Dålig!

Nej jag får skärpa mig nu ju har blivit jätte dålig på att skriva men det kan ju dels bero på att jag inte haft riktigt tid för datan på senaste.
Men när jag fått internett till min laptop så tror jag och hoppas på att det kommer bli bättre.

Aja nästan allt är klart i skolan nu så jag väntar på att få höra betygen i allt och lite så.
Aa har inte så mycket mer att skriva för jag orkar inte skriva om dagarna som jag glömt och idag så har det inte hänt så jätte mycket faktiskt och nu ska jag snart sova.
Imorgon ska jag förmodligen vara med Alex och på kvällen ska jag sova hos tvillingen och sen på söndan så ska jag åka och hämta kusinerna sanna och matilda också ska camilla hämta tindra så ska vi vara barnvakt åt dom inne i stan, det ska bli sååå kul och längtar så mycket efter mina små solstrålar så :)
aja puss och hej<33

Laptop =D

I förregår när jag skulle skriva blogg så funkade inte bloggsidan så ja kunde inte skriva då tråkigt nog och igår så var jag med Alex och när han åkt var klockan vid hal 11 och då var ja tvungen att plugga så jag får skriva om dagarna idag istället så fast de får gå fort för snart ska jag tillbaks till skolan också.

Förregår:
Vi hade orientering med skolan eller aa årskurs 9, och ni som känner mig vet att orientering inte är mitt starkaste ämne men förvånade nog så gick det faktiskt bra, jag sitter ju somdagt är och skrivier så haha!
Nej men det gick faktiskt bra.
Efter orienteringen så gick jag, julia, jasmine, emil och sebbe till lidl och köpte varsin dricka att svalka oss med eftersom det var sååå varmt att springa runt i den brännande solen. När jag kom hem så såg jag att de stod en motorcukel utanför och det visar sig att det är pappas, så han har köpt den i helgen.
Jag dushade och åt och lite senare kom mamma och pappa hem och då åkte jag och mamma och köpte en laptop till mig =D
Det är så mycket skönare med laptop än vanlig data och jag har alltid älskat knapparna på laptop för dom e så sköna och låter härligt och är ändå tysta.

Igår:
Det började med att jag kom 25 minuter försent till skolan för att jag inte kunde hitta mina hemma nycklar men när jag väl kom till skolan så gick jag till min NO och ordnade så jag fick VG i min kemi igen så nu har jag det! =D och sen lite senare på dan så fick jag reda på att jag inte behöver göra matteprov på torsdag för att jag har redan höjt mig till VG i matten fatta skönt! =D efter det var jag riktigt glad!!
Ja och efterskolan så var jag och Alex hemma hos mig och myste:)


Nu måste jag dra tillbaks till skolan, jag har bara SO och svenska kvar men på svenskan ska jag ha redovisning om sjuksköterskor så får hoppas på att det går bra tihi =)

<33

lite bilder

Shopping med camilla:



Spexfoto:


Trött.

Har ganska så precis kommit hem från stavsudda. Det är så mysigt att vara där men nu är jag verkligen gryymt trött så ikväll kommer jag nog sova riktigt gott.
Helgen har varit helt underbar och jag har jobbat för det mesta.
Natten från igår till idag var däremot inte den skönaste, både jag och camilla vaknade nästan hela tiden och jag vaknade klockan 2 av att det forsade blod från min näsa, jag vet inte varför men det blödde iaf grymt mycket.
Har aldrig blött så mycket näsblod iaf. Så de va itne så trevlig natt direkt men om man tänker på hur ja haft deti helgen så har det varit riktigt underbart :)
Jag har faktiskt lagt in bilder som jag hade på kameran så ska lägga ut bilder som jag lovat att göra.
Men först 2 bilder från helgen.





Btw imorgon får jag min laptop =D


Helg :D

Just nu sitter jag i soffan på norra stavsudda men camillas laptop i knät.
Men först ska ja berätta en sak om igår morse som jag aldrig skrev igår.. När jag vaknade igår så upptäckte jag till min förskräckelse att min näspiercing låg breve mig i sängen den hade alltså åkt ut under natten och hål i näsan växer igen på bara ngn timme och tänk er då en hel natt så ja självklart hade jag inge hål kvar!
Jag blev skit sur och sparkade foten i golvet och skrek fan och sen va ja så sur att ja tänkte nej ja tänker fan inte betala för att göra ett nytt så envis som jag är gick jag och hämtade en nål och tvättade den och sedan tröck jag in ett nytt hål i näsan. Det gjorde SJUUUKT ont så de till och med kom tårar av smärtan men jag e envis somsagt så när jag väl fått igenom nålen efter ca 5-10 min så gick jag och hämtade läkningspiercingen alltså den jag hade i precis när jag tagit hålet i julas eftersom den e mycket tjockade och man ska ha den när hålet läker också tröck jag i den som gjorde minst lika ont som nålen. Men nu sitter iaf den i och behöver nog sitta där i några veckor så hålet får läka om igen. Tillbaks på ruta ett haha!
Jaja idag hade vi spex foto i skolan, Jag var djävulen tsm med jasmine och Julia, jag lägger upp bilder senare när jag kommer hem
Jag skulle egentligen slutat kl 12 idag men eftersom jag skulle med tåget för att sedan hinna med båten hit till skärgården så fick jag hoppa över min sista lektion så jag åkte hem och packade ner det sista och sedan tog jag min packning och åkte.
Jag mötte camilla i T-centralen och så åkte vi båten sen och på båten pluggade vi nästan bara hela vägen och när vi sedan kom fram så bar vi upp väskorna till huset och sedan gick vi ner till Morfar Göran och jobbade.
Vi sjösatte två stycken båtar och tvättade + polerade en av dom och sedan fick vi även åka ut med den ett litet varv.
När vi var klara så gick vi upp och åt midda och sedan skrev jag en uppsats på datan och nu sitter jag här och vi ska alldeles strax ut med båten för att räkna båtar haha ni fattar säkert nada men vi fattar och de e det viktiga ;)
Jaja nu ska ja dra så pusspuss skriver mer ngn annan gång :)<33

