOD natt heller, har inte sovit en blund typ, slumrat till en snabbis men vaknat lika snabbt igen, så nu e ja helt klar och bussen går um ca 50 min -.- men kände att ja lika gärna kunde gå upp istället för att fortsätta försöka sova och bli irriterad för att ja inte lyckas..
Nu sitter ja iaf här med en kopp kaffe och njuter, hur dagen går får vik väll se men ska göra så gott ja kan iaf =) tänker alldeles för mkt och får reda på saker ja inte vill så de e ganska jobbigt faktiskt.
All I need is time <3


HEMMA

tjabba! har klommit hem från camilla nu, så tänkte sitta vid datan en stund innan det blir dax att fixa sig för sängen för att sen kunnna sussa all night long =) eller aa till man ska upp i gryningen och fixa sig för skolan, usch usch, vill ha körkort och jobb  istället!!!!

KLAR =)

tjabba! e klar nu men fan vad jag fryser, kanske för att ja  inte gjort så mycket idag iof ;pp nu sitter ja iaf här och äter macka och dricker oboy och väntar på mamma som förmodligen ska skjutsa mig till camilla sen =)
annars har ja inge spec för mig, spelar café world på facebook haha! ;pp
puss



LEDIG!

godmorgon!! härligt att sova ut! är jju ledig idag för ettorna i skolan ska ha ngn speciell dag så att alla andra får vara lediga, skönt!
har inget planerat, skulle först vart med camilla men de blev inte så och sen kanske jag skulle följa med tobbe till jobbet, åka lastbil you know ;) men vet inte om jag orkar, vill ju träffa hnm eftersom de va länge sen menmen vi får väll se hur de blir ;p
dags att göra kaffe! puss

TRANS

tjabba! kom hem från camilla för lite mer än över en timme sen, blev hämtad av mamma och pappa skönt! slippa åka kommunalt!
Vi pratade iaf med Jonna och det gick jätte bra, så hon ska kolla upp en sak innan folk får veta mer;) nyfikna?? you should be! =D
hoppas de går bara, vore you  nästan dream coming true haha! det känns iaf bättre nu, ja mår bättre men samtidigt känns de som ett tomrum inom mig och ibland hamnar ja i något sorts trans eller vad det heter då jag bara kan sitta och kolla rätt ut i luften och bara sitta helt still, inte prata inte röra mig inte höra vad som händer  runt om och bara tänka, ganska läskigt känns som  man somnar för en stund typ.
menmen nu ska jag nog göra oboy!  mums!
och imorgon kanske ja följer med tobias på jobbet en stund men de får vi se =)
puss sålänge
<33

FÄRDIG!

sådär nu e jag klar och nu ska jag få skjuts av pappa hem till camilla där hon jag och Jonna ska ha ett litet "möte" eller vad man ska säga, om vad och så får ni inte veta riktigt än, mohaha!! ;)
puss


ska ta mig upp från denhär skiten och bara gå vidare, starkare än förut, okej?! behöve erat pepp och era ord dock!


FRIII

känns lite bättre nu men de e fortfarande tufft, friends forever får det bli även  om de säkert kommer kännas fucked i början, men man får la göra den bästa av saken.
men hörrni guys, jag är heeeeeeeeeeelt fri, ingen på G så kom och ta mig och charma mig om ni kan ;) skämtosido =)
tror jag lägger pojkvänn på hyllan för ett tag, för ja klarar inte av att känna mig såhär alltså, om de inte kmr ett rikigt charmtroll, fast sånna fiinns ju iof typ inte menmen ;p
puss



friiii som en fågel


RÄDD

ja jag e vaken, har bara inte orkat skriva.. vill bara sluta tänka, går det?? känner mig så utnyttjad och äcklad så vet inte va jag ska ta vägen..
är ännu mer rädd nu, för nu e ja ine bara rädd för förhållanden, nej nu e jag rädd för kärleken helt och hållet, bara ta mig härifrån tack??
bye

BYE

fan går och lägger mig, inte för att jag tror ja kmr kunna sova men värt ett försök godnatt


SÖTNOS!



lilla elina gulleplutt =)


STORT JÄVLA TOMRUM

känns så jäkla tomt inom mig, har så mycket att säga, så många frågor som finns men inga ord att säga det med =/
att ha mammas famn när ja vill känns iaf bra..
varför hamnar jag alltid i kläm och får hjärtat i kras?
e fan inte stark nog
och dehär tog extra hårt för de känns som jag rivit upp vartenda jävla sår som nästan va helt läkta.
tillbaks på ruta ett eller vadå?

