VEM ÄR TÅRTTJUVEN!

Varför e sova så jäklans skönt?? Har precis sovit 2 timmar i min sköna säng och shit vad skönt det är, önskar att man kunde säga att man kände sig utvilad också men det gär ja låångt ifrån, kanske bra det föresten för isåfall skulle ja ju inte kunna sova ikväll ;p
måste säga en sak också!! i förra inlägget skrev ja ju att ja skulle käka en bit tårta, och jag var sjuuukt sugen på det också, verkligen sådär så det vattnas i munnen och man riktigt kan känna smaken, så går ja upp öppnar kylen och tittar in: WTF!! vart är tårtan??! :O  borta =( antar att det är syrran som har vart framme?? ja som va så himlans sugen, va ju nästan så att ja letade upp pengar och gick och köpte en ny men bara nästan haha! ;p
Får väll hoppas det blir ngn god tårta hos Jenny ikväll för ja e fortfarande riiiktigt sugen kan ja ju säga...

Vad ska ni göra resten av dagen/kvällen?? föresten är det någon som vill hitta på ngt kul ngn dag så säg till så fixar vi det! ;) =)
Aja nu ska jag fixa mig lite och sedan ska vi väll äta och dra I think.
puss!

SOL!! =)

Shit vilket härligt väder!! när man är ute och väntar på bussen är de fortfarande lite för kyligt men när man sitter på bussen med solen i ansiktet och värmen som uppstår så är det så skönt!!! hoppas inte dendär jäklans snön kommer tillbaks nu för då blir ja ju nästan arg!!

Idag i skolan har ja fortsatt tapetsera i mitt bås men är inte helt klar än, ska strax äta en tårtbit som e över sen i söndags och sedan ska ja nog sova lite middag, ikväll ska vi nämligen till några kompisar till familjen och fira en som fyller år så då kan ja inte vara såhär galet trött..
aa tänkte inte skriva så mycket mer ville bara tala om att ja lever och mår bra eftersom ja kanske inte kommer orka uppdatera senare..

Just måste berätta en sak bara, när ja väntade på bussen i barkarby så klev de ut en mamma och pappa men ett barn i en ligg grej och sen en vagn, och pappa kom bärnades på dottern och man såg att de droppade någnt från honom så satte han ner unge på bänken breve mig och då ser man att ungen har spytt ner hela sig själv och hela pappan!! också sätter dom ungen PRECIS breve mig, sedan börjar dom torka av med papper som dom sedan slänger direkt på marken så dom fyger runt runt ens fötter, trodde nästan ja själv skulle spy, för det första dom kunde ta bänken som va ledig, för det andra dom kunde slängt pappren i papperskorgen breve!! usch vad äckligt det var, och nu när ja tänker på det mår ja illa igen ;p
aja ha de bra! puss!


Bjuder på en flumbild från någon dag sen..

KAFFE-LATTE IN MY <3



Ser dom inte bara helt fantasktiskt jävla goda ut??! Det är dom också! och jag har precis gjort dom själv! kanske ska börja ta betalt ;) haha!! en sitter jag här och njuter av och den andra sitter mamma där uppe och dricker jag älskar verkligen latte!! finns det någon godare kaffe sort?? och nu är det mycket roligare att göra dom när ma har dom rätta grejerna istället för skit visspen från IKEA ;P

Jag har iaf badat och torkat och plattat håret, klätt på mig såklart också =)
Tänker inte sminka mig för det orkar ja inte och det är ändå bara Mathias som ska komma och han har sätt mig osminkad huuur många gånger som helst så de e typ samma känsla som om ja skulle ha smink på mig ;p
Tycker nämligen inte om att visa mig osminkad första gången för folk, men när man vissat sig så några gånger för någon så börjar man hitta en trygghet där någonstans, vilket leder till att jag idag faktiskt kommer lägga upp en bild på mig heelt osminkad så njut så länge de varar för det kommer inte hända ofta!! haha.


NY VECKA, NY DAG, NYA TAG! =)

Sådär ja då har ja precis kommit hem från en lång skoldag, och shit vad bra jag har jobbat!! =) tapetserade halva rummet men mösterpassning och jobbade på matten!! till en början iaf sedan gick de över styr och vi blev flum istället =)
Träffade Mathias idag i skolan och vi hade en normal konversation för en gångs skull sen förra lördan..
Han ska sova här, vi ska titta tv, prata och umgås, som vänner då alltså så får ju se hur det känns och så.

Jag ska iaf snart lägga mig i ett varmt och skönt bad och bara koppla av!! såå skönt det ska bli, var länge sen ma badade bara för att koppla av faktiskt så det ska bli skönt, kanske tända några ljus och sånt?? =)
Först och främst måste ja iaf hänga tvätt och sätta igång en ny maskin, och nu camilla kmr du bli glad för ja ska nämligen tvätta den svarta koftan så du kan låna den sen som du tjatat om i år och dar haha!!


Latte jag gjorde till mig och mammsen igår! mums!
ngn mer som ska ha?? ;)
älskar mina nya lattesaker!!

PRESENTER MEDMERA.

Då har ännu en dag susat förbi och snart är det dax att göra sig iordning för sängen, det är ju upp klockan 5 imorgon igen..
Idag har ja ju firat födelsedag låångt i efterskott, fick lite presenter och blev jätte glad och nöjd för allt, jag fick en skit bra lattevisp från OBH nordica, och den e verkligen grym, och mjölken håller sig skummad hela tiden efter man vispat den! använder man vispen från ikea så försvinner ju skummet på typ 10 sek ;p
Sedan fick jag former och sånt så man kan göra små söta former i kanel ovanpå den vispade mjölken till t.ex. kaffe latte, och till det fick jag "bägare" och så till kanel och till socker =)
Sen fick jag även en godsedjurs sköldpadda eftersom jag gillar sköldpaddor, och en rosa kudde som passar super bra i mitt rosa rum!!
Så tack så jätte mycket frida, Jennie, sara, mimmi och stefan, allt var mycket uppskattat! =)
Tyvär så hade ja inte kameran hemma när ja gjorde min latte och mobilen har ja lämnat in på lagning igen så kunde inte ta ett kort men nu har ja fått hem kameran så får ta ett kort när jag gör latte nästa gång så får ni se hur bra det blir!! =)
Och nu när ja fått hem kameran från syrran så kommer förhoppningsvis mera nya bilder med bättre kvalite.
menmen nu ska ja kolla runt lite i bloggar och sedan kanske fixa mig för kvällen eller något.
puss!


GODMORGON!

Har ni ställt fram klockan e timme nu?? om inte så spring och gör det!! jag blev påmind om det imorse när klockan ringde vid 11, tänkte vara duktig och kliva upp hyffsat men nehe då va klockan helt plötsligt 12...
Idag kommer ju familjen lagerqvist hit och firar mig i efterskott så vi ska fika, prata, umgås, öppna paket och ha det trevligt =)
Vad ska ni görs idag då??=)
Aja nu ska jag fixa mig iordning sedan städa och sen får ja väll se om mamma behöver hjälp med bakningen.
puss<3


Bild på mig och Julia från sommaren!

SKÖNHETSVERKSTAN ;p

Aa skönhetsverksta är precis vad jag har här för mig själv, eller??
Aja har iaf precis smetat på en ansiktsmask, har börjat ta jätte bra hand om mig själv nu på senaste så stoort beröm till lilla mig nu, och nästa vecka blir gymveckan I hope, hoppas inte bara massa skitsaker kommer upp ivägen igen!! Blir så trött på sånt, när men verkligen tänkt sattsa på träningen som kommer förhinder upp, menmen nu gäller det!!! =)

Iaf tillbaks till ansiktsmasken, är det något jag ska rekomendera så är det verkligen den jag använder och jag vet till och med folk som kan intyga det, t.ex. Camilla, hon har näligen börjat använda samma ansiktsmask och tyckte också den var bra, vad jag har förstått iaf haha (a)
Det ända som e lite läskigt med den är ju att den är grön, och att trycka ut en grön sörja och smeta på i ansiktet kanske inte känns så säker men det är det!! =)

Måste även berätta en sak som ja blev himlans imponerad av och det är lösnaglarna från H&M som jag har, det är somsagt deras egna för 50kr, och när ja köpte dom tänkte jag att ja går ju en målarlinie så ja kanske inte ska köpa dom dyraste naglarna direkt så tog dom biligaste, billigt skit som lätt går sönder tänkre jag men oj så fel jag hade, jag är riktigt förvånad över hur bra dom sitter, ja har ju ändå dushat med dom, tvättat händerna flera gånger dagligen, badat med dom, arbetat och inget har hänt med dom, dom sitter där dom sitter..
Eller en har ramlat av en gång i skolan och e hos fredrik men de var bara limma fast dom igen och sen dess har dom suttit så H&Ms egna produkter rekomenderar jag faktiskt starkt, dock inte deras foundation och vrf kan ju dikuteras haha!


Aja nu ska ja kila iväg och dra bort denhär masken sedan smörja in ansiktet, och sen kanske ha min egna lilla erth hour, men det menar jag tända lite ljus och ha det myspys =)
puss<33

090328

Släckte ni ner under erth hour??
Jag gjorde inte det men de har ju sina anledningar, är nämligen ensam hemma och jag hatar när det är mörkt och tyst framförallt om ja e själv så det fick vara tänt och musik på (a)

Idag har ja iaf inte gjort ett smack! har vart en skit seg lördag.. bara tråk, men det kanske blir vad man gör det till, fast oandra sidan hade ja inte kunnat göra ngn skillnad ;p
Vaknade av ett godmorgon sms av en kompis, gick upp och åt frukost, hoppade in i duschen och sen satte ja mig vid datan, fixade med lite grejer och sånt, blev sittande ett tag tills ja började torka och platta håret, dra på mig LITE smink, och sedan ner och köpte en kebab till middag, onyttigt jag vet men mamma och pappa hade inte tänk på att handla hem ngt ja kunde laga så mamma gav mig rikskuponger istället, väldigt skönt att slippa ställa sig och laga mat faktiskt..
Fick fråga av ngr kompisar om ja ville med på en grillkväll men jag tackade nej, klarar inte av att sitta utomhus i denhär kylan, fast det skulle ändå vart kul att va med men tror ja gjorde rätt i att stanna hemma ändå...
Efter ja ätit satte ja mig vid datan och dunka musik sen har inget mer hänt ;pp

Imorgon ska jag fira mi födelsedag i efterskott med familjen Lagerqvist, efterskott är lite knas eftersom ja fyller år 16 juni men dom har bara inte hunnit med det och dom passar på att fira den nu fort innan nästa födelsedag kommer ;)
Åh 16 juni kan det inte bli det fort igen!! för då är det sommar!! bara ja som längtar till sommaren föresten??

En fråga till, ni som sa att de va bra att ja dumpade Mathias, kan ni säga vad det var som va så himlans bra med de?? =/
Mår sämmre nu och saknar honom mer än nånsin...

puss<3




RESTAURNAGEN!

