NATT

sådär ska sova nu =) godnatt puss!!!!


TRÖTTER!

sitter här och sjunger men blir störd hela tiden för jag gäspar!! e så trött! och har galet ont i ryggen, så tror nog att jag ska gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna, låter inte det som en plan? =)
Och sen kanske lägga mig i sängen och titta lite tv och sova? låter riktigt bra tror jag (a)
men iof så blir inte alltid mina planer som jag tänkt mig menmen vi får väll se haha!!


Jag just nu..


HEMMA FRÅN STAN =)

tjabba:)
Kom precis hem nu, vi drog till stan och först gick jag victor och markus runt lite och kolla i butiker, dom provade kläder och lite så, sedan mötte vi upp tim och gurra, så drog vi på mc donalds och käkade middag, efter det så skulle dom egentligen fortsätta leta efter en present till nisse som fyller år på söndag, men alla affärer hade stängt då, haha lyckat ;)

Jag fick iaf med mig 3 saker, en lip plumber, alltså som ett läppglans som förstorar läpparna lite, skit snyggt till fest! =) och sedan ett paket plåster(man får ofta skavsår om man byter skor 24 (; ) och sedan ett läppsyl, ni vet försvarets hudsalva typ heter de från appoteket, det är skit bra och de som e ännu bättre e ju att dom gjort den så de finns i rosa kamoflage ;) så det blev det ;)
men nu e det ju idol så ska upp och göra kaffe nu i reklamen =)
pusspuss


UUUUUT!!

sådär, huvudvären har släppt helt och jag ska nu åka och möta ngr vänner, känner att jag behöver komma UT!  kommer börja klättra på väggarna snart! men vi hörs när jag e hemma igen! puss!!


AJAJ!

godmorgon alla pigga och glada ;pp
Jag vakna typ nyss igen, jag gick nämligen upp vid halv 9 då klockan ringde men hade sån jävla huvudvärk så jag tog en tablett, åt frukost, drack vatten och sen kaffe och sen började jag fixa mig i hopp att det skulle försvinna så när de va en halvtimme kvar till bussen så la jag mig ner med massage kudden och började massera nacken eftersom jag kände att det var därifrån huvudvärken kom, men inte fan gick den över, och efter ett tag så somnade jag, och vaknade igen 45 min efter bussen skulle gått och hade fortarende lika bulltande huvud, så de va bara somna om och nyss har jag tagit en till huvudvärks tablett och druckigt mera vatten så måste den fan gå över!!
Tur att de kom idag iof då vi bara hade en lektion, så ja inte hade missat måleri också!
aja puss!

GONATT!! =D

godnatt alla små älsklingar, har precis kommit ut från duschen och ska gå och sussa nu =)
Imorgon börjar jag somsagt 11:50 och slutar 13:20 eller ngt  sånt senast så det är nice! skönt att äntligen få en riktig sovmorgon! =)
Så ska väll upp vid halv 9, skönt! till skillnad från 5 liksom haha!
men puss på er!


Bild från ngn dag sen =)


DROGAR..

Alla vet väll vad de e för tid nu?? Jo idol time! =D sitter ni där bänkade framför tv:n, iof e det ju uttagningarna som är roligast men sen fastnar man lite i det (a) =)
Jag känner iaf hur jag sitter och klunkar i mig kaffet, mm kaffe e verkligen min drog!!!!!!! så jävla gott och härligt! =) hur kan man inte gilla kaffe liksom??

Måste bara säga en till sak nu medans det är reklam i idol.. FAN vad kallt det är ute!!! kände det först påväg till skolan men sen framförallt när vi hade idrott utomhus, hela öronen typ frös, nästan så det klirrade om dom när man knäppte lite på dom hahah, ne men ni förstår, vinterna kanske är pågång, känns ju som riktig vintervärme, men usch vill inte ha vintern! vi får ju ändå bara slask och blä här i stockolm nu för tiden, var bättre när det åtminstonde blev snö! ;pp
aja nu börjar idol, puss!!


ZOOMBIE NR 1!

Tjabba! hemma nu!
Och dedär ja va nervös för gick jätta bra och så, tack camilla =)
Nu ska jag se till att få i mig något i min mage som bara pratar och sen får jag se vad som händer, vill träna men e så jävla trött och slut idag så det finns ju inte. men skönt imorgon då jag har sovmorgon till 11:50! =)
sen efter skolan kanske jag ska till stan men får se hur det blir med det =)
nu ska jag iaf upp och rota i kyl och frys!! =)
fan va ont i ryggen jag har föresnte, menmen ;)
puss

NERVÖS!!

Godmorgon världen!!! sitter här och dricker en kopp nybrygt kaffe, alltid lika gott!=) ska även försöka få i mig något att äta, men blir nog bara någon frukt eller så, känner mig ganska nervös inför en sak idag, men vill inte berätta vad tyvär, men hur de gick kan ja ju alltid säga sen..
Jag ska dra till min buss om ca 10 min så blir väl samtidigt som ja druckigt upp kaffet antar jag :)
Dagen i skolan är dag är ganska jobbig att ta sig igen om just för att det är lektion efter lektion efter lektion hela dagen och det är bara en kort lunch så blir lite stress menmen de e bara att bita ihop och göra det bästa av saken =D
aja ska läsa lite bloggar nu, packa ner idrottskläderna måste jag ju också göra kom jag på! =)
pussar!!


lite flum-time släpper alltid lite på nervositet ;)


GODNATT!

GODNATT! =)


GAME OVER, YOU LOST!



Sorry T.. dåligt spelat, kanske skulle tänkte lite innan??
bara du som förlorar på det.
Trodde verkligen vi kunde va vänner, men vänner är inte svartsjuka, vänner klagar inte och klankar ner på en, vänner får en inte att må dåligt, vänner ställer upp och aa massa mer... vänner smsar inte och säger upp en vänskap helt random.
Allt va ett spel, I get it, but still you lost =)




UNDERBAR!


SKOLFOTOT!


Kolla vårat skolfoto! =D visst blev vi bra!!! =D

skämtosido haha!! här är vårat "riktiga" tog det från fotografens data, alltså fotade på skärmen så man ser knappt folket men ni ser ju på ett ungefär så får ni ett bättre kort sen när de riktiga kommit =)

Tog även en bild på camilla när hon skulle ta sitt poträtt foto och bilden blev skitball! =)
ser ut som hon sitter i en riktig fotostudie, och kvaliten på bilden blev ju fett fin =)




och en bild på mig från imorse =)


EGEN-TID!

tjabba! kom precis hem nu =) men tänkte faktiskt bara säga att jag lever och nu tror jag att jag ska avta en stund, behöver tid för mig själv, med mig själv och bara tänka på mig själv, men vi hörs senare idag!
puss!

DANSANDE GRISAR!

tjabba!! sitter i skolan nu och har datakunskap, vi håller på att lära oss om powerPoint, skit tråkigt men ändå kul haha! vi gör grisar som gör piruetter hahahaha!!
menmen ska väll inte sitta här och skriva egentligen så vi hörs när jag är hemma haha!
Puss!

SKOLFOTO :o

godmorgon världen ;)
Har varit vaken sen halv 6 men gick upp klockan 6 så har alltså fått 4 timmars sömn inatt iaf, *jippie* -.- eller något ;p
Nu är jag strax klar, ska bara fixa håret så =)
Idag är det skolfoto i skolan, uschusch inte kul alltså, hatar det! man blir alltid missnöjd! men håll tummarna idag då! =)
pussar!


HEMMA NU :o

hejhej kom precis hem nu.. sjukt sent jag vet, och jag som sa till mig själv att ja skulle komma hem i tid så jag skulle komma i säng i tid men inte fan blev det så iaf... Nu ska jag värma på pizza och sedan äta middag, duscha, borsta tänderna och så innan jag sedan äntligen ska få sova!!!!
Men vi hörs imorgon puss!!

ÄNDRADE PLANER!

Lara ha inte kommit än så vi struntar i stan idag men ska åka hem till Victor nu så får vi se när jag kommer hem sen men någon gång ikväll iaf :)
puss!

VIDEOBLOGG!



(skulle egentligen lagt upp den för en timme sen men youtube segade ganska rejält :P)


MÄTT SOM EN PLÄTT!!

Ägnade tiden åt att laga mat och äta lite och fyfan vad mätt jag blev!!! men de e ju bra de så man slipper gå runt hungrig, right? ;)
Jag ska strax åka till victor där vi ska vänta på att Lara kommer med busskortet och sen ska vi nog in till stan tror jag, eller så får det blir någon annan dag men de märker vi..
Och ikväll så kommer lite bilder från igår =) vi hade så jävla kul alltså! glömmer det aldrig :)


*SUCK*

sådär då var man klar och allt e framskjutet! *suck*... Lara har lånat victors busskort så han kommer ingen vart och lara är inte hemma än han är i tälje, var nu det ligger? Anyway så ska han åka därifrån snart och vem vet hur lång tid det tar? sucksuck! :P


DANSAR, HMM NOT!

godmorgon! nu är jag uppe och dansar!! och kanske inte dansar direkt(a)
Men jag gick upp vid 11 för vid 14 så ska jag möta upp victor i stan så ska vi ju gå runt där lite och sen får vi se vart vi går och vad som händer =)
men nu måste jag börja fixa mig
puss!!

BRÄNNHÅL...

godnatt! =)
Det blev jag erik och patricia här ikväll =) och precis när patricia gick så kom camilla så de va ju lite typiskt men vi hade iaf sjukt kul och det måste göras om! =D
Vi rökte ju vattenpipa och dock ramlade kolen och det blev brännmärken i en av stolarna sitsen alltså, jag har verkligen riktig otur alltså... som att ngn är efter mig =/ menmen pratade med mamma och sa att jag givetvis skulle klä om stolen och som "straff" får jag klä om alla fyra stolar haha ;) men eftersom jag fick MVG i syslöjd när jag hade det så e de inge större problem haha ;)
aja godnatt puss!!


DÅLIGT!

inte så super duper bra uppdatering idag jag vet =( fy skäms! men det har sina anledningar, är inte uppe på toppen idag, men vi hörs senare okej?? don't blame me! ;P


fuck you bitches =D


FRAMSKJUTNING OCH ÄNDRINGAR!

Har blivit lite ändring i vissa planer ;) den lilla paybacken som jag och camilla bestämde oss för att lägga ut, blir uppskjuten till antingen idag kväll eller imorgon på morgonen typ =) men ni måste komma ihåg att ni måste ta det med en nypa salt och sen ironin i det hela!! =)

Och sen ändrade planer då, jag tänkte ju dra på fest men ja har ångrat mig istället ska vi vara ngr kompisar här hemma hos mig och ha det chill, en liten myskväll med nära vänner och så, så det blir nice!
men nu måste ja hoppa in i duschen! puss!!

