KRYSSNING!!!

Nu har jag precis kommit hem till camilla! Limon kommer strax och plockar upp oss och nu är jag riktigt taggad!!! =D

Smsa mig inte innan torsdag kväll tack utan jag smsar när jag e hemma =)
kommer ha det toppen så ni kan känna er avundsjuka =D
puss!!!!
<33


Godnatt!

Så nu ska jag strax krypa till sängs, ska bara platta håret först så blir det inte lika jobbigt imorgon =)
Men ville bara säga godnatt <33



Ett varmt och skönt skumbad..


Och en hemmagjort smoothie efter kan de bli mer lyckad kväll =)


<33

Stressigt stressigt.

Nu är nästan allt klart för imorgon, bara det att den sista tvätten inte torkat än så kan ju inte packa klart ikväll.
Imorgon ska jag gå upp klockan 9 för att ta bussen klockan 10:53 och åka till min syster jessicas jobb där jag ska hämta min Kamera som hon och andra syrran lånade när dom var i Grekland.
Sedan ska jag hem för att packa klart, fixa mig helt iordning, ta hand om dom sista sakerna för att sedan åka hem till Camilla så att jag är där vid kvart i 3 och sedan kommer taxin kvart över 3.
Så det känns som det kommer bli väldigt stressigt somsagt, men jag tror att allt kommer lugna sig när jag väll kommit hem till camilla som tur är =)
Jag är faktiskt jätte rädd för att glömma något viktigt typ som att ja skulle glömma pengarna eller något sånt som behövs, eller typ legget får då får ja inte åka med haha (a) menmen förhoppningsvis får jag med allt =)
Nu är reklamen i 40 year old virgin snart slut så ska lägga mig i sängen och fortsätta kolla. och om ni har tur så hinner jag skriva ett inlägg imorgon innan jag åker till camilla eller när jag kommer hem till henne annars så blir det ju hejdå nu..
puss ha det så bra alla =)
<33

Nystädat =)

Nu har jag precis storstädat hela rummet och bytt sängkläder=) Skit fint blev det. Väntar just nu på att golvet ska torka så att jag kan gå in där igen..
Jag har precis tvättat klart första maskinen tvätt och har precis slängt in andra maskinen =) Jag hade ju tänkt att packa när golvet var torrt men kom på att nästan alla kläder jag ska ha med mig hänger ju på tork :O Så jag får nog ta och bada först sen äta middag och efter middagen får jag väll ta att packa istället då.
Imorgon ska jag nämligen packa ner det sista och sen ska jag åka till min systers jobb och hämta min kamera som hon har lånat. Så jag kan ta massa kort sen när jag är borta.

Först va de ju tänkt att jag och camilla skulle ta med en laptop så vi kunde skriva blogg under dagarna när vi har tid över men det blir inte så utan jag skriver antingen på torsdag när jag kommer hem eller så får det bli på fredag när jag vaknar =)
aja nu tror jag att jag ska tappa upp ett bad och gå och gör mig ren också ;) haha
pusspuss<33


Dumma huvud!!

Igår när jag kom hem så la jag mig på sängen och kollade tv direkt, jag var ju med Ville och Krille i sumpan =) Alltid kul att träffa dom 2 underbara killarna =) Var dock väääldigt trött och flummig menmen sånt får man stå ut men när man är med mig, och efter ett tag så skönk allt och jag blev skit trött så när jag kom hem orkade jag inte göra så mycket, och när jag väl gjorde ett försök att skriva lite blogg och sitta vid msn lite tror ni inte datan hackar då?? Jo jivetvis och därför blev det inge blogg igår, men går dagen var helt underbar =)

Idag så skulle jag och Camilla egentligen åkt till Tumba Centrum eftersom det var rosabandet dagen idag eller vad man säger, ni vet för bröstcancer. Det hade Tumba storsatsat på stod det i tidningen så nästan hela centrumet skulle vara rosa och dom skulle sälja mycket rosa saker. Vi hade tänkt att gå upp vid 10 men när jag vaknade vid 12 och smsade camilla och märkte att hon också precis vaknat, så hade ingen av oss någon större lust plus att vi skulle inte vara där förens vid 5-tiden och det kändes så sent så vi skippade det.
Jag gick upp vid 1 istället och åt lite frukost sen gjorde jag mig iordning också åkte jag och mamma till kista där vi skulle växla pengar också skulle hon titta på kläder till kryssningen på hennes födelsedag, och mycket letande blev det men tillslut hittade hon ett fint linne med hjälp av en jätte trevlig och hjälpsam tjej i butiken =)
Vi växlade sedan pengar och sen så åkte vi hem igen.

