Naglar :)

Ja som ni ser så har jag precis fixat mina naglar :) Men jag längtar tills jag åker med camilla och companie på kryssning eftersom då kommer jag och camilla få lite spa och sånt och sen så kommer vi även få manokyr och då kommer det att bli riktigt fint. Och sen ska jag och Camilla modellfotograferas wie! =D



Nu tänkte jag faktiskt skriva ett nytt CV som jag ska ha sen när jag kommer hem för då hade jag tänkt att gå ut och leta extrajobb. Känner att jag behöver det nu när jag fått lite mer fritid..
Visst det kommer bli mer sen när gymnasiet börjar men det ska jag nog klara :)
puss<33

Dåligt väder...

Nu har jag precis duschat, rakat benen, borstat tänderna, satt på mig kläder, ätit macka och druckigt en kopp kadde daim..
Jag hade egentligen sen tänkt att fixa mig och gå till stranden och ligga där och steka i solen tills kl 4 då camilla slutar men det är dåligt väder idag så mina planer blev inställda buhu ;pp

Jag har det iaf jätte bra här på gotlnad men jag saknar många av mina vänner där hemma.. OCH jag saknar en bankomat hehe. närmsta ligger ca 1 timme bort;p menmen jag får väll åka dit ngn dag och kolla i affärer och ta ut pengar och lite så :)

Oftast när man åker iväg så är det alltid något man glömmer ju men jag har faktiskt bara kommit på att jag glömt en kaffe latte visp och det är ju inte till det viktiga direkt, det var mest för att camilla ville ha en. Så man kan ju faktiskt säga att jag inte glömt något ;)
Däremot så har jag råkat fått med mig usb kabeln till mamma och pappas kamera *suck* men det löste jag och camilla genom att sätta i mitt minneskort i hennes kamera och lägga över bilderna till datan så det gjorde ju inte heller så mycket. Fast syrran e inte så glad för hon kan inte lägga över några bilder hahahahahh (a)
aja nu ska jag fixa naglarna tror jag puss<33333



Söndag.

Hejhej!
Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, har mest väntat på att camilla skulle sluta jobba.. Hon jobbade över i ca 2 och ½ timme. Men när hon väl slutat så åt vi jätte god lunch på strancafet och sen så drack vi en latte så väntetiden lönade sig ändå hehe ;)

Sedan så gick vi hem och gjorde oss i ordning och sen drog vi ner till strande och halft badade haha och där va vi väll i typ 1 timme och sen så cyklade vi hem och lagade middag och nu sitter jag här och skriver..
Vi ska snart fixa våran mobilblogg och vi har redan 3 st filmer som ska in tihi.
Kommer ut med namnet såfort den är klar :)
puss<33


Lite bilder..

Jag på båten påväg till gotland


Jag tycker att det såg så ballt ut när jag la halsbandet i sanden så va tvungen att ta kort

För er som inte viste vad Rauker e så är det sånna på denna bild :)

Jag i min nya tukina. vad tycker ni? :)

Vägen till stranden

Vi tog en latte på strandcafet :)

Camillas fötter i den sköna sanden:)

Jag på en Rauker :)

Jag och camilla tyckte den rauken såg lite rolig ut hahah!


Det var lite bilder härifrån Gotland. Kommentera gärna :)

Nu ska vi gå ner till stranden och ha det lite mysigt.
pusspuss
<3

Rauker.

Idag sov jag ut ända till kl 12 och sen låg jag kvar i sängen tills klockan 13 riktigt skönt faktiskt.
Jag och syster gjorde oss iordning när klockan var runt 16 hehe så det blev en liten slappdag i början.
Men när vi var klara så åkte vi till Raukerna för er som inte vet vad det är så kommer jag lägga ut bilder från det imorgon.
Vi klättrade lite i dom och tog fotton och sen bestämde vi oss för att skapa en mobilblogg alltså där man lägger in videos istället. Så vi kommer att fixa en imorgon och så då kommer jag berätta namnet så ni kan gå in och kolla :)

Imorgon jobbar Camilla från 11 till 16 så då får jag sysselsätta mig själv men det ska nog gå bra. Jag e ganska så lättroad så haha!
Nu ska jag göra mig iordning och sen så ska jag gå och sussa.
Godnatt hörs imorgon<33

Gymnasiet!!

