hejdå!


Hahaha måste bara lägga ut den där bilden, de va en bild jag fog på tv:n imorse, tyckte den e så skön bara haha!
Kommer på 6:an framåt 4-5 tiden tror jag ;p

Jaja nu till rubriken, för jag åker nämligen till landet nu så kommer inte kunna blogga på 2-3 veckor om jag inte åker hem över en dag för att vattna blommorna med pappa eller något ;p
Menmen ni får ha det så bra också vill jag att ni bombar med snälla och söta kommentarer tack!!!
Vi hörs! många pussar!!
<333

Uppe hela natten.

Nu är klockan snart 8 och jag har inte sovit en blund, men å andra sidan så är jag fortfarande klarvaken så jag har inte förlorat något på att inte sova haha.
Jag har precis satt på den sista tvättmaskinen så när den är klar så är väll det mesta klart.
När jag ätit och så lite senare så ska jag väll sätta på diskmaskinen och sen ta ut sopporna men efter det tror jag faktiskt jag är klar för att åka till landet..
Jag kollar just nu på tv och det går faktiskt väldigt bra program på 3:an på morgonen har jag märkt haha!
Det ser ut att bli en fin dag men mycket sol idag så jag kanske åker tidigare än tänk så jag får sola lite idag =) Jag ska åka tåg oc roslagsbanan upp till landet så jag kan ju själv välja när jag känner för att åka. Det jobbiga är att det tar ca 2 timmar och det är itne så kul att åka den biten själv direkt, men det är bara bita ihop haha!

Ajuste jag lämnade ju in min mobil för ett tag sen för den va trasig med flera saker också fick jag tillbaks den för en vecka sen men tror ni att den funkade som den skulle då eller?? Nej självklart inte, så det var bara att åka tillbaks till affären igen och be dom göra om, gör om gör rätt liksom ;p Men då åkte den på back jobb så den går före alla i kön så att dom fixar min mobil först, så förhoppningsvis så får jag väll den snart.
En sak till, mamma och pappa har lagrat våran post eftersom dom numera "bor" på landet i några veckor, så jag måste vänta en helt vecka innan jag får mitt H&M clubkort :O hahaha. Så får väll inte köpa något där förens nästa måndag, tihi.
puss<33

Hemska natt ju!!

Nej att ligga i sängen lönar sig inte man bara skruvar och vänder på sig och det är verkligen heeeelt omöjligt att sova!
Konstig natt fakitkst! det är jätte många som inte kan sova..
Jag får väll städa lite i rummet och kolla om det gör mig tillräckligt uttråkad då haha!!
För vad ska man göra när man absolut inte kan sova??

Tävling


Jag vill tippsa om en tävling i maries blogg, där man kan vinna ett suuper fint halsband =) Vad väntar du på?? var med och tävla nununu =) puss!!
direktlänk: http://marresbok.blogg.se/2008/july/tavling-hos-mig.html


åh nej!!

Guud så jobbigt klockan är 04.13 och jag kan fortfarande inte sova :O Jaghar verkligen ställt om dygnet helt total.
Imorgon eller aa senare idag så ska jag ju till landet och slappa.. Så jag funderar faktiskt på att skita i att gå och lägga mig. Sjukt kanske ni tycker men OM jag går och lägger mig så kommer jag inte kunna komma upp imorgon för jag kommer vara så jävla trött men om jag däremot skiter i att gå och lägga mig så kommer jag fortsätta vara pigg och vara det hela dagen sen ända tills kvällen då jag kommer vara skit trött och då med andra ord kan jag ju gå och lägga mig i tid och på så sätt vrida tillbaks dygnet. Så att ha en uppesittarkväll för mig själv kanske är det som behövs för att kunna ställa tillbaks dygnet?
Jag ska iaf fundera på det, får väll känna hur jag känner om ett tag för just nu är jag heeelt klarvaken, skulle kunna speinga maraton!! haha nej men ni förstår.
Aja ha det bäst nu ska jag platta håret tihi!
<333

gjort om =)

Nu har jag precis gjort om lite till på min blogg =) Jag har bytt visningsbilden och gjort den större och förut var den en rubrik över bilden där det stod OM och under stod det Trejj och det har jag tagit bort.
Och sen om ni kollar i menyn, undevisningsbilden så står det dagen namn och det är namnet på den/dom som har namnsdag varje dag =)
Jag vet lite till saker som jag vill fixa men jag väntar lite med det =)