....


fan pallar inte sånthär!! är inte gjort för sånt!orkar inteeeeeee!! vrf jag?! :'(


ELINA!

sådär, nu har elina den fina och alla andra precis dragit, gonna miss them! vi träffas ju inte så ofta så  :/ menmen de får vi la ändra på tycker jag!!



Och nu väntar jag på sötnosen victor istället haha puss


BLODET DROPPAR, BLODET DROPPAR...

uschusch, hatar dehär att jag alltid blöder näsblod när jag är/har varit förkyld, hatar näsblod de e så jävla äckligt, har blodfobi och kommer de från näsan blir det värre haha!


PÅVÄG UPPÅT

tjabba de e lite bättre idag och fick ngr goda skratt igår tack vare min tjejor och ngr av mina grabbar så de e härligt! älskar allihop och de vet ni! =)
Dock e jag fortfarande väldigt besviken på en person och han vet själv vem han är och precis som du säger så har jag all rätt i världen att vara besviken..

Iaf så har jag precis fixat mig och jag har gosat med lill-kusinen Elina hela dan, skit mys verkligen! och nu sover hon men nu får ja vänta på victor istället om han nu kommer, fast de e iof ett ganska bra tag kvar innan han kommer för han åker från sig vid 1, och e här vid 14:12 menmen ja behöver ju inte stressa iaf ;pp
usch nu börjar hungern komma, har inte ätit sen lunchen igår, aja baja!!
puss


mongo bild men vafan orka bry sig (a)


FREDA DEN 13, OJA!

hänt lite grejer ikväll så kommer inte skriva mer ikväll
puss


SCHOOL

tjabba sitter i skolan nu och hostar för fullt haha! kanske dax för en till kur hostmedicin snart eller ;pp
har iaf jobbat så långt jag kunnat i mitt bås så antar att jag kan åka hem strax =) idag kommer lill-kusinen och companie tillbaks till oss påvägen hem, så kanske kan gulla lite med kussen beroende på när dom kommer för 17:43 åker jag hemifrån hem till victor där ja ska va ca 3 timmar innan han ska sova och ja ska åka hem, känns ju lite surt men 3 timmar e la bättre än inget I guess ;p bara vi inte gör ngt tråkigt för då får ja damp ;pp
aja time to talk to lärare lennart haha puss

...

fan va jag hatar sånthär asså!!! :(
godnatt


ANONYMA AA ELLER??

hörru babe, våga visa vem du e först :) antar att du kan gissa dig till att ja menar dig, puss på dig :)  
-.-


HOSTMEDICIN<3333

sådär, hemma från läkarn igen då :) tog typ 6 minuter där max :P gick in, han kollade i halsen, lyssnade på lungorna, skrev ut recept, och sen klart ;p
så nu har ja min älskade hostmedicin Cocillana-Etyfin, niiice! =)
aja nu ska ja bara ta de lugnt och bli frisk, imorgon MÅSTE jag till skolan! får inte hamna efter i målerit för de blir så mkt att ta igen då..
puss


SJUKLING

tjabba! jennifer är en liten sjukling idag och är hemma från skolan =( varför? Jo för att ja har hostat sönder hela natten, har knappt kunnat sova för ahr vaknat hela tiden av denhär jävla hostan.. och när ja vaknade så hade jag krupp hosta, sån hosta som i vanliga fall brukar försvinna när man är ca 3år men inte i mitt fall (a) haha!
så det är trögt att andas också uschusch, men ska strax sätta mig på bussen och sen åka till mammas jobb för därifrån ska vi sen åka till en docktor så att jag kan få recept på hostmediciner jag behöver!
menmen time to go!
puss

LÖÖÖV THEM!

blir inte så mkt uppdatering när ja mår såhär som ni kanske märker, har iaf inte gjort så mkt ikväll förutom badat ;pp
men nu ska jag ta en kur nässpray och en tablett mot hostan, 1 glas c-vitamin och sen sussa men godnatt på er! pusspuss

och en sak till, I just lööööööv my new nails! ;)

puss<33


NAGLAR!

