Nyår!! =D

Hej alla glada!! =D Hur är det med er idag då??
Med mig är det toppen!! det är ju nyår förfan, paaarty all night long ikväll va?? haha nej men en hemlans del festande iaf =)
Ska bli riktigt kul!
Kvällen kmr börja i näckrosen iaf och sen får man väll se vart det blir, huvudsaken e ju somsagt att man har kul! =)

Camilla har precis hoppat in i duschen och jag väntar på att hon ska bli klar så ja kan tvätta bort sminket och sedan börja sätta på fest sminket!! =)

Jag var aldrig med Matte idag föresten för det va saker som kom ivägen =( Men får se om ja kanske kan träffa honom en snabbis ikväll annars kmr vi inte träffas förns typ runt den 5:e och så länge kmr jag inte klara mig utan min älskling ju!! =(
Wellwell får se hur det blir, nu ska jag iaf inte deppa!

Ha det riktigt nice ikväll nu, men gör inget dumt!=D
puss<33

Och gott nytt år vid 12;) haha!

Sorry (a)

Märkte att det var lite dålig uppdatering här (a)
Jag är i alla fall hemma från Norrtälje(där vi jobbar) och tar det lugnt =)

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, riktigt skönt =) Imorgon är det ju somsagt nyårsafton! =D
Vad ska ni göra då??
Själv blir det väll en hel dels festande, så det är skönt att vila upp sig såhär lite innan =)
Fast det blir ju inte fest förens på kvällen såklart så på dagen ska jag vara med Matte, vi har varit tillsamman i exakt en veckan imorgon men det känns som myyycket längre tycker jag, aja e iaf riktigt lycklig med honom =)
Nu ropar pappa att det är mat så måste sluta nu men ska försöka vara bättre på att uppdatera =)
puss<3

TRÖTT & SEG

Nu är klockan snart 10 och jag är riiiktigt trött så jag ska alldeles strax gå ner till "våran" lägenhet och sova I think =)

Idag skulle vi ju gått upp vid 8 men vi vakande vid 13 (a) hur som helst så han vi ändå klart allt vi tänkt att göra idag förutom att börja tapetsera för det blev lite försent för det..

Det blir nog inte mycket längre inlägg nu är för trött för det, de kanske blir en uppdatering från mobilen om jag inte kan sova sen men det märker ni=)
Aja nu ska jag gå nu.. längtar lite hem för jag saknar matte!
puss<33

Flumm på högsta grad!

Nu e klockan snart halv 4 och detdär med att gå och lägga sig i tid gick väll inte så bra haha. Men vi ska ändå se till att komma upp i tid så får väll se hur bra vi lyckas med det;) Det märks iaf att jag och camilla är trötta för vi skrattar åt exakt ALLT. Ni vet så som man gör när man är övertrött Hahaha. Aja nu ska jag försöka sova iaf. Godnatt<3

Heldags jobb

Nu har jag och Camilla precis kommit hem efter en hel dags jobbande.. Eller aa vi vaknade vid halv 3 tiden så det blev väll mer en halv dag men vi har hunnit med mycket ändå=)
Camilla hoppade precis in i duschen så därför passade jag på att skriva lite blogg =)
När hon e klar så ska jag hoppa in i duschen och sedan tänkte vi gå ner till lägenheten vi sover i och titta lite film och sen sova så att vi kommer i säng i tid idag så att vi kan komma upp kl 8 imorgon som tänk.
På så sätt hinner vi med mera imorgon. Vi har kommit så långt att vi förmodligen kommer bli klar med ett helt rum imorgon, vi kommer alltså till och med hunnit tappetsera det, och om det går bra så hinner vi kanske till och med börja tapetsera det andra rummet =)
Det är 5 rum vi ska göra om helt så det är ju väldigt mycket jobb men vi tycker ju somsagt att det är kul som tur e =)
aja nu ska jag dra
puss<33

Julklappar=)

Det här är då allt jag fick
=)
Fråga gärna om nu inte vet eller e osäkra på vad något är för något =)






Ni måste ju erkänna att min nya hemtele e ball iaf haha! ;)

God jul:)

Nu har jag precis ätit en god julmiddag och haft trevligt med några släktingar som är här:) Mamma och pappa håller på att duka av bordet och efter det ska den efterlängtade jultomten komma haha. Jag har ju somsagt småkusiner så därför har vi fortfarande kvar jultomten. Jag har redan fått några julklappar men den bästa hitills är matte:) vi blev nämligen tillsammans idag! På julafton Tihi gulligt va? Aja nu ska jag vila lite och sen vänta på paket haha:) ha det bäst och god jul! Puss<33

Tack!

