VALBORG!!!

Aa då e man fixad för en trevlig kväll nu då!! bilder får ni se senare om folk kommer ihåg att ta bilder, vi brukar vara dåliga på det haha!!

Har ni kommit på vad ni ska göra ikväll, slå gärna en pling till mig om det är något skojj på g, men jag kommer förmodlige ha nog kul med vännerna men ändå ;) hihi
vet inte riktigt vad jag ska skriva, ska bara ha kul ikväll och koppla bort alla problem och inte tänka på något sådant på hela kvällen, BARA ha riktigt jävla kul!! okej?!
aja har inte så mkt att skriva, ska la åka till Julia och lämna hennes present såfort camilla e klar.
See you =)
puss!!

SLUT!

Så de e slut nu, e alla jävla anonyma fittor nöjda?? e ni glada nu?? Fick ni som ni ville??
Grattis ni vann! vad e priset?? en ledsen jennifer och en ledsen mathias?? Vad det det ni ville ha så varsegod det är det ni har fått...

På senaste har vi bråkat och tjaffsat hela tiden och det känns som det aldrig tar slut, så idag så pratade vi om hur vi skulle göra och ingen visste riktigt.
Jag älskar honom, han älskar mig, men om kärleken vore allt.. Det är det ju inte.. man måste även kunna lite på varandra och lyssna på varandra och aa massa mer och det var blandannat det som körde ihop sig.
Jag sa att jag ville gå skillda vägar så det gjorde vi.
Vet inte om vi gör ett nytt försök senare, men det kommer nog dröja isåfall..

Nu vill jag hitta tillbaks till mig själv, hitta vem jag själv e innan jag kan träffa någon ny eller gå tillbaks till honom..
Jag måste låta såren inom mig läka så jag blir stark igen innan jag kan släppa in ngn i mitt hjärta igen.
Även om jag älskar mathias otroligt mycket så orkar jag inte mer just nu..


Så det är slut!

Kanske borde njuta av singellivet men det går inte just nu, just nu koncentrerar jag mig bara på att försöka hålla tårarna inne...



puss

GODMORGON!

Jag ska strax gå till bussen men jag tänkte att jag ska hinna med att blogga lite innan bara =)
Sitter nu här med en kopp nybryggd latte okej njuter, fint väder ute idag också och hörde att det skulle bli ca 16-gradit så jag hoppas på det och lite varmare (a)
Känns verkligen att sommarne e påväg och det känns så jävla bra!!!! =)
Än så länge har ja inge sommarjobb och som ja skrev förut så får jag verkligen panik!! när jag kommer hem idag så ska jag kolla på komunen, för man jobbar ca 3 veckor mellan 07.00-16.00 varje dag och får ca 10.000-15.000 och det är ju inte dåligt de! problemet e bara att det kanske e försent att söka in?? Aja värt ett försök iaf, sen ska jag nog skriva om mitt CV så det BARA står sommarjobb och inte extrajobb också, och sen lämna ut typ överallt..
Aja have to go now..
Börjar 9.40 men engelska prov, har inte pluggat ett piss men brukar få VG på proven ändå, det är liksom bara repetion av 9an så.
Sedan har vi svenska där vi förmodligen ska börja på något nytt.. as normal...
Och sedan luch och alla våra lärare har sagt att vi går halvdag alltså slutar efter lunch så kommer våran fucking matte lärare och säger att vi ska ha matte ändå!!! så jag och camilla ska gå och prata med lennart våran mentor och om inte de funkar så ska vi prata med kaj våran biträdande rektor! För vi ska fan ha ledigt!! man har ju liksom planerat saker nu då kan hon inte komma dan innan och säga att vi inte alls e lediga efter lunch när alla redan sagt att vi är det!! usch blir arg(a)
puss!<33

 

Ni får tyvär inga nya bilder nu då kameran e hos andra syrran i Kallhäll, ska förska hinna hämta den ngn dag...

GODNATT!

Nu ska jag strax gå och torka och platta håret, har nämligen precis duschat, och först tänkte jag platta och så imorgon men nu ringde matte precis och fråga om han fick sova här så får väll platta håret nu ändå ;pp

Imorgon ska jag först till skolan sen förmodligen direkt till gymmet då det inte blev gym idag heller, usch blir arg på att det inte blir av!!! Efter gymmet ska jag hem och sola och sedan fixa mig, efter det ska jag väll förmodligen börja laga mat, jag och mathias ska äta tillsammans här imorgon bara han och jag, mys va?? Vad jag ska laga har vi inte bestämt än, ska ahndla imorgon så =)
Efter vi ätit ska jag svänga förbi Julia en snabbis och lämna hennes present och gratta henne och så och sedan åka vidare och träffa några kompis, Så får vi se hur kvällen blir =)
aja nu måste jag fixa mig puss!!
<33

(föresten kameran e hittat men den e hemma hos andra syrran så får se när ja har den tillbaks igen, hoppas det blir snart)

I SOLNA!

sitter nu i mitt andra hem, alltså hemma hos camilla, vi åkte direkt från stan och hit, här sa vi hämta ett kvitto och sedan åka och hämta ut 2st glasögon som nu blivit klara(läsglasögon)

I stan piercade camilla tungan, skit nice! =)
Bilder får ni förmodligen se i hennes blogg senare, länkade till den i tidigare inlägg..
Jag köpte även present till Julia som ´ja också kommer lägga in bilder på senare men itne förens hon har fått det haha(a)
Skriver nog mer ikväll istället.
puss<33

JAG!



Tog några bilder med mobilen=)
ska dra nu puss!

STAN =)

Har precis gjort mig iordning och snart ska jag möta upp Jennie i Jakobsberg och sedan iväg till stan där vi ska möta camilla =D Vad hon ska göra där får ni förmodligen se i hennes blogg sedan mihi =)
Jag ska även titta på present till Julia som fyller år imorgon! (valborg)
Vad ska ni göra på valborg?? några planer än?? =)
Jag har väll ngr småplaner och funderingar sådär men inget är bestämt än så än får ni inte veta vad jag ska göra och vart jag ska vara, mohaha feel the pain ;)
Hade tänkt att ta bild på hur jag ser ut idag men då märkte vi att kameran e försvunnen.. Syrran lånade den igår och nu är den borta, den är förmodligen kvar på stället dom var igår så vi ska åka dit och kolla om den finns kvar bland bortglömda saker. Är den inte det så måste ja ju tyvär be om en ny kamera, känna taskigt att ta pengar av syrran för den eftersom jag vet hur jobbigt det är med pengar, men nöden har ingen lag och det är ju min kamera.
Men förhoppningvis kommer den ju fram, så håll tummarna =)
aja nu ska ja dra puss!
<33

ÅÅH!

Tjaffs, bråk, tjaffs, bråk! Hur länge till ska de hålla på? Hur mycket ska jag behöva ta? Hur länge till kommer jag orka? ÅHH!!! vill slå sönder något just nu ÅHH!!!

VATTENKRIG!

Bråk tjaffs och blä!! hatar dethär!!!!