Idag har jag bara tvättat, lagat mat och städat köket typ haha! Jag skrev om mitt nya CV lite också, men annars har det inte hänt så mycket idag faktiskt.
Deckaren jag kollade på vid 21 va lika bra dehär avsnittet som dom tre andra haha! Men 1 timme är för kort!! hahahah man vill inte sluta kolla jue! Och nu är det uppehåll i en vecka så nästa avsnitt kommer inte förens 14 dagar:O *suck*
puss<33

Vem är den danska killen? ;)

Aa eftersom jag inte har så mycket att göra förutom att vänta på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan slänga in nästa så kan jag ju svara på vem Matt eller som Jonna säger "danishboy"  är haha! Eftersom jag fått mycket frågor på vem han är.
Det är en underbar killkompis som först bodde i USA men för ca 2 år sen tror jag det var så flyttade han till Danmark.
Jag fick kontakt med honom genom en annan killkompis som heter david.
Det började med att Matt var kaxig och tillslut tröttnade jag och gav honom en utskällning, det kanske inte var världens bästa utskällning eftersom den va tvungen att va på engelska så han skulle förstå och i 7:an så var jag väll inte så väldans bra på engelska haha!
Men utskällning lönade sig iaf för efter det så blev han faktiskt jätte snäll och trevlig och sen dess har vi pratat och pratat och blivit bra vänner.
Han är en sån kille som alltid finns där och stöttar en och man kan prata med honom om vad som helst utan att det blir konstigt eller något sånt.  Det svåra är ju att man måste ta allt på engelska eller på danska haha! Han förstår lite svenska men engelska är ändå bäst för båda.
Så hoppas ni kanske fått en lite uppfattning nu då =)
pusspuss<33

Ännu en dag

Sitter här med en stor kopp latte =) Idag har inte hänt ett piss haha! Egentligen var det tänkt att jag Ville och christian skulle hitta på något men det blev lite ändrade planer så kan inte träffa dom sötisarna på ca 3 veckor nu *snyfft snyfft* menmen jag överlever =)
Vaknade iaf vid 1 tiden och sen har jag inte gjort något, eller jag har tagit hand om disken och börjat tvätta lite men annars inget annat.
Ikväll vid 21 så blir det till att bänka sig framför tv:n går nämligen en jätte bra deckare då på 4:an, det är 4:de delen idag.. Riktigt spännande faktiskt fast jag tror inte man kommer förstå den om man inte sett dom 3 tidigare avsnitten.
Sen ikväll får jag väll även packa då, ska till landet imorgon somsagt.. *booring*.
Jag kommer ha med mig min laptop men inget internett så jag skriver blogg på datan och sen om ca 3 veckor när jag kommer hem så får jag väll skriva över det eller bara göra en samanfattning tihi =)
Nu ska jag forstsätta njuta av mitt kaffe så får ni ha det så bra!
pusspuss<33

Danmark.



Why can't denmark(kopenhagen) and stockholm be closer to each other so me and Matt could meet each other?!!
You are better than anyone else Matt! No one is like you!! You have the best personality!!
Love you my cute little boy =)<33
(I'm writing on english so Matt can understand it to)

Soo cute =)



Look what Matt just gave me =) He's been verry creative don't you think ;) hehe
Thanks Matt you'r the best =)  Why can't you move to sweden instead??
love you=)<33


Jag på gotland=)



Jag på stranden =)





Victor stenberg =)



Har gjort om lite bilder på snyggaste stenberg ;)<33

dålig på att hitta på rubriker

Igår kväll så tog jag tempern och märkte att jag hade feber och jag tänker nej fan nu blir jag sjuk på sommarlovet :O det har jag ju inte tid med!! buhu! haha.
Men idag när jag vaknade och tog tempern så var febern helt borta =D sååå himlans bra, fast man kan ju undra vad det var för feber som varade i 1 dag haha ;pp
Idag har jag fixat med en sak på min bärbara data, jag tänker inte säga vad för det finns några personer som inte får eta det riktigt än tihi =)
Jag ska snart åka ner till Jakobsberg och lämna tillbaks en film och sen ska jag kolla om det finns någon affär som man kan köpa skivor man kan bränna filmer på, några billiga skivor vill säga haha!!