Måste börja med att berätta om tågresan påväg in till stan, för jag satt helt seriöst och garvade för mig själv på tåget! jag kunde bara inte hålla mig :O Var nämligen 2st "gubbar" ena kanske va 30-något och andra va väll kanske 50, och dom satt och diskuterade massa saker framförallt tjejer, och deras diskutioner och åsikter va det roligaste/sjukaste jag hört på läänge!! Ena t.ex. han som va ca 30 satt och deppade över att han blivit dissad av några tjejer i 15-16års ålderna, dom hade tydligen sagt: vi umgås inte med dig om du inte köper ut till oss, hanhade tagit mycket illa upp på det och satt och klagade till sin kompis och frågade om han gjort rätt som sa att han inte ville ha med dom att göra då.
Hhahahaha tror han seriöst att några tonåringar vill umgås med honom för dom vill vara vänn med honom?? haha!!!
Och de andra satt och stöttade honom och snackade om att tjejer har så konstigt sätt att bete sig, och att allt han va ute efter va att ha en tjej att kramas och mysas med och älska, haha leta efter ngn i era egna ålder???
Sen utbrister 50-åringen: Varför ska det vara så svårt för tjejer att vara underbara?? vad är det svåra??
och då fick ja ett nytt skrattanfall HAHAH som att han var underbar?? båda va typ alkholister eller början på att bli iaf, aa sen sa dom mycket mer knas som jag bara garvade åt. Dom märkte efter ett tag att jag satt helt själv och garvade åt dom så jag låtsades smsa men lyckades ändå inte lura dom, sen fick ja beröm för mina skor av dom, men när dom sedan började flörta med mig och sa att det var en sån som mig dom ville ha så va de inte lika kul längre för ja blev grymt äcklad men somtur va så skulle ja av då!! =)

Kliver av i Centralen och kommer knappt upp för trappan vid hötorget för det blåser så jävligt och slask överallt, jag drar på mig luva och drar upp jackan helt sen halvspringer jag hela vägen till restaurangen där resten väntar =)
Vi åt jätte gott och hade jätte trevligt,hade dock känts bättre om en till person va där... en speciell person, men så är inte läget direkt menmen..
Restaurangen vi var på heter Mongolian Barbique och har ni inte varit där så är det verkligen ett ställe att rekomendera!
Dom har en buffe där inget är tillagat än, så går man och plockar på sig vad man vill ha och när man e nöjd så går man till en som häller på såser och väljer hur starkt och så man vill ha och sedan ställer man tallriken till dom som lagar maten så fixar dom den framför ens ögon och sen får man tillbaks den helt nylagad =)
Och efterrätten är också som en buffe som består av glas sen massa olika frukter, både färska och konserverade eller vad man säger ;pp
Som förrätt får man en slags soppa, ja e itne så förtjust i den men det finns säkert folk som är ;)



puss<3

JÄVLA IDIOT!

Sitter nu på en förhoppningsvis säker buss mot jakobsberg istället för en osäker mot barkarby, var nämligen så att bussen jag skulle ta åkte ALLDELES för snabbt så chaffören kunde då inte få stopp på bussen utan började sladda och när han sedan fick stop på den va han ca 10meter längre bort. Så han körde bara vidare! Idiot! Nu blir ja säkert sen.
Men gubb jäveln borde veta att man inte kör så fort på halt underlag i snöstorm! Han borde förlora tjänsten. Fyfan alltså!
Aja ha en trevlig kväll puss<3

SNÖSTORM!!

aa nu ska jag ut i denna snöstorm och vandra, eller aa ska vandra till bussen ;) sen åka in till stan där ja ska möta dom andra vid restaurangen, kanske skriver mer när jag kommer hem om jag orkar och om ja inte hittar på ngt..
Kan inte dethär piss vädret bara sluta föresten?? någon som håller med?? suck alltså!!


FREDAG!

då va ja tillbaks hemma igen då efter mäsan, ja var väll där i kanske 20 min, va så himlans tråkigt, bara assa tater och gubbar som gick i snigelfart typ ;pp
Så jag hälsade på Niklas som stod på mässan och köpte även en cola till honom och sedan åkte jag  hem igen , så himlans nödvändigt var det ;p
Nu hemma ska jag bara ta det lugnt, dricka kaffe kanske städa och tvätta lite, och försöka äta så lite som möjligt för kväll ska jag nämligen på restaurang med mamma, pappa, jeanette och hennes pojkvän jonathan och dom har så himlans god mat på restaurangen så jag måste få plats med myycket!!! haha! =)
vad ska ni göra denna underbara fredag?? ;)




GODMORGON!!

satan va skönt det var med en sovmorgon!! =) det vill man garanterat hja oftare!! just nu sitter jag och sminkar mig =)
och jag vill börja med en sak i dethär inlägget, du som fråga hur fan va kunde måla i lösnaglar och om de bara e skolk eller, det gåt skit bra med lösnaglar! naglarna har ju fan inget med målerit att göra, eller målar du med naglarna? ;) knäppa byxorna är myyyycket svårare med lösnaglar än vad det är att måla =)
och sen till människan som kommenterade med namnet LOL ditt namna stämmer bra in på dig själv, lol hahahahaha!! tönt asså, en liten fegis e du, väx upp och stå för va du tycker istället för att sitta bakom en skärm och skriva från anonymt som en liten kyckling..

aja tillbaks till gårdagen =) jag blev aldrig sittande hemma, jag drog iväg till Fredrik, en kille som precis flyttt hit typ, vi tittade på film och lite så, sen kom jag hem vid halv 12 och då hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning för kvällen.

Nu måste ja gör mig helt klar så ja inte blir försenad till älvsjö mässan, det är ju trädgårdsmässan där och några från våran skola står i ngr montrar där så vi ska dit med klassen och titta lite, det roliga e att vi behöver bara gå dit och ta närvaro sen får vi gå när vi vill så ;)
hejdå<33


HATAR KYLAN!

brr va kallt det är!!! har precis ätit middag, chillicorncarne eller hur fan det nu stavas (a) skit gott! iaf när pappa gör det, tur att jag har en pappa som e så bra på att laga mat!! =)

Idag direkt efter skolan så drog ja in till stan där jag mötte jeanette(syrran) och höll henne sällskap medans vi väntade på Jonathan, synd att man var så trött och hungrig bara annars hade man ju kunnat titta runt lite menmen det va ju inte direkt sista dan man var i stan iaf ;)
Vi åkte hem med direkt bussen från stan och jag slumade till en snabbis, riktigt skönt.
När jag kom hem så kröp jag ner i sängen och bäddade ner mig med mina 2 täcken och bara låg där och värmde mig ända  fram tills middan var klar, sååå skönt var det att bara ligga där, det är ju så himlans kallt nu alltså! På dagarna e det jätte skönt i solen och så men framåt 5 tiden blir det skit kallt!!
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu men har fått ett "erbjudande" av en person här i viksjö att gå på en liten promenad, kanske ska säga ja?? det som får mig att tveka är kylan!! utan den skulle ja fan inte tveka!
Börjar ju inte förens 12 imorgon vid älvsjömässan så ska ju inte direkt upp 5 imorgon så behöver inte sova så jätte tidigt..
aja vi får se hur jag gör =)
puss<3

SKOLAN!!

Sitter nu på svenska lektion i skolan och ska skriva en uppsatts så önska mig lycka till ;)

DUKTIG TJEJ!

Nu har jag varit sååå duktig! :) har precis duschat och satt på en av ansiktsmaskerna jag köpte idag!! =) har blivit jätte duktig på det nu! tror det är för jag inte har ngn kille som sover här längre och då har jag mer tid för mig själv.
Den ansiktsmasken jag köper är från H&M och är billig och jätte bra, plus att den stelnar så drar man bort den och sen bara sköljer ansitket, det är jätte bra för då blir det inte så jäklans kladdigt! Och efter känner man verkligen hur rent, lent och fräscht ansiktet blir =)

När jag tagit bort masken så ska jag faktiskt limma på lösnaglarna och sedan vet jag inte, kanske ta en kvällsmacka eftersom jag knappt åt någon middag så kommer hungern krypande nu, eller så tar jag en macka innan det kanske är smartare ;p haha.
jaja nu ska jag gå iaf puss!
<3

INHANDLAT!!

Jag handlade en väska, skor, rullar man rullar kläder med(hoppas ni fattar), ansiktsmasker, handkräm, läppglans, hårspray, tröja och lösnaglar =)





Super nöjd med allt! =)
<3

SHOPPING!! =D

Nu har jag precis kommit hem från många timmars shoppande på stan =)

På idrotten hade vi ergonomi, vi fick alltså "lära" oss hur man ska tex lyfta saker, sitta rätt vid skrivbordet och massa sånt man ska tänka på när man jobbar för att inte få skador och sånt, det var lätt och ganska kul eller aa kul och kul va väll kanske inte riktigt rätt ord men det va ju itne jobbigt iaf=)
Efter idrotten åkte jag direkt till stan där jag mötte camilla och patricia,  Patricia behövde åka efter en liten stund bara men jag och camilla fortsatte, och shit asså hela pengen e nästan slut, tänk vad mycket saker det finns och vad länge sen det var man shoppade på riktigt!!!! Tänk om man skulle ha hur mkt pengar som helst, skulle man ju kunna köpa maaaassor av saker!!
Vi såg även Linda Rosing och hon handlar ju på H&M och sånt, hade ingen aning om det, trodde hon typ bara köpte märken och shit eftersom hon har pengar menmen det va lite kul att se =)
Sedan åt vi lunch på McDonlads då vi var riktigt hungriga!!

Mitt hår har varit kaos idag och har blivit elecktriskt hela tiden så ska strax hoppa in i dushen så det kan bli normalt igen! sedan ska jag torka och platta håret och sen på med lösnaglarna =) Klippte ju av mina naglar nyligen för jag inte orkade med dom, orkade inte måla och fila hela tiden så bestämde mig för att köpa lösnaglar igen, kommer nog bli skönt! =)
I nästa inlägg kommer bilder på vad jag shoppade men nu kommer lite olika bilder från senaste.


Dagen outfit



Bus med millan..



Bus i skolan..

FÖRLÅT!

sorry att min blogg hoppar fel ibland så inläggen bli konstiga, försöker fortfarande fixa för full men får se, nu har ja iaf bytt sida på menyn får se om de blir ngn skillnad.
puss

ALLTMÄNT SNACKA FRÅN MEEE!

åh vad jag iiiinte vill gå till skolan!!! vill stanna hemma och duscha håret!!!!! Vilken vilja haha! men känner att det behövs, håret är sådär jobbigt, ni vet det lägger sig inte som man vill och det blir electriskt på nolltid, uschusch, aja lovade mamma att gå på nästa lektion om jag hoppade över målerit så ska dra mig dit, kan nog bli skönt att träffa vänner och sånt också, dock är det typ bara byggarna och det är la ingen höjdare kanske ;p
Men ellen får jag träffa så kan nog bli skönt ändå, undra hur många som går på idrotten idag egentligen? 7 kanske?? ;p
aja pengarna kommer ju idag, kanske ta en shoppingtur?? det brukar ju alltid pigga upp mig när jag e nere, får smsa camilla senare och höra vad hon säger =) Jag hade tänkt att spendera ca 500-600kr på mathias present men nu när de e slut så får jag pengarna heeeelt för mig själv!!! Jääjj!

tror däremot jag vet vad jag ska lägga min ilska på, på att måla klart mitt rum och träna som fan!!! =)
Jag har ju nu 2 väggar i rosa färg men bestämde mig ganska snabbt för att jag ville ha alla väggar rosa men det har inte blivit av än, så nu kanske jag kan satsa stenhårt på det istället =)
Och då självklart träningen, har ju ett visst mål om vikt och mått och sånt men det tänker ja inte gå ut med här, vill ju se om ja uppnår mina mål först ;pp


Grattis iaf till pappa som fyllde år igår!! glömde skriva det, juste måste ju hitta present till honom också, kanske jag även kan göra idag, aja vi får se, nu ska jag dra hejdå!



