Lång kväll.

Jag åkte in till NRJ i kungsan idag och på sationen så mötte jag camilla =) Vi drog till donken eftersom camilla skulle äta och medans hon åt så kom det några killar som typ bodde i enköping som vi började snacka med och dom fick min playahead så dom skulle skriva till mig sen, men får ju se om dom gör de haha!
Sen gick vi till kungsan till scenen men där stod vi bara i några minuter och sen gick vi iväg till niklas och hans vänner som satt nere vid strömmen. Vi satt med dom ett tag och sen följde 3 st av dom med och köpte en kaffe på seven eleven.
Vi gick runt lite och efter ett tag så skilldes vi åt, och då gick jag och camilla och träffade bob som också var i Kungsan. Det var fett länge sen man såg honom och fan vad han har förändrats =) Men han såg bra ut ju tihi =)
Han och hans kompis skulle typ hem så vi gick med dom till Tunnelbanan och sedan gick vi vidare till pendeln och åkte hem till camilla.
Men vi kände oss fortfarande inte trötta för att gå och lägga sig så vi ringde hampus och nicke så dom kom ut lite, fast det var inte så spec nödvändigt eftersom vi knappt pratade och dom skulle dra typ på en gång.. Men sen så gick jag och camilla hem till Nicke iaf för han hade några kompisar hemma hos sig. Där stannade vi en liten stund sen gick vi ut och pratade och lullade runt lite tills vi sedan gick hem.
Nu är klockan snart halv 4 och jag är väldigt trött så ska typ gå och sussa lite fast jag skulle fan behöva nässpray men det finns ingen *suck*
menmen godnatt allesammans!
puuuuss<333

NRJ ikväll=)

I torsdags när jag kom hem från skolan så var jag ganska så trött så jag tänkte att ikväll tar jag en lugn kväll bara så jag gick och tvättade bort sminket och satte upp håret i en slarvig toffs och lägger mig i soffan och tittat lite på tv, (top model såklart tihi)
Men efter ett tag så börjar jag smsa lite med Christian och det slutar med att jag ska till sumpan och träffa Ville och Christian eftersom det var en stor kräftskiva där som det är varje år, så det vara bara att sminka sig och fixa håret igen..
Jag messade camilla och sa att hon också skulle med så =)
Jag hade lite tur för jeanette skulle ut och övningsköra med pappa så dom släppte av mig på stationen i sumpan.
SÅ mötte jag Christian och Ville och sen mötte vi upp camilla, vi åkte till en pizzeria där killarna käkade och jag och camilla fick värsta skratt anfallen. På kvällen sov jag hos camilla för jag orkade inte åka hem och vi går ju i samma klass så.
Men Fredaen var riktigt onödig, Det började med att jag vaknade med halsont och det blev bara värre under dagen, Och vi åkte till skolan som tar ca 1 timme från camilla och sen va vi i skolan i MAX 45 min och sen slutade vi :O Så då var det bara åka hem igen.. Jag skulle egentligen till landet och fira min födelsedag i efterskott men det va så dåligt väder så vi gjorde det hemma istället. Vi firade den med mina gudföräldrar och deras barn, vi firade även en av deras barn Sofie i efterskott =)
Jag fick 1 tallrik till min servic som ja samlar på, sen en pyjamas och ett jätte fint ljus. Men eftersom jag inte mådde så bra pga förkylning så var kvällen inte så lyckad ändå menmen. Jag gick och ja mig vid halv 12 då gästerna fortfarande var kvar. Innan jag gick och la mig tog jag 1 treo, 3 c-vitaminer och sen fick jag svälja aloevera SALVA!! usch vad äkcligt det var men de hjälper faktiskt. Och tidigare på kvällen så drack jag äkcligt mynta te som är bra för halsen så idag när jag vaknade e halsen lite bättre fakitkst. och idag och jag slavt salva druckigt äkcligt te och druckigt C-vitamin, allt för att bli frisk så fort som möjligt,
Och egentligen så ska man ju vara hemma och vila men det orkar jag inte!! Så ikväll ska jag på NRJ! =) Jag ska iaf dit och kolla hur länge jag orkar stanna, det e ju bara att åka hem om jag inte orkar med det. Så har precis fixat mig och ska väll åka snart =)

Måste bara säga en sak! Det var inget i knät som behövde operration så det är en knäskada som måste tränas bort! suck den kan ju sitta i, i flera år!! Så nu ska jag börja hos sjukgymnast igen! För 4:de gången! Först va de knät sen ryggen sen huvudet och nu knät igen. Men det är ju av smällen från när jag ramlade i trappan som skadan uppstått för att muskler och sånt fick sig en rejäl smäll då.. Menmen det kunde varit värre.

