FÄRGA!

godmorgon! haha, vaknade för ett tag sen men ändå, dehär blir ett kort inlägg för sen måste ja verkligen börja färga håret!! =)
men snart kommer ja ju även skiva vad som händer ikväll så vi hörs lite senare =D
pöss!

SNABBIS

tjabba! är hemma nu! åkte ju och hämtade jennie, sen tog en tripp i kista, sen hem till jennie, färga hennes hår osv och sen så kom mer och mer folk, efter en stund drog vi till donken där dom flesta käkade och sen så åkte vi hem till danne och kollade film, aa en liten snabb-uppatering över va ja gjort fick ni där ;pp

Fick iaf skjuts hem av örjan och nu har ja ätit min frukost, lunch och middag för idag, mumma! blev tacos!

Nu nufan ska ja ringa patricia en snabbis sen sova puss på er!

HÄMTA JENNIE! =D

fääärdig! =)
men de blir lite ändrade planer ändå, för nu väntar ja på örjan och jimmy som ska komma och hämta mig och sen så ska vi hämta jennie i märsta tror ja de va, hon kmr du hem från sundsvall idag, wie!!! och sen så måste vi ta en tripp förbi kista, för att ja ska kunna lämna tbx over-knee strumporna och köpa hårfärg, så behövde jennie också köpa en grej så de blir perfa innan vi sen ska möta daniel och chrisse och så,shit vad mkt de blir idag alltså...
Men vi hade ju iof inte räknat med att listerna krävde 3st strykningar med färg så drf blev de så stressigt, men känns lite bättre nu iaf, lite lugnare, menmen ska upp och kasta i mig ngt att äta innan dom kommer =)
pusspuss


Jag just nu =)


SÅÅ DUKTIG

sådär nu har ja städat akvariet och målat klart, gud s å duktig jag e!! =D
Så nu ska jag fixa mig sen så ska jag åka till kista och lämna tillbaks en sak ja köpte igår för de såg bara muppad ut.
Så på nyår ska ja istället ha en svartklänning och sen bara vanliga strumpbyxor, aa ni ska man va fin får man lida pin, kommer ju frysa röven av mig haha! men ja ska ha mjukisbyxor med mig som ja delvis kan åka hem i och sen kanske ha på mig när jag e ute och så =)

Hur nyår kommer se ut berättar ja senare, har inte riktigt tid för det nu, för ja måste fixa mig =)
puss

STUVAT OM!

god morgon! lyckades somna framåt halv 6 iaf, så kanske ganska förståligt att ja inte kom upp kl 10, men halv 12 va ja iaf uppe och nu har jag stuvat om mina planer lite så ska börja nu och hoppas på att jag hinner med allt så håll tummarna!! =)
men vi hörs lite senare pusspuss!


Dax att städa till min sötnos!! =)


OMÖJLIGT ATT SOVA..

Gaaah!! ville ju sova tidigt! som att de funkade eller?? de så fuck heller, va ju omöjligt!! har legat och skruvat mig typ 380 varv nu går bara inte! för mkt saker i hjärnan inför imorgon och inför nyår I guess..
Va precis ute en stund och träffade jimmy, gökan och örjan som kom förbi med bilen ett tag men inte gjorde de mig så speciellt tröttare haha!
Just nu har ja bara världens lust att sätta igång och måla klart listerna, hade inte mamma och pappa vart hemma och legat och sovit så hade jag LÄTT gjort det, men vill ju inte riskera att väcka dom eftersom dom ska jobba...
Börjar bli hungrig också, ne dehär e fan ingen bra natt, frågan e om ja ska lägga mig ner och försöka sova igen eller om ja ska dygna, alltså vara vaken hela natte så att ja imorgon eller aa de blir ju idag kväll, kan sova tidigt så ja kmr upp hyffsat tidigt på nyårsafton så ja har gott om tid på mig att göra mig iordning, hmm...
Måste fan färga utväxten imorgon också så ja inte behöver störa mig på den när ja ska fixa håret på nyår.
Gah nu blev de ännu stressigare!!
förstår ni varför ja inte kan sova?? e stressad som fan och uppe i varv nu och ju mer ja tänker på det destu mer stressad och pigg blir ja men de går ju inte att sluta tänka och nu tänker ni, blablablablaaa och att ni inte bryr er men ändå!!!! gaaaaah!
får bjuda på några bilder från igår istället då,(alltså från i måndags)

Patricia och lite av min arm, haha!!



sebbe och lite av björns huvud ;p


Dom snaggade även guzman och tkt de såg så kul ut när han hade dendär lilla toffsen kvar på huvudet så var tvungen att ta kort (a) tihi =)


GODNATT!

nu ska ja faktiskt krypa till sängs, blir en lååång dag imorgon, ska upp vid 10, städa akvariet, måla sista lagret på listerna, åka till kista och lämna tillbaks over-knee strumorna, möta daniel, sen ta mig hem till jennie atingen får ja skjuts eller så åker ja kommunalt, sen så ska ja umgås med jennie pennie såklart=)
så därför måste ja sova nu och vila upp mig, inte som dom andra dagarna då ja somnade vid 5 på morgonen haha!
pusspuss



Jag för ca 1 år sen =)


INGEN LUST

tjabba, som ni märker så har ja inte lika stor lust till att blogga längre, vet inte om de beror på att ja tkr de blivit tråkigt eller om de beror på att ja inte har lika mkt tid över, nu senaste veckorna har ja gjort saker varje dag och känns onödigt att vänner ska behöva vänta för att ja ska blogga :p plus att när ja haft lust att blogga så har ja inte vart hemma så har ja kommit hem vid 2-4 på morgonen och då e man bara trött och vill sova.
Så vi får väll se om ja tar en bloggpaus eller lägger ner bloggen fast gör ja de så säger ja såklart till :) nu fick ja värsta lusten att skriva bara för det haha!!