Imorgon eller på tisdag så åker jag till landet, inte så kul eftersom jag kommer behöva vara själv med mamma och pappa eftersom inga ungdommar jag känner är där just nu.. Men victoria kanske skulle komma upp på onsdag hoppashoppas!! Saknar henne såååååååå mycket, vi har typ inte träffats på ett år, det är sjukt!! skäms på oss!! haha.

snacka om att vara trött!!

Idag när jag vaknade och kollade på klockan så flög jag upp! haha! Klockan var nämligen 15.29.. Halv 4 :O  hela dan var ju helt borta haha!
Då kan man ju snacka om att jag måste varit trött haha, men jag har ju inte haft någon vidare sovmorgon på länge så jag kanske tog igen allt nu. vem vet ;)
Egentligen hade jag tänk att åka upp till landet på måndag men vi får se hur det blir med det, vill träffa flera av mina vänner innan jag åker iväg igen.
Och den 2 augusti så är det fest på landet, det är en jätte stor fest som anordnas varje år och i år ska julia vara med precis som förra året =) Skit kul verkligen!!
Så Julia vi ska äga allihoppa precis som förra året tihi. Och denhär gången kanske vi lyckas tälta utan att ngon kommer och förstör hahaha!!

Usch jag har sån jävla huvudvärk asså!! Menmen den går väll över så småning om =)
pusspuss<33

18 Juli =)

Idag gick jag upp vid 10 och gjorde mig iordning och sedan åkte jag till stan där jag mötte robin =)
Vi tog tåget till Jakobsberg där vi hyrde en skräckfilm.. Vi åkte hem till mig och kollade på den, men om jag får säga vad jag tycker så var det ingen skräckfilm.. Man va inte rädd en endaste gång eller ska jag säga kvinna var inte rädd en endaste gång haha, robin var nämligen lite smårädd.
Men jag skulle kallat det med för typ thriller/rysare eller något.. Det är en sån film man kan kolla på helt själv när man är ensam hemma utan att bli rädd om jag säger så.
Vi åt kyckling och sallad till middag tillsammans men Jeanette och Hanna.

 Filmen hette The Glow, Så ett tipps från mig är att om ni ska ha filmkväll med massa kompisar och bestämmer er för att se en skräckfilm, Hyr då INTE the glow för då kmr ni bara bli missnöjda!

puss<33





Home sweet home =)

Nu har jag varit borta i 3 underbara veckor =) och snacka om att det var skönt att komma hem igår!! Kom la hem vid 1 ngn gång och det första jag gjorde var att lägga mig på sängen. På MIN säng i MITT rum alldeles IFRED!! hahaha =)
Det var så skönt =) Man har ju inte fått tid att vara för sig själv dom här veckorna, och att äntligen få lite tid ifred var faktiskt väldigt skönt.

Veckan hos Kusinerna faster, och fredrik var helt underbara, saknar mina kusiner redan!!! och jag saknar camilla!!!

När jag var hos faster så badade vi, solade och shoppade =) Jag köpte jätte gulliga latte skedar i olika färger så att var och en själv kan välja vilken färg dom vill ha =) Och sen köpte jag en till tunika som ja tkt va ball =)
En av dagarna åt vi även ute på en dyr restaurang, min förrät kostade 95:- Varmrätt: 185:- och efterrätt 130:- om jag inte minns fel, så där kan man snacka om dyrt. Men det var i alla fall gott och godast var efterrätten säger bara mums!!! haha.

Nu tror jag att jag ska hitta något att äta, pusspuss<33

hejdå

nu kommer mamma och pappa + syskon så nu åker jag till faster och där finns de inge internett så kommer in te kunna skriva blogg men när ja kmr till sthlm så skriver jag mer.
nås på mobilen hejdå puuuss<33

Jag


...