Bakdag :)

Idag hade vi hemma arbetsdag så vi jobbade hemifrån. Jag har bara gjort lite so för jag har inte haft ngn större lust att göra något mera idag.
Just nu sitter jag hos camilla vid hennes laptop (jag ska få en lika dan på måndag) =D
Vi har precis bakat chockladmuffins till i helgen då jag ska till norra stavsudda.
Och just nu står morotskakan i ungnen också, så onyttigt men såå gott.
Längtar tills camilla och jag flyttar! gud så kul vi kommer att ha gumman =D
Jag sak strax ta tunnelbanan till sumpan och sen tåg till jakan och där har jag sedan moppen. Jag är lite orolig att den ska bli sönderslagen, ja menar jakan e inte världens bästa ställe att ställa en moppe på men får väll hoppas att den är okej är jag kommer dit.
Jag har itne lagt in bilder på länge men ska göra de när jag orkat lägga över bilderna till datan haha!
jaja nu ska ja sluta skriva puss<33

Gårdagen.

Ja jag tänkte berätta lite mer om igår, hade lite brottom när jag skrev så det blev väldigt kortfattat, men kan börja med att säga att badet blev INTE skönt!
Varmvattnet var nästan helt slut så när ja kröp ner i badet så va de knappt ljummet men ja var ju tvungen att duscha sen och så och jag visste ju att de var det närmsta till varmt ja kunde komma så jag fick tvätta mig i vattnet i badkaret och sen skölja av mig i kall vatten vilket INTE var skönt!!
Ja igår då, de va somsagt de där NO provet som jag tyckte gick piss och sen rullade dagen på och sista lektionen innan lunchen så fick jag och Jasmine göra engelska muntliga nationella. Vi fick G/VG så jag tycker det inte gick så bra, men ja kanske kommer bli höjd ändå så man kan ju hoppas på det bästa i alla fall.
Sista lektionen hade vi matte men vi hade vikarie britt-marie så vi jobbade inte ett piss, men mitt under matten kände ja att de började lukta jordgubbar och visst hade jag rätt haha! Julia och Jessica hade köpt jordgubbar och satt och käkade på så jag smakade lite och sen efter skolan så drog jag till ICA och köpte jordgubbar och när ja kom hem så skjutsade jag Jeanette till sjukgymnasten fast det ÖS regnade så ja var helt dyngsur när jag kom hem igen.
Lite senare var de tänkt att jag skulle hämta syrran också men jag sa att hon fick ta bussen hem för ja frös så jävla mycket. Själv satte jag mig i soffan med mitt duntäcke och käkade jordgubbar och kollade tv tills jag somnade.
Sedan blev jag väkt av pappa för vi skulle äta, vi åt lax mums.
Efter det så kom jag och tänka på dehär med sommarjobb och att jag inte fick de som jag ville ha och då började ja tänka på pengar som jag inte kommer kunna få då :(
Så jag satt och tänkte på hur fan jag skulle fixa det, jag kan ju inte klara mig i 3 månader utan pengar :O och sen kom ja på att mamma lovat mig 2000 spän om jag går ut med 205 poäng i skolan eftersom jag hade det innan jag sänkte mig. Så jag satte genast igång att plugga lite tihi (a)
Om jag får mer är 205 poäng så kommer jag få mer pengar wie!
Och jag får även åka till gotland i några veckor med min andra familj alltså camilla och companie :) De blir inte 7 veckor som de var tänkt men det är ju bättre med några veckor än inga alls.
Ja och idag har jag bara varit i skolan. Jag fick reda på att ja kommer höja mig till VG i tekniken också! =D och sen ska vi jobba nu sista veckorna så jag får mitt VG i kemi som jag hade innan jävla britt-marie fick ta över våran klass så typ 15 i klassen fick ig på ett prov. Men nu har vi Chatarina som är myyycket bättre!
Jaja har somsagt inte slutat än utan har håltimme och börjar om 20 min så ska gå upp och dricka klart mitt kaffe och sen så ska jag åka tillbaks till skolan.
Vi får se om ja hinner skriva ikväll ska nämligen vara med Alex först och sen åka iväg på en konsert med Julia och Alex.
puss<33

Bada! =D

Sitter just nu och borstar tänderna, fast jag ska inte sova riktigt ännu. Jag ska  bada först =D Men jag tänkte om ja bostar tänderna samtidigt som jag tappar upp badvattnet så känar ja ju lite tid ;) haha!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Jag började dagen med ett NO prov som inte gick så specielt bra faktsitisk, jag har inte hunnit plugga på senaste så de känns ju lite dumt men ja kan ju fråga om jag kan få göra om det imorgon kanske men vi får se hur det bli mer det. Idag har jag iaf gjort klart min mindmap och skrivit klart om 3 st sjukdommar som drabbas/drabbar hjärnan. Jag skrev om Stroke, Cp och epilepsi så det ska jag lämna in imorgon.
Skola känns gryyyyymt stressig och jag har lust att bara skita i allt men det gäller att kämpa, kämpa och kämpa dom sista veckorna nu.
Att sänka betygen i nian är ingen höjdare direkt ;)
Imorgon ska jag först vara med Alex efter skolan och sen så ska jag och han åka med Julia till sollentuna och kolla på en konsert som hennes kompis Max är med på.
Det ska faktiskt bli kul :)
menmen badvattnet väntar så.
puss<33