Wie jag har kommit in på mitt förstahands val på gymnasiet!!!! =D fatta kul!
Sågbäck i huddinge inriktgning måleri!
Nu längtar man jue och Jag och Camilla kommer förmodligen komma i samma klass wie som en dröm! =D

Hur gick det med era gymnasieval då? berätta gärna :)

Första dagarna på Gotland.

Nu har jag varit här i 2 dagar kan man säga :) eller från igår eftermiddag tills nu.
Igår så gjorde vi inte så mycket, vi åt lite i visby när jag kom och sen så var vi nere vid stranden och tog lite kort.

Idag så gick jag och camilla upp vid 8 och gjorde oss iordning för en heldag shopping i visby. Det har varit jätte kul att gå i butiker och titta och köpa :) och shoppingen gick mkt bra hahaha eller syns inte det;)




Jag köpte:




Och jag och camilla köpte armband som vi har som vänskapsband nu =)


Sen hade vi lite kul för vi tyckte att skylltdockorna va så söta eller a kläderna iaf hahah!
Camillas och mitt barn hahah ;p


Kolla söta bebisskor :)


Och sen ett par som jag provade:)


Nu ska vi snart dricka kaffe och sen får vi se vad vi hittar på. Det har börjat regna så det är inte så trevligt att vara ute direkt.
jaja ha det bäst nu puuuuss<33










jag


jag


hemma igen :)

Jag gick upp vid 10 idag och gjorde mig iordning för att åka till stan. I stan mötte jag Robin vid 12.20.
Sen gick vi runt till olika affärer och shoppade och pratade :)
Riktigt mysig och kul tkt ja i alla fall.
Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Ska snart byta vattnet i akvariet och sen så ska jag vänta på att våra gäster ska komma.

Det känns konstigt att åka imorgon men det känns ändå bra på samma gång. haha konstig känsla. svår att förklara liksom.
Jag är iallfall klar så mycket som det går. Är lite nervös för resan faktiskt. Har aldrig åkt till gotland helt själv. Dom gångerna jag åkt så har jag åkt med bil och då har man ju kört ombord med bilen och sen så har man lämnat allt i bilen och bara gått upp och typ ätit eller ngt.
Men nu ska jag gå ombord också måste jag lämna in väskan och hitta mitt säte och aa massa sånt. men förhoppningsvis så går allt bra haha!
Nu är mitt kaffe klart så ska hämta det och kanske hitta något att äta nu kl e snart 5 och har inte ätit något på hela dan än haha(a) men jag e inte ens hungrig ;pp
jaja puss<33

Nästan klar.

Nu är jag somsagt nästan klar med allt jag ska göra innan jag åker :)
Jag har hunnit med massvis idag, jag har lämnat in min mobil, hämtat saker på apoteket, stor städat, tvättat och packat nästan allt, sminket och alla sånna saker packar jag ner på torsdag morgon :)
Usch måste gå upp vid typ 6.30 då suck haha! Så man kan ju säga att det blir till att lägga sig tidigt imorgon kväll.
Jag ser verkligen fram emot att åka till gotland och bara få ta det lugnt med min favorit tjej, aa det ska bli riktigt mysigt faktiskt :)

Imorgon så ska jag till stan med Robin och kanske hans kompis Micke. Jag har itne träffat robin på lääänge så det ska bli kul faktiskt. Han e den sista av mina kompisar som kommer få träffa mig innan jag åker i alla fall tihi.
Men jag vet även en tråkig sak som jag måste göra imorgon. Jag måste byta vattnet i akvariet till Peutor.. Det är riiiktigt tråkigt och jobbigt, men det  är ju något som måste göras så det är bara att bita ihop.

Det kanske itne kommer bli lika mycket bloggande dom veckorna jag är på gotland men jag skriver när jag kan och berättar hur jag har det.
Jag har pratat med Camilla och vädret där har varit okej om man bortser från att det blåser, men det är ju somsagt vid stranden så då får man räkna med lite blåst. Jag är i alla fall nöjd så länge det inte regnar jaa eller snöar haha fast det skulle jag bli mycket förvånad om det gjorde haha!