Igår så var ja med Jonna vid raukerna och badade igen =) lika mysigt som förra gången, vi var borta i typ 4 timmar, tiden gick verkligen as snabbt.
Och idag har jag inte gjort någonting bara lyssnat musik typ.
Imorgon kommer familjen hit och är här på dagen och sen så åker jag med dom till mina underbara kusiner=D
<33

badat!!!

ja det är sant jag har precis badat här på gotland!!=D
Nu på kvällen och de va faktiskt varmt =) fast det är kallt nu efter hahaha. Det här är 3 gången iår som jag badat tihi och första gången för iår som jag badar i havet. sååå stolt hahah ;)
Jaa annars har jag inte gjort så mkt mer idag, det har verkligen ösregnat idag sjuukt mkt!
Jaja nu orkar ja inte skriva mer tihi
puss<33

Mina skor+god sallad

Hade mina nyaste skor på mig idag =) fick lite skavsår men dom va ändå sköna att gå i =)



Min och camillas sallad =)



<33

mys =)

Idag har camilla jobbat så jag har varit med jonna =) först gick vi till ett ställe där dom hade keramik saker och jag fastnade för några fina glas dom hade där men dom kostade 175 kr st och det tänker jag inte lägga på det.
Sedan gick vi och handlade och efter det så gick vi och tog en fika på strandcafet och där mötte vi även camilla =)
Riktigt mysig dag tycker jag, fast det skulle inte skada om det var lite mer sol faktiskt, men det ska vara fint på torsdag så hoppas det blir det imorgon också =)


Minnen =)

Satt och kollade genom gamla bilder och jag bara måste lägga upp 2 st för vi hade så kul hahahah!





<33

Nybakat =)

Mums nu luktar det nybakat här=) Har nämligen precis bakat bröd =) Det har precis kommit ut från ugnen så ska smaka snart när det svalnat lite men slåt vad om att det är gott =)



puss<33

Slappdag 6/7

Idag har jag typ inte gjort någonting faktiskt.. Gick upp vid halv tolv och lite efter det gjorde jag och camilla en jätte god ost och skink sallad med couscous.
Sedan satt vi vid datorn en liten stund och lite efter det så kollade vi på tv resten av dagen..
Till middag åt vi samma mat som till lunch det var så gott tihi =)
Nu på kvällen gick jag och camilla ut på en liten promenad och jag pratade med Robin i tele en kort stund för sedan skulle han lira boll med några kompisar.
Jag och camilla var ute ganska så länge och gick runt och sedan satte vi oss vid en pizzeria och pratade om lite allt möjligt =)

Man har faktiskt börjat få lite hem längtan, eller asså inte hem, hem.. men efter kompisarna och lite så..
Sen vill jag söka extrajobb, det låter kanske konstigt men jag vill faktiskt jobba haha! Jag vill börja gymnasiet också, kolla hur det är och börja om på nytt liksom nya kompisar, ny miljö och massa mer.
På lördag ska jag åka till min faster, hennes man och mina kusiner som jag längtar efter så då får jag förmodligen lite mer energi haha ;)

Visst har jag det roligt och trivs här men idag har det regnat och varit dåligt väder så det har inte varit så kul ;p
Jag vill ha solsolsol!! =)
ha det bäst!
puss<33


5/7-08

Jag har precis pratat med sötis robin i tele en stund =) lika kul som alltid =) trotts att han e sååå taskig mot sin mamma.
Fy på dig robin!! haha =)

Idag har mest varit en slappdag, jag vaknade väll vid halv ett någon gång tror jag. Jag åt macka och drack lite juice och sen satt ja lite vid datorn. Efter det så bestämmde jag mig för att få ännu lite mera färg eftersom himlen var alldeles klarblå och solen stekte på. Så jag gjorde mig iordning och smörjde in mig med solkräm, sedan drog jag på mig bikinin och gick ner till stranden.
Väll nere vid den sköna sandstraden så blåste det som F-A-N rent utsagt. Jag låg nere på stranden i sanden men det blåste så mycket så jag fick sand på mig så jag tog mina grejer och la mig en bit upp i gräset istället.
Trotts att gräset kittlades på benen och armarna så låg jag kvar i 1 timme och sen tröttnade jag på blåsten så jag började gå långsamt upp till huset.

När jag var hemma igen så satt rikard och kollade på TV så jag joinade honom. Och där blev jag sedan sittande ett tag.
Camilla som fick hoppa in extra på jobbet idag kom hem vid 4 och sedan om Jonna hem. Hon lagade middag och efter vi ätit så fortsatte vi kolla på tv.
Sen fick jag en sån jävla huvudvärk så det kändes som att huvudet skulle sprängas eller ngt men jag tog 2 alvedon och nu är huvudvärken över..