Vill bara säga ett stort jävla tack till alla som bryr sig och som hjälper mig genom allt!
Och ni andra som skriver kommentarer som inte ens hör hit, som inte ens ahr med saken att göra som tex Chrille och Tobbe *host* Yttra er inte i något ni inte vet något om!

Sen ni som skriver från hemligt, gryyymt fega, tro inte att jag tar åt mig av det ni säger, ni vågar ju föfan inte ens stå för vad ni tycker haha! patetiskt eller vad?? =)

Iaf strort tack framför allt Till Patricia som verkligen står på sig, sen till camilla och självklart käraste systern min =)

Älskar alla som bryr sig så otroligt mycket!! =)
Jag tror iaf jag vet hur jag ska göra nu men det får bli min lilla hemlis ett tag fram över tihi!
puss<33 

don't know what to do...

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag men vi tar och går igenom allt lite fort då ;P

I helgen var jag somsagt och jobbade både lördag och söndag, riktigt kul var det och jag längtar faktiskt till den 26 då vi förmodligen ska åka till norrtälje och fortsätta jobba eftersom jag tycker det är så himlans kul! =)
Känner verkligen att jag valt rätt linje än så länge och hoppas att det kommer hålla i sig.

Söndag kväll när vi hade kommit hem så åkte jag och camilla till kista där vi kollade lite på julklappar och åt middag, mysigt faktiskt =)
Och sen idag då så var jag med Matte hela dagen, riktigt mysigt det också! =)

Och sist men inte minst till dagens rubrik som ni säkert undrar över..
Ni kanske märkt att jag skrivit att jag vart mycket med Matte på senaste, och faktiskt så mycket att jag fått känslor för honom :$ Och han har det för mig. Men vi är inte tillsammans för jag vet inte om jag e redo för ett förhållande :/
Alltså jag vill ju jätte gärna, men samtidigt vill jag inte att det ska bli som det var med tobbe... :/
Fast ju mer jag tänker på hur det var mellan mig och tobbe så har jag kommit fram till att jag tror inte jag var kär i honom över huvudtagen, utan att det bara var så att jag saknade kärleken och att kunna känna sig älskad(mer än som vän) och saknade alla mysiga stunder och sånt, och när jag hittade det med Tobbe så tror jag att jag fastnade för det och på så sätt trodde att jag hade känslor för honom fast jag egentligen inte hade det. Hängde ni med?? Annars får ni fråga vad fan jag menar..
Men iaf, det är annorlunda nu med Matte, jag känner inte alls lika dant som med Tobbe utan jag känner mycket starkare nu.. Och problemet är att jag inte vet om jag ska bli tsm med Matte eller inte :/ Jag vill ju somsagt men vill heller inte att något ska bli förstört...
Några tipps/förslag eller hjälp tack (a)

Aja ha det bra!
puss<33

LOOOV!! =)

Jääj!! Äntligen lov, shit vad man har längtat!!! Man är ju så himlans skoltrött nu så det finns ju inte, men iaf skönt med lov=)
Vad ska ni göra under lovet??
SJälv ska jag jobba, vara med kompisar, fest men också ta det lugnt! =)

Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt eftersom jag ska upp tidigt imorgon och iväg och jobba, jag och camilla ska renovera en villa i norrtälje så det ska bli skitkul! ;)
Vi ska ta massa bilder så ni kan få se sen också.

Sen måste jag ta upp en sak här i bloggen.. Som ni säkert läst så gjorde jag slut med Tobbe här om dan, och nu tror folk/sägs det att jag har ny pojkvän, men jag vill bara göra det klart för alla att jag INTE har någon ny!! Matte som jag skrev att jag var med igår, han är en kompis.
Jag är en tjej med få tjejkompisar och många killkompisar, och man kan faktsitk bara vara kompis med killar! Blir så irriterad på folk som tror att man är på g med en kille såfort man är med den..
Så jag säger det igen: NEJ jag har ingen ny.

ha det bra!
puss<33

Lite mer om gårdagen..

så nu kan jag skriva lite mera om gårdagen =)