iaf i lördags så drog jag och patricia ihop en filmkväll här hos mig, vi såg "död snö" tillsammans med örjan, jimmy, sebbe och simon, riktigt bra film, de va en skräck/komedi och passsade perfekt för ja kunde inte välja om ja ville se komedi eller skräck och en blandat blev perfa, så har ni inte sett den filmen så SE den!!
Sen e e de ju alltid mys med bra sällskap =)

sen i söndags så va ja hemma hela dan först och segade sen hörde jimmy och örjan av sig så fixade ja mig på 15 min och sen hämta dom mig i bil så åkte vi runt lite, bland annat till garaget, sen plockade vi upp jimmys tjejkompis så åkte vi hem till mig och kollade på torkel i knipa! =D
och igår så grundade ja först alla dörrlister här på nerevåningen sen så åkte ja hem till sebbes mamma där vi va guzman, sebbe erik björn och patricia. sen följde ja med grabbarna hem till guzman där vi kollade på film och vid typ halv 3 så åkte ja hem =)

sen idag då, först har ja målat lister sen så följde patricia med mig till kista och letade efter ett par over-knee strumpor ja ska ha till nyår så nu ska ja prova allt och se om de passar =)
pusspuss

KATTJÄVLAR!

godmorgon, eller a för min del är den inte så god, för att för de första så e ja helt igentäppt och de kliar i näsa, ögon och hals på grund av domhär jävla katterna.... -.-
Och sen e ja jävligt irriterad, bara kokar..

har inte planerat ngt än idag får se vad som händer så skriver senare nu ska ja upp och knarka tabletter
puss

NATTBLOGG

jävla nattuggla jag e alltså, har verkligen vänt på dygnet.. men de vill ja egentligen inte ha gjort de för de e bara sjuuuukt jobbigt!!
Oandra sidan har ja inget spec planerat imorgon men ändå, hatar att sova bort dagarna.. sen känns de onödigt att vända tillbaks dygnet till nyår också för då kmr man ändå vända om dygnet igen för man lär väll va hemma vid 5 om ens det hahah!!
 finns typ inga vakna nu.. bara omogna saker som bjuder in flera st i en chatt på msn som man gjprde när man va typ hmm 12??

sen patricia e ju inne och christian så dom kan man prata med men ändå. vill ha ny dag så man kan hitta på ngt..
aja slutgnällt från mig, puss!


old pic


BLÄ FÖR KATTER!

tittade aldrig på flickan som lekte med elden, har ju sett den en gång redan så.. Hade ingen större lust att se den nu faktiskt men tänkte att ja kunde göra syrrorna sällskap men sen fastnade ja vid datan och fick ännu mindre lust att kolla film ;pp
plus att i de rummet vi ligger så har katterna legat i sängen och då kliar de som satan i näsa och hals och halsen blir alldeles uttorkad, skit jobbigt! Syrran har ju med hennes pojkväns katter hit över julen eftersom varken hennes pojkvän eller hon e hemma och då kan inte katterna va ensamna, jobbiga e ju att både jag och pappa känner av katterna, ussch hatar det!! som tur e har man ju allergitabletter när de blir för jobbigt ;pp
puss

MÄN SOM HATAR KVINNOR

Tjabba! blev hämtade av örjan och jimmy vid strax efter 19, så åkte vi till en pizzeria där örjan käka midda och sen så stod vi ute och prata lite innan dom skjutsade hem mig igen för jimmy va trött och ville hem =) Så dom släppte mig vid parkeringen där ja mötte syrran och vi åkte och hämtade andra syrran sen köpte vi pizza och åkte tsm hem till oss och käkade och nu har vi precis tittat på män som hatar kvinnor, wiho äntligen har ja sett den, ja hade ju bara sett flickan som lekte med elden inna och typ 30  min av män som hatar kvinnor ;pp men nu ska vi faktiskt titta på flickan som lekte med elden igen =)
sen på måndag kanske ja ska med familjen och se luftslottet som sprängdes, den heter väll så?? aja anyway, 3e filmen ska jag iaf se så de blir nice =)

menmen dax att fortsätta kika film puss!


UTTRÅKAD

tjabba! sitter här och är jätte uttråkad, e så uttråkad så ja till och med städat hela mitt rum, inte likt mig det alltså, såg ut som ett bombnedlag om inte värre ;p
men nu sitter ja här och väntar på att örjan och jimmy ska plocka upp mig om ca 15 min så ska vi hitta på ngt, skönt att komma ut igen!!! =)

Och sen beställde ja aldrig årskortet idag för mamma och pappa skulle iväg men får göra de imorgon istället då :)
puss<3

ÅRSKORT=D

tjabba! vilken seg dag de känns som dehär kmr bli, tror ja måste ut och hitta på ngt och vara lite social, får damp av att sitta hemma, och i onsdag satt ja ju hemma från kl 19 för ja spelade ju bingo lotto på uppersittar kvällen meed familjen, sen igår va ja hemma hela dan, och ska ja va hemma idag igen så kmr de ju krypa myror i hela benen på mig ;pp

Men anyway, vet ni vad jag ska göra idag?? =) Jag ska köpa årskort2010 till aiks matcher!! wiho! lovely! =)


CHOKLAD-KALENDER...

Jaa är det någon mer än jag som fortfarande ha chokladkalender på julen?? för mig har de blivit som en tradition, började med att farfar alltid köpte en till var och en av oss barn och sen när han fick en stroke och sen hjärpropp om ja inte e helt ute och cyklar?? Iaf så fortsatte mamma och pappa köpa de eftesom vi då var så vana vid att få en, vår farfar skämde bort oss ungar ganska så bra faktiskt haha! kmr nog aldrig glömma tiden då farfar va frisk, vi barn hade bra kontakt med honom, vi var där nästan varje dag och busade och lekte, och så åt vi lunch där och om jag jessica och jeanette inte ville ha samma lunch så ställde han sig och lagade 3 olika, förstår ni? va ju som en dröm när man var liten, skulle ja få en önskan så skulle jag nog önska att han blev helt frisk faktiskt.

Men nu slank ja iväg från ämnet, va ju faktiskt chokladkalendrar ja började med ;) förra året så fick jag ingen för mamma och pappa glömde köpa, så då sa jag att ja ville ha 2 i år  och först vägrar mamma köpa de men sen protesterar jag och säger att ja kmr sitta och sura resten av jul om ja inte får båda(a) (va ju så klart ironisk) men eftersom ja hittade en rosa hello kitty som va grymt söt så ville ja ju ha den men samtidigt ville ja ha en "vanlig" så slutade med att ja fick båda ;) aa jag äääälskar choklad! =)

Men kommer ihåg när man va liten och alltid tjuvåt från luckorna man inte skulle öppna än för man orkade inte vänta, men nu när man e stor så blire så att han glömmer flera dagar, haha tänk va allt ändras genom tiden.
Som när man var liten så satt man och räknade ner dagar till julafton men i år tex så hade ja inte fattat att de va så kort kvar till julafton när de va den 22a, hade ju inte ens köpt alla julklappar haha!!
menmen puss



JULKLAPPAR!

