BILDER FRÅN HALLOWEENFEST

tjabba! är fortfarande lika trött så tror jag ska ta mig ett bad efter dethär inlägget och sedan gå och sussa eller så =)
Jag tänkte iaf lägga upp lite bilder från festen igår, men somsagt vill ni se fler bilder så får ni kolla på facebook, och vet ni ine va ja heter där så säg till :)
puss


Chaffören Tobias, tack så jääääätte mycket!=) verkligen grymt snällt av dig gubben =)


Jävulen i det rykande helvetet ;)


Cowboy =)

Och aa somsagt fler bilder finns på fejjan pusspuss!


HEMMA

tjabba:) kom hem för inte allt för länge sen och just nu sitter jag här och laddar upp bilder från helgens roligheter på facebook ;) skriver mer senare e så jävla trött just nu puss


Lilla jag igår =)


KLAR

Hinner inte skriva nu. Men nu drar vi på fest! Pusss

MONEY

tjabba =) är hemma nu men har inte direkt tid att skriva nu heller haha, jobbade iaf halv dag idag och jag har tagit hem lite arbete också och när jag e helt klar har jag tjänat 4400 på 2 dagar de e fett bra! =) mm money me like!!
aja ska börja fixa mig nu men bilder och sånt kmr när jag är klar =)
puuss

PÅ JOBBET

hejhej sitter just nu på jobbet med en kopp kaffe och ska alldeles strax börja jobba, skönt faktiskt! vi får se om de blir en hel eller halvdag idag för jag ska kanske förbi banken också, men de märker vi =) hörs när jag e hemma puss!!

GONATT!

sådär ja, nu ska eran lilla jennifer ta sitt pick och pack och knyta ihop sig för att sova, eller ngt hahaha!!
men ska iaf sova så jag orkar med hela morgon dagen!
puss på er!


En gamal bild på mig osminkad, haha mongo ;)


NATTKNAPPEN

äntligen klar med allt jobb jag tog hem! =) ändå gick de ganska snabbt faktiskt i och med att ja inte började på en gång och jag har hunnit måla naglarna och borstat tänkerna och så (y)
Nu ska ja iaf vänta på att naglarna ska torka helt och hållet innan jag kan gå och sussa så att jag orkar upp till en alldeles ny arbetsdag imorgon och morgondagen kommer nog sluta i stress, förmodligen så ska jag jobba heldag precis som idag och då e jag inte hemme fören 5 och vid 7 ska vi åka, som tur är så är det nu bestämt att tobias ska hämta och skjutsa mig och camilla, så jävla underbart snällt verkligen!! =)

Sen hur jag tar mig från tullinge till rönninge(till victor) efter festen får ja se senare, det blir taxi, bil eller tåg, men åker jag tåg så kmr ja prata med en polis i telefon hela vägen, ni kanske har hört talas om det?`det finns ett nummer som vi tjejer kan ringa till när vi är ute och går/åker själva, så säger man vart man är och så, också kan polisen förlja en via telen men samtidigt så går man och pratar som vanligt och om något skulle hända så finns det en polisbil i närheten som dom skickar ut på en gång så det är riktigt nice faktiskt! =) nattknappen tror jag till och med att det heter.
aja nog med babbel nu haha pusspuss




 


Dax att börja jobba =)


I full gång!=)


Och färdig!! =D


naglarna blodröda ;) usch va ja hatar att ha korta naglar!! när ja fått min lön så ska jag fan fixa dom iaf! =)


HEMMA FRÅN KISTA!

tjabba! kom hem fårn kista från en stund sen där jag köpte mina efterlängtade lackleggings, hårspray och örhängen eftersom jag råkade ha sönder mina favoriter förut (a)
Nu ska jag tvätta av sminket göra en kopp kaffe och sätta mig och jobba lite innan jag sedan måste måla naglarna röda eftersom jag ska ha det imorgon på halloween festen och imorgon har ja ingen tid över för att måla naglar direkt ;pp
vet ni vad jag ska vara då?? om ni inte vet får ni vänta tills imorgon mohaha!! =)
puss


JOBB..

tjabba, väldigt tunt med uppdatering här känner jag, men igår så åkte jag till Sumpan och träffade jennie så var jag där med hemme i 3 timmar tills kl 7 då jag hoppade på samma tåg som victor kom med så åkte vi hem hit och kollade på torkel i knipa och halloween 5 innan vi skulle sussa.
Och fyfan vad mysigt det är att vakna brevid någon och bara hålla om varnadra och mysa! mm love it! ville verkligen inte gå upp när de va så mysigt men jobbet väntade ju och glad e jag för att jag gick upp.
Ska jobba lite här hamm ikväll också och då har ja kommit upp i 1603kr, på en dag fatta nice! =) sen ska jag jobba imorgon och sen lite på lördag och lite på söndag och sen e jag riiik!;) haha nej men vet inte när pengarna kommer sen men när dom väl kmr så kmr jag bli överlycklig för så kmr ja ha minst typ 3000 plus studiebidraget nästa månad och så, det blir riktigt nice det =)

Aja nu ska jag strax dra på mig kläderna för att sen dra till kista och köpa ett par lack leggings tills imorgon
Halloween fest imorgon remember? =D men fan vad stressigt det kommer att bli i och med att jag jobbar hela dan också :o
Förhoppningsvis får vi skjuts av Tobias dit, så hoppas hoppas hoppas för då kan man koppla av en del iaf =) Och ja jag och tobbe börjar ta upp kontkaten igen kan berätta med sen hur de ligger till för nu måste ja strax dra!
pusspuss

TANDSMYCKE


SÅ JÄKLA GLAD! =D

Tjabba! =D
Kom precis hem från tandläkarn, eller aa nästan har hunnit dricka kaffe och äta lite sen jag kom hem, det gick jätte bra! fick mitt tandsmycke som jag ville ha och hon lagade tanden som jag lyckats bita sönder, eller tror hon la typ plast eller vad hon nu sa eftersom det bara var en liten flisa haha =)
Men det blev iaf jätte bra, tandsmycket sitter lite långt ner på tanden tycker jag men man vänjer sig så det är fint ändå =)

Men vrf är jag så glad då? man blir ju inte direkt super glad av detdär lilla? Nej men när jag kom hem så ringde pappa och frågade om jag vill ha jobb imorgon och på fredag och utan att ens veta vad det var eller hur mycket jag kommer få så sa jag Ja på en gång haha! nu kommer ja inte ihåg exakt vad det var jag skulle göra men de va ngt med ngr plast grejer typ haha! det lät iaf riktigt nice, och jag får 40öre per sån som jag gör och de låter skit lite men pappa sa att man gör några tusen per dag, så ja kommer ju MINST få 800 på domhär två dagarna och jag behöver alla pengar jag kan få så det är riktigt nice faktiskt! wiho! =D och jag som är i sånt jävla stort behov av pengar behöver verkligen dethär så blev verkligen skit glad! =D
Dock så kommer det bli jävligt stressigt sen på fredag då jag ska iväg på halloween fest hos Jessica i tullinge, men på torsdag kväll ska jag lägga fram exakt allt som jag behöver så att jag sen på fredag när jag kommer hem vid 5-tiden bara kan skynda på som fan och fixa mig och sen försöka fixa skjuts av någon, tsm med camilla då för då lär jag ju hinna =)
aja ska städa och lite så nu och sen höra med victor när han funderar på att komma =)
puss så länge<33

 


Man ser inte så jätta bra men ska ta en bättre bild sen! =)

Wiho! I'm the best!!! =D


NATTI

sådär nu skuttar jag till sängs faktiskt :) godnatt! hörs imorgon, ska upp halv 9, suck -.- pusspuss

FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN.

hejhej, kom precis hem från täby där jag varit och ätit middag (tacobar) och kollat på bio =)
Filmen var faktiskt jävligt bra, men dock ganska så overklig på några ställen, men alla andra sa att ettan var bättre, ja har ju inte sett ettan än (a) ska se den imorgon så vi får ju se vad jag tycker då haha!!

Imorgon ska jag iaf först upp ganska tidigt för att jag ska iväg till tandläkarn där jag ska laga en tand som jag har bitit sönder smart som jag är (a) och sen ska jag få ett tandsmycke, ett slivrigt hjärta så det kommer bli nice =) sedan ska jag väll hem och städa och så, skulle egentligen ha klippt topparna också men Jessica hade förmodligen ingen tid imorgon så får väll skjuta upp det lite då.. inte kul menmen.
Och sen kommer victor hit och då ska vi titta på män som hatar kvinnor, vi kommer väll förmodligen se torkel i knipa också om jag får bestämma(a) mohaha! sedan kanske han sover här men de får vi se.
aja nu ska ja tvätta bort sminket, duscha och lite så innan jag ska sova pusspuss! =)


FÖR SEG

fäärdig ;pp
men ja hinner inte åka och hämta filmen så får titta på 2an på bio idag och se ettan med victor här hemma hos mig imorgon, efter tandläkarn och frissan då ;pp
nu ska jag iaf bara ta det lugn och så men vi hörs senare e för seg för att skriva.. puss


BIO!

hejhej, blev inge mer uppdatering igår och inge film tittande hos victor heller för den delen.
Mådde inge vidare och ville träffa någon som jag brukar prata med när ja inte e på topp, så smsade jimmy och han ringde upp och frågade bara vart vi skulle träffas, så ja åkte till sundbyberg där jag träffade hnm och Jennie.
Blev inte så mycket prata för jag fick liksom inte fram några ord för hur jag kände, men bara att vara med dom och ha kul med dom gjorde saken myyyycket bättre!
Så tack Jimmy och Jennie! ni är bäst!!!! =)

Idag då vad händer då? Jo jag ska fixa mig nu, sen ska jag åka till Julia och låna män som hatar kvinnor, sen skynda mig hem för att titta på den och sen kommer mamma och pappa och hämtar mig och vi ska åka till Täby där vi ska möta Jeanette och hennes pojkvän och sen så ska vi äta tror jag och sen titt på flickan som lekte med elden, på bio! =) mysigt va?
aja dax att fixa sig pusspuss!


TACK<3

tack mange det hjälpte! =D
men fan vad illa jag mår nu -.- (a)


HUR FÅR MAN STOPP PÅ BLOD?!

mamma?!!! hur fan får man stopp på blod :O får panik! har blodfobi!!!!!!!
rakade benen och hade ett sår tidigareoch nu råkade jag dra rakhyveln i det så drog bort en bit av skinnet som sen satt kvar i rakhyveln, och nu bara kommer de hur mkt blod som helst, det blöder förfan igenom blåstrerna helt och rinner utanför, hjälp någon?! (a)


SKÖN LÅT


HOME

tjabba! kom precis hem från stan där jag varit med Julia. Vi började med att dra in på mc donalds och äta då båda va riktigt hungriga, och sedan så gick vi runt och tittade i butiker och ja fick med mig det jag var ute efter, alltsp foundation och lösögonfransar haha, halloween fest så fredag ju ;)
Om någon har ett par lackleggings att låna ut så säg till då för ja får panik för ja inte har ngr att ha ännu!!! (a)
Aja nu ska jag iaf prova en grej i håret och sedan ska jag göra kaffe, vet inte om ja även ska ta en liten tupplur innan jag lägger mig i badet eller duschar, vi får väll se hur jag gör.
Ikväll ska jag iallafall hem till victor och titta på män som hatar kvinnor, och denhär gången ska jag INTEINTEINTE sova! för imorgon ska jag ju se 2:an alltså flickan som lekte med elden och då måste ja ju ha sett ettan haah!
aja puss så länge.

