SKÖNHETSVERKSTAN ;p

Aa skönhetsverksta är precis vad jag har här för mig själv, eller??
Aja har iaf precis smetat på en ansiktsmask, har börjat ta jätte bra hand om mig själv nu på senaste så stoort beröm till lilla mig nu, och nästa vecka blir gymveckan I hope, hoppas inte bara massa skitsaker kommer upp ivägen igen!! Blir så trött på sånt, när men verkligen tänkt sattsa på träningen som kommer förhinder upp, menmen nu gäller det!!! =)

Iaf tillbaks till ansiktsmasken, är det något jag ska rekomendera så är det verkligen den jag använder och jag vet till och med folk som kan intyga det, t.ex. Camilla, hon har näligen börjat använda samma ansiktsmask och tyckte också den var bra, vad jag har förstått iaf haha (a)
Det ända som e lite läskigt med den är ju att den är grön, och att trycka ut en grön sörja och smeta på i ansiktet kanske inte känns så säker men det är det!! =)

Måste även berätta en sak som ja blev himlans imponerad av och det är lösnaglarna från H&M som jag har, det är somsagt deras egna för 50kr, och när ja köpte dom tänkte jag att ja går ju en målarlinie så ja kanske inte ska köpa dom dyraste naglarna direkt så tog dom biligaste, billigt skit som lätt går sönder tänkre jag men oj så fel jag hade, jag är riktigt förvånad över hur bra dom sitter, ja har ju ändå dushat med dom, tvättat händerna flera gånger dagligen, badat med dom, arbetat och inget har hänt med dom, dom sitter där dom sitter..
Eller en har ramlat av en gång i skolan och e hos fredrik men de var bara limma fast dom igen och sen dess har dom suttit så H&Ms egna produkter rekomenderar jag faktiskt starkt, dock inte deras foundation och vrf kan ju dikuteras haha!


Aja nu ska ja kila iväg och dra bort denhär masken sedan smörja in ansiktet, och sen kanske ha min egna lilla erth hour, men det menar jag tända lite ljus och ha det myspys =)
puss<33

Kommentra
Jag har talat: Millan

kan inte göra mer än att hålla med om ansiktsmasken och naglarna :)

2009-03-29 @ 14:14:09
URL: http://camillabuhl.blogg.se/

Vad har du på hjärtat? :):

Jag är?:
Jag vill kommentera mer! =)

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0