* Rosa målarbyxor
* En skit cool rosa hatt
* Lasse åbergs ölglas(samlar på serien, har 9 glas och 2 koppar nu)
* Måla dekorativt - bok, (vill ju hålla på med dekorativa saker sen inom målaryrket)
* tjocka ankelstrumpor
* Rosa klocka
* 2 olika ljus, de stora luktar jordgubb, skit gott!!
* Proppeller väckarklocka
* Hårspray och hårinpackning från Jessicas frisörsalong, så de e bra grejer de ;)
* BH, fick även string vid 00:00 imorse.
* Läppglanser från face stockholm, skit fina på =)
* 500kr
* Högtalare (ska bytas)

Fick även massa dusch grejer och lotions inatt när ja bytte med syrran och fick en från tomten, sen har ja fått nagelgrejer av Julia =)

Tack allihopa =)
Sen ska ja iof fira 2 ggr till med dels faster meed familj och sen med mina gudföräldrar med familj så då kmr mer =)




mamma lurade ju mig att alla rosa målarbyxor va slut så blev ganska så förvånad när ja fick dom i julklapp ;)












 


Min nya rosa älskade klocka ja hittade i en tidning för ngr veckor sen och visa föra mamma =)





 










Nya väckarklockan, den låter som värsta larmet, och sen ni ser proppellern, den åker iväg när larmet går igång så måste ja gå upp och hämta den och sätta tillbaks den, tihi smart va, kanske ja äntligen vaknar!! =)

















Rosa hjärtformade högtalare, men ska dock lämna tillbaks dom för när ja såg dom så tolkade ja de som att man kunde ha dom till telen men man måste ha den kopplad mellan telen och datan, så man kan alltså lyssna på musiken från mobilen i högtalarna när den är ihopkopplad med datorn och man kan inte bara lyssna på musik från datan i dom heller och då kändes de väldigt onödigt så drf ska ja lämna tbx dom och hitta ngt annat=)

puss!


JULAFTON

Nu kommer lite bilder från julafton, bilder säger ju mer än ord så ;) däremot så kollade ja varken på kalle eller anna anka utan jag sov (a) skönt var det iaf! =D


Jag =)


Jenanette, Jessica, Farfar och jag =)


ellen och tomten


tomten som spelades av grannen jimmy, tack =)


Tomten och Ellen


Några av våra julklappar =)


moster och jessica


blev dock inte så jätte mkt bilder, ingen på varken mamma pappa eller mormor menmen tror ni överlever ;) snart kmr bilder på mina julklappar =)


GOD JUL!!!

Julafton wiho! =D men började fira den redan 00.01 ;) då julafton precis börjat, då bytte ja och syskonen presenter och sen fick vi en var från "tomten" eftersom vi inte skulle hunnit med att öppna den imorse haha!!
Så vi fixade oss och sen åkte vi till farfar och pratade lite och åt aladin choklad och sen åkte vi hem, påvägen dit bytte ja också julklapp med Julia :)
Nu e ja super trött och super hungrig(hungrig e ju iof bra för att kunna få i sig all jävla mat sen men att va hungrig redan nu va inte kul :P) men funderar iaf på att ta en lite powernap, e super trött, kunde inte sova inatt va för pigg helt enkelt, lite stressad kanske också, hade ju inte ens slagit in presenterna, de gjorde jag alldeles nyss;pp

tänkte på det, va ska ni titta på idag? kalle anka som tradition eller den grymt störande människan Anna anka?? bara ja som ser humorn i att dom sänder båda samtidigt HAHA!!
aja puss


Jag i min rosa tomteluva ja fick av Jonna förra året =D
kommer bättre bilder sen från kameran istället =))
puss och ha en toppen dag!


TILL JENNIE

tjabba tjena hallå =)
Är färdig fixad och strax ska ja gå till bussen för att åka och möta jennie i sumpan =) så lär vi ju åka hem till henne och fika lite eller ngt, umgås iaf eftersom hon åker till sin pappa idag.
sen ikväll så kommer syskonen hit också så ska vi ha de mys, och på kvällen brukar vi också få smaka på julskinkan som precis e klar och på lite av julmaten och så, mumma!! =)
menmen ses sen puss!


IT'S BEEN A LONG DAY!

tjabba! äntligen hemma, haha!! ja börjar får för lite tid för att blogga, men I love it anyway haha!!
Skulle gått upp kl 11 idag men varken jag eller patricia vaknade då så kl 2 smsar hon och då vaknar ja, så de va ju bara skynda sig upp och fixa sig, så möttes vi i stan där vi handlade in dom sista klapparna, snacka om att va sent ute;) haha!
sen iaf så åkte vi till kista för vi skulle kolla bio med jennie, pernilla och ngr men typ alla utom vi 4 tjejer hoppade av och sen va inte vi heller så spec taggade så vi struntade i det, så jag jennie blev hämtade av örjan men jimmy och gökan, så åkte vi och kollade på en bil, hjälpte till att fixa en annan bil och sen tankade vi, köpte cola och lite så och sen va klockan halv 11 så örjan skjutsade först hem jennie och jimmy sen mig. Superduper snällt! thank you! =)

och aa nu sittter ja här och lallar ;pp

Imorgon så ska ja upp vid 11, fixa mig, möta jennie efter hennes jobb, hem till henne förmodligen och fika och umgås och sen säga hejdå =( dumma jennie som flyttar till sundsvall, dock inte för resten av livet men ändå haha;pp
aa och sen ska ja väll hem och på kvällen ska ja spela bingolotto med syrrorna haha! uppesittarkvällen you know ;)
vi syskon brukar alltid byta julklappar kl 00.01 då de precis blivit julafton, men tiden e så jävla seg där på kvällen för de finns inget att göra och de finns inge bra på tvn så vi bestämde oss för att köra bingolotto, och vem vet, man kanske lyckas vinna värsta grejerna ;) hahha
puss