FRAMME!

tjabba! nu har vi packat upp här på sjukhuset och börjat känna oss som "hemma" haha, just nu står camilla i duschen men annars så käkar vi chips och dricker powerking, pratar och tittar tv, wiho! ;pp
har inte så mkt mer att skriva nu så puss på er :)

MOT SJUKAN!

ska åka nu, hörs lite senare! pusspuss


JUST LOVE

Bara gilllar denhär låten, don't ask me why, man blir så lugn och vad heter det, harmonisk? kan de va ordet jag letar efter, jaja ni fattar säkert, om inte annars så känner ni hur ja menar när man lyssnar ;pp


BLÄÄ.. HATAHATA!!!

usch fy och blä på denhär årstiden, jag vekrligen råhatar den!!! regn, blött, mörkt, kallt och uuuuuusch!
Plus att man är trött, nere, hängig och seg hela tiden typ, aa verkligen hatar de!
Sen blir mitt hår lockigt igen såfort de e blött eller fukitgt så tror ni jag har bra hårdagar eller? nej såfan heller!! detta bara suger!
men det jobbigaste är ju såklart tröttheten, att vara trött konstant är fan inte kul.
Sen kommer vintern efter och vintern kan vara nice om det är snö och blå himmel men är det de då?
Nej precis här i sthlm blir det bara slask och regn och äckel, bläbläblä... och nu blir jag irriterad också märker ja! men fan va jag hatar dehär! :p
Kanske inte e så konstigt att ja funderar på att flytta utomlands när jag blir äldre?? :pp men de är ju en framtidsplan det haha! först ska jag bo ngnstans i sthlm, sen göteborg och sen utomlands, sounds good to me! =)
aja fuck dehär vädret!!!


You can't tell me that you like this??!


PLANERING

hemma igen! =)
Mötte upp patricia i stan så gick vi och satte oss på ett litet fik, tog en latte och lite så, och pratade massa ;p
efter det så gick vi runt lite i stan och bara gick tills vi sedan åkte hem, riktigt mysigt var det faktiskt, man e så jävla seg på söndagar så man orkar inte göra så mycket mer direkt ;p

Nu ska jag iaf ta de lite lugnt tills jag ska äta middag och sen senare ikväll så ska jag åka med camilla till sjukhuset och sov där med henne inatt,och imorgon ska jag upp tidigt, fixa mig och sen in till stan med Julia och efter det antingen hem eller hem till victor beroende på vilken tid vi är klara i stan, för på kvällen ska jag kolla på männ som hatar kvinnor med victor eftersom jag sen på tisdag ska se på flickan som lekte med elden.
Haha jävla planering här, har planerat hela veckan utan onsdag liksom haha, menmen så är det iaf.
SOm ni kanske märker så kmr de alltså inte bli jordens bästa uppdatring domhär dagarna men ska skriva när jag kan =)
puss!

BILDER ON MEEE! ;pp


Jaa vad ska man säga, att ta seriösa bilder är inte riktigt min dag idag för hahahah!!


FIKA-TIME

Nu är jag helt färdigfixad och nu ska jag ut och fika med patricia! wiho, ja får min fika ändå haha!! ;)
men vi höres när jag är hemma igen puss


Ja får fika och de får inte ni fuck you!! eller ngt haha!


FIKA NÅGON? =)

godmorgon!! =)
Vaknade nyss eller aa blev väckt av hem telen men tänkte de e ju lika bra att gå upp eftersom klockan snart är 1, så gick jag upp och fixade frukost också kollade ja på klockan i köket så var den tolv, ja tänkte: vafan hur kan jag se en hel timme fel liksom, och sen kom ja på att man ska ju ställa tbx klockan 1 timme (a)
Och gud vad skönt de kändes då att klockan bara var tolv :)

Idag har ja inget planerat men funtar på att gå ut och ta en fika med någon, frågan e bara vem som kan haha!
Någon som vill? =D
puss


Bild från igår =)


VINLÄGG


KVÄLLENS PARTY BILDER!


TAGGAD TILL MAX! =D

Sådär nu ska jag vandra ut till bilen! =D men vi hörs inatt när jag kommer hem! och hörrni glöm inte ställa tbx klockan en timme inatt, vilket betyder att jag kan festa en timme extra, wiho!!! =D
puss på er!


Jackan på och jennifer taggad till max!!! =D wiho!
bye bitches!


BESLUTSÅNGEST!!!!

Haha! fan vad beslutsångest jag har alltså! har haft det ända sen ja var liten, kommer ihåg hur mina syskon brukade stå och sucka åt mig när jag inte ens kunde välja vilken glass jag ville ha hahaha!! det är fan jobbigt menmen allt ska vara perfekt ;)

Nu först så provade ja den svarta klänningen men de blev liksom för mörkt och för mkt svart så då strök jag ju och satte på mig den rosa men konstaterade ganska direkt att det blev för fint! såg liksom ut som jag skulle fira midsommar med släkten eller ngt, jag måste ju va lite rockigare klädd så nu har jag bytt om igen och nu har jag bestämt mig för att det är dethär jag ska ha ikväll! =)
Blir föresten ingen taxi blir istället hämtad av syrran och hennes kompis och skjutsad så de e skönt! så blir det taxi hem sen, härligthärligt! =)
aja njut av bilderna så skriver ja ett inlägg sen innan jag går! pusspuss!!


FIXAD!

Ombytt!!! =D fast vet inte om jag kanske kommer byta om igen, dehär känns så fint för en MC-fest liksom haha men vi får se jag har ju lite tid på mig att hitta på ngt nytt, eller så blir det dehär bara wellwell, we'll see ;)


SKA GÖRA VÄRLDEN OSÄKER ;)

fan vad kaffe, alvedon och pepp från en älskad bonus mamma kan göra susen! mådde ju inga vidare tidigare och tänkte ställa in denhär MC-festen och allt men sen drack ja kaffe, tog 2 st alvedon och pratade lite med Jonna på facebook och vipps så kom suget! så nu är jag helt fixad! från att ha legat i sängen som en lodare till att sitta här som en babe ;) hahaha!!
Ska bara stryka min rosa klänning som ja bestämde mig att ta istället för den svarta, och sen så ska jag väll få tag på en taxi eller så menmen här får ni en bild på mig att njuta av innan ja bestämde mig för den rosa klänningen istället haha!
puss


HMM...

vet inte varför men allt kännes inte helt 100% bra.. vet inte ens va de e som känns fel, eller jo kanske på ett ungefär men ändå.. =/


HELGEN!

tjabba! är hemma nu äntligen ;pp
Igår gjorde vi inte så mkt, började med att vi var hemma lite hos Lara och tittade tv och så, till nisse, tim, gurra och olie ringde och sa att vi skulle möta dom, så ja och victor gick ut och mötte dom också gick vi hem till olie där vi satt och tog de lugnt, hade lite presentöppning och så och sen gick vi ut och gick och gick och gick, som vanligt alltså ;) hämtade min andra plattång som ja hade glömt hos tim förra helgen också så nu är den tillbaks, skönt!! =)
Vid 23-24 tiden ngn gång så drog jag och Victor hem till honom där vi åt choklas, jordnötsringar och drack cola och tittade på tv, dock somnade jag ganska snabbt och vaknade upp på en gång när han stängde av tv:n haha lyckat va? ;) men sen sov vi iaf och idag har vi varit i stan bara.
Jag skulle egentligen köpt smink eftersom mitt nästan är helt slut men de va så mkt folk så ja blev bara irriterad av att gå och skippade det och tar det på måndag istället =) Plus att ja inte känner mig på topp idag.. är trött, hängig och seg, blää känns som ja skulle kunna lägga mig ner och bara dö vilken sek som helst, haha!

Ikväll får vi se om ja stannar hemma och bara har en myskväll för mig själv eller om jag drar på en MC-fest.. men nu ska ja iaf äta! puss

MOT RÖNNINGE!

Nu åker jag! :) puss!!


FÄÄÄÄÄRDIG ;P

sådär nu är jag äntligen klar! så nu ska jag väll vänta på att mamma och pappa ska komma hem så att dom kan skjutsa mig till stationen=) wie!  haha!
Vet fortfarande inte riktigt vad vi ska göra men ska iaf hem till victor och vänta på att jag får samtal från dom andra mupparna så att jag får reda på lite fakta haha!
Kameran är något som garanterat kommer vara med iaf! Iof är den alltid med men ändå (a)


MUSEUM..

tjabba! kom hem nu, åkte somsagt inte direkt hem efter museet som för den delen va sjukt jäkla tråkigt och meninglöst -.- de va typ en föreläsning eller ngt, man fick lyssna på en tant med jobbig röst/dealekt som pratade om saker, man bah jaaaa, boooooring -.-
Menmen efter det så följde iaf ellen med till rissne där vi mötte camilla och sedan åkte vi alla till stan där vi "lämnade" av ellen som skulle möta sin pojkvän, så åkte jag och camilla till näckrosen där vi mötte Jennie och sen till sumpan där vi följde med jennie in på banken och sen åkte ja hem, så mkt åkandes idag haha!
Så nu kom jag hem och jag ska äta lite och fixa mig och så innan jag sen ska ut och åka igen ;pp ska hem till victor för han fyllde ju år i tisdags så vi ska göra ngt för hnm och lite så, men kan berätta mer när ja fått mer information haha! eller kanske imorgon eftersom victor inte får se ändå ;pp
men skriver iaf senare puss!!


färgsystemet ;pp


MORGON INLÄGG :o ;)

godmorgon! :) wiho jag gör ett morgon inlägg :O ;) va ju ett tag sen haha! ska ju på museum, typ natural color system, inte så jätte kul, vi ska sittai ett rum i typ 45 min och lyssna på hur deras verksamhet fungerar typ man bah mmm jääääätte kuul.. inte.. men man får väll göra det bästa av saken somsagt =)
Och sen slutar vi ju efter det och då är det loooooooov =D

Just nu e jag nästan helt klar, ska bara borsta tänderna sen =) sitter just nu här och njuter av mitt kaffe mm=)
menmen vi hörs när ja kmr hem! puss!!