Nu till rubriken då.. Redan vid halv 3 så började jag känna av att huvudvärken kom krypande men eftersom jag satt i bilen där de inte finns några tabletter så kunde jag ju inte ta någon innan det bröt ut så när vi väll kom hem så dunkade huvudet så jag trodde att de nästan skulle sprängas det gjorde riktigt ont, så jag tog en tablett och gick och la mig på sängen några minuter innan det var mat, sedan åt jag och efter det tog jag en till tablett sen åt vi efterrätt eftersom vi hade gäster och sedan gick jag och la mig på sängen igen där jag somnade i ca 2 timmar och hade väll hoppats på att huvudvärken skulle vara borta när jag vaknade men självklart var den inte det så jag har fortfarande ont men hoppas nu på att den ska vara borta imorgon.. Det är iallafall bättre än vad det var tidigare idag..
Aja godnatt på er allihopa =)
puss<33

Grymmaste lovet ever!! =)

Så nu har jag lite tid över så nu tänkte jag göra er läsare lite avundsjuka =) ska nämligen berätta om mitt lov som består av kryssning och sen kryssning =D

Först ska jag på kryssning med camilla och companie, då ska vi till Tallin och detta har vi fått från en fond som heter min stora dag. Eller aa Camilla har fått det  för en anledning ni får läsa i hennes blogg, jag ger en direkt länk här under:
http://camillabuhl.blogg.se/2008/october/kryssning.html#comment
Så allt komemr vi att få gratis =)

Det börjar med att vi blir hämtade med taxi hemma hos camilla på måndagen den27/10, då blir alla hämtade och skjuttsade till båten där vi ska checka in och jag och camilla kommer på en lyxhytt att dela på medans dom andra får vanliga hytter =)
Sen på kvällen är det lite fria aktiviteter på båten, som karaoke, sång, dans och massa mera roligt så det blir en natt av festande =)
Sen på morgonen på tisdan så får jag och camilla frukost på sänger, där efter ska vi packa ihop och göra oss iordning för att gå i land i tallin =) På hotellet i tallin kommer jag och camilla få ett lyxrum igen  =)
Sen ska vi få ansiktsbehandling, manikyr, fixa håret, och bli sminkade lite sånt =)
Och på onsdag morgon så kommer vi få frukost på rummet, och sen på dagen så komemr vi få en dag på stan att shoppa=) Vilket vi även fått 400kr till plus att jag kommer ha med mig 3000 till, så en väldans massa shopping blire =D
Sen på kvällen så ska vi ju åka tillbaks och då får vi åter igen våran lyxhytt på båten och sen är det fria aktiviteter igen på kvällen, och frukost på sängen dagen efter och sen blir vi hämtade i taxi och hemskjutssade igen på torsdagen =D Och tänk att vi får allt gratis!! =D wie! Längtar så gryymt mkt asså!!
Sen e jag hemma då hela fredagen då jag förmodligen ska vara med någon kompis om jag orkar får ju se lite hur jag mår tihi =)
Men sen iaf på lördagen åker vi på ny kryssningen igen till söndag och då är det med ca 50-60 pers tror jag och då är det för att fira mamma som fyller 50 på söndag =D
Då ska vi vara uppe och festa hela natten och sen på söndagen så kommer vi hem igen då, så om det blir mycket vila på lovet?? nej inte direkt va haha! Aja nu kan inte knäcka mitt och camillas lov iaf! =D
puss<33


Aaj =(

Onsdag idag då. Ganska så aa vad ska jag säga.. meningslös dag??
Började klokcna 12:50 men idrott, från min klass alltså måleriklassen var det jag och ellinor där och resten var byggkillar och det ända vi gjorde på hela lektionen var att prata muskler och hur man tränar olika muskler och allt hon sa visste man redan.. Sen fick vi sluta 20 min tidigare så kl 13:30 var det bara tt åka den långa vägen hem igen.
Så kanska så onödigt men det blir värre.. imorgon ska jag bara vara där i 20 fjuttiga minuter och ha utvecklingssamtal med min mentor.. Så ska åka dit på 90 minuter vara där i 20 min sen åka hem i 90 minuter igen. suck asså..
Och guud vad jag gnäller märker jag men det beror på att jag har jävligt ont i huvudet och har haft dom närmsta timmarna och inget hjälper. Suck, vill bara att denhär jävla huvudvärken ska försvinna igen har haft ont varjedag sen i torsdags... så snart en gång om dan i hen hel vecka.
aja hoppas eran dag varit toppen iaf =)
puss<33

Måndag..

Idag var det lika tråkigt och segt i skolan som vanligt förutom att några av byggkillarna kom och hjälpte till och snackade lite så det blev ju lite roligare iaf.
Är snart klar med dendär Jävla fågelholken asså! haha!