Med alex.

image140Ja efter skola idag så kom Alex också åkt vi hem till mig. Vi kollade på tv först men efter en liten stund så började vi kolla film istället vi kollade på 1408, värdelös film men de va Alex som vill se den haha!
Efter det så åt vi lite mat och sen gick vi ner och kollade på tv och myste tills mamma kom ner med kaffe och lite senare så skulle han hem så jag förljde med honom till jakan och tåget kom precis när vi kommit fram så de va en bra timeing haha!
Ja annars har ja inte gjort så mycket idag.
Hade no prov imorse och de gick ju som de gick men ett G lär jag iaf få.
Nu ska ja typ sova är grymt trött.
godnatt <33

Underbar helg:)

Jag var på Camillas land i helgen, riktigt mysigt var det.
Vi gick upp vid 7 tiden på lördag morgon och gjorde oss i orning sedan åkte vi tåg, tunnelbana, buss och båt till norra stavsudda.
När vi kom fram så gick vi upp till huset och ställde av packningen och bytte om till mjukis kläder för det var sååå kallt! haha! vi tog till och med på oss dubbla strumpor.
Vi tog camillas moppe till affären och handlade lite och sen åkte vi och fikade.
På kvällen sov vi hos camillas mormor Gun. Vi kollade på en film, käkade chips och drack cola tills klockan blev 12 tror jag och sedan gick vi och la oss.
Idag så skulle vi gå upp tidigt för att städa hos camillas morfar Göran men det var så tråkigt väder så vi sov till 10 istället och sedan gick vi upp och gjorde oss i ordning och sen tog vi båten hem igen.
Det var skönt att åka iväg från allt men det var tråkigt att de var så regningt och deppigt väder. Men jag ska ut dit nästa helg också och de sägs att de ska bli bra väder då så man får la hoppas på de bästa :)
Jag orkar inte lägga in bilderna på datan just nu så gör det imorgon eller senare idag.
Imorgon ska jag föresten vara med alex :)

Från balen.

Ja måste som sagt lägga ut en söt bild som ja hittade från balen hahah ;)

image139

:)

Sorry att ja inte skrev igår men kom hem vid halv 12 och då orkade jag verkligen inte.
Jag var nämligen på Rix Fm festival!! =D
Jag mötte camilla på t-centralen vid tio i 6 och då började vi röra oss på kungsan, anledningen till att vi åkte dit var givetvis för att E.M.D skulle vara där!!
Vi trodde ju att dom skulle vara bland dom sissta men vi hade tur så dom var två eller jaa trea egentligen för husbandet spelade ju först.
Vi träffade även sötis Alex och någon av hans kompisar.
När E.M.D kört sina låtar så trängde vi oss ut från alla folk och drog till donken där vi satt i säkert 2 timmar och sen åkte vi hem.

image135image136
image137image138




Idag då, jag slutade skolan klockan 12.00 och då åkte jag hem och sedan till min sjukgymnast.
Det var sissta gången jag var där idag för akupunkturen har faktiskt hjälpt så har inte ont i huvet så mycket på senaste.
Sen iaf så åkte jag till stan där jag och camilla möttes så shoppade vi hela dan! =D
Jag köpte 2 st tunikor till mig + ett par korta jeans shorts och sen köpte ja även en tunika åt min syster för hon hade bett mig köpa en lika dan som jag hade på konserten (kommer lägga ut bilder när ja kommer hem)
Och camilla då ja hon köpte en jävla massa så de tänker ja itne ens skriva hahaah!
Nu e jag iaf hos camilla och imorgon ska vi till hennes land.
Men nu måste jag plugga suuuuuuuuck..
godnatt<3


Konsert! =D

Ja idag hade vi konsert då :) tyckte det gick riktigt bra iaf =D
Jag orkar inte skriva så mycket för är sååå himlans trött nu, det tar på en att stå och sjunga inför publik hela dan alltså! haha.
Om filmen blev bra så lägger ja upp den men om den e dålig så tänker jag inte göra det hahaha!
Sötis alex var och kollade också. De va kul att träffa honom igen för de va ju ett tag sen.
Imorgon ska jag på Rix Fm men tvillingen och kolla på E.M.D =D
Sen på fredag ska jag och camilla då shoppa wie!! och på lördag morgon åker jag med min extra familj till norra stavsudda! de va såå himlans länge sen jag var där så längtar, man har ju nästan glömt bort hur det ser ut.
Men bara nästan, för bra saker stannar på minnet lääänge :)
aja godnatt<33

dålig på att komma på rubriker..

image134Nu sitter jag här och äter middag :)
Idag har jag vart i skolan som vanligt och sen åkte ja till sjukgymnasten och fick akupunktur där :)
Nålarna i min panna:
image133


När jag kommit hem därifrån så satt jag vid datan en liten stund och sen gick jag faktiskt ner och solade i solariet och gud så skönt det var, jag höll på att somna flera gånger men jga lyckades hålla mig vacken i dom 20 minutrena jag solade iaf turtur ;)
Ja sen har jag inte gjort så mycket mer.
När jag ätit klart så ska ja ta mig ett vamrt och skönt bad och sen ska ja försöka hitta ngt att ha på mig på konserten ja ska sjunga på.
Ge gärna tips på vad ni tycker alltså om ni tycker ja ska ha kjol, tunika, jeans eller a vad ni tycker :)
puss<33


en kall måndag.