Aja hejdå puuuuss<33

Godnatt!

Idag var det skola igen då, gick upp vig 5 och gjorde mig iordning. Och jag måste bara säga faan vad folk glor när man går i målar byxor. Bara för man är tjej shit asså. Menmen ;p
Jag och camilla rev klart alla tapeter i mitt rum och några andra i klassen fick riva i hennes rum för att vi skulle hinna.
Jag slutade innan 2, vet inte exakt när men då åkte jag iaf hem och kollade lite på TV.
Jag har börjat följa top model har jag märkt för jag kan inte missa ett avsnitt haha.

Nyss har jag beställt lite saker från H&M och jag kanske även ska beställa sängkläder från ellos men vi får se hur det blir med det.
Imorgon ska jag ju till ortopeden och kolla mitt knä så jag ska faktiskt sova redan nu för jag är väldigt trött.
Så godnatt puss<33 

En bit påväg.

Idah försvo jag mig i hela 45 minuter, jag skulle gå upp klockan 5 men vaknade itne förens kvart i 6 och då hade ja 45 min på mig att göra mig iordning och snacka om att jag fick stressa!! Men jag hann ändå som tur var =)

I skolan fick vi våra målarbyxor =D och sen började vi att täcka över golvet och båsen vi jobbar i, med papper. Sedan hade vi lunch och efter det började det roliga med jobbiga! Att riva ner alla gammla tapeter. Man ska egentligen Jobba 2 och 2 men camilla fick gå hem idag så jag fick jobba själv så jag han bara lite mer än hälften i mitt bås. Men Niklas och Alexander tror jag det var, dom han med 1 och ett halvt bås så imorgon när dom gjort klart det sista i deras bås så kanske dom skulle komma och hjälpa mig och camilla så det går fortare eftersom vi ligger efter redan nu (a)
Att riva var ganska jobbigt eftersom tapeterna som sitter upp har ju inte suttit så länge så tapeterna sitter gansla hårt och man måste se till att dra i glasfiber duken som sitter mot väggen annars är de omöjligt. menmen det går =)

Nu har jag iaf fått en tid hos läkaren för mitt knä så på torsdag klockan 08.20 så ska jag vara där, så önska mig lycka till nu (a)
Och ska jag vara ärlig nu så hoppas jag på att det är att de ligger en bit löst eller något som man kan gå in och plocka bort så får de vara lite ömt i några veckor och sen gå över. För hellre det än att det är ett problem som håller i, i flera år.
puss<33

 
(P.S Family guy är ett sjukt stört program!!!!haha!)

Skit match!

Asså såg ni matchen?? Hammarby-aik?? Slutade 2-2 men de e fan sjukt!!
Hammarby borde få avdrag för dom kastade in kravaller på planen och startade bråk!! Hur fan kunde dom bara avbryta matchen i 15 min för det!!! Hammarby e så jääävla omogona, som gör sånt bara för aik skjuter in 2-1!!
Man blev ju sjukt arg på de och sen gör hammarby mål och dom hade ju fan nästan öppet mål!! vart var alla andra aik spelare då?? det var ju typ 1-2 vid målet och sen målvkten men ingen annan!!
SJuuuuuuuuukt!
Hade jag vart där hade jag lackat satan!! värre än vad jag gör nu!!
ååååååååh så jävla irriterad! och nu är alla hammarbyare så jävla malliga! Lägg ner attityden och väx upp!!!


(var tvungen att skriva av mig lite!)
godnatt!

SKola+knäont

Nu har jag lite tid över så tänkte skriv alite om dagen =)
Det började med att jag och camilla höll på att komma sent för att vårat tåg fick något fel så dom var tvugna att byta ut tåget och på grund av det så missade vi våran buss i huddinge men som tur var så var våran lärare Lennart några minuter försenad så det var ju lite bra :)
Sen hade vi typ upprop och pratade lite och efter det så fick vi våra tillfälliga verktygslådor men lite begagnade saker vi kan använda nu i början, för om 4-5 veckor så kommer vi få helt egna splitternya saker vi kan använda=)
Sen skulle vi ju egentligen ha fått våra målarbyxor idag men dom har blivit försenade *suck* Jag kände på mig att något sånt skulle hända. men jag hoppas vi får dom imorgon och om vi inte får det så ska vi bara täcka över våra golv i båsen vi fått i skolan som vi ska arbeta i. Och när vi gjort det ska vi prata om lite olika saker men om vi fått byxorna så skulle vi troligtvis börja riva bort dom gamla tapeterna och skrapa bort gammal färg wie!
Det känns iaf som att man är påväg någonstans i livet nu :)