precis fixat naglarna! guud så nöjd jag e!! tack pernilla!! =)


ser dock mycket bättre ut i verkligheten men så e det la med de mesta ;pp

dax för middag nu puss


SVENSKA B

tjabba! sitter på svenska nu, förkyld som ett jävla jon haha ;pp
Orkar inte skriva så mkt men längtar som fan tills efter skolan då jag ska fixa mina naglar! wiho! =D
puss

NATTINATT

nu ska jag äntligen sova, blev inte så tidigt som ja tänkt, va ju mycket som skulle göras, pland annat ta bort gammalt nagellack och sånt, jag ska ju fixa naglar imorgon! =D guuuud så jag längtar!!!!
men vi hörs imorron då pusspuss

SKA BLI FRISK!

sa ju att de inte kommer bli så bra uppdatering (a) haha, somnade direkt efter middan vid 7 och vaknade nyss så de känns ju himla bra, noot (a) men ska gå och lägga mig helt för kvällen snart, för somsagt de e när kroppen sover som den jobbar för att återställa sig som mest då den inte har ngt annat att tänka på ;) titta vad jag kan haha!!

Så ja just nu sitter jag här men ett glas c-vitamin, ett glas te med honung som har mynta i sig, skit äckligt!!!! menmen de behövs ju så får pina i mig ;pp
sen har jag två mandariner också, skaaaaa bli helt frisk innan de bryter ut helt! kanske ni märkt att jag bestämt mig för?? ;)


Fuck alla virus! jennifer skaskaska bli frisk!!! =)


FÖRKYLD.. IGEN..

tjabba kom precis hem , åkte till karolinska med camilla efter skolan och höll henne sällskap =)

Skolan började iaf med redovisning som gick bra som tur va, hatar redovisningar haha menmen ;pp Sen på engelskan så fick ja reda på att jag fick VG på mitt muntliga så de e härligt.
Aa sen rullade dan på som vanligt förutom att jag hoppade över idrotten då jag blivit grymt förkyld och har ont som fan i halsen =/ Hata vintern!! alltid sjuk då, bläblä!
Men ska knarka c-vitamin, dricka mycket vatten, äta frukt och vila och försöka få bort dehr skiten innan det bryter ut ännu mer för de har ja inte tid med... dock så blire nog ganska sugig uppdatring idag menmen så får det va hahah!!
puss

SHOPPING



Där var underkläderna jag köpte, nice va? =)
aja nu ska jag sussa, natti pusspuss


SUCK

att du aldrig bara kan vara glad för min skull... tack du.. bara jävla massa klagande...


SHOPPING =)

tjabba! upptagen idag eller vad ska man säga haha! vaknade, fixade mig, åkte till ungdomsmottagningen sen till skolan, gick hela dan, sen till huddinge med camilla och käka McDonals, sen stan där jag köpte underkläder, 3 bh:ar och 2 string fick ja med mig så det är nice =)
Sen gick vi runt lite i stan och nu kom jag nyss hem, ska väll strax äta innan jag typ ska lägga mig i sängen och ta de lugnt I think =)
men vi hörs senare=) bilder på underkläderna kommer också så klart! dock inte när jag har dom på mig ;) haha!
puss<3

...

Godnatt....


VIDEO FRÅN IGÅR ;)



dans på hög nivå ;) haha!!


BILDER FRÅN VÄSBY!

Nu kommer lite bilder från gårkvällen, vill ni se flera så får ni bara kolla på facebook =)


IRRITERAD

hejhej, kom precis hem men orkar inte skriva eller ngt, e trött, seg och ganska så irriterad just nu. skriver senare...
puss

SHOPPING

ska åka om typ 20 min så kan passa på att berätta vad jag shoppade igår ;) jo det blev, hårinpackning, smink, strumpor, hårspray och sen också en tunika/"klänning" som jag även hade på mig igår så senare när ja lägger upp dom bilderna så får ni ju se hur den ser ut på, men här är en bild bara på den =)



Den ser dock bätre ut irl ;pp


BYEBYE



Jennifäär is räääddy! Så ska strax dra I tink, dehär lär väll bli mitt hejdå inlägg eller något haha!
ska bara höra med victor och lite så när han är i stan så att ja inte får stå där ensam hur länge som helst ;p
men när jag kommer hem sen få får ni lite bilder från igår, eventuellt en film hihi ;p
puss


091108

tjabba! vaknade för ca 1 timme och 45 minuter sen, skönt att sova ut!! nu ska jag fixa mig och sen åka till stan och möta victor så ska vi gå runt lite där istället för att bara ligga hemma :)
men skriver sen innan jag drar somsagt pusspuss

TACK!=)

Kom precis hem från en helt underbart kul kväll i väsby vi va inte många alls men fan vad kul vi hade, det blir ju vad man gör det till right?? så dedär ska garanterat göras om!
Och ja vill däremot flytta till väsby!! =D fett sköna människo, blev typ vänn med alla bara påvägen ner till stationen, blandannat min och patricias nuvarande bästa vänn Johan hahahah! eller hur var det ;)

ALLMÄNA IDROTTSKLUBBEN AIK, VI ÄR ÖVER ALLT Å DE E INTE NI, FÖR NI E DJURGÅRDSJÄVLAR!!!