JAG HAR BUSAT(a)



Hahahha sitter här och skrattar för mig själv för jag har precis busat lite (a) jag la nämligen in denhär bilden på facebook, också taggade jag sköldpaddan peutor, och som alla ser så äter han ju en Räka, och det finns en i min klass som heter Rekan så jag busade och taggade Rekan på Räkan, och nu vet jag att åtminstonde camilla kommer skratta! HAHAHHA!! (a)


Såååå busig man kan vara(a)
Men nu ska jag sova så jag e pigg på museet imorgon!
pusspuss


JORDENS SÖTASTE SKÖLDPADDA! =)

sitter och tittar på min klumpiga men otroligt jävla söta älskling! aa min sköldpadda såklart! så jäkla söt, klumpig men samtidigt jävligt smart, liksom han kom in i mitt rum fast dörren nästan var helt stängd, och han klättradde nyss upp i en lite "hylla" på en bänk och puttar nu ner massa grejer därifrån så han ska få gott om plats, haha så jävla söt! =D
puss!!


Sssh! Hemlisar på G!



Jag har en liten hemlighet till er (a) Jag gillar en kille som mer än vänn :$
Men kom ihåg att det är en hemlighet så säg det inte till någon (a)
första gången sen mathias som jag fatkiskt gillar ngn nu (a)
och allt för mathias släppte för ngr veckor sen, så ävla skönt! =)

puss


I KNIPA ;PP



Haha torkel i knipa måste nog vara en av dom bästa filmerna som finns! man kan se den hur jävla många ggr som helst trotts att man kan varenda liten replik i den och alla sånger utantill haha!! =)
Om allt går som planerat så  ska jag se den ngn dag snart! wie!
haha!


BÄGAREN RANN ÖVER..

Ibland blir saker och ting bara lite för mycket och bägaren bara rinner över och just då kommer de fram fler saker, sakerna som legat i botten av bägaren som nästan vart bortglömda kommer fram igen och saker blir ännu värre, känner ni igen?? men allt löser sig alltid för eller senare de vet jag men alltid jobbigt i början när allt forsar fram och man inte har tid att stanna upp och ta tag i det. hände mig nyss, att bägarn rann över alltså...
Vet att ja har folk som lyssnar och så men som många säkert vet så vill man itne berätta allt på en gång när de kommit upp utan låta det svalna lite innan man kan börja släppa fram saker och berätta.

Men måste säga en sak till måååååånga: Folk brukar säga och tycka att jag är en bra lyssnare, men ni måste ju även fatta att jag inte klarar av att lyssna på ALLT och ALLA! de har ju sina gränser, får dagligen folk, framförallt sånna på msn som ja itne träffat eller träffat ngn gång sådär som börjar snacka om hur dåligt dom mår och att dom är själmordsbenägna och blabla, brist på uppmärksamhet skulle jag vilja säga! Man kan ju fan inte lägga sina problem i en främmande männikas händer och låta den ha det på samvetet liksom. Har ni sånna jävla stora problem så gå till en psykolog istället för att sitt på msn och tyck synd om er själv, hallå liksom någon måtta får det väll vara!
Ni kanske märker hur irriterad jag börjar bli nu, bara spricker i mitt huvud! Jag har väll liksom mina egan problem att ta hand om precis som varje människa har..
 Nog dax att ja börjar avrunda dehär inlägget innan de blir kilometer långt! men nu vet ni!!

(och alla som e bra vänn med mig får verkligen inte ta åt sig som typ camilla, patricia, victor osv.. aa ni vet vilka det är! behöver ngn nära mig prata så e de ju bara öppna upp sig vafan, men antar att ni förstår hur jag menar (= mellan oss vänner e det lite mer give and take liksom! tihi)
puss


Kommer ni ihåg sånnahär bilder ja tog på mig själv för länge sen? dom e ju lite balla faktistk(a)
uttrycker ganska mycket känslor också om ni fattar ;pp


NYBADAD! =D

nu är jag ren fin och len och känner mig super fräsh! =D har rakat benen med mera ;p , tagit hårinpackning, skrubbat ansiktet, duschat, njutit av badet och nu ska jag ta bort de gamla nagellacket, låta naglarna andas lite och sen på med nytt nagellack, lät ju även smörja in kroppen där emellan, och sen är de bara vänta på att tvättmaskinen ska bli klar så att jag kan slänga in nästa berg med kläder ;pp håller även på att städa rummet lite smått, nästan klar faktiskt, tar ju inte så lång tid att städa ett bombnedslag när det nästan bara består av smuttsiga kläder haha!!
menmen nu ska ta bort nagellacket pusspuss!


*STOLT*

Tjabba! blev ingen uppdatering igårkväll men hade varken ork,lust eller tid mohaha!
SOv ju somsagt kvar och jessica igår och idag skulle jag ha utvecklingssamtal med min mentor, så kvart i 10 kom mamma och pappa och hämtade mig i sundbyberg som ja hade åkt till då så åkte vi till skolan och samtalet gick super bra som tur va och efter det åkte vi till mc donalds och sen släppte dom mig i sumpad så fick jag åka sista biten hem själv, och jag e fan mätt som saaaatan! men bättre de än att vara hungrig iaf (a)
Nu ska jag faktiskt ta mig ett varmt och skönt bad och gör lite hårinpackning och så, ta hand om mig själv helt enkelt, innan ska jag dock sätta på en tvättmaskim, får väll bli en städa, tvätta, och ta hand om sig själv dag idag helt enkelt!

Och måste berätta en sak jag e lite stolt över ;) Jag var heeelt osminkad i skolan idag och hade mjukisbyxor och så på mig, körde på helt chill haha! va ju där i 30 min bara men ändå, hejjade på folk jag kände och så, modig jag varit va? ;) mohaha!
Nej men tkt de kändes onödigt nu när jag har värsta pengakrisen, att sminka mig när jag knappt har ngt smink kvar bara för att åka till skolan på ett möte och sen hem och bada, så drf fick de bli osminkat, men skönt var det! ;pp
aja mot badrummet =)
puss!

MOT J

åker till syrran nu=) hörs där puss!


VILL HA LOV!!

kom hem för en liten stund sen och är så trött och seg så ni anar inte alltså.. behöver verkligen lovet som kommer!!! behöver hämta kraft! Men imorgon ska vi ha samtal med våran mentor så ska vara i skolan i 20 minuter och sen slutar jag och sen på fredag blir det bara museum och sen looooooooooooov! fan va ja längtar! vill ha det nu nu nu! vila upp mig och bara leva livet en vecka =)

Aja ikväll ska jag ju somsagt sova hos syster i kallhäll, de lär bli god middag, en MASSA prat, och kanske ngn film och mys, ska bli härligt, vi träffas ju inte så jätte ofta längre och de e ju synd men de blir ju så, man har sitt egna liv liksom. menmen, har bara käkat 2 potatisar idag så kanske ska fixa något att äta men vet inte om ja orkar haha, hatar att laga mat till bara mig själv :P det är okej om man är flera eller om jag ska laga till någon annan men sålänge de bara e till mig själv så blir de så tråkigt (a)
aja puss

SVENSKA B

hejhej! sitter på svenska, som ni märker så har jag börjat sluta skriva på morgonen men de e för att jag inte kommit upp i tid på senaste, eller ja har kommit upp lagom til för att hinna till skolan i tid men inte så att jag har haft ngn tid över, men fan jag skriver ju för min egen skull så ;)
Ikväll ska jag sova hos syrran så de kommer bli mys! menmen orkar inte skriva så mkt, men vi hörs senare puss!!

NATTINATT

Nu ska lilla Jennifer sussa! godnatt! höres imorgon! =)
pussar!


LÅTTJUV(A)

aa patricia nu härmar jag dig men like I care(a) hahaha!!


SKOLGÅNG!

Juste jag hade ju engelska och religions prov idag, remember? pluggade ju till religions provet påvägen till skolan imorse och engelska provet pluggade ja inte alls till dock.
Men religionsprovet gick skit bra! kunde alla svar utom en som ja vet att jag svarat fel på men den chansade jag helt hel vilt på ;p de mest irriterande e ju att jag tänkte på en sak först men sen bah: nej men papparet jag pluggade på så var frågan mycket längre och på dehär provet så va det bara 1 ord så då tänkte ja nej men då kan de fan inte vara det, men så va de det jag inte skrev, jävla skit asså! kanske ska börja lita lite mer på min magkänsla eller;pp

Sen engelska provet då, jodå de gick ju helt okej, dock vissa saker som va helt bortom mina kunskaper iaf, som meningar där dom från vissa ord hade tagit bort vissa av bokstäverna och man själv skulle chansa sig till vilket ord de skulle vara, de var näst intill omöjligt för mig, men skrev iaf på dom jag kunde komma på :P
men känner mig ganska nöjd ändå faktiskt sådeså! ;)
puss!

250KR TILL SKOLAN :O

Tjabba! kom precis hem från skolan, känner att huvudvärken börja komma krypande så ska ta något att äta och sedan lägga mig i sängen och ta de lugnt, kanske kolla lite tv och så, risken är ju att jag somnar  och de vill jag ju inte!

Måste ju bara berätta vad jag hittade i brevlådan när jag kom hem.. ett brev från huddinge kommun, och ja tänkte hmm de måste vara från skolan så öppna jag det och så och vad ligger i?! jo ett fucking betalkort!!!!!!!
Jag har glömt att lämna tillbaks min ljudbok som ja var tvungen att låna i 1an till svenskan, så om ja inte lämnar tillbaks den snarast så får jag betala 250 kr! panik! men sprang ner och hittade den i en hylla här i mitt rum så imorgon ska den lämnas tillbaks! om jag kommer ihåg vill säga(a)

Senare idag kanske de blir en promenad ute men vi får se mer om det senare för nu ska ja fixa ngt att äta för att mätta magen! =)
puss!






                                   OCH GLÖM INTE GRATTA VICTOR I INLÄGGET NEDANFÖR!! =)


VICTOR 17!!

Idag fyller denna sötnos 17 år! Så nu tycker jag att alla tar tummen ur arslet och skriver grattis!! =)

Ja må han leva, ja må han leva osv.. ;) haha

Grattis gubben!=)
(och döda mig inte pga att jag lagt ut bilderna(a) var ju bara tvungen) haha!!

puss<3333333333



GRATTIS VICTOR! =)

(krya på dig också!)


GODNATTIS =D

Tjabba här sitter jag osminkad, i pyjamas och degar, ska faktiskt gå och sussa nu, blev inte så speciellt mycket pluggande för min del, är fan inte bra på dedär asså (a) att ta tiden att sätta mig ner och plugga, nej fyfan! tänk om ja hade velat gå en linje med mycket plugg, fatta vilket IG-barn jag skulle vara då haha!!
Menmen har ju iof hela vägen till skolan imorgon att plugga, på tåget och så, de är ju trotts allt över 1 timme så=) och mycket av grejerna kan ja redan, men lovar att det är dom grejerna jag inte kan som kommer komma på dedär jävla förhöret -.- men anyway vi får se hur det går!
Imorgon är det en alledels speciell dag för en viss person men mer om de får ni veta imorgon för nu ska jag fucking sova!! ;) godnatt puss!!