NGR BILDER FRÅN I HELGEN =)


Pernilla, jennie, patricia =)


Jennie och patricia =)


Jag och Jennie =)


Patricia jennie och jag, e vi nya trion eller, vi har så jävla kul tillsammans tjejer!! we rock!! =D
And nyår is gonna rock! =D
puss! <3


UPPDATERING ;)

tjabba! jätte dålig uppdatering igen, trust me I know, men har knappt vart hemma på senaste och när ja väl är hemma så har ja ingen större lust :P

I lördags iaf efter ja hämtat min tele och så, så åkte vi och hämtade kusinerna sedan åkte i hem hit och bakade pepparkakor, elller aa alla andra bakade och jag sov (a) sen vid 8 fick ja skjuts till sumpan där ja mötte jennie, jimmy, pernilla och patricia, så drog ja patricia och jennie hem till jennie, och pratade och hade skojs, sen åkte patricia hem och ja följde med jennie till en kompis, hände lite saker vi inte behöver gå in på här så vid 8 på morgonen så åkte jag hem och kom hem vid 9, sen så sov ja från 9 till typ 15, gick upp och hade skit tråkigt, fram till 7-tiden då ja började fixa mig och sen mötte ja patricia, sebbe, victor, timmy och simon så drog vi hem till simon och kollade tv, skrattade och pratade, så drog patricia vid 00.05 och ja och victor vid 2 tiden.
Och idag då?
Jo ja skulle följt med jennie till stan och vi skulle mötas vid 14, och jag vaknar kl 15, skit störande! ja som verkligen ville med!! menmen. hon flyttar ju snart, inte kul de, jävla jennie! ;pp
så har bara legat hemma hela dan och snart ska jag bada, pusspuss

JÄVLA SKIT ASSÅ!

godmorgon, tänkte att jag kunde berätta om igår nu för ni lär ju inte ha fattat ngt av de andra inlägget kanske.
jag va iaf med jennie, jimmy, pernilla och patricia och drog till en som hette chrisse där ngr till var, kvällen började bra och vi hade jätte kul fram tills min tele bara försvan när ja va på toa i 2 sek...
vi letade som fan runt bordet där ja lämna den, under soffan, emellan soffkuddarna och över allt, igenom hela lägenheten, i allas jackfickor och allt men den fanns bara inte, så fick ja ringa till mamma och då sa hon att ja skulle ta allas namn och så och att vi sen skulle anmäla det, så jennie hjälper mig att skriva upp vad alla heter och så och sen så drar dom flesta.
Ja va då så arg, irriterad, besviken och ledsen så ja bara grät.. det blev bråk och masssa skrik mellan folk vilket gör allt värre och sen betalar mamma en taxi åt mig så ja kan åka hem.

idag så ringer chrisse(ja lämnade nummer till hnm om ngt skulle dyka upp) sen så säger han att han har en glad nyhet, han vaknade nämligen av mitt p-piller alarm kl 11 idag, och telen låg under soffan och lite in under soffkanten så de måste vart ngn som blev rädd och gömde den där eftersom alla kollade extra noga där runt och sen så skulle aldrig telen med egen kraft kunna ta sig upp på ett tangentbord och över, ner från bordet och åka in under soffan sen lyfta lite på mattkanten och krypa in, på den korta stund ja va på toa, aa ni hör ju hur de låter, omöjligt.
menmen huvudasaken är att den är hittad och att ja får tbx telen, fast ja skulle jävligt gärna vilja veta vem personen som tagit telen är..
puss

LET ME RUN AWAY!

orkar inte ens skriva om kvällen! kan inte folk bara skaffa egna pengar och egna saker och låta andras va?!
sluta bråka och sluta slåss, fan va ja hatar dehär!!!! någon somm vill flytta med mig eller ta min hand och springa??!

MÄÄÄÄÄTT!!!

tjabba! hemma igen, mätt som satan!!! va ju och käka kina-buffé men några personer, inte bra dedär när man får äta och dricka hur mycket man vill alltså haha!
Nu ska jag iaf städa badrummet och sen ska ja ringa jennie och höra om hur de blir ikväll och vart vi ska ta vägen =)
puss

LOOOOOOOOOOOOOV!!

wiho nu är jag hemma igen och ja har lovlovlov!! =D
Vi fikade bara lite med 1orna och 3orna sen fick vi gå, och ja vann pris i andra bästa närvaro i klassen haha! trotts att ja försovit mig som en galning, förstår ni hur värdelös min klass e på att vara i skolan då? ;) haha!

Nu väntar ja iaf på att patricia ska bli klar så ska vi åka till jakan och möta adam, joakim, jimmy och ngn som hette lina tror ja, också ska vi äta buffé mums! =D
menmen see ya later ;)
puss

SIMPSON! =D

fan va skönt de va med ett bad tidigare idag då ja frös som ett jävla jon!!
Men efter badet så skulle ja ju bara kolla lite tv och självklart somnar jag! ovanligt va?? jätte -.- denhär årstiden tål ja verkligen inte!!! give me summer!!!

Just nu kollar ja iaf på simpsons the movie!! eller aa de e reklam just nu men börjar väll strax igen, den e så jävla bra, sitter och garvar för mig självm fullt normal, ooooja! =D
Imorgon börjar ja iaf 9 med avslutning, wiho! så ska sova direkt efter simpsons. kan lika gärna säga godnatt nu då.
pusspuss!! sussa sött!


SOOOO NOT MY DAY!!

Kom upp i tid idag, åkte till skolan, de första ja märker är att mitt direkt tåg är inställt så fick ta ett annat tåg och sen byta, och redan då visste ja att ja skulle bli sen, så smsar min lärare, så kommer ja till huddinge tillslut och där är de knas med bussarna, *suck* men kom bara ca 7 min sent men ändå..
sen städade vi verkstan och kl 10 va vi kvar, då stannade ja kvar och åt sen tänkte ja: fan va skönt att komma hem tidigt idag när de e sånthär väder, men satan va fel ja hadde!!! kom hem nyss!!
Tog först de 10minuter sena tåget från huddinge till älvsjö, och där fick ja sitta i 2 timmar och 30 min! fattar  ni hur jävla mkt ja frös eller?! tillsist fick jag tag på micha och han skulle komma och hämta mig men påvägen så går bilen sönder, lyckat! så ja får vänta ut domdär 2 timmarna och 30 minutrarna tills de äntligen kommer ett tåg, så åker ja till jakobsberg där ja har turen att bussen står inne när ja kommer, men efter dendär jävla kylan ja fick stå i så länge så blev man ju gryyyyymt trött när man kom in i värme och blev varm och slappnade av så givetvis somnar jag på bussen ocu vaknar upp 2 hållplatser försent så får gå av där och sen vänta ca3 min på bussen tillbaks... uschusch! hatar verkligen SL och this is so not my day!!!!!
puss och hej nu ska ja BADA!