GODMORGON! =D

godmorgon! =D har varit vaken sen klockan 12 då camilla kom och väckte mig med kaffe på sängen, så gulligt =)
Så nu sitter jag och hör runt med lite folk om vad som händer ikväll, har fått erbjudande om en fest men vet inte om jag vill dra dit(a) så ska höra med några andra först =)

Men nu på dan har ja ingen aning om vad jag ska göra, det skulle vara en perfekt dag att åka till jakobsberg och dela ut mina CV men nu är ju mina CV:n inte utskrivna och våran skrivare är pajj -.- lyckat va??
Sen funderar ja på att kanske dra till jakan och göra naglar på ett ställe där, det kostar bara 300kr om man gör det hos en elev och det är sjukt bra pris men vill ju inte åka själv haha! men vi får se vad som händer ;p kanske bara e hemma på dan och fixar mig, städar, tvättar och lite sånt =)
puss!


Jag igår innan badet ;p


NATTI!

Våran payback får komma imorgon istället, tar sån tid att ladda upp nämligen ;)
Men de e bara för er läsare att kliva upp i tid så får ni se vad som väntar er, ni kommer inte bli missnöjda iaf ;)
Nu ska vi sussa godnatt, pussar!!!


Godnatt, önskar de crazy bitches ;)


PAYBACK!!!

Sitter fortfarande hemma bara jag och camilla.. vi fixade oss och allt och sen när några skulle komma hit så ville dom inte längre och aa massa annat, men nu har vi ägnat tiden åt att koka ihop en liten sak så alla ska få en liten payback ;) litet straff kan man ju säga haha! eller bara ett sätt att få dom förstå ;)
Så häng kvar så kommer snart våran lilla överraskning =)
puss

JAG OCH CAMILLA I ETT NÖTSKAL -.-

Efter jag badat så började jag och camilla att tappa upp ett bad till henne, och sen gick vi in till datorn och kände hur magarna började prata så allt annars försvinner ur våra tanka och vi drar upp och börjar laga mat, (kycklingsallad) och tänker inte på ngt annat än att äta typ haha!
Sen säger camilla: vafan är de som låter?!
Och då slår det våra tankar: BADVATTNET!!! hahahaha!!
Så vi springer ner och ser hur badkaret står där överfullt och de rinner ur vatten ur det ner på de blöta golvet, HAHAHA!!!
Vi bryter ut i ett gapskratt och stänger av vattnet, torkar golvet och fortsätter skratta haha!
Äckta hon och jag i ett nötskal alltså, så jävla smarta! HAHAHA!!


KLOCKRENT!!! haha!!


BAD!

tjabba! camilla har precis hoppat in i solariet och här sitter jag =) Jag ska gå och tappa upp badvatten nu faktiskt, ska bli sååå skönt med ett bad! lär nog göra lite hårinpackning och så också och lyxa till det lite, think I need it =)
Sen ikväll så får vi ju somsagt se hur det blir, har inte hittat något som låter tillräckligt kul, men kommer väll säkert ngn fråga snart om ja ska hänka på ngn stans =)
Annars får man själv stå för fixandet ;)
aja time for bath! =)
puss


Bild från förre fredan, snygga lilla jag ;)


090925

hejhej :)
Kom precis hem från skola, sov hela tågresan hem och fyfan vad skönt de var! =)
Jag gick inte upp i tid idag men när ja väll gick upp så stressade jag som fan och sen visade det sig att pappa skulle skjutsa mamma till stationen för hon skulle på någon konferans så då fick jag skjuts så jag kom i tid! =D så jävla bra! =)
Så i skolan forstatte vi med det dekorativa och nu hoppas jag på ett bra betyg! ska bara lasera listerna innan ja kanbli bedömd!
Betyget jag fick på rummet innan vi började med det dekorativa var VG =)

Nu väntar jag iaf på att camilla ska komma, hon ville sola och lite så, så tänkte när hon solar så kan jag ta mig ett härligt avkopplande bad och sedan börjar vi fixa oss och sen hitta på ngt, de låter ju bra eller hur? =)
puss!!

GODNATT OCH TILL V!

Ska sova nu så godnatt!!

Sorry "V" om du tog åt dig eller blev sårad, du ville att jag skulle berätta och jag sa det för ditt eget bästa, jag tyckte du borde veta precis som du själv tyckte. Men jag vill bara att du ska veta att jag inte tror på det den personen sa! skulle aldrig tro något som om dig! du får en bamsekram på söndag! =)

puss!

NY KATEGORI! ENKLARE FÖR ER!

Tjabba! närmsta 30 minuterna har jag ägnat åt att fixa en ny kategori här på bloggen, jag och ni också säkert har märkt att de kommit in mer och mer låtar i bloggen på senaste, så därför har jag ordnat en kategori som heter musik (se bild) och där i har jag nu lagt ALLA inlägg som innehåller någon musik över huvudtagetn, så alla musiklänkar och youtube klipp och sånt ligger där nu, och så ska de fortsätta göra från och med nu, så enjoy, I made it a bit easier(stavning?) for you and for me ;)



Men på tal om musik så e det ju faktiskt idol på tvn nu, puss!!!


MUSIK!

Är ganska tom på ord idag faktistk, det strömmar inte ur mig så jag måste hejda det direkt, istället måste jag mer eller mindre tränga fram saker ur hjärnan, men man har väll sånna dagar också.
Sitter iaf och lyssna på musik, ovanligt va?? haha! eller inte, fyfan vad musik är underbart! klingar så härligt i öronen, ett liv utan musik är fan inget liv ;pp

puss<3


MÅLERI!

Lite bilder från målerit i skolan då =)
Fan vad jag älskar mig linje har verkligen valt rätt!
Har hittat rätt här i livet, bara älskar det!! =D
Nånting i mitt liv som ja valt  rätt iaf haha!!


Haha ovanligt att jag blandade till en rosa färg att måla streck med va? ;)


Min dekorativa vägg =) hoppas på bra betyg nu! bara lite påbättringar som ska göras imorgon =)

(dom blåa ser lika dana ut men dom är inte det! kolla på bilderna nedanför)

ena


andra


HEMMA!

tjabba! hemma från skolan nu =)
Gick as bra faktiskt och skoldan va jävligt skön och slapp även fast man gjorde mycket! =)
Jag skriver lite senare och lägger in bilder och sånt puss!

SKOLAN I TID! =D

hejhej! sorry han inte uppdatera imorsen! men jag kom upp i tid och jag var i skolan i tid! wiho!!
Så nu håller jag på att måla för fullt, skulle bara hämta en logga på datan så tänkte att då kan jag lika gärna skriva så ni vet att jg lever ;)
hörs sen puss!!

NATTI!!

Godnatt från en osminkad Jennifer! =D


HEMLIGT SOVBESÖK ;)

hejhej, har precis klivit ur från duschen, man känner sig alltid lika fräsh!!!!! =) så skön känsla!
Nu väntar jag på en person som faktiskt ska komma hit och sova, jag behöver ju hjälp upp på morgonen eftersom ja verklígen inte kunnat vakna domhär dagarna så nu får vi se om jag lyckas bättre kanske! =D
Vem det är säger jag inte, det får ni gissa er till, men kan säga att det inte är camilla för er som tror det ;p
puss!


från imorse =)


IDOL TIME!!!



Kl är 20:00 puss!


SJUKT COOLT!!

En liten cool sak som kom fram i helgen måste jag ju givetsvis berätta om!! Vi var ju somsagt lite folk här, delvis var det min vänn Jimmy, och sen kom några av patricias vänner, var av en där också hette jimmy! Aha vad e det coola med det tänker väll ni nu.. Jo nämlige att båda heter jimmy och BÅDAS person nummer är 92-02-11 fatta coolt! värsta stjnrbröder ju! eller e det inte så det heter, ni vet filmen stjärnsystrar, där är dom ju 3 tjejer som heter jennifer och är födda samma datum =)

Tycker iaf det var fett coolt! =D



Jimmy 92.02.11 och Jimmy 92.02.11
Sjukt jäkla ballt! =D


BULA!! =(

Juste måste ju berätta en sak!!
Jag har ju mer eller mindre haft otursvecka förra veckan och denhär veckan hitills, jag har t.ex. helt plötsligt bara tappat de jag haft i händerna, gått in i saker, missat bussar, försovit mig osv..
Så igår stod jag och Ellen och kollade bussar vid en data i skolan så tappade jag det jag höll i händerna så sen när jag skulle böja mig ner och plocka upp det så höll jag nästan på att slå i huvet i bänken som datan står på men jag klarade mig precis, TUR tänkte jag!
Så kommer jag hem och ska ta fram träningskläder, tror ni inte jag öppnar garderobsdörren rätt i huvet på mig själv så hårt att jag får en bula och blir jätte öm?? Jo såklart!! känns verkligen lovande dethär -.-
Kanske kommer vara såhär hela månaden ut, vem vet haha!!


MUSIK OCH TRÅK



Lyssnar musik och har ganska tråk faktiskt, precis slängt in massa byxor och shit i tvättmaskinen, skulle egentligen behöva tvätta en massa mer men mamma håller på att tvätta nu så vi får ju se om jag kan slänga in mer kläder tsm med deras skulle va skönt, en jävla massa handdukar märkte jag att jag hade i tvättkorgen också ;pp

Den här dan känns ganska meningslös, trodde ju att det skulle finnas något skojjsigt träningspass man kunde gå på men icke sa nicke....
Sen funderade ja ju på att dra ut på en spring tur men då va det typ stormväder, nu har det iof lagt sig men nu e jag så seg plus att vi ska äta snart så blir nog inge träning idag, menmen =)

Imorgon ska jag vara med Jennie och sen kanske jag tränar imorgon kväll istället, beror lite på hur länge vi e med varandra och vad vi gör somsagt =)

puss


KÄNN ER SUKTADE!

sitter här och äter supergof fruktsallad(vindruvor, physalis och kiwi =D)
Så känn er suktade fuckers!! mohaha! ;)




Funderar även på att dra ut och springa kanske =) men får se ;)
puss


SÖMNTUTA!

hejhej, kom inte upp imorse heller, pappa som väkte mig men kom dock bara 30 min sent så de va inte hela världen och jag hann ju lika långt som dom som kom i tid gjorde så =)
Så vi hade först måleri och sen svenska, svenskan blev ganska jobbig eftersom alla var sjukt sega och så så vi fick gå lite tidigare, skönt!! =) vi har ju fått en ny svenska lärare nu, och hon känns som en riktigt bra lärare! så det känns nice att äntligen ha någon normal, haha!!