PENGA KRIS!!!!!!!!!!!!!!!1

ååh får panik! hatar att ha lite pengar och just nu är allt jag äger 2st 50öringar, alltså 1 krona och de e fan allt jag har! Sen får ja ju pengar på fredag typ men ja har en räkning på fucking 800kr för att comviq knasade sig, sen så e nästan allt mitt smink slut, det är maskerad nästa vecka på fredan och jag har inte köpt ngt att ha på mig till dess än, vet inte ens vad jag ska vara.. sen finns de miljoner saker som jag BEHÖVER ha, alltså inte bara VILL ha utan verkligen BEHÖVER!! också e jag skylldig mamma 200kr! panikpanikpanik!
Och inget jobb har jag, det enda jag får in är 1050 i månaden och de räcker fan knappt till ett par strumpor idag.. nej nu överdrev jag men aaa ni fattar de räcker fan ingenstans!
Får verkligen panik när de handlar om pengar, eller blir typ uppstressad av det, sjukt ja vet.. och nu tänker säkert många: meh de e ju bara ut och skaffa sig ett extrajobb?
Men de e inte så jävla enkelt eftersom många handledare inte tar emot folk under 18 för dom anser att dom är oerfarna och sen tar dom inte emot folk som inte har ngr referenser men hur fan ska man kunna få referenser innan man är 18 om ingen tar emot en när man är under 18?!!!!! Nu har jag iof redan ngr referenser men de går ju förfan inte bättre för det.. plus att det är extra svårt att få jobb nu.. *suck*
Någon som kan trolla fram ett jobb till mig nu tack?!


Give me that money!!!


STAN, PANIK OCH KURR ;p

Tjabba kom precis hem från skolan och stan, drog direkt till stan efter skolan nämligen, letade ju efter present till en viss victor.. haha! Att de ska vara så jävla svårt att hitta presenter till killar alltså, förstår inte, och ännu svårare är det att hitta present till en kille som inte säger vad han önskar sig!!!!!! ;)
Men efter mycket letande och suckande så hittade jag något så nu är den saken avklarad, skönt! fick lite panik när ja inte kunde hitta något ;p
Men vad det är får ni inte veta förens jag gett det till grabben eftersom han ibland kikar in här i bloggen, så vore ju ingen smart idé att lägg ut bilder på det då ;) haha! skulle ju iof vara ja i ett nötskal menmen (a)

Engelska uppsatsen idag gick iaf skit bra, orden bara flöt på men vad de blir för betyg får jag väll se sen, de har ja ingen aning om, och imorgon är det engelska prov på massa glosor och uppgifter, *suck* har inte ens mina böcker med mig hem men får hoppas på att det går bra ändå, är trotts allt bara repetion från 9:an, plus att jag måste plugga religion tills imorgon också då vi ska ha ett läsförhör, men eftersom det är så stort så tycker jag att det är mera som ett prov menmen, plugga ska jag göra iaf.. första gången sen typ 9:an I think, låter ju bra de ;p

Aja nu burrar min mage som FAN eftersom maten i skolan fan va rå och bland det äckligaste jag ätit! fyfan!! så ska gå upp och kolla om ja kan hitta ngt litet att stoppa i magen i väntan på middan!
puss!!


Bild från ngn månad sen..


ENGELSKA A

Mycket data det blir i skolan idag då, sitter i en datasal nu igen och ska ha engelska prov typ, vi ska skriva en uppsats på engelska och har 2 alternativ att välja mellan, tror jag ska skriva om att ja tkr att det ska vara billigare att ta körkort I think, tihi!
Men får se, det är iaf en VG uppsats så de kär nog bli bra..
så håll tummarna för mig nu, pussar!!

(lite bilder de blivit på senaste men stå ut (a)) haha!

DATAKUNSKAPS CP..

fattar inte varför vi ska ha denhär jävla datakunskapen.. den är bara onödig och jobbig..  Vi lär oss liksom ingenting, de vi gör är att sitta och göra om texter så att dom ska se finare ut, man bah: ja!! för de kan man liksom inte -.-
Eller så sitter vi och kopierar en text på nätet och lägger till en bild och sen ändrar texten lite så det ska bli lättare att läsa och sen inge mer.. man bah jaaaah!! shit asså så jävla onödigt att jag blir irriterad -.-
aja nu är lektionen slut, så nu är det prov på engelskan tror jag, puss!


Jävla herta vi fick skriva om -.- så jävla ful!!


DUKTIG FLICKA!

tjabba!! sitter i skolan på datakunskap nu! wiho här i tid! tihi. Va till och med i skolan 8.10 och jag började 8.35 riktigt bra där ;) haha
har varit skit duktig idag, har druckigt min "shot" med typ örter som man blir pigg av, eller aa man får energi av den, funkar skit bra för mig, och sen har jag tagit mina järn tabletter OCH mina b-vitaminer! fan va grym jag e, och jag känner mig ovanligt pigg, fast när jag vaknade imorse så ville jag bara dö... Victor sötnosen väckte mig imorse så snäll som han är, så kom upp i tid och allt, super bra!! =) Bra när han har praktik för då kommer jag upp(a)
Aja nu ska jag sluta skriva och lyssna på tanten (a) haha!!
puss

SKÄRPNING! GODNATT! =)

Nu ska lilla jag sussa, en ny skolvecka börjar ju imogon uschusch! ska hitta ngn som kan väcka mig imorgon innan jag somnar för som ni borde veta vid dethär laget så är jag fan värdelös på att komma upp på morgonen men ja her fan bestämt mig för att jag måste lyckas och måste bättra mig för dehär håller inte! Skulle ja vart på ett bygge och försovit mig såhär så skulle ja ju förfan få sparken! fast iof när jag börjar jobba så kommer ja ju ha körkort och då slipper jag förseningar i pendeltåget eller att ja missar en buss och shit och de underlättar ju som fan de också men ändå skärpning på försovandet nu fan!
Godnatt sötisar! puss


Haha gammal mongo bild på mig, eller gammal och gammal typ 2 veckor men ändå (a)


BILDER FRÅN LAN!


Min middag för fredagskvällen! mums! =D


Jag och victor, haha mongo bild ;)


Gurra och nisse heeeelt inne i tv:n


Victor cpar sig ;)


Oj?! tar hon kort :O ;) haha!!


Dom retades och väckte mig genom att ta kort, usch så taskigt jag som sov så skönt i min fotölj!!


Hahah och här gör jag? hm den som visste de haha!!



Max ser aningen trött ut ;p


Och slutligen en bild på Tim, den ända människan som blev normal på kortet haha!!


BAD!

Har precis kommit upp från ett varmt och skönt bad! så jävla härligt! och man känner verkligen hur ren man blivit haha!! eller något ;)
Sa ju tidigare att jag skulle göra en kopp hemagjord latte men istället fick det bli en kopp kväll-te som man blir trött av, iof e jag redan döttstrött typ men ändå, man kan ju alltid bli tröttare ;)
Nu ska jag iaf torka och platta håret och sedan lägga ut bilder från lanet i fredags och sen ska jag stutsa raka vägen ner i säng och sova min skönhetssömn!!
puss

 


HOME SWEET FUCKING HOME!

home sweet home!!! har inte vart hemma förens i fredags morse och ni anar inte hur skönt de är att komma hem och sätta på en toffs, dra på sig mjukisbyxor och bara pusta ut!!
Så just nu sitter jag och väntar på att middan ska bli klar, hemmagjord pizza, mums! =D va jag som beställde (a) tjockismat ja vet men vemfan bryr sig!! hah ;p
nu ska jag iaf packa upp väskan och lite sånt puss!


HOS VICTOR

tjabba! sitter hemma hos victor nu, har inte varit hemma än, känns ju väldigt lyckat haha!!
Vi slutade lana vid 14-tiden eller ngt sånt igår, så satt vi och tittade tv innan hans mamma kom och hämtade oss och vi åkte hit och käkade tacos, mums! =)
Sedan blev de titta film och lite så tills vi somnade ;pp
men idag ska ja hem och ska fan göra en stor kopp latte och sen ta mig ett varmt skönt bad innan jag ska sova.
menmen hörs när jag e hemma puss!

LAN

godmorgon! =) blev inte så mycket bloggande igår ändå(a) men de va bara för att jag var så jävla trött och inte orkade riktigkt.
Vid 4 gick jag och victor och la oss för att ta en powernap i ca 1 timme men tror ni vi vaknade sen eller? nej självklart inte haha!
men nu e jag vaken och sitter här igen, börjar få huvudvärk men kanske inte e så konstigt (a)
puss

IDOL

tjabba, sitter hemma hos tim nu, bara han och ja här ;p victor e hos sin kusin och kmr senare, gurra är och äter och max hämtar sin data haha ;pp
Sitter bara vid msn och facebook och tittar runt, och klockan 8 är det idol!!!! wiho, äntligen för första gången på flera vekor kan jag se det :p jävligt sugig tid att sända de eftersom de e på fredagar kl 20, då är man ju oftat ute, man sitter iaf inte vid tv:n direkt ;pp
aja skriver senare, ska väll laga min barnmat snart också ;)
puss

BETYG-SNACK!

Tjabba bitches =) Nu sitter jag här igen och åter igen väntar på att färgen ska torka -.- får ju inte gå hem heller eftersom alla ska sluta samtidigt även fast jag inte har ngt att göra så de suger ju lite, iof ska jag ju inte hem och victor har inte slutat än så kanske inte ska klaga ändå (a)
Slutar iof ändå om ca 20 min så det blir nice!
aja nu ska jag kika runt lite på nätet =) puss


Trycket jag ska göra på min vägg! snyggt va?! mmmm me like! =D


föresten har ju glömt att berätta vad jag fått för betyg på saker jag gort i måler!
På dom dekorativa rutorna: MVG
Sträckdragning: MVG
Laserade lister: MVG

Känner mig skit stolt faktiskt!


SKOLAN

hejhej, sitter i skolan på måleri nu, men har inget att göra.. måste vänta på att färgen ska torka och vi har lunch om typ 20 min så vrf inte sitta vid datan istället då ;)
Jag skrev aldrig imorse ja vet, men de va för jag hade packat ner min laptop i min väska eftersom idag så ska jag direkt från skolan till rönninge där jag sen på kvällen ska lana haha! Lite nördigt ja vet ;) men det är för att mina grabbar i rönninge ska lana och fråga om ja va på så vrf itne, jag ska sitta vid msn, blogga, fb och sen spela tv-spel mohaha!!
Jag ska även köpa barnmat som jag ska käka till middag ikväll där! mums! Ääääälskar barnmat så jävla gott! och nu har ja ju en bra anledning till att köpa de;) haha!
aja nu ska jag leta efter någon bild jag sen ska måla på min vägg här i skolan och så ska jag logga in på msn så de e bara logga in där nu om någon vill prata ;)
puss!