Ja nu sitter jag hemma på en lång håltimme och ska alldeles strax gå och laga lite lunch, men först måste jag berätta lite saker.
1. I helgen fick ja reda på att jag kommer få pierca naveln efter sommarn!!! =D fatta kul det har jag velat gör i flera år men mamma har bara sagt, nej du får vänta tills du e 18 men när ja fråga henne i lördags så sa hon ja de får du men de e bäst om du gör de efter sommarn så att du kan bada ngt denhär sommaren :D så det ser jag grymt mkt fram emot =D
och sen det andra då, jag blev lite straffad igår tror jag haha! Det var nämligen så att sötis victoria berättade att hon ramlat i trappan hemma hos sin pappa och fått ett blåmärke på rumpan så hon knappt kan sitta och då började jag såklart as garva och vad tror ni händer 30 min senare, jo jag faller ner för trappan och slår i knät i flera av trappstegen så mitt knä är idag svullet, rött/blått  och oont kan inte gå normalt. Ja klumpigt var det och ont gör det menmen finns inte så mycket att göra åt, det va ju igår på kvällen så får väll skylla på att jag var trött då ;)
Vi åt tacos igår föresten mums så gott det var! =D
Jaja nu ska jag äta och skriva lite mer på hemkunskapen tror jag så kanske ja skriver mer ikväll puss<333
Btw de ser jätte soligt och skönt ut när man kollar ut men det är ju fan skiiit kallt! :O

Bilder från helgen.

Ja då kommer då alla bilder från helgen.

image125image126image127image128image129image130image131image132

Helgen.

Jag har somsagt varit på landet i helgen så drf har jag iten skrivit men ska försöka att samanfatta min helg nu :)
Till och börja med har den varit grymt solig och skön! =D

 Fredag - Jag vart ju först hos min sjukgymnast och fick akupunktur. Lika skönt som alltid, att bara få ligga där och ta det lugnt :) När jag kom hem var de dock inte lika skönt för jag var tvungen att städa akvariet! :o Det tog lite mer än en timme och när ja äntligen var klar så skulle jag stoppa tillbaks peutor i akvariet så ville han bus istället så han sprang snabbt in under sägen givetsvis så ja inte skulle få tag på honom, men jag drog fram sängen lite och precis när höll på att få tag på honom så sprang han iväg igen och då skulle ja resa mig upp och tror ni inte att ja slår huvet i fönsterbrädan så ja får en bula? jo jivetvist och såå typiskt mig! haha!
Jag fick iaf tag på honom tillsisst och stoppa ner honom i akvariet. Efter det så packade jag och sedan fick jag springa till bussen. Som tur var så han jag med den och jag åkte till sumpan, jag mötte Jimmy, Timmy och en till person där så ja stannade och småpratade lite med dom tills mamma kom med bilen.
Vi handlade mat på ICA i åkersberga och när vi kom fram till landet så packade vi upp sen kollade vi på tv och åt.
Vi kollade på talang 08 och tyvär så gick itne den underbara sebastian vidare :( fast slår vad om att han kommer bli känd ändå :) RMK som gick vidare va dom andra jag hejade på så de gick ju bra ändå ;) haha!
Vi åt upp och kollade på en film och vid 12 gick jag och sov.

Lördag - Jag blev väckt vid halv 11 av mamma som lagade frukost, jag gick upp och åt och efter en liten stund kom mormor, vi drack lite kaffe och sedan tog jag en promenad ner till stranden eller promenad och promenad det tar typ 1 min men ändå hahaha!
Jag satt på bryggan och tog lite kort och solade lite. Det var såå skönt i luften och luften e så mycket renare där ute än här inne i stan :) Jag smsade lite med ngr kompis och lyssnade på musik samtidigt som ja solade.
Tråkigt nog så är ju våran båt stulen annars hade jag nog åkt ute lite med den, menmen det finns inte så mycket att göra åt det.
Jag var vid stranden i ca 2 timmar sen gick jag tillbaks upp till huset, jag drack lite saft och sedan hjälpte jag till att måla ngr stolar. Sedan satte jag mig i hängstolen och läste lite ur en engelsk bok som ja läser i skolan. Man sak egentligen han hunnit till sidan 80 ca men ja ligger på typ 40 haha!
Camilla ringde efter en liten stund så jag tog telen, bytte om till bikini och satte mig i solstolen och solade samtidigt som jag pratade med henne i tele. Vi pratade läänge över en timme tror jag, kommer inte riktigt ihåg ;p När vi lagt på iaf så gick jag ut och sprang. Jag sprang till stora vägen och tillbaks och när jag kom hem så duschade jag och sedan var det dax för mat, vilken timeing va ;)
Efter maten kollade alla på tv, vi kollade på körslaget såå tråkigt men vi har bara en tv där så ;p Sen kom det en film direkt efter som jag kollade på och jag somnade så gott i soffan precis när filmen var slut, men blev väckt efter ca 30 min för att ja var tvungen att gå upp och sen gå och lägga mig tihi.