Gammal bild...

BLÄÄÄÄ!!!!!
Kvällen igår va skit!! den va hemsk,hemsk, hemsk!!!!!!! så hemsk att ja inte orkade med skolan idag... eller inte målerit iaf, ska pallra mig iväg till idrotten, kanske ja gymma sen efter, känner iaf att jag behöver komma ut!!
Jag ska ta min bonus mamma jonnas råd iaf att hålla ut till lovet, idag var ett undantag!

Men varför var kvällen så hemsk då?? varför blev den så fel när dan var så bra??
Mathias har ny flickvän.. Vi pratade om det igår, och han älskar mig och saknar mig som fan fortfarande, men har hittar någon han tycker om, han e inte kär i henne bara tycker om henne, hallå, är man inte på G när man tycker om någon och sen blir TILLSAMMANS när man e kära, och älskar kommer med tiden om känslorna blir så starka, right?? så tkr ja iaf.
Men mathias vet inte vad ett förhållande är och vad ordet älskar innebär, trotts  att ja e sjukt ledsen/sårad så e ja glad att jag dumpade honom och jag är glad över domhär 3 månaderna!!

angående kommentrarer håller jag med Camilla där: Men Mamma!!   haha, men det är helt rätt faktikst, jag älskade att vara singel förut för det var inget som kunde styra över mig, men nu hatar jag det för nu älskar jag allt mys istället, menmen tiden får läka sår och jag får se hur jag gör..

camilla kan vi göra något riktigt jävla kul i helgen som får en att tänka på annat än skit?? =)
Aja nu ska jag dricka en kopp nybryggt kaffe och käka en fralla innan jag åker
puss<3




VAD HÄNDER??! =O

Ja vad händer??! :O =D Allt lättar!! ja mår mycket bättre!! Det känns som saker vänder! Jag vet att jag fortfarande älskar honom men det känns ändå skönt att bara vara kompis med honom och inte mer än så, för nu tjaffsar vi ju inte och sånt..
Det kanske är en tillfällighet att det nyss lättade från mitt bröst, men jag njuter av lättnaden ändå!!! =) Får väll njuta så länge jag mår bra(peppar,peppar) haha!
Tror det beror MYCKET på alla nära och kära som stöttar mig och alla som nu ikväll fått mig att skratta gång på gång haha (a)
Tror dethär blir mycket lättar än vad jag räknat med.
Ja menar jag kan ju älska mathias även om vi bara e vänner, så när kärlkeskänslorna släppt helt lär ju allt kännas som vanligt, eller?? =) Vi säger att det är så iaf (a)
Tror jag väntar ett tag innan jag skaffar ny pojkvän, vet inte hur länge men längre än vad jag väntade mellan tobbe och mathias, bara för att vara säker på att inte bli lika sårad igen..
Även om många killar faktiskt visat intresse sen ja dumpade mathias ;p
aja nu ska ja bara social på msn igen
puss fuckers!!! =)
<3



Ser ju förfan surig ut på den men de är ja inte;p e iaf en bild från i typ fredags ;pp

KEBAB!

Kvällen igår va hemsk eller natten eller va man säger, precis innan jag skulle sova, alla tankar kom tillbaks och med dom kom tårarna.. smsade med mathias och vi pratade om lite känsliga saker och så menmen idag känndes det mycket bättre och i skolan jobbade jag på bra =) kanske inte matten men kan redan allt där så de e helt meningslöst att sitta och jobba för mig del..
På Matten pratade jag faktiskt med Mathias i tele, ringde honom för ja märkt att han inte vart i skolan på hela dan... Vi pratade lite och det kändes bra, vi bestämde igår då helt att vi ska vara vänner och jag tror det kommer fungera =) Vi pratade i 5-10 min och sedan bestämde vi att vi skulle höras senare istället =)
Efter skolan drog jag och Camilla till ett kebabställe i huddinge och käkade, blev så himlans sugna på kebab och vad passar inte bättre än kebab då?? ;) plus att ja va sjuuukt hungrig, så vi åt och pratade lite och så, sedan åkte vi hem till var och en.
Jag har precis slängt in jackan i tvättmaskinen och satt igång den då camilla råka spilla cola på den *host,host*!! eller egentligen kanske det var lokföraren som bromsade som en kratta menmen, hade ändå tänk tvätta jackan så de gjorde inte så mycket ändå =) Tog även hand om disken så ja e en duktig liten tjej =)

Måste även fråga, vafan e dehär för väder??? ena sekunden är det klarblå himmel och sol(dock kallt) och andra sekunden e det snöstrom, sen stårlande sol sen snöstorm, hallå kan vädret bestämma sig?? ;pp Jag klagar dock inte på att det e kallt för ja tänkte på det ett tag och skulle det vart varmt idag så skulle dom där snöstormarna inte vara snö utan regn!!! och då föredrar jag att det snöar isåfall ;pp
aja nu ska jag hitta på ngt, puss<3

BALLAR AV STÅL!

Så nu sitter jag här och tittat på Ballar av stål på femman, riktigt underhållande program som får en att skratta haha! =)
Har typ precis duschat, efter att ja kom hem fårn huddinge där jag var med familjen hos mina gudföräldrar för deras son fyllde år, så vi fikade lite tills jag nästan somnade vi bordet då åkte vi hem =)

Skolan idag va väll inge vidare, har inte gjort ett piss.. Mötte ju Mathias vid ingången på morgonen så bytte vi grejer och fan va piss det kändes, började nästan böla igen, och han sa till och med att ja såg vääldigt nere ut, konstig liksom..?? inte det lättaste att dumpa den man faktiskt älskar men livet går vidare och jag vet att jag gjort rätt...
Vi har iaf bestämt att vi ska fortsätta som vänner och så, så hoppas det blir bra, kommer kanske inte vara lätt till en början men det kommer vara garanterar mycket svårar om vi skiljs åt helt, och vi går ju somsagt i samma skola...
Men iaf eftersom jag inte mådde något vidare resten av dan så fick jag inte ett piss gjort, satt med camilla i korridorerna och pratade med vänner som kom förbi, fick någon flum humör mitt på dan med mycket skratt vilket var skönt men det vände det också..
Nu känns det bra för tillfället men jag tror att alla underbara vänner underlättar det hela =)
Betyder verkligen mycket att ha er!!
Och tack Jeanette(syrran) och Jonna(Bonus mamma) för erat stöd!!!! tar somsagt inte åt er av era anonyma personer och ni ska veta att han inte alls var som ni sa.. det ni sa va att han skulle vara otrogen och playa runt vilket han inte gjort och det här e faktiskt bland dom bästa 3 månader i mitt liv så jag ångrar inget och ångrar garanterat inte att jag inte lyssnade på er, era anonyma fuckerS! burn in hell!! hihi=)

Känns som jag e påväg tillbaks kanske?? eller en tillfällighet vem vet, kanske ballar av stål som får mig på bättre humör också ;p programet alltså haha.
aja ska kolla vidare nu Ciao!!
<3

UT MED DET GAMLA IN MED DET NYA...

Eller aa jag har inget nytt att stoppa in men just nu håller jag på att städa ut det gamla vilket betyder att jag håller på att "städa ut matte".
Jag har städat, packat ihop hans grejer, slängt hans tandborste han hade här, lagt bort hans täcke, håller just nu på att tvätta alla täcken och lakan och allt, ska damma, damsuga, torka golv, putsa speglar, aa allt där han varit, få bort lukten av honom, allt... sen ska jag bada, ta ansiktsmask och massa mer..
Det är jävligt tufft att städa bort allt ska ja säga för det känns verkligen att allt är över... Som att någon dött.. någon som aldrig mer kommer tillbaks, men i dethär läget är det väll förmodligen någon som jag aldrig mer släpper in...
Det här har trotts alla våra bråk och tjaffs varit en av dom bästa 3 månader i mitt liv faktiskt, tro det eller ej...
Vet inte om ja orkar skriva så mycket mer, har inte samma lust kvar länge.. ska träffa honom imorgon och byta tillbaks grejer, får väll se hur det gå somsagt, eller aa snarare hur det känns, och om vi kan fortsätta som vänner eftersom vi trotts allt, jobbigt nog går i samma plugg, kan ju skriva om det imorgon om jag orkar.
Vet att det är väldigt deppigt nu,  och jag kommer förmodligen inte skriva så mycket för jag kommer nog inte orka göra så mycket, men håll ut, allt vänder snart e den vanliga, glada och posetiva Jennifer tillbaks igen.. men just nu vet ja inte vart hon är.
Tack iaf vänner och familj för allt!!!!
puss<3

ANLEDNING!!

eftersom folk gång på gång undrar varför jag dumpade Mathias trotts att jag faktiskt älskade honom, så tänker jag berätta anledningen nu bara för att jag inte gång på gång på gång orkar berätta.. Det kommer bli tufft men ska försöka få med allt...

* Han var grymt svartsjuk, och då tänker ni säkert: aa han var rädd om dig?? men kolla, svartsjuk kan man vara till en viss gräns men han gick låååååångt över gränsen.. Skulle ja t.ex. träffa en killkompis så blev han skit lack och surig och nästan förbjöd mig bara för han trodde ja skulle vara otrogen.. Hallå det är mina vänner?? skulle ja vilja hålla på med dom skulle jag väll redan gjort det?? och skulle ja vilja hålla på med andra killar skulle jag inte ens vart tsm med Mathias..
* Jag fick knappt träffa mina vänner utan att han skulle börja vajna.. Alltså jag är en tjej men 5 tjejkompisar och resten bara killkompisar, och svartsjuk kille + nästan bara killkompisar är ingen bra passning direkt.. Vilken innebar att jag somsagt inte kunde vara med mina vänner som jag brukade, kunde inte skriva hjärta till dom i sms vilket jag ALLTID gjort, ett hjärta i ett sms för mig betyder inte kärlek utan vänskap, att den man skriver till beyder något...
* Fick inte festa.. Det blev en jävla massa bråk och tjaffs såfort jag skulle iväg och festa/vara med massa kompisar på en chillkväll eller något, har sa åt mig gång på gång: gör du något med någon så är det slut, lova att inte göra något... hela tiden hörde jag dom orden.. och dan efter sa han alltid: lovar du att du inte gjort något med någon?? och när jag sa ja jag lovar så var jag tvungen att verkligen svära på mitt liv och lova för att han skulle tro på mig, vilket leder till nästa punkt...
* han litade inte på mig.. vilket ni tydligt kan se i alla förklaringar till dom andra punkterna..