GODNATT

ska sova nu, godnatt =)


BORTA =D

sådär, huvudväken är borta nu, hur länge vet jag inte men det märker vi, lyckades även slumra till där en stund med massagekudden på så vem vet, kanske är alldeles öm i nacken imorgon, fast det är iof ett senare problem haha!!
Just nu håller jag på att laga middag eller aa får bli snabbt och enkelt bara så gör köttbullar och makaroner=)
Och sedan blir det dax att laga mina gotlands mjukis, dom gick sönder för typ 1 år sen tror jag och jag har ännu inte lagat dom (a) fast jag älskar dom!! haha.
vad jag ska göra imorgon berättar jag lite senare, eller kanske imorgon till och med ;) mohaha!
aja nu måste jag upp och passa makaronerna;)
pussar


DUNKDUNKDUNK..

Så jävla ont i huvudet asså!! ska dra och lägga mig ner med massage kudden och massera nacken ett tag, har precis tagit en tablett om den nu hjälper.. Men de måste gå över snart för jag ska laga mat till mig själv och sedan laga mina mjukisbyxor som jag ska ha imorgon kväll...
någon som har lust att laga middag till mig idag?!!!!!!
puss<3


SOCIALA MAGEN;p

Tjabba är hemma nu!! han inte skriva imorse för jag vaknade lite sent, så kom ca 20 min sent till skolan, hade inte missat något som tur va iaf! =)
Dagen idag har ju gått ganska bra förutom att alla var typ dö trötta så man skrattade åt allt och alla bara för att man var övertrött(a) menmen thats life haha!
Nu pratar min mage på som fan så nu ska jag ta och gå upp och fixa mina mackor så att magen slutar vara så social=)
puss<3




NATTI

så nu har jag badat och sen torkat och plattat håret, och färgen blev as bra! =D är skit nöjd verkligen! mm me like!!
men nu ska jag fan sussa så hörs vi imorron =)
puss!

HAHA SÅ JÄVLA LYCKAD!!

Kan ni gissa vad jag precis gjorde?!
Glömde bort badvattnet!! HAHAAH IGEN!!! känner mig så jävla lyckad! jag hörde hur de börja forsa vatten men ja fatta inte först vart de kom ifrån tills ja sen kom på badet (a)
Kom på att jag inte tog någon bild men ni kan ju få se på dom som jag och camilla lyckades ta för ca 1 månad sen när vi gjorde exakt samma sak haha!!


FÄRGAT OCH ÄTIT ;)

sådär då har jag färgat håret och ätit! =) håret vet jag inte hur de blir än, det är nämligen fortfarande blött, och jag ska bada alldeles strax och inte blir det torrare för det ;) haha! så resultatet får jag väll se efter att jag badat och sen torkat och plattat håret, men de blev nog bra som alltid, får ju hoppas på det iaf haha =)
Det fick bli McDonalds till middag eftersom vi inte riktigt hade tid att laga mat. Jag städade ju till peutor(sköldpaddan) och sen färgade håret och mamma och pappa var och hämtade den nya motorcykeln som mamma köpt =)
menmen dax för ett bad nu tkr jag ! =) hörs sen!
puss<33


FÄRGAR HÅRET! =D

Sitter här med färg i håret, håller på att färga utväxten och sen ska jag även dra ut den sista färgen som finns kvar i resten av håret om ca 5-10 min så att inte utväxten blir mörkare än resten av håret, det skulle ju se lite kul ut haha ;)
Känns skönt att få fet gjort iaf! =) hatar att ha värsta utväxten, ser ut som man har oskött hår då... måste även klippa topparna! får boka tid hos Jessica, syrran alltså, hon har även fått in en nageltjej på sin salong som hon öppnade innan sommarn, så kanske ska spara på mig pengar och fixa naglar där någon gång, jag ska ju iof måla om den tjejens arbetsbord så kanske kan flörta till mig naglar för det;) haha! menmen vi får se =) hursomhelst så måste jag ringa syster antingen ikväll eller i typ morgon =)

Och till alla som smsar mig och sånt så måste jag ju säga att jag kan inte svara eller aa jag kan men min räkning ligger på 748 kr utan att ja själv ringt för så mkt för ena dan var den på 120kr andra dan på 680 och tredje dan på 748 och grejen e den att jag har knappt ringt nån denhär månaden och inte smsat mer än vanligt heller så drf måste de va tele2 som blåser mig på pengar eller så har de blivit ngt knas.. ja e inte den enda som vart med om dethär så.. ska kolla upp de när räkningen kommer, kanske slutar med att jag stänger av abonemangen och börjar med kontantkort igen, we'll see=)
puss!

SKÖLDIS ;)

Har precis städat till min älskling!=D
Alltså min sköldpadda såklart! fan vad jag diggar honom med satan vad stark han är!!!!
aja puss


BLÄÄÄÄ....

tjabba! är hemma nu =) blev inge victor idag, han behövde blev tvungen att plugga men vi får ta de någon annan dag bara :)
Istället ska jag städa akvariet, färga håret och bada, så det blir nog nice ändå =)
men nu ska jag fan käka något innan jag dör av hunger -.-
fan va korta inlägg de blir nu men har fan bloggtorka tror jag -.- ;pp


Gammal bild! ;p


SVENSKA B

tjabba! sitter på svenskan nu och ska skriva min novell =) tänkte logga in på msn också så om någon är där så kan ju den underhålla mig lite samtidigt eller?? =)
aja dax att börja!
puss!


gulleplutt bild från kryssningen 08 ;)


SKOLAN

tjabba!! hann inte bloggaa imorse men nu sitter jag iaf i skolan, har måleri, skit nice de e så jävla chill och man kan jobba helt i sin egen takt, love it!!
Har precis målat taket och snart ska jag måla listerna, men väntar till efter rasten som börjar halv 10 =)
Sen har vi luch vid 11 och efter det svenska där jag ska skriva klart min novell så de e bara chill idag, och jag älskar våran svenska lärare, hon är så jävla bra så det är nice =)

Efter skola idag så ska jag direkt hem till Victor så jag kommer antagligen inte skriva mer förens ikväll, om inte victor har mycket plugg för då kanske ja sätter mig vid hans data(a) haha!
aja ska dra nu puss!!

NATTI

Camilla har precis åkt hem för hon ville inte sova kvar längre, ganska så förståligt, för kvällarna är jobbigast när det gäller kärlekskrångel och krossat hjärta.. det är då allt kommer och man bara vill vara ifred, uschusch inte kul dedär..
På tal om kärlek så går det bara uppåt för mig nu (a) men än så tänker jag inte säga, feel the pain bitches ;)
aja nu måste jag sova och hoppas på att jag kommer upp imorgon!!!! ska upp halv 6, och då mååååste jah upp också !
godnatt puss!!


Bild från igår morse typ eller ngt haha!


MED CAMILLA

Tjabba! =) har inte skrivit jag vet (a) har varit med camilla tills nu så har inte skrivit blogg, men fan ni klarar er ;)
Vi har inte gjort så mycket egentligen, kollat tv, sovit lite, druckigt kaffe och lite så =)
orkar egentligen inte skriva så mkt, ni får ett godnatt inlägg sen istället :)
puss<33

JÄVLA SNACK OM POTATIS!

tjabba! skrev aldrig imorse vet, varför inte det då? för jag försov mig? haha nej faktiskt inte ;) utan för att internett vägrade fungera -.-
Dagen idag rullade iaf på jävligt bra, brukar hata tisdagar eftersom det är lektioner direkt efter varandra med typ 5 mins raster och sen bara 40mins luch men idag rullade den på väligt bra! =)
Störande bara att några jävla skit ungar pajjade hissen i fredags så att dom nu sabbar för ALLA elever och stänger av den!! :@ sjukt jävla dåligt, vi som sköter oss ska bli drabbade, så jävla sjukt, titta på övervakningskamrerna vilka det var och låt dom få betala för det istället för att drabba annat folk, kan bli så jävla trött på sånt där!!!
Aa och sen käkade jag ju precis som igår bara potatis till lunch -.- idag va de ju iof potatisklyftor med kryddor och shit på så de va ju lite godare, men potatis vafan de kan man ju inte leva på, och ni måste tycka det är otrooooooligt intressant att läsa om mina fucking potatisar! haha nooot.
Nej nu fan ska ja fixa mig något att äta! dock INTE potatis ;) haha!
puss<3



GODNATT!

Sådär nu har jag faktiskt fixa mig för kvällen så tänkte stänga av datan och lite så nu. ska lägga mig i sängen och kolla lite tv, victor ska ringa snart så lär väll vi prata i tele en liten stund innan vi ska sova =)
Men vi hörs imorgon!
puss


Bild på mig osminkad i sängen =)

ni får en bra låt att lyssna på också!=)



godnatt!!


SÖTNOS!



Bara för att han är så underbart söt så får han vara med i bloggen på ett hörn, don't you think?! ;)
haha puss!!


FUCK OR KISS TO!

Länge sen man körde en sånhär så dax för en nu kände jag =)


* Det här jävla vädret som är nu.. hatar mörker och hatar regn.. kolla ut liksom, det är både och! plus att man alltid ät förkyld vid denhär årstiden, vilket medför denhär jävla hostan så blä på det!
* Dåliga raggningsrepliker.. Som en kille på busshållsplatsen här om dan, han tände sin ciggaret med en fullt fungerande tändare och la sedan ner tändarn i fickan och sen rökte han snabbt upp ciggen, väntade en liten stund och sen tog han fram en ny cigg, och sen frågade han mig om jag hade en tändare att låna honom, bara för att få igång samtalet som han sedan fortsatte på... man bah hallå?! ska du ragga på ngn så gör de på ett bättre sätt eller säg bara till personen vad du tycker, men detdär va en av dom sämsta raggningsgrejerna man kan göra.. ingen sån kille få mitt nr iaf haha!!
* Att vara singel.. jag har haft nog med singelliv, saknar någon att hålla kär, saknar någon att sakna när man inte är med varandra, att mysa med, att hålla handen, och allt vad det innebär!! saknar inga bråk och kontrollfreak! men en kille som är normal, som en vänn fast lite till, give me now!!!




* Marabou choklad! Mmm.. skulle kunna dö för det! haha nej men nästan! det är så jävla gott!!!! mer behöver jag inte säga, förstår ni inte vad jag menar så köp en och njut! ;)
* Träna, det är så jävla härligt! först när man står där på träningen och bara ger gärnet! och sen efter när man är alldeles döttstrött men ändå vet att man gjort ngt nyttigt och bra, den känslan är fan underbar :)
*Modiga killar, som vågar ta första steget, vågar säga vad dom tycker och tänker, och vågar uttrycka sina känslor! =)


KUCKELIMUCK! FYFAN!!!!