Jag hade ju tänkt att träna idag igen men de fanns ju inget roligt att träna :S så får se hur jag gör, kanske drar på ett pass vid typ 7 menmen vi får se =)
Nu ska ja iaf sitta vid datan lite, kolla bloggar och sånt och sen tvätta.
hörs puss!!


bild från typ förregår =)


TRÄNING+NATT ;pp

Kommer inte i säng i tid idag heller märker jag och imorgon ska ja fan upp 5 -.- och då måååååste jag komma upp också eftersom jag precis duschat och jag tänkte platta håret och sånt imorgon så då måste jag verkligen ha hela tiden på mig och inte sova typ 1 timme för länge ;pp
Innan jag går och lägger mig så tänkte jag faktiskt gå upp och kolla vad det finns för passa på friskis och svettis imorgon, skulle fan inte banga på att träna då igen asså om det blir något kul =) har verkligen fått in dehär med träningen känns det som! kanske beror på att ja inte går på gym utan gör pass istället där alla göra lika dant, gym blir mest att man drar dit första gångerna och sen lägger man bara av haha! de som e jobbigt med gym också är att det känns som alla tittar på en, även fast dom kanske inte gör det, och sen att maskinerna kan vara upptagna så man får stå och vänta eller så står någon och väntar på en själv och då blir man skit stressad ;p
Menmen vi får se hur jag gör imorgon somsagt=)
Nu ska jag iaf skutta i säng!
puss!!!


Bild från någon dag sen =)


IDOL!

hejhej, kom hem från träningen för typ 40 min sen , började med att äta och sen fortstta kika idol, duschade inte emellan(a)
så nu ska jag upp, fortsätta kolla på idol och dricka te innan jag sedan ska in i duschen, men vi höres efter =)
puss!!


innan träningen, haha!!


SHOPPING!

Blev 2 st tröjor, en t-shirt och en stickad, som man kan ha både som tunika och tröja, urmysig va den! =)




nice va?? me like! :)


TANDIS=)

hejhej! är äntligen hemma nu! blev en lång dag och den är långt ifrån slut..
Efter skolan drog jag ju somdagt direkt till tandläkarn, det gick super bra och ja hade fina tänder som alltid ;)
Jag ska kolla på lite tandsmycken nu också och sen ska jag ringa dit och säga vilken jag vill ha och bestämma tid för det! vet redan att jag vill ha en silvrigt hjärta men storleken har ja inte bestämt än ;p

När jag va klar hos tandläkarn så va de pappas tur så jag tog en lite snabb shoppingrunda medans han fick sina tänder kollade ;pp Fick med mig 2 saker, visar i nästa inlägg =)
Sedan köpte jag en cofeé cooler på 7 elev och satte mig på en bänk och väntade, och folk kollade väldigt mycket när ja drack men tror nog att dom trodde att det var kaffe jag drack med sugrör haha, menmen jag vet ju själv va ja dricker så orka bry sig ;)

När pappa var klar så drog vi och hämtade mamma och sen åkte vi och handlade lite. och strax så ska jag och mamma åka och träna, när ja kommer hem så är det ju Idol men tror jag måste skippa början på det, med tanke på att jag kommer hem vid 20:10 ca och jag måste duscha och vill inte göra det efter idol för de känns som jag aldrig kommer komma i säng då ;p
Långt inlägg blev det nu menmen, puss!!


DET HÅLLER INTE!

vaknade lite sent idag, suck.. dehr går verkligen inte!! berättar mer sen när jag kommer hem.. men måste också säga nu att jag ska till tandläkarn efter skolan så vi hörs när jag är hemma från det :)
puss!


NATT!

Godnatt!! hörs imorgon!!


FY SATAN!! :o:o

Sitter här helt i chock typ!! lyssna på killen!! lyssna på när han sjunger! han e s liten men så sjukt jävla bra! har tappat orden helt!!!! ni mååste bara lyssna, shit!!


BABBEL (A)

tjabba, har lugnat mig nu haha, sry för fula ord och sånt i tidigare inlägg men vafan ni måste ju förstå själva att man blir lack, förra året blev ju våran båt stulen också, man bah: Jah!!! så är aningen lack ;pp

Nu har jag iaf inte gjort så mycket, jag städade ju hela badrummet som jag sa tt jag skulle göra, alltså skurade badkaret, handfatet och toaletten och golven, putsa spegeln och så också, så nu är det super rent och fint där inne!
Passade ju bra nu när mamma kom hem för hon har vart och ridit i helgen och jag vet att hon vill ta sig ett bad nu på kvällen när hon e hemma och hon blev skit glad så ;)

Jag satt ju här jätte förväntansfull inför idol, men när jag skulle starta tv:n vid 8 så slog ju tanken mig att de bara e måndag så de e ju fan inge idol idag.. och nu kom jag på att ja inte tvättat än heller!! :O haha får leta fram ngn tröja ur garderoben som jag kan ha tror jag nog, typ alla mina kläder ligger överfyllda i tvätt korgen eller i träningsstolen sucksuck...
måste duscha också, aja dax att börja nu puss!!
flumigt inlägget blev btw men skit i de hah ;)


JÄVLA HORUNGAR!!

Shit asså e grymt jäkla arg nu!! vi har ingen bil för några jävla skit ungar har vällt våran bil utanför pappas jobb idag, jävla skit ungar!!
Snacka om no-lifer utan pengar som måste förstöra andras vardag och andras grejer för dom inte har några egan fucking pengar!! Jävla fittor! ååååhhh!!!!! hoppas karman tar er och ni blir överkörd av ett tåg eller något, leva förtjänar ni fan inte, shit asså jag kokar!!!!
Död åt er garanterat, och jag kan faktiskt chansa på att det inte är svenskar i och med att det är i hallonbergen!
och nej det är inga fördommar bara fakta!!!!!!!!
:@

KÄNNS SOM MIN OTURSDAG -.-

hejhej, är hemma från skolan idag, skoldan gick väll relativt bra förutom att jag tror jag har lite otursdag idag (a) orkar inte skirva vrf med de e typ småsaker som gått fel hela dan haha!
Dagen började ju bra med att ja kom upp i tid var vid bussen i tid och massa men sen va tåget sent och sen bussen i huddinge va sen eftersom dom håller på att bygga om där så fick den åka en omväg och när den kommer ut på huddingevägen så e det givetvis köer där också, så kmr ca 5 min sent till lektionen och då fick vi inte komma in förens ca 40 min senare, så vi sitteri cafét i ca 40 min och sen går vi upp till lektionen igen och då visar det sig att datasalen blivit dubbelbokad så vi kunde inte ha resten av lektionen.. great!! -.- blev ju bara till att vänta en timme till sen en lektion sen lunch och lektion och lektion haha ;p
Sedan va de äntligen dax för hemgång ocu nu är jag här hemma =)
Ska städa badrummet nu tror jag och så ska jag vänta på att pappa ska komma hem och ha handlat så jag kan tvätta! för det behövs verkligen men tvätt och sköljmedel är slut -.-
puss


NY VECKA NYA TAG! LET'S GO!

godmorgon sötisar! =)
Nu är jag alldeles strax klar, bara tandborstning som återstår innan jag ska kila iväg till bussen ,och som jag sa igår, ny vecka nya tag;) och de stämmer ju för jag försvo mig inte ;) hihi!
puss!!
Btw, jag har fått tbx denhär jävla hostan igen!!! =(


PLANERA...

 Duschat
 Drukigt kvällste
 Tvättat bort sminket
 Tagit på mig pyjamasen



Då återstår bara att borsta tänderna men det gör jag strax (a) måste ju kolla bussar och lite så tills imorgon först..
Btw måste bara suckte er lite med vad jag åt till middag!!! =D jag och pappa åt hembakad pizza! så jävla gott!! spec när pappa göra det! wie! mohaha!!
Aja nu ska ja upp och dricka lite och sen ska jag nog kolla sl, borsta tänderna och sova, men vi hörs imorgon!
ny vecka nya tag!
godnatt puss!


Ssh! hemlisar på G!!



Jag är inte så duktig på höger och vänster...
Stämmer faktistk, när någon säger gå åt höger så måste jag först tänka vilket håll de e åt, och jag har ett litet knep, högerhanden hälsar man ju med alltså blir den Häls, Häls, som börjar på H precis som höger gör!
Och då blir det automatiskt att man vinkar med vänster, alltså blir den Vink, Vink, och se börjar på V alltså vänster.
En kille från igår fick stå bakom mig och hjälpa mig lite igår och de gick skit bra haha!
Jag blir ju givetvist bättre och bättre på det.
Men i riktigt pressade situationer så har jag ingen aning om vilket håll jag ska svänga åt när någon skriker typ höger, och då har ja inte tid att tänka så då chansar jag (a) haha!
Som förut när jag och camilla skulle cykla och möta niklas så skriker camilla sväng åt höger NU! och jag svänger åt vänster(a) inte så lyckat haha menmen.
Samma sak som ja kan inte norr, söder, väst, öst och dedär, säger någon att den bor åt norr så har ja inte den blekaste om vart den menar (a)

puss<3


SEGIS DAG ;P

haha riktigt seg dag, har inget att göra så sitter och gör lite test på facebook ;pp skiiit tråk jag vet, bläblä...

fick iaf en sjukt söt kommentar idag av en kille! jag har träffat han 2 ggr i mitt liv och idag sa han:
Du e fan den sötaste tjej jag sett alltså.

Fatta gulligt!!! =) blev riktigt glad faktiskt haha, men de e klart vem blir inte det av snäll kommentare ;)

Eftersom de blir ganska tråkig och tunt med uppdatering idag för jag inte har så spec mkt att skriva så kanske det kommer en liten hemlis senare ;)
puss


Jag i fredags=)


MUSIK!

Sitter här och lyssnar på skön musik och tjattar, väntar på att pappa kmr hem och lite så =)
vad händer hos er då??


OM KAOSET IGÅR!

sådär kom precis hem nästan=) blev väckt av Leo och Jennie som sov kvar här så vi drog ner till pizzerian och käka frukost/lunch haha, skit skönt fakiskt, och jäkligt härligt väder, promenad idag kanske?? vi får väll se haha:)

Igår då, jag lovade ju att berätta.. Jo de va så att kvällen började helt okej men folk och så, men vi lyssnade dock på ganska hög musik och pratade i munnen på varandra så jag kan faktiskt nu förstå att grannarna kom ner och sa till, dock hade dom kunnat stänga alla jävla fönster dom hade öppna för annars är de inte så lyhört... men iaf dom kom ner och sa till att klockan va halv 12 och klagade på musiken så då sa jag vänligt: oj förlåt jag ska sänka den på en gång.
Så säger hon med en äcklig ton: du ska inte sänka du ska stänga av, hon skriker det typ.. Så säger ja: aa visst självklart vill du att jag stänger av så gör jag det och förlåt så hemskt mycket, sen går jag in och stänger av också kommer vi alla överrens om att vi ska hålla ner tonen och låta en prata i taget så vi e lugna och så, men sen går det kanske 30 min, och sen kommer annat folk och står utanför och typ skriker, hallå vafan är det då?? respektlöst!!!
Då satt jag inomhus  men jennie och Leo var ute och hörde allt, för grannen hade tydligen kommit ner och sagt att dom får dra därifrån och att dom kommer ringa mina föräldrar och berätta... så dom vill ge mig skit utan att ta reda på FAKTA!! dom skrikande människorna drog iaf när grannarna sa till..
Jag ringde även till min mamma och väkte henne och berättade, för jag vill att de ska komma från mig först och inte från grannen, så vi får ju se hur det går sen menmen kvällen började super nice! men slutade i lite halv kaos.. sånt som händer ibland antar jag?? wellwell, inget allvarligt hände ju iaf så det var ju tur! =)
 mycket text nu jag vet men ni får ta er igenom den ändå ;)
puss

BLÄÄ SKIT ASSÅ!!

har hänt masa krångel ikväll men hoppas verkligen att allt löser sig, vill inte få skit av grannar och föräldrar för något jag inte gjort eller inte kunnat rå för =/ fy asså..
Tack victor för att di finns gubben <3333 du betyder mycket och de hoppas jag du vet!!

men nu är det sängdax, berätta mer imorgon om vad som hänt och så, puss!!