* han anklagade mig för saker hela tiden, saker jag inte ens gjort!! Anklagade mig till och med för att ha rökt här hemma när ja var på övervåningen och han på undervåning, så vägrade han prata med mig och bara ignorerade mig trotts att jag inte ens röker eller hade rökt då!!!! förstår ni hur irriterande det är att alltid bli anklagad för saker man inte ens vart i närheten av att göra?? och han e så jävla envis så han tror alltid att han har rätt, aa där har vi nästa punkt.
* skulle ALLTID ha rätt, alltså då menar jag alltid,alltid!! trotts att jag kanske var 100% säker på en sak så fick det inte vara rätt utan han skulle alltid ha rätt...
* Han är ute på krogen/dricker ca 4-5 ggr per vecka oftast och sen förbjuder mig från att gå på en fest.. vad e de för stil??
Men sen flera gånger sa han att han ville sova här och jag planerade in och allt och sen ca 10 min innan hans tåg skulle gå så säger han: är på mirran så ja sover hos dig någon annan dag!(mirran=krogen vid honom) och det hände asså gång på gång att han lova saker han sen inte höll, och valde krogen/nattklubbar/spriten före mig...
* Han förbjöd mig från att göra saker som han själv sen gjorde, nu tar vi några snabba exempel: han förbjöd mig från att träffa mina ex medans han själv fortsatte träffa sina, och han förbjöd mig från att festa trotts att han själv skulle på fest?? och han tog nummer av tjejer men förbjöd mig..
* och sist då, han anklagade mig från att flörta med killar och titta på killar hela jävla tiden, asså kolla om du sitter på ett tåg och det kommer en människa gående i "korridoren" (i mitten av tåget) Visst tittar du på den personen?? jag gör iaf det och sen om det råkar vara en kille kan inte jag rå för, jag spanar inte in honom bara för jag tittar på honom!! jag tittar på mina lärare också när dom lär ut saker men inte spanar jag in dom för det!!

Tror jag fick med det mesta nu och nu hoppas jag alla förstår att man visst ibland måste dumpa någon man älskar, för allt dethär gjorde så jag nästan dagligen blev sårad, och dethär visade sig mesta dels framåt slutet, början av vårat förhållande var perfekt!! men vad gick snett??

Ni måste även ha överseende men att jag BARA skrivit dom negativa delarna nu, det finns mycket posetivt med mathias också så döm han inte enbart efter vad jag skrivit här.. Jag älskar honom och det är därför jag stannat kvar..

nu vet ni, några frågor???


:'(

Känner mig förstörd, överkörd, halv, förkrossad aa allt.. vet itne vart jag och ska börja och hur jag ska gå vidare..
Har legat i sängen under täcket hela dan och bara låtit tårarna rinna..
Jag vill att mamma ska vara hemma men hon är på kryssning, kommer imorgon..
hela familjen vet och stöttar mig, äldsta syrran e här och vi har pratat. alla vänner vet om och verkligen visar att dom bryr sig, men trotts vänner och familj känns allt pisst!!
Varför kan allt inte bara bli som man vill att det ska vara?? som alla världar i filmer är, sådär perfekta.
Såfort man hittar någon är det alltid något som är fel...
Det här är första gången jag gråtit såhär mycket över en kille och som jag haft såhär jävla ont inombords!!
vad ska man ta sig till?? vill bort nu, sjunka genom marken och försvinna för en liten stund bara, till en värld där allt är bra, där inget gått snett.. Eller spola tillbaks tiden tills då jag var heeeelt nykär för det var fan underbart!!! Första kramen, första pussen, första övernattningen, pirret i magen, längtan ja allt!!
Nu är det allt annat än ett pirr i magen... nu är det mer en klump där i...

FUUUCK!!! :'(

Allt är över!! det är slut nu. *crasch* hjärtat gick i tunsen bitar!!
Jag dumpade honom imorse och har legat i snart 4 timmar och bara gråtit..
´hur fan kan något göra så jävla ont?? döda mig!!!! är redan död inombords!!
har ni nån gång dumpat någon ni älskar av hela ett hjärta??  se till att inte behöva göra det!!
shit asså ta mig härifrån!!!!! orkar inte!!!!


KINA MAT!! =)

Då har jag precis ätit en stoooor portion kinamat, eller aa stor för mig iaf, syrran klaga på att ja åt lite menmen e iaf proppad just nu, får inte ner en endaste bit till för då spricker jag..

Hårfärgen blev jätte bra, det ser iaf bra ut än så länge =)
Jag sitter här iordningfixad och skulle egentligen dra till camilla men allts kanske blir iställt, störande att man fixade sig isåfall, hade ju lika gärna kunnat bara slappat annars menmen nu äre som det är, får la hoppas att pojkarna hör av sig snart så vi kan hitta på något ändå..
Mahias jobbar ju natt idag, men han kanske kommer till mig när han jobbat klart och sover här, om jag inte sover hos camilla vill säga men det lär vi ju märka ;pp
vet inte vad jag ska skriva eller göra;p är för mätt för att tänka, om man nu kan vara det?? (a)
Bjuder la på en nytagen bild sålänge...


FREDAG OCH SOL!! =)

Nu sitter jag här i camillas rum med färg i håret =)
Efter skolan åkte jag och camilla direkt till H&M i huddinge centrum och köpte färg, jag färgat utväxten och en lite annorlund färg men det kommer nog inte ens synas skillnad, förutom att ja inte kommer ha någon utväxt dåra såklart haha!

Skolan började med Måleriteori i 3 timmar, det gick riktigt bra och dethär var nog första lektionen som vi fick lära oss något nytt och första gången han inte berättade något han redan gått igenom flera gånger så det var riktigt skönt! =)
Efter teorin var det lunch, tacos och lyssna noga nu, maten vad GOD!! :o en av dom första gångerna jag äter lunch i skolan, kan ni förstå!! det var tacos och tacos är ju alltid gott =) det är ju dock alltid godare med tacos man gör hemma menmen =)
Efter lunch var det svenska där vi intervjuvade folk i skolan och sedan engelska där vi fick veta resultatet på senaste provet och jag fick VG+ wiie!! hade jag haft 1 poäng till hade jag fått MVG- och jag hade ju inte pluggat ett piss så de gick ju riktigt bra kan man ju säga!! =)

Nu sist vill jag bara säga en sak, ni som typ skriver värsta påhoppen eller vad man ska säga anågende vad jag sa att håret växer snabbare om man klipper topparna, tror nu fick det om bakfoten.. Jag mena ju självklart inte att det växer snabbare där uppe för att man klipper där nere på håret, men topparna var klyvna och då föll små hårstrån från topparna av och om jag inte hade haft slitna och klyvna toppar så hade dom inte ramlat av såfort jag kammade håret utan suttit kvar och på så sätt skulle håret vart längre, svårt att förklara, ni förstår säker fortfarande inte, tur att några förstår vad jag menade iaf haha!
ha det bra puss<3



(gammal)

EMH, BOTOX OCH HÅR??

Nu har jag precis ätit middag =) Vi åt bara omellet, snabbt och enkelt, jag käkade även dom 2 sista pannkakorna som blev över sen i onsdags bara för att det var gott(a) haha!!

Hos frisören gick det jätte bra och man känner verkligen att dom mest slitna topparna e borta nu så det är skönt, funtar på att köpa färg och färga håret imorgon kanske, måste färga utväxten ju och då tänkte jag istället att jag färgar hela håret i lite, lite mörkare färg =) Sen kanske jag köper en hårinpackning också eftersom mitt hår fortfarande är slitet och kommer förmodligen vara i ngr år till då jag färgat håret ända sen jag var 12 år, jag plattar håret varje dag+fönar nästan varje dag, sedan så blekte jag ju håret platina blont under ca 2 år så håret har ju fått tagit emot en hel del, men det sitter kvar där det ska som tur är ;) har ju så jävla tjockt hår också så menmen ska inte klaga finns dom som inte har ngt hår alls också ;pp

Jag glömde berätta igår hur duktig jag faktiskt var, först tvättade jag mina målarbyxor som jag kände att det var dax för, sedan småplockade jag lite i rummet, och badade, rakade benen, smorde in mig, tvättade yttligare en maskin med mörk tvätt och sedan tog jag även en ansiktsmask, och det var en sån som stelnar i ansiktet och som man sen drar bort, älskar sånna ansiktsmasker, det blir inte så kletigt liksom, någon som vet något ställe som har sånna ansiktsmasker på tup istället för i en liten påse??
Iaf så när man hade det i ansiktet och det stelnade så kunde man ju knappt röra på ansiktet så det kändes som man precis hade sprutat in botox eller något, haha rolig känsla iaf  =)
Efter ansikts masken så smorde jag självklart in ansiktet och noppade ögonbrynen, måste börja ta hand om mig själv igen så som jag var jätte duktig på att göra förut, så skärpning!!!! =)
Spenderar ju fan mer tid åt Mathias än på mig själv, dålig eller bra vana?? äh vet inte haha!
På tal om honom så e han ju faktiskt snart påväg hit så ska plocka bort disken från mitt rumt nu!
puss!!<33


(Bilden är inte från idag!)

MELAA MAT? -NEJ TACK PLOPPMÄTT!

shit alltså vad mätt jag ääär!! Har precis ätit lunch som Jonna lagade, tack så mycket, mättande som f*n var det iaf haha =)

Skolan började 9:40 idag men engelska prov, jag hade inte pluggat ett piss men jag tror det gick bra ändå kändes så iaf =) sedan skulle vi egentligen ha 3 timmars hål och sedan matte eftersom svenskan var inställt, men vi flyttade upp matten istället och hadde matte i kanske 30 min så det var ganska så onödig dag idag iaf ;p
När vi slutat åkte jag och camilla hem till henne där vi är nu.
Om lite mer än en timme ska vi till frisören, camilla ska klippa och färga håret och jag ska bara klippa topparna så mitt hår växer ännu snabbare=) det växer riktigt snabbt reda men vill att det ska bli ännu längre ännu snabbare!! =)
Sen kanske jag ska köpa färg och färga hemma någon dag men vi får se hur jag gör, annars kanske jag bara beställer tid hos syster så hon kan färga utväxten på mig ;p
nu ska ja läsa lite bloggar och så innan jag ska dra.
Efter frisören ska jag och Mathias hitta på något också, hoppas han inte ställer inte det.. igen..
puss<3

SOLSOLSOL!!! =D

Solen skiner, himmlen e blå, vad det är skönt att leeva då (8)  aa eller hur nu den sången går haha!
Men guud vad härligt det är med sol!! hela stockholm lyser ju upp!! man märker verkligen på alla människor och på sig själv att det är sol ut för alla är så himlans mycket gladare! Det sägs dock att det ska snöa imorgon =( hoppas det är fel!!! hoppas dethär vädret håller i sig nu!!
Alltid på morgonen så brukar jag stå inne och vänta på tåget vid perongen tills det är ca 2 min kvar då brukar ja gå ut och gå längst hela perongen eftersom jag ska sitta längst bak, men idag kom ja till stationen 07:50 och tåget skulle gå 57 så jag gick ut på en gång och ställde mig i solen och guud så skönt det var!!! Nu vill ja ha sommar!!
Dagen började prima och vid 12 tiden när vi slutade målerilektionen fick vi reda på att idrotten var inställd så vi kunde åka hem!! =D Jag åkte raka vägen hem och gräddade pannkakor mums! blev så sugen på det när jag satt i solen och väntade på bussen så varför inte göra det då, det är ju så enkelt och snabbt =)
Ikväll kanske mathias sover här, det skulle vara ett perfekt slut på en perfekt dag men annars sover han här imorgon.

Igår va jag ju och firade syrran som fyllde 23!!! =) Vi fikade och pratade och sedan öppnade hon presenterna, kul att du tyckte om min pressent! =)
Ska titta om jag kan hitta någon bild på den sen så alla andra också kan se men just nu har jag ju glömt kameran hos Syrran smart som jag e! =) Det ända bilden jag har är på den här sötisen!! =)


Måste berätta en till sak om i skolan idag.. När jag kom in till målerit i måndags tror jag det var efter lunchen så såg jag att min verktygslåda var helt "inslagen" i tejp... *suck* och vem kunde gjort det då?? jo inte minder än JT i måleri 2:an så idag tog jag min hämd och gjorde tillbaks!!! fick även hjälp av camilla och ellen så det gick snabbare, thanks bitches haha =)

Min låda...                              JT:s låda!! mohaha!