Några killar i 3:an och camilla fick mig iaf på andra tackar idag en stund när vi hade typ vattenkrig eller vad man ska kalla det haha!
Jag fick en hel fucking hink över mig:O Men klart jag gjorde tillbak! så HAHA, fuck you John!! och Andreas, fighten är inte över, tro inte du kom undan så lätt=)
Jag kunde iaf inte gå på matten eftersom jag var helt genomblött, både på målarbyxorna OCH jenasen jag satt på mig efter, fick frågan om ja ville ha skjuts hem men jag valde att gå, orkade inte med människor ja känner just i det läget :p
Så nu sitter jag här i världens lockigaste hår och funderar på om jag ska orka platta det innan mathias KANSKE kommer hit..
Han har aldrig sett mig i lockigt men vet inte om jag orkar platta det, kanske dax för honom att se hur ja ser ut utan att ha plattat håret, menmen vi får se hur de blir med det.
Hur har eran dag varit??
puss<3


Ungefär såhär såg jag väll ut på morgonen iaf sen kanske det inte höll i sig så länge pga av vattenkriget:P

HOME!! =)

Resan hem från skolan tog ovanligt lång tid idag, vet ni varför?? Var nämligen så att det brann i Stockholm södra..
Jag hoppade på tåget i Huddinge och när vi kom till sthlm södra så var det tjock svart brandrök över hela perongen och det var svårt att andas, men tåget åkte vidare och i stan gick jag av för att byta tåg och det var då personal och sånt i södra märkt röken så dom stannade alla tåg, mitt tåg skulle då komma 20 min senare, och camilla som kom med tåget efter blev stillastående i årstaberg och kom ingen vart..
Jag hade ju då turen som hunnit med det tidigare tåget, för det var det sista tåget som fick pasera sthlm södra, så i stan sen så satte dom in ett extra tåg mot kungsängen som jag kunde ta så då va tåget "bara" 10 min sent, sedan han jag precis med bussen i barkarby hem hit =)
Och direkt när jag kom hem så la jag mig i solariet! så nu e jag lite brunare iaf!! ska bli bättre på detdär med att sola, skämms på mig ;)
aja nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan ska jag väll höra när mathias kommer =)
puss på er!!



Fan va ful!!! men bjuder på den ändå!

TEORI!

Sitter i skolan nu och ska snart ha lite teori.
Vi håller nu på att lära oss att ta ut glas, sätta i nytt fönster och måla dom och sånt, så äntligen något nytt ;) Än så länge e det inte ett dugg svårt, men tror det kan vara bra att kunna, i sommar ska jag få ta hand om alla fönster på landet så tjänar jag lite extra fickpengar på det! =)

Imorse så gick jag upp vid 5 som vanligt och fixade mig, och vid 6 gick jag ner och serverade Mathias frukost på sängen, fatta lyx han får! ;)
Sedan i skolan så hade han rast så då gick han och köpte en kaffe till mig och kom till mitt klassrum och lämnade den, så gullig! tack för det gubben! Kan säga att den kaffen verkligen behövdes!! Höll ju på att somna sittande!
Idag skulle jag ju gymma men såg sen att gymmet har stängt mellan 17-20 och jag kommer inte vara på gymmet förens 16 kanske, och då ska jag byta om och sånt så kommer kanske bara kunna gymma ca 30 min så jag tar det imorgon istället, så idag tänkte jag faktiskt lägga mig i solariet när jag kommer hem, känner att det behövs.
Aja nu börjar vi snart puss!!

SHOPPING =)



Köpte ny foundation igår då jag var i kista med camilla, patricia och mathias, då min nästan var helt slut.. Ville titta vidare på saker men vi han inte riktigt med det..

Och det blev föresten ingen bio med mathias idag eftersom vi vaknade så sent, men vi får titta film eller något här ikväll när han kommer istället =)

PARTY AL NIGHT LONG =)

Söndag idag då.. Har inte gjort ett piss, vaknade vid 16-tiden och låg kvar i sängen med mathias till ca 17 då han åkte hem ;p Inte så konstigt att jag vakna så sent när vi la oss vid halv 6.
Vi hade ju nämligen fest här för Jennie igår som fyller 17 på måndag =)
Det började med att alla personer samlades at my place vid 20:30 tiden då jag camilla och patricia fixat i ordning allt och planerat för fullt, thanks for the help girls!! =)
Sedan satte vi igång, dunkade musik och pratade, vid 9 tiden var det dax för mig och camill att åka till sundbyberg där vi skulle kidnappa den helt ovetande Jennie, vi hade gjort iordning en moppehjälm som vi hade tejpat iför visiret för så att hon inte skulle se någon, och sedan målat lite på det också (a)
Patrick, Ellens(en klasskompis) pojkvän ställde upp att köra oss från sundbyberg hem till mig, verkligen helt underbart snällt!!! Vet inte hur vi ska kunna tack för det!
Hursomhelst så tröck vi in Jennie i bilen efter att vi tryckt på henne hjälmen, så körde vi hem till mig där alla vänner väntade, hon blev jätte glad! sa hon iaf så man får väll hoppa på det haha =)
Sedan hade vi trevligt hela kvällen och dom sista personerna tog taxi hem vid halv 3 tiden!!
Så tack för en helt underbar kväll med alla!!

När alla dragit så städade jag undan och sedan från halv 5 till 5 väntade jag på min älskling som var påväg =)
Han kommer hit snart igen, ville bara hem lite först. Så när han kommer ska vi ner till Willys och köpa lite gott till kvällen!
Men imorgon e det ny vecka vilket betyder: ny vecka, ny dag nya tag! Så imorgon blir det då gymmet som gäller, tro det eller ej men jag längtar faktiskt!! =)
aja nu ska jag sminka mig lite snabbt sedan vänta på att Mathias hör av sig.
Bilder från igårkväll kommer senare, nu sålänge kan jag bjuda på bilder på hur jag såg ut under kvällen=)


TÄNK OM MAN VA STENRIK!

Godmorgon alla pigga glada och underbara =)
Lite ovanligt av mig att gå upp klockan 9 på en lördag faktiskt, det händer inte ofta direkt ;p men idag ska jag åka med bussen som går 10.41 så måste ju hinna bli klar, för er som inte läst tidigare inlägg så ska jag till Kista =)
Det jag behöver mest är foundation och present till Jennie, sedan behöver jag egentligen, sommarklänningar, tunikor, dust it, BHar och matchande string men får se hur mycket jag har råd med.. Vill inte att hela studiebidraget ska ryka första dan som det brukar...

aja nu ska jag fortsätta lägga på maken och sedan fixa håret och lite så, kanske skriver innan jag drar och lägger upp någon bild men det märker ni ;)
puss!!

SMÅPANIK!!

Nu har jag precis plattat håret och ska strax krypa till sängs och sova och sedan gå upp vid 5 för att öppna till mathias för att sedan gå och lägga mig igen och sedan gå upp ngr timmar senare (a) menmen allt för honom =)

När jag stod och borstade tänderna så stog jag framför spegeln under lampan i ett såntdär starkt ljus som man inte ska stå i för man ser alla fel på en.. Just nu föll blicken till mitt hår! Måste färga det snart! utväxten är ca 1,5cm nu, asså det syns ju inte jätte mycket när jag har fixat håret och sådär men nu när det är ostylat och blank så ser man det, jag ska även färga snäppet mörkare denhär gången så hoppas det lir snygg, sedan måste jag köpa hårinpackning också, men det får nog bli nästa månad för pengarna räcker ju fan inte, toppa mig skulle ja behöva göra typ nästa månad också men hur ska jag få råd med allt jag behöver och vill?? pengar växer inte på träd! =(
och nästa månad e ju maj, e inte det sista månaden man får studiebidraget?? :O Så måste man hitta ett sommarjobb, men det är inga som vill ta emot 17 åringar, alla vill ha minst 18 åringar! =( Är i stort behov av pengar och får fan panik såfort jag tänker på att jag inte kommer ha pengar om ja ine hittar ett extrajobb fort!