Först så städade vi hela måleriet i skolan och efter det så skull vi haft idrott men jg glömde mina kläder hemma så jag camilla och Ellen gick till mtsalen och åt julbord istället tihi =)
Efter skolan så åkte jag direkt till stan där jag mötte Julia, så gick vi till coffehouse by geroge där vi fikade och pratade om massa olika saker =)
Tack Julia för en underbar fika, vi får se till att träffas snart igen!!
När jag sedan skulle hem så kom jag på att jonatan (syrran kille) hade mina hemmanycklar så jag åkte till mammas jobb istället så fick jag skjuts hem med henne =)
Påvägen hem fick jag sms från Micke dä det stod att han klarade uppkörningen så nu har hn körkort! =)
Stoooort Grattis till micke =)
Och sen fyllde även Matte från göteborg 17 igår, så stooort grattis till honom också!! =)

Idag ska jag vara med Matte från skolan en liten stund och sen ikväll så ska jag hjälpa mamma och slå in lite julklappar =)
Menmen nu brjar jag snart nästa lektion så ska gå nu!
puss<33

Singel! =)

Klockan är mycket så jag ska sova snart men jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg.
Aa ni kanske redan fattat efter rubriken att jag dumpade Tobias idag, utav flera anledningar jag inte behöver skriva här och nu =)
Riktigt skönt att slippa honom iaf.

Och till alla andra killar där ute.. om ni är svartsjuka av er så träna bort det så fort som möjligt eller dölj det för det går inte att bygga ett förhållande på svartsjuka..
Och nu har ni ju förmogligen listat ut att tobias vart svartsjuk av sig med det var inte det ända. Vill ni veta ngt så fråga mig =)

Godnatt love you all =)
pöss<33 


Bio =)

Idag försov jag mig hela 2 timmar :O inte bra det menmen väl i skolan så fick jag och camilla gå upp till skolsyster och göra ett hörsel test typ och klart man hade bra hörsel liksom ;)
I övrigt så gjorde jag inte så mycket i skolan idag, man orkar verkligen inte när det är såhär nära lovet :/
Man vill bara vara ledig nu och kunna göra vad man vill och iaf kunna sova till kanske 11 och inte till 5.. Menmen det är bara att bita ihop =)

Jag har precis kommit hem från stan, var där och tittade på bio med Matte, en killkompis från skolan=)
Vi såg sex drive, en riktigt rolig och bra film tycker jag i alla fall så om ni ska gå på bio så tippsar jag om den =)
Menmen nu ska jag lägga mig i ett skönt bad och sen krypa raka väggen ner i sängen och bara sova! =D
Ha det bäst!
puss<33

Riktigt skoltrött!!

Så nu har jag precis kommit hem från min sjukgymnast där jag har fått akupunktur för/mot min huvudvärk. Jag vet inte riktigt om det gett så stort resultat denhär gången :/ för lite mer än ett halvår sen fick jag ju akupunktur för samma sak och då försvann huvudvärken men nu har den ju kommit krypande tillbaks och satt sig där så jag har ont nästan varje dag.
Iof på senaste så har jag haft ont ca 3 ggr i veckan så det är ju iof bättre än varje dag, så det kanske ger små resultat i taget, vem vet..

Skolan började iaf som varje måndag kl 8 så det var bara stiga upp klockan 5 som vanligt och börja göra sig iordning, jag hade dock svårt för att komma i säng igår så jag sov väll ca 3 timmar inatt.
Och när jag väl kom till skolan så gick jag ner till Ellen som satt i cafeterian och käkade frukost, så köpte jag en kaffe jag kunde smutta på, och jag kände mig verkligen som en zombie. Var så himlans trött.
När jag druckigt upp kaffet så var det lagom tid att gå upp till lektionen, och som varje måndag så var vi på målerit, och trotts att jag var super trött så lyckades jag jobba på riktigt bra så jag han måla alla vägar 1 gång, sen 2:a gången i taket sen 2:a strykningen på väggen+snobbkanten längst upp, så imorgon ska jag bara måla alla skåp och sånt och sen e jag klar med det viktigaste innan lovet =)
Riktigt skönt faksitk..
På matten jobbade jag inte ett piss, orkar verkligen inte, är så himlans trött på skolan nu så allt jag kan göra är att längta till fredag då vi äntligen får vårat efterlängtade lov!!

När jag kom hem från skolan så åt jag en fralla och drack ett glas oboy innan jag var tvungen att gå till bussen för att åka till sjukgymnasten.