Efter skolan åkte jag hem och la mig på sängen, hade ont i nacke, axlar och huvet pluss att jag var lite illamående vilket hag fortfarande är men det går nog över.
När mamma och pappa kom hem var jag tvungen att ta hand om disken och när jag gjort det så städade jag akvariet till min sköldpadda =) riktigt fint blev det.
Nu sitter jag och lyssnar på låtar av bandet shinedown som jag fått av andreas =) Shinedown e fan grymma!! Mina nya idoler, älskar dom!!! Lysnna på deras låtar så blir ni nog också kära!! =)
puss<33

Godmorgon =)

Godmorgon alla pigga och glada =) Klockan är nu strax över halv 7 och hela sthlm börjar piggna till..
Jag ska strax gå till bussen, fast egentligen vill jag bara vara hemma och ta det lugnt idag för måndagar e alltid jobbigast att ta sig igenom menmen får väll se hur det går.
Hoppas ni får en toppen dag på jobbet och i skolan =)
puss<33

Så underbar låt =)


Tillbaks på ruta ett eller??

Idag har jag inte gjort ett piss om jag ska vara ärlig. Eller jo jag har badat men det är välll det ända, fast behövde nog en slappdag faktiskt..

Nu till rubriken då.. Ni som har varit med och läst bloggen från början kanske kommer ihåg att ibröjan skrev jag mycket om att jag hade ont i huvudet och hade haft det varje dag i ett halvår och gjort massa tester och sånt vilket var väldigt jobbigt, och tillsist fick jag gå till en sjukgymnast där jag fick akupunktur och då gick huvudvärken över. Och allt har vart bra och jag har varit jätte glad för det.. Tills nu :/ tror nämligen att det är påväg tillbaks igen! Usch..
Men ska ju gå till sjukgymnast igen för mitt knä här snart och då ska vi även prata med henne om huvudvärken för det är nämligen samma sjukgymnast, så förhoppningsvis hjälper det med akupunktur igen och att det går bort relativt fort så jag inte behöver ha ont varje dag i ett halvår igen för det var riktigt jobbigt både fyskiskt och psykiskt.
Aja de är väll allt jag har att säga för nu ska jag sova godnatt puss<33

Mysig kväll =)

Nu har jag precis kommit hem från Julia =) Vi hade riktigt mysigt och kul tycker jag.
Det började med att vi satt i hennes säng och pratade bara, sen var båda väldigt hungriga så vi bestämde oss för att gå och köpa mat, det fick bli kina mat =) Vi beställde hem och hemma satte vi på musik och började äta och pratade.
Vi hade mycket att prata om då vi inte setts på ett tag nu.
När vi ätit klart så satt vi kvar ett tag till och pratade och sedan började vi kolla på film, det fick bli mean girls, en riktigt bra och rolig film det =) Har ni inte sett den så borde ni se den! Iaf tjejer =)

Nu ska jag bara göra mig iordning och sen gå och lägga mig.
Tack för en underbar kväll Julia.
Och godnatt alla andra <33

fyfan vad härligt! =)

Så nu är jag helt klar och ska snart åka till Julia för att ha en liten chill/mys kväll, det blir säkert mycket prat eftersom vi inte träffats på ett tag nu, men riktigt kul ska det bli iaf =)

Och nu är jag lite extra glad eftersom AIK vann matchen mot Norrköpning!! men 2-0!! Första målet gjordes av Iván Obolo I 10:e minuten och han nickade in bollen =D Det andra målets gjordes i andra halvlek av Daniel mendes!
Snyggt jobbat gnaget, varför såg inte hela sessongen ut såhär för ;) Menmen nästa sessong ska vi äga!!
puss<33


sovmorgon!!

Idag sov jag till klockan 12 och guuuuuuud så skönt det var!! känns verkligen hur mycket jag behövde den sömnen alltså!!
Så nu är jag ganska utvilad och det är ju bra för ikväll ska jag hem till Julia där vi ska kolla film tror jag och prata =) Mysigt det komemr att bli! Saknar ju den glada pricken. Ska försöka ta lite bilder men Jessica har somsagt min kamera, hoppas hon jobbar idag för då kan jag åka förbi där på vägen och hämta den =)

Nu ska jag hitta något att stoppa i magen och sen får jag se vad jag hittar på =)
Aik vann hockeyn igår mot Almtuna IS med 3-1 och vi spelade bra, och idag så möter vi ju IFK Norrköping i fotboll så får se hur det går, men ska jag vara ärlig så e det mest tur man hoppas på nu, för våran sessong har verkligen inte varit något vidare iår menmen man ska aldrig ge upp hoppet =)
puss<33

Hjälp!!

Behöver hjälp om vilken tröja som är finast. Skit i om ni inte e gnagare för frågan är inte om märket är snyggt utan vilken av tröjorna som är snyggast??
alltså vilken ska jag köpa?


WTF!!

Dennis återigen sovande hur fan lyckas man?? har han inhenstans att sova hemma?? däremot ligger han som alkholisterna på bänkarna i viksjl centrum (a)
haha wellwell alla är vi olika..