Aa fan vad man sjungit aik ramsor ikväll asså, riktigt härlig kväll! me like!
men godnatt puss!!


VI VANN!!!!!

Vi vann!! dubbeln är våran! vårt guld! åh fyfan vad härligt!!!



Och nu åker jag! pusspuss


ELINA!



Lilla elina heeeelt faschinerad(stavning?) av sköldpaddan peutor! =)


FÄÄRDIG ;)

färdig! =) och aik leder!! =D wiho! fyfan va glad jag e! nu gäller det att vi håller ledningen också!! =D

Nu ska ja kolla klart på matchen och kanske släng i mig en macka eller något samtidigt innan ja sen ska be pappa skjutsa mig till patricia därifrån vi sen tsm ska åka till festen i väsby =)
nice va?
wie så glad jag e idag! =)


Wiho!


AIK - GÖTBORG

hejhej är föresten hamma från stan, men har inte riktigt tid att skriva! aik-göteborg på 4an ju och vi kan vinna cupen också och få ett till guld! =D så de missar man ju fan inte iaf! =D men måste typ börja fixa mig nu samtidigt skit jobbigt  vill ju bara titta ;pp
ska prata med pappa också om han kanske kan skjutsa mig till patricia sen så vi kan åka tsm :)
aja ska kolla nu puss


FÖR KORT =(

fääääärdig haha! nu ska jag höra med patte hur långt hon kommit, vart vi ska shoppa och när vi ska dra, är så glad idag känner jag =) så det e ju bra!
Allt e så uppåt, nu gäller det ju bara att man hittar vad man ska ha =)
Dock blev mitt hår alldeles för kort igår, *snyfft* jag som vill spara till super duper långt hår, haha nej men till lagom långt iaf, så nu får jag hoppas på att det sätter en jävla fart och växer fort som fan, och jag ska börja klippa mig mycket mer regelbundet nu också så att håret kan växa och inte gå av hela tiden pga slitna toppar, så ska väll prata med syrran och boka tid för nästa gång så jag får in det regelbundet =)
puss

 


TOPPEN DAG

hejhej, har sagt hej då till alla mostrar och morbror och kusinen och allt va det nu var och tagit en dusch så nu ska jag börja fixa mig och sen bestämma med patricia om vart vi ska mötas =)
Kommer bli en riktigt nice dag idag känner ja, jag menar vad är bättre än att först ha sovit 12 timmar sen gosa med en liten bebis sen shoppa och sen fest :O finns ju inge bättre dag ;) och vara med patricia såklart! vi har ju garanterat en maaaaassa att prata om nu alltså haha! så kommer nog bli sjukt kul tror jag =)
aja dax att sminka sig puss

BILDER FRÅN MÅLERI =)


Rummet jag målat =)


Mitt egna tryck =)


SATAN! :O

hahaha shit e helt chockad alltså, som ni märkte så blev de ju ingen mer uppdatering igår men de e fan inte konstigt alltså, ja la mig i sängen vid 20 och kollade på idol men syrran och sådär och jag minns att jag hann se alla sjunga och sen blev de helt svart, så jag somnade alltså runt 21 och vaknade nu, haha galen eller vadå? :O
men fan vad skönt det var då! tänk om man kunde sova 12 och en halv timme varje dag, skulle ju inte sitta fel ;)

Vad händer idag då? Jo nu ska jag vänta på att patricia ska smsa att hon har vaknat och sen så ska vi fixa oss och dra iväg och shoppa, wiho! får se om de blir i stan eller i något inne centrum med tanke på vädret ;p menmen, funderar på att kanske börja fixa mig redan nu så att jag kan ta det extremt lugn, vore ju skönt =)
Aja först och främst ska jag iaf göra en kopp kaffe =D pusspuss

HEMMA!