I VÄNTAN PÅ FOLKET..

hejhej en lite sämre uppdatering idag jag vet, men har städat, solat och fixat mig och fått maaassa samtal, då blir man ju bara mer och mer stressad menmen, Kramats med camilla massa har jag gjort också! =)
Nu väntar jag iaf på att några vänner ska komma hit så ska vi ha en skit trevlig kväll, visst låter det bra? =)


BILDER FRÅN IGÅR!



Så och de va lite bilder från igår, kändes ju lite B att vara ute i skogen, lite som 12-års stadiet men vafan vi hade kul ändå, och de blev ju varmt och skönt tack vare elden så, men de är inget ma gör ofta iaf haha!!


GÅRDAGEN!

godmorgon!! =D , får man ens säga så nu?? haha, jaja vissa dagar får man vakna vid denhär tiden, framförallt om man kommer hem klockan 3 (a)
Och jag har ju somsagt försovit mig alla dagar utom fredag denhär veckan så de måste ju tyda på att jag e gaaaanska så trött haha!
Kvällen började iaf hos camilla, där de va lite lesna miner och så, tänker inte berätta varför :)
Och sedan slutade kvällen i ursvik, så från jakobsberg till flemingsberg till ursvik, en jävla resa men andra ord ;) menmen jag e van vid att åka tåg så :)
Ikväll ska jag ha det lite lugnt här hemma med några kompisar bara så det blir nice :)

Men nu måste jag städa, hela huset ser förjävligt ut, eller okej inte hela med nedervågingen iaf(a)
puss!!


(bilder kommer sen)


FÄRDIG, OCH RESULTATET ;)

Sådär, färdig och nu måste jag genast kolla buss och sen åka, hörs kanske när jag är framme annars så hörs vi senare ikväll=)
pussar!!



NEXT STOP, DUSCHEN! =D

så då har man precis mättat magen, det blev kycklingklubba med ris och sweet-chili sås, skit gott och snabbt! =)
Nu är det dax att fixa sig då, så dax att hoppa in i duschen!
puss!!


haha ser inte ut som något höjdare men de e gott;pp godare med grönsaker dock, man hade inte riktigt tid med det ;)


HOME!

hejhej, nu är jag äntligen hemma! slutade klockan 2 så egentligen e jag ju hemma ganska sent ;pp men först följde jag med Ellen till apoteket i huddinge och sedan så köpte jag lite dricka i jakan så drf de tog lite tid =)
Just nu håller jag iaf på att laga lite mat och sedan ska jag byta om, lägga på lite smink och sedan dra.
Vad händer ikväll då??
- Jo jag ska hem till niklas (camillas fästman (; ) där vi ska ha en lite chillkväll någrastycken, så et blir nog nice =)
Men måste skynda upp till köket innan maten blir förstörd, haha puss!!

Btw, vad ska ni göra ikväll?? =)

JAG KOM UPP =D

godmorgon!! Ellen hjälpte mig idag så jag inte försov mig, wiho! =D tack!!!! =)
Så nu är jag näsan klar, bara tänderna som ska borstas, och sen ska jag völl dra till bussen, jag kommer vara i skolan ca 25 min innan vi börjar men de e bara för jag ska hålla ellen sällskap när hon ska äta frukost =) aa och jag lär ju ta en kaffe så ;)
men nu måste ja hämta tandborsten och börja så jag inte missar bussen ;) puss


Flum!


VÄNTAR PÅ JOHN BLUND..

så jag går och lägger mig nu, sova vet jag inte men ska iaf lägga mig ner i sängen med lite musik på och så, och vänta på att john blund ska komma och få mig att sova ;pp
ska ju trotts allt upp tiiiiidigt imorgon och får inte försvoa mig!!! har vakat sent varje dag denhär veckan så måste se till att iaf vakna i tid och slippa stressa en av dagarna! så fan håll tummarna!!!!!!!!
puss


haha flummig bild eller vad ;pp

GODNATT!!


UNDER YTAN!

känner ni också ibland att ni bara vill dyka ner under vatten ytan och stanna där ett tag, där man är alldeles ensam, det är helt knäpptyst och tiden står nästan still?? man kan tänka helt för sig själv utan något som stör...?


Jag under vattenytan, där jag ibland bara vill stanna en lite stund!


DUMPA AP-MATEN!!

Jag förstår inte vad folk i sverige har för jävla kärleksband till bananer!! Dom är äckliga till smaken och konstistansen och för att inte tala om lukten, jag klarar verkligen inte va banan lukt, mår jätte illa av det.. och sen gör de inte saken bättre att jag ha ganska bra luktsinne, det kan sitta någon i andra änden av tåget med banan och de e nästan så jag skulle kunna känna lukten..
Jag kan stå nära en papperskorg och känna lukten och vad ligger då i papperskorgen när man tittar?? jo minnsan dedär jävla bananskalet!
Ni som tkr om bananer kanske itne märker det, men för sånna som mig som verkligen inte tål att ens se banan vet hur jävla många det är som käkar det överallt!
Och dag på perrongen i centralen så satt jag och vänta på tåget så sätter det sig en k*rring breve mig och tar upp en banan ur väskan och sitter och käkar och läser tidning, och inte nog med det så när hon håller bananen så håller hon den ca 10 min från mitt ansikte, tror fan jag blev grön i ansiktet alltså, var tvungen att gå bort en bir därifrån, uschusch! och det är inte första gången jag behövt byta plats när ja vart ngn stans pga av banan-ätande människor...
Så snälla människor, bananas are for monkeys! dumpa bananen!!!!


En sak till, man får inte trevlig andedräckt efter banan heller, usch!!!


LOVE OF MY LIFE!!

Åh gud vad jag älskar denna låt!!!! någon som håller med?! det måste ni fan! =)


VIDEOINLÄGG!!

Här kommer min lilla överraskning! =D videoinlägg!! skriv vad ni tycker och om jag ska fortsätta och så!!!
OBS, e ganska hes som mina nära och kära säkert hör haha!
jaja enjoy! =)
puss!!


"SHOPPING"

jag var ju somsagt i kista idag och fick faktiskt med mig 2 saker därifrån. hårspray och läppglans, bra att ha grejer liksom, eller hur ;)


ZOMBIE!

hejhej! kom precis hem faktiskt, och är trött som en zombie! uschusch, men jag ska försöka hålla det jag sa innan, att gå och lägga mig direkt efter idol så jag inte försover mig imorgon IGEN! ;p
Kanske får dricka kvälls te man blir tröttare av, till idol istället för kaffe, och sen kanske tvätta bort smink och sätta på mig pyjamas och så innan idol, då kanske jag kommer lyckas lägga mig tidigt, åtminstonde till klockan 10! men har ju så svårt att komma i säng! ni kanske får tjata på mig att gå och lägga mig i tid så kanske det fungerar ;)

Senare kommer iaf en liten överraskning, har snackat om det tidigare också men då sa jag inte heller vad det var, men idag får ni se och tycka till! =)
puss!!


usch ser helt förstörd ut.. ;pp


Btw angående tidigare inlägg! Jag kom inte ens till kista innan jag blev irriterad på alla jävla blickar!
så jag har sagt det förut och jag säger det igen:
JA, det finns tjejer som vill bli målare -.-


SKOLAN

hejhej =) sitter i skolan nu, vi har haft måleri hela dan och ja har gjort allt som jag kan göra, men vi fick ändå inte gå utan jag och ellen får sitta och vänta på at sluta och göra absolut ingenting -.- så då går man ju till datan klart ;) haha!!
Nu direkt efter skolan så ska jag till kista och byta skorna, gjorde ju aldrig det igår eftersom det blev en bilkrock istället haha!
Har inga ombyteskläder så ska gå i målarbyxor i kista så får väll se hur lång tid de tar innan jag blir irriterad på alla blickar haha!
nu stressar ellen mig så måste gå puss!

IGEN!! -.-

Åååååh suck!!!!!! godmorgon på er... jag har försovit mig IGEN!!!!!! Vaknade strax efter 7 och jag skulle upp vid 5, fyfan asså!! om jag inte ska träna ikväll så ska jag fan lägga mig efter idol har jag bestämt mig för, måste komma upp!! jag har liksom 3 klockor och ändå vaknar jag inte ordentligt, suck, big time........
Nu ska jag iaf äta lite och sen åka, men vi höres senare idag,puss!


HAHAHAHA!!

SKRATTDAMP!!!!!
hahahahaha jävla enno!! hahahahaha!!


GODNATT!

godnatt mina pinglor nu e det dax för mig att sova även om jag absolut inte har någon lust för det alls!!
Men vi hörs imorgon och då ska jag verkligen försöka komma upp!!!!
men puss på er!!


RAGGA RUNT ;)

Aa eftersom jag sitter och tittar på massa raggarbilar så passar ju denna låt perfekt! älskar att lyssna på den när ja åker bil med vänner! haha =)


BIL-ORGASM!!!!!!!!!

Ni som känner mig vet väll säkert att ja länge har sagt att jag vill ha en rosa hummer H3, men idag tog de heeeeeeeeelt ändring när jag kom in på en drömsida för mina ögon! fick nästan orgasm när jag såg bilderana på bilarna!! framförallt corvette, jag bara skrek rätt ut helt seriöst :O


alla andra som också sagt att dom vill ha en, varsegod den e eran!


för här kommer min!!


shit asså blir helt speedad när jag ser den, MINMINMIN!!!!!!



och här kommer 2 andra favoriter =)


en thunderbird =)


och sist men absolut inte minst en Honda=)

men corvetten är MIN!!!!=D (blivande iaf (; )


FUCK OR KISSES TO...



... Mensverk! aa ni tjejer vet hur det är så behöver inte ens skriva mer än det ordet -.-
... Dåliga scheman!! blir skit irriterad på vårat schem alltså!! dom ändrar det hela tiden och till det sämre... idag fick vi iof reda på att vi förmodligen ska flytta upp svenskan på onsdagar så vi slipper det super långa hålet, men tisdagarna är fortfarande sjukt jobbiga och måndagarna e bara sega, plus att en av lektionerna e i 30 min, på dom hinner vi inte göra ett piss.. och sen har vi 2 lektioner med samma störande lärare på rad, usch fy och blä man blir bara irriterad och får error i hjärnan, man måste ju byta emellan!!
... Skolmaten!! aa när jag ändå var inne på skolan så kunde jag ju lika gärna nämna skolmaten -.- för maten i våran skola är verkligen skandal!! nästan så man har lust att ta med sig sina föräldrar eller vuxna från andra ställen som får komma och käka, vissa dagar är det verkligen heeeeeelt oätligt!!