Hostar som aldrig förr nu alltså, känns som att de kommer komma blod ur käften närsomhelst för jag hostat sönder lungorna och halsen typ. usch hatar hosta så jävla jobbigt! får knappt luft och inte hostmedicin har vi heller!
Pappa kom precis ner med något kuckelimuck te liknande sak för han har hört hur mkt ja hostar, och vad fan de nu e för te har jag ingen aning om men skit smakar det! och de e starkt, en klunk är som att trycka i sig miljoner halstabletter på samma gång, blä! men om de kanske hjälper mot hostan så varför inte pina i sig skiten, värt ett försök iaf, men fyfan vad äckligt det är! saknar mig hostmedicin =(


FRISYR

Idag efter skolan så åkte jag till H&M och köpte sånnadär små hårklämmor man hade när man va liten, kommer nu ihåg? så när jag kom hem så provade jag lite olika frisyrer och här är en av dom, vad tycker ni? =)
kommentera svaret här! =)


HOME

Tjabba!! är hemma från skolan nu, skööönt! Hatar måndagar alltså! även om denhär måndan gick relativt snabbt så ;pp
Nu ska jag iaf fixa ngt att äta tror jag, kanske en macka eller något, käkade bara potatis till lunch idag eftersom de va soppa eller något jätte äcklig fisk, inga favoriter direkt...
Men vi hörs när jag ätit puss!

JÄVLA SL!

tjabba!! sitter äntligen i skolan efter den långa tråkiga tågresan.... den gick ju iof ganska fort eftersom jag satt och gjorde dendär sista uppgiften om tidningsartiklarna, men ändå!
SJälvklart skulle min första buss vara sen så jag misas tåget och kom 15 min sent till skolan... Hatar nästan det ännu mer än att försova mig, för när jag väl kommit upp och verkligen är i tid så e man ju fan glad för det men sen ska sl sabba allt så man kommer sent.. åååh inte kul.. menmen dax att börja jobba nu.
pussar!

UPPE I TID! =D

godmorgon!! =)
Nu sitter ag här igen fixad och klar, eller aa ska borsta tänderna också såklart =)
min buss går 27 över så det hinner jag, och somsagt jag kom upp i tid och försov mig inte så idag blir nog en grym dag! =D bortsett från dehär ävla vädret -.- mörkt kallt och regning, fyfan!!
aja mot badrummet!
puss!!


NATTINATT!

Sådär nu ska jag faktiskt gå och sussa, har vart sjukt skönt att bara ligga i sängen och vila! men kom ju på att imorgon måste jag lämna in 3st uppgifter om tidningsartiklar, ska somsagt ha skrivit om 3 st artiklar och det är 7 frågor om varje, och det är liksom inte bara ja och nej frågor utan man ska förmulera sin svar och blabla.. Så hade helt glömt bort det men hade gjort en och en halv innan så nu gjorde jag klart den andra också gör jag den tredje på tåget påväg till skolan imorgon så blir det ju skit bra! =)
Menmen somsagt sovdax nu för alla småtjejer som mig(a)
puss!!

JAG<3CHOKLAD!

Sådär då e jag tbx hemma igen, har vart och köpt min efterlängtade choklad nu!! =D
Älskar dom nya ägarna här nere på handlarn, så jävla mycket skönare än dom förra! =)
Menmen nu ska jag lägga mig i sängen med min choklad och en kopp kvällste och titta lite tv och varva ner!
puss på er!


JÄVLA HOSTA!!!!!!!!!!!!!

Tjabba! klockan början närma sig 21 och jag sitter här och hostar och hostar och hostar och hostar och aa hostar! shit asså de e galet, känns som att jag hostat sönder hela halsen snart :S
Och hostmdeicinen tog ju slut förut så har inget so kan dämpa hostan, hostar så det gör svin ont i lungorna usch!
Jag som precis hade blivit frisk från hostan som jag hade i 4 veckor, så gick de en vecka och nu har jag fått tillbaks denhär jävla hostan!!! uschusch!! någon som vet ngt som kanske kan dämpa hosta?! stort behov av tipps!
Aja imorgon är det iaf skola igen vilket jag verkligen INTE ser fram emot.. Börjar med datakunskap och sen rullar dagen på och jag slutar vid 14.50.
Nej nufan tror jag att jag ska skynda mig ner till handlarn och köpa choklad!!!
Är grymt jävla sugen på det!!!
puss!


VIDEO! VARNING DU KMR DÖ! ;)



Hahahhaa här kommer då andra videon som vi spelade inte när patricia var här igår hahahah! observera att det verkligen ser ut som en pinsett! hahah fett kul man kan ha!! dör!!! ;)


VAD TYCKER NI?!

Har precis ägnat lite tid till att förnya bloggen lite, så vad tycker ni, blev det bra?? =)
I like it men vill såklart veta vad ni tycker? =)
puss!


HAHA MUPP!! ;)

Haha tack patte för en trevlig kväll, med massa skratt och videoinspelningar ;)


Peta inte näsan! =O


Patricia as a monkey ;)

Och ett helt korvpaket med kall korv lyckades vi käka upp (a)


PARODI!


Hahaha!! patricia gör en parodi på Amanda, ni vet bloggaren som piper sig igenom hela sina videoinlägg!
hahahah knas ;)


SÖNDAG=SEGDAG!

Som ni märker kanske så har jag inte så mycket för mig, sitter och laddar upp bilder och sånt här i bloggen som jag inte hunnit med tidigare;p
Så de ända vettiga jag gjort hitills va ju att bada haha!
Mina söndagar ser ganska ofta ut såhär för söndag degar jag typ bara, har nästan aldrig något planerat på en söndag, om någon frågar typ: aa ska vi göra ngt i helgen, så tänker ja alltid om ja e ledig på fredan eller lördan men ja glömmer helt bort söndan, lite sjukt haha! men de e iof skönt att bara ta de lugnt och vila upp sig inför en ny skolvecka -.- usch är verkligem jätte skoltrött vid dethär laget, tur att de bara e några veckor kvar tills vårat första lov!!! lääääääängtar!!!!!!!!!! =)
aja nu ska jag hitta lite fler bilder att lägga ut! =)
puss

FREDAGS BILDER ;)


Bilder från i fredags! =)
Enjoy!


MAGNUS OCH BRASSE!

Haha!! fett sköna! komer ni ihåg?? dom som man kollade på när man va liten i fem myror är fler än fyra elefanter;)
fast just denhär sången fick man ju aldrig höra;) haha!!


ORGASM TYP!

Lyssna på låten, ja är helt beroende!! så jävla skön! åh bara älskar den!!!!!!!!! =D


BAAAD

Godmorgon! nu är jag uppe och dansar ;)
Tänkte faktiskt gå upp och göra en kopp sjukt god latte, och sedan lägga mig i ett varmt och skönt bad och skämma bort mig själv.
Låter som en bra plan de;)
men vi höres sen puss!

GODNATT!

hejhej! tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag ska gå och sova! Patricia kom ju hit också hade vi skojj här så imorgon kommer bilder och lite videos haha vi är alltför härliga! =D
Menmen vi hörs imorgon e sjukt trött nu, bara gäspar och hostar hela tiden haha!
puss!!!

KLAR!

sådär nu har jag precis fixa mig, eller aa jag bytte tröja och plattade håret lite, har ju blivit lockigt under dagen eftersom jag traskat runt i kalrberg/stan ;pp
Patricia är väll här om ca 20 min så får vi se om vi ringer hit flera eller om det blir hon och jag, hur som helst så ska vi ha det riktigt jävla kul! =D
Kommer ju ihåg hur jävla kul vi hade senast så de lär ju inte bli svårt att få sig ett gott skratt iaf haha!
bara dehär dumma hostan kunde försvinna!!!! ;pp
puss


VART ÄR JENNIFER?!

Tjabba! nu undrar ni säkert vart jag har tagit vägen, lovade ju att skriva igår när jag kom hem från skolan, men jag kom aldrig hem så därför skrev ja inget ;pp Var nämligen så att jag och camilla stannade kvar i skolan och jobbade lite övertid i våra bås för att komma ikapp lite, och då kom victor, gurra och tim dit, dom som ja senare på kvällen skulle på fest med, men först skulle vi dra in till stan för gurra skulle köpa något, så jag åker med dom till stan och camilla åker hem.
Sen när klockan är vid 5 så kommer vi ju fram till det att om jag ska sitta och åka hem så e jag hemma vid kanske 6 sen ska jag laga mat, äta, byta om, sminka mig och blabla och sen åker till södertälje själv till festen så istället så bestämde vi oss för att jag åkte med victor hem direkt, hade ju smink och sånt i väskan så kunde ju fixa till mig lite där, också åt jag med hans päron och lite så.
Och sen åkte vi till södertälje där en kille skulle ha fest, men det krånglade med folket så typ inga kom så vi va väll kanske ca 10 pers, men vi hade jävligt kul ändå, och efter så följde jag med victor hem där jag sov.
Vi skulle först se män som hatar kvinnor, den filmen som jag förmodligen är ensam om att inte ha sett än, men gick väll kanske max 20 min innan båda sov och sen vaknade i slutet när hela filmen var slut haha!

Och sen idag då, då har jag varit med victor enno och olie i karlberg på musikbörsen där dom provat/kollat på el-gitarer/bas. =)
Sedan hemgång och nu sitter jag här och hostar som en idiot och väntar på patricia ;p mycket text nu jag vet men stå ut ;)
haha puss!


Patricia och jag haha ;pp


ELLEN

Tjabba sitter i skolan på målerit just nu =) har precis satt upp väv i mitt lilla bås och nu gungar ellen på mig så nu måste jag gå  och äta puss

UPPE I TID! =D

godmorgon! Idag hinner jag också i tid till skolan! =D fan vad bra det känns för jag hatar verkligen när jag försover mig men nu jävlar ska jag inte försova mig ngt mer, okej??!
SItter iaf här och dricker kaffe och tar tempern=) Igår kväll så hade jag typ en halv grads feber så hoppas att de inte stigit nu bara! har inte tid lust eller ork för att bli sjuk(a) haha!
Aja ska fortsätta njuta av mitt goda kaffe nu så får vi höras senare.
Ska föresten till stan med Victor och Gurra idag efter skolan så skriver när jag kommit hem därifrån då =)
puss! ha en as grym dag! =D


HOSTHOSTHOST

nej nu blir det till att ta en kur hostmedicin, hostar tills ja typ kvävs och blir tårögd, uschusch! ja som precis blivit frisk från denhär jävla hostan så bli jag smittad IGEN! Jävla V*****!!! hahah ;p
Menmen medicin och sen sova det är min plan!
dålig uppdatering idag pågrund av trötthet och brist på ideer och tankar ;pp
godnatt puss!

TO TIERD!

kom precis hem men är alldeles för trött för att blogga.. hur fan ska jag orka träna idag? aja skönt med fredag imorgon iaf! men hörs senare! puss!

UPPE OCH KLAR =D

godmorgon! jag är uppe och jag är klar och jag har inte försovit mig och jag kommer komma i tid =D wiho!
fan vad glad jag e nu =)
sitter här och dricker kaffe och ska sen borsta tänderna och sen gå till bussen!
Måleri idag så målarbyxorna är såklart på!! kanske blir stan idag efter skolan igen men de får vi se.
hörs sen iaf puss!!


GODNATT!

Ny badat, duschad och fräsh! har precis borstat tänderna, torkat och plattat håret också, och strax ska jag dricka ett glas vatten och smörja in ansiktet och sen så ska jag sova så säger godnatt nu men vi hörs imorgon! =)
puss


BAAAD+VIDEO


2 ÅR NU, RIP!