Någon som vet något extrajobb/sommarjobb, eller något ställe som tar emot?? eller kanske på erat jobb eller vad som helst, så säg till innan jag får ännu mer paniiiiiiik!!!!
Aja nu ska jag skutta isäng innan jag börjar tänka ännu mer på det och itne kan sova..
Fan nu blev ja hungrig också! kanske ska ta ngt snabbt bara;p
puss!

RASTLÖS...

Nu har jag badat, gjort ansikts peeling, tagit ansiktsmask, rakat mig, smort in mig, smort in ansiktet, smort in läpparna, tagit på mig pyjamas, och läst bloggar.
Vad mer kan jag göra?? Jag börjar bli rastlös, jag funtar på att noppa ögonbrynen lite men det behövs typ inte så det går på några sekunder, sen kanske måla naglarna i en ljusrosa färg om jag orkar, men det jag har ingen lust fast ändå har jag det, sjukt?? haha aa vet (a)

Jag vill bara att Mathias ska komma, så ja får krama och pussas på honom, sova, och sedan att det ska bli morgon så jag får gå upp och fixa mig och sedan möta upp camilla och patricia i Kista imorgon..
Måste kolla bussar också det får ja inte glömma för då bli ingen glad hihi!
Önskar att man va 18 och hade körkort och bil, bara jag som känner så?? Fyller ju 17 om lite mer än en månad, e inte det en ganska onödig ålder?? det händer ju inget speciellt vafan! När man blir 13 blir man tonåring, 14 ofta då man går in i "fjortisvärlden" eller börjar prova nya saker, 15 bli man byxmyndig och får köra moppe, 16 börjar man gymnasiet, 18 får man gå på krogen+ta körkort och man bli myndig, 19 tar man studenten och börjar jobba och tjäna pengar, och 20 får man köpa på systemet, men 17?? vafan händer för spec när man e 17? någon som kan förklara det för mig?? Bara ett onödigt tal som man vill ska förvandlas till 18 haha!! =)
aja nu ska jag först välja ut outfit tills imorgon sen får vi se vad som händer.
pussar!!<33


KINAMAT OCH BABBEL ;)

Nu har jag precis ätit Kina mat tillsamman med pappa, och guuuuud så gott det är!! Man blir alltid lika överraskad över hur gott det är!!! =) Jag tar alltid kyckling med chasewnötter, skiiit gott verkligen!! Jag vill äta mer men min mage e proooppad, skojja inte! så jag har över halva att äta imorgon! =D Eller så delar jag den med mathias eller något =)
Han kanske e hungrig inatt när han kommer efter han jobbat vem vet.


Vad ska jag göra nu då?? Jo jag tänkte faktiskt ägna fredagkvällen till att bara ta hand om mig själv faktiskt, ta ansiktspheeling, ansiktsmask, smörja in mig, raka benen osv, bara vara riktigt duktig! =) Hur låter det??
Super bra tycker jag!! =)
Sedan inatt somsagt kommer ju mathias förmodligen, vid 5 tiden ungefär, han jobbar ju så drf blir det så sent, sedan imorgon så ska jag väcka honom så ska han och jag till Kista där vi ska möta patricia och camilla också ska vi shoppa, leta present till Jennie som fyller år imorgon osv, ska bli riktigt mysigt =)

Påtal om shopping och sånt, jag och mathias solade aldrig igår som jag sa att vi skulle göra, nej vi åkte till stan istället, han köpte lite saker och jag hängde med, sedan köpte han ett par söta string till mig, och han gissade rätt på storlek, ojojoj duktig kille dedär ;P Kanske lägger ut en bild på dom sen men nu ligger dom i tvätten, på tal om det så måste jag fan tvätta också, jaja nu blir det här inlägget bara allmänt babbel så nu ska jag gå och tappa upp ett bad istället puss!<3


Hmm... Vad gör Mathias mitt bland underkläderna?? ;)

HÅRSTIPPS; FÖR ATT FÅ VOLYM!



Idag är det inte jag som shoppat ngt utan pappa som "shoppat" åt mig haha! Bad han köpa wellaflex hårmousse och hårspray, skrev de på en lapp och la i köket imorse och när han kom hem sen så hade han det med sig! =D
Tack pappa!! och du hittade heeelt rätt!!! =)

Har aldrig provat hårsprayen men hårmoussen e skit bra, och då chansar jag på att hårsprayen också ger bra resultat, min hårspray tog faktiskt heeeeelt slut imorse så det var på tiden ;p

Jag ska även köpa Dust it, vad är det kanske ni undrar?? Jo det är ett pullver som man har i hårbotten så man får upp lite volym på håret, det är skit bra och finns att köpa hos frisören för 169:-
Tycker inte om när håret ligger helt platt, så dust it, wellaflex hårmousse och hårspray gör susen!! =)

4 MÅNADER!

Trotts allt vi har behövt gå igenom så har vi på något sätt lyckats klara oss ända fram till 4 månader!
Hoppas att det hjälpte att prata ut.. Jag har vart starka som fan och verkligen kämpat för oss gubben! Och nu vill jag att du gör detsamma.
Vi har mött massa motgångar och motvind men hoppas det vänder nu och går mot ljusare tider, right??
Love you baby!!


FREDAG!

Har precis följt mathias till bussen, han sov här inatt igen och han var ledig från sin praktik så han fick ligga kvar och sova medans jag fick slita i skolan =(
När jag kommer hem klockan 13:00 tror ni inte han fortfarande ligger och sover eller?? haha vilken latmask!! =)

Eftersom jag inte hade käkat sen igår vid 3-tiden då jag bara käkade en cheesburgare så var jag galet hungrig!!
Vi hade lax kvar i kylen så jag gjorde en laxsallad med vitlöksdressing, gott!! =)

Vilka såg matchen öis-aik igår?? Jag gjorde iaf det och vi vann med 1-0!! jääjj!! Så nu ligger vi etta!!! haha fuckers!!
aja har inte så mycket mer att skriva, kanske drar till kista och titta runt lite, har pengar på kortet nu, sjuukt nice! =)
puss



Alltid kaffe på morgonen!!
ser fan tjock ut på den bilden :O

GODMORGON!

Godmorgon allihopa =)
Igår fick jag min nya mobil!! jäjj, e skiit nöjd, den e rosa, platt och liten, skit söt verkligen och den passar mig perfekt!!!
Jag och pappa tog motorcykeln ner till net on net och fixade det =)
Nya telen är en sony ericsson T700 =)

Nu ska jag iaf strax dra till bussen och åka iväg till skolan, ska bara äta frukost och borsta tänderna först, resten e jag klar med =)
Idag börjar jag 9.40 och slutar 12.00 så det är ju inte direkt ansträngade haha!
Sedan efter skolan ska jag och mathias hitta något mysigt ställe att sola på, kanske köpa något gott att äta också =)
aja nu ska ja dra puss!!


SJUK DAG!

Denhär dagen har gått upp och ner som en jävla bergochdalbana, ena sekunden har det varit skit, man har gråtit som en liten bebis och andra sekunden har det nästan känts bra, förutom att jag typ känner mig tom nu, det är en konstig känsla..

Men jag känner mig typ delad, som att jag slits i två delar, halva jag vill en sak och halva jag vill en annan..
Tänk om man hade en lite gubbe på axeln som sa åt en precis vad man skulle göra, fatta vad allt skulle var enklare då!
Eller att man va liten och mamma och pappa bestämde allt ;p man hatade det kanske då i vissa lägen men nu vill man att de ska vara så i vissa lägen, lite sjukt faktiskt..