...Badkar!! så jävla skönt att krypa ner i ett bad och bara koppla av, ta det lugnt och njuta! ni som läser bloggen vet ju att jag badar ganska ofta, ibland korta bad men ibland riktigt långa, älskar det verkligen!
(och när ja va mindre hatade jag att bada ;p lite konstigt faktiskt haha!)
... Musik!! kan man få nog av det?? nejfan! musik är bara bäst, man kan lyssna på det närsomhelst och hur man än mår! skit bra, och musik kan få en riktigt glad också! =)
... SKOR!!!!!! har någon lyckats undvika att jag älskar skor?? tror fan inte det asså haha!! älskar verkligen skor, bland de bästa som finns!! =D behöver jag ens säga mer ;)



KROCK..

hejhej =) är hemma nu och dan blev inte riktigt som planerad om man säger så ;pp
Eller skoldan va som vanligt och gick super bra, men när ja skulle hem så skulle jag får skjuts av niklas och camilla till stationen för att ta tåget, bara det att niklas skulle med ett par vänner och köpa en sak lite fort bara men de skulle inte dröja värsta tiden, så väl påväg till tågstationen så får niklas kompis(en kille i skolan) sladd och krockar i ett staket, så det var bara köra tillbaks till honom, så fick grabbarna hjälpa till där, dom går ju somsagt fordon så ;p dom bytte ett däck men visade sig att de inte passade så det blev till att bärga bilen osv... ;p

Jag skulle ju åkte till kista efter skolan men eftersom allt blev så sent så bestämde jag mig för att strunta i de och ta det någon annan dag, ska inte vänta för länge dock, vill ju ha skorna ;)
puss!

STRESS!

hejhej sötisar =)
Kom inte upp när jag skulle idag heller -.- men jag har iaf stressat så nu är jag klar, ska bara dricka mitt kaffe och sedan borsta tänderna!
Det är måleri idag i skolan och sen svenska..
Efter skolan så drar jag direkt till kista där jag ska byta skorna jag köpte här om dan för dragkedjan gick sönder igår påväg till skolan så fick ha mina målarskor på mig då, haha wellwell nu ska jag skynda mig vidare puss!!!



STÖRDA SYSKON ;)

tänkte bara säga godnatt, så godnatt =D haha!!
Sitter och flummar med äldsta syrran genom väggen, vi är fan störda, måste va något som går i släkten ;) HAHA!!
puss!


TBX FRÅN TRÄNINGEN =)

hello bitches =)
Kom hem för en timme sen men kunde ju inte blogga då eftersom det var idol, tihi! ;pp
träningen gick iaf super bra trotts huvudvärken, synd bara att de va slut precis när man kommit igång, men de e så men sånhär dans, de tar några pass innan man kommer igång på en gång, mir lite svettig blev man ju, och förvånar mig inte om jag har träningsverk när jag vaknar i och med att ja sattsade på idrotten också=)
Har även lust att dra ut och springa mig alldeles genomsvettig nu men har sån huvudverk så skulle inte orka dessvärre, men de får bli någon annan dag somsagt =)
Nu är det cofé time ;) och sen lär jag ju hoppa in i duschen =)
puss


Har köpt träningkort nu också =D eller aa mamma betalade men det är mitt! =D



ÅKER NU TILL ********* ;)

Så nu ska jag åka och göra det som ja inte berättade om, e ni nyfikna?? ;) haha! kanske vart de i onödan?!
Jag ska åka och träna! =) börjar med det idag och ska väll försöka hinna 1-2 ggr i veckan, sen kanske ja tränar lite hemma dom dagarna jag orkar, e ganska så taggad till det nu, får se hur länge de håller i sig, men annars får ja tvinga mig själv till det ;)
Vad e det jag ska träna då?? gym tänker ni säkert? men nej faktiskt inte, de e nämligen så att friskis och svettis och något som heter danspass, där man tränar genom att dansa till musik , man träna alla möjliga olika delar på kroppen samtidigt och de e bra träning! sen ska jag även köra step-up tror jag, men  dock inte idag då =)
men vi hörs när jag är hemma igen =)
puss!!


LÅÅÅNG DAG!

hejhej, inge vidare uppdatering här idag känner jag..
Det går inga bra för mig att komma upp på mornarna denhär veckan känner jag... vaknade en halvtimme innan bussen gick men hann med den såklart ändå, men han ju självklart inte blogga som ni kanske förstår.
Så åkte jag till skolan, hade lektion efter lektion efter lektion, och aa ni förstår, proppat med lektioner och 5-10minuters raster emellan..
Idrotten gick iaf väldigt bra, vi spelade lite olika bollspel, och sen i slutet körde vi fotboll, jag och ellen valde att spela en lugn match tänkte vi så vi fick gå till en liten grusplan och mammut, fredrik och sen ngn mer byggkille(kommer inte ihåg hans namn nu (a)) var också med, men inte fan blev det lugnt för våran del, vi spelade oss verkligen varma, jag bestämde att vi skulle köra tjejerna mot killarna så va vart 2 tjejer mot 3 killar och ändå vann vi med 3-7 haha snacka om utklassade!! ;)

Åkte iaf till stan direkt efter skolan där jag bytte jeansen jag köpte häromdan till ett par nya eftersom gylfen på dom var helt fucked upp och åkte ner såfort man drog upp den, så får hoppas på att domhär fungerar bättre ;pp
Och sedan åkte a hem hit och kom hem vid 5, tog hand om disken och sen satt mig här.
Nu ska jag nog ringa mamma och höra när dom kommer och vad vi ska äta, och om vi ska äta innan vi ****** eller efter ;pp
Aa vad jag ska göra får ni veta lite senare ;)
puss!!



GODNATT!

sådär nu har jag gjort allt jag ska göra så nu kan jag äntligen krypa till sängs, störande e bara att jag blivit grymt hungrig men kommer inte orka göra en macka eller ngt, men ja vet att när ja väl lägger mig i sängen så kommer magen kurra och göra ont och massa, suck asså ;pp
får väll se om ja käkar ngt litet eller ej.
Hur som helst så ska jag ändå sova strax så godnatt! =)
puss!!


Gammal bild ;pp


VEM FAN ÄR DU??

Åh blir trött på dehär och på dina fasoner..
Du har ändrats.. du är låååååångt ifrån samma person som du brukade vara, och du har knappats förändrats till det bättre utan nej till det sämre.
Och jag gillar garanterat inte personen du blivit..
Jag ställer alltid upp för dig men du ställer fan aldrig upp, shit asså blir galen på dehär... inse vem du e och bli normal och dig själv igen, och ingen behöver fråga: vem?? för jag tänker inte svara, den personen får fan inse själv vem den e, om den inte e helt jävla pantad...

REN FIN OCH LEN! =D

Färdigbadad!!! =D
Fick bli ett snabb-bad idag, annars kommer jag aldrig i säng, nu ska jag liksom hinna torka och platta håret och sedan dricka kvälls-te och borsta tänderna innan jag kan krypa till sängs, tror även att jag väljer kläder idag tills imorgon så sparar jag tid imorgon, somsagt jag älskar att sova på mornarna (a)


Jag i hårinpackning, mm sexy ;) HAHA!




Har aldrig fattat hur folk kan slinta med rakhyveln... nu fattar jag.....
Btw fan va de ser ut som att jag har tjockisben på bild, haha få börja ta bilderna i rätt vinkel kanske ;pp


VART TOG BADET VÄGEN??

Aa det kan man verkligen undra, vet inte vart tiden rann iväg, eller jo det kanske jag vet (a) Jag röjjde upp lite här i mitt rum, kände att ja inte kunde leva med allt liggandes på golvet så gjorde en snabbstädning och sen rev ja ut alla skor jag har här och tänkte att ja skulle ställa in alla i min garderob här nere, haha vilket skämt som att jag skulle lyckas med det -.- inte direkt va ;pp
får se hur fan jag ska göra, behöver min skogarderob NUNUNU!!!!! så vi måste på IKEA snart! får tjata på mamma nu alltså! ;pp
Men nu ska jag iaf helt seriöst ta och pallra mig till badrummet, duscha håret över badkarskanten, sätta i en hårinpackning, tappa upp ett bad och bada! får väll tänka på i badet vad jag ska ha på mig imorgon också ju blev svårt dedär med skorna nu alltså, men fan det får lösa sig haha!
puss så länge! <33


sko-kaos...


SKO-GLAD MED SKOPROBLEM (a)



Kommer ni ihåg dethär inlägget?? Jag gör!
Och idag när pappa kom och hämtade mig i kista, vad hade han med sig då??? Jo mina omklackade skor! =D
sooo happy!!! oh god I love my shoes! hur kan man få en sån kärlek till skor?? jag förstår inte, nu har ja ju fan bestlutsångest om jag ska ha mina nya skor imorgon eller om ja ska ha ett par vita jeans och mina gråa stövlar, fan va svårt de blev, ngn dom kan hjälpa? (a)


ÖVNINGSKÖRT!

hejhej! har precis varit ute och övningskört =) det gick jätte bra, lite hopp då och då bara haha, och i slutet blev det mest flum eftersom man blir trött och seg efter ett tag, menmen så är det ;pp
Nu ska jag nog iaf snart göra kaffe, ta mig ett varmt bad och göra hårinpackning tror jag, låter som en bra idé enligt mig iag, och de e bra om jag gör det nu tidigt så det inte blir så sent isäng sen, jag kunde ju inte somna förns vid 2-tiden igår för hade så himlans svårt att somna, men hoppas att de blir bättre idag då, kanske ska dricka kvällste också senare så jag blir ännu tröttare =)

Imorgon kväll ska jag göra något speciellt men de får ni inte veta förens då, haha feel the pain ;)
PUSS

NYA SKOR! =D

hejhej! äntligen hemma! tog mig en lite shopping runda i kista efter skolan , fick dock bara med mig 1 grej innan jag bad pappa komma och hämta mig, kan nu gissa vad det va?? Skor såklart!!! =D
Skiiiiiiit snygga, I'm soooo happy!!!