Piff&Puff

Måste bara säga en sak tihi. Jag och camilla har fått nya smeknan, vi sa ju förut att vi var B1 och B2 men folk i skolan kallar oss för piff&puff så det är vi nu för tiden =) De va lite roligt när Steffe slängde ut sig kommentare:
-Nej men titta piff och puff ;o Och idag ser dom nästan lika dana ut haha!
Det roliga var att vi inte ens pratat med varanadra vad den andra skulle ha på sig det bara blev att båda hade lika dana skor, svarta leggings, vita benvärmare, och båda hade lika dan tunika fast hon har mörkblå och jag svart.
Det var näst intill pinsamt när vi såg det på tåget, Men vet ni?? I don't give a shit om vad andra tycket, jag är den jag är och kommer alltid att vara =D

Piff är jag och Puff är camilla =)


Vill bara tacka =)

Jaa jag vill somsagt bara tacka alla som faktiskt följer min blogg, det blir bara fler och fler och visst blir man glad av det =)
Då känns det som bloggen har lite mening iaf även fast jag mest skriver för att jag tycker det är kul.
Skriv gärna en kommentar så jag vet vilka det är som följer mig blogg, vore kul att veta =)
puss<33 och tack igen<33


Äntligen Fredag!!!

Imorse när jag vaknade kände jag mig så himlans seg!! orkade knappt öppna ögonen och att ta sig upp från sängen var nästan omöljigt. det tog mig 25 minuter ;p
Men efter att fått i sig en kopp kaffe så gick det bättre.
Jag och camilla åkte samma tåg idag, eller aa jag hoppade på hennes tåg i stan så åkte vi sista biten tillsammans.
I skolan började vi med byggteori, vi gjorde ritning och jag måste säga att det är den roligaste teori lektionen hitills för det var inte så mycket prat som det brukar vara. Hatar när läraren bara står och babblar oavbrutet i 3 timmar så ska man bara sitta och lyssna och skriva av det han skriver på talvan, man försvinner liksom in i sina egan tankar då istället.
Menmen, camilla mådde inte så bra och var tvungen att åka hem, men jag hade kul med Ellinor =) På lunchen så slog hon i armen så mobilen flög iväg en bit och visst det kanske inte låter så kul men det såg skit kul ut haha!!
Vi satt och pratade med alex, niklas, doffe och chrippa. eller aa de va väll mer dom som pratade och vi som lyssnade haha, vilka sjuka konversationer killar kan ha asså ;)

Innan sista lektionen så gick jag in på toan och fixade till mig lite eftersom jag inte skulle hem direkt och när ja kom ut från toan så ville teo ha lite hårspray så vi fixade lite i hans hår och sen sa han: får jag en femma om jag sprutar lite hårspray på tungan och jag trodde givetvist inte att han skulle göra det men tro det eller ej så gjorde han det haha! Så jag bjöd honom på en daim nere i cafét sen innan engelska som var sista lektionen.
Det var flera stycken som skolkade så vet  ni vad våran lärare säger?? Att nästa lektion ska hon gå igenom exakt samma sak som hon sa till oss till dom andra och då måste vi vara där också och lyssna igen.. Ska vi få straff för att dom skolkar??
shit förstår mig inte på vissa lärare asså.. Sen var det jätte många som pratade samtidigt som läraren pratade så vi fick gå tidigare så vad lärde man sig egentligen av den lektionen?? Att om man pratar mycket och inte lyssnar så får man gå tidigare?? eller om man skolkar spelar det ingen roll för man får ändå veta allt på nästa lektion??
sjukt iaf engligt mig. menmen så äre.

Efter skolan så åkte jag till stan där jag köpte blingbling örhängen. Jag har ju somsagt 7 hål i öronen. 4 på ena och 3 på andra. Så jag brukar ha små blingbling i 5 av hålen(dom yttersta) och i det innersta hålet på varje öra brukar jag ha något annat sorts örhänge men har inte haft pengar att köpa nya blingbling på länge men nu fick jag ju mobilen sålt så då fick jag ju pengar =D Sen efter det så åkte jag till sumpan där jag vid 4 tiden skulle möta Christian men när ja kom till sumpan var klockan vid 3 så jag strosade runt lite där och på åhlens var jag nästan hela timmen =) Faktiskt riktigt underhållande att gå runt där och kolla =)
Men vid kvar över 4 så mötte jag christian vid McDonalds, vi pratade lite och sen sa han att han var hungrig och det passade ju bra när vi ändå var vid donken, så han köpte en meny så gick vi upp och satt oss. Sen började vi prata om allt möjligt och tiden bara rann iväg, så jag tror han fick ganska så brottom hem sen eftersom han skulle åka iväg på cup. men hade iaf en toppen dag, och vi får se till att träffas oftare tycker jag =)

Nu hemma har jag bara kollat på idol och fredag hela veckan och tagit det lugnt.
Hur har eran dag varit? Hoppas allt är bra med er=)
puss<33 

äh vafan jag följer med!