Söndag - Jag vaknade tre gånger av att mammas tele låg och pep, hon hade glömt den i hallen när hon skulle gå och lägga sig så den låg på alarm där jag sov istället för hos henne.
Mormor gick och väckte henne och jag gick upp och gjorde mig iordning då va klockan ca 9:30.
Vi åt frukost och sedan gick vi ut på en kort promenad innan mormor skulle åka. När hon åkt så började jag att städa ut bilen för att käna 50 spänn ;pp
Och när jag städat så åt jag lite och sen så la jag mig i solen där jag blev liggande ett tag, ända tills det blev för varmt då gick jag ner till stranden en stund och bara satt där och gick runt lite i vattnet, jag fick väldens badlust men hade inte med mig ngn handduk så då orkade ja inte bada.
När jag vart där en liten stund så tröttnade jag verkligen helt på landet så ja gick upp till stugan igen och frågade om pappa kunde skjutsa mig till åkersberga centrum och det gjorde han, så jag tog roslagsbanan till stockholms östra, sen tunnelbana till t-centralen, sen tåg till jakobsberg och sen buss hem hit det tog ca 2 timmar med det va iaf skönt att komma hem.
Så nu sitter jag här och skriver och väntar på att mamma och pappa ska komma hem så att jag kan lägga in bilderna från i helgen eftersom dom ska ta med min packning och däri ligger kameran.
jag lägger in bilderna så fort jag kan.
puuss<33


Bilder från balen! =D

image100image127image102image103image104image126image106image107image109image108  
image110image111image112image114image113image115image116image117image118image119image120image121image122image123

Om balen + bilder från veckan.

Aa igår var det då bal, och fyfaaaaaan vad kul det var!!!!! =D synd att de bara e en gång i livet liksom :O haha!
Ja jag fick de först lite stressigt när ja bara hade 2 timmar på mig att gör mig iordning men jag hann precis på minuten asså haha! exakt när ja va klar ringer tim och säger att dom e framme vid min vändplan så sån tur kan man ha haha ;)
På vändplan stod somsagt tim, hans mamma och sen kom precis julia också så då tog vi lite kort och sen hoppade vi in i bilden och åkte ner till Prince Palace, en festlokan där balen hölls som var jätte fin. Alla hade betalat 150 spänn var och det var då för lokalen och även för en 3 rätters middag. Våran bal va lite annorlunda gämfört med tidigare år pga att ivanliga fall brukar balen vara i gympasalen i skolan men nu var det mer på riktigt i spec lokal och så, och att nu fick man även då 3 rättersmiddag och dom tidigare åren har dom bara fått äta hemma och sen fått chips och sånt på balen och en sak till vi fick ha musik som vi själva ville alltså tpy techno och massa sånt som vi brukar dansa till och inte bara gammal musik som man dansar vals och sånt till (det hade vi också först men senare på kvällen blev de "våran musik").
Menmen, när vi kom fram så va de fullt med folk där med vi ställde oss och väntade på Sebbe, Jasmine och Emil som tim och hans mamma nina skulle hämta upp också, och när dom kom trängde alla ihop sig i bilen och åkte genom ledet av alla männiksor som stod och kollade :)
När vi kom in så skulle vi egentligen få en välkommst drink men jag, julia och jasmine var snabba in på toan för att fixa håret och sminket som förstörts lite under bilturen eftersom vi åkte cab ;) Så vi missade somsagt den drinken men vad gör de liksom vi hade en sån jävla kul kväll så:)
Sedan blev de mat och emellan måltiderna va de lite paus underhållning alltså det var ngr som sjöng.
Efter dom tre rätterna så började själva dansadet, det började då med vals, bugg och foxstrott(eller hur de stavas).
Då dansade rätt så många och de var ganska så kul men det kunde varit mycket roligare. Fast när dom satte på "våran musik" alltså mer ungdomlig och nyare musik så började det allt roligt, jag och julia dansade som bara den vi ägde fan hela dansgolvet hahah ;) Och vi fick även upp Tim och Emil att dansa och att vi fick upp Emil är verkligen lyckat för de trodde vi aldrig att vi skulle få! Och sen fick vi även danne att dansa =D vi hade verkligen skiiiiiiit kul så jag och Julia har nu bestämt att vi ska leta upp ett skumparty som vi ska gå på snart! :)

Jag lägger in bilderna från balen i nästa inlägg också lägger ja in bilderna från veckan som har varit i det här inlägget!

Sötaste Tindra!
image97image98

Gjorde expriment med kaffe, kanel och kaffe och kanel blandat på NO:n ;pp
image99

Bal ikväll :D

Jag har inte skrivit på två dagar nu tror jag det är men jag har bar ainte orkat det har varit sååå mycket och göra och snart ska jag börja göra mig iordning för ikväll är det bal =D fett kul eller hur :)
Jag kommer lägga in bilder imorgon från balen och även från dom dagarna jag inte har hunnit skriva om.
Idag har ja gått i skolan som vanligt fast dom två sista lektionerna blev inställda men jag behöve ändå åka tillbaks vid 3 för att sjunga för min musiklärare med vårat band för att se om vi skulle komma med på konserten vi ska ha i våran skola och visst gjorde vi det!! :D så på onsdag kl 19.00 är det konsert i viksjöskolan och vi ska köra Ray av millencollin.
Jag hade ju somsagt lite tid att få tag på bil skrev jag tidigare men det är fixat nu och vi ska åka en vit cab en Ford Mustang =D
Tim och alla dom andra kommer komma och hämta upp mig vid kvart i sju eller ngt liknande så jag har nu 2 och en halv timme på mig och enligt mig e det kooort tid haha!
Så nu ska jag hoppa in i duschen så skriver jag mer imorgon
puuuss<33