Sen slutligen en bild på mig från idag =)
Skit ful men jag bjuder på den ändå ;p



WOHO!

Idag jobbade jag sämst på målerit, va jätte trött och heeelt okoncentrerad så det var näst intill omöjligt att jobba, jag skrapade iaf upp alla kanter så fick ju något gjort.
Matten gick ju bättre där gjorde jag 3 st arbetsrutor fast vi bara skulle gjor en. Men det är för lätt!!! idag räknade vi tal som tex. x+6=10  Så ska man räkan ut vad x är, vafan det ser man ju bara man tittar på talet... shit asså.. :P

Efter skolan åkte jag iaf till stan en snabbis, tänkte först säga till min syrra att hon och jag ska på bio och jag ska betala allt, som födelsedagspressent till henne eftersom hon fyller 23 idag men när jag var där i stan så hittade jag en present som var lite typiskt henne så jag köpte den istället, kan inte skriva vad det är ännu utifall hon skulle råka få syn på det då ;p
jag ska sminka mig lite och platta håret som blev lockigt igen efter det hemska vädret tidigare idag.. regn, fuktigt och mulet uschusch, men nu skiner solen igen!! =)
kanske skriver sen puss!


SJUKT IRRITERAD PÅ ALLT!(a)

Så då har jag precis kommit hem och gud vad irriterad jag är!! men snacka om att jag e irriterad på småsaker haha!!

Skolan idag gick väll bra fram till halv 10 rasten, efter det var jag helt okoncentrerad och fick typ ingenting gjort på målerit, plus att jag blev mulad och puttad i snön av mathias på rasten!! :@ hahaha =) Så byxorna blev blöta och leriga så ja inte kunde ha på mig dom sen, och att stå och arbeta i jeans är ingen höjdare då kläderna kan förstöras.
Istället för att jobba då efter lunch så busade jag och camilla (a) vi tejpade kranarna inne i tvättrummet så att strålen sprutar rätt på en när man sätter på den hihi(a) hoppas ngn gjorde den tabben mohaha (a)

På matten jobbade jag iaf riktigt bra och blev klar före alla andra, wie!!
Sedan efter skolan åkte jag till stan för att hitta present till äldsta syrran som fyller 23 imorgon, men tror ni det gick bra eller?? nej klart som fan det inte gjorde!, man hittar ju INGENTING, plus att det var då jag började bli irriterad, först för att håret började fucka totalt och började bli electiskt och sånt skit och ni ska bara veta hur störande det är!! sedan alla männiksor som trängs, puttas och knuffas, killar som tror dom är snyggast i stan kommer och raggar på en fast dom ser ut som kräk svenska kunde dom knappt heller för det delen så man förstod ju typ inget.. sedan alla jävlar som glor, fulla tåg så man måste stå och trängas, tanter som leker unga och ännu mer människor som GLOR! shit asså varför glor hela världen!!!!!! Man har ju lust att fråga om dom inte har tv hemma alltså det är sjukt.
Sen en till småsak jag störde mig på var när folk började resa sig upp och verkligen tränga sig mot dörrarna fast att det va typ 3 minuter kvar innan nästa station, vafan sitt kvar tills tåget nästan stannat så slipper man trängas, puttas och knuffas!!! :P

Hoppas jag hinner lugna ner mig innan mathias kommer så det inte går ut över honom för det vore la kanske inte så snällt?? ;) vi ska dippa chips, onyttigt på en måndag kanske, men egentligen skulle vi käkat chipsen igår men vi hade inga dipper och det blev så jävla torrt utan dip så vi sparade dom tills idag istället så nu har jag köpt diper=)
När jag var i stan köpte jag föresten en hårspray och 2 ansiktsmasker till mig själv, får se vad jag lyckas klura ut till syrran, någon ska det ju bli.
så nu behöver ni inte läsa mer ;) men vafan kommentera!! vad har hänt med er ni har ju slutat helt nästan, börja igen!! =)
puss<33


SÖNDAG!

Nu har jag precis städat klart rummet, städat, dammat och dammsugit, och självklart tagit ut all gammal disk. kände bara hur äckligt det var att komma in i rummet och att det inte alls kändes trevligt att komma hem till det, och sen när jag såg att mitt bord breve sängen var dammigt blev det ännu mer äckligt eftersom jag ligger ju precis breve det och då känns det som man andas in detdär dammet, uschusch, då de va iaf skönt att få allt rent och snygg igen! =)
Och sen har ja själv också duschat och nu plattat håret så nu är allt rent till och med jag haha =)
Mathias komemr hit lite senare, han ska äta här och sedan blir det väll till att titta tv och mysa, kanske ska titta på beck som går ikväll, någon som vet vad det är för avsnitt?? va det inte typ: det tysta skriket eller något??

Jag ska iaf gå och lägga undad plattången och det snart innan mathias kommer, har ingen aning om när han kommer för när jag bad honom messa när han är påväg så sa han att de får bli en överraskning, hjälp! haha, men som tur är har jag redan plattat håret nu och sminka mig behöver jag inte göra eftersom vi inte ska iväg någon stans =)
bjuder på en bild på mig från gårdagen då =)
puss<33


TACK FÖR IGÅR =)

Jag hade jätet trevligt igår, det var både nytt folk, folk man träffat nyligen och folk man träffat för lääääänge sen, så det var riktigt kul att se alla igen, kändes dock som att man inte han med att prata med alla riktigt men det kommer väll flera tillfällen somsagt =)

Det var synd att det inte blev några bilder dock, det vill man ju ha men vi får väll bättra oss på detdär med kameran haha, det är inte det första man tänker på när man väll är på festen direkt utan man tänker på det innan och efter, bra... haha.

aja nu ska jag ringa pappa och fråga om han kan hämta mig=)

hejdå<33


BJUDER PÅ DEN! =)

aa när jag ändå inte har något för mig förutom att vänta så kan jag ju bjuda på en till bild som togs på båten påväg till Tallin=)  Vill tillbaks!!!!!


DAGEN!

Nu har jag precis kommit hem från min gudfar i huddinge där jag var med familjen och fikade eftersom han fyllt år igår.
Eller aa hem och hem, jag e hos camilla men det är precis som mitt hem så vi säger hem =)
Just nu sitter jag och väntar på camilla som är påväg hem från sin pappa.
Vi ska göra oss iordning för fest och så här och sedan dra hem till timmy =) Hoppas det blir en riktigt rolig kväll men roligt folk, kanske några nya ansikten man inte träffat förut?? eller iaf inte jag=)
Har inte så mycket mer att skriva just nu men kanske skriver sen innan jag dra men det märker ni =)

Bjuder väll på en bild sålänge, en bild av min galna sida eller något?? haha=)


PARTY!!

Har precis kommit ut ur duschen och fått på mig lite kläder, ska strax börja sminka mig och göra mig iordning.
Kanske ska till min gudfar idag och fika då han fyllde år igår men vi får se det beror helt på hur mycket klockan är när mamma och pappa ringer.

Ikväll blir det iaf fest hos timmy som fyller 17 imorgon, niice visst?? =)
Igår blev det en mysig kväll med  jimmy, timmy, mackan, gurkan, wille, camilla och mig =)
Vi tittade på 2 filmer och småpratade lite, länge sen man bara umgicks utan att riktigt göra något så det var nice =)
aja nu ska sminket på.
puss<3

BILDEN MEDMERA..

I dethär inlägget kommer bilden på maten vi fick i skolan som jag skrev om i tidigare inlägg komma.. usch ryser bara jag tänker på synen, och vad de ser ut som ;p

Jag drog aldrig och gymmade för jag var alldeles för trött, så jag drog hem, la mig i sängen, kollade tv och somnade sött ;p
vaknade för inte allt för länge sen,och nu försöker jag och camilla höra runt med kompisar om de finns några som vill hitta på något.
Mathias ska ut på nattklubb idag nämligen 360 så är lite orolig med tanke på alla bråk vi har haft på senaste, vet att man inte ska vara orolig och inte behöva vara det heller, men jag försöker iaf att inte visa det för honom, för jag om någon vet hur jobbigt det är när folk verkligen visar hur jävla oroliga dom är..
aja nu ska jag höra runt lite med folk..
puss<33


Ser ni? skulle ni vilja äta något som ser ut sådär??!!! usch säger jag bara!!

SKOLAN!

sitter just nu i skolan och har haft svenskalektion, skrev klart hela uppsattsen på en lektion så duktig har jag vart idag också =) det går bara bättre och bättre, och när det går bra blir det ju kul!! =)
På måleri-teorin vi hade imorse så lärde jag mig inte ett piss, våran lärare går bara igenom samma saker hela tiden så vi får bara lära oss saker han typ redan gått igenom för kanske 3 lektioner sen men som han glömt.. *suck* menmen vad ska man göra..

Maten idag va ju RIKTIGT äcklig, ska lägga in bild på det senare när jag kommer hem för det var verkligen snusk! Både min syrra och mamma undrade vad fan det var när jag mms:ade bild på det till dom.. Hur kan skolan servera något så äckligt och förvänta sig att vi ska äta, båda mamma och syrran sa att dom aldrig skulle kunna tänka sig att äta det, ni ska få se sen ikväll alltså, usch kan inte sluta tänka på det ;pp

Nu slutar vi snart för att våran engelska lektion är inställd! jääjj fett skönt! på en fredag också!! =) Ska dra direkt till gymmet tror jag, har redan lite träningsverk i magen men det bryr vi oss inte om haha.
Nu ska johannes(våran svenska lärare) gå igen om någon så måste sluta skriva.
puss!<3

TACK!!

Måste bara få tacka alla som funnits här för mig under denhär tiden, framför allt Matte från gbg, Adam, och Erik!!
Det är ni som hjälpt mig mest och som jag kunnat prata med mest, och om ALLT, kunnat berätta exakt hur jag känner och ni har förstått!

Matte - Det har varit helt underbart att ha dig här att prata med och du har verkligen fått mig på andra tankar och att kunna se på saker på ett annat sätt.
Och att du varje dag har hört av dig på något sätt och frågat hur det är och verkligen hållt kontakten, och jag vet att jag kan ringa dig närsomhelst när det är något och prata med dig. Och det känns riktigt bra att ha dig där, som stöttar mig =)
tack!!=)

Adam - Har kännt dig i flera år nu och även om vi knappt träffas längre så e du fortfarande samma person emot mig =) Du är som en syster för mig(ta inte illa upp men det är så det är haha!)
Du finns alltid där och ger mig alltid så kloka svar! I många lägen tar du liksom orden direkt ur mina tankar, asså du säger precis vad jag tänker, på ett sätt jag aldrig ens skulle kunna förklara. och vet att jag alltid kan höra av mig till dig också =)
tack!!

Erik - Du har väll inte funnits där så mycket egentligen, men allt du sa igår och detdär med vem man älskar och aa du vet allt.. Det var liksom så sant, du är den ända som säger emot dom andra! Tror det kan bero på att du vart i en liknande sitution och vet hur man mår och vad man tänker.
Allt du sa igår fick mig att ändra vissa tankar jag har!
tack! =)


Det finns ju många till som funnits här för mig också men inte på samma sätt denhär gången men tack till er också! =)
Mår iaf mycket bättre nu när jag fått prata ut om problemen som uppstått!! =)
puss!!!