Känns som ja gått på en lång stig av prövningar, svårigheter, underbara stunder och massa och helt plötsligt har jag kommit till en ställe där vägen delar sig och nu måste ja välja vilken väg jag ska ta..
aa konstiga känslor det finns, menmen nu ska ja städa tror jag..
Imorgon ska jag iaf pallra mig iväg till skolan har jag bestämt!
puss<33


UPP OCH NER

och nu sist till varför ja inte bloggat på länge nu så varför jag uppdaterade allt nu, varför ja inte vart med vänner dom senaste dagarn osv..
Känns som mitt liv e lite upp och ner, det började bli precis som jag önskat, men någonstans på vägen gick det snett och nu mår ja piss... därför bloggar ja inte, vill inte skriva av mig längre.. vill inte prata om det, vill inte berätta allt för folk..
inte ens för camilla har ja berätta.. det gör för ont..
Den enda som vet allt är mamma, jag har berättat precis allt för henne och hon hjälper mig.
Jag e inte depprimerad om de nu e så ni tror, utan det har hänt en sak som jag e ledsen över.. och man måste få va ledsen ibland, visst??
Idag har ja inte gått till skolan för ja låg vaken till halv 4 inatt.. mellan 00.00 och 01:15 låg jag upp hos mamma och pratade och blötte ner hennes kudde (a)

Varför måste vissa saker vara så svåra??
aja nu vet ni iaf, så kanske inte skriver så ofta nu men ni får stå ut för det vänder förhoppningsvis, eller aa det KOMMER vända!!
Tiden läker alla sår, säger man inte så?? bara frågan om hur lång tid det kommer ta.
Och förlåt om vänner och sånt kanske får lida lite av det, men jag vill inte dra med er ner, vill att ni ska se mig som den glada sprudlande Jennifer jag är och inte som den jag är just precis exakt nu ;p
men I will be back! I promise!!
puss<3


FARFAR 70!

Igår var jag, familjen, faster, kusinerna och deras pappa fredrik och firade farfar som fyllde 70! =)
Aa finns väll inte så mkt att säga om det så tycker vi tar och visar bilder istället =)




EN VANLIG HELG MORGON..

Går upp, duschar, torkar och plattar håret..


Sedan på med sminket..


Efter det fixa frisyr..


And wolla, färdig ;p haha brist på ngt att göra, det var typ i söndags=)


TJEJMIDDAG!

Idag är det söndag igen då... sista dagen på helgen, fan va tråkigt det känns, helgen bara svischade förbi ju, man han ju knappt blinka :O
Idag ska jag nog ägna dagen åt lite småplock, städning, bada och aa lite sånt om inte emelie ringer eller hör av sig snart =)
Ikväll kommer kanske förmodligen matte sova här, det brukar ju bli så =)
Jag har precis stoppat in 2 st frallor i ugnen så tänkte äta det till frukost och sedan tappa upp ett varmt och skönt bad =)

Gårdagen då =)
Jag åkte och mötte victoria i Jakobsberg och sedan åkte vi direkt hem till Julia där Julia och Julia var ;)
Vi åt tacos, Jätte gott!!! och pratade en hel del, sedan förflyttade vi oss från bordet till soffan där vi tittade igenom massa gamla skolkataloger och skrattade och fortsatte prata, sedan satte vi på en film, det fick bli mamma mia, jag hade aldrig sett den förut och först trodde ja inte den skulle vara så speciellt bra men folk har ju pratat mycket bra och den och jag måste säga att jag håller med dom, den är ju bra! haha.
När filmen var slut så fastnade vi vid något program på tvn och sedan gick jag victoria och Julia hem =)
Jätte trevlig kväll tjejer tack för det! =)



TJEJMIDDAG SNART =)

Har precis fixat färdigt mig och nu väntar jag på bussen så jag ska åka och möra victoria =) Möter henne på jakobsbergsstation istället skulle ta sån tid annars.
Har inte träffat henne på typ 1 år och Inte träffat någon av dom andra på ca ett halv år, eller ena julia träffar jag vid bussen ibland men det är bara några snabba minuter så det räknas inte;p
aja måste dra nu puss!!


090418

Har precis legat och gosat med mathias i ca 1 timme, tror vi båda slumrade till ett tag faktikst =)
Så nu ska ja hoppa in i duschen och sen börja göra mig iordning för att sedan möta victoria i Stan innan tjejmiddan hos Julia =)
gud vad jag ser fram emot det!!!! var så länge sen nu ju..

Börjar dock få ont i halsen =( jävla mathias som smittat mig!! haha, så får börja knarka c-vitamin och sånt och försöka få det att vända, hoppas ja lyckas, aja nu ska ja hoppa in i duschen puss!!
<33


TRÖTTA JAG =)

Har precis sovit i ca 2 timmar, riktigt skönt! var inte meningen egentligen, jag skulle bara vila ögonen sådär i pausen på singing bee, men det gick inte så bra eftersom jag somnade istället ;p
Vaknade av att mathias bombade mig med sms, han visste ju inte att ja sov så tror han blev lite orolig då han typ smsat i 1 timme utan svar ;p
men nu sitter han iaf på ett tåg påväg hit, inte planerat att han skulle sova här med han smsade och frågade om han fick och inte säger man nej till det inte =)
Vad har ni gjort ikväll?? någon mer än jag som tagit en chillkväll och bara tagit det lugnt?? skit skönt faktiskt!! =)
Och maten jag gjorde var riktigt good så det lär de bli flera gånger, gäller ju bara att hitta ork att laga mat, tycker det är tråkigt för det tar sån tid framförallt när man är hungrig, då hinner man nästan bli mätt innan maten är klar;pp
Aja nu ska jag tvätta bort sminket och släppa ut håret innan han kommer.
puss!!


Gamal bild..

JENNIFER GOES MÄSTERKOCK!! =)

Nu har maten precis blivit klar och fan vad grym jag är!!!!! =)
Vad ska jag med kille som e kock till när jag själv e så duktig på att laga mat? haha skämtoside =)
nu ska jag njuta av min mat så får ni njuta av att bli suktade, haha fuckers!!!! ;)



MATDAX!

Nu börjar klockan närma sig 20:00 och jag har precis kommit hem =)
Direkt efter skolan så drog jag nämligen hem till mathias, vi somnade på hans säng, jätte mysigt! =) Och sedan när vi vaknade eller aa när han väkte mig så följde jag med honom till skogås centrum för han skulle äta middag.
Direkt efter det så åkte jag hem och nu sitter jag här och väntar på att ugnen ska bli varm =)
Ska nämligen laga middag till mig själv nu och det får bli qourn filéer, pommes och vitlökssås, mm det vattnas i munnen=)
Mamma och pappa e på landet denhär helgen igen så därför e jag ensam hemma, vet inte riktigt vad som händer ikväll men kanske helt enkelt bara blir en chill kväll hemma med mig själv, poppcorn och en film?? vore inte helt fel menmen får se hur det blir..

Nu måste jag fortsätta med maten kanske skriver sen puss!
<33


UPPDATERING FRÅN SKOLAN

SÅ nu sitter jag i skolan bibliotek och väntar på att engelskan s börja typ, vi ska titta film precis som vi gjorde nyss på svenskan, inte så anstärngade dag idag heller med andra ord ;p
Direkt efter skolan så ska jag dra hem till Mathias så kanske vi hittar på ngt en liten stund..