SKÖN KVÄLL

en lung och skön kväll har dehär varigt! redan vid 8 så duschade ja och fikade mig för sängen och sedan så har ja bara tagit de lugnt, legat nerbäddad och kikat tv. så nu ska ja faktiskt sova, tidig säng gång för en gångs skull =)
godnatt pusspuss <33


SÅ FEL DE KAN BLI!

oh shit vad de kan bli fel när man tar fel på klockan! vart med om det någon gång??
Ja somnade iaf vid 3-tiden så hade ja ställt klockan på kvar i 5 så ja inte skulle sova hela kvällen, men så vaknar ja 17:30 (vaknar aldrig av väckarklockorna) men så tittar ja på klockan och tänker, shit klockan e 7:30 och min buss gick 6.57  fanfanfan, så flyger ja upp, och sen tare ngn minut innan ja börjar inse att klockan e 17 inte 7!
Hahah så jäkla smidig jag är! XD trött också för den delen, som faaan!
hade mamma och pappa vart hemma och lagat mat nu så hade ja gått upp ätit sen fixat mig för nattten och sen gått och lagt mig på riktigt, men nu har vi ju inte ätit och ja vet inte ens var pappa och mamma är haha!
puss


JAG E INTE RÄDD FÖR FÄRG JAG! =)

tjabba =) kom precis hem från skolan, skönt! började klockan 8, så spacklade jag alla mina väggar en andra gång sen va det lunch, vi fick julbord, inte världens godaste när de e i skolan direkt men de fick funka haha! sen var de svenska och vi kollade bara på film och pratade i 20 min sen fick vi gå, skönt!
Och imorgon  blire ännu skönare för då ska vi städa från 9 till senast 11 sen får vi gå ;) och fredag e de fika och lite prat sen e det loooooooooooooov, wiho! haha :)

men iaf idag påvägen hem så fick ja ju användning av engelska haha! kom fram en ulänsk kille på perongen och frågade om ja va målare och så(hade målarbyxorna på) och sen fråga han om ja förstod engelska och om vi kunde prata på engelska, och då frågade han de att om jag som e tjej och är målare, om jag typ målar försiktig för att inte få färg på mig och om ja e rädd för att få färg i håret och så eftersom tjejer oftast e försiktiga och inte vill bli skitiga. Men de kan ja ju säga att ja inte är, för de första färg från kroppen går att tvätta bort,färg i håret går att duscha bort, och de e ju inte som att man får stora fläckar med färg på sig utan man får ju bara som prickar efter tex rollen, Så tjejer som e målare är inga mesar ;) inte dom flesta iaf, finns ju undantag.. ;) haha
puss


kladda på bah! =) (hittade ingen tjej) hahaha


NATTI

idag blev de ju allt som ja lovat i bloggen iaf, sicken tur;) menmen nu ska jag sova så godnatt på er pusspuss!!
<33


NYA NAGLARNA

Mina nya naglar! nu jävlar är de allt julkänsla på dom :) me like! ´
ser bättre ut i verkligheten också =)


SHOPPING =D

Va men mamma på lagerhouse i söndags för att lämna tillbaks min tele ja fick förra julen som aldrig fungerat, lite synd eftersom den va så jävla snygg, kommer ni ihåg den?? den rosa telen med rosa ludd?? får lägga ut en bild sen annars ;) men fick iaf ett tillgodo kort där så ja kunde handla ngt annat istället så kollade runt lite och hittade iaf 2 roliga grejer denhär gången, ja som har mycket kärleksproblem, idiotiska EX osv...


vet ni va de e?? de e en ögonmask.. man lägger den i kylen innan man använder den sen kan man t.ex. bada och då har men den på ögonen och de e bra om man tex har påsar under ögonen efter man tex har gråtit eller kanske festat för hårt, för kylan gör ju så att ja tror de e blodkärlen som drar ihop sig så påsarna försvinner, de e skit bra! =) och på står de ju Lugn, det ordnar sig  =) perfekt! hittade även en stressboll som e format till ett hjärta och på står det, love is like a headache vilket också stämmer och kan nog va skönt att krama om den när man känner sig lite nere men den köpte ja inte.. men nu kommer det bästa!!


hahaha skönaste! =) kan va skit skönt att ha när man e arg på, ett ex, eller ngn över huvudtaget, finns 10 nålar till så de e bara tänka på personen man vill göra illa och sen bara hugga på! så står de ju lite roliga texter som ska föreställa elaka och sådär på, synd att de inte funkade på riktigt bara;) men de får iaf ut agressioner(stavning??) haha!

puss


SKOLAN =)

måste ju redogöra lite för hur de går på målerit i skolan, va ju ett tag sen nu! senast nu har vi hållt på med våtrum och kan inte säga mer än att de har gått BÄST! haha! vi har även gjort 2 saker inom de dekorativa och de e svampning och stänkmåling och de har också gått BÄST!!