DUKTIG TJEJ!!

Lite ego rubrik kanske, men jag känner mig duktig idag igen hihi =)
Först gick jag upp vid 10 och gjorde mig iordning och åkte till skolan för att ha mitt utvecklingssamtal, kom några min sent men det gjorde inget för dom innan mig hade dragit ut på tiden så jag kom perfekt!
Samtaler gick jätte bra och det fanns inget negativt, alla lärare hade fyllt i exakt samma saker om mig, att jag uppnår målen, att jag jobbar aktivt och att jag utvecklas posetivt i ämnet, kunde det bli ett tråkigare samtal?? haha.
Det ända min mentor kunde påpeka var att det vart mycket prat men camilla på målarlektionerna men sa la han även till att han märkt att det förändrats mycket så det var inte någon negativ sak längre heller, bara att fortsätta på samma spår =)  Kändes skönt att höra att allt går som det ska iaf..

Efter samtalet åkte jag raka vägen till gymmet där jag tränade på riktigt bra!! det var så skönt! och påvägen hem åkte jag förbi sundbyberg och köpte lite godsaker till ikväll då mathias kommer hit. Jag har ju somsagt tränat så då kan jag ju unna mig lite onyttigt också ;) Ska ju förmodligen gymma imorgon också så =)
aja nu ska jag hoppa in i duschen och sen torka och platta håret innan mathias kommer.
kanske sätta igång en maskin tvätt också =)
puss<33

GODMORGON!

Godmorgon alla pigga och glada, eller aa alla andra också för den delen haha =)
Dom flesta är väll säker på jobbet eller i skolan medans jag sitter här i toffs, jeans och mjukiströja och har precis rakat benen ;p
Ska strax sminka mig och fixa håret lite och sedan ska jag dra till skolan på detdär utvecklingssamtalet jag ska ha på 20 min, känns ju vääldigt onödigt menmen det är inget vi elever kan påverka ändå..

Efter samtalet drar jag raka vägen till gymmet och tränar skiten ur mig haha!
Sedan blir det hem, duscha, fixa mig och höra med Mathias när han tror att han kommer hit, han ska nämligen sova här i natt igen =) det var länge sen nu, senast i fredags natt så ca 1 vecka sen.. Vi har inte gjort något sen dess heller, bara träffats några snabba minuter i skolan och pratat väääldigt lite så det ska bli kul att äntligen göra ngt igen, även om de förmodligen bara kommer bli titta tv och sova typ ;pp
aja nu ska jag börja sminka mig.
puss!!

FÖRSÖKER FIXA FÖR FULLT!

ser det bättre ut nu med designen, kan alla läsa inläggen eller är det fortfarande knas??
vet inte riktigt vad som hänt, men menyn har liksom hoppat för långt åt vänster och hur jag än gör kan jag inte få den att flyttas tillbaks till det högra hörnet igen, konstigt detdär..
någon som vet hur man fixa till det??
<3

BLÄ FÖR SNÖN!

Nu sitter jag här och halvtittar på tv (scrubs på 6:an) Jag är ritkigt trött men ska försöka hålla mig vaje ända tills sovdax för då kan jag somna snabbt =)
Jag börjar ju somsagt kl 13:00 imorgon då jag ska ha ett utvecklingssamtal på 20 min sen slutar jag, nöödvändigt, veerkligen ;p
Efter det ska jag iaf åka och gymma och ska köra järnet så jag blir helt slut! bara springa och träna bort alla tankar som just nu ligger i huvet och snurrar, ska bli skönt!

Idag klev jag upp vid 6-tiden och fixade mig, sov ju hos syster så jag vaknade upp där i hennes säng, 07.20 gick jag ner och tog bussen, tyvär va den lite sen så missade mitt direkt-tåg vilket gjorde att jag kom lite sent men det vara bara ca 10 min så det var inte så farligt =)
Väl i skolan jobbade vi på riktigt bra och hann klart även ellens bås, man har verkligen fått in snittsen nu så det går hur fort som helst, nästa vecka börjar vi med mönsterpassning också =)
Efter skolan åkte jag och camilla till lägenheten vi skulle städa så skulle vi göra det sissta men när vi kom dit så var allt klart så det var ju skönt! =)
Nu ska jag bar slappa, äta, städa lite kanske och funderar även på att bada men de får vi se hur det blir, kanske uppdaterar en gång senare också=)

Om jag förstått det rätt så kan vissa personer inte läsa min blogg från deras datorer korrekt, men för att fixa det måste jag ju veta felet (a) så säg gärna vad det e som e konstigt så jag kan försöka rätta till det..
ska redan nu kolla mina html-koder och sånt och se om jag kan hitta något fel, men somsagt ni som inte kan se min blogg korrekt, kommentera gärna vad det e för fel så det är lättare att rätta till =)

puss<33



Galet ful bild men ibland måste man bjuda på sig själv också ;)

Hatar dethär vädret föresten vill ha soooool!!
<3

HOS ÄLSKADE SYSTER!

Sitter nu med syrran i soffan hemma hos henne och tittar tv =) Vi har ätit en jätte god middag, lax och potatis med romsås och sedan godis och cola hihi =)
Har pratat lite, tittat tv och haft det mysigt =) lite mysig syster tid bara, det behövs lite då och då det =)
Ska nog strax hoppa in i duschen och sen fixa mig och sova men får se när det blir av ;)

Imorgon ska jag först till skolan sen till hagsätra och jobba så hoppas det går bra imorgon då och att jag vaknar med rätt enegri ;)
Aja nu ska jag fortsätta titta tv.
puss<33



Gammal bild på syrran men ändå=) minnen!

BLÄBLÄBLÄ!

Idag höll jag på att försova mig, men han upp i sista sekund och iväg till skolan och han i tid, träffade mathias för första gången idag sen i lördags, det kändes väll bra, men vi har tjaffsat en hel del, och det känns ju inte direkt bra som ni kanske förstår.. Kan man spola tillbaks tiden?? Har ni sett filme click?? Där han har en fjärkontroll han kan pausa tiden, spola fram, spola tillbaks och aa massa sånt, tänk om man hade en sån fjärkontroll, vore inte helt fel ;p

Jag och Ellen tapetserade iaf klart mitt bås och sen började vi i hennes, där han vi sätta upp 3 våder sen va tiden slut.
Matten jobbade jag på riktigt bra på igen, men det är ju så enkelt så man tror ju det är ett skämt, vet att jag tar upp det hela tiden förlåt, men de e verkligen en sak som jag stör mig på!! Idag var vi 3 st på matte lektione *jääjj* eller ngt :pp
Efter skolan åkte jag iaf direkt hem och åt, och ska strax städa akvariet, hade tänkt gymma också men syrran messade och sa att hon behövde sin syster och ville prata så självklart ställer jag upp, så ska dit vid 7 och prata, äta, prata ännu mer, ha det mysigt och sen sova där =)
Men måste bara berätta om en kille på tåget, höll på att bli så irriterade alltså..
Jag sitter på tåget som jag hoppade på i t-centralen så sitter jag vid 6-säterna längst bak och så sitter det ngr till där, sen breve mig har jag min väska, men ju längre vi åkte destu mer folk kom det ju på så i sundbyberg kom de på en kille i kanske 30-års åldern som letade efter någon sittplats, och jag vet att de e irriterande att stå om man jobbat/ vart i skolan en hel dag så jag flyttade självklart väskan och la den i mitt knä så han fick den sittplatsen..
Aa så slog han sig ner, och han satt näära, med benen brett isär, typ vilade sin arm PÅ min arm som jag flera gånger fick rycka bort.. sedan slår han upp en tidnign och viker den INTE på mitten utan sitter där med tidning brett i armarna, sedan tar han fram en jävla juice och skakar som fan så hela jag skakar nästan, sedan drickar han från den konstant som gör så att varje gång han dricker stöter han till mig mer, och sen sitter han nästan på mig, jag va grymt nära på att ta ut musiken ur mina öron och säga: nej men visst det e lugnt, vill du sitta i mitt knä också eller vad e ditt problem??
Men jag hejdade mig som tur var och stog ut den sista biten.. haha aa de va min tågresa det..
Nu ska jag äta upp och sedan städa akvariet.
puss<33



Juste en sak till! vad fan e dehär för väder!! det ska vara sol och pågång att bli vår!!!

Har gått på en kringlig och konstig stig, ibland bra och ibland dålig, nu har stigen delat på sig och jag vet inte vilket håll jag ska välja..
Men vilket håll jag än väljer kommer jag alltid älskar dig och du kommer alltid finnas inom mig....

<3??


LÅÅNG DAG!

På matten jobbade jag på riiiiktigt bra!!! :o jobbade två hela arbetsrutor med massa uppgifter vi skulle göra, tror det kommer gå riktigt bra på provet sen om ca 3 veckor för det känns verkligen som att allt e skit lätt nu, det bara flyter på, känns som jag går i sexan igen ;p
Inte för att skryta asså men jag är stolt över mig själv idag faktiskt!! Jobbat bra i båset, jobbat bra på matte oooch delat ut CV:n det blev 2 st cv:n utlämnade, bra början va?? fast jag har ju delat ut tidigare också, och har alltid mina cv:n till hand i handväskan om jag skulle springa på något ställe jag vill dela ut i =) Ska skriva om cv:t lite när jag har tid också =)

Ända pissiga idag är att jag och Mathias har mer eller mindre bråkat/tjaffsat heela dan =( vet inte vad som händer nu alltså, mina moln jag svävade på börjar spricka.. hur får man dom att hålla??
aja ska titta lite efter jobb nu.
puss<33


DUKTIGA TJEJER

Fan vad duktiga vi varit nu, v hann taptsera klart heela camillas bås och sedan nästan hel mitt, imorgon fortsätter vi på samma spår så kan vi kanske hinna börja tapetsera andra lagret tapeter eller åtminstonde förbereda för det! =)
Känns som veckan börjar riktit bra och fortsätter den så kanske det blir en toppen helg??
Nu ska vi ha matte A och jag har fakiskt tagit med mig böckerna och tänker jobba!vad sägs om de!!? :O
Sen får vi ju se OM jag jobbar men jag har iaf planerat det så (a) hehe ;)
aja nu ska jag kila iväg med camilla och köpa kaffe så vi orkar med hela långa dagen.
puss!<33

GODMORGON!

Nu är klockan strax halv 7 och jag har varit vaken i 1 och en halv timme redan, börjar piggna till nu iaf så det är skönt =)
Direkt när jag vaknade så hoppade jag in i duschen och när jag sen va klar och stängde av den så frös jag som bara den så jag tappade upp ett litet bad med riktigt varmt vatten och sen låg jag där i kanske 15 min, efter det skuttade jag upp, smorde in mig och fixade mig iordning.
Åt en stadig frukost och drack en kopp kaffe =)
Låter ju som en bra start på dagen så hoppas den här bra starten håller i sig så allt flyter på.
Ska försöka hinna klart att tepetsera hela camillas bås idag och sen börja i mitt, om vi e riktigt duktiga och inte sätter oss ner och latar(som vi brukar) så borde vi hinna med både mitt och camillas bås, så hoppas, för då gör vi ellens imorgon och sen e vi klara! =)

Efter skolan idag ska jag följa med camilla för hon ska titta synen och sen åker vi till outlet där jag ska lämna CV:n hoppas jag får napp denna gång!!!!
aja nu måste jag dra till bussen och åka mina 90 minutrar till skolan.. tur att det finns musik!!!! =)
puss<33

SATAAAAN!!!

