STRAX PACKAD ;)

Tiden rann på ganska så bra ändå.. Jag ska väll alldelesstrax packa lite saker och så men de e svårt när ja inte vet om ja ska till victor på tisdag eller inte:O för om ja inte ska det så behöver ja ju packa mcyket mer än om ja ska de:p för ska ja de så åer ja ju hem och packar om på måndag kväll typ ;p suck jobbigt dedär alltså;p kanske dax att bestämma mig?? aja måste prata med mamma och grannarna ja ska jobba hos och så innan.. och de kan ja inte göra förens tidigat imorgon.
Vilka I-landsproblem jag har haha!!
Aja dax för packning, see ya puss!!

Sssh!! HEMLISAR PÅ G!

För att få ännu mer fart på bloggen så börjar jag med en ny kategori! =) aa på rubriken och bilden så kan ni nog redan gissa?? självklart kommer ja börja dela med mig av lite hemligheter lite då och då ;) va säger ni om det?? me love! ;pp
Ibland kanske de bara e småsaker men ibland blir de större hemligheter också ;)
(och ja jag vet ja har tagit kategorin från andra bloggare, men vet ni vad?? I don't care för ja kan lova att ja och andra bloggare inte har samma hemligheter ;))
Då kör vi!! =)





Vi kan väll börja med en liiten hemlighet då..
Jag älskar ju skor som ni säkert vet?? så när ingen e hemma så brukar ja ta på mig ett par skor och gå runt i bara för ja tycker om dom så mycket(a)
Som tex nu sitter jag med mina nya reebok skor ja köpte här om dan! =D
skit sköna!!


BLEV INGET!

Ja kan andas ut, kom ju på att jag har målarboken och allt som robban ska skriva på, på landet så då behövde ja inte åka till mathias nu, fast då blir de iof bara att man skjuter upp de.. menmen finns inget man kan göra åt saken.
Men nu fick ja helt plötsligt jätte tråkigt istället, satt på en stol i köket och smsade lite folk men nästan ingen e hemma, några ville att ja skulle med till stan men orkar inte med alla fjortisar där på kvällarna så ja satte mig och pratade med victor i tele ett tag istället men annars har ja inte gjort ett piss.. fösöker planera nästa vecka så ja kaske både hinner jobba OCH åka till victors landstället, hm hur ska ja få ihop de?? men ja e smart så ja kommer på någon bra lösning, måste ju prata med dom ja ska jobba hos också såklart =)

Det blir iaf en tråkig innersitta dag för mig idag då... men tror ja ska packa och fixa iodrning grejer för imorgon så ja snabbt kan fixa mig på morgonen för då kan ja ju gå upp lite senare ;pp
Ska åka härifrån kl 11:13 så möter jag upp camilla och niklas vid rosalgsbanan sen =)
aja, ngn som kan komma på ngt att göra eller något att skriva om du så säg till =)
puss<33

JORDENS BÄSTA LÅT!

Ska alldelesstrax gå till bussen, kan ni gissa vart jag ska?? tror absolut inte ni kan gissa rät faktiskt!
Jag ska till Mathias, aa de stämmer mitt ex.. och innan ni tänker idiot så vill jag bara säga att jag ska till honom för jag behöver underskrifter av hans pappa för praktiken och matersättning och så, jobbigt men de måste göras, och ja vet iinte hur mycket jag e hemma innan skolan så lika bra att få det gjort nu plus att ikväll är ända dan på länge ja inte haft ngt planerat så.

Tänkte iaf bjuda på en låt som jag bara ääälskar!! den kanske får er att inte sakna mig så mycket, för ni kan lyssna på den och veta att jag älskar den tihi =)
Jag smsade till och med till bandit(radiokanalen) här om dan och önskade den låten när jag stod ute och jobbade och självlklart spelade dom den en liten stund efter tihi =)


HALLÅ JAG E BRUNETT!!

Har precis kommit hem från stan efter att ha lämnat tillbaks ögonfransböjaren som inte fungerade, ska köpa en ny snart när ja fått alla pengar från jobb jag gjort, men kändes som att de var bäst att ta pengarna tbx nu så ja har lite extra på mig =)
Men vet ni vad hon i kassan frågade???!!
Hon sa: -  aha funkar den inte, har du provat sätta i batterier då??

Hallå?! e du blind eller?? ja har förfan färgat håret brunt! ja e inte blondin, klart som fan ja satt i batterier innan jag provade den, åh pucko....
haha de sa ja inte men ja kan ju inte neka att ja tänkte det direkt ;)

Jag var iaf i stan helt ofixad, cred till mig ;) har blivit så duktig på dedär, nu orkar ja inte bry mig om att sminka mig om ja inte orkar, de blir lätt så om man varit några dagar på landet där man inte behöver sminka sig.
eller som mamma sa när ja sa att ja blivit modigare
- Aa eller så har du blivit mognare...
haha vem vet ;)


IGELKOTT!=)

Juste, idag när ja kom hem (pappa skjutsade mig så snäll som han är!) så låg det en igelkott nästan precis utanför våran dörr!! den låg där och värmde sig i solen tror ja, skit söt var den iaf, framförallt när den sedan lunkade iväg =)



BADA!!! =)

Håller just nu på att tappa upp ett varmt och skönt bad! ni ska bara veta hur mycket man uppskattar ett varmt och skönt bad när man varit på landet några dagar där de bara finns utomhusdusch!
Då e de sjukt skönt att komma hem och lägga dig i ett bad och bara njuta!=)

Efter badet så ska jag torka håret och platta de, kaske sminka mig lite och så innan ja sen ska in till stan, har egenligen ingen lust alls men ögonfransböjaren men värme som ja köpte i måndags funkade ju inte så måste lämna tillbaks den och idag e typ ända dagen jag kan för sen imorgon blir de till landet tidigt sen på söndag kommer ja antingen hem och packar för att sen på måndag åka till victors land eller så stannar ja kvar på mitt.. svårt val dedär också, suck hatar val haha!!
bath-time nu puss<33


OMGJORDA NAGLAR!