Stänkmålning =)


svampmålning =)

och sisst men absolut inte minst, betygen =D
så vad säger ni, vill ni ha ommålat av världens bästa målare?? ;) hahaha


MED JENNIE, JIMMY, ÖRJAN & PATTE =)

Darling I'm home!! haha! inte så speciellt ansträngade dag i skolan idag direkt, vi kollade film på exakt alla lektioner haha!! aa inte på idrotten då utan där dansade vi, eller aa hoppade runt lite ;)
Sen efter skolan drog ja till näckrosen och mötte älskade Jimmy och Jennie! =D vi åkte till sumpan och mötte upp Örjan, sen plockade vi upp patricia med bil så åkte vi tillbaks till sumpan och tog en latte på sleven(seven eleven) bästa latten har dom där skojja inte! love it.
Men sen bestämde vi oss för att dra hem till jennie istället, va för kallt och blött ute, uschusch, blev snöbollskrig och så vid parkeringen så va kall som fan när vi kom in men vi drack te och varm choklad, mums! =)
Sedan va vi där och hade skojj sen fick ja skjuts hem med jimmy och örjan, snälla grabbar dedär ;) aa och nu har ja typ inte gjort ett piss förutom att ja ätit haha!
puss


bild på söta jennie från i fredags =)


SORRY

sry för den usla uppdateringen, e strax tillbaks men bättring igen, mkt saker att göra nu nära jul och mkt saker som händer men ni får står ut, är ju trotts allt min blogg alltså ja som bestämmer ;)
puss

MED JENNIE =)

tjabba! kom precis hem =) sov hemma hos jennie inatt, mötte henne vid 23.30 kanske så mötte vi robin en snabbis och sen drog vi till seven eleven i stan för båda var skit sugna på en latte och sen drog vi hem till henne där vi tittade på baksmällan, skit bra film faktiskt! haha =) Jennie somnade efter halva och ja kollade klart sen somna jag.
Så imorse käkade vi frukost och drack varm oboy, sjukt länge sen man drack det men gott vare, och efter ett tag kom Jimmy, örjan och alexandra men ja va tvungen att dra efter en kort stund för pappa kom och hämta mig så vi kunde åka ner och köpa de nya akvariet till min sköldpadda eftersom lamporna och rampen lamporna sitter på på det gamla har gått sönder så peutor inte har haft lyse på typ 4 dagar, inte bra de, men nu är det fixat!! =)

Och snart ska jag och mamma åka till vllingby och byta min hemtele som aldrig har fungerat sen första dan ja fick den, inte bra de asså... men antingen tar ja en ny eller ngt annat de får vi se :)
puss!

I DID IT AGAIN.... -.-

hejhej, väldigt gles uppdatering, kom hem vid 5 imorse, lyckades åter igen somna på nattbussen så fick ta taxi som gick på 120kr suck -.-
Men sen idag så sov ja jvliggt länge, klockan 18 kom pappa ner och sa till att ja måste gå upp och när ja ser klockan så flyger ja upp som aldrig förr ;p så vad de ju bara att fixa sig och nu sitter ja här.
Vi(jag mamma pappa och ena syrran) ska åka till några kompisar vi känt sen lååångt tillbaks, i sumpan där vi ska fira min födelsedag och en som heter frida hah, man kan ju garanterat säga att de blir i efterskott ja fyller ju i juni och frida tror jag till och med fyller innan haha!

vad gjorde ja igår då?? Jo jag mötte ju jennie i sumpan vid 22, så drog vi fort hem till henne där jennie fixade sig så ja satt och kollade lite idol med hennes mamma och en till, fick även ett litet jobb där att göra, wiho! ;) haha!
Sen så drog jag och jennie till husby och hem till några där vi krökade och hade kul :)
menmen nu ska ja dra, puss!

STRESS

hejhej har inte haft tid idag, kom hem vid halv 9, åt fixade mig och nu ska ja dra till jennie, vi hörs senare eller imorgon och då får ni också se nya naglarna!
pusspuss

KRULLTOTT & BACKSLICK ;)

tjabba! har precis duschat, sköntskön!! men de kommer ja inte tycka imorgon när ja måste platta håret (a) men ändå :)
Ska strax sova faktiskt, imorgon är det ju skola först, måleri då och sen ska ja ju fixa naglar och hår, härligt!!! =) en nagel har ramlat och en har gått sönder lite *snyft* och sen har ju alla växt ut, men nu blire ju nytt och fräsht! härligt det =)
På tal om salongen så va jag ju där idag och drack lite glögg och så ganska trevligt faktiskt och efter de så åt ja mamma och pappa på donken för ingen orkade laga mat, mohaha! (a)
aja dax att borsta gaddarna:) puss <33


hahah jag och patricia i webcam ;) jag hittdade en krullig peruk och nördglasögon och patte färgar håret så hon har bakslick och nördglasögon ;)

båda har fan lika dana glasögon för båda e 3D bara att ja pillat ut plasten/"glaset" från dem, haha märkte ja nu ;)

puss


STÄDA -.-

tjabba, hemma från skolan för en stund sen så ska börja städa dehär jobbiga rummet, suck! vill ha en städare (a) hahaha.
när ja städat så ska ja väll åka ner till syrrans salong och lite så.. ska ju även tbx dit imorgon och fixa naglar och klippa topparna, mysmys =)
men ne nu fan måste ja äta, e skit hungrig
pusspuss

MINGEL OCH FIKA ;)

nu e filmen slut så ska sova vilken sek som helst, men orkar egentligen inte skolan imorgon, vill bara vara ledig nuuuuuuuuuuuu!!! suck!
imorgon efter skolan blire ju iaf hem och röjja undan och sen ska jag ner till Jessicas salong där det är lite mingel men glögg och pepparkakor och sen massa erbjudnande.
alla är välkommna så de e bara komma, adress och allt hittar ni på hemsidan och information om imorgon hittar ni på kategorin erbjudanden. men gå in på salongvariant.se bara klicka där så kommer du till sidan:)
men nu ska ja sussa, nattinatt!

EVERYTHING IS ABOUT MONEY!

hejhej, ligger i sängen och kollar på "i hennes skor" en film som går på 3an nu, kommer ihåg att ja såg den på bio för några år sen, men Jasmine eller Camilla tror jag. Vet bara att ja sett den iaf;p men den e bra så värd att titta på faktiskt :)
annars har ja inte gjort ett piss idag, har inge ork kvar, e trött och skoltrött, behöver verkligen lovet, men gäller att bita ihop den sista tiden nu. men börjar bli stressad också, över en sån meningslös grej som julklappar... har bara köpt en julklapp än så länge men vet va ja ska köpa till folk, dock så ska ja bara köpa till familjen och sen till Julia såklart. Men vännerna hittar ja på något kul istället.
Men de som gör mig mest stressad e bristen på pengar, ska fixa naglarna på fredag så där ryker en hel del pengar och sen vet ja ju att ja kan fixa badrumstaket här hemma och få pengar för de men de gäller att hitta tiden och orken.
ett extrajobb skulle aldrig sitta fel, eller någon som vill ha omgjort, visst fan de påminner mig om att ja måste ringa min faster också, blev mkt nu, men reklamen e slut så ska fortsätta kolla pusspuss


ge mig ett bad med pengar och ett penga regn tack??