Tjabba! har ägnat närmsta 30 minutrarna till att få msn att fungera, vanliga hade slutat fungera och ja var tvungen att installera msn live och lite så som jag inte hade gjort än, efter jag vet (a) men du har jag det, wiho!! haha!

Jag har iaf varit hos Jessica och klippt mig och jag har även ändrat dag då jag ska fixa naglarna så ska fixa dom på onsdag istället, tror jag ska ha dom laga långa, men rosa tippar och sen något svart möster på en av naglarna, tror de kan bli riktigt nice, hon nageltjejen ska få hjälpa till med lite ideér så blir det nog skit bra! längtar somfan alltså!

Ikväll kommer ju min farbror John, hanns tjej och deras lilla unge elina, alltså min kusin hit! längtar som fan till det också! och imorgon shopping hela dan och sen fest på kvällen, och söndag vara med victor, kan det bli en mer perfekt helg eller?? tror fan inte det, me like!! =D

Och angående klippningen så klippte jag ju bara topparna och de blev skit nice :)
puss

(bilder kommer snart från målerit)


BETYG, DEKORATIV MÅLERI =)

Tjabba! som ni märkte så hann jag inte skriva imorse ;) men i tid till skolan kom jag iaf, vi var bara typ 5st här från klassen idag och i har jobbat på som fan! har nog aldrig jobbat såhär bra och mycket på en och samma lektion haha! så nu e jag klar med allt och 1 timme kvar tills vi slutar, men får gå om ja vill, bara det att jag ska ju till frisören (Jessica) och åker ja nu finns ju risken att ja får sitta där hur länge som helst ;p

Aja vad har jag fått för betyg då?

Invänding målning: VG
Dekorativ måkeri A, sparmålning: VG
Dekorativ måleri A, schablonering eller hur fan de stavas(a) : MVG
Dekorativ måler A, streck: VG+
Så samanlagt för denhär kursen fick ja VG+


Är väldigt nöjd faktiskt, fast det stör mig att om ja hade fixat 2st små saker som ja själv störde mig på men som ja försökt fixa flera ggr ochsen gett upp, om ja hade fixat de så hade ja fått MVG haha, menmen sånt är livet eller vad säger man ;)
nu ska ja nog ändå kolla bussar och sen åka..

(bilder från målerit får ni se ikväll (= )


GODNATT!

ska lägga mig i sängen och vänta på att naglarna ska torka innan jag sen ska sova:)
Men vi hörs imorgon pigga och glada! får ju se om ja hinner blogga på morgnen, har ju mkt hår att platta imorgon eftersom ja går och lägger mig med blött hår idag haha!
puss och godnatt!

MÅLA NAGLAR =)

Nu har ja duschat, borstat tänderna och fått på mig pyjamasen så nu sitter ja hr och målar naglarna, fick äntligen tummen ur arslet och gick och tvättade bort de röda nagellacket som ja hade på halloween då jag var djävul haha, hade inte orkat ta bort de tidigare.
Dock behöver ja ju inte måla naglarna så super noga nu eftersom jag ska göra gele naglar på torsdag, wie! längtar som fan!! =)

Efter ja duschat och tagit på mig pyjamasen så ställde ja mig i spegeln för att borsta håret och min första tanke va, jag MÅSTE SOLA! uschusch hatar när man blir blek, tycker de e mycket snyggare att vara brun, visst man behöver inte va så brun som man e på sommaren för då har man inget att se fram emot då haha, men man behöver ju inte va kritvit heller bara för att det är vinter liksom ;)
aja nu ska ja måla vidare ;)
pusspuss


Liten cam bild från i fredags innan vi blev hämtade av tobbe =)


BOMBNEDSLAGET BORTA! :O

sådär då har jag storstädat heela rummet tog ju sin lilla tid, bytte även sängkläder så ska strax duscha innan jag ska sova så att det blir extra mys, älskar att lägga mig i en säng, nyduschad och nybäddat, och bäst är de ju när rummet e nystädat som de e nu också =) allt blir så rent ;) haha!
Dock så skulle ja ta en powernap vid 5, men någon jävla power blev de minsan inte, vaknade inte av klockan så vaknade vid halv 8 (a)

Juste mina pengar kom in på kontot idag och vet ni?! jag fick extra betalt!!!!! =D wiho! fick 6700 plus lite till så känns skit bra!
Ska shoppa på lördag då, måste köpa in allt som behövs, som saknas här hos mig och de har ja behövt göra men aldrig haft pengarna men nu har jag dom ju ;) och imorgon hinner ja inte shoppa för direkt efter skolan så ska jag till jessica och klippa mig och sen så ska jag hem och tvätta en jävla massa och sen kommer min minsta kusin Elina hit, hon som inte ens är ett år än, som jag fick träffa första gången i somras, så jag ska mysa galet med henne såklart!! får se om ja kanske hittar på ngt på kvällen där också, de märker vi =)
aja dax för en dusch nu då =)
puss!