Igår va ja riktigt rastlös så jag bad pappa skjutsa mig till åkersberga centum, vilket han gjorde, och där köpte jag ett gele-kitt för naglarna, alltså så man kan fixa gele naglar påsig själv precis som dom gör på salonger och shit bara de att då får man betala 5-700 kr och göra de själv kostar 150 ;P
så det satt ja och pillade med hela kvällen igår, riktigt kul men egentlgien skulle ja vilja göra om de menmen får göra de när ja fyller på dom sen när dom växt lite:)





SHOPPING!!

Jag skulle följa med mamma till åkersberga centrum för att hålla henne sällskap men tror ni ja lyckades utan att köpa ngt?? nej såklart inte -.-
Det blev 2 par skor!!! =D
Och det var halva priset på båda! så ena kosta 275 nu och andra 450 nu, och innan hade dom kostat dubbelt så de va riktigt nice! och ja älskar dom!!! =)






Visst är dom bara för underbara?!! =D

HEMMA ÖVER EN NATT!

Jadu, varför inte bosätta mig i packväkan?? haha! nu e ja ju nämligen hemma för att packa om lite och imorgo åker jag till landet igen, det är nämligen en stor fest där som är varje år och har varit så länge jag kan minnas:)
Jag ska ha med mig camilla och Niklas upp, egetligen skulle vi vart ca 8st men vissa har inte fått och vissa har inte kunnat så de e ju lite tråkigt, skulle va riktigt nice med ett helt gäng men vi 3 får ha skit kul ändå ;) så kommer ju såklart victoria också som har landställe där, ska bli riktigt kul att träffa henne! saknat den bruden ju ;)

Och förlåt för en dålig uppdatering, jag lovade ju er att blogga från landet från syrrans pojkväns data och ni skulle få bilder och allt men då visste ja inte att jonathans mamma fått med sig internet hem så ja kunde itn blogga.. men ni får ju uppdatering nu ;)



jag har iaf haft det skitbra på landet även om vissa dagar inte vart roliga hela tiden ;p
Har nästan fixat klar fönstrerna ja skulle fixa =) så har väll tjänat ca 1000 nu =)


och denhär äckliga spindeln skrämde nästan livet ur mig... pappa fick ta ut den! den e ju förfan stor och GRÖN! euw!!

LANDET!

sitter nu hemma hos erik och bloggar =) båda hade tråkigt så vi bestämde oss för att hitta på ngt, tror de blir film eller så =)
resan hit gick iaf skit bra, störande med gloende människor bara -.-
har inte så speciellt mycket att skriva just nu men nu vet ni iaf att ja lever! =)
ska välja film nu puss!!

ÄNDRADE PLANER!

Snacka om helt ändrade planer! jag drar till landet direkt nu ikväll istället!! bestämde mig på 10 min och om 15 min går min buss haha! tur att jag packade igår då!
men de kommer bli några uppdateringar från landet också, hur många och när vet ja inte men de mäker ni!
har med mig kamera och usb kabel så kommer bjuda på lite bilder också!
pussar!!!!

NAGLAR!!

Jag sa ju att mina nagla växte fort ;) tog bara ca 20 min ;)




SHOPPING!!=)

Sådär då e ja hemma efter en heldags shoppingtur! och de blir nog landet imorgon eller lite senare.. får åka komunalt upp isåfall.
anledningen til att ja vill dit e för att ja vill tjäna mer pengar;)
nu kommer iaf bildr på de ja köpte=)





* en nagelfil
*en ögonfransböjare med värme(köpte en förra året men den blev ju stulen tsm med allt smink bara ngr veckor efter den vart köpt)
* lösnaglar
* olja man har på sig när man ska sola så man blir brunare=) har fått tipps om att dehär ska va den bästa! =)
* pinsett med livsgaranti ;) rosa såklart!!



och eftersom ja köpte för så mycket så fick jag en hårinpackning på köpet! =)



köpte även en foundation men glömde ta kort på den =)


SHOPPING PÅ G!

Sådär då ska jag gå och sätta mig i bilen för att frå skjuts till jessica sen till stationen och in till stan och shoppa!! =)
ni kanske får en uppdatering när jag kommer hem men de märker ni ;)
pussar!!



GODMORGON! =)

hejhej alla pigga och glada! sovit gott??=) Jag har iaf, de har varit skit nice! =) även om de blev sent igår så känner jag mig iaf hyffsat pigg!
sitter här och dricker kaffe och plattar håret, och jag lovade ju er en uppdatering så här har ni den ;)
Jag ska somsagt skynda mig lite nu så kanske pappa kan skjutsa förbi mig hos jessica där ja ska hämta pengar och sen vidare ner till stationen så jag slipper bussarna!! men kanske hinner med ett till inlägg sen, puss!!


GODNATT!!

Sådär ja då e allt klart!! och packat har jag gjort så imorgon e de bara som sista prylarna som ska ner men annars e de helt färdigt, känns riktigt bra för då blir de inge stress imorgon, men ja skriver när jag vaknat och så, puss på er och godnatt!
glöm inte sockra kudden så ni kan sova sött bara!! =)
<33333

MINA NAGLAR :'(

Gjorde en liten sorglig sak idag föresten! =( eftersom jag brytit 5 naglar och det gör svin ont att bryta dom och sen ser de ju konstigt ut när vissa e långa och vissa korta så jag klippte av alla :'( jag som älskar att ha långa naglar! tycker det är mycket finare och skönare! men nu va ja tvungen att klippa alla så dom e jätte korta!! men somsagt tur att dom växer fort!
Imorgon när jag är i stan ska jag passa på att köpa lösnaglar ska köpa en sån förpackning men 100st helt vita naglar, alla i nästan samma storlek så man själv får fila till hur man vill ha dom och sen måla dom! kanske köper lite fina stenar och bling och sånt att ha på naglarna också, ser iaf lite mer äkta ut med sånna naglar, så får ja vänta tills mina växt ut igen!


blä för korta pluttiga naglar!!

FUCK AND KISSES TO!!



... Kvällar då man inte vill/orkar gå och lägga sig så man sitter upp trotts att man vet att man kommer vara död dan efter!
... att bo i sin reseväska när man egentligen bara vill vara hemma och landa i någon vecka!
... regnet!



... Alla söta sommarklänningar!!
... Den gyllenbruna hyn!
... solen!!!!!