Idag orkade jag verkligen inte ha målarbyxorna på mig eftersom vi ändå bara hade bygg i ca 1 timme och det är inte så att man blir smuttsig då direkt, det är värre när man har måleri =)
Men iaf så låg ju mitt passerkort i målarbyxorna som jag då lämnade hemma, och det var ju inte så bra för utan passerkort får man inge mat(a) men det stod en snäll gubbe och kontrollerade korten idag så jag fick komma in iaf. Det blev typ Broccoli soppa om jag inte minns fel så jag käkade ändå bara sallad eftersom jag inte är så förtjust i soppor över huvudtaget.

Efter skolan så skulle camilla åka och köpa rosa benvärmare och jag skulle åka hem så i stan klev vi av samtidigt så frågade jag henne: e det okej om jag åker hem eller vill du att jag följer med? Så sa hon: det är lugnt=)
Så började vi gå längst perongen eftersom jag skulle till andra sidan och hon skulle ner i trappan och påvägen gick jag och tänkte: ska jag följa med eller ska jag åka hem? följa med eller åka hem?? hela tiden och tillslut utbrast jag högt och tydligt: äh vafan jag följer med! Så skrattade vi lite och sen började vi röra oss mot Ginatricot.
Som dom flesta kanske redan vet så har jag väääldigt svårt att gå i affärer och kolla utan att ens prova något så självklart kollade jag runt lite och hittade ett vitt långt linne jag letat efter ganska så länge som jag kan ha som tunika men andra linnen och sånt över så det köpte jag och sen gick vi till H&M där jag köpte en ny hårspray eftersom den jag köpte igår itne var den bästa =)


Mina pengar hade precis tagit slut men nu fick jag veta att Rikard ska köpa mobilen som jag säljer så nu får jag 100 spänn till wie! haha. Men dom ska jag iaf försöka att spara nu så jag har mycket pengar till Lyx kryssningen sen så jag kan shoppa loss i tallin =)
puss<33

Till salu!!

Jag säljer en Nokia 1650 för 150 kr, säg till om du e intresserad. Det är aldrig använd och förpackningen är inte ens öppnad.
Mobilen har inte så många funktioner men är perfekt att använda som exktra mobil när ens riktiga gått sönder eller att ha i väskan som en extra tele om den vanliga skulle ladda ut eller något.
Klicka på länken under så kan ni läsa mer om telen =)
http://www.pricerunner.se/pi/1-961756/Mobiltelefoner/Nokia-1650-produktinformation



Sen måste jag tillägga en sak eftersom jag har en lika dan tele som extra mobil när min riktiga går sönder eller knasar och det är att Nokian har sudoko bland spelen riktigt kul faktikst tihi =)
Men det är bara höra av sig om ni behöver veta något mer
puss!
<33

mysig dag på stan =)

Idag var det bygg första lektionen igen.. Det är så tråkigt och jag vill bara tillbaks till måleri nu asså!! Man försöker ju se det posetiva i bygg men de finns ju inget, och sen har jag sågat mig i fingret också haha. wellwell.
 det är ganska så underhållande att leka med tummstocken iaf ;)


Efter skolan så åkte jag till stan och tänkte egentligen bara köpa en hårspray men det slutade med att de blev en lite shoppingtur =) Jag köpte:
Benvärmare, Grå tröja/tunika, Hårspray, läppglans, ögonskugga, hårnålar och sminkborste


Jag i den nya tunikan =) Jätte mysig är den =)

..

Godnatt
<33

Mobilen fungerar!!

Aa jag skulle ju somsagt lämna in mobilen idag så jag och pappa åkte ner till onoff och satte oss där man lämnar in saker som gått sönde roch sånt och när det var vår tur så berättade vi då som det var att jag lämnat in den 2 ggr tidigare och nu är den trasig igen och dom har bytt nästan allt i telen förutom skalet men att den fortfarande går sönder.
som nu tex så funkar inte knapparna och inte urtaget till laddare och headset och sånt.

Han i kassa tyckte det var väldigt onödigt att skicka iväg den på lagning igen eftersom den förmodligen kommer gå sönder igen eftersom den redan gjort det 3 gånger.
Så istället gick han in i butiken och hämtade en ny lika dan tele =) Super skönt, så nu är det bara hoppas att den håller och om inte så kommer vi reklamera den och ta pengarna tillbaks och köpa en helt annan modell=)
Men förhoppningsvis håller den nu då!
bara det jag skulle säga ha en bra kväll nu.
puss<33

Helgens bilder =)

Fredag:






Lördag:
Såhär såg jag då ut när jag skulle servera =)


Äntligen klar!!

I skolan så började det med bygg igen suck, längtar verkligen tillbaks till måleri nu!! Ska aldrig mer klaga på att spackla är tråkigt för snickra är fan så mycket tråkigare!!
Jag gjorde iaf nästan klart hela andra bocken innan rasten och på rasten gick jag och camilla upp till måleri och tittade på när byggkillarna målade och så hjälpte vi dom lite.
Vi kom inte tillbaks förens efter lunch och det var inte förens då som vi gjorde klart våra bockar så nu är vi äntligen klara med dom där jävla måleribockarna!!!
Sen tänker man ju att jaaa nu ska vi kanske få göra något annat, men nu ska vi desgina och snickra en jävla fågelholk!
Visst det kanske är roligare men fortfarande inget man vill göra.