Aja vad ska ni göra i helgen??
Själv är dethär en väldigt speciell helg för mig, det kommer nämligen bli som en tjej helg vilket är myyycket ovanligt för min del då jag har vldigt få tjejkompisar..
Imorgon ska jag först vara med vikctoria och sedan på tjejmiddag hos Julia och på söndag ska jag och emelie hitta på något så det ska bli en skit mysig helg och förhoppningsvis mycket kort ;) Jävla massa prat kommer det bli iaf.
aja nu ska jag dra puss<33

GODNATT!

Nu sitter jag här igen, väntar på mathias som snart kommer, han ska sova här inatt igen, ovanligt va?? ;)
Det blir ett kort inlägg nu bara =) skolan vet ni ju vad jag gjorde om ni läst det förra inlägget, och direkt efter skolan åkte jag till stockholm södra och mötte mathias, vi åkte till stan och fönstershoppade och sen åkte var och en hem till sig =)

AIK spelade ju idag och det gick inte bra =( förlorade med 0-1 attans!! menmen man kan ju inte alltid vara bra, rihgt?? bättre spel nästa gång!!

Lovade ju även att lägga upp bild på hur ja såg ut idag men det ligger nu på andra datan så ni får stå ut tills typ imorgon, menmen nu ska jag ta bort min disk och sen e nog matte här, puss!
godnatt

VART ÄR SOLEN??

Godmorgon alla pigga och glada! ;)
Nu ska jag strax gå till bussen, börjar 9:40 idag riktigt skönt faktiskt =) och ännu skönare e att vi knappt ska göra någor i skolan idag, det börjar med engelska där vi ska titta på film, sedan svenska där vi också ska titta film sen luch sen matte och sen slutar vi, visst lät det som en tuff dag?? ;) haha
Jag funderar på att dra till gymmet idag faktiskt, va ju inte där på hela förra veckan då ja va i skärgårn så kanske e dax nu =)
Men får se om ja orkar efter skolan, e trött redan nu men det kanske ändrar sig =)
Lägger in bilder ikväll på hur ja ser ut idag =)
menmen nu måste jag dra puss!!

BLOGGAR=FARLIGA!!

Hjälp vad tiden ran iväg :O har inte ens lämnat datorn än, skulle ju gå och tvätta bort sminket och kanske städa och lite så men jag har inte rört mig ur fläcken, började läsa bloggar och fastnade helt!
Tiden bara svischade förbi bland alla rader, ena bloggen ledde till den andra som ledde till den tredje osv, men det var ändå rätt så skönt att bara sitta och titta runt och inte behöva göra ett piss menmen nu ska jag göra mig iordning och sen kanske gå och lägga mig om ja lyckas somna tidigt;p sov ju ca 2 timmar med mathias så får la se om ja lyckas somna igen;p
puss!<33


Jag i nya solglasögonen =)
tack igen Jonna!
=)

DAGEN+FÖDELSEDAG OSV..

Inlägget tidigare kanske inte hade så stor betydelse märkte ja men jag hade tänkt att skriva mer men precis då började klassen droppa in så bestämde mig för att stänga av istället ;pp Vad jag skulle skriva kommer ja inte ihåg men var det viktigt så kommer ja på det igen sen ;)

På idrotten iaf så fick jag och ellen gå promenad till Stuvsta Grillen och tillbaks, men tror ni det fanns någon jävla grill i stuvsta som hette så eller?? nej den hette typ loffes grill men jag smsade till Felix och han sa att stuvsta grillen är loffes grill ;p
Vi hade tänkt att äta där också innan vi begav oss tillbaks men dom hade bara korv och någon hamburgare så vi sket i det och åt kebab i huddinge istället, fan va mätt man blev!! jag har inte ens ätit middag än för jag e så himlans mätt!!
Sedan iaf så åkte jag hem och hemma låg mathias och väntade =) Han va hungrig så vi drog ner och köpte kebab även till honom och när vi kom hem igen så sov vi ett tag och sedan åkte han hem.
Nu har jag fixat lite med tvätten och lagt in lite bilder från kamera och mobil och sånt, och tänkte dela med mig lite av dom ;)
Var ju nämligen så att syrran fyllde 19 igår, stooort grattis!! =) Och av mig fick hon ett kakfat i 3 våningar som ja hörde att hon blev väldigt nöjd över så det var ju bra! =)
aja nu kommer lite bilder och sedan tror jag att jag ska tvätta bort sminket, kanske städa lite och sedan frå vi se vad som faller mig in att göra =)
puss<33





Några i klassen skulle skriv på tavlan, bara det att ove hade skrivit siffrorna så högt upp så det såg skit kul ut när dom knappt nådde ;)


Mathias letar efter min tia under sängen mohaha!!
Jag råka tappa den nyss igen föresten men denhär gången får ja krypa =(
;p

SKOLAN =)

Nu sitter jag i skolan och strax början teori lektionen igen.. suck haha ;p fast den är inte lika jobbig som den vi brukar ha på fredagar iaf, man jobbar mer självständigt nu och det är skönare =)
Idag på idrotten ska det vara simning så jag ska inte vara med, tycker inte om att simma med massa jag inte känner, så jag och ellen ska "boka" egen tid för simning så vi får vara själva och bara idrottsläraren ska titta.
aja nu droppar klassen in så ska dra nu slutar om 1 timme puss.

STAN!

Då e jag äntligen hemma efter flera timmars letande på stan, jag och mathias letade efter en födelsedags present åt honom eftersom han fyllde år i söndags men vi hittade inget...
Imorgon ska vi förmodligen till aik-shoppen i solna och titta om vi hittar något, hoppas på bättre tur då ;pp

Mathias sov ju här från igår tills idag och det var första gången på typ 1 och en halv vecka som vi träffades och gud så mysigt det var, somnade till och med i hans famn sen när vi skulle sova =) Och vakna upp breve honom va lika mysigt det!
efter stan drog var och en hem till sig och strax kommer han hit igen så ska vi äta grillat med familjen! =) Skit länge sen jag käkade grillat så det ska bli riktigt jävla gott!!! =) Känn er suktade!!!

Juste jag hittade faktiskt en sak på stan! En present till syrran som fyller 19 imorgon, hoppas hon blir glad över den! =)
puss<33


Bild på fega lilla mathias som inte vågar vara med på bild ;)

LÄNGTAR!!

Idag har ja varit riiiktigt duktig! har städat rummet, akvariet, duschat, tvättat, diskat, tagit hand om skorna och aa massa saker och allt på en och samma dag!! =)
Jag blev precis klar och snart kommer Mathias hit, om ca 25 min, OM ja längtar!!! vi har inte träffats på över en vecka nu!!
Och jag måste säga att jag håller med sandra om en sak, Man lär sig att uppskatta den andra mer om man e ifrån varandra ett tag även om det är jobbigt, och det är faktiskt helt sant!
Och det känns som känslorna blir starkare om man e ifrån varandra ett tag också =)

Nu ska jag tippsa om en sak, mitt nya schampoo och balsam!!! Ni som har lockigt/krusigt hår och inte gillar det prova schwarzkopf nya GLISS schampoo och balsam, asia straghit, håret blir faktiskt plattade/rakare och det är mycket enklare att platta det sen och det håller i sig, skit bra verkligen!! är skit glad att jag provade det, och det är ändå bara första gången jag använder det och det visar resultat, så prova det är vekligen värt det!!!

aja nu ska jag dra puss!!