Idag är det exakt 2 år sen din pappa var tvungen att stänga av din respirator då allt hopp var ute.
Du blev misshandlad på en fest en kväll, misshandlad till dötts. Riktigt tragiskt!
Och inte nog med det så blev din grav sönderslagen 2 gånger.
Men nu har du äntligen fått vila ifred! och hoppas att du kommer fortsätta att göra det för alltid.

Folk frågar mig om jag kände dig, och kände kan jag ju inte säga direkt, vi hade gemensamma vänner och jag träffade dig en gång i några sekunder bara när jag var med mina vänner, så allt vi sagt till varandra i verkligheter är hej.
Dock pratade vi en hel del på msn och jag vet att du var lätt att prata med och du var en bra lyssnare, i alla fall åt mig.
Mer än så hann jag tyvär inte få veta om dig.

Men en sak vet jag, och det är att alla dina vänner sörjer dig stort och saknar dig! du var älskad av många!

Fortsätt vila i frid Riccardo!


BLÄ TILL FÖRKYLNING!

nejfan har grymt tråkigt och fryser som fan! skakar som ett asplöv i en stormvind ;pp
Så tänkte dra på mig en mjukiströja, och sedan lägga mig i sängen men INTE sova!! ska även be mamma och pappa börja med maten! e hungrig =(
Hungrig men förkyld, hade till och med lite feber när jag kom hem men ska se till att få bort det fort som fan för ja vill inte bli sjuk ju!! =)
puss


Fuck förkylningar!!!
Fan vilken mongo bild haha menmen ;)


MATMATMAT

sådär nu är jag hemma från stan! skit nice med e hungrig som fan! har bara ätit en risifrutti idag (a) men håller på att rosta mackor nu.
Mackor och kaffe efter en dag på stan, kan de bli bättre? don't think so =)
Vi skulle egentligen ha tränat idag också, jag och mamma men ingen av oss mår någe vidare, både e snuviga och hostiga och har typ en feberkänsla, så vi får se hur det blir med det, kanske drar ändå menmen =)
nu måste ja upp och hämta mina mackor =D
puss

SKIT SL!

tjabba! sitter i skolan nu.
jag hade ju kollat sl så jag skulle vara här i tid men när tåget är i spånga så kan de inte åka längre för att en elledning ramlat ner i sundbyberg så tåget ska vända och åka tbx...
Mamma och pappa som skulle lämna in bilen i skolan idag fick komma och hämta mig och skjutsa mig till skolan istället så jag kom i tid! =D
de e dock bara jag och ellen här på lektionen och datasalen har blivit dubbelbokad så vi slutar om 30 min hah!
menmen dax att sätta igång! och efter skolan ska ja somsagt till stan med victor =)
puss

FORDON ;PP

Strax dax att åka till skolan och ha svenska från 11:50 till 13:20
Vi ska skriva en novell och jag har redan kommit på vad min ska handla om så nu gäller det att fantasin e på topp så att texten bara rullar på!
Tur att vi ska skriva på datan för de e lättare och går fortare att skriv där än att skriva för hand, hatar att skriva för hand(a)

Mamma och pappa kommer även och lämnar i lill-bilen i skolan idag, den bilen som blev vällt utanför pappas jobb för ngr veckor sen, remember? =)
Så fordons killarna i skolan ska fixa den, bra va? ;) klart haha!
får se om dom kommer när jag har rast så får jag väll dra ner och snacka lite med fordons grabbarna.

efter skolan sen så drar jag direkt till stan så vi hörs när jag e hemma sen!
puss<333


SKIT!!

försov mig idag igen... mamma kom ner 07:05 och min buss gick 07:12, fan vad jag hatar dehär!! jag VILL ju komma upp!! mennej minsann! och vi som skulle ha dendär kursen.. så nu missar jag dne så får jag gå på svenskan sen efter.

så ja har iaf precis badat och snart ska jag väll fixa mig, tänkte äta lite först.
men e inte på humör att skriva mer direkt.
puss

FÖRSÖKA SLIPPA UNDAN TRÄNINGSVERK (A)

sådär nu ska jag skutta i säng och hoppas på att jag kommer upp imorgon!! sen kan man ju hoppas på att man klarar sig undan träningsverk, vilket man typ inte kommer göra eftersom vi gick en jävla bit i rask tackt! =)
men puss på er så hörs vi imorgon!
Dagen börjar halv 9 men en kurs om typ våld i 2 timmar, man får ju hoppas på att vi får en liten paus emellen för ja kommer aldrig kunna sitta still och lyssna i 2 fucking timmar på morgonen! plus att ja alltid dricker kaffe på morronen så kommer ju pissa ner mig om ja ska sitta där och hålla mig (a)
aja godnatt!!


Lite dåligt med bilder på mig idag så här får ni en från igår kväll precis innan jag släckte lampan och sov, så jag helt naturlig ;)


WOHO!!!

Har äknat ut på ett ungefär nu och det blev ca 1,6 mil vi gick!! alltså 10 600 meter! fett grymma vi är !=D wiho!!!!!!


Våran "lilla" väg, haha ;)


DUKTIGA TJEJER!!!!!!

Å fyfan vad duktiga vi varit!!!!!! vi har vart ute och gått i exakt 2 timmar i rask tackt! så jävla grymma! och nu i efterhand känns de så jävla bra, plus att vi har pratat ut massa under tiden och allt möjligt, framför allt känslor, förhållanden och killar, så promenaden har varit bra både fysiskt och psykiskt! =D Ska snart försöka se om ja kan räkna ut exakt hur långt vi gått, vi har iaf tagit in på massa olika kringel och krok vägar.
Det som är skönt att gå här i viksjö/jakobsberg är att det spelar ingen roll vilken väg man går för det finns alltid en annan väg man kan ta på vägen som leder hem, så vi har bara gått dit vi känt för, verkligen grymt härligt!
åh vad glad jag e!! dethär gör vi om! =D


Knasiga tjejer, vi klarar fan allt! vi är bäst! =D


NYTTIGA TJEJER!

Nu ska jag och camilla vara ritkigt nyttiga och gå ut på en promenad, härligt va?? kallt bara med de ordnar vi med strumbyxor och mjukis haha ;)
hörs när vi e hemma igen! puss!

BRIST PÅ LIV ;)



haha hade ingenting att göra igår så jag filmade min sköldpadda när han var ute och gick haha!
brist på något att göra somsagt haha!!
men visst är han söt! =D


TRÖTT!!

tjabba! är hemma nu, eller aa kom hem för typ 1 timme sen, jag följde med camilla till ungdomsmottagningen idag så vi missade svenskan och idrotten men vi har snackat med lärarna så =)
Så när vi sen kom hem hit så lagade vi lite mat och sen drog vi till handlarn och köpte cola och chocklad, mumsigt! =)
Fast just nu e vi fortfarande proppmätta sen maten, aja vi får höras senare e sjukt trött!
puss

LYCKAD!

Jag e en sån lyckad människa känner jag... nooooot!!!!
JAg kommer verkligen inte upp! jag vaknar fan inte ens, och jag bir lika irriterad och less varje gång jag har försovit mig, shit asså!!! måste hitta någon som går upp tidigt som kan spamma mig med sms eller något och se till så att jag är vaken och sen efter ca 15 min igen se till så att jag är uppe! för dethär håller inte!!!!!
aja ska dricka upp mitt kaffe nu sen gå till bussen.
pussar!


GONDATT!

sådär nu ska jag krypa till sängs! puss på er allihopa hörs imorgon!
pussar!!


Bild på mig ja hitta på datan ;pp


SKRATTDAMP!!



haha.. camilla gullunge! kunde inte sluta skratta, såhär ser typ alla våra dagar i skolan ut, skrattdamp 24, oftast båda 2 som skrattar tills vi grinar typ haha! men dehär gången fick jag kämpa håååååårt för att inte brista ut i as garv, däremot hör man mig lite då och då (a) sjukt svårt att hålla sig, garvar bara av att titta på videon haha!
och camilla skratta så hon fick ta astma-medicin visst låter det bra ;) hahah!!


HÅR...

Innan jag gick hemifrån idag så tog jag bort diademet och hade håret helt vanligt bara och de funkade jätte bra först, älskar när det är så men precis som vanligt så förstörs såklart håret påväg till skolan och väl framme går det inte att fixa igen -.- så hade väll håret sådär första lektionen i skolan bara.
Ganska synd faktiskt för det är ju egntligen såhär jag vill ha mitt hår!!!!


Blev en ganska dålig bild me tog den som hastigast innan jag rusade till bussen imorse ;pp


ONT

tjabba! kom precis hem från stan, åkte direkt dit efter skolan med camilla för att köpa nya piercingar till mig så jag ska väll strax byta min mot en kortare, men har så ont i mage och rygg så måste ta en alvedon och vila lite först, men skriver sen puss!

IRRITERAD!!!

är i skolan nu och är sjukt irriterad!! ingenting har fan gått bra idag! försovit mig, dålig hårdag, bussen sen så ja får spring till tåget, tåget blir försenat på vägen så att jag missar bussen i huddinge så jag får stå och vänta på nästa buss som är 15 min försenad och väl i skolan så stinker det ägg i hela jävla skolan! sjukt äckligt!
och nu sitter jag ätnligen på datakunskapen och har precis druckigt en kopp kaffe, men känner hur håret bara ramlar ner i ansiktet 24.. *suck* får väll fixa det på rasten vi har efter denhär lektionen...
aja måste börja jobba nu
puss!!

FÖRSENAD... IGEN..

godmorgon!! är lite sen idag fan också.... ikväll skaskaska jag gå och lägga mig tidigt!! ni får fan puscha mig!!!!!
Nu ska jag iaf strax gå till bussen, men vet egentligen inte ens om ja kommer få komma in på lektionen för ibland låser hon dörren efter 10 min och ibland inte, skit störande att inte veta!
Känns så dumt att inte åka men känns även dumt att åka om man inte får komma in..
Menmen lika bra att åka iof, ja ffår väll sätta mig med någon annan i skolan som har rast om det nu skulle vara så..
Menmen have to go puss!!


NATTI!

Sådär då e jag helt fixad för att skutta i säng då =)
Efter duschen där så gick jag ju upp och la mig och myste med Jessica i soffan, inte så ofta vi träffas nu för tiden så man får ju tillvara på den tiden man kan =D
Vi kollade iaf på e deckare eller vad det var som gick på 4:an och efter det så gick jag raka vägen ner till badrummet och borstade tänderna och lite så.
har även garanterat konstaterat att jag måååååste köpa en ny läpp-piercing snarast! måste ha en kortare stav nu asså, denhär e galet för lång så nu har den till och med börjat skava på tandköttet när jag skrattar för det trycks in där då staven e för lång hah! och för en tjej som skrattar nästan konstant e ju det ganska jobbigt(a)
Menmen får väll se vad jag har för ord imorgon, kanske kan dra till stan efter skolan, ska prata höra runt om någon har lust att hänga med, för jag tror iaf inte jag har ngt planerat imorgon, kanske borde kolla(a)
menmen dax att kolla sl nu och sedan sova, puss!!!