Visst är dom snygga!! =D


DATAKUNSKAP

hejhej, sorry internett hemma fungerade inte hemma så kunde inte blogga, men har iaf datakunskap nu så det passar ju bra haha ;) Vaknade även lite sent idag så han inte äta frukost hemma, tog en latte på pressbyrån påväg till skolan, har stämpelkort där så får 6e koppen gratis så passar ju bra att ha de där dom dagarna man försover sig eller inte hinner dricka kaffe ;)
Kom iaf i tid, eller aa läraren va sen men ändå haha!!

måste bara berätta om en sak på tåget, ja satt framför en invandrar kvinna, så börja jag fundera på vad det var hon liknade och när jag kom på det så höll jag nästan på att börja garva för hon liknade fan en ailien(stavning) haha ;pp
aja hörs sen, kanske drar till stan efter skolan men får se, de märker ni.
puss

DEJT!!

sådär nu har jag borstat gaddarna, fått på mig pyjamsen, plattat håret så de blir lättare imorgon och lite så, så nu e det väll dax för sängen då, men vi hör imorgon igen, godnatt! puss

(funkar inte att ladda upp bilder)


SCHEMA DAMP (a)

hejhej, inte så speciellt rolig uppdatering idag jag vet, imorgon får vi hoppas på att den blir bättre då =)
De e ju svårt att skriva något när man inte gjort något, men ni fick iaf en hemlighet så de e ju inte fel det direkt ;)
Imorgon börjar jah 8.35, suck jag orkar egentligen inte skolan imorgon asså, framförallt inte med dehär schemat vi fått, de e galet och man blir typ deprimerad av att titta på det -.-
Och dom har lagt in en kurs (religion) som vi egentligen inte skulle ha förens nästa termin, så läraren har ju fan inte ens gjort upp en kurs så vi kan ju ändå inte ha den lektionen.. sjukt. och de vi klagade på mest är ju att vi har typ 1 timmes rast mellan varje lektion, och vår biträdande rektor sa att det skulle bli bättre så de trodde ju vi på, men de han har gjort e att minska 1 rast som var 1 timme och 40 min så den nu är 1 timme och 30 min, de gör ju fan ingen skillnad, åååååh! ibland bara hatar ja vår skola!! ;pp
aja dax att borst gaddarna! puss!!


Sssh! Hemlisar på G!



Jag är mörkrädd!
De visste ni inte va?? ;p de är inte så att jag sover med tänd lampa eller så för jag e rädd för det viset, nej det är mer när jag är ute och ska gå själv när de e mörkt, för då ser man ju inte allt och man vet aldrig vad som kan finnas bakom träden eller så, jag känner mig helt enkelt förföljd..
Eller som på landet, även fast de e jätte trygt där så får ja upp fantsi tankar i huvet om jag ska gå ute själv haha!
Och där kan ja ju även erkänna att jag sover med en liten lampa tänd när jag sover i det stora huset (a)

puss ;)


SEG-DAG

tjabba, sitter här ihopkrupen i mina mjukiskläder =)
Jag har inte gjort ett piss idag typ.. tog hand om disken och gick ut med sopporna, sen så lagade jag lite lunch och åt, och efter det fastnade jag framför en film som gick på 5:an, jag brukar aldrig kolla film men när jag väl fastnar vid något så kan jag kolla haha!
E grymt seg igag, för lite sömn I think, men ska ändå hålla mig vaken tills ikväll annars kommer jag aldrig kunna sova då  ;p
ska hämta cola och lite chips nu och mysa ner mig i sängen framför tv:n men vi hörs senare puss!!

KVÄLL I RÖNNINGE!

hejhej dålig uppdatering här jag vet ;pp
Igår så åkte jag iaf till rönninge där patrik i skolan hade fest, så jimmy, magga, gökan och Linus skulle också med, men när vi e i stockholm södra så får dom reda på att gökan e ensam hemma så dom lämnar mig där och drar, schyssta vänner verkligen, menmen mig gjorde det faktiskt inget eftersom jag hade massa andra jag kände hos patrik=)
visade sig också att victor också skulle dit, så väl framme så är det jag och ca 30 killar haha, för mig spelade det inte så stor roll eftersom jag e van vid att umgås med killar då jag inte har ngr tjejkompis typ.
Men killarna tyckte väll att det var lite lite tjejer kanske haha, så jag och victor drar hem till honom, dit sen enno och Ollie och någon mer kom, så titta vi tv och prata och massa så, sedan drog dom och ja och victor va kvar och sen efter ett tag drog jag hem =)
och idag har ja inte gjort ett piss, men nu ska ja upp och ta hand om disken, vi hörs!
puss!!


Sömntutan ville ;p


LAKHGAHG

JHGJBÖGOHRHGDJKGBDGDBGÖGJJLDGHÖJHGPSUHJHGP V HÖHJEVGHRDUIBGDRTJGHBERÄOGHRJFBG.EJRHGVRKD.BGJE.RVGDRBG-RDÖFVNDRHBG-RDBH

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP!!!!!!!!!!!1

BADAT =D

tjabba! :)
nu har jag precis badat och fan va skönt de va! nu e man fräsh!! =D känns så skönt direkt efter man badat =)
Tror faktiskt jag ska ha klänning idag, antingen en rosa eller en svart =)
ska prova mig fram.
menmen dax att borsta tänderna och sedan torka håret puss!
btw så har ja fortfarande inte bestämt mig för vart jag ska ikväll haha!


GODMORGON

godmorgon;pp vaknade för ett tag sen och nu satte ja mig vid datan lite, ska blogga, läsa andras bloggar och se ska jag nog bada faktiskt:)
Idag har ja lite olika saker att välja på att göra.. så får väll tänka medans ja ligger i badet och bestämma mig =)
menmen nu ska jag ta min hosta och gå upp och göra ngt att äta.. puss!

BUSENKELT!

hejhej, e hemma nu igen och allt har gått super bra =) vi kom dit vid halv 11 tiden någon gång, och barnen sov som stockar, så dom vuxna drog ut på krogen och jag och gökan låg i soffan och kollade tv och käkade glass, så ansträngade var det ;) och barnen vaknade inte en endaste gång så.
Att få betalt för att kolla tv och äta glass e inte dåligt det ;)
men nu ska ja äta upp min sallad och sen sova, vi hörs imorgon puss och godnatt!

SNABBT ÄNDRADE PLANER ;)

Jag tänkte ju att de får bli en lugn hemma kväll idag men nepp nu e de ändrat, och fest e säkert er första tanke, men de ja ska göra e långt irfån fest;p jag ska nämligen åka och vara barnvakt åt 3 st ungar mellan 1 och 5 år, tillsammans med gustav =) det e hans kusiner så kan nog bli riktigt kul, men vi hörs när jag e hemma och jag tar med mig kameran =)
puss!!


MYSIG FIKA I STAN =)

hejhej kom precis hem från stan, blev en riktigt lång men mysig fika, tiden rann ju på som bara den! :O de va inte förens vi hade suttit där i 2 timmar som vi reagerade på hur lång tid vi suttit haha! var iaf grymt mysigt och kul att träffa julia igen så det får vi göra om! =)
Efter fikan så gick vi i lite butiker i stan och ja hittade ett par snygga jeans, jag som verkligen behöver jeans! =) hittade ett par innan julia kom, på ginatricot men dom fanns inte i min storlek, alla va för stora -.- men kanske va tur det för då hittade ja ju domhär som ja köpte och som va typ hälften så billiga! nice va =)
Lägger ut en bild på dom ockå fast märkte att dom ser jävligt långa ut på bilden för jag tagit bilden lite underifrån men får sätta på mig byxorna sen senare när jag orkar och ta bild så får ni se hur dom e på =)
Nu tänkte ja bara ta de lite lugnt faktiskt, får väll laga midda snart tror jag och sen får vi se vad som händer, verkade inte hända ngt roligt ikväll direkt så kanske blir en myskväll för mig själv, men chips och cola framför tvn??
Får vara lite onyttig nu dom närmsta dagarna, vrf får ni vet sen ;)
aja vi hörs puss!



FÖRSOVIT MIG -.-

tjabba!! försov mig idag, typiskt va?? förmidligen för att hela jag och min kropp var trött från igår, men sånt händer ibland, nu e jag iaf fixad så ska kolla sl sen åker jag.
efter skolan ska jag direkt till stan och fika med Julia men vi hörs när jag väl är hemma =)
puss!


GODNATT

Nu skuttar jag i säng =) puss på er! hörs imorgon igen! fredag wiho!!! =D
pussar!

HAPPY FOR THE MOMENT! =D

Sådär komhem för ca 45 min sen, när mamma kom hem så åkte vi ut och övningskörde lite, det gick bra och jag tycker det e skit kul så de e nice =)
Sen direkt efter drog vi till ikea och handla lite skit och jag fick en rosa jätte bekväm data stol!! =D så e skit glad nu, rosa gör mig alltid glad HAHA! =)
Sedan åkte vi till ica och handlade lite mat och sånt till mig i helgen eftersom ja e ensamhemma på helgerna =)
Och sen hem och kolla idol, så nu sitter jag på min rosa underbara stol och lyssnar på en underar låt, se och hör själva ;)






ORINETERING, SO NOT MIN GREJ!!!!

Tjabba! =) sorry för dålig uppdatering men hade svårt at sova pga av vissa anledningar och sms och sånt.. kanske ni märkte?? så iaf försov jag mig imorse, skulle upp vid 6 men vaknade klockan sju och kvar över sju var jag tvungen att gå hemifrån, och vet ni?? jag HANN!!=D så kom i tid till brantbrink där vi skulle orientera idag men de blev fan ingen höjdare asså!!
Vi hittade 5 första kontrollerna på ca 1 timme men sen hitta vi fan inga fler och ändå va vi ute i nästan 3 timmar och irrade runt bland skog, berg och träsk! fyfan dedär gör jag aldrig om!! var grymt irriterad, trött men framförallt hungrig som alla andra, så väl framme efter 3 timmars vandrande och letande så fick vi korv och sen sprang vi till bussen, och åkte hem..

Var grymt irriterad när jag kom hem men hade fått brev och öppnade det och sen försvan all irritation, va ett brev från Tindra! Camillas systerdotter, och där i låg en super duper fin teckning! =D så nu e jag jätte glad!
Glad men trött! =)
så ska gå och lägga mig i sängen ta de lugnt och titta tv, vi höres =)


DEPP

första gången du höll mig i din famn så fick jag en känsla av att: Här hör jag hemma, här är jag hemma!
Känner fortfarande samma sak, så nu känner jag mig vilse, och kan inte hitta hem igen för det funkar bara inte!
Eller rättare sagt, jag kan inte gå hem för det funkar inte.. och att inte kunna gå hem gör ont..
life sucks sometimes!
Ena sekunden är allt bra och andra sekunden kommer allt tillbaks.......


FARM VILLE??

har precis suttit och spelat lite farm ville på facebook, någon som förstår det roliga i det?? förklara då för mig?? tkr de e drygt och skit tråkigt HAHA! ändå så försöker ja förstå det roliga, wellwell ;pp
Nu tänkte jag iaf ta mig till sängen och sussa..
Imorgon blir ingen vanlig skoldag, ska nämligen till rantbrink och orientera med skola, eller aa alla 2:or i skolan, fast lär väll nästan inte vara några där asså..
Men ja och jessica sa ju det att de e fan lika bra att gå för man får både närvaro och de gör så man får lite plus på idrotten så man verkar engagerad, så man e bara där i ca 1-2 timmar och får närvaro för en hel dag och chans till bättre betyg typ, så vrf inte...

Hoppas att ja fått mina pengar imorgon också så ja kan dra till kista en snabbis innan ja och mamma ska övningsköra! =D
Om ja drar till kista beror iof på hur ja känner, kanske inte har lust att dra runt i ett köpcentrum efter att ha irrat runt i skogen, menmen vi får se! =)
puss och godnatt!!