SYRRANS SALONG FÖRE OCH EFTER =)

Satt och kollade igenom bloggen lite och kom på att jag helt glömt bort att lägga in bilderna på hur jessicas firsörsalong blev när jag målade om den och så :O så nu ska ni få se ;)

FÖRE:



EFTER:



OBSERVERA SPEGLARNA! INNAN VA DOM BRUNA MEN MÅLADE DOM SVART NU! =)

Är skit nöjd med jobbet och resultatet! visst blev de snyggt!!? =)


SENT I SÄNG MEN MINDRE STRESS =)

Nu har jag iaf, diskat, torkat av i köket, torkat dom vita listerna som hade fått svarta fingeravtryck på sig sen, maggan och companie som meckar med bilar var här *host,host* haha! Sen har jag och dammsugit övervåningen och städat akvariet.
Blir nog en sen sänggång för mig ikväll... ska ju packa för landet så jag har det klart och lägga fram kläder tills imorgon då jag ska till stan och shoppa, men ja vet ju inte om de blir bra eller dåligt väder så får lägga fram två st outfits istället, en för bra väder och en för lite sämmre väder :P
Och anledningen till varför jag lägger fram det och väljer ikväll är för att jag ska slippa gå upp suuper tidigt imorgon, så då kan jag sova lite längre och jag slipper stressa då =) låter inte det super?? ;)
och att jag packar nu ikväll e ju för att då slipper jag åka hem tidigare från stan imorgon för att packa, gillar att ha allting klart istället så blir det inge stress heller =)

är det någon som vet vad de kommer bli för väder i veckan föresten?? säg till isåfall, måste ju veta om ja kan dra på mig målarbyxorna på landet och jobba gärnet av mig eller om ja kommer behöva sitta inne och titta på regn som vräker ner, usch de skulle ja aldrig klara, gud så tråkigt ;pp


Gud vad man längtar tills man får dom nya målarbyxorna av skolan, dom jag har nu e ju jätte smuttsiga pga alla målarkrig vi har haft (a)

JÄVLA SKIT!! +SHOPPING (a)

Konstig rubrik kanske?? haha! men jag lovade ju er mycket uppdatering nu ikväll men först hänger sig datan flera gånger, sen slutar internett fungera och sen krånglade bloggen, som att något inte vill att ja skulle blogga -.- nu har allt iaf börjat fungera så nu tänkte jag lägga upp bilder på det jag köpte på gotland när vi var i visby, eller aa jag provade och valde och mamma och pappa betalade (a)


Ett par skit snygga jeans, tog en bild framirfrån också men den blev så mörk så ni får nöjja er med att se dom såhär =)


En jätte söt rosa sommarklänning =)


ett rosa läppstifft =)


Och sen de jag blev mest kär i, en svart skitfin klänning!! =)

LÅNG DAG!

Aa även fast jag vaknade vid 13 idag så har dagens känts gryymt lång och jag har ändå inte gjort så mycket.. vaknade där, så städade jag rummet lite, väntade på camilla och så, när hon kom så solade vi lite och båda blev brunare tro det eller ej! =D
efter det så snackade vi lite innan vi drog ner till ica, jag behövde ju fylla på kylskåpet och lite så eftersom jag e själv hemma, och när vi ändå var nere vid ica så kände vi att ingen orkade laga mat så vi drog in på grillen där och delade på en kycklingsallad innan vi åkte hem hit igen =)
här packade jag upp allt, så fortsatte vi att prata och så och nyss så drog camilla hem till niklas och jag ska väll snart dammsuga övervåningen och sen städa klart i akvariet..
sköldpaddan e ju på landet men jag har ännu inte hunnit tömma akvariet här hemma helt, har haft fullt upp hela tiden och sen åkt iväg och vart borta och massa..
Vet att jag har en riktigt taskig uppdatering nu men de e inte lätt att hinna med såhär på sommaren! känner mig jätte dålig på det, skulle vart lättare om man hade bärbart internett alltså en dongel eller så men nu har jag ju inte det tyvär..
Ska försöka att vara lite duktig nu ikväll innan jag ska sova och sen kanske jag hinner med något inlägg imorgon på morgonen, ska nämligen först hämta pengar hos syrran och sedan ska jag till stan med victor och lara och kanske shoppa lite=) sedan på kvällen ska jag förmodligen med till landet där jag ska jobba lite för att få mer pengar, och där har ja ju ingen data om ja inte lånar syrrans pojkväns data men de kan jag inte göra hela tiden bara lite då och då så lite uppdatering kommer ni få, och då tar jag även med mig usb kabeln till datan så ni kan få lite bilder där =)
aja nu ska jag dammsuga skirver sen, pussar!! =)


föresten såhär målade jag mina naglar innan jag åkte till gotland! =)
Nice va??! tyvär så har jag haft värsta otursveckan så har brytit massa naglar, och de e ju mina riktiga naglar så de gör skit ont! =( menmen tur att dom växer snabbt iaf!

BILDER FRÅN GOTLAND! =)

Godmorgon alla söta rara och under bara, eller morgon och morgon kanske de inte e men iaf haha!
Jag lägger ut dom lovade bilderna från gotland nu, men de jag shoppade där får ni se senare =)


Jag i mc kläder ;p

mums glass efter en heldags shopping!! =)



Matilda =)

sanna

Sällskapsspel ;)

Jag, halv lockigt hår och osminkad :O


Och sen restaurang några timmar innan vi skulle till båten och åka hem =)

SVART OCH VITT =)

tjena bitches =)
ni får nog bilder imorgon istället, har inte ens kommit hem än ;p har iaf tsm med camilla målat niklas lillesyrra felicias rum, 2 väggar vita och 2 väggar svarta, skit snyggt blev det =)
vi har även fikat och ätit middag, kebbab blev det =)
camilla städar för fullt och vi ska väll snart börja åka hemmåt, vi får skjuts till stationen så de blir skönt att slippa bussresan dit =)
jag skulle ju egentligen hunnit med att åka förbi affären och köpa lite mjölk och mat och sånt att fylla kylskåpet med men får väll ta det imorgon då =)
men vi hörs antingen imorgon eller när jag kommer hem, puss!