BLÄBLÄBLÄ

Tjabba! kom precis hem från skolan och nu ska jag äääääta!!!
Har dragit på mig mjukiskläder precis, så himlans skönt!
Men vadfan är det för väder vi har då? jävla piss väder! usch vad jag hatar det här, regn blött, kallt och blöta fötter, bläää säger jag bara, jag saknar sommaren =(

Aja äta, kanske powernapa, städa och sen kanske mysa upp sig i sängen med tända ljus och så, om man ändå hade en sötnos här att gosa med också, men de har ja ju inte idag ;pp
puss

SKOLAN

hejhej, sitter i skolan och har målerilektion, har jobbat som fan idag så nu är jag seg och behöver en paus, eller en kopp kaffe men har inga pengar med mig -.- haha.
Idag när ja kmr hem så ska jag ju storsätda rummet, men frågan e ju om ja kanske tar en liten powernap först, är så satans trött! och ikväll när ja inte har något jobb att göra så kanske jag till och med kommer i säng i tid ;pp

PENGAR RULLAR IN SOM DOM SKA, DET GÅR BRA NU (8)

aa det är ungefär så jag ligger och tänker om och om igen haha! känns så jävla bra nu alltså! trotts att ja inte ens fått pengarna på kortet än så känns det grymt, om det ordet ens räcker till att beskriva hur de känns;pp
Jag har iaf nu bokat tid hos firsören(syrran) på fredag och sen torsdag nästa vecka så ska jag dit och fixa naglar, för hon har ju tagit in e nageltjej på sin salong som är där en gång i veckan så det är nice! =)
kolla gärna på hennes hemsida bar klicka på länken salongvariant.se så kommer ni dit och trycker ni sen på prisexempel så kommer även priser och sånt upp och nummer för tidsbokning och allt finns där, super! (y) =)
aja nu måste ja fan sova! puss

SÅ SKÖN!

hahah sitter här och skrattar lite för mig själv (a) Nämligen så att ellen i min klass skrev tiill mig på msn att hon hittat min bil! wtf tänkte jag och bad henne skicka, och titta på den hahaha! så jävla skön, men den va ju fan söt, tkr ni inte?? haha!


PUH! WIHO KLARKLARKLAR! =D

Sorry för den sjukt dåligt uppdateringen idag men denhär dan har inte vart så jätte kul;p börja med att försova mig, kommer till skolan trött som en zombie, plågar mig igenom dagen, hem läsa lite ur boken jag läser på svenska, somnade i sängen, vaknade, jobbade, åkte iväg på träning och sen hem igen och fortsätta jobba.
Men vet ni?! e så jävla glad nu när allt är klart för imorgon, på fredag eller på måndag så kommer 6352 kr sitta på mitt konto och fy satan vad det kommer kännas bra!! =)
Och de sköna e det att om man plusar ihop alla timmar ja jobbat så blir det ungefär som 3 hela arbetsdagar och det är fan ingenting, så e grymt jäkla glad nu, dehär behövdes!!!
Så imorgon ska jag ägna tiden åt att städa mitt rum som ser ut som aa jag vet inte vad, inte ens bombnedslag räcker till för att beskriva det, så imorgon ägnar jag några timmar åt det somsagt.
menmen nu ska jag fixa mig för natten tror jag =) puss



En broschyr..