Efter bygg så åkte camilla hem och jag stannade kvar och gick på matten, jag jobbade faktiskt denhär lektionen men jag fattar typ inget av skala, eller ja fattar när jag har boken för då kan ja kolla på tidigare uppgifter men jag fattar inte hur man ska tänka för att komma ihåg när det är förstorning och förminskning och det, någon som har något tipps kanske??
Nästa vecka på tisdag så är det matte prov, undra hur det kommer gå..
Adam ska iaf hjälpa mig att plugga lite för han är bra på sånt så hoppas jag fattar lite efter det iaf, men just nu känner jag hur mycket jag behöver lovet som kommer om 2 veckor. Kryssning hela lovet fyfan vad sköööönt!!! ska berätta mer om kryssningarna när jag har tid ork och lust =)

Efter skolan så har jag tagit hand om mina skor för mamma tyckte att garderoben på övervåningen var för full så jag flyttade ner 5 par av mina skor till dom jag har på mitt rum och lät 2 st stå kvar så hoppas hon blir nöjd (a)
Sen har jag satt igång en tvättmaskin med mörkt och när det e klar ska jag byta sängkläder och tvätta dom.
Efter middan ska jag och pappa åka och lämna in min mobil, äntligen!!
puss<33



Klar för att åka till skolan.


känns inte bra att gå till bussen på morgonen när det är såhär mörkt. känns som man är uppe mitt i natten ju!


Godmorgon

Jag sitter här med en kopp nybryggt kaffe nu, klockan har precis paserat sex vilket betyder att jag varit vaken i 1 timme nu och att jag har ca 30 minuter kvar till bussen kommmer.


Jag har nästan gjort mig klar det ända jag ska fixa är håret, ta på mig målarbyxorna och borsta tänderna.

Hoppas dagen idag blir slapp och att det inte blir så mycket att göra för jag är ganska så trött, när klockan ringde imorse så ville jag inget hellre än att fortsätta sova ju!!

Aja nu ska jag fortsätta fixa mig men ha en toppen dag nu! =)

puss<33


snart blir det nattinatti.

Har precis kommit ut från duschen och sitter nu med handduken i håret och väntar på att camilla ska skicka bilderna från i helgen.
Klockan är ju somdagt snart 23.00 så får se hur många jag hinner ta emot innan jag känner att jag måste sova.
Det är ju måndag imorgon igen så då börjar jag 8 som vanligt det vill säga att jag ska gå upp klockan 5 sucksuck menmen så äre.

Efter jag skrivit förra blogginlägget så blev jag galet sugen på godis :O så jag var bara tvungen att gå ner till handlarn och köpa lite att smaska på denna söndagskväll =)
Det fick bli en gott&blandat påse och lite choklad.
Jag åt en god middag (wook) och sedan satte jag mig vid datan och pratade med kompisar och tjockade mig med godiset och coca cola =)

men nu dka jag ta emot lite flera bilder och sen ska jag joina min kudde men ha det bäst!
puss<33


bilder på mig.


lördag =)

I lördags klev vi inte upp vid 11 som vi bestämt utan vi sov i 45 min extra vilket gjorde att vi fick väääldigt brottom sen. Vi skyndade oss att göra oss klara och sedan åkte vi till tyresö där vi hämtade tindra och sen åkte vi med henne till Rissne där kenneth skulle vara barnvakt.
Klockan var vid 16 när vi lämnade henne och då hade vi inte ätit på 16 timmar så snacka om att jag och camilla var hungriga så vi fick pengar av kenneth att äta för, så vi drog ner till grillen i Rissne och käkade kebab och medans vi sitter och äter så ringer Camillas brorsa och säger att han kan hämta oss och skjutsa ut och till tyresö igen där vi skulle vara servitriser på Jezzicas och Teresias fest.
När vi kom dit så fick vi börja med att lägga och maten på tallrikar och ställa ut på bordet, sedan när alla satt sig så fick vi gå runt och servera vitt och rött vin och fylla på med öl och cider där det behövdes.
Sedan var det bara att duka av och duka fram för tårta¨.
Det var ca 60 pers där som jag och camilla skulle servera men det blev inte lika stressigt som vi trodde men det blev varmt som f*n ;p
Vid 23 tidern så började alla dra sig ut till puben och sånt istället och då var det dax för mig och camilla att börja städa.
När vi var klara så fick vi gå , så vi tänkte att vi tar nattbussen hem men när vi kommer dit så går den inte förens 50 min så camilla smsar brorsan som kommer och hämtar oss och skjutsar oss hem till camilla där vi lastar av våra saker och sedan går vi ut och är med några kompisar =)

idag så har jag inte gjort någonting alls faktiskt, bara åkt hem från camilla haha.
puss<33

Va saru, saru saru saru.