Idag gjorde vi även ett matte test för att läraren ska ha chans att se vilken nivå vi ligger på och det kändes lite sådär, eftersom jag inte har hållt på med matte på ca 3 månader nu så var ju hjärnan inte riktigt igång för det.
Men jag svarade i alla fall på alla uppgifter utom två så :)

Sen en sak till som inte är så rolig.. För ca 3 år sen tror jag det var så visade det sig att jag hade knä problem och vi gick och undersökte det men inget behövdes göras åt det utan det skulle gå bort av sig själv om jag undvek vissa saker och visst det gjorde det. Efter 2 år var allt bra och det va bra i ca 1 år tills jag föll ner för trappan här hemma och slog i knät i flera av trappstegen. Knät blev aldeles blått och svullet och det gjorde ont i några veckor men sen så var det ganska så bra igen förutom att det va lite ömt och så. Men nu har det börjat knasa igen :/ Jag kan helt plötsligt få jätte ont i knät och det är värre nu än vad det var under dom där 2 åren men knä problem. Så det kan hända att en liten ben/brosk bit gått sönder i knät så man måste plocka ut den lilla biten från knät under en operation. Så jag ska vänta några veckor och om inte knät blir bättre så måste vi beställa tid för en röntgen så det är jag lite nervös för faktiskt. Jag tycker inte om knän över huvudtaget, tycker det är obehagligt när folk håller på med knäskålarna och sånt..
menmen det är bara hoppas på det bästa, eller så kan man ju alltid hoppas på att det är en liten benbit löst också för då vet man vad det är och man vet hur man ska göra det bra så.
puss<33

Ny vecka nya tag =)

Godmorgon allihopa =)
Idag gick jag upp vid halv 9 och christian hjälpte mig att vakna genom att ringa mig på mobilen, så snäll som han är haha=)
Jag börjar nämligen klockan 12 idag så det var väääldigt skönt med en sovmorgon framförallt på måndagen.

Jag behöver somsagt fortfarande hjälp med musik så kolla på inlägget innan det här och hjälp mig!
tack på förhand
puuss<33

Musik hjälp tack!!!

Eftersom jag har ca 90 min till skolan och ca 90 min hem från skolan plus att jag kommer lyssna på musik när jag målar och arbetar i skolan så är jag helt beroende av musik. Och nu behöver jag hjäääääälp!
Så ge mig massa tipps på bra artister och/eller bra låtar! Jag lyssnar på nästan allt så vilken smak ni än har så tippsa!! gamla eller nya spelar heller ingen roll.
Lätta på hjärtat och säg vilka låtar/artister ni tycker är bra och gör det nu!!
tack puss<33

Bilder från senaste.

Jag har märkt att jag inte lagt in bilder på senaste men de kan ju bero på att jag har dom flesta bilderna på min laptop och inte på denhär datan men nu kommer i alla fall några bilder. det är inte många men alltid något =)

Lill kusin sover =)


Kräftorna vi fångade på landet =)


Lilla martin trött =)


Camilla på hennes födelsedag =)


Patricia på millans födelsedag =)


Jag steker i solen ;)


Camilla och jag =)


Ofta det står Fina köttbullar jag och camilla störde oss på det så vi....


.. Vi gjorde om makaronerna till snygga snabbmakaroner ;) tihi


Mina naglar =)

Gymnasiet har börjat.

Jaa somsagt i Onsdags så började jag första dan på gymnasiet, jag trodde jag skulle vara riktigt nervös men förvånande nog så var jag inte ett dugg nervös, inte ens när man skulle stå och snacka inför hela klassen..
Skolan verkar iaf bra och klassen är helt okej =)
Det ända jobbiga är att jag behöver gå upp vääldigt tidigt. När vi börjar 9 behöver jag gå upp vid halv 6 och i fredags började vi klockan 8 så då var jag uppe redan vid 5.. *suck* Menmen det är iaf skönare att gå där en om man skulle gå här i närheten för jag ville ju komma en bit bort härifrån. Jag bor ju somsagt i Järfälla och går i skola i huddinge så de tar ca 1 timme och 30 min för mig att komma till skolan..
Onsdag, torsdag och fredag var det ganska så slappa dagar, information och massa sånt mest.
Men på måndag så ska vi få schema och arbetskläderna och lite sånt, så då börjar det hela på riktigt.
Jag tror iaf att jag kommer att trivas bra i min nya skola =) Och det är såå skönt att jag och camilla går i samma klass nu.