Wiho alla klara! =D


I'm the best!! =D

puss


NATT

godnatt!! puss


JOBB JOBB OCH JOBB=D

hejhej =) har inte badat ännu, blev inte riktigt som planerat för syrran kom hem och snodde badkaret.. suck.. de gjorde inte direkt min dag eftersom jag hade planerat menmen, har istället jobbat tills nu, så ska ta en liten paus nu och bada och så och sen så kanske jag fortsätter jobba men vet inte riktigt annars gör ja dom 2000 sista imorgon innan jag ska träna =)
dax för bad! =D puss

TIME FOR WORK! =)

tjabba! kom hem från skolan för en liten stund sen, har hunnit äta en macka bara=) så nu ska jag börja med att  jobba i ca en timme och sedan ta mig ett riktigt varmt skönt och avslappnande bad, sedan ska jag fortsätta jobba, blir nog till att jobba hela kvällen tror jag, helst vill jag ju få klart allt idag för då har jag ju 6400 plus lite till och det är fan inte fel det asså =) men annars får ja ju göra klart resten imorgon somsagt.
Och jag hoppas verkligen att ja får pengarna såfort jag e klar, vore ju sjukt bra för då kan jag handla allt jag saknar som jag börja få lite smått panik över haha! plus att jag ska fixa naglar som jag längtat efter hur länge som helst! wie!
aja time for work! puss

FÖRSOVIT MIG -.-

godmorgon! försov mig idag, uschusch, men nu sitter jag här fixad och min buss går om 15 min, fixade mig på 25 minuter så de va ju bra det iaf ;pp
men att ja försov mig har ju sina anledningar iof menmen, idag när ja kommer hem ska ja börja med att duscha och sen jobba på som fan och sen blir det en tidig sänggång, inte för att jag brukar kunna hålla det till en tidig sänggång när jag säger det men nu ska jag fan lyckas!!! =)
aja ska borsta tänderna nu puss!!



REN LYCKA!



Åh sån ren jävla lycka känner jag just nu!! =) men trotts glädjen så blir det sängdax nu, måste ju orka med skolan också ju! =)
Och sen efter skolan ska jag jobba häcken av mig fyfan för då jävlar, när jag e klar med jobbet får jag mina pengar så behöver förmodligen inte vänta tills den 25, så då har jag snart över 6400 åh så jävla nice! fyfan va ja e bra! haha!
godnatt puss!!


FYVERKERIER FRÅN RÅSUNDA! =D


SM GULD, SM GULD, SM GULD SM GUUUUULD!


GULDFIRANDE!!!!!

Kom precis hem från Råsunda! =D vilken lycka asså! man kan inte beskriva i ord hur man känner när man står där och firar guldet! SM GULD! fy satan va niiiiiiiiice!!!!!!!!!!!!!!
Så jävla underbart! Älskade AIK!!!!!! LOVE!!

Och kommande år blire årkortet för mig och Jennie, då ska vi stå där på läktaren på matcherna och bara hejja på som fan! så jävla nice det kommer bli alltså! =D me love!! =)



Videoklipp kmr även snart! =D


BYE!

sådär ska dra nu puss på er!!


GRATTIS MAMMA!

hejhej, är hemma nu, som ni kanske förstår så åkte ja ju inte direkt hem efter skolan, nej jag åkte och köpte en present till mamma som fyller 51 idag, GRATTIS!! =)

Sen har jag tagit hand om disken och hunnit städa badrummet så de e nice =) rummet hinner jag dock inte med för jag ska äta nu lite och sen klockan halv 7 så ska jag möta upp Jennie i sundbyberg så ska vi gå till råsunda där vi ska va med på guldfirandet! kommer blir riktigt nice tror jag! =D
aja nu ska ja äta och sen fixa mig lite, pusspuss

SOM ATT DU E FINARE ÄN ALLA ANDRA??

tjabba! sitter i skolan nu och ska ha datakunskap! nice va? =) nej inte direkt -.-
måste bara berätta om en grej på tåget, va en tant som klev på så tog hon upp en tidning, så tänkte ja: vafan ska hon itne sätta sig innan hon börjar läsa tidningen?? och vet ni vad hon gör?? hon lägger tidningen på sätet och sen sätter sig på den, som att hon vore finare än alla andra, shit asså.
Var bara riktigt töntigt att se...
aja nu klagar data kärringen pusspuss

WIHO!

godmorgon! jag är upp i tid och helt färdig nu! =)
hinner inte skriva så mkt med tanke på att jag ska gåtill bussen om 2 min :) men de va skit svårt att sova igår, somnade runt 2 inte bra det.
Men kom upp imorse med lite hjälp av camilla och victor, så tack så mcyket mina guldklimpar :)
puss




MYCKET TANKAR!

ska gå och lägga mig nu skola imorgon igen.. vet dock inte om ja kommer kunna sova, så jävla mycekt tankar i huvudet just nu...