Bild från tidigare ;p


BESVIKELSE =(

tjabba, precis tittat tv och ätiti liiite godis, hittade ngr knattar tihi så jävla gott och knattar låter så gulligt! ni vet vad knattar e va?? som små små bollar i olika färgen och dom smakar MUMS!=D
aja iaf så kom mamma och pappa hem för en stund sen, vi käka och lite så och nu sitter ja här, ja va fett taggad för idol om 15 min, haha trodde jag ja -.- de e ju fotboll idag kom ja på så idol börjar inte förens 21 ;p aja får väll hitta på ngt att fördröja tiden med ;p

puss


KIRURGHANDSKAR! RÄDDAREN I NÖDEN!

Efter ja hade skrivit det tidigare inlägget så kom ja ju på den brillianta saken att piercare som sätter i piercingen och så har ju alltid gummi/kirurghandskar, och med sånna borde man ju få ett bättre grepp när det är lite blött precis som de e i munnen, så jag hämtade ett par sånna och vipps så gick piercingen att skruva av på ngr sek =) skit bra ju! så nu har ja haft pinnen och pluppen liggande i alscolsprit(stavning?) medans a tvättade själva hålet och sedan satte ja tbx piecingen =)
Så nu sitter den på plats, helt rengjord, ömmar och läppen e en liten aning svullen men de försvinner snart =)
nu ska ja iaf titta tv, puss!


ONT! =(

tjabba, blev inge promdenad, för blåsigt för det.. och jag som hade sån lust..
Istället har ja ätit macka, ägg och kollar tv.. försökte öven få loss piercingen men den sitter ju förfan som berg helt seriöst, va helt omöljligt, stod i säkert 30 min och föröskte skruva loss den.. suck kan man ju säga, ja som ville rengöra "staven/pinnen" och lite så för att få bort alla bakterier och sånt, men får väll fortsätta göra rent så gott de går.
Nu ömmar de ju i läppen för ja vart där och dragit och skruvat och pillar och shit som fan, menmen sånt man får ta, kanske får prova med en tång?? känns ju brutat men vafan, den e ju liten också så man får inge bra grepp heller, skit störande ;p
aja ska kolla lite mer tv nu och längta tills idol senare ;) så jävla kul! haha =)
puss!



JÄVLA SVENSKA!!

hejhej, kom precis hem från skolan, egentligen skulle vi ju ha slutat för ca 40 min sen, men först hade vi måleri till klockan 11, därefter hade vi hål/lunch i 1 timme och 40 min, så jag och ellen(och ngr till från klassen) sitter och väntar ut exakt heeeela tiden, och när svenskan väll börja så säger läraren: aa ja har fått reda på att måleri och bygg inte ska ha svenska tillsammans längre för schemat blir så konstigt då, så nytt schema kommer nästa vecka så måleri kan gå nu =)  då har vi suttit där i nästan 2 timmar och bara väntat heeeeeeelt i onödan... fan vad irriterad man blev, man hade ju lika gärna kunnat ha dendär jävla svenskan när man ändå väntat så länge på den..
Mina pengar hade inte kommit heller så jag åkte hem istället för till kista, nu ska ja rengöra min piercing lite och sen funderar jag faktiskt på att ta en promenad, lufta mig, motion och rensa tankarna, tkt de lät himlans skönt iaf och de va så fint väder när ja satt på tåget så fick värsta lusten men nu har de blivit mulet =/ ska iaf göra en macka och sedan får jag se hur vädret är, om jag ska gå på promenad eller inte =)
hörs sen puss!!



SCHOOL!

godmorgon sötisar, har vart vaken sen 5 men uppe sen halv 6 ;pp och är nu färdigfixad, eller aa för ca 10 min sen men datan dampar så har inte kunnat blogga innan..
Jag börjar iaf 8.10 idag med måleri sen vid 13 har jag svenska sen slutar jag, funderar på att dra till kista då och handla in lite nödvändiga saker, har förmodligen fått mina pengar idag nämligen =)
men såfort jag kommit hem eller om ja får tag på en data ngnstans så uppdaterar jag =)
puss!


STRESS I SÄNG!

å fyfan vad sent det blev!! hatar när de blir sent i säng... men har man mkt att göra så har man.. nu har ja iaf borstat tänderna, torkat och platat håret osv så nu ska ja stressa mig i säng.
tänkte bara säga godnatt först! hörs imorgon babe!!!!
puss<33

I<3 THE BADKAR ;PP

hello bitches! =) idol e alltid lika kul, don't you think?? däremot blir man alltid så jävla sångsugen när man tittar på det, gaah!! haha!
Nu ska jag iaf tappa upp vatten i badkaret och ta ett härligt bad =) kanske inte blir så långt direkt men vafan ett bad e alltid ett bad oavsett hur långt de blir ;) oh yeh jag älskar att bada!!! haha.
pussar!

IDOL 2009

tjabba! =) har precis kommit upp från solariet och idol har redan börjat!! :o så ska lägga mig i sängen och kolla, uttagningarna e ju klart bäst!! =D haha puss!!


BILDER FRÅN BOWLING!


Camilla=)


Jessica!


Ellen!


Jag!!


Ellen och Jessica, haha crazy ;)


Mongo ful bild på mig men vafan bjuda på sig ska man ;)


Och sen en bild på en del av klassen ;pp


HOME! =)

hejhej, kom precis hem, kollade inte bussen direkt där utan satt ute på altan med camilla och tog de lugnt..
Vi väntade på Niklas i tron om att han skulle skjutsa mig till någon station i närheten, men icke sa nicke ;pp
Camilla följde mig iaf till flemingsbergs station, så tack för det! =)

Nu ska jag laga lite mat, äta, kanske sola, städa rummet och sedan duscha eller kanske badar föresten och gör lite hårinpacking och så, visst låter det som en bra plan, jag gillade den iaf;)
men vi hörs för nu e det dags att göra tacos =D
puss!!


Bild från i fredags =)


VILL HA MINA PENGAR!!

tjabba! sitter hemma hos Niklas nu med camilla, vi hade tänkt att åka till stan och köpa en parfym till henne eftersom det var de hon fick av mig i födelsedagspresent men mamma vägrade sätta in MINA pengar på MITT konto vilket tar typ 2 sek... så nu har jag inget att göra..
Ska iaf åka hem, kanske plocka lite i rummet och så, får väll se vad som händer.

Bowlingen gick iaf jätte bra, vann första "ronden" eller vafan man sääger men andra kom ja väll typ 3:a och slutresultatet orkade vi inte stanna och vänta på men alla kom väll ganska lika skulle ja tro, dom på min bana hade iaf mest av alla I think så vi va grymma ;)

Aja dax  att kolla sl nu, puss!!


BOWLING TODAY!=D

Hejhej, jag e uppe och färdig! =) om 30 min går min buss så de e bara att packa väskan nu och börja göra sig beredd på att gå =)
Bowling idag som ni kanske kommer ihåg ;) ska bli kul fakiskt, jag camilla eller och jessica ska dela på en bana, får väll se till att inte glömma min skicklighet hemma bara! haha!
Tror även jag tar med mig kameran faktiskt =)
men vi hörs när jag e hemma igen, massa pussar!!


kaffe=MIN drog!!!!


GODNATT!!

Sådär ja godnatt alla undebara! nu ska ja sussa och kan lova att jag kommer somna på typ 2 sek, men vi hörs imorgon pigga och glada:)
puss!!

BLOGGTORKA I THINK!

hejhej sötisar, sitter här och dricker mitt kvällsörttee, måste ju kunna sova och de e ju bra att dricka ngt man blir trött av då ;)
Så när jag druckigt upp det så ska jag ta och borsta tänderna och sedan skutta isäng =) ska väll upp vid 9 tiden imorgon så ska bli riktigt skönt med sovmorgon och slippa gå upp vid 5 varje dag!! och sen e de ju bara bowling och sen slut så de e nice! =)

Som ni kanske märker så har de varit dålig uppdatering på senaste, har lite bloggtorka märker jag, inte så mycket att skriva om, eller rättaresagt ja orkar inte riktigt skriva om det jag gör.. men ska verkligen försöka bättre mig, med start från och med imorgon, how about that?? =)
Kan ju alltid försöka iaf!
puss på er!


gammal bild, märker ni säkert själva också eftersom piercingen inte finns där ;)


FUCK OR KISSES TO!



... Förkylning och hosta, så grymt jobbigt bara, och de e inte så att man kan stanna hemma och vila upp sig för delvis hamnar man så mkt efter i skolan och då får man bara ångest och shit, och sen e man inte tillräckligt sjuk för att stanna hemma heller!
... Dåliga hårdagar, aa de e ngt ja stött på måååååånga dagar på rad nu, har börjat med att ja fått till en snygg frisyr här hemma för och den håller sig ända tills ja går till bussen så blir allt förstört så försöker man fixa det på bussen och tåget och så men de fungerar inte så när man väl e frame så åker diademet fram och man får samma gamla tråkiga frisyr..
... Mornar, de e då man bara vill sova!!! man orkar inte gå upp framförallt inte när man tittar ut och det är mulet och trist, vart tog sommaren vägen? =( känns verkligen att hösten är här, blää säger ja bara för efter höst kommer vinter och det gillar vi INTE!!



... Solarium!! ända sättet att hålla sig någelunda brun såhär efter sommaren, man eller iaf jag vill inte gå runt som en blekfis hela hösten vintern och våren, vill vara lite brun iaf så de ska ja se till att vara också =)
... Sommaren såklart! man e ledig, man kan göra vad man känner för, man får snygga sommarflirtar;) , man kan vakna upp och göra vad man känner för, man kan ha alla söta sommarklänningar, de e varmt och aa finns hur många anledningar som helst till varför sommaren är bra!
... Kameran! Vad vore livet utan den?? man skulle aldrig kunna "spara minnen" eller de e klart dom flesta minnerna har man ju kvar, men de e alltid liak kul att titta tillbaks på gamla bilder och minnas! och utan bilderna skulle det inte vara samma sak!


SÖMNTUTA!

fan va bra de gick för mig att hålla mig vaken -.- låg med massagekudden ett tag och massera nacken, grymt skönt men när ja la bort den och örjade kolla tv så somnade jag ju bums -.-blev väckt strax innan 8 och gick upp och åt middag och nu sitter jag här.
har nada att göra med e så trött.. och förkyld, denna jävla hosta asså..
vi hörs senare!
puss

SOVMORGON =D

kollade precis bussar och sånt tills imorgon och de visade sig att ja inte behöver åka härifrån förens halv 11, fatta skönt! =) mm me like!!!! sovmorgon e fan de bästa som finns! erkänn att ni håller med?! ;)
Och så imorgon ska vi ju bara bowla i 1 timme sen får vi åka hem så slutar 13 ;p kanske ska hitta på ngt med ngn då?? vi får väll se hur det blir =)
Alla andra går ju iof i skolan men ändå haha!