Igår då, då var jag men Ville och Christian, vi gick runt i sundbyberg typ, innan jag åkte dit så tog jag hand om disken, sopporna, lagade mat, städade och tvättade så att jag slipper göra sånt på vardagar eftersom jag är väldigt trött när jag kommer hem från skolan.
Sen idag så var jag och kollade på Christians match med Ville. Sen skulle jag egentligen med dom till stan då ville skulle köpa nya tröjor men jag va så himlans trött så jag orkade inte, och sen fick jag en sån huvudvärk som bara vägrade att släppa.
Men när jag kom hem från matchen så började jag med att ta hand om den sista tvätten och jag tvättade min jacka också som jag läääänge funderat på att göra men har aldrig riktigt kommit så långt, men jag blev förvånad över skillnaden på jackan när den är ren och smuttsig haha den va ju nästan grå innan ;p =)
Aja nu ska ta en treo och sen ska jag väll fixa mat och kanske en kaffe som piggar upp mig lite.
Och sen får jag se vad som händer imorgon och när nästa bloggande blir, för just nu är det ganska tufft att hinna med bloggen, men jag har inte glömt den jag lovar ;)
pusspuss<33

veckan som varit,

Nu på senaste har jag varken haft tid eller energi till att skriva eller sitta vid datan. Senaste veckan har jag typ suttit vid datan samanlagt 1 timme. Så ni får vänja er med att ag skriver ganska lite nu, men sen kommer förmodligen en period där ja skriver som attan igen.
Den här veckasn har jag iaf bott hos camilla, vi va själva hela veckan, riktigt skönt faktiskt. Så vi var väll med kompisar, hade filmkvällar och lite så.
Jag har precis kommit hem från Jessica, min syster som är frisör, jag färgade håret, samma färg som jag hade innan för under sommaren hade jag fått utväxt och håret ade blekts en aning. Just nu är färgen lite stark men efter 2-3 tvättar så blir det perfekt =)
Jag och camilla ska snart provåka till Sågbäcks gymnasium för att titta hur långt tid det tar och så att vi vet hur man åker, så vi ointe står där på onsdag, första dan i nya skolan och inte hittar vägen och kommer försent. Det vore lite pinsamt liksom ;)
Aja nu ska jag platta håret och slänga på lite smink men vi hörs puss<33

helgen med mera.

I helgen fiskade jag ju somsagt kräftor och sen hade vi kräftskiva, det var skit kul och gott ;) vi fick ca 20kräftor men sen hade vi köpt några också.
Det här var första året man fick fiska kräftor i våran sjö eftersom vi har planterat in dom.
Jag kommer lägga in bilder senare men det honner jag inte riktigt nu =)

Igår så rev jag ner alla mina tapeter, men hjälp från julia=D så nu har jag inga gräsliga tapeter längre. Och ärligt talat så är mitt rum finare utan tapeter än med hahah. Men vi ska ju måla om där och sen ska vi riva golvet så jag får trägolv =)
Men när vi åkte från camilla igår så va vi hungriga så skulle vi ta ngt från automaterna på stationen och så såg vi att bilarna var halft ute så vi tog en sån och då fick vi 2 st samtidigt och sen tog vi en kexchoklad och där fick vi också två på samma gång. Snacka flyt ;) hahha.

Idag fyller faktiskt Camilla år!! SÅ jagf tycker alla ska gå in i hennes blogg camillabuhl.blogg.se och Gratta henne!! Gör det nu nu nu!!
puss<33

Kräftskiva =)

Nu ska jag och Julia snart åka ner till Ica centrum där en som heter Anna som är våran granne på landet ska plocka upp oss och skjutsa oss till landet.
Vi ska nämligen fiska kräftor ikväll =) Jag har aldrig gjort det så det ska bli ganska så spännande =) och sen på lördag så ska vi ha kräftskiva. Mums!