STÄDDAG!

Så då har jag ääntligen städat klart hela mitt rum! tog ca 2 timmar, det ända jag inte har gjort är att torka golven men det tänkte jag att jag gör efter jag städat akvariet för det känns ganska onödigt att göra det innan ;pp
Så alldeles strax ska jag alltså ta itu med akvariet så även min sköldpadda får rent och fint men jag tänkte ta en lite paus emellan bara och samla på mig nya krafter, så just nu sitter ja här och bloggar och dricker kaffe =)
Ibland önskar man ju att man bara kunde knäppa med fingrarna så skulle allt vara rent och fint men det går ju inte...
Nu när rummet är städat så får ja ännu mer typ ångest över att rummet fortfarande inte är helt färdigt! ja mena de va ju läänge sen vi gjorde i ordning det men vi gjorde aldrig helt klart, jag ska ha nya lister vid dörren(har inga nu), ska köpa en skogarderob alltså en garderob för enbart mina skor och det behövs verkligen nu.. Sedan ska ja även få en ny fönsterbräda som passar bättre in och sen rosa överkast och lite sånt, plus att ja ska måla dom 2 vita väggarna rosa och sen hitta något dekorativt att ha på väggen, suck vill bara att allt ska vara klart;p men får väll hitta en tid att sparka mig själv i baken och sätta igång ;pp
Lägger inte ngr bilder från igår, puss<33





Mitt nystädade rum =)

GODMORGON

Godmorgon darlings!! =)
Vaknade för ca 45 minuter sen och nu håller ja på att städa lite =) Mathias kommer ju förmodligen snart så då kan de inte se ut som ett bombnedslag plus att jag inte direkt trivs i mitt rum när det ser ut som det gör nu för det är verkligen kaos, menmen tur att ja ska göa något åt det nu iaf =)
Och när jag städat rummet så ska ja städa akvariet och sedan "städa" mig själv ;p ska antingen duscha eller bada, hur som helst så ska jag prova mitt nya shampo och balsam som ja köpte igår, ni kanske har sett det på reklamen?? det är mot lockigt hår, på reklamen är det en tjej med jätte lockigt hår så duschar hon med dom dusch grejerna så får hon helt spikrakt hår, riktigt så tror jag garanterat inte det blir, men det kanske hjälper lite och om inte annat så tror ja kanske att det håller i sig längre efter man pattat håret men det märker vi, ja kan ju skriva hur det var sen,
aja nu ska ja fortsätta städa puss!!


GODNATT.

Då har precis dom sista människorna åkt härifrån, nämligen så att victor, jimmy, timmy, wille och camilla var här ett tag =)
Vi pratade, tittade lite tv, käkade chips, bullar och drack cola, eller aa det var väll mer dom som drack och åt, jag hade iaf himlans trevligt, alltid kul att umgås med vänner=)
Imorgon skulle egentligen jag och camilla iväg på en modell uttagning typ då vi fått lappar om det på stan av några personer, men vi skippar det, orkar inte helt enkelt sen vet man ju aldrig hur seriöst det är, är det model som är meningen för oss så kommer det fler chanser eller något, det var ändå mer bara en kul grej.
Jag har iaf fått veta att min älskling kommer hem från norrland imorgon!!! jääjj!!! =) fan vad jag längtar!!! SYnd bara att han blivit lite sjuk =/ men han får fan se till att vara frisk imorgon kväll så han kan komma hit och sova och sen på måndag när vi vaknat och fixat oss så ska vi in till stan också ska han få välja något som han får som födelsedagspresent av mig =)
aja nu ska ja hoppa i säng puss!!


MOBILEN!

Juste!! jag var ju och hämtade mobilen idag, och allt gick jätte bra och han i disken var skit trevlig!
Jag lämnade ju in telen för att en av knapparna var sprucken på 4ställen och fungerade inte heller, och jovisst när ja fick tillbaks telen så var knappen hel och fungerade men dom idioterna som lagat den har ju lyckats pajja vibratorn så ja måste åka in med telen igen... men denhär gången får ja tillbaks pengarna istället! Jääjj!! Så nu blir det en ny tele, ska välja en helt ny model än den jag har för den e bara skit! Men det är ju inte så pjåkit med 3 nya telefoner på 1 år haha!! och för samma pengar för den delen =)
Aja nu ska ja gå in till camilla som sitter i rummet och tittar tv puss!!


SHOPPING!



Solglasögonen köpte jag med presentkortet jag fick av Jonna i påskpresent så då tackar ja för ett par super fina solglasögon =)



SOLIG DAG PÅ STAN!

Sådär då va man hemma igen efter en shoppingdag på stan! =) Shit vad varmt det är men faan vad skönt!! =)
Idag blev det solglasögon, tunika, schampoo och balsam mot lockigt hår som ja ska prova, ansiktsmaskar och självklart färska jordgubbar!! =) Lägger in bilderna på det i nästa inlägg men här kommer lite bilder från dagen =)


Mjukglass i kungsan =)



GODMORGON!

Godmorgon alla pigga och glada!! =) Vad ska ni hitta på idag??
Själv ska jag strax dra in till stan med syster min (camilla) vi ska ha en riktigt trevlig syster dag på stan idag, jag har på mig tunika igen!! länge sen nu men det känns så bra och så fritt!! =)
Nu ska jag strax gå och dricka en kopp kaffe, äta lite och sedan dra till netonnet och häma ut telen som är klar!!=)
Sedan raka vägen in till stan där jag möter upp camilla.
Önska mig lycka till nu för jag ska nämligen föröska hitta ett par solglasögon!!!
puss<33



TÅRTA, MINNEN, BAAAD!!

Sitter här och äter daimtårta och dricker cola! varje gång ja äter daimtårta så tänker ja på den gången då ja och camilla skulle äta det, så hade vi käkat två små bitar dan innan men tårtan var nästan hel bara en liten bit av den som saknades, så tog vi fram tårtan och när vi skulle skära upp så tittade vi på varandra, log och delade hela tårtan på mitten och käkade upp halva var! Tyyypiskt oss! Men faaaaan vad mätt man blev efter!! skojja inte, trodde ju man skulle spricka vilken sek som helst men det gjorde vi inte som tur är ;) Aa många sånna knasiga minnen har man med den tjejen, vi kan hitta på så sjukt konstiga grejer att vi till och med vid flera tillfällen stannat upp och frågat högt: vad fan håller vi på med?? och sen brutit ut i skratt, jadu vad ska man säga haha, men ett gott skratt förlänger livet så jag lär på ett låååååååååååångt liv =)

Aja nu ska vi inte prata minnen, daimtårta och liv utan jag ska faktiskt strax tappa upp ett bad, tända några ljus och krypa ner i badet och bara ligga när och njuuuta!!!! Guud så jag har längtat efter att få bada dom här dagarna ute på landet, så nu äntligen ska jag göra det!!
Medans vattnet tappas upp så ska ja väll hitta orken till att packa upp väskan, fixa iordning tvätthögar och göra iordning så att ja bara behöver slänga in i tvättmaskinen och köra igång den imorgon, innan jag åker till stan med camilla.
Hoppas på bra väder alltså för ja funtar på att ta tunika, det var så länge sen så känner att det börjar bli dax nu igen! =) Tänkte försöka hinna förbi och plocka upp min mobil som nu är tillbaks från lagningen och förhoppningsvis hel!!
aja nu ska ja inte låta tiden rinna utan gå och sätta på kranen och låta vattnet rinna =)
puss<3


Syster och jag

HOME SWEET HOME!!