Underbar dag! =D

Gud vilken skön dag har bara fått glada nyheter hela morgonen så idag e jag riktigt glad! har verkligen vaknat på rätt sida =D  plus att jag nästan e klar med hemkunskaps arbetet :)
De började då i skolan på klassrådet där vi fick hör att våran senska/engelska lärare inte var i skolan så vi slapp dom två sista lektionerna och eftersom jag inte har någon slöjd längre så slutade jag klockan halv 11 idag vilket var riktigt skönt! :) Hade bara klassråd och NO :)
Ja men iaf mitt under NO:n smsar X och säger att X blir utskriven från sjukhuset!! =D fan vad glad jag blev då!!!! :D
Sen efter det så får jag veta att jag förmodligen fått tag på en bil till balen!
Inte nog med det så får jag också veta att dan efter balen så ska vi inte ha någon svenska på fredag morgon alltså så då får vi sovmorgon och sen kanske vi slipper språket på fredag också och då börjar vi 9.25 och slutar kl 11 :)
Har bara två lektioner isåfall fan vad skönt!!!!! =D
Och sen när ja kommer hem så smsar Jessica (min äldsta syster) som är frisör och säger att hon han fixa mått hår idag så klockan 4 ska jag åka dit och fixa det! :)
Och nu snart så ska jag åka hem till tvillingen och fika! Fan vad skööööööööööönt! Åh vad jag e glad!! :D:D:D
Ajuste igår när mamma kom hem fick ja veta att ja inte behöver betala för min bikini och strandklänningen jag köpte från ellos utan att hon gör det bara för att jag tog hand om deras tvätt och höll de fint i huset medans dom var på landet så hon blev jätte glad när hon kom hem och jag blev jätte glad när hon sa att jag fick behålla pengarna! :)
Så den 20 har jag minst 2000 att köpa sommarkläder för, fyfan vad nice!
Jag längtar som fan nu!! Och en sak till jag kanske ändå får jobba på gotland fast inte på samma ställe jag tänkt mig men ändå jobb som jobb liksom ;) FAAAAAAAN vad glad jag e =D Vill ni ha ngt så e de idag ni ska fråga när jag e som gladast hahaha!
Aja nu ska jag försöka hitta ngt att stoppa i magen och sen ska jag åka hem till min andra familj i solna :)
puuuuuuuuuuuuss<33

Dax att krypa ner i sängen snart :)

Det gick jätte bra på IKEA idag, de va lite svårt att komma igång först för jag och Julia förstod inte riktigt uppgiften men när vi väl kommit igång så flöt det på som bara den :)
Efter IKEA så skulle ja ju vart med Alex egentligen men det blev inte så sen så jag jobbade med min Hemkunskapsuppgift istället och jag han riktigt långt faktiskt så imorgon tror jag att jag kommer hinna klart och gud så skönt de kommer att bli när det är klart och man kan släppa tankarna från det.
På torsdag e de då bal så man längtar ju lite haha ;)
Dock stressigt det med bilen som jag skrev innan.
Jaja nu ska syster yster ha datan och jag ska kolla tv så ha de bäst <33


Usch Söndag.

Ja imorgon e de tillbaks till skolan som gäller usch vad jobbigt! De har vart så skönt med den här lång helgen ju!
Jag ska iaf till IKEA alldeles strax eller ja ska hämta upp Julia med moppen i Jakan och sen så ska vi åka dit.
Vi ska nämligen gör MVG uppgiften i Hemkunskapen, efter det så ska jag hem och lämna moppen och så och sen dra till Alex :)
Jag e sjukt trött nu, de blev itne många timmars sömn inatt men som sagt jag har bara mig själv att skylla som gick och la mig så sent.
Aja ska försöka hitta ngt att äta innan jag åker för jag e sjukt hungrig. Ajuste igår när ja tänkte ta lite oboy så skulle ja hälla upp mjölk så kom de ut värsta vita klumpiga och geggi surjan usch fyfan va illa jag mådde då! Mjölken hade bliviti gammal och jag är sjukt känslig för sånna saker men ja tänkte äh jag får väll försöka att öppna den andra mjölken och dricka men tror ni inte den också var gammal då, usch usch de va inte fräst men mamma och pappa kommer hem idag och dom ska handla på vägen så får väll klara mig utan mjölk tills dess.
ha de bäst <3

Längtar!

Jag kom precis hem för en liten stund sen, har varit hos camilla :) Vi hade jätte trevligt och mysigt :)
Jag åt middag där och sen delade vi på en cider och pratade sedan började vi städa hennes rum lite mer och vi dekorerade även hennes vägg kolla på bilderna före och efter visst blev det finnt :) Vi är riktigt nöjda iallafall.
image93image94


Vi åt chips och hade mys sen fixade vi lite med henne blogg camillabuhl.blogg.se kolla gärna och kommentera där också :)
Jag längtar jätte mycket tills efter sommarn för då ska vi göra om i mitt rum :) Jag ska måla väggarna i en ljus rosa färg och sen ska jag få trä golv också ska ja få nya gardiner och sen har jag med tiden samlat på mig rosa prylar och ljus och lite så :) Det har verkligen blivigt mysigt i mitt rum, förut trivdes jag inte så bra där, tyckte liksom inte om de riktigt och de e ju ganska hemskt med tanke på att där e man rätt så ofta.
Men sen jag har gjort de mer mysigt och fått tagit bort alla blommor och ersatt dom med ljus och så, så har det blivit mycket mysigare och hem trevligare:)
Jag håller iaf på att städa mitt rum nu eller nu skriver ja ju blogg men var tvungen att ta en paus från städandet annrs tröttnar man ganska så lätt.
Jag fick ju somsagt inte sommar jobbet på gotland men camilla som jag vill men nu har vi kollat och de finns ngr ställen till där som jag kan söka till så de ska jag göra såfort som möjligt så håll tummarna för mig nu!! :)
Visseligen betyder det att ja kommer vara borta i 7 veckor i sommar och jag kommer sakna alla vänner här hemma så sjukt jävla mycket men får väll träffa dom så mycket de bara går under dom 3-4 veckorna som jag e hemma på sommarlovet, sen fyller jag ju år den 16 juni och då får jag samla ihop alla och så :)
Kan ju se de från den ljusa sidan, jag kommer att få vara med camilla heeela sommaren och sen får jag ju betalt för att jag jobbar och då ska jag shoppa med millan :D och sen så ska jag modellfotograferas efter sommaren också gud så kul det kommer bli och gud så jag längtar!! :)
Jaja nu måste jag städa vidare och ta hand om tvätten, ajuste sen måste jag jobba vidare med hemkunskapen också  *suck* haha!
<33