Igår kväll så var jag och Julia hemma hos Alex =) Vi kollade på tv och jag somnade medans julia höll på med mitt hår tihi=)
Jag glömde mitt paraply där så jag får väll åka till honom här någon dag och hämta det.
Menmen nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen ska jag packa resten och sedan måste vi åka men jag skriver mera på söndag pusspuss
<33


Förlåt älsklingar <3

Ja som sagt förlåt,förlåt och förlåt. Att jag varit så dålig på att skriva men jag har bara inte orkat. Men vi börjar med lördagen då =)
Det var ju fest på landet där och FAAAAAN vad kul vi hade asså!! Victoria har alla roliga bilder på när vi dansar så jag får lägga in bilder lite senare, men jag julia och victoria ägde ju hela stället iaf hahah!
Sen på söndagen så åkte vi hem och hemma gjorde jag inte så mycket, och på måndagen slappade jag också bara mest. Men igår så var jag ute med massa kompisar och kompisars kompisar =) Skit trevligt hade vi =) eller iaf jag haha!
Förutom 1 liten tråkig sak. ALLT mitt smink blev stulet =( Och det va liksom smink för över 1000 kr!! Jag som ville ha mina penar till något roligt, nu blir det ju bara till att köpa nytt smink. Så var jag iväg och köpte det viktigaste alltså, Mascara, foundation, rouge, eye-liner, ögonskugga och rouge borste. Och det gick på 500 kr. Fatta att då var det ändå bara grunderna sen ska man ju ha fest smink och massa sånt!! Och plus att båda mina ögonfransböjare försvan och en av dom var med värme så den kostade 100 spän och var bara ngr veckor gammal :/ Blir så jävla arg. Kan man inte låta andra saker vara?? Det är alltså någon som gått och rotat i min väska! Vad är det för stil!!! Sen hade ja ju alla olika sminkborstar och parfym och åååh ju mer jag tänker på det destu fler saker kommer jag på och destu med argare blir jag! Är så less på att man inte kan lita på folk!  Och smink som e så förbannat dyrt!!! Ibland skulle det vara lättare att vara kille alltså, Ni killar förstår inte hur bra ni har det haha!
Aja men annars var resten av kvällen helt underbar =)
Och idag har ja inte gjort något mer. Imorgon ska jag förmodligen shoppa med min mamma och sen på kvällen vara med Bob.
På fredag så ska jag fiska kräftor för första gången i mitt liv så det ska bli lite spännande =)
puss<33

Skojjbild på mig från festen på landet =) kolla ruffset haha!

 puss!!! =)<33

 sötnosar =)

 Lite vals med julia innan bandet kom haha!

 Och sist med inte minst lilla jag igen=)

hej hopp!

Nu åker jag snart tillbaks till landet igen. Men det var verkligen underbart att få vara hemma =D Att få va i mitt rum i min säng det är såå skönt när man varit borta ett tag!!
Ikväll är det fest i Åkersberga=) partyparty!! Men jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig det är ju svårt!! Men jag tror jag får bestämma mig på landet istället.
Just nu väntar jag på att mitt kaffe ska bli klart, sen ska jag gå ut med sopporna och fixa det sista och sen åker jag.
Julia följer med så klart =) Fast det kommer typ regna vilket inte är så kul ;/ menmen vi får göra det bästa av saken tycker jag=)
pusspuss ha det bäst och jag nås på mobilen om det är något =)
<33

Hej allihoppa! =)

Nu är jag hemma idag bara och sen imorgon på morgonen så åker jag tillbaks till landet =) Ni kanske tänker fan vad onödigt men onej, jag ska nämligen äta middag och ha mysigt med min äldsta syster Jessica idag, det är därför jag åkte hem =)

På landet har jag faktiskt haft det bra och roligt, men det beror ju på att min underbara Victoria är där =) Fyfan vad kul vi haft asså, tror aldrig jag skrattat så jävla mycket!! Älskar dig victoria =)
Vi träffade 3 st killar där Hampus, Jonas och Erik som vi badar med på dagarna och i förregår så bastade vi även men erik och jonas. Riktigt kul faktiskt =)
Annars så bara badar vi och solar. Och vet ni igår köpte jag glass av glassbilen, det var fan typ första gången på 10 år om inte mer haha! Men det är typ 30 grader i skuggan där varje dag så då måste man ha isglass!!
En sak som är jätte jobbigt är att jag får exem av solen som kliar!! så vissa dagar måste jag bada i linne för att skydda mig lite från solen, jobbigtjobbigt.
Aja nu ska jag dricka en stor kopp kaffe och sen fixa lite saker =)
pusspuss<33 hoppas alla har det toppen =)

RSS 2.0