Bild på knasiga syrran ;)

 


DUSCH!

Har precis kommit ut ur duschen och fyfan vad skönt det var!! asså dusche e iof typ alltid skönt, men idag fick jag en extra känsla av hur skönt det var! kände verkligen hur allt bara rann av mig =D och hur fräsh man blev!!
Kan ju bero på att jag sådär helt plötsligt skulle sova hos victor och då hade ja ju inga hygien-prylar med mig förutom typ deo och parfym haha, och ingen pyjamas och sminket orkade ja inte tvätta bort och håret va alldeles lockigt när jag vaknade och orkade inte ens platta det då, så att stå där i duschen och känna hur all skit från kroppen bara rann av va grymt skönt! haha mycket prat om en fucking dusch märkte ja! (a)
Nog med prat! Nu ska jag upp och mysa med syster Jessica som är här idag :)
puss!!


HAHA! grymt ful bild! var bara tvungen (a)


BILDER!



Skit trevlig kväll, tack för det alla!! =)

Och åter igen STOOORT GRATTIS TILL NILS(killen på dom två bilderna längst ner) SOM FYLLER 17 IDAG!!!!!
=D


KVÄLL I RÖNNINGE!

hejhej! sorry att jag inte skrivit tidigare men jag kom hem för ca 40 min sen och då skulle vi äta, vi åt tacos, mums! men fyfan vad mätt man blev!!

Igår iaf så mötte jag Lara och Victor på busshållsplatsen vid dom så gick vi hem till lara där vi satt tills asse och Enno kom, vi skulle ju fira Nisse som fyller 17 idag, men dock så sket det sig med stället vi skulle vara på men tillslut lyckades vi få tag på ett litet litet pingishus där vi trängde in oss typ 10-15 pers och sen hoppade fram och skrek grattis till nisse när han kom helt ovetande haah! så blev det lite presentöppning och sedan pingis med dom best sjuka rack dom kunde hitta, typ sop-skyfflar och sånt, haha galet kul hade vi iaf! bilder kommer snart!
Men efter någon timme så drog vi därifrån och vi hade fortfarande inget ställe att vara på så vi gick och gick och gick hela kvällen typ, hade galet ont i ryggen ;pp men sen vid halv 12 så drog jag victor lara och enno hem till enno och satt där en stund och sen drog jag och victor hem till honom och tittade tv och myste innan vi sen sov =)
ällskar verkligen att vara med folket i rönninge, känner mig så jävla hemma tsm med dom, trivs så jävla bra! =)
aja bilder kommer strax puss!!

DRAR NU PUSS!!

sådär babes nu ska jag åka! =D får skjuts till stationen så ja slipper stå och vänta ute i dehär vädret men vi hörs ikväll eller imorgon =)
puss!

KLAR =D

Klar och wow så snygg man kan bli ;) haha!! eller?! ;)
Just nu är mamma och köper coca cola till mig så jag har något att dricka ikväll =) Ska på fest i rönninge somsagt, så ska möta victor strax innan 8 på rönninge station, men vilket skitväder det är ute!! tycker ni inte?! usch regn och mulet bläblä ;p
Men nu e det dax för att måla naglara! bra va =) jag hinner! wie! brukar aldrig hinna med det annars haha!


BLÄ SÅ MAN SER UT ;PP

så nu ska lilla osminkade Jennifer med lockigt hår gå och fixa sig! =)


NYTTIGA JAG!


Mohaha känn er sucktade för ni får inte smaka! =D


DETTA SKALL GÖRAS!!

* Bada, raka benen osv...
* Fixa mig, sminka, fixa håret osv..
* Måla naglarna!!!!!
* Laga mat och äta!
* Kolla SL till rönninge!
* PAARTYY!!!!



Dax att hoppa in i duschen nu då så jag hinner!
puss<3333


JENNIFER GOES GOOD GIRL!

Så jäkla grym jag e!!! och jag vet att ni håller med bara erkänna! =D har ägnat dom närmsta 2 timmarna till att städa, byta sängkläder, damma, dammsuga, torka golv, putsa speglar, tvättat osv, och snart ska jag upp och laga något att äta! det luktar as gott i mitt rum nu! =D luktar rent och fräscht och ja mår så jäklans mycket bättre när det ser ut som det gör nu! nu är det bäst att hålla det såhär också!! hur länge tror ni jag lyckas?? ;pp



Kolla inlägget innan för en före bild ;)


KAOS!!!!

godmorgon!! =)
Sitter här och äter flingor med jordgubbar och hallon och dricker kaffe, känner att ja behöver det för att få en lite energikick så jag kan orka börja ta hand om dethär kaoset jag sitter i, det behövs verkligen big time!! men jag har bara inte orkat, jag har tänk och sagt att jag SKA göra det i flera dagar men när jag sen kommit hem efter skolan så har jag varit så död så jag har bara inte orkt ögra ngt alls.
men idag gäller det!! haha =)
puss


NATTINATT!


Godnatt från en osminkad, trött men söt Jennifer ;)
mohaha
puss!
sov gott!!!!


BILDER FRÅN IKVÄLL!


I väntan på tåget:

Camilla och patricia =)



Camilla jag och patricia =)


Camilla sötnos =)



Vi träffade oliver en snabbis också =)
Oliver camilla och patricia, haha muppar ;)


Och sist men inte minst flum på Mc Donalds innan vi åkte hem till camilla och tog det lugnt ;p


Och hur hungrig är inte du camilla? :O haha ;)

Sen flummade vi med en JÄTTE hamburgare, Patricia som va väldigt hungrig ;)


KRABBA!!! =D

Tjabba! =) kom hem för ca 10 min sen, min nattbuss trodde jag ju skulle gå 01:35 som den alltid gjort men antingen har sl.se problem som vanligt eller så har dom gjort om busstidtabellen för när jag sökte nu så stod det att den skulle gå 02:35 och så länge tänkte ja fan inte vänta, då skulle jag ju inte vart hemma förens 3 typ, så istället så tog jag tåget som gick 00:30, tar ju typ 1 timme hem då men skönare att vara hemma i hyffsad tid, för imorgon lär jag ju inte komma hem så tidigt direkt, kanske inte ens kommer hem över huvudtaget ;pp
Menmen, innan jag drog ut idag så hann jag ju inte skriva ett inlägg så måste bara säga nu vad jag och mamma åt till middag =) Vi åt krabba!! =D de va grymt gott och det MÅSTE göras om!! Mums!! har ni aldrig provat det så kan jag ju säga att det är LÄTT värt det! mm me like! jag e nog en liten skaldjurs människa, älskar kräftor, räkor, musslor och krabbor och sen älskar jag iof sushi också =D haha knas =)
Menmen kolla på bilden och njut! (ser grymt äckligt ut men va fett gott!) =)
puss


HOS CAMILLA

hejhej, sitter hemma hos camilla nu, träffade bara ville och chrille en snabbis för dom skulle vara ute och de va så jävla kallt, så vi får ta det någon annan gång, dock blev ville lite surig menmen inte mkt man kan göra åt saken..
Min buss härifrån går iaf 01:35 så får väll hitta något att syselsätta mig med till dess, men hörs när jag är hemma.
puss

TA UPP DEN IGEN..!!

godmorgon!!!!!
eller något(a) jag vaknade nyss haha, jag gick och la mig i sängen och kollade tv vid 14 och somnade vid 15 och vaknade nyss av hemtelen, och shit va skönt de var att sova! =)
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan äta och lite så och sen ska jag möta ville och chrille i sumpan och vara med dom en liten stund, ska bli kul saknar ju mina sötnosar! =) kommer ni ihåg dom?? dom var bland mina bästa vänner innan gymnasiet och sen tappade vi kontakten mer och mer, riktigt synd alltså! men vi får fan ta upp den igen nu!! =)
aja ska ringa mammi nu, puss!

DUMMA INTERNETT!!

tjabba!! =) sorry kunde inte skriva blogg imorse för internett vägrade ju fungera!! arh!! haha =)
Jag har iaf precis kommit hem, jag började halv 10 på stockholm södra, eller aa klassen möttes där så åkte vi till målar museét.. skit tråkigt!1 usch vad jag hatar museum, men kan ju bero på att jag verkligen avskyr historia (a) menmen va ju bara stå och lyssna på gubben som babbla och babbla tills vi sen fick gå =)
så dagen va ju inte direkt ansträngade iaf.
Så nu sitter jag här hemma, ska väll strax fixa lite lunch att mätta magen med och sedan börja städa mitt rum, byta sängkläder och tvätta, det behövs verkligen nu, trust me!!! haha!
aja vi hörs sen puss!!


Mongo ja vet men ändå (a)


TRÖTTER SAYS GODNATT =D

Äntligen tid för att sova, som jag längtat!! så nu ska jag ta min envisa dunkande rygg och gå och lägga mig i min underbart sköna säng och bara sova min skönhetssömn!
men fan vad jag blwev sugen på kiwi! måste äta en kiwi först! =D men vi hörs imorgon pigga och glada! gonatt på er!
pussar!


TRÖTT OCH ONT!

dålig updatering idag, det är jag fullt medveten om haha!
Kom precis hem från träningen nu, va skit kul och man blev ju svettig iaf ;) mysig va? haha!!
Nu har jag så jävla ont i ryggen och e jag så grymt jävla trött så ska ta mig en kopp kaffe(min drog you know) och sedan hoppa in i duschen och efter det bara dunsa ner i sängen och sova som aldrig förr!!!
Men skriver ett godnatt inlägg innan sen =)
puss!!


TRÄNING!

åker och tränar nu hörs när jag e hemma=)
puss!


MYSPYS!

Victor suktade mig lite nu ju! han ligger i sin säng och kollar på film, jag e inte direkt en film tittare om ja inte tittar tsm med någon, och ja kan ju tyvär inte krypa ner breve honom och kolla eftersom det är så långt! ;p men tänkte faktiskt krypa ner i min egen säng och kolla lite tv och vila upp mig inför träningen ikväll då jag ska träna så svettet forsar!! haha trevligt ;)
puss


Sjuk bildkvalite men blev lite roligt haha! =)


SEGIS DAG!

tjabba!! vakna lite sent idag så hann inte skriva blogg.. Dagen idag har dock varit grymt seg och har typ inte gjort ett piss, behöver en kick någonstans ifrån fan! eller ett lov ;)
blev iaf en himlans massa prat med camilla och dagen slutade med att kristian kom och hämtade oss och jag fick slkjuts till sundbyberg, tack!! =) och så matchade precis in tåget, för precis när jag kom upp på perongen så som tåget, super bra! =)
Nu ska jag iaf laga något att äta innan jag sedan ska ta itu med rummet, om ja inte tar en liten powernap innan, ska iaf träna ikväll kl 20.00 step-up blire då så det blir nice =) missar ju dock idol menmen.
puss!

RSS 2.0