Imorgon ska det förmodligen bli regn här, usch vill verkligen inte ha det!! men man kan ju alltid hoppas och be att nyheterna har fel så att det blir sol här ändå =) hoppashoppas!! tihi =)

Jag saknar mina vänner och mina kusiner. Som tur e får jag träffa mina söta kusiner på Lördag wie!!
Fast då måste jag åka ifrån min bonusfamilj här och inte träffa dom förens tidigast den 10 augusti. Snyfft.
Det här är verkligen en sommar utav längtan menmen det är nog ändå bästa sommaren hitils =)
puss <33

Sluta klaga på poliser!!

Nu när jag har lite tid över så tänkte jag skriva en sak som irriterar mig ganska så mycket.
varför är de så många som klagar på polisen och säger att dom hatar dom och massa??
dom säger att poliserna förstör deras liv men tänk efter, om ni inte skulle göra något olagligt så skulle poliserna lämna er ifred eller hur??
Tänk alla som blir våldtagna, rånade, mördade och massa annat hemskt vad skulle dom göra utan poliserna??
Vårt sammhälle skulle bara bestå av kriminella.
Tänk på han som mördade Engla tex. Utan poliserna så skulle han fortfarande gått fri och kunnat fortsätta med sina sjuka saker.
Jag har själv blivit stoppad av polisen och fått böter och jag vet att jag själv klagade på dom då men nu när man tänker efter så är de ju så att om jag skulle kört lagligt så hade jag ju aldrig fått den bötern eller hur?? Jag har bara mig själv att skylla. Och tänk om dom inte stoppat mig, tänk va som kunde hänt, jag riskerade en människas liv..

Ni som klagar på poliserna vad skulle ni egentligen göra utan dom, och nu syftar jag inte på sånna som klagar ngn enstaka gång för att dom är arga på dom för det förstår jag att man kan göra. Men ni som hatar dom hela tiden.
Tänk om alla poliser skulle sluta jobba bara, och ngn i eran släkt skulle bli våldaget eller mördad. Erat svar är förmodligen att ni skulle ta hand om det själv?? men ni har inte allt som behövs för att spåra upp den personen, och om ni nu gör det vad skulle du då göra när du hittat honom/henne. Skulle ni slå ihjäl den personen?? Då skulle ni ju själva bli en mördare. Och dom nära och kära till den du då slog ihjäl kommer förmodligen söka upp dig och göra samma sak. Så fortsätter det så. Hur skulle det se ut??

Tänk också på att alla poliser faktiskt riskerar sitt liv för våran skull!! för folkets skull!!
Poliserna är faktiskt helt normala människor precis som vi! Dom har släktingar, barn, kompisar och så. Dom är precis lika mycket vära som vi!
Jag har tillexempelt en Farbror som e polis. Han är en helt underbar människa, snäll, omtänksam, rolig  jaa allt.
Och jag hatar inte han för att han är polis.

Alla som blir fast för dom kör för fort, kör mot rött, skjuttsar utan hjälm och massa sånt ni kanske tycker att vafan låt oss få ha lite kul. Och till viss del kan jag hålla med er men tänk vad som kanske skulle hänt om ni inte skulle blivit stoppade`??
Ni kanske skulle kört in i ett träd och dött?? kört ihjäl en kompis kanske. och massvis med mera hemska saker.
Trotts att man kanske har jätte kul när man sitter där på sin övetrimmade moppe och kör som en dåre med en kompis utan hjäl bakpå så kanske det inte slutar lika bra. Det kan komma en liten sten på vägen och du moppen och kompisen flyger åt helvete?? Det går ju så fort att du inte kan göra något. Vi säger att kompisen kanske dör ska du då leva med ditt samvete för att du hade lite "kul" på moppe bara.
Allt det kunde bli ogjort om man blivit stoppad av en polis i tid.

Så sluta klaga på poliser, sluta kalla dom för svin och allt sånt..
Dom räddar faktiskt dagligen liv!

Hoppas jag gett vissa av er en liten tankeställare i alla fall..

Kommentera gärna inlägget och säg vad ni tycker. Jag tål kritik och om ni ska kritisera så visa er starka och skriv inte från anonym för de e riktigt fegt.