I fredags så hade jag några kompisar här på kvällen. Det var jag camilla, viktor, ville, jimmy, gustav och marcus.
Det började men att vi kollade på idol eftersom jag och camilla ville se, men tror ni killarna ville sitta och titta eller?? nej givetsvist inte haha!
Så efter ett tag gick Marcus och Gurkan(gustav) nej för att kolla något på datan och givetsvis hittade dom karaoke maskinen och när Viktor hörde det så sprang han också ner och tog tag i micken och började flumma haha!
Sen tog jag fram några karaoke skivor så började han flumsjunga och verkligen bjld på sig själv, skit kul var det! =)
Sen hittade han något roligt på maskinen nämligen att det fanns eko haha!
Så sa han va saru i micken också ekade det och så garvade han och sa det om och om igen haha så  kul kan man ha liksom ;)
Jag kommer lägga ut bilder sen när Camilla skickat dom till mig=)
Iaf så drog dom väll runt halv 11 och då såg jag och camilla slutet på idol och sen kollade vi på fredag hela veckan, när det var slut så höll vi på att somna så vi tänkte göra oss i ordning för sängen men så började vi gama från kylskåpet istället haha! (a)
Efter det så gick vi iaf och la oss eftersom vi skulle upp klockan 11 dagen efter =)
<33

Snacka om trött klass eller vadå??

Nu kommer jag visa några exempel som visar att våra lektioner måste vara gryyymt tråkiga!! ;)

 Doffe sovandesDennis sovande (som valigt)Chrippa&doffe sovandes och bakom dom låg även Rekan och sov haha!(a)


Nästa exempel då haha! Vi gjorde så det såg ut som att Theodor var emo! Det ända han gjort är att dra flera streck med blyertspennan och sen tagit bort själva blyetsstrecken så dom blev röda haha!!


Och slutligen då.. aa ibland måste man få ha kul bakom lärarens rygg! haha. ser ni hyr mkt theodor tycker om inger-gerd?? tihi!

Sedan bilder på mig!

Precis fixat mig för bio med Camilla =)


Barnvakt i lördags!


Lite bilder bara =)


Mitt bås i skolan tihi =)


Undrar ni vet det är?? det är faktiskt en spaggetti som dom inte tagit av på mitten, hittade flera sånna i paketet och tkt de va skit kul då haha (a)


Jag och camilla var väldigt kreaktiva i skolan med våran färg =) Det är på baksidan av målarbyxorna och sen på väggen i vårat bås =)

Nya skor igen =)

Idag så rullade skoldagen på som vanligt och gick ganska så snabbt faktiskt =)

Efter skolan så åkte jag och camilla till stan där vi tittade på skor, jag köpte ett par långa skor med klack och camilla köpte lika dana för dom var så fina och sköna tyckte båda =) det var på skopunkten så eftersom båda köpte skor så tog vi ett par på köpet som vi ska dela på =) vi gick runt och runt för att hitta ett par men givetvis såg vi inga vi direkt fastnade för men sedan hittade vi ett par ballerina skor som vi tyckte var fina, dom är dock finare i verkligheten än på bild.


Efter vi handlat skor så åkte vi till sundbyberg till filmkedjan där Ville och Chrille extra jobbar. Vi skulle hämta pengar som Chrille var skylldig mig men vi blev kvar där ett tag.
Efter det så följde jag och Camilla med Ville som skulle käka medans Chrille åkte iväg på träning.
Sedan skulle ville hem så han och jag stod på busshålssplatsen och pratade lite tills hans buss kom sen var det bara att sätta sig på tåget och åka hem till en god middag som väntade.

Nu har jag precis duschat och ska strax sova =)
puss<33

meningslös dag

Idag började vi klockan 10.10 men när vi kom till skolan och gick in i byggsalen så stod det ca 10 killar från bygg tvåan där så jag och camilla vände om på den gång haha! Vi gick runt och letade efter vart vi skulle vara och tillslut ringde vi ellinor i klassen så tillsist hittade vi rätt.
Det började men att Peter (vår lärare denna månad på bygg) pratade och sedan skulle vi börja bygga vidare på våra bockar men vi han typ bara såga och skruva lite sen var lektionen slut.
Efter det hade vi lunch och sen idrott och på idrotten hade jag jätte ont i knät så kunde knappt vara med :/
Sedan när jag kom hem så hade jag tänk städa men jag la mig ner i sängen först och tänkte bara ta de lugnt i ca 15 minuter men redan efter ca 2 minuter så sov jag som en stock och vaknade vid 7 igen ;p Sen har jag bara ätit och kollat på efterlyst så den här dan har ja inte gjort något nödvändigt så det känns som en väldigt onödig dag haha! Menmen sånna dagar kommer och går dom också.