DÖENDE -.-

tjatja! kom hem för ett tag sen och är trött som fan, känner mig typ döende, och med en huvudvärk blir ju inte saken bättre.. tänkte iaf sätta på mig mjukisbyxor(har mplarbyxorna på mig nu) sen hämta mitt kaffe, kanske lite flingor sen gosa upp det i sängen och kolla lite tv =)
Känner att lovet som börjar nästan fredag kommer att behövas!!
men ja behöver ändå pengar.. ingen som behöver ommålat någonstan?? ;) haha!
puss

 

KLOCKAN SPRANG IVÄG :o

nu ska ja krypa till sängs och sova lite, klockan gick sjukt fort nu på kvällen, när klockan va 20.00 så tänkte ja att kl 21 ska ja kolla på desperata hemmafruar ;p sen kolla ja på klockan lite senare och då va den 22 :O hur fan gick de till :O iof så flummade jag och patricia galet och tiden går ju fort när man har roligt så ;)
menmen time to sleep! pusspuss


haha man ska vara onormal, de e mkt roligare trust me ;)
unik med ett annat ord ;) hahhaha


PSYKET FÖR BÅDA SNART??

HAHAHHAHA ASG! kan inte sluta garva e typ tårögd av skratt haha!! patricia och ja mår nog kanske inte så bra??:P









HAHAHHAHHA!!


FÖRÄNDRING?!




Fan vad man förändras genom tiden, inte bara utsidan utan även insidan, hela en själv växer. vilket är bra för hur skulle de se ut om man fortfarande sprang runt som en liten fjortis liksom ;)
men ja älskar att titta tillbaks på gamla bilder man får så mkt minnen, fast vissa saker vill man ju iof bara glömma men så kommer de alltid vara.

va tkr ni då, bättre nu än då va?? ;) haha!!


JÄVLA K!

tjabba kom precis hem från stan, efter skolan mötte ja nämligen camilla och patricia så tog vi en fika i stan mysmys =) skrattade, pratade och hade kul.
men nu mår ja illa och har ont i magen, uschusch not fun! men vafan fikan va ju god iaf ;)

och nu har ja damp för mitt "k" på datan strejkar som fan måste bomba knappen!!! kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk (a)
puss

NATTI

Godnatt <3


TIME FOR A BATH!

kom hem från skolan för ett tag sen och har bara kollat tv och tagit de lugnt så nu tänkte jag faktiskt hoppa ner i ett lugnt och avslappnande bad och bara njuta, tänka och vara för mig själv.
hörs sen puss

DATKUNSKAP.. BOOORING

sitter i skolan och har datakunskap, suck hatar det.. så jäkla onödigt så klockorna stannar ju -.-
plus att ja e hungrig som fan så vill bara ha lunch men vi har typ engelska efter dethär dessvärre..

Idag har ja inget planerat, får väll se vad som händer.. längtar tills fredag av 2 anledningar, för det första, helg såklart!! och sen så har ja tid för att fixa naglar och klippa mig på fredag =) måste klippa mina slitna toppar och måste fylla på mina naglar + byta färg till lite mer jul-aktigt. PLUS att jag tappade en nagel i fredags, inte kul!!
sen kom ja på att ja fortfaarande inte skrivit vad jag gjorde i fredags men får väll skriva det någon dag då jag har ork och lust ;pp haha!
puss

NATTI

nu ska lilla jag sussa om ja nu kan, godnatt så hörs vi väll imorgon..
tack K och R <33


HEMMA!

så har kommit hem från kista nu =) jag jennie och sebbe gick runt i butiker och sen åt vi, jennie lika speedad som alltid haha!! och det är aldrig fel att skratta åt hennes klumpigheter ;) ;)
men nu ska jag iaf strax borsta gaddarna och sånt och sen sussa e ganska så jätte trött faktiskt.
Och själv köpte ja bara en hårinpackning i kista fast ja skulle kika lite på julklappar men hade ingen ork för att leta till andra (a)
puss

KISTA

tjabba! har fortfarande inte åkt till kista, väntar på segis jennie ;) men ska ta bussen som går härifrån 16.43 också ska ja sen möta jennie och sebbe i kista, där vi ska kolla julklappar och sen lär vi nog äta middag där också =)
vi får väll se om ja hittar något, är ju lättare att köpa till sig själv (a) haha! men att hitta saker till andra e så svårt! ja ska nog förvisseligen bara köpa till familjen och till Julia i år, vi  andra tjejer tänkte ta en dag tsm där vi gör ngt kul istället =)


skönt med laptop så man kan ligga i sängen och lata sig ;)


GODMORGON!

godmorgon!! vaknade för en liten stund sen av att mamma kom ner med kaffe på sängen, lyx va?? tihi =D

så nu sitter ja och väntar på sms från jennie så att ja kan fixa mig och vi sen kan dra till stan =) men vi hörs lite senare, har fortfarande inte rest mig från sängen(a)
puss

SORRY!

sorry att ja inte uppdaterat idag men har varken haft ork eller lust -.-
Kom precis hem, har varit med jennie lite nu på kvällen, mysmys =) så å vägen hem träffade ja först ellinor, en tjej som ja gick tillsamans med i mellanstadiet och sen på tåget sitter adam, usch måste verkligen träffa honom snart, va sjukt länge sen och saknar verkligen min adam<3 min bästa killkompis som alltid finns där även om/när ja e dum i huvudet ;pp

menmen imorgon ska ja till stan med jennie och leta julklappar och går det bra för jennie så hänger sebbe också på så det kan nog bli en ganska nice dag, men vi håller tummarna för att de inte ska regna!!!! =)
aja have to sleep om jag ska orka;p
pusspuss

LOVE


HOME!!

tjena bitches! kom precis hem, pappa kom och hämta oss härligthärligt!! =) hade iaf grym kul ikväll, även om ja hade förväntat mig mycket mer folk menmen vad ska man göra liksom ;)
just nu sitter ja och äter macka och snart ska ja sova, så ni för höra mer om de ja va på ikväll och se bilder och sånt imorgon istället!
pusspuss