Ta det lugnt och ha det bäst!!
puss<33



Sluta klaga på poliserna och låt dom få göra sitt jobb precis som alla andra människor och precis som dig!

detta köpte jag igår

En ögonfransböjare med värme.  (Cubus 79kr)
 Jätte fina kaffelatte muggar. (gotländsk affär 30 kr st)De va svårt att få en bra bild dom e snyggare irl. men de e iaf ett par skor från min sko. Va på rea på 99 kr.  (storlek 37)  en storlek för stor menmen de funkar :)

puss<33

Bilder från visby :)

Vi åkte ett guidat litet tåg genom visby som berättade lite historia från gotland.

inte rädda för att sprida ut sig haha!
Jättegod glass jordgubbsdröm hette den mums! =)

Rikard, jag och lite av camilla =)


                                                  Tripp trapp trull ;)

Min bonusmamma Jonna =)


Ni måste hålla med om att bilden är häfftig!! =)


Jag och syster =)

Vi på tåget =)


När vi kom hem åt vi jordgubbar och grädde mums!!!


Lägger in bilder på vad jag shoppade i nästa inlägg =)

Visby dag :)

Idag har jag, camilla, jonna och rikard variti visby från klockan halv 11.
Det är jätte mycket rea i nästan alla affärer nu så det är ju bra :)
Jag köpte 2 st jätte fina latte glas, en ögonfransböjare med värme och sen fyndade jag ett par skor på barnavdelningen för 99 kroner =)
Sen köpte vi dyr visby glass men det var verkligen värt det trotts att det kostade 49 kr.
Vi åt på Mc Donalds och ja tog plus meny så jag fick ett coca cola glas tihi ;)
Senare ikväll så lägger ja in alla bilder för jag harinte lagt in dom på datorn ännu men klart ni kan vänta haha ;)

Camillas syster Jessica fick igår en liten bebis som ska heta Engla. Har sett bilder på henne och hon är jätte söt.
Så grattis till Jessica och patrik. Och Grattis tindra som fått en lillasyster :)

Nu ska vi gå ner till stranden och spela lite vollyboll och så :)
puss<33

Hjälp!!

Så nu har jag gjort om lite på min blogg. Jag e inte helt säker på vad jag själv tycker om det ännu.
Men kommentera gärna vad ni tycker och om det finns något ni tycker jag kan ändra på eller så.
Är jätte tacksam för hjälp från alla
puss
<33


Underbar dag:)

Jag klev upp vid 11 imorse och gjorde mig iordning sedan så cyklade jag och Jonna bort till Raukerna där vi låg och solade i ca 3 och ½ timme. Riktigt skönt och mysigt var det. man kunde verkligen slappna av fast det var lite irriterande med alla flugor som sätter sig på en. Sen blåste det så man kände inte att de va så varmt som de egentligen var.
Så idag har jag fått väldigt mycket färg men jag har även bränt mig i ansiktet vilket är lite synd menmen det hindrar inte mig haha!
Så imorgon ska jag och Camilla ut och sola fast då kommer jag smörja in mig ordentligt och sen ska jag mest sola ryggen och om ja solar magen så kmr ja lägga en handduk eller något för ansiktet.
Jag har tagit lite bilder idag men Jonna har med sig Camillas kamera så jag kan inte lägga in dom ännu eftersom jag måste sätta i mitt minneskort i camillas kamera och sen föra över bilderna genom den till datan.

Jag stortrivs här och längtar absolut INTE hem haha!
Nu ska jag gå och titta hur det går för Camilla för hon håller nämligen på att klippa rikards hår tihi.
<333

...

Nu har jag nästan gjort mig helt färdig. Ska bara lägga på lite smink och sen e jag klar. Camilla slutar om 1 timme. Hoppas att det var rätt lugnt på cafet idag för jag vill ut och hitta på något så hoppas camilla orkar :)

Det första jag ska göra när jag kommer hem är faktiskt att skriva in en anons på Grannar.se om att jag söker jobb som barnvakt för det vill jag verkligen ha som extra jobb :) småbarn är ju sååå gulliga :)

Juste jag skrev aldrig ett CV igår orkade inte haha men jag får väll göra det någon dag då jag inte har så mycket för mig..
nu ska ja sminka mig lite och sen får vi se vad jag hittar på..
puss
<333


RSS 2.0