image96

jag idag :)

Så nu har jag badat och ätit, sminkat och klätt på mig och fixat håret så nu väntar ja bara på svar från camilla sen ska jag åka hem till henne :)
Så här ser jag ut idag då :) vad tycks? ;)



image90image91

Lördag!

Hade ställt klockan på halv 12 idag så när klockan ringde gick jag upp, jag började på en gång med hemkunskapen och fan va jobbigt de är! sååå tråkigt! och framförallt när man har en sjukt seg data!
Jag e grymt hungrig också men jag ska bada snart så hungern får vänta för bada är något jag verkligen vill nu bara slappna av i ett varmt och skönt bad :)
Sen ska jag väll ringa camilla och fråga när ja ska komma och sen fixa mig lite och sen åka till henne :)
Jag har föresten världens lust att dra till IKEA men har inga pengar kvar att köpa för så.
oooooooomg de e en spindel här inne!! fyfan ja har spindelfobi! kommer inte våga sätta ner fötterna igen!! asså tkr mer om ormar än spindlar isåfall usch fyfan ja ryser kan den iten bara döö!!! åh den kryper usch och nu kryper de i hela kroppen också.
aja ska försöka ta mig ut från dehär rummet så ja kan bada.
önska mig lycka till <33


Jobbigt!

Usch nu e klockan 3 och jag har precis suttit och jobbat med hemkunskapen att inreda en lägenhet i ca 2 timmar usch vad jobbigt de är asså!
Menmen se de från den possetiva sidan jag har kommit en bit påväg, de är bara de att man får bara utgå från att man har 40.000 och sen skriva upp på inköpslistor vad man ska köpa och sen räkna ut hur mycket de blir och jag e redan uppe i över 13.000 och jag har ganska mycket till att fixa så får se om 40.000 räcker för allt ja behöver ha eller om jag måste köpa vissa saker billigare. Jaja tror jag ska sova strax istället för att fortsätta jobba för ja kommer bara få damp på allt och sen nu är kl är 3 på natten så e de jävligt jobbit att sitta och räkna matte i huvet när man ska räkna ut mått på möbler och så. Vi har nämligen fått ett papper på en lägenhet där vi sen ska rita in möblerna i skalan 1:50 alltså 1 cm på pappret är 50 cm i verkligheten och de e ganska så jobbigt att sitta och räkna så och hålla på. Iaf om de e sent och ens hjärna typ redan sover haha! Fast de finns ju folk som säger att min hjärna sover 24/7 och de kan ligga något i de hahah :)

Camilla har bestämt att hon och jag ska ut och shoppa den 20 maj vilket jag sr MYCKET fram emot, för den 12 maj får jag lön på ca 1100 och sen får jag 1050 i barnbidrag den 20 då har jag alltså ca 2150 spän sen e jag skylldig folk lite pengar också men ändå jag har ju ca 2000 spänn sen ändå :)
Jag ska också hjälpa till lite hemma så jag får extra pengar, och sen ska jag verkligen shoppa gud så kul de kommer att bli, ser verkligen fram emot det :)

Jaja godnatt <33

image89

Stooolt :D

Kolla vad fin min blogg blev!!! =D
Jag e riktgit nöjd och stolt nu haha! Har försökt att fixa så de vita runt om allt inte skulle vara där men har provat alla jävla möjliga sätt men inget har funkat så jag frågade på designadinblogg.se och fick hjälp med vilken kod man skulle ändra och så, så sen gick det super bra:)
Så nu sitter jag här med min hemkunskapsuppgift och jobbar lite, klockan e liksom snart ett men ja har inte tid att sova ens en gång. De ska bli riktigt skönt några veckor innan sommarlovet när betygen redan e satta för då har vi inga prov och läxor och sånt att stressa med fan va skönt de kommer bli!
Imorgon eller ska ja säger senare idag hehe så ska jag vara med camilla(syster min) men jag måste plugga då också dessvärre men de blir kul ändå de e alltid roligare att vara två och plugga än att vara en :)
Sen ska vi fixa och trixa med hennes blogg också, hon har inte riktigt kommit igång med den ännu men chansar på att hon e igång för fullt snart :)
Själv längtar jag tills jag får min laptop för denhär datan är ju fan inget att ha :P den e seg och den lägger av lite då och då ;pp
Aja jag har märkt att ni är väldigt dåliga på att kommentera så kom igen nu KOMMENTERA FÖRFAN haha!
puss ha de bäst <3

stressigt!