KLAR!!

sådär då va man färdig då och ska väll strax gå till bussen, men dethär vädret är ju knas, ena sekunden e de mulet och ser ut att börja regna vilken sek som helst och andra sekunden e de sol, så först tog ja på mig jeans men sen bytte ja till shorts och nu e de ju mulet igen vafan, kanske packar  ner ett par jeans eller så kanske ja får t på mig målarbyxorna om de skulle bli regn menmen får se hur det blir.
puss så länge!


Jag idag, nästan inge smink faktiskt, bara ögonen som e sminkade =)

HEMMA IGEN!!!!

sådär då va man hemma i sthlm igen!! skönt faktiskt men kommer sakna kusinerna som vanligt haha!
jag har lite småbrottom nu så de får bara bli en snabb uppdatering medans jag äter mig frukost, ska nämligen åka och göra ett jobb tsm med camilla :)
Jag har bara sovit 3 timmar inatt menmen vi får väll hoppas på att de går bra ändå(a) haha.
puss!!

bilder och sånt får ni när ja kommer hem igen =)

HEMFÄRD IKVÄLL! =)

ni kanske har hört om dom två gotlandfärgorna som krockat med varandra?? de gör ju så de blir förseningar och inställda turer så de va inte säkert att vi skulle kunna komm hem inatt men vi har sån tur så våran båt går och i tid än så länge så de e bara hoppas på att de håller i sig! =)
vi ska snart åka in till visby och shoppa lite, jääjj mee love!!!!

igår var vi vid en grotta och vi skulle gå i den men de va 2 timmars väntetid och fullt med vatten i grottorna så vi hoppade över det och tog en sväng på motorcyklarna, stannade och fikade på ett ute fik och lite sånt, och på kvällen grillade vi så dan igår va mysig, och de va inte jätte mycket sol som tur va för ja har ju bränt mig i ansiktet lite..
menmen nu ska vi åka, ni får nog nästa uppdatering imorgon puss!!

GOTLAND

hejhej, vet att jag sa att ni inte skulle få en uppdatering förens på lördag men suprice ;) fredrik hade med sig datorn och internett så kan göra små uppdateringar på kvällarna =) låter de inte super?? ;)
Idag har vi bara legat på stranden hela dan, skit skönt! men har bränt mig lite i ansiktet och har fått ngr myggbett menmen sånt är livet ;pp jag har dock fortfarande inte badat i år trotts att ja idag va vid havet med mina kusiner som är 7 och 3, men vad ska man säga(a) har nog blivit en badkruka I guess ;)
jag har ju tyvär inte med min usb-kabel till kameran så kan inte visa några bilder men ni får se dom på lördag då =)
nu ska ja läsa lite bloggar innan ja ska duscha och så
pussar!

HEM PACKA OM OCH IVÄG!

förlåååååååååååååt!!! för de sjukt dåliga uppdateringen men efter att vi fixat klart jessicas salong i söndags så åkte vi direkt hem och packade och sen följde jag med till landet i tron om att min nya kusin som är 2 månader skulle komma men de blev tyvär inställt! attans!! istället så träffade jag Erik, hampus och jonas, några killar ja lärde känna på landet förra året, dom badade och jag tittade på och sen åkte vi moppe hem till Erik där vi tittade på film, den modiga lilla bördrosten hette den hahaha!! men den va faktiskt rolig, ja gillar ju tecknat så (a)
Kom iaf hem vid halv 4 inatt och då gick ja och la mig och gick upp vid 12 idag och fixade mig sen åkte jag mamma och pappa motorcykel hem hit och nu har jag packat om och snart ska vi åka till gotland så kommer ja hem igen natten mellan fredag och lördag så på lördag får ni förmodligen en uppdatering igen om inget händer vill säga, alltså om ja inte drar iväg någon annanstans ;p
Vi ska åka motorcykel till gotlnad så de ska bli riktigt nice! =)
aja nu måste ja fixa lite grejer innan vi ska åka puss!!

och sen angående kommentearer på bilder på mig och camilla i tidigare inlägg, de fanns INGA bilder när ja var med, lite synd faktiskt, och sen fanns de en på camilla och jimmy men där va de en stor blomma ivägen haha! så lyckat blev de;p men nästa gång får ja väll lova bilder där ja och camilla också e med då ;) pussar!!!!!

KVÄLLEN/NATTEN =)

hejhej =) kvällen igår blev rätt lyckad faktiskt även om den började med stress och ovetande ;p men vi åkte till vällingby där vi skulle fira simon, när vi väl kommer fram så är vi ca 7 pers kanske var av 4 sätter sig utomhus med ipod och små högtalare och tråkar där och sen får vi höra att inga fler kommer komma och att det är utomhus vi ska sitta hela kvällen.. hm tänker vi, men Jimmy, maggan, gurkan och linus dyker upp så vi tänker fan va nice då blir de lite folk man kan ha skojj med iaf, men tror ni tjejen som bor där släppte in dom eller?? nejnej så de slutar med att vi drar hem ett helt gäng till mig istället, va sjukt kul att typ alla följde med också för de va verkligen som att vi drog med oss allt folk därifrån också satt domdär 4 tråkmånsarna kvar där helt själva ;p
menmen vi åker epa hem hit och har en skit kul kväll ändå!! =)

Idag ska ja däremot till landet för imorgon kommer min mammas brorsa john och hans tjej och deras lilla unge som bara e några månader!!! =D sen ska ja förmodligen fixa med några fönster också så ja tjänar ännu mer, ja fick föresten ihop 1350kr på att måla jessicas salong så de va skit nice!! ja ska dit idag och hjälpa till att sätta upp dom nya grejerna och sen självklart ta kort så ni får se! =) men nu kommer lite bilder från gårkvällen haha!! ja vi e allt bra knasiga måste ja bara säga först(a)







SKIT VÄDER!

Uppdaterade aldrig när ja kom hem sorry men fick lite brottom, fick reda på att en av mina barndomsvänner fyller år och dom ska fira honom, så de va bara hem snabbt och fixa sig lite hastigt och sen dra.
Nu sitter jag hemma hos camilla och ska strax dra, vet itne om vi ska till vällingby till dom andra eller hur vi ska göra men de märker vi ;p
Jobbet gick iaf skit bra och jag blev klar idag, bilder får ni se senare, imorgon ska även alla nyiköpta saker till salongen upp så tror ja ska åka dit och hjälpa till lite så ja kan ta kort på när de är heelt färdigt =)
aja vi hörs puss!