Såå äntligen är ja hemma igen och guud så skönt det är!!!! =) För mycket landet och för lite kompisar för min del, hade det vart fint väder så hade det varit mycket roligare att vara ute i skärgården men nu var det mulet, dimmigt, kallt, blött och fuktigt och regnade ibland så de va inte så kul. Men idag var det strålande väder!! men det var nog bra det eftersom vi hade påsklunch med massa släktingar till camilla och så.

Min huvudvärk igår gick inte över så jag hade ont tills ca 14-tiden idag ajaj inte kul menmen hoppas det inte är pågång igen dethär med huvudet, jag har ju haft mycket problem med huvudvärk dom 2 senaste åren och det är verkligen inte kul..

Strax ska jag väll packa upp och tvätta, städa, laga mat och diska, kanske inte så kul på en fredagkväll men även sånt måste ju göras, och jag lyckades övertala pappa så jag inte behövde åka ut till landet imorgon på en påskmiddag men vi gjorde en kompromiss, att jag e hemma och äter middag med familjen på söndag kväll och det kunde ja ju gå med på, bra va?! Så imorgon ska jag och camilla in till stan och leta solglasögon och lite så och sedan ska vi förmodligen hem hit och sola lite och sedan kanske vi drar till några kompisar eller något annat skojjsigt =)
Aja nu ska ja inte uppehålla er mer med text men med bilder faktiskt! först bilderna från Norra stavsudda(landet) sedan bilderna från grillkvällen i fredags(3/4)




Och från grillkvällen:







Tryck på bilderna så blir dom större.
puss<33

JAG HÄR IGEN!!

Ni kanske undrar om ja lever.. har ju inte skrivit på ett bra tag nu men det är så att jag är ute i skärgården och har ingen data eller internett här, men idag kom Jonna ut och hon hade både data och internett med sig =)
Man saknar ju bloggandet en hel del när man inte kan skriva!! Nu har ja inte suttit vid tv eller data på 6 dagar, duktigt va? ;) det är sjukt enkelt att klara sig utan sånt, det kan man ju inte tro när man e van vid att sätta sig ner och titta lite då och då.
Jag har jobbat varje dag och tjänat ihop lite pengar som ja sen ska shoppa för när jag kommer hem igen! =)
Ska även köpa present till Mathias som fyllde 19 i söndags, Grattis älskling!! =)
Faktiskt samma dag som min blogg fyllde 1 år ;) Kunde ju inte skriva då, attans!! haha!

Vet ni när ja har gått och lagt mig på kvällarna?? Mellan 19 och 21 varje kväll, grymt duktigt va! och sen upp vid 8 igen, så man har ju inte ställt om dygnet iaf, men får se hur det blir nu när ja ska hem imorgon, man kanske hinner ställa om det lagom till skolan precis(a) om ja inte tvingas följa med till landet men det ska jag försöka övertala pappa om så ja slipper =) Vill ju bara leva livet dom senaste dagarna av lovet..
Aja nu ska jag ut och gå lite, har gryyyyym huvudvärk och tabletterna hjälper inte. men får se det kanske går över.
Kanske tänker för mycket?? ;) Finns iaf en person som vandrar runt i mitt huvud 24/7... Satan vad man kan sakna en person alltså...
puss<33



(bilder kommer när ja e hemma!)

GRILLKVÄLL!!

Så då har jag precis kommit hem till camilla från en grill eller aa ska ja säga eld/mys kväll i ursvik..
Vi kom dit, mötte upp ngr, fick sedan skjuts av Victor till själv brasan där vi mötte ngr fler, sedan kom ett helt gäng med dom drog strax efter.. Det var väll en helt okej kväll, inte tråkig men inte jätte kul heller. Dock är det ju alltid lika kul att träffa alla människor =)

Nu ska camilla packa ihop sin grejer hon ska ha med till skärgården, sedan ska vi nog äta lite eftersom båda klagar på burrande magar, sen tar vi nattbussen hem till mig igen och ser om vi hinner få någon timmas sömn innan vi ska upp igen men de märker vi.
Först tänkte vi att vi skulle skynda oss innan tågen slutade gå men sen kom vi på hur dummt det var att skynda sig till tågen för att åka hem till mig som tar ca 45 min istället för att vänta på att nattbussen ska börja gå som tar 22 min och går ända från camillas dörr till min dörr typ ;p
aja nu ska vi fixa lite grejer så lägger ja antingen in bilerna nu när ja kommer hem, imorgon på morgonen eller när ja kommit hem någon gång efter helgen, det får ni märka sjävla =)
puss!!<33


DAIMTÅRTA OCH LATTE!! BÄSTA!

Hejhej, nu hamna jag här framför burken igen =) Jag har precis ätit daimtårta och druckigt latte tillsammans med lilla camilla =) Vi pratade massor också, trevligt trevligt, det är inte ofta i pratar så mycket om massa grejer längre eftersom vi träffas hela tiden så vet vi redan det mesta och är med om samma saker men idag blev det massa prat iaf =)

Camilla står just nu i duschen och när hon är klar så ska vi fixa oss och sedan åka hem till henne och packa in för morgondagen då vi åker till skärgården och jobbar, vi kanske handlar påvägen hem till henne nu också så vi har lite mat att ha med oss i helgen, kan ju behövas så man inte svälter ihjäl ;)
Ikväll ska vi iaf iväg med ett gäng kompisar och ha grillkväll, trevligt va? tycker iaf jag!! va ett tag sen man träffade alla rara och underbara nu, får väll ladda kameran så det blir några trevliga bilder för det antar jag att ni vill ha =)
Blivit lite tomt med bilder i senaste inläggen så nu bjuder jag på en som jag tog ngn morgonen denhär veckan när ja satt och sminkade mig och drack kaffe ;p
puss<33


STRÅLANDE SOL OCH EN GLAD JENNIFER!

Aa det är precis sådet ligger till =) när det är sånthär väder bli jag alltid så himlans glad!! =)
Imorse var jag uppe i gryningen igen så kl 5 alltså, ja fixade mig och sedan väckte jag mathias och stund senare satt vi på bussen sedan tåget, han hoppade av i sthlm södra då han har praktik men ja åkte vidare till skolan, fick en kaffe av camilla när ja kom fram, tack så mycket! =)
Sedan tapetserade jag lite och vips så var klockan 10:45 och dan var slut! Wiee!!! looooooov!! fan vad häligt!! =)
Jag ska jobba ute i skärgården udner lovet, vad ska ni göra?? =)

Efter skolan åkte jag iaf hem och bytte om till lite mer sommriga kläder (hade målarbyxorna innan) aa och sen har ja itne gjort så mkt mer..
Nu sitter jag här och väntar på att camilla ska komma, hon ska sola lite och sedan ska jag fixa latte också ska vi dricka latte och äta daim tårta, mums!! =)
puss<33

MYS!!

Nu sitter jag här, ny-solad och ny duschad och har precis satt på en ansiktsmask, såå duktig hag varit idag alltså!! förlåt men måste berömma mig själv fan!! =)
När jag tagit bort masken ska jag tvätta ansiktet, smörja in det och sedan torka och platta håret =)
Mathias ska sova här nu ikväll så när han kommer ska vi laga mat, köttbullar och makaroner får det bli, lagom och enkelt bara.
Sen blir det väll titta tv och massa mys! =)

Många inlägg det blir idag då men det är alltid kul! =)
puss see ya! =)<33


Bild på mig och victoria från sommaren =)

GYM OCH SOL!