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket men jag slapp åka till landet så jävla skönt!! :)
Äldsta syrran Jessica kom hem idag och lagade mat så åt hon och jag rullader, pommes och sås mums! :) Men guud så mätt jag blev haha. Fast iof så blir ja mätt bara efter 2 tuggor hela tiden så de e inte så konstigt att ja blir så propp mätt när ja äter upp allt på tallriken ;p
Efter maten kollade vi på talang 08, jag har sett varje program förutom förra fredan för då hade ju Adam fest så då missade jag de men de va ju kul hos Adam så de gör ju inte så mycket haha!
Nu sitter jag och lyssnar på AIK trubaduren och funderar på att ta mig ett bad de vore himlans skönt faktiskt..
Imorgon har jag inget bestämt än så länge så säg till om ngn vill hitta på något ;)
Men på söndag ska jag först till IKEA med Julia och göra en MVG uppgift till hemkunskapen och lite så och sen efter kanske ja ska åka till lilla sötis alex men vi får se hur de blir med det, vad klockan blir och så.
Jag har känt mig grymt stressad på senaste för de har vart så jävla mycket i skolan och folk som fyller år och massa sånt så de känns som jag inte hinner med vännerna ritkigt och de känns så taskigt, jag älskar ju dom så mycket men har ingen tid över, har till och med glömt bort att äta flera gånger den senaste veckan..
Och nästa vecka blir inte bättre de för då ska hemkunskaps uppgiften in och sen har vi läxor och prov och på de så är de bal också nästa vecka och jag och Jasmine skulle ju egentligen åka polisbil men nu visar de sig att de inte kommer gå för att min farbror jobbar inte på torsdag och han känner ingen av dom som ska jobba så nu är de jätte stressigt att hitta bil och Jasmine e utomlands och kommer inte hem förens dan innan balen och då blir de ju sjukt stressigt med bil och så eftersom vi inte kan smsa nu när hon e i turkiet.
Ja usch de e jobbigt att ens tänka på all stress, ja har inte ens hunnit gå ut och promenera eller träna över huvud taget den här veckan så de känns hemsk nu när ja redan gått ner och så så vill ja inte gå upp igen och alla som säger att ja inte behöver träna och shit för att min kropp är fin och blabla bara så ni vet så kommer ja inte lyssna på er för de är inte bra förens jag e nöjd så de så! ;)
Aja tror ja ska jobba lite med att inreda lägenheter i Hemkunskapen nu för sen har ja 17 frågor att svara på, på datan och sen biskrivning på vrf ja valde möblerna och sen MVG uppgiften och aa massa så ha de bäst och se till att inte stressa som mig för de är verkligen inte kul! <33

image86

Jag har världens sötaste syster! :)

Kolla vad jag fick av min syster idag! Hon e så grymt gullig den tjejen! Älskar dig nu och föralltid gumman :)
Jag vill att vi ska bo i samma hus och alltid vara med varandra!

image83image84

Visst är dom fina!

image85

Min tvillingsyster föralltid och alltid!
ÄÄÄLSKAR DIG!!
<333333

(visst är vi lika)
Glöm inte spana in hennes blogg också:
Camillabuhl.blogg.se
<33

Vad har hänt? :O

Vad har hänt med Designadinblogg.se? :O
De är ju ngn annan som har den sidan nu :O
Ngn som vet??

Bilder från valborg :)

Ska bara förvarna om att de kommer ganska så sjuka bilder men jag och mina kompisar e rätt så sjuka av oss hahaha! men vi har kul och de är huvudsaken + att vi spelade sanning eller konsekvens så man var tvungen att göra vissa saker :P

image78image79image80image81image82image74image75image76image77

image69image70image71image72image73

Alex :)

image68
världens sötaste alex :)
du betyder
<33

lite om valborg.

Ja jag tänkte att nu när jag inte direkt har något att göra så kan jag skriva lite om valborg :)
Dagen började som vanligt i skolan men sen klockan ett så kollade vi på en film i teatern, vi kollade på 'ett öga rött' den va inte så bra dirket, man trodde att den skulle vara bättre när man såg den på reklam förut.
Efter skolan så åkte jag och Julia hem till mig där vi satt vid datan en liten stund sedan åkte vi och köpte dricka och chips inför kvällen.
Jag åt middag hos Julia vid halv 7 och guud så gott det var:) mums =D Efter maten så åkte vi till Brasan i Skälby där vi mötte emil, sebbe och tim.  Vi kollade på brasan i typ 2 sek sen ville Sebbe bort och köpa lotter så de gjorde vi och han van typ chokladbollar eller vad det var.
Men eftersom det var så tråkigt väder så bestämde vi oss för att åka hem till Julia istället och ha mysigt och roligt där istället.
Och visst hade vi det :) det började med att vi spelade Buzz och jag kom tvåa faktiskt ;) Julia van men vi sa att vi lät henne vinna för att hon fyller år, klart de inte va en slump att hon van liksom ;) hahahha.
Aja sen spelade vi Sanning eller konsekvens och de va kul faktiskt haha Tim fick ha mina kläder på sig och jag hans och sen va sebbe tvungen att ta på sig julias tunika och allt HAHAHAH fan va kul vi hade, en underbar kväll :)
Vid 12 så skulle Sebbe, Tim och Emil hem men jag sov hos Julia :)
Ja det var väll så min valborg såg ut, jag kommer lägga ut bilder imorgon när jag kommer hem för nu är jag på sjukhuset med X :)
Och idag har jag och X suttit och fixat med våra bloggar och sen pratat och ätit aa massa mysigt har vi gjort.
puss<3

1 maj

hade en underbar kväll igår med er älsklingar tack för det :)
Jag skriver mer om det imorgon istället för jag är med camilla :) lägger även in bilder senare :)
puss<3

RSS 2.0