MIN KVÄLL KOMMER ÄGA ER!

wiho nu åker vi, får sjukt av pappa! =D byebye hörs imorgon , vilken tid kan ja inte säga däremot HAHA!!

och åter igen till anonym?? ja har nog inte tagit de fel för ja har inte tagit det som att det är illa menat menmen, precis ja ska gå och köpa smör de e exakt de ja ska göra?? -.- noot bye!!




kameran e såklart med ;)


ÄNTLIGEN 4e!!!!

godmorgon haha, eller god eftermiddag?? ;) har precis tagit en 20 minutare i solariet, underbart!! =)
så nu ska ja städa lite, vänta på kaffet, bada och fixa mig, längtar längtar!! =)

och åter igen till den otroligt fega anonyma människan eller varelsen de kan man ju inte veta :) du säger "ja har mina källor" men då kan ja ju säga att du borde kolla upp dina källor för dom är gaaaanska så fel haha! to bad =)

aja hörs senare pusspuss

SEXY MAMA ;)

Klockan är över tolv så idag är det fredag den 4e vilket betyder jordens bästa dag!!!! =D ska alldeles strax gå och sova så att ja inte kommer upp alldeles för sent imorgon och får stressa ändå haha ;pp
tänkte faktiskt bara lägga upp en bild som ja lovade förut på vad jag fick av mitt ex Tobias i förregår ;pp
Han va ju på erotikmässan så hitta han någon som va typiskt mig tkt han! hahahahhaa!!

 


hahahaha skojjs va?? dom e ju rosa så klart dom tillhör mig ;)


aja time to sleep pusspuss!
(har fortfarande inte städat klart rummet för ja somnade (a) )


JIPPIE!

har precis beställt mina rosa målabyxor!! =D lär komma någon gång nästa vecka, jippie!!! =D


STÄD TIME!!

tjabba kom hem för ngn timme sen, slutade strax innan ett men åkte till stan och köpte en piercing till mig och en julklapp till äldsta syrran sen åkte ja hem, upptäckte att skolkatalogen kommit så kolla i den lite, sen åt ja och nu har ja suttit lite vid datorn så är nog bäst att ja börjar städa nu så ja blir klar ngn gång också är ju en hel del att städa somsagt, men vid 6 ska ja möta julia också och låna en kyvert väska av henne, ni vet en såndär liten? så ska ja ha den imorgon då =)
och tog föresten ut min ledighet imorgon då så ja först kan sova ut, sen sola, bada fixa mig, äta osv i lugn och ro så ja slippet alla jävla stress!!
aja hörs lite senare pusspuss!!


gammal bild på mig =)


FUCK!!

fanfanfanfan!! har försovit mig, första gången på veckan nu men ja ville ju vara där och se pjäsen idag ju!! suck -.-
har iaf stressat som fan och om 20 min går min buss så ska bara borsta tänderna innan.
sen idag efter skolan så ska jag raka vägen hem och städa mitt rum vilket är jäkligt viktigt! för det ser ut som fan här och kan knappt bo i mitt egna rum, inte nice inte.
sen imorgon så kanske vi får vara lediga från skolan och får vi inte det så kommer ja ta ut min ledighet från gymnasiemässan då så jag kan sova ut och sen ta de lugnt helt utan stress på fredag=)'
menmen dax att borsta täderna pusspuss!

SVAR PÅ KOMMENTARER =)

tjabba:) hemma samma tid som igår, inte bra för min sömn dehär alltså ;p men så e de när man har vänner som bor en bit bort, man vill ju inte åka hem skit tidigt direkt så då stannar man hellre lite sent :) ja började ju åka hem vd 9 och kom hem för en liten stund sen, har precis ätit middag, mums! var ju tvungen att få i mig något, annars har ja inprincip bara ätit mandariner idag..
nu ska jag iaf sova, de e skönt att vi har sovmornar till halv 10 domhär dagarna iaf!

Och sen lite svar på kommentarer bara:
först till anonym(fint namn (; ) så kan ja ju säga att nej det är ingen fest med 18-årsgräns som ja ska bli infixad på den 4e, va fick du de ifrån??? not true iaf =)

och sen till Jonna:
ja vet att jag är elak som håller de hemligt men för mig är de ju kul ;) ni verkar ju nästan lika förväntansfulla som mig bara för ni vill veta tihi =)
och åka lastbil är kul! =D sen har ja verkligen inte ny kille, nonono! förhållanden och känslor har ja lagt på hyllan för ett tag nu, ja har helt stängt av mina känslor bara vill inte ta tag i det, knuten är för hårt knuten för att ja ska orka knyta upp den om du förstår, men sen e de klart kommer de ngn som tar mig med storm så kanske ja vågar igen men blir nog inte än på ett tag dessvärre, it hurts to much! och vet inte vem du tänkte på om du ens tänkte på någon när du fråga de, du kanske mena tobbe som ja va med?? och det är iaf ett ex som ja va tsm med för ganska exakt ett år sen, och nu är vi vänner =)

aja godnatt puss!!

TOBIAS-DAG ;P

tjabba! inge bloggning idag inte ;p kom precis hem faktiskt, en lång dag alltså!
Först skola sen direkt efter skolan så kom tobbe och hämta mig i lastbilen så åkte ja med honom på jobbet, sen bytte vi till hans bil, åkte hem till honom, beställde mat, kollade film och pratade =) skit trevlig dag faktiskt, men e trött som fan nu så ska skutta i säng, tänkte bara visa att jag lever ;)

och imorgon blire nog lika dålig uppdatering faktiskt, kanske blir lite bättre iof för ja kommer nog hem tidigare än vad jag gjorde idag ;p ska ju vara med victor imorgon så åker dit direkt efter skolan då.
Och sen när ja kommer hem så ska ni få se en bild på en sak jag fick av tobias idag, hahaha kul kille ;) you gonna die! =)


Gäller att ha mycket inbokat nu så tiden till fredag(den 4e) går fort ;) mohahaha, älskar att ni är så nyfikna men snart får ni nog veta! Jobbigt att inte veta va? mohaha! e skadeglad! =D
aja godnatt puss!

RSS 2.0