Nu ska jag snart ta mig en dusch och raka benen tihi (a)
pöss<33

Åker om 2 dagar.

Jag sitter här och funderar på om det verkligen är någon ide att sminka sig idag. Jag ska ju inte göra något speciellt. det ända jag ska göra utomhus är ju att lämna in min mobil på lagning och sen hämta en sak på apoteket, och jag bryr mig inte direkt om hur dom tycker jag ser hur haha!
För resten av dan ska jag ju bara packa, städa och tvätta.
Jag åker ju somsagt om 2 dagar och imorgon ska jag förmodligen till stan med Robin och hans kompis och sen på kvällen ska jag fira min födelsedag i efterskott med ngr kompisar till familjen.

Jag har faktiskt tänkt att städa mitt rum extra fint för det är så skönt att komma hem till ett städat rum sen. då är det ju bara att damma av och damsuga och sen behöver man inte börja med att städa liksom, då kan man bara ta det lugnt :)
jaja nu ska ja iaf hitta ngr kläder jag kan ha på mig sen ska jag åka till netonnet.
och jag skiter i att sminka mig haha!
puss<33

:)

Idag firade vi Faster hemma hos dom :)
Först var dagen somsagt ganska stressig men jag han med hälften av vad jag skulle göra och det var ju bra det också för jag han med det viktigaste iallafall.
Så imorgon så ska jag lämna in min mobil, möta julia så jag kan få mitt halsband och pengar och förmodligen säga hejdå till henne eftersom vi inte kmr kunna träffas på ca 1 månad.
Sen så ska jag städa och börja packa.

Vi kom iaf till Faster helene vid 7 tiden också fikade vi och pratade och jag busade med lilla matlida :)
När klockan var vid halv 9 så tog jag med mig matilda också satte jag på henne pyjamas och borstade tänderna på henne och bytte blöja och sen gick jag och nattade henne. Jag läste en saga och sedan släckte vi lampan så låg vi där och myste tills hon somnade. Det var riktigt mysigt faktiskt.
Nu måste jag vänta i 2-3 veckor innan jag kan träffa dom igen.. menmen jag ska ju somsagt ha kul med älskade tvillingsyrran camilla :)
Jag e lite nervös för att jag ska glömma något hemma men jag har funderat på att skriva en lista på vad jag ska ha med mig så att jag kan vara lite säkrare på att jag inte glömmer något i alla fall. 
puss<33

Fullproppad dag.

Nu ska jag bara torka håret och sen platta det och sen efter det så ska jag åka hem till camilla och hämta lite saker som jag sedan ska ta med mig till gotland.
Sen måste jag städa och börja packa och tvätta och ikväll så ska jag ju somsagt åka till min faster som fyller år.
Ooch jag ska även hinna med att möta calle så att jag kan få mitt headset menmen jag får väll försöka fixa allt på bästa sätt..
Jag kanske skriver mera ikväll.
puss<33


Här kommer jag att bo på gotland mysigt va? :)<3

Camilla!

En bild säger mer än 1000 ord! <33

Jag

Också lilla jag!

Bilder från landet!

Somsagt vi är lite roliga av oss haha!

Bilder från födelsedag!

15/6 Firade i förskott med släkten!




16/6 Firade riktig födelsedag med vännerna blec dock tyvär inte så många bilder.

Home sweet home!

Ja jag e somsagt hemma från en jobbig helg på landet.
Min syster ska ha datan lite så jag ska fixa  bilerna från helgen så att jag kan lägga upp dom om ca 30 min.
pusspuss så länge..
<3

Helgen.

Jag har ju inte haft internett på landet men jag har haft med min laptop så jag har skrivit om dagarna där så jag skriver bara över det nu. :)

19/6
Jag åkte till mammas jobb så att jag var där vid 3 tiden med sedan blev det en lång väntat. Mamma visste nämligen inte när hon slutade med det blev vi 5 tiden så där satt jag och väntade i nästan 2 timmar på att hon skulle sluta sitt jobb ;p
Men som tur var så hade jag med mig min laptop då så jag satt och lekte lite i photoshop medans jag väntade så tiden gick lite fortare iaf.
Sedan så åkte jag och mamma till landet. När vi kom fram så var pappa, Jeanette och hennes kompis Nina redan där.
Vi åt lite och sedan kom Jessica, danne och hans son martin.
Jag, Jeanette, Nina, Jessica och Danne satt sedan på kvällen ute på verandan och pratade om lite allt nörjligt och hade jätte trevligt och roligt.