och måste säga fan vad jag ångrar M.... han har verkligen total förstört mig, e så jävla rädd för förhållanden så de finns ju inte :/ ni vet i vanliga fall brukar man ju tänka: åh gud vad bra ja skulle må med den, och gud va lyckliga vi skulle vara och blabla, men allt jag kan tänka är? tänk om de blir fel, tänk när de tar slut, hur det tar slut, hur dåligt man kommer må, det är allt som ja kan tänka på när ordet förhållande kommer upp och de e så jävla jobbigt..
Vill våga sattsa men något i mig säger mig att jag inte är redo.. och de känns så jävla fel... =/
tänk att en liten osäker person kan få en att typ få men för livet, tänk att en person som från början fick en att må så jävla bra, i slutändad kan få en att må så jävla dåligt att man till och med blir rädd för förhållanden när man gillar ngn annan.
men antar att det bara är att låta tiden ta hand om allt, eller?

aja mycket tankar somsagt, godnatt <3

KLAR FÖR IDAG =)

tjabba! klar med allt jobb för idag, men uscha vad ont jag har i ryggen nu, har suttit som ett jävla mongo, menmen pengar e nice =D HAHA!!
Imrgon ska ju pappa somsagt ta hem mer jobb till mig så det blir rikigt nice, ska jobba så mycket som ja bara hinner =)
Mamma fyller ju år imorgon också så vi ska ha gäster och så här då, så för mkt kan ja ju inte jobba dock, eftersom jag måste hinna sova också(a)
Men har ngr dagar på mig på minst 5000 ska jag tjäna ihop och de är minst! ;)

Skola imorgon då, inget jag ser fram emot... en veckas till lov skulle vara perfekt!! men de lär ju aldrig hända så ;p märks det att jag är skoltrött?? hm ehm JA! vill börja jobba istället.... men vill ju samtidigt gå ut skolan, vill ju ta studenten liksom ;) haha
nej gud vad jag längtar tills lönen på det jag gjort kommer (a) vill shoppa (a) haha!!
puss!

SÅN JÄVLA LYCKA!

finns bara en sak som ekar runt och runt i mitt lilla uvud och vet ni vad det är??
- SM GULD, SM GULD, SM GULD, SM GULD, SM GUUUUULD!!
- när aik tar sm guld när aik tar sm guld!! (8)
hahaha ja jag e glad! (a)

Nu har jag iaf gjort 1000st till sånnadär grejer till tele2, så nu har jag 1000kvar och de tar ca 1 timme så ska göra det vid 8 typ :)
Sen när jag gjort alla så har jag tjänat 4400 så jäääävla nice! =D och sen ska jag be pappa ta hem flera så jag kan tjäna ännu mer, helst 2000 till för så har jag tjänar 5200 och de tackar man fan inte nej till iaf ;pp haha!!
aja nu ska jag torka och plata håret sen jag badade =) pussar!


I feel like this right now!! =D


SM-GUUUUUUUUULD!! =D

Så jäkla underbart!! vi tog sm-guld åååh finns inga ord att berskriva den känsla!! wiho! love it! vi äger! yesyesyes =D


BADA =)

Nu har jag gjort 1000 ark på 1 timme, skit bra! =) så nu ska jag hoppa ner i ett varmt och skönt bad och ni får inte följa med! ;)
pusspuss


GODMORGON!

godmorgon!! (a) haha!!
Vaknade nyss, känns ju väldigt smidigt liksom... -.-
Just nu sitter ja här och äter flingor och väntar på att mitt kaffe ska bli klart så jag kan börja jobba =)
Ja tänkte så att ja gör 1000 ark sen badar sen gör 1000 till och sen gör ngt annat och sen 1000 till och sen e jag klart så det blir nice! =)
aja ska käka upp nu puss!!

GLÖMDE NÄSTAN!!

Juste kom på en sak precis innan jag skulle stänga av datan!!
Ni måste ju se vilken söt och underbar bästa killkompis jag har! han är helt enkelt bara bäst! =D



så jäkla söt! och fan vad jag saknar dig också! men nu har vi bestämt att vi skaskaska träffas snart så nu får de fan bli av också!!!!

(vet att ja råkade skriva mig istället för dig, men ja ändrade det ju (; haha!)

 

gonatt


NATTI

tjena skitar! =) nu ska jag göra lite mera jobb för tele2,( mera cash till mig) ;) och sen ska jag faktiskt sussa men vi hörs imorron =)
pusspuss

RSS 2.0