Nu tror jag nog jag ska gå upp och se till så att mamma och pappa börjar med maten, lilla jennifers mage har nämligen börjat prata lite smått nu, vilket betyder att den e hungirg haha ;)
Huvudverken börjar komma krypande också uschusch! ska nog lägga mig med massagekudden ett tag men vi höres puss!!


SEG DAG!

hejhej äntligen hemma efter jordens jobbigaste dag med bara massa krångel med schemat -.- damp kan man ju säga!!!!
är galet trött men ska försöka hålla mig vaken tills ikväll så jag kan sova tidigt.. även fast ja får en sovmorgon imorron, vi ska nämligen bowla men klassen på heron city kl 12 imorgon och när vi bowlat klart så får vi gå hem :p låter som en ansträngande dag va ;) haha INTE! ;p
Idag har jag iaf inget planerat, kanske dyker de upp ngt annars inte =)
men vi hörs lite senare, pussar!


SJUKT IRRITERAD!!

hejhej, han inte uppdatera imorse för ja fick jävligt brottom.. men ja kom iaf i tid till skolan och skulle följa det nya schemat som vi fått, på vårt gamla schema stod det att vi började 11:55, riktigt skönt tänkte man ju, men i lördags ändrade dom de så vi tittade på hemsidan och såg att vi började 8.10, så nästan hela klassen satt där utanför och väntade vid 8, men tror ni läraren dyker upp?? nej så fan heller, hon ska inte komma och de har vi inte blivit informerade om -.-
Så det var bara att åka hem hit till niklas, alltså camillas pojkvän där vi nu sitter och väntar tills nästa lektion börjar, alltså kl 11 då vi har engelska, men hela vårt schema är helt sjuk och dom har skjutit in lektioner vi inte ska ha förens nästa termin :S så vi får väll prata med kaj, våran biträdande rektor, för såhär kan dom fan inte hålla på att ändra schemat hur som helst när dom känner för det, de e sjukt!!!!
Aja förhoppningsvis får vi skjuts av Patrik tillbaks till skolan snart..
Hörs när vi kommer hem om ja inte dör under dan -.-
puss!

GODNATT!!(+bild på osminkade mig)

godnatt nu ska jag sussa puss på er!!!


BILDER!! =D

eftersom ja vart så dålig på att uppdatera och lägga in bilder och sånt så ska ni nu få ett inlägg med bilder från i fredags, de blir ju bra right?? =)
och imorgon e de måndag då blir de ny vecka nya tag ;)


Camilla och jag, sötnosar as always! =)


Patricia snuvig snyter sig ;) HAHA!! (observera köttbullarna i micron tihi)


Middag!! =)


Jennie och jag =) PUSS=D


Också avslutar vi med en böghög =D


FÖRLÅT!!!!

hejhej! förlååååt! men ja fick jätte brottom igår, syrran fick hjälpa mig att städa det sista till akvariet för att vi skulle hinna ;p eftersom hon började jobba 4.
så fick skjuts till willys i åkersberga där mamma kom och hämta mig :)
Väl framme på landet så gjorde ja väll inte så mkt, väntade på middan så ja kunde äta kräftor!! =D somnade en stund innan så när ja vakna så va de massa folk där haha! ;pp
Idag har ja bara haft skit tråk och väntat på att få åka hem och nu e ja här hemma ;pp
ska duscha och så och vänta på middan, TACOS =D =D
PUSS!

BLABLA..

hejhej babes =)
Förlåt för en dålig uppdatering men hadde helt fullt upp hela dan igår, men kvällen blev trevlig så tack alla som var med igår! =)

Ikväll blir det nog åka till landet och va med på en kräftskiva där, egentligen skulle ja vart med victor tim och patricia men alla  e så sega på att komma upp så ja känner att ja inte kmr hinna de utan att behöva stressa som en dåre... aa och sen på kvällen skulle vi dragit på fest eller ja camilla och patricia men de camilla orka typ inte så då skippa ja de också drar ja nog till landet somsagt.
men nu måste ja städa akvariet, ses sen puss!!

GODMORGON!

godmorgon sötnosar!! =) sovit gott?? I do!!
Har precis fikat mig så nu ska jag äta lite och sen måste jag åka.. men vi får höras mer när jag kommer hem igen så får ni veta då vad jag ska göra och så =)
see ya puss


GODNATT!

Sådär men en svulle men rengjort läpp så ska ja äntligen gå och sussa, men vi hörs imorgon såklart! ska ta ngr till isbitar nu på kvällen så får ja hoppas på att de mesta har lagt sig tills imorgon.
Kommer lite var och så från den på isidan men de ska vara normalt har dom sagt så =) bara ja tar bort det när ja ser de och rengör nog och så, och de e klart ja gör för ja vill ju ha bästa resultatet ;)
Men somsagt hörs imorgon puss!!

FÖRLÅT

Riktigt dålig uppdatering idag ja vet, förlåt! men har mkt på gång nu och håller på att planera in vissa grejer med vissa personer, plus att ja har blivit förkyld och då blir ja bara irriterad, men ska försöka hålla en bra uppdatering så gott det går i alla fall =)
Nu ska ja gå och duscha av mig, tvätta bort smink, borsta tänderna, tvätta piercing osv innan ja sen ska sova, upp 5 imorgon igen -.- jisses hur ska ja orka hela dan?? aja kaffe in my <3!!! haha =)
puss!!

ONT

Tjabba, kom hem för inte allt så länge sen, började med att göra rent piercingen och lite så, var nämligen på apoteket direkt efter skolan och köpte alcolsprit eller hur fan de stavas;p och munskölj så piercingen blir ren både på ut och insidan ;)

Jag har iaf ont i huvet idag igen, jobbigt -.- men mamma ska boka tid hos någon som typ ska prova trycka på lite knölar i min nacke och så och se om de e där det sitter.
aja märker att de tar oerhört lång tid att skriva dehär inlägget eftersom ja började skriva för över 15 min sen.. men har lite andra grejer för mig så skriver senare istället puss

FÖRSOVIT MIG...

hejhej! lyckad ja e, ja försvo mig -.- skulle upp kl 5 men vakna av att camilla ringde kl 9 -.-
Jag fixade mig iaf på 30 min och sen kolla ja sl och ser att ja kan åka om 1 timme :P stress i onödan men jaja sånt händer, för åker ja nu så kommer ja till skolan till lunchen och då kan ja lika gärna stanna hemma och äta och åka så ja kommer efter lunch =)
Blir inte kort skoldag för mig, lite mer än 3 timmar bara :P
aja ska gå nu puss!




FLÄSKLÄPP!

Aj vad ont de gör när man ska skruva åt piercingen.. menmen ska man va fin får man lida pin, right? =) ser ut som ja har en liten fläskläpp nu, framförallt eftersom ja precis vart där och pillat vid den när ja tvättat den och så, men om några dagar så kmr de se perfekt ut! och sen när ja kan byta piercing så blir det ännu bättre, mm me like! =)
Har ju somsagt precis tvättat bort sminket, rengjort piercingen och borstat tänderna, så nu e de på med pyjamasen och sen bedtime som gäller, börjar 8 imorgon igen så de e bara upp 5 då kuuuuul -.- haha!
puss och godnatt love you (and my new piercing ;) haha!)


TACK!

Fan va glad jag e av alla positiva kommentarer ja får av er sötnötar! både här och på msn och sms.
Men låter på er som ni trodde att de skulle bli fult och som att ni blev chockade över att ja passade i det? ;) hah gulligt iaf =)
så tack alla! =)

NYPIERCAD! =D

Tjabba lovers!!
Nu är jag äntligen hemma! =D ja orka inte berätta om min dag men min eftermidda/kväll kan ja berätta ;)
Har nämligen piercat mig nu!! Jääjj, och blev riktigt nöjd, själva "pinnen" eller vafan man ska säga e lite lång men de ska den va när de läker sen ska ja byta, men va tycker ni då?? I love it!


GODMORGON!!

Hejsan mina sockertoppar!! =)
Nu sitter jag här och dricker kaffe och ska strax borsta tänderna..
Vi har måleri i skolan idag så jag sitter här i mina målarbyxor, vi fick nya igår så känns riktigt bra att de inte e någon färg på dom, vaa?? tänker väll ni nu?? haha men de e så att i början av 1:an så hade vi mycket färg krig vilket gjorde att vi hade överdrivet mkt färg på våra byxor och de började bli aningen pinsamt att vandra runt i eftersom de såg ut som man var dålig och oseriös, men nu ser de bättre ut! ;)
Efter skolan idag så ska ja bara hem i ngr minuter, typ 15 och sen ska ja åka igen så vi får väll se om ja hinner blogga annars så bloggar jag ikväll när ja kommer hem, vad ska jag göra idag då?? det får ni inte veta ;) mohaha!
Vad jag ska göra får ni veta ikväll! =)
aja nu e de dags att borsta gaddarna! pussar!!


ILLAMÅENDE =/

mår ganska illa så går och lägger mig nu och hoppas de e borta imorgon =)
Men vi höres imorgon pigga och glada puss!!

BLÄÄÄÄ

tjabbare nu är det bättre med mig! Va nog migrän-huvudvärk ja fick där igen.. kände redan vid 10-tiden hur den började komma krypande så tog snabbt 2 st alvedon men som att de hjälper?? nej klart inte och skolsyster och inga migrän tabletter -.- tycker hon borde ha det, iaf receptfria som typ eeze, e ju inte bara jag i skolan som typ har migrän, wellwell..
Efter ja skrivit inlägget så la ja mig i sängen och somna bums, blev väkt av att mamma tog i mig och fråga om ja hade feber, då hade hon tydligen suttit på sängkanten ett tag och pratat med mig, men jag är en sån som vääääldigt lätt pratar i sömnen när någon börjar prata med mig och ställer frågor, lite läskigt faktiskt, för ja kan ha diskuterat ngt med mamma eller syrran eller så fast ja sovit och dom trott att ja vart vaken haha wierd ;p
menmen huvudvärken e borta men mår illa =/ gjorde det igår också, hoppas de går över snart, e ju inte kul att gå runt och må illa direkt eller hur?? aja.
tror ja ska gå och ta mig ett varmt och skönt/avslappnande bad, känner att jag nog behöver det, men vi hörs sen bitches!! puss love ya!!


INGE VIDARE...

tjabba, tänker inte skriva så mkt mer än att ja e hemma från skolan nu, mår inge vidare har sån jävla huvudverk, så ont att ja mår illa och kallsvettas och får dåligt balanssinne..
men ska lägga mig ner nu kanske hörs senare pussING

GODMORGON!! =)

Tjabba tjena hallå! =)
Är ni pigga och glada idag?? =) jag är!! eller inte pigg med glad, det kanske märks ;)
Jag är iaf klar för skolan nu, eller ska borsta tänderna men sen e jag klar =D
Min buss går om 30 min så de blir ju ganska så perfekt, men vi hörs efter skolan, right?=)
Pussar!!!


RSS 2.0