Sådär då har jag precis kommit hem från ca 1 och en halv timme på gymmet, skit härligt och skit duktig har jag varit! Man känner ju att man tränat iaf, e trött i hela kroppen och tror nog ja kommer ha lite träningsvärk imorgon men det märker vi =)
När ja gymmat klart väntade camilla på mig utanför så fick ja mina greje; Jacka, termobraller och tröja, nämligen så att jeanette och mamma ska till idre imorgon så dom behöver låna mina grejer som var hemma hos camilla..
Camilla hade även med sig en liten termos med kaffe till mig som ja bad om, tack så mycket!! va skit nice att sitta i solen på bussen och dricka varmt härligt och gott kaffe =)
När ja kommit till tåget sen så var det ju aningen trångt eftersom alla var påväg hem från jobb och sånt men som tur är så va de ju bara två stationer ja skulle åka, bussen från barkarby var grymt varm dock!! förstår inte varför dom har på elementen på högsta grader i vissa bussar fortfarande när solen ligger på?? det blir ju skit varmt och kvaft, menmen..
Nu ska ja inte uppehålla er mer för nu ska ja lägga mig i solariet i 20 min sedan ta en skön lång dusch, fixa ansiktsmask och sedan höra av mig till mathias I think.
puss<33

FÄRDIG!!

Så snabbt gick det och bra tror jag den blev(a) uppsatsen alltså.. Får väll komma ihåg att skriva resultatet när jag får tillbaks den.
Den ska tydligen bedömas efter nationella kriterierna så tror det blir lite hårdare men det märker vi..

Usch magen burrar och är helt omottiverad till allt just nu, man blir ju så trött och hängig när man inte ätit, käkade dock frukost imorse fast det var vid 7 tiden..
Matte prov sen efter lunch, inte pluggat ett smack men det har ja iof inte gjort på något matte prov och ändå fått VG så det lär nog gå finnemang, känner mig väldigt säker på dethär kappitlet så ja har inget som talat emot mig direkt =)
Aja nu ska ja rulla tummarna eller något tills jag får gå (a)
puss!

SVENSKA A

Så då sitter man här på svenska A igen, har precis haft engelska där vi jobbade med lite uppgifter i boken, det gick bra men det är ju så satans enkelt..
Nu på svenskan ska vi fortsätta skriva klart våran uppsats vilket jag snart e klar med, hoppas det blir ett bra betyg nu!! =)
Måste bara säga att jag är vråååål hungrig gaah!! rycktas om att det blir spagetti och köttfärsås, helt okej mat men om den är ätbar i skolan återstår att se..

Efter skolan ska ja möta upp camilla för att hämta lite saker mamma och syrran behöver sedan tänkte jag dra och gymma igen, efter det kanske sola, ta en dusch och gegga på en ansiktsmask, vad tycks om det?? =) Jag tycker iaf det låter himlans mysigt..
Aja nu ska ja fortsätta jobba hörs sen puss!!



(tack Jonna!! kanske tar ditt tipps för det lät ganska smart!!)
=)

HORUNGAR!!

Asså kan ni ge er era patetiska fega jävla slampor!! Att ni ens orkar bry er, att ni ens orkar hålla på??!!
Har ni tänk på att ni kanske har fel denhär gången??!!
Vrf skulle han dumpa en tjej som ser bättre ut om han bara lekte med mig?? varför skulle han trotts allt välja att komma tillbaks igen??
Ni frågar hur jag orkar, men hurfan orkar NI lägga er i mitt liv, e ni avunsjuka eller??! har ni inget posetivt att säga så kan ni bara knipa käft, jag har allas ip-adresser och kan lätt leta upp er och då blir de inte lika kul så håll bara käft skaffa ett eget liv och låt mig vara och framförallt... KOMMENTERA INTE ANONYMT DET BEVISAR BARA VILKA FEGA IDIOTER NI ÄR!!!!1 HA LITE STAKE I ER FÖRFAN OCH STÅ FÖR VAD NI TYCKER, TÄNKER OCH SÄGER!! ELLER SVIKER ERT SJÄLVFÖRTOENDE ER DÄR??!!

JESSI!!

Ville bara hälsa "Jessi"  välkommen till nutiden! han dumpade henne för ngr dagar sen för att han fortffarande hade känslor för mig så dra och skaffa dig ett eget liv din patetiska lilla obetydelsefulla människa... eller börja skriva mail adress så man kan kontakta dig istället för att sitta gömd bakom en data som e feg skit! sluta försök förstöra andras liv och skaffa dig ett eget...


Så till er andra då, min dag har varit toppen trotts att ja försov mig, när ja väl kom till skolan så han ja med lite av el och säkerhets lektionen och sedan idrotten såklart där vi spelade volleyboll, efter skolan drog jag direkt till gymmet och gymmade hårt i ca 1 timme, så duktig var jag!! =) Värt en applåd tkr ja ;)
När ja väl kom hem efter mycket trängsen på tåget så tog jag en macka och sedan satte ja mig här för att blogga lite och märkte då kommentaren från den fega "jessi" som tror hon vet allt, vilket fick mig på lite sämra humör menmen får väll försöka göra ngt kul så ja glömmer henne...
Mathias ska sova här ikväll och då kan ja ju inte vara på dåligt humör, ja hoppas verkligen av hela mitt hjärta att det fungerar denna gång!!!! Och snälla håll tummen för oss!! och inte tummarna för det beryder otur utan bara tummen ;)
ha de bäst puss!!

EGEN SOVMORGON (a)

Med andra ord jag försov mig!!!!!! =( och idag som vi ska ha våran första lektion i ellära och säkerhet!! attans alltså!
Och nu tänker ni säkert, vrf sitter du vid datan då?? skynda dig till skolan istället, det är faktiskt så att ja kan inte styra när bussar och tåg ska gå och sen tar de mig en och en halv timme till skolan, men ja ska ta första bästa buss härifrån och skynda mig iväg så ja åtminstonde hinner med slutet av lektionen och sen idrotten.
Efter skolan tror jag att ja drar direkt till gymmet faktiskt så det ska bli nice att äntligen träna igen, än så länge har inget kommit upp så få väll hoppas på att inget dyker upp heller =)

Första apil idag då, lurat någon?? Inte jag men förra året lyckades ja lura ca 20 pers så duktig var jag ;)

Och sist men absolut inte minst så ska ja berätta en sak ni kanske tror är ett april skämt men det är det inte, så nu får alla ni tycka att ja e idiotisk och dum i huvet och korkad och aa allt ni nu vill tro men jag tar tillbaks Mathias, Grejen e den att jag saknar honom enormt, heela honom, hela vårt förhållande och allt verkligen!! och jag älskar faktiskt  honom och älskar e ett starkt ord men jag menar det och det kommer inifrån hjärtat!
Så ja ska ge det ett försök till, och nu vill ja inte höra: nej gör inte det och blabla för jag tänker inte lyssna denna gång, det ända jag vill ha är ert stöd, och om det är för mycket bergärt för er så behöver ni inte yttra er om den här saken=)
Somdagt my life my rules, så ja sköter det som jag vill, men era tipps och allt är ändå toppen och dom vill ja fortsätta ha men har ni inget snällt att säga kan ni knipa käft =)

nu ska ja dra till bussen puss på er!
<33


Inte från idag..

RSS 2.0