Camilla ringde mig idag och sa att vi hade fått jobb också!! =D Riktigt kul faktiskt!! Ett renoveringsjobb, vilket jag ser mycket fram emot! Så vi kanske redan ska börja nu i helgen som kommer, och sen ska vi givetvis jobba på lovet. Skriver mer om det när det närmar sig=)

Innan jag slutar skriva så vill jag bara säga ett stoooort GRATTIS till min kompis micke som klarade teoriprovet för körkort idag!! Och på onsdag ska han köra upp, så nu håller vi tummarna på att han klarar det också! eller hur!? =)

Aja ha de bäst!
puss
<33


pepparkaksbak! =)

Idag var det meningen att jag skulle gått upp vid 9 så jag skulle ha gott om tid på mig men tror ni det blev så eller?? Nej inte direkt va, pappa kom ner och väckte mig vid 11:45 och alla gäster skulle komma vid 12 :O
Men jag han iaf det mesta innan dom kom så jag fixade bara håret medans dom väntade på mig ;p Kusinerna var ivrigast på att jag skulle göra mig klar, men dom fick börja baka så länge, så när jag kom upp i köket så var bakandet i full gång så jag satte mig och började baka jag med, och pappa gjorde glögg, guuuuud så jag har längtat!!! :O och shit vad gott det var alltså!! inte druckigt det på ett helt år haha =)
Efter vi hade bakat så busade jag med kusinerna och nu har dom precis åkt. Men har tagit flera bilder somni kan få roa er med istället =)
(tryck på dom så blir dom större)









Myshelg!!

I fredags efter skolan så mötte jag min älskade tobbe på centralen där han så snällt väntade på mig =) Jag träffade även Julia (en av mina bästa vänner) där, vilket var oväntat men verkligen skit kul!! så vi pratade lite och på onsdag ska vi äntligen träffas också ska vi byta julklappar och så då så det ser jag verkligen fram emot! =)
I alla fall så åkte jag och tobbe hem till mig där jag märkte att jag fått min skolkatalog!! äntligen! fan vad jag längtat..
Så vi tittade igenom den lite och gus vad jag hatar kortet på mig, finns det värre eller?? tror inte det haha!
Vi gick iaf ner och tittade på tv och väntade på att mamma skulle komma hem med bilen, och när hon kom så hjälpte vi henne att bära in maten och sedan satte sig tobbe bakom ratten också åkte han och jag och plockade först upp camilla och sedan vidare till Huddinge för att hämta Chrille, shit vad skönt det va att slippa åka tåg!! Och tack så jätte mycket Tobbe för att du orkade ställa upp på att hämta Chrille och Camilla! det underlättade verkligen! =)

Vi åt först tacos som mamma lagat och hon åt givetvis med oss, till tacosen så kollade vi på Idol, och om ni inte redan visste det så vann Kevin, trotts att jag inte hejade på honom så var det inte mer än rätt eftersom han faktiskt vart bäst varje vecka under hela perioden av idol så han är en värdig vinnare iaf!

Idag så hade Chrille match så han och tobbe drog härifrån vid 2-tiden och då började jag och camilla titta lite film och så och sen hade vi tänkt dra ut ikväll men när klockan var vid 7 så hade vi helt tappat lusten och vi bestämde oss för en chill kväll med skitsnack och filmer istället, och så blev det så vi gick ner till Handlarn och köpte daimglass, powerking och daim haha!
Vi kom tillbaks lagom till middan och efter middagen så började vi med våran första film, vi hann med att se 3 filmer och sen skulle camilla hem så hon åkte precis.

Här om dan så var ja och tittade i affärer med mamma och då hittade jag rosa kinapinnar, ni vet sånna man käkar kina mat och wook och sånt med, och inte nog med det så är dom formade som hjärtan längst upp! Skit söta! =D



Aja nu ska jag sova för jag ska upp tidigt eftersom kusinerna kommer hit och bakar pepparkakor!! =)
Godnatt ha det bäst!!
puss<33

School!

Just nu sitter jag i skolan och ska egentligen jobba med en svenska uppgift men programet vill inte funka på denhär datan så kan inte göra det nu...

Vet att jag inte uppdaterat på ett tag men de har varit mkt att göra på senaste, men allt är iaf fortfarande bra med mig, förutom att jag e hungrig och har ont i huvudet just nu men de e lunch snart som tur e ;)

Idag efter skolan så ska jag åka direkt till sjukgymnasten och få akupunktur, sedan ska jag hem och städa mitt rum lite och vid 5-tiden så kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka till Vällingby och shoppa och sen äta ute så det ska bli mysigt =)

Imorgon så blir det idol hemma hos mig med Camilla, Chrille och Tobbe så det ska bli mys, och vi ska äta tacos innan, Mums!
men nu ska jag dra på lunch
 puss!
<33

Mitt älskade rosa rum!! =D

Var och gjorde några inköp till mitt älskade rum idag! det blev:



Så nu är rummet nästan klart och såhär ser det ut än så länge=)
Vad tycks? =D


<33

bilder

Bild på mig från när snön låg vit på marken ;) (samma dag som jag ramlade=( hahaha camilla kmr du ihåg!)