Har ni sett grönalunds nya berodalbana?? Satan asså!! den MÅSTE man ju dit och åka i sommar visst!!??


NYTT TESTRESULTAT!

Vad kul att se att så många "vågar" anta mitt lilla test, vissa gör det dock flera gånger för att få bättre poäng när dom sett svaren, haha fuskisar där ;) Men kul ändå! =) Dock tråkigt dom som skriver namn som .. och :p och sånt ;pp


Börjar med choklad kaffe slutar med bajs..

Nu har jag precis kommit hem från "jobbet". Det var mycket  mer jobb än vi trodde och kommer ta mycket längre tid än vad vi räknat med. Det var verkligen jätte skitigt och det är mycket fläckar, bland annat fett fläckar och matstänk som verkligen inte går att få bort, hur mycket man än gnuggar eller vilka medel man än anväder så vill det ändå inte gå bort..
Och värst va väll Kylen, när man öppnade den så bara flög man bakåt, satan vad det stank!! Vad har dom haft där inne om man får fråga, ett lik?? haha =)

Vi han iaf men nästan 2 st rum, köket och vardagsrummet, köket var värst det var det som tog all tid pga av allt jävla fett och kaklet som ska skrubbas och kylskåp, spis, micro, fläkt och ALLT som ska städas, det var somsagt mycket mer skit än vad vi trodde..
Vi började men att ta en fika, drack alltså en kopp kaffe åt choklad och småpratade lite om allt mellan himmel och jord, bland annat om hur kul det var att leka med Barbie när man var liten, kommer ni ihåg det?? Gud så många timmar man ägnade åt det, och när man tänker efter nu kan man verkligen inte fatta vad det roliga var?? haha =)
Sen hade vi en liten rolig stund då vi kom på att vi glömt skedar till kaffet och då kan man ju inte röra runt sockret, men påhittiga som vi är så kom vi på att vi hade Marabou, så vi bröt en rad och sedan kom vi ju på att vi var tvugna att röra om riktigt fort så att inte chokladen skulle smälta, haha aa roligt blev det ;) men kaffet blev ju omrört iaf ;)
Sedan satte vi igång att städa, jag tvättade väggarna medans camilla tvättade fönster, och dörr och fönsterkarm(heter det så??:P)
Sedan fortsatte vi med alla köksluckor och kylskåp och sånt, vid 19-tiden blev vi hungriga så vi gick och köpte varsin kebab och tog med oss upp till lägengheten, och redan där började flummet, övertrött kanske?? som FAN!
Det gick så långt att vi lekte med maten och fick en sörja som såg ut som någon riktigt nasty.. Diaré.. nice!;p
Så då kom vi ju in i kiss och bajsåldern, eller var det bara 2 övertrötta 17-åringar?? jadu vem vet, jag och camilla har ju alltid varit lite speciella, lite av en egen sort liksom haha!

Aja nu ska jag inte uppehålla er mer.
puss!!




GODMORGON =)

Aa eller nu är det väll kanske inte morgon men ändå..
Jag vaknade före klockan idag! =D Hade ställt den på 10:30 men vaknade vid 10-tiden av mig själv, lite konstigt med tanke på att jag la vid klockan 2 menmen inget att klaga på iaf! =D Har ju blivit duktig på senaste, kanske en ändring på gång?? =)

Jag gick iaf upp och gjorde en kopp kaffe, sedan gick jag ner och tränade magen lite i min träningsstol, jag försöker hinna med att göra det morgon eftermiddag och kväll, alltså 3 gånger om dan men det är inte alltid det går, det känns som det har börjat ge resultat sakta men säkert, men magen ska ändå inte vara fin förens bikinin ska på så det är ju ett tag kvar ;) Bara jag inte tappar lusten av att träna, men då får väll ni peppa mig så jag kommer igång igen eller hur?? ;)
Efter jag tränat så hoppade jag in i duschen och sedan drack jag mitt kaffe och smörjde in hela mig från topp till tå men olika krämer =) Och sedan tog jag på mig ett par mjukis och ett linne, behövs inte så fina kläder när man ska städa direkt ;)
Nu sitter jag här och skriver och ska strax sminka mig lite granna och sedan fixa håret =)
Kanske uppdaterar senare.
Puss
<33



GODNATT!

Nu ska jag strax krypa isäng då jag imorgon ska upp och iväg och jobba, och när jag ändå e inne på jobb så måste jag bara säga att jag verkligen beundrar att Mathias klarar av sina arbetstider, han jobbar nämligen mellan 19.00-03.00 och sedan städning till ca 04.00, på helger! Både fredag och lördag, uschusch det vet jag inte om jag skulle klara, visst man får ju bra pengar och så men ändå, hela helgen försvinner, man måste vara upp inprincip hela natten och sedan sova bort hela dan, och då får man ju inte direkt någon helg eftersom nästan hela försvinner, menmen beundrar iaf folk med sånna arbetstider för det kan inte vara roligt ;p

På måndag ska jag försöka hinna iväg och dela ut CV, måste verkligen ha ett jobb nu!! Ingen som jobbar någonstans där det behövs folk, eller vet något ställe som tar emot extra-arbetare?? =) Tacksam för tipps!
Men nu ska jag krypa ner under mitt varma sköna täcke och sova min skönhetssömn haha =)
puss!!
<33


TEST RESULTAT!

Tack alla som gjorde mitt test, det e riktigt kul att se vilka som kan sin grej och inte, och vad ni svara fel på haha =)
Ni som inte gjort testet än vad väntar ni på, rör på fläsket medans ni fortfarande har chansen!
Klickan ->HÄR<- och svara på 10 frågor bara =)




FÄRDIG! =)

Då har jag precis ägnat dom närmsta timmarna åt HELA min bloggdesign vilket jag funderat på läänge med som aldrig blivit av..
Så vad tycks?? =D Jag blev iaf himlans nöjd men jag vill ju höra eran åsikt =)
Så nu ska ALLA lätta på hjätat och säga vad dom tycker?!

Ha det bäst!
<33



ursäkta röran..

Aa den närmsta timmen kommer det nog vara ganska så rörigt här på bloggen och det beror på att jag ska ändra om min design igen, men såfort det är klart så kommer det vara bra igen =)
puss<33

seg dag..

Lördag kväll och jag sitter här i mjukiskläder och är osminkad, ser alltså ut att inte hända så mycket ikväll för min del, skönt för några kanske, men enligt mig är det boooring..
Efter förra inlägget så gick jag ju och dammsög hela övervåningen sedan torkade jag golven och trappan, var precis klar då mamma och pappa steg innanför dörren, och gissa om dom blev förvånade?? ;)
Fick winiegum(eller hur fan det stavas) av mamma och pappa och fick även duschgrejer i en typ nessesär-påse eller vad man ska säga =)
Sedan sa mamma även att hon ska dra bort lite från pengarna jag e skylldig henne bara för jag hade gjort så fint, jääjj det lönade sig!! =) Just nu är jag bara skylldig henne 300 så får jag se sen hur mycket hon drar av =)

Det blev varken gym eller dela ut cv idag för gymmet stängde 16 och outlet 17, syndsynd menmen det finns fler tillfällen =)
Imorgon ska jag somsagt jobba vid 2-tiden tills vi e klara, jag och camilla ska nämligen städa en lägenhet, och då menar jag storstäda för att dom ska flytta därifrån så allt från golv till tak ska städas.
Tråkigt kanske ni tänker men där har ni fel! Det blir vad man gör det till, sätter man på hög musik, dansar runt, skrattar och skojjar samtidigt så blir det inte så tråkigt som man tror trotts allt ;)

Trotts att jag nästan tappat luktsinnet helt nu när jag e förkyld så känner jag hur gått det börjar dofta här, tror pappa börjat med pizzan!! =D vi ska nämligen käka hemma gjord pizza idag, mums!
aja nu ska jag gå ciao! =)
puss<33


Städkväll ;p

Igår kväll efter jag bloggat så fick jag värsta kicken så jag började med att ta hand om lite av tvätten, sedan rensade jag bland skorna på övervåningen, efter det tog jag hand om den sista disken och torkade av i köket, sedan så limmade jag ihop ett par av mina skor som gått sönder, och nej jag e inte fattig men skorna e så sköna(a) sedan limmade jag ihop en negress-hand som jag har på mitt rum som jag fick av julia i julklapp eftersom det är ett minne från förut och den råkade gå sönder här om dan, sedan så dammade jag hela övervåningen och putsade speglarna :O

Efter det gick jag ner på mitt rum där jag tränade magen i min träningsstol tills jag inte orkade mer och sedan hoppade jag in i duschen, så vid 1 tiden gick jag och la mig, vaknade vid 4a av att mathias smsade och vid 5 gick jag upp och öppnade dörren åt honom, då gick vi direkt ner och la oss och sov =)
Vi sov till typ 12-tiden och sedan låg vi kvar och drog oss till ca 13, när vi kom upp hade camilla gjort kaffe åt mig, vilken ängel hon är! =)
Nu har vi ätit och jag har åter igen städat upp i köket efter och hängt tvätten, satt igång torktummlarn och satt igång en ny tvättmaskin, bra jennifer!! =)
Nu ska jag dammsuga och torka golven på hela övevåningen och sedan hoppa in i duschen och göra mig iordning för jag kanske ska ut och lämna ut lite cv igen och sedan kanske gymma om jag orkar.
aja hejdå=)
puss<33

2009-03-06

Sådär, då är dagen slut. Middan blev riktig god enligt mig för tacos e alltid gott hihi =) Man blev dock gryyyymt mätt och det blev rester över man kan tugga på imorgon om man känner för det, de brukar alltid vara gott ;)
Efter middan tittade jag och camilla på lets dance, lite besviken av att Niklas och Jeanette åkte ut bara, var helt säker på att hon tanten(vad hon nu heter(a)) skulle åka ut haha ;pp
Nu e det iaf bestämt att mathias kommer hit och hans buss kommer vid 5 på morgnen så får gå upp då för att öppna dörren åt honom, kanske inte ser fram emot ljust att behöva vakna och gå upp vid 5 på en helg men att han sen gryper ner breve mig och vi somnar tsm, det ser jag fram emot för det är alltid lika undebart, och när man vaknar på morgonen av att han lägger armen runt en, finns det något bättre?? =) tror inte det alltså.
aja nu ska jag ta hand om tvätten och småplocka lite sen tror jag att jag ska krypa till sängs kanske =)
puss<33


Dagen

Så nu har jag precis kommit upp från solariet och gud vad skönt det e och så fint brun man blir (a) fast blir bättre när vi (jag och camilla) solat flera  gånger och är gyllenbruna! =)

Innan jag solade så var vi på gymmet  där vi gymmade i 1 timme, duktiga tjejer har vi blivit! =) funderar på att gymma imorgon igen faktiskt men får se hur jag känner när jag vaknar, på söndag ska jag iaf iväg och jobba så då får man lite exktra pengar i bakfickan, häligt!!
Nu ska camilla strax gå ner till solariet och jag ska göra köttfärsen och goakamolen, vi ska nämligen äta tacos mums!
och när camilla sedan kommer upp igen ska allt vara klart så att det bara är att sätta sig och äta.
ha det bäst puss!
<33


Jääjj!!