Imorgon börjar jag 09.40 så har lite sovmorgon då också, skönt det för då slipper man gå upp klockan 5 på morgonen utan då kan man gå upp vid normal tid ca 7 då alltså.
puss<33

R.I.P!! <33

Idag den 7/10 var det exakt ett år sen som Riccardo Campogiani dog :/ Efter att ha blivit grovt misshandlad och medvetslös så fick pappan tillslut stänga av alla maskiner och se honom somna in helt eftersom allt hopp var ute :/
Inte nog med att han dog så fick han inte ens vila i frid.. Hans grav förstördes 2 gånger! Hoppas bara att dom låter den vara nu i natt.
R.I.P Riccardo du är saknad av många!! <3


leave me alone!

Du vet vem du är och låt mig vara nu!!

Måålade idag!! =D

Dagen började men att alla tåg och bussar var sena så jag kom sent till skolan.. och jag som tänkte att dethär skulle bli en vecka utan någon frånvaro alls! aja får satsa på att klara det nästa vecka då haha!
Jag kom iaf till skolan vid halv 9 och då började det himlans spinkandet igen och idag så råkade jag såga mig i fingret!! haha!!(a)
Vid halv 2 så fick vi städa och sen gå, egentligen skulle vi haft matte men det var 4 personer på lektionen alla andra gick hem så jag och camilla gick till byggkillarna som nu är uppe på måleri i några veckor så stod vi och prata med dom och det slutade med att vi hjälpte dom istället. Så sen ska dom hjälpa oss också =) team work you know ;)

Jag kom hem vid halv 6 tiden och då var det dax att äta och sen har jag inte gjort så mycket mer efter det =)
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. och om en halv timme ska jag titta på S.O.S familj eller vad det nu heter.
puss<33

Söndag.

Aa i söndags blev ju somsagt ganska så mycket knas och veckan såg inte ut att få ett bra slut direkt heller men på kvällen så drog jag och camilla iväg på bio istället och det var riktigt kul och mysigt =)
Vi såg filmen patrick 1,5. Den var bra fast den hade kunnat ha ett bättre slut menmen är nöjd med filmvalet ändå =)
Det va ju sååå länge sen man var på bio!!

Idag så har ja varit i skolan och vi har nu gått ner på bygg där vi ska vara i 1 månad och fan ja tröttna redan efter 10 min! faaan vad tråkigt det är!! Men imorgon så kanske Niklas som går i 2:an byggprogramet ska komma och hjälpa mig lite(a)

Efter skolan så skulle ja och camilla träffa 2 andra i stan på cafét vetekatten där vi skulle ha ett litet möte om kryssningen jag och camilla ska på, och guuud det var så gryyymt!! mkt bättre än vad jag hade trott!! man kunde bara itne sluta le!!
Just nu kan jag inte berätta om det men ska skriva mer någon annan dag för nu ska jag gå och sussa.
puss<33

Det var då ett jävla tjat! haha=)

Jag vet att jag varit väääääääääldigt dålig på att uppdatera bloggen och har fått många tillsägelser nu så det väll dax att göra er glada och skriva igen då =)

Senaste veckan har varit ganska mycket att göra, dels har det varit väldigt mycket i skolan eftersom det var dom 3 sista dagarna innan vi skulle bli betygssatta. Jag blev helt klar så jag hjälpte camilla så att hon också skulle bli klar i tid.
Sen på kvällen skulle jag ju lämna in mobilen men när vi åkte ner dit så sa dom att det är bättre om jag får en ny mobil istället så det var bara att åka hem och leta efter ett papper vi var tvugna att ha med oss för att kunna få pengarna tillbaks men det pappret verkara vara spårlöst försvnnet så pappa och mailat till ett företag som kan ha en kopia på det så vi får väll se hur det gr med det men annars är det bara att skicka iväg den på lagning åter igen.
Tisdag så var jag på teorikurs för bil så att jag kan börja övningsköra, grymt långtråkigt men det blir roligt när man får köra sen =)
Torsdag så gick jag och camilla runt i stan och delade ut cv och efter det mötte vi Elvie och Jonna i sundbyberg där vi åt middag på en kina restaurang, Vi gick dit vid 5 och åkte hem vid halv 10 haha!! Vi hade mkt att prata ommed andra ord men mysigtoch gott var det =)
Sen i fredags så hade jag mys kväll med äldsta systern Jessica, vi åt wook och sen kollade vi tv,
Igår (lördag) så var jag först barnvakt heeela dan, från klockan 11 till klockan halv 9 =) Riktigt mysigt var det.
Och när jag kom hem till Camilla igen efter att ha lämnat Matilda så sminkade patricia mig och fixade om mitt hår och sen valde camilla kläder jag skulle ha och sen gick vi ut och var med några kompisar =)

Och idag då, jaa jag skulle ju gå på bio med Ville men precis när jag är klar så ställer han itne det så är ganska så förbannad och besviken så får se hur det blir med våran vänskap nu menmen..
hejdå
<33

RSS 2.0