Bild på min Tobbe =)


Tobbe och Chrille =)


Tack!

Det e så kul att se att det faktiskt är folk som läser och följer min blogg, det gör det mer värt att sätta sig ner och uppdatera den oftare faktiskt.
Ska ju snart fixa bredbandet till min laptop och då kommer det bli mer inlägg och oftare förmodligen plus att det kommer bli mer bilder i inläggen, denhär datan som jag skriver från nu är så seg så det tar säkert över 30 min om jag ska skriva ett inlägg med bilder i varje gång men de ska bli bättring på det snart =)
Men jag ville iaf bara tacka för att ni läser min blogg och kommentera gärna så jag får ett litet hum och vilka det faktiskt är som läser, och ni som redan kommenterar, tack så jätte mycket de gör mig bara glad! Keep it up mates =)
puss<33


Rubrik.

Nu sitter jag här med en kopp nybrygt kaffe och bara njuter =) Jag kom hem vid 03:30 inatt så de var bara att gå raka vägen och lägga sig, så idag vaknade jag vid 12-tiden och just nu är jag riktigt trött..
Jag skulle egenltigen vara med Micke idag men han har inte hört av sig och jag är riktigt trött så om han inte hör av sig så struntar jag i det så får vi hitta på något någon annan dag (a) har verkligen ingen lust haha!

Hade riktigt mysigt igår och gud vad underbart det är att vara nykär =D Hade glömt att man kunde känna såhär!! =)
Aja nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen tappa upp en varmt och skönt skumbad!
ha det bäst!!!
puss<33

gammla minnen =)

Så nu har jag kommit tillbaks från julmarknaden och nu sitter jag hos camilla och väntar på att hon ska sminka sig så att vi kan åka sen=)
Jag titta igenom lite bilder som hon har på datan och gud vad mycket minnen hon och jag har, så måste lägga upp lite bilder =)



Love you sister <33

Julmarknad

Kvällen igår var riktigt mysig och trotts att robin åkte ut idol så slutade den bra när jag blev tillsammans med tobias:) Just nu är jag påväg till en julmarknad med familjen, och ikväll ska jag och camilla åter igen hem till chrille där alla 4 ska titta på film:) Menmen vi är framme nu så får väll skriva mer senare. Ha det bäst puss!<33

fredagsmys!

Sitter nu hemma hos Chrille med camilla, chrille och tobbe.
Vi väntar nu på att idol ska börja eller aa de e nog mer jag och camilla som väntar ;P
Efter idol ska vi titta på filmer och mysa =)
Menmen nu börjar idol och förlåt för den dåliga uppdateringen=)
<33

dagen som varit ;p

Nu har jag precis ätit en god middag tillsammans med mamma, pappa och sen några av grannarna på landet.
Dom alla åkte presic iväg på hojj-träff så ja blev kvar ensam hemma, ganska så skönt faktiskt =)

I skolan idag så har jag slipat av det sista i mitt bås, målat taket och börjat sätta upp väv vilket är mycket roligare än att bredspackla, men jag har kommit fram till att det kanske är smartare att använda handskarna när man sätter upp väven eftersom det är glasfiberväv för det klia som satan i fingrarna efter annars ;p
Efter skolan åkte jag och camilla till huddinge centrum där hon köpte lite julklappar och jag köpte en julklapp till en av mina systrar och ett rosa tandborstfodral som jag kan ha i väskan men en tandborste i =)

Efter det så satt jag mig på tåget och åkte till jakobsberg där jag sedan gick till min sjukgymnast.
Det började med att hon kände lite på min nacke och masserade lite och sedan satte hon 6 nålar på mig, 2 i nacken, 2 i ansiktet, 1 i handen och 1 i foten.
Sedan fick jag ligga med nålarna i 30 min och gud vad skönt det var, jag höll precis på att somna när Marie(sjukgymnasten) kom tillbaks för att dra ut nålarna.
Men sedan åkte jag hem och åt och nu sitter jag här och skriver. Har precis satt på en kopp kaffe för jag är riktigt trött och riktigt kaffe sugen..
Tyvär går det ju inge bra på tv på måndagar =(  Men ska förmodligen prata med Tobbe i tele så de blir ju bra med det ändå =)
puss<33

RSS 2.0