GODMORGON! =)

Sovit gott?? =) I have! men lite för lite tycker jag (a) har precis ätit lite frukost och sminkat mig, ska platta håret lite och sätta upp det i toffs(mycket enklare att jobba i) och sen ska ja kolla bussar och åka till jobbet! =)
Men vi hörs när jag kommer hem! pussar!!


MINNEN!!

Haha! komemr ni ihåg denhär låten?? =) I know I do!!!! =D


ÄNTLIGEN SLUTAT=)

Fan va kul  det är att jobba!! =) skulle myyycket hellre jobba än att gå i skolan, och alla föräldrar bara klagar på oss undommar för vi klagar på skolan, ni säger att vi ska vara glada för att vi inte behöver jobba än, men ja jobbar garanterat hellre än att gå i skola, känner att ja helt valt rätt linie, älskar att måla, se förändringarna och ja allt!! =)
Jobbade från 11-20 idag och fick sjukt mycket gjort, började med att skruva ner massa hyllor och liknande sen spacklade ja igen alla skruvhål och medans de skulle torka så slipade jag och målade speglarna(3st) och sedan när ja var klart så kunde ja slipa där ja spacklat och sedan målade ja alla väggar en gång och en av dom stärre väggarna hann jag måla en gång till så imorgon blir jag nog klar, då ska ja måla 3 väggar en gång till och sen dom 3 speglarna, och täcka av golvet som ja även täckte med golvpapp idag =)
Pappa kom ner en snabbis på salongen och hjälpte till att borra ut några skruvar som inte gick med skruvmejslar och ja hade inget skruvdragare, sedan skulle han flytta på ett skåp med de visade sig att de satt fast men de ordnar sig ändå;p
fick iaf pengar att köpa lunch för eftersom ja inte han laga någon matlåda igår, så gick över till pizzastället mittemot och köpte med mig en kebab, och skojja inte ja e fortfarande mätt så ska inte äta någon middag tror ja, kanske tar en macka senare då ;p
nu får ni titta på lite innan och efter bilder =) puss!!







aa där va ett litet smakprov iaf=) det är inte hela salongen men kommer lägga ut bilder på när allt e klar sen, när dom nya hyllorna och allt är uppe så får ni se =)

MORGONTRÖTT!!!!

Godmorgon! skulle egentligen gått upp vid halv 7 men gick upp för ca 30 min sen -.- duktigt va?? men kunde inte sova igår så somnade sent, orkade verkligen inte gå upp vid  halv 7 då, eller jo jag gick upp, för jag märkte att ja blödde näsblod, men när de slutat så tänkte ja: äh ja sover i typ 1 timme till bara, men 1 timme blev lite mer (a)
Nu har ja iaf precis ätit en tallrik flingor så nu ska ja fixa mig och sen åka till syrran along och börja måla=)
pussar!!

HEMMA!

Kom hem för en liten stund sen, har inte gjort ett piss idag förutom att titta tv och ätit typ ;p rätt så skönt faktiskt :)
just nu sitter jag och äter choklad och ska väll strax tvätta bort sminket och så för att sedan sova.
ska ju upp tidigt imorgon och jobba hela dan, aka måla syrrans salong och så =) ska bli riktigt kul faktikst! =)
men vi hörs imorgon puss!!

BIO OCH FEST

hejhej =)
Kom aldrig hem igårkväll så de va därför jag aldrig skrev, ja åkte först till niklas och påvägen mötte ja upp patricia, vi blev hämtade av niklas, camilla och annika på stationen och fick skjuts hit hem till niklas.
vi började med att bara ta de lugnt tills kim och christian kom då började dom grilla, och ja säger bara en sak, nästa gång sköter inte dom grillen!! ;pp
Vi han äte ngr tuggor innan vi var tvugna att rusa till bussen som vi precis han med, vi kom fram till bion och köpte biljetter om kom kanske 10min sent men gjorde inte så mkt, bästa entren gjorde vi ju när vi först kommer sent in på bion och börjar leta platser med hjälp av mobilen och vi låter som fan, sen när vi väll hittat våra platser så brister vi ut i skratt så om vi var älskade där vet ja väll inte riktigt haha!!
Filmen var iaf helt okej, seg bara för de va typ samma sak hela tiden, men de va kul ändå, eftersom de va 3D så hände det ju att man duckade ibland när yxor kom slängades mot en haha!'
efter bion va vi iaf ganska taggade så vi drog vidare på en fest efter, de va inte så mkt drag direkt men vi satt på ballen(balkongen) och pratade lite istället=)
sedan åkte vi taxi hem hit till niklas där vi sov och idag har vi bara ätit frukost/lunch typ.
puss<3

STRESS PÅ HÖGSTA NIVÅ!!

Kom precis hem från Jessica och min buss härifrån går om ca 15 min, stressad?? en aning! fyfan, fick helt plöstsligt veta att vi ska vara i flemingsberg vid 16:30, paniiik! ja hade tänkt mig vid 6 haha!
menmen de va bara komma hem, byta kläder, fixa till sminket lite snabbt och nu måste ja packa ihop maten och dra.
de blir inte bio och tacobar utan istället ska vi först grilla ett gäng hemma hos Niklas och sen så drar vi på bion efter det, jag och patricia ska dela på fläskfile med beasås, potatissallad och cola, hihi!
ska kila nu pussar!!!!

GODMORGON!

titta på klockan!!! och jag är uppe! ;) har faktiskt varit uppe sen 7.40, gick upp och duschade och fixade mig..
ska ju med syrran till jobbet idag och hjälpa henne att dela ut reklamblad för salongen som ja sa igår =)

Just nu sitter jag här med min frukost som består av en kopp kaffe och en frukt coctail(stavning??) fast dricker mest av kaffet, frukterna smakade mysko haha!!
ska dricka upp nu och sen börjar det dra ihop sig för att gå, ska gå härifrån kl 9 ca.
men vi hörs när ja kommer hem puss!!