20/6
Midsommar =D
Ja idag är det somsagt midsommar, vi har precis ätit en god lunch och snart ska vi gå ner till Annarby, ett ställe där dom varje år firar midsommar med tävlingar, fiskedam, dans och aa massa annat.
Jag kan ju inte neka att jag hellre hade velat vara hemma menmen nu är det som det är.

Den 26 juni åker jag till gotland, saknar min tvillingsyrra som redan är där.. Det ska bli så mysigt att vara där med henne och hennes familj.
Sen ska det bli skönt att få en paus från alla vänner här hemma, det låter konstigt men jag behöver få komma bort från dom lite för allt hara bara blivit för mycket. Har inte haft ngn tid över för annat inte ens för mig själv.
Det finns dock några som jag kommer sakna RIKTIGT mycket. Det kommer nog kännas lite tomt och göra lite ont utan dom men jag kommer klara det såklart :)
Robin är nog den ja kmr sakna mest. Min bästa kill kompis :)

Jaja nu ska vi gå
puss<33

21/6
Igår så hade vi det iaf jätte mysigt hela dan. Men jag måste bara berätta en sak som hände på kvällen.
Jag och Anna(våran granne) satt i soffan på verandan och alla andra satt på stolar runt bordet. Vi hade precis ätit och satt och pratade allihopa. Och rätt som det är så säger erik(hennes son) Mamma vad är det där som är emellan er?
Jag vände på huvet och kollade och sen var det fan kört!! haha! Ni skulle hört mitt skrik! Jag skrek och flög över Nina som satt på stolen breve mig. För vet ni vad det var? Det var en stor grön spindel med röda ben!
Fyfan vad äckligt det var! Tänk på att spindlar e min största fobi! Så nu vågar jag inte sitta i den soffan för då kanske den gröna spindeln med dom röda benen kommer och attakerar tihi (a)

Jaja idag har jag inte gjort så mycket. Nästan inget alls faktiskt. Jag gick och la mig vid 4 igår och idag vaknade jag vid 2 och nu e klockan 3 . Jag har fixat mig iordning och ätit lite.
Sen skulle jag gått ner och fiskat lite med pappa, martin och danne men precis när jag skulle gå till dom så började det att regna och dom kom hem så vi ska fiska lite senare istället.
Nämen titta medans jag sitter här och skriver så tittar solen fram, hoppas det blir varmt igen nu!
Jag har fått flera sms om hur folk där hemma saknar mig och vill att jag ska komma hem. Jag har bara varit borta i 3 dagar tänk hur mycket dom kommer sakna mig när jag är på gotland och då kommer jag försöka svara på så lite sms som möjligt eftersom jag ska ta en paus från allt här hemma(nästan). Det finns ju somsagt ngr jag kommer svara till ;p
Nu ska jag hitta på ngt att göra
puss<33

22/6
Nej nu vill jag bara hem! är rastlös och har absolut inget att göra! det är bara lång tråkigt nu! Vill hem!
Jag frågade pappa om han kunde skjutsa mig till stationen men han sa att det var fullt med köer nu så det var ingen ide.
Så nu måste jag vänta tills ikväll innan vi kan åka. Usch sååå tråkigt!
Jag ska snart titta på high school musical med jessica men helst av allat vill jag hem!!!

Imorgon ska vi till min faster, hennes man och mina underbara kusiner eftersom min faster fyller år :)
Så det ska bli kil.

Måste bara berätta en sak. Jag e allergisk mot myggbett och jag har fått ett på fingret och som dom flesta säkert vet så kliar muggbet extra mycket om man får dom på fingrarna eller tårna och tänk då på att jag e allergisk så då kliar det extra mycket och det svullnar upp så nu e mitt pekfinger alldeles svullet, rött och det kliar så jag skulle kunna hugga av det haha! uschusch.
Jaja nu ska jag titta på film.
puss<33

16 år nu! :)

Märkte att jag inte skrivit blogg på 3 dagar så jag får väll berätta lite kortfattat nu om dom 3 dagarna :)
i Söndags så firade jag ju somsagt min födelsedag i förskott med släkten. riktigt mysigt var det och jag kmr även att lägga in bilder från alla dagar lite senare.

I måndags då var det ju mina födelsedag!! wie! :D När vi satt i bilen påväg till grönan som jag trodde hehe. så satte Julia på mig en ögonbindel också körde Kristian och camilla, julia och jasmine iväg med mig till ursvik där vi mötte flera underbara kompisar också ät vi chips, drack läsk, gjorde upp en fin brasa och prata om allt mellan himmel och jord och jag hade iaf jätte kul hoppas alla andra också hade det och jag vill även tacka alla för en underbar dag 16/6-08 bästa födelsedagen ever :)
Jag fick även många fina presenter:)

I tisdags så hämtade min moster Ammi och min kusin Ellen mig vid 20.00 så åkte vi hem till dom och sov där så jag har varit med Ellen idag medans Ammi jobbade :)
Snart är de somsagt match kom igen sverige nu måste vi fan vinna!!! =D

Den 26 juni åker jag till Gotland, camilla, jonna och rickard är redan där. Så jag måste somsagt börja tänka på vad jag ska ha med mig och tvätta upp det så jag har rena kläder och så :) Hoppas det är bra väder alla veckor som jag är där asså det måååste bara vara det!

En sak till på min födelsedag så var jag även i skolan och fixade till mitt Teknik betyg som blivit fel så nu har jag 230 poäng! =D

puss<33

fira med släkten.

Igår så städade jag hela huset i hela 6 timmar! Jobbigt var det men resultat blev ju bra så de va värt de :)
Idag ska jag nämligen fira min födelsedag med släkten eftersom jag ska med några kompisar till grönan imorgon :)
Jag har precis gjort mig iordning och har en krona på huvet tihi!
Släkten kmr om ca 50 minuter och snart kmr mamma så då ska jag hjälpa henne att packa upp.
Menmen nu måste jag äta frukost trots att klockan är 2 :P
puss<3

Toppen dag :)

Tack Julia för en underbar dag med dig!

Ja jag sitter nu vid julias laptop. Vi har precis kommit hem. Vill börja med att säga att det märks att det är fredag den 13 iaf! usch! haha!
Orkar inte skriva allt vi gjorde men en sak var att vi härmade duvorna på centralen. Åk dit och kolla på dom och försök härma dom det är omöjligt! dom måste vara riktigt intelligenta iaf! haha.
Dom vickar på rumpan samtidigt som dom diggar med huvuet och går samtidigt ;p och ju snabbare dom går desto snabbare dom går ju snabbare diggar dom med huvet. Det är verkligen omöjligt,
Kolla filmen på 3jj@pa hahahah.

Jaja nu ska jag fixa mig och sen ska jag sova med julia :)
Godnatt <33

(och tyck inte att vi e helt störda för att vi härmar duvor men vad gör man inte när man har tråkigt i väntan på tågen haha)

jag


Skolavslutning! =D

Idag hade vi somsagt skolavslutning och guuuuud så skönt!! =D Jag fick mina betyg och jag fick 225 poäng men på tisdag ska jag tbx till skolan för att prata med min no lärare för hon sa att hon höjt mig till VG i teknik också men det har hon itne gjort i betygspappret så jag ska prata med henne på tisdag och förhoppningsvis så ändrar hon det då så jag får 230 poäng :) Men annars så e jag ändå nöjd med 225 :)
Jag kommer få 2000 spän av mina föräldrar nu och dom kanske till och med ska ge mig mer! wie!

Ikväll ska jag sova hos Julia like old times :)
nu måste jag sminka mig
puss<3

"sista kvällen med gänget"

Ja det var faktiskt en riktigt mysig kväll igår.
Det hela började med att vi sjöng några sånger och sedan så åt vi :) vi fick efterrätt också, jordgubbar och glass mums :)
När vi ätit klart så fick vi flytta våra stolar till andra sidan av rummet där dom riggat upp en scen.
Alla föräldrar började droppa in och när alla var där så satte lärarna igång med deras lilla spel
Det var faktiskt riktigt kul haha man garvade hela tiden ;p
Dom sa ingenting om varje person som dom har gjort tidigare år så dom sa som tur va ingenting om mig hahaha!
Men man blev ändå så förvånad av hur mycket lärarna viste om eleverna hahah.
Efter allt så va de egentligen typ disco men vi sket i det för de va typ som dom discona vi hade i 6:an hahah. Så vi drog hem istället.


Idag då, då är det ju skolavslutning :) Jippie äntligen!
Längtar tills jag får se vad jag fått för betyg också!

menmen nu måste jag dra
puuss<33

Underbart! :)

Har precis kommit hem från en underbar lunch med en massa undebara människor :)
Dan började med att jag tog bussen till skolan till kl 9 då vi skulle städa och efter bara 30 min så var vi klara. Så det var bara att åka hem igen. Hemma så lyssnade jag på musik och försökte få tiden att gå. Och tillsist blev kl 11.10 så jag kunde gå till min buss. Jag åkte till Näckrosen där jag mötte alla andra också åt vi en jätte god lunch och hade trevligt.

Ikväll så ska vi ha en grej i skolan som heter "sista kvällen med gänget" eftersom det är precis sista kvällen med gänget(9:orna).
Vi ska äta middag och sen ska lärarna spela som teater lite och berätta saker om oss som t.ex. pinsamma saker som hänt genom åren och sånt så man får väll se vad dom säger om en. Själv kan jag inte komma på något som dom skulle kunna säga om mig faktiskt menmen vi får väll se tihi!

Igår då. Då var jag ju på konsert i Globen och guud så kul det var! Det var riktigt drag och alla verkade ha jätte kul och ju längre in på konserten ju roligare blev. Så det slutade med att nästan alla stod upp på läktare och överallt och klappade och dansade :) Jaa riktigt kul var det, verkligen värt de :)
Vid 11 fick vi åka taxi hem också. Tyvär så har jag bilderna på min laptop så kan inte lägga in dom just nu men dom kommer så småningom :)
jaja nu ska jag vila lite sen fixa mig iordning inför kvällen
puss<33

Bilder säger mer än tusen ord.

Ja det är heelt sant att bilder säger mer än tusen ord. Jag har gått igenom alla bilder på datan idag och guud så mycket minnen som bilder väcker :o haha! Dom flesta är bra och roliga minnen sen finns det ju några minnen som inte e så roliga men that's life tihi ;)

Idag så hade vi camp viksjö i skolan, man ska gå runt med sitt lag till olika stationer och det är typ över 1 km mellan varje statoin. Det gick inte så bra i vårat lag pga av killarna haha menmen somsagt vi hade ändå inte sattsat för att vinna eftersom camp viksjö är sjuuukt tråkigt.
Efter det så åkte jag hem och det var riktigt varmt så det var bara att byta kläder. Jag hade haft på mig jeans eftersom det var alldeles mulet imorse och vädret verkligen skiftade hela dan. I början var det mulet, sen sol, sen mulet, sen lite regn, sen mulet, sen stormigt som bara den, sen kvaft och sen mulet och sen tillsist sol. Så kroppen har fått stå ut men alla olika sortes väder på bara några timmar och nu har jag blivit förkyld :( Det kanske beror på det himlans vädret..
Aja jag har inte gjort så mycket mer idag men jag 16 om 6 dagar =D  alltså den 16 juni. Guuud så jag längtar! =)
Sen måste jag säga en till sak: jag älskar sommarn och solen men jag e allergisk mot solen!! =( jag får exem av den så jag måste ta allergi tabletter förstår ni hur jobbigt det är att få exem pga av solen!! Men iof så finns det värre saker men ändå! tihi.

Imorgon ska jag på konsert i Globen och jag och camilla frå gratis taxi dit och hem wie! Vi är sånna lyxbarn tihi!
Jaja nu ska jag inte skriva mer utan nu ska jag duscha och gå och lägga mig sen imorgon ska jag upp och åka till moderna museet med klassen boooring...  så de e bara att bomba med sms imorgon för jag kmr vara uttråkad haha!
puuuss<33

Blodigt värre!

Idag så klev jag upp vid 8 och gjorde mig iordning för att sedan ta bussen och i vanliga fall så skulle jag ju tagit den till skolan men inte idag. På bussen mötte jag Jasmine och Sebbe så åkte vi tillsammans till ett ställe där vi sedan gick över en åker precis som ni ser på bilden. Det kändes som att gå i en öken haha! Och ja jag vet att man inte får gå över nysådda åkrar men vafan palla gå runt! hahaha!
Vi skulle nämligen till Görvelns badet. Vi skulle dit med klassen och när vi väl var framme så blåste det som F-A-N det var sjukt asså! Innan hade det varit så varmt men när vi kom fram så blåste det och var kallt vid vattnet.
Vi satt iaf i blåsten ett tag och lyssnade på musik tills våra lärare kom och några fler från klassen droppade in. Då satte vi oss lite bakom ett hus så vi fick lite "skydd" från blåsten så det blec varmare och det kändes bättre.
Jag och Jasmine låg i solen ett litet tag men sedan tröttnade jag på det eftersom det fortfarande blåste ganska så mycket ändå. Så jag och Tim började spela frisbee istället.
Nu kanske ni tänker men hallå det här har väll inget med rubriken att göra! men det kommer.. Det var nämligen så att till en början var det kul att kasta frisbee tills tim träffade den rätt på näsan så att läkningspluppen som jag har i hålet i näsan rev upp insidan av näsan och jag bara ände hur det började rinna på en gång.
Jag fick springa till mina lärare för att hämta servetter och det bara blödde emr och mer och alla papper blev alldeles blodiga och jag hade blod över hela ansiktet och händerna  och usch ja! Det kan man kalla blodigt värre!
En av mina lärare frågade till och med om jag behövde skjuts till akuten haha!
Men somsagt efter mycket om och men så slutade det äntligen att blöda och jag fick lägga en kylklamp på näsan och sedan gå ner till vattnet och tvätta av allt blod från mig..
En stund senare så åkte vi hem och sen så har det inte hänt så mycket mera idag.

söitsar


Middag hos Jessica förra veckan.


Så gulligt!



Alla Barn och Farfar :)

Långhelg 5/6-8/6

Hela helgen har varit helt underbar faktiskt och tack julia för två underbart mysiga dagar med dig på landet!! Vi måste göra så oftare och framför allt när vi börjar gymnasiet så vi inte förlorar våran fina kontakt och vänskap!! :)

5/6
Ja det hände väll inte så jätte mycket den dagen egentligen.. Jag var i skolan först där jag fick reda på att jag höjt mig till VG i både engelska och svenska! :) blev riktigt glad när jag hörde det faktiskt.
Efter skolan så kom mamma och Jeanette(storresyrran) och hämtade upp mig vid skolan också åkte vi ut till landet där vi åt middag kollade tv och hade det mysigt.

6/6
Självaste nationaldan! Jag blev väckt av mamma och syster kl 9 på morgonen. Det var strålande sol och riktigt varmt.
Vi gjorde oss iordning och sedan åkte vi till farfar där vi åt lunch. Det fanns dock bara sill att äta så det blev ju inte så mycket till lunch egentligen menmen.. Jag fick ju somsagt vara med mina älskade kusiner!! Efter vi varit hos farfar så åkte jag, mamma, jeanette, jessica, helene, sanna och matilda vidare till golfängarna i hallonbergen där dom varje år har nationaldagsfirande. Dom har fixat som ett tivoli med karuseller och lotterier och tävlingar och uppträdande och så..
Matilda hade feber och var lite sjuk så hon låg mest och sov i vangnen stackaren.
Jag gick i alla fall runt med sanna och var lite barnvakt till henne.
Lite senare åkte alla utom jag och äldsta syrran jessica hem. Hon och jag gick hem till Sofia och åt Tacos mums!
Och senare vid 8 så gick vi tillbaks till golfängrna och satt där och väntade till EMD kom! Dom var skit snygga och skit bra! som vanligt med andra ord haha!
Sen åkte jag hem själv men det blev massa krångel med bussar och tåg och massa så kom inte hem förens vid 12.
På vägen så träffade jag två st killar och vi började prata med varandra och sen en tjej som också stod vid busshållssplatsen. Jag och tjejen (kommer dessväre inte på vad hon hette men tror de va ngt på S) tog sällskap till jakobsberg och på vägen pratade vi om allt möjligt precis som vi känt varandra hur länge som helst så de va lite kul ;p
I Jakan så gick vi skilda vägar men då träffade jag Guro som jag inte sett på över ett halv år så vi tog samma buss och satt och pratade om lite olika saker ända tills hon gick av. Då åkte jag vidare och väl hemma så satt ja lite vid datan och sen gick jag och la mig.

7/6
Jag gick upp vid halv 9 och gjorde mig iordning och packade lite för att åka till landet. Jag mötte Julia på bussen och i jakan så bytte vi buss och sen bytte vi till rosalgbanan. Vi hade faktiskt kul hela vägen fast det brukar vara pest att åka bussar och sånt i 2 timmar. Eller aa jag hade iaf kul haha!
När vi var framme i åkersberga så kom mamma och hämtade oss med bil så vi fick skjuts sista biten så att vi slapp åka ännu en till varm buss.
Väl framme så lämnade vi av oackningen och sedan bytte vi om till bikini och drog ner till stranden där vi tog båten och rodde över till andra sidan sjön. Vi solade länge ända tills det blev för varmt då bestämde vi oss för att ta vårat första dopp för året. Vi bestämde oss för att åka ut en bit med båten och hoppa på det djupa. Så vårat första dopp utomhus år 08 blev hoppande från en gul stor roddbåt tihi.
Sedan fortsatte vi sola och bada lite till och på kvällen hade vi tänkt tälta eftersom vi fick förhinder förra gången vi skulle tälta men så märkte vi att tältet var hemma i stan så det blev inget av de nu heller men nästa gång då jävlar!! hahaha!

8/6
Vi hade tänkt att gå upp vid 9 först men vi vaknade inte förens vid halv elva tror jag det var. Vi hade tänkt att gå upp tidigt för att sola och bada men när vi kollade ut så var himlen helt igen täckt av moln som ett lock så vi blev lite besvikna men efter bara en halvtimme så var himlen alldeles klarblå och solen stekte på som bara den så vi skyndade oss att göra oss i ordning och sen drog vi ner till stranden. Vi la oss på flytbryggan mitt ute i vattnet och solade men det blev inte någon längre stund för det var alldeles för varmt! Det var liksom 31+ i skuggan och det e fööör varmt!
Vi gick hem och åt jordbubbar med mjölk mums! sedan så la vi oss på soffan en stund och då råkade jag somna men när jag vaknade igen så packade vi ihop våra saker och sedan så gick vi ner till stranden och tog ett sista dopp och efter det så bytte vi om till kläder också satt vi i solen och lyssnade på musik och bara tänkte tills mamma kom med bilen. Då åkte vi hem.
Hemma så lagade Jessica en jätte god middag med efterrätt och efter det så la jag in bilderna från helgen på datan och sedan så badade och och fixade mig iför kvällen.



Väntar..

sitter här och väntar på att min abonemang till mobilen ska komma!! har nämligen beställt ett och idag så blev mitt simkort inaktivt eftersom det andra simkortet jag ska få har blivit aktiverat och det ska komma idag.
Jag kan varken sms eller ringa och det är sjuuukt störande.

Iaf i helgen så var jag med ett gäng killar typ 15 st eller va det var och camilla, vi åkte typ moppe och pratade och ja massa. Det va iaf kul :) och igår så passade jag min älsklings kusiner!! =D  och på fredag ska jag träffa dom igen på nationaldan i sumpan/hallonbergem. Säg till om ni också ska dit :)
Idag ska jag vara med alex efter skolan, jag har håltimme nu sen kl 10 och börjar igen klockan 12:50.
Har lagat pannkakor och ätit mums:)

sprang upp och kollade posten och mitt abonemang har kommit wie!! =D nu ska ja fixa det så hejdå<33

RSS 2.0