Wow det gick riktigt bra faktiskt!! =) Skrev en MVG-uppsats på engelska om dödsstraff, hoppas det blir bra betyg på den nu!! =)
Om det blir något bra så kanske jag lägger upp den på bloggen så ni får se lite hur det går för mig men det lär vi ju märka ;)
Nu ska jag iaf dra till bussen och åka iväg till gymmet, puss!
<3

skolan

Nu sitter jag vid datan i skolan på engelska lektion, ska strax skriva en uppsatts så önska mig lycka till! =)
Får se om jag skriver ikväll, ska iaf först gymma efter skolan och sedan sola.. Jag och camilla e själva hemma i järfälla ikväll så vi ska laga tacos och äta tsm sen får vi väll se om vi orkar hitta på ngt eller om vi tar det lugnt =)
Mathias kanske kommer till mig efter jobbet vid 5 på morgnen och sover där (a) haha allt för att träffas. nu måste jag börja skriva.
puss<3

Byxproblem ;)

Ni kanske kommer ihåg dom rosa Jeansen jag beställde från ellos för drygt en månad sen och när dom väl kom visade sig dom vara för stora, jag skickade tillbaks dom och fick dom i en storlek mindre, men även dom visade sig sitta för löst...
Först var jag helt bombsäker på att jag skulle skicka tillbaks dom igen och ta yttligare en storlek mindre eftersom jag gillar dom så himlans mycket men idag tänkte jag efter för om det är så att dom nya byxorna skulle vara för små så skulle jag ju antingen behöva skicka tillbaks dom och få pengarna eller beställa nya igen och hur som helst skulle det kosta 50 kr till och då skulle jag behöva betala frakt på minst 150 kr och tror inte det är värlt det alltså, så tror jag skickar tillbaks dom och sedan tar pengarna och går till någon butik och letar snygga jeans istället, kanske dock inte blir rosa då menmen man kan inte få allt man vill ha right?? =)
Tycker ni ja gör rätt för jag e fortfarande tveksam(a) haha!


rättelse*

Jag kom  precis på det!! det var inte i måndags jag var barnvakt det var förra måndan men det känns ändå myyyycket längre sen vafan :O det har liksom redan snart gått en hel vecka sen vi började skolan igen, aja det är väll bra att tiden går fort för då blir det påsklov snart! =D


Bara jag som tycker att denhär jävla snön ska bort nu?? När jag drog upp persienerna(vet inte hur det stavas(a)) imorse och såg att det var typ halft snöstorm började man ju fan nästan böla, nej men det var garanterat ingen vacker syn iaf..
Nu tänkte jag skriva att solen strålar med det gör den inte längre för den gick precis i måln haha, men den har lyst in genom fönstret här ett tag och det är riktigt skönt, känns som våren e pågång men varje gång jag känner så, så är det typ 10cm snö dan efter igen, menmen sok vill vi ha, visst?? =)


skola, fågel, ont med mera(a)

Hjälp e det redan torsdag?? :O Fredag imorgon fan, j*vlar vad tiden rinner på fort, den här veckan har ju bara svishat förbi känns det som?? ;p ändå känns det inte som att det var i måndags jag var barnvakt :o det känns dom typ 2 veckor sen, för det var i måndags va?? hm nu blir jag förvirrad så nu byter vi samtalsämne (a) haha!
Tack camilla för det lilla blogg tippset ;) men det är svårt att hinna med att blogga ofta nu när jag har lilla Mathias, men vafan jag får väll ta mig i kragen och försöka bli bättre igen, hur låter det?? ;)

Idag vaknade jag och halsen var värre, eller iaf rösten kunde knappt prata, lät som en skata som höll på att kvävas eller något, på tal om skata aa eller fåglar, på min grannes tomt finns ett träd och det sitter fast en liten fågel i det, tror den sitter fast med foten, hur som helst kommer den inte därifrån utan bara flaxar med vingarna, tycker jätte synd om den men jag vet inte om jag ska göra något åt det eller om jag ska låta den sköta det själv (vilket den inte verkar klara) Någon som vet hur jag ska göra? (a)
Aa det blev en liten avstickare där, iaf så hade ju matte sovit här så han pussade hejdå och drog iväg till skolan eftersom han började klockan 8, jag själv gick upp strax efter och gjorde mig iordning och sedan åkte jag till skolan, hade egentligen engelska första lektionen men nästan ingen från klassen var där + att vi inte skulle göra något viktigt så jag följde med matte och hjälpte honom att göra en uppgift som han missat och låg efter med =)
Sedan var det svenska då vi började prata om källkretik tror jag (a) då var klockan vid 11 och huvudvärken kom krypande, oh no tänkte jag, hoppas den går över, tog en Alvedon senare vid lunch men inte hjälpte det...
Matte senare som jag jobbade på riktigt bra på idag, bebis-nivå är verkligen kappitlet vi håller på med nu är, shit asså förstår inte hur det kan vara så lätt :S
Iaf så efter skolan skulle ju jag och camilla gymma men hade så jävla ont i huvudet och i halsen plus en jobbig krupp-hosta som gör skit ont i typ luftstrupen så jag valde att åka hem för att vila, och camilla valde detsamma så vi åkte hem till oss själva istället.
När jag satt på tåget så tänkte jag för mig själv och då kom jag på det! Jag har inte druckigt en endaste droppe kaffe idag, kan det vara orsaken till min huvudvärk kanske?? Aa det lär vi ju märka eftersom jag nu sitter här med en kopp nybryggt kaffe med mjölk, få väll dricka upp den och vänta ett tag och se om det släpper, hoppashoppas!! =)

Jag har även precis tagit hand om disken och nu tänkte jag tvätta lite, skriver kanske mera sen puss!


Bilden är väll någon vecka men alltid roligare med bilder i inläggen :)

Halsont medmera..

Ajajaj min hals!! Fan vad jag hatar halsont och jag har haft det flera gånger den senaste månaden!! Tror det beror på dålig sömn och ätit dåligt så imunförsvaret blivit nedsatt, men det får väll bli en bättring på det! =)
Sen vill jag ju gymma men det går inte när halsen gör såhär ont, jag provade idag på idrotten då vi hade gym och det räckte med att jag bara gick lite på rullbandet så gjorde det ondare så det var bara att ge upp..
Men imorgon har jag tänkt att gymma no mather what faktiskt, om jag inte kan springa och bli anfådd så kan jag ju åtminstonde träna armar och ben, kanske mage och så, och ta det lugnt men ändå träna, det borde inte vara farligt eller?? något som vet??

Morgonen började inte som vanligt med en kopp nybryggt kaffe utan idag blev det mynta tee med honung vilket är bra för halsen +  1 alvedon och ett stoort glas c-vitamin, vilken huskur va?? ;)
I skolan tapetserade vi klart nästan hela camillas bås så på måndag hinner vi börja med mitt, jääjj!  sen efter skolan kom Matte och mötte mig så åkte vi in till stan där jag köpte en ny mascara vilket verkligen behövs märkte jag imorse ;p
aja nu ska jag hoppa in i duschen och sen torka och platta håret för mathias kommer hit ikväll och sover.
Han ville att jag skulle fixa det mysigt också så fick ju lite press på mig så bäst att börja nu och se hur mycket jag hinner, hihi.
puss<33

seg dag.

Så nu har jag ganska så nygligen kommit hem från camilla, fick skjuts med pappa eftersom han jobbar i närheten så kom han och hämtade mig på vägen hem, riktigt skönt att slippa sitta och åka buss och tåg och framför allt i det här vädret, hade vart en annan sak om det var 25+ och sol men nu är det nästan motsattsen till det ;p

Det blev inge gym idag då både jag och Camilla var riktigt sega och ingen av oss orkade verkligen inte så vi tar det förmidligen imorgon efter skolan istället =)
Jag har precis tagit en varm och skön dusch och sitter nu i min rosa sköna morgonrock och en handuk lindad i håret =)
Varken jag eller Mathias har något att göra och har riiiktigt tråkigt så vi bestämde oss för att han skulle komma hit och sova här trotts att jag börjar skolan imorgon och han är ledig, så han får ju inte direkt ngn sovmorgon om han inte stannar kvar här själv efter att jag gått imorgon menmen det är hans val hur han vill göra =)
SÅ snart ska jag väll torka och platta håret, smörja in mig och sätta på mig några kläder, tänkte förska hinna noppa ögonbrynen lite också och kanske sminka mig litelite men det får vi se hur det blir med det ;p
nu ska jag iaf dra, ska ju hinna äta lite också, det blir sallad och kycklingklubbir idag =)
puss<3

04:28

Sådär ja då va klockan snart halv 5 och vi har precis kollat klart på alla filmerna, det tog ju sin lilla tid med det var garanterat värt det!! =)
Och High School Musical 3 som va den ända filmen jag inte sett förut var verkligen bra så den rekomenderas!! Man borde dock se 1:an och 2:an innan för att fatta ;)

Är fortfarande sjuuuukt mätt från alla grönsaker och dipp så magen är ju fan 3000000 ggr större än i vanliga fall menmen det va ju gott iaf (a) hihi!
Nu ska jag borsta tänderna, tvätta bort sminket och krypa ner under ett varmt och skönt gosigt täcke och få min skönhetssömn så jag orkar gymma imorgon också tihi =)
puss sov så sött mina änglar! =)
<33

myskväll =)

Sorry för dålig uppdatering igen men skyll på Mathias hahaha(a) Kan inte blogga när jag e med honom ju, kommer förhoppningsvis gå bättre när internett till min laptop e fixad =)

I fredags vet ni som läser bloggen förmodligen att jag inte mådde så välldans bra, alla vet dock inte varför men det är inget jag tänker ta upp här för så mycket tänker jag inte öppna mig för vem som helst ;p Pratade iaf med vänner den kvällen och många av vännerna hörde även av sig på kvällen bara för att kolla hur det var med mig, så söta ni e alla underbara vänner som faktiskt bryr sig, man känner verkligen hur mkt man e beroende av sina vänner i sånna lägen..
Senare på kvällen pratade jag även med mamma, jag berättade inte allt men hon pratade med mig och gav mig lite råd och sånt, så tack för det mamma! Och tack även Jonna för dina fina kommentarer =)
Alla fanns verkligen där för mig den kvällen, alla utom en, den personen som borde funnits där just då menmen thats life..
Det var näst intill omöjligt att sova först men tillsisst gick det och skratta inte åt mig nu men jag hämtade faktiskt ett godesdjur som jag fick när jag föddes som jag har haft med mig hela livet och la breve mig i sängen :$ Vet inte varför men på något sätt kändes det bättre och efter lite till snyfftande så somnade jag äntligen,

När jag sedan vaknade dan efter så kände jag mig lite nedstämd men efter en frukost med mamma och syrran och sedan en timme på gymmet och några minuter i solariet så blev allt mycket bättre =)
Sedan igår efter solandet så kom Matte och vi myste och hade kul, Mathias från göteborg ringde även lite senare bara för att åter igen se så att saker och ting löst sig, tack så mycket broor!! =)

Nu ska jag och camilla ha myskväll med grönsaker, 3 olika dipper, powerking och filmer(High School Musical 1, 2 och 3!)
puss!!<33

RSS 2.0