HOS SIS!

Sådär då har en helkväll med syrran precis passerat, vi ska strax sova, tänkte bara blogga lite innan :)
Vi började med att handla och sen laga mat, blev lax, skit gott var det!! vi drack lite vin och pratade, sedan kom danne och Jojje över, jojje va tvungen att dra ganska snabbt, han skulle upp tidigt imorgon och jobba men danne stannade och tittade på film, om han va så spec social vet ja inte med tanke på att han somnade på golvet haha! men de va trevligt ändå.
Danne gick för ett tag sen och ja gick in i badrummet för att fixa mig för natten, va precis klar då näsan börjar rinna, näsblod, uschusch!! formidligen för ja precis varit väldigt sjuk eller för att ja fortfarande inte e helt frisk, menmen nu ska vi sova.
skriver när ja kommer hem imorgon efter jag hjälp syrran att dela ut reklamlappar för hennes nyöppnade salong!
godnatt!!

FUCK AND KISSES TO!!


... Halsont som vägrar försvinna
...Att var sjuk på sommaren då man bara vill ut och leva livet.
... Folk som är störande och vägrar ge upp och låta en vara.


... myskvällar med syrran(precis vad jag ska ha ikväll)
...sommarlovet, när man e frisk vill säga och man kan göra lite vad somhelst utan att tänka på skolan.
... Alla underbara vänner som ja bara älskar, vet att ja sagt de förut men kan säga de hur många ggr somhelst =)

=)

Då har man ätit då, tänkte faktiskt lägga mig i soffan och titta lite tv och sånt innan jag ska åka, min buss går 18:12 så har ju lite tid på mig =)
klockan 17:00 såg ja att ungemödrar är, och ja tycker om att titta på det programmet så kanske ska packa ihop lite grejer nu innan de börjar sen titta på det och när de e slut så är det dax att gå till bussen så de skulle passa perfekt, men somsagt ja gör ju inte alltid som ja säger att ja ska göra(a) så kan ju hända att planerna bli ändrade, men ja kanske skriver innan jag drar det märker vi ;P
puss!!



LUNCH=)

Jag blev klar för en stund sen och håller på med lunchen, lite sent kanske ni tycker men bli inte så spec sent med tanke på att ja inte kommer äta middag förens kanske 20 ikväll.
Ska möta syrran på tåget vid halv 7 också åker vi till kallhäll där vi handlar mat och så, sedan åker vi hem till henne, äter myser och tittar tv, vi ska gå in på filmkedjan också och hyra en bra film vi kan kika på, men nu ska ja återgå till matlagandet haha! puss på er!


GODMORGON, ELLER GODDAG(a)

Jag klev upp vid 1 idag, inte bra gjort men ja hade ställt klockan på 11 men va sjukt trött så snoozade till 13, hur fan ja nu orkade med att höra klockorna ringa var tionde minut i 2 timmar.. memen jag är som jag är haha!
Nu ska jag fixa mig och lite så och ikväll så ska jag hem till syrran där vi ska äta, mysa och sova, ska bli nice! =)
Jag e fortfarande inte helt frisk men att sitta inne längre går tammefan inte, kommer få psykbryt! haha
sen e det nig bra att komma ut lite ändå =)
menmen nu ska ja börja platta håret, puss!!

BAKAT =)

Vid 23-tiden blev ja helt plötsligt sugen på något gott plus att ja var uttråkad för alla männiksor i denhär världen var grymt tråkiga, så vad gjorde jag?? Jo jag ställde mig och bakade knasig som jag är haha!
Fick bli en sockerkaka eftersom vi hade alla igredienser till det hemma, och det blir skit god!! =) så nu e jag proppad och har kvar tills imorgon om ja blir sugen då, tihi =)
Hittade dock inte sockerkaksformen så fick bli i en ungssäker form bara men de blev lika gott ändå =)




mmmm!! =)

KÄR!!!

Är helt föräslkad i denhär låter alltså, har lyssnat på den i flera år faktiskt, och kan inte få nog av den!

MÄTT OCH BELÅTEN=)

Åt för ca 30 min sen=) först tänkte ja göra ngt som går snabbt eftersom ja va ganska hungrig, så tänkte köttbullar och makaroner skit bra, bara de att makaronerna va helt slut -.-
så de fick bli potatis och köttbullar vilket tar lite längre tid att göra menmen, gjorde lite extra potatis och la i kylen så ja har, skit smart faktiskt, har fått de ifrån Jonna =)
ni kanske undrar varför mina föräldrar inte gör maten?? dom e på landet så är själv, de e jätte skönt! älskar de!! =)
nu ska ja titta lite tv och vila magen puss!!


DUKTIG FLICKA!! =)

Äntligen klar med allt!! =D har städat rummet, dammat och dammsugit, tvättat så nu e heeeela tvättkorgen tom, blev 3 maskiner =) och ja har bytt sängkläder så kommer vara helt underbart att lägga sig där sen! =) och jag har tvättat mig själv!! ;) och guuuud så bra de känns! ska bara noppa ögnbrynen när ja har ork så e de pricken över i! =) Nyttigt att vara sjuk ibland för man får så mycket gjort ;)
aja nu ska jag kila iväg och laga middag, pussar yill er!!



PRESENTER!!

Just har helt glömt bort!! när ja va hos annika och bosse förra helgen, ni vet när vi hjälpte dom att måla huset?? Jag fick ju mina födelsedagpresenter i efterskott av dom då =) och de va riktigt roliga saker titta..


Ett rivjärn =)


en potatisskalare =)

sen en liten påsen, men ett halsband som annika gjort själv=)



Tyckte potatisskalaren och rivgärnet va skit cola haha! tycker inte ni??!


och när vi ändå e igång så kan ja visa vattenflaskan ja fick av mamma och pappa samma dag som ja blev sjuk ;p

Söt va?? =)

090713

hejhej :) va händer idag?? =)
Själv ska ja vara hemma idag också, halsen e lika dan som igår om inte lite värre till och med.. blä! hatar att ha ont i halsen för man kan inte göra något åt det..
Idag tänkte ja iaf städa, byta sängkläder, bada osv.. badade aldrig igår, orkade inte men idag ska jag, man känner sig mycket bättre om rummet e städat, sängkläderna e rena och man själv är ren =)
jag ska även tvätta idag för de behövs, har inte orkat göra de på ett tag men de börjar bli dax nu.
vi hörs senare puss! =)

DESSA JÄVLA RUBRIKER!

då har yttligare en seg sjukling dag gått usch och blä, men fan vad man chattar med vänner när man e sjuk, kanske e bra de ibland?? få upp gamla kontakter och så, ganska kul faktiskt =)
har även snackat med jessica, äldsta syrran, skulle ju egentligen måla om hennes firsersalong i helgen men blev ju sjuk så ska göra det helgen som kommer istället, och i veckan ska ja hem till henne, tror vi ska äta och mysa så sover jag förmodligen där, hur mys som helst, länge sen vi gjorde ngt bara hon och ja nu, blir ju så mkt när skolan och sånt e igång, men på sommaren har man hur mkt tid som helst nästan =) (om man inte blir sjuk -.- haha!)

Nu ska ja fortsätta titta på filmen på 6:an, känner att blicken åker dit hela tiden så inlägget tar ovanligt lång tid att skriva haha!! tittat på grymt mycket film under tiden ja vart sjuk, brukar inte titta på filmer egentligen men de e fan nice! ;p
puss på er!


galna älskade syster ;)

SNART FRISK=D

hejhej sötisar!=)
idag är det mycket bättre, men ja får inte prata för då gör det ondare i halsen, när ja inte pratar så känns det bara lite när ja sväljer så de e bra, märker att ja snart e 100% frisk och de känns underbart! då får ja äntligen komma ut!! som ja längtat =D
I veckan har ja och camilla tänkt att dra med ett gäng och förmodligen först äta på tacobar och sen gå på bio och se my blody valentine, de är en skräckfilm i 3D format, den ska tydligen vara skit bra! =) någon som vill med så säg till!! =)

Aja händer inte så mycket idag annars, ska kolla på alla avsnitt av life och ryan idag också precis som igår ;) och sen ikväll tänkte ja bada och lite så, göra mig fräsch så ja kanske känner mig ännu friskare, nice va?? =)
va ska ni göra idag? =)
puss!

BESKED FRÅN LÄKAREN!!

Juste, eftersom ja blev sjuk så han ja ju aldrig berätta hur det gick hos läkaren i onsdags, kommer ni ihåg att ja sa att ja skulle dit och ta lite prover och titta vad som får mig att bli så trött. Dom misstänkte att ja kanske hade struma, vet ni inte va de e (som inte ja visste) så googla på de eller ngt för de tar tid att skriva (a)

En liten avstickare bara innan ja berätta, va de någon som var ute i onsdags, satan va de regnade!! va precis som att ngn vände upp och ner på massa vattenfyllda hinkar, helt sjukt, aldirig i mitt liv har jag sett på mycket regn som då!! och när man inte trodde de kunde regna mer va hände då? jo de började regna mer:O hur fan de nu gick till! ;p

Och tillbaks till huvudsaken =)
Läkaren ja kom till undersökte mig iaf och kollade lite saker innan jag sedan fick ett papper och gå iväg och ta massa blodprover, och hon som tog proverna va ju värsta sur kärringen! usch, aldrig mer vill ja till henne, hon vet inte hur man bemöter patienter! ville nästan klappa till henne eller skrika åt henne men då kanske hon hade "råkat" glömma skicka iväg mina blodprover om ni förstår ;)
det kändes iaf som hela armen tömdes på blod haha! men e ganska van vid att ta blodprover då ja gör de 1 gång om året, sen iaf efter så säger dom, aa på fredag eftermiddag får ni resultaten om dom hunnit komma annars så får ni söka upp ny läkare och mottagning  och ta nya tester för vi går på semester, hallå!!? då kanske dom skulle skickat mig till ett annat ställe från början?? men som tur var så fick ja ju svaren igår..
och det var inte struma!=) så ingen sjukdom alltså, men de leder ju till att vi fortfarande inte vet vad det är -.-
Så ska börja med järntabletter nu också, 3 st och dan plus 2 b-vitamin tabletter om dan, känns som ja kommer leva  på tabletter?? plus p-piller, de e ju också en tablett :P 
menmen bara bita ihop och förhoppningsvis får ja min kraft och energi tbx! =)
puss!


Och knarkare e ngt ja känt mig som dom närmsta dagarna när ja vart sjuk iaf:p
tablett efter tablett efter tablett haha, wellwell, snart frisk så! =)


MÄTT BELÅTEN OCH PÅ BÄTTRINGSVÄG =)

Det är precis vad jag är, åt middga för en stund sen så e inte proppmätt längre utan lagom mätt, underbart! Nu finns de bara en sak att klaga på och de e halsontet(a) men ska strax ta en ny zyx, ni kanske vet vad det är, den nya halstabletten som kommit till apoteket, den kan ska ta 3 ggr om dan, första tabletten ja tog tyckte jag sög, men de kanske beror på att ja tog den när ja hade som ondast, men idag när ja tagit den 2 ggr känns det faktiskt bättre =) och snart blir de somsagt tredje gången, så får ja hoppas att ja e såpass frisk imorgon så ja kanske kan ta en prommenad, beroende på vädret vill säga. =)


Var godare är va de ser ut btw =)

=)

hello bitches=)
va har ni haft för er idag?? =)
Själv har ja inte gjort mycket, men finns inte så mycket att göra när man är sjukling ;p ja har bara legat på soffan och tittat tv, titta på life of ryan hela dagen, så jävla bra!! har ni inte sett det så värt att titta!! går på MTV, tänk om alla killar skulle vara som honom, vilken drömvärld man skulle vara i då!!
ska titta klart nu och sen ska jag faktiskt börja med middag, har börjat kunna äta nu igen vilket e skönt, kunde ju inte svälja alls förut men med alvedom zyx och strepsil så går det iaf =)
nu e reklamen slut, pussar!

KLAGO-INLÄGG (a)

jag e påväg tillbaks nu, febern är borta med halsen dödar mig fan!! kan ju inte ens äta normalt, bläblä!
Idag blir de väll till att ta de lugnt som alla andra dagar men e trött på det, vill ut och hitta på ngt men halsen gör alldeles för ont, kan ju inte ens prata bra liksom :P nu klagar ja igen men de har ja fan rätt till att göra!! (a)
vill duscha också men har absolut ingen ork, blä, bara halontet kunde försvinna så skulle allt bli super!!!
see ya! puss!

HATAR ATT VARA SJUK!!

Dethär e faktiskt ända gången ja vart sjuk och tycker synd om mig själv, men ja lider ju vafan! skulle vart bättre att bli nersövd tills man va frisk igen..
Har haft runt 40-41 graders feber och mer eller mindre levt på alvedon för att hålla febern nere, och jag som har svårt att svälja tabletter i vanliga fall, hur tror ni då de går när halsen e jätte svullen och gör skiiiiiiiit ont när man sväljer, aa inte går de bättre iaf -.-
Och halsontet är inte som ett vanligt halsont utan det gör ont för att halsmandlarna är typ dubbelt så stora än vanliga fall, skit svårt att förklara men det känns garanterat inte som ett vanligt förkylnings halsont, och ibland gör de så ont att man bara vill gråta eller sova bort smärtan men man kan inte sova för de gör ont...
sen gör det så att de gör ont i huvud och nacke också.. OCH utanpå halsen.. känner att dehär blir ett klagoinlägg men då får de bli det.
hoppas ingen blir sjuk som ja blivit.. och läkaren ja var hos igår visste inte heller vad det var, de ända hon kunde säga var att det inte var halsfluss.
aja vi hörs, och ni vet iaf vrf de e så dålig uppdatering nu och de får ni stå ut med!
puss!

SJUK SOM F*N!

Dålig uppdatering igen jag vet och den kommer förmodligen vara såhär dålig ett tag, e nämligen jätte sjuk.
har runt 40 graders feber (har precis tagit alvedon så den har sjunkit lite så passar på att blogga) sen är halsmandlarna dubbelt så stora och jag kan inte svälja för de gör så ont att man nästan börjar böla.. trögt att andas också.
Vid 14-tiden ska jag till vårdcentralen med mamma och titta vad det kan vara, usch hatar att vara sjuk framförallt såhär sjuk.
men nås på telen.
puss

FÖRLÅT, FÖRLÅT, FÖRLÅT!!

Skämms på mig! sämsta uppdateringen ju! men ja har inte haft riktigt tid, va inte hemma på hela dan igår, kom hem kl 3 inatt så har inte varit hemma sen i måndags morse ;p
nu har ja inte heller riktigt tid för jag måste gå till bussen, ska till en läkare och ta lite prover och shit och titta vad orsaken till att jag jämt är trött är.
sen att ja har feber och ont i halsen nu gör ju inte saken bättre menmen vi hörs puss!!

KLAR!

Ja snacka om att jag varit seg men ja har faktiskt ätit och pratat i tele och massa också men nu måste jag kila till bussen, vi hörs sen puss!!


Liten bild på mig, har dock inte på mig dom kläderna nu, bara ngt jag provade, men puss på er!

GODMORGON! =)

godmorgon! =)
Nu e jag äntligen upp och tassar, jag ställde klockan på elva men snoozade tills nu =) tänkte faktiskt tappa upp ett bad och lägga mig i, bara ta de lugnt njuta och raka benen osv, sen efter tänkte jag ta en ansiktsmask och noppa ögonbrynen lite innan sminket ska på =)
Jag kom ju på idag att jag faktiskt inte sminkat på mig exakt en vecka och gud så skönt det känns =) kommer ju dock vara ovan idag när ja ska ha smink så kanske händer att jag e påväg att gnugga mig i ögonen men hoppas inte haha!
aja nu måste jag fixa badvattnet puss!

GODNATT VÄRLDEN!=)

Alla planer går ju i krasch!! tanken va ju att ja skulle sova tidigt men nu sitter ja här ändå, för att ja fastnar i något samtal med någon haha! men klockan e ännu inte alldeles för mycket så ska hoppa i säng nu och sova min skönhets sömn! =)
har även märkt att de vart väldigt lite bilder på senaste men imorgon får det bli ändring på det, kanske hittar kamera laddaren hos camilla också och då blir det garanterat en ändring ;P
men godnatt på er puss!!

NAGLAR OCH HÅR KLART!

har precis ägnat dom närsta timmarna åt mina naglar, så nu e de bara vänta på att dom ska torka! =) blev helt ok, synd bara att 3st naglar på min vänsterhand e brutna så dom e korta(de e mina äckta naglar)
Konstigt att just vänster går av när ja e högerhänt menmen ;p

Och håret då hur blev det?? vet inte riktigt vad jag tcyker, de ha ngn konstig nyans i vissa ljus som ja inte gillar, men imorgon ska jag ju duscha igen på morgonen och då kanske det lägger sig lite, annars e de baa stå ut, blir bättre med tiden och ja e ju alltid en skönhet så ;)
aja nu ska ja chatta med lite vänner sen sova för imorgon blir en lååång dag!
puss!!

FÄRGAT HÅRET!

sådär, sitter här i mjukiskläder och handduk i håret med nyfärgat hår, har inte vågat kolla om de blev bra än (a) hatar att färga håret på sig själv! delvis så e det mycket svårare att färga på sig själv än på andra, plus att man inte ser allt på sig själv då man inte har ögon i nacken ;p och sen så har man ingen att skylla på om det blir fel haha! (a)
Men får hoppas på att det blev bra.

Vilken färg blev det då??
Jag har ju själv inte tittat vilken färg det blev än eftersom håret är blött och orkar inte torka det än ;p Men det jag färgade var iaf utväxten och sen färgade jag hela håret i en lite mörkare och brunare nyjans, det förra va fanns en liten röd nyans i men nu ska den förhoppningsvis vara borta och istället ska en fin mörkbrun färg tagit plats, men kan inte dölja att jag är lite nervös (a)
Men jag har faktiskt en anledning! förut när jag färgade från ultrablont till brunt så blev de ju lite skifftningar i det bruna, ljusare på vissa stället och mörkare på vissa, det syntes ju inte överdrivet mycket men de syntes ju iaf, så jag och camilla bestämde oss för att färga en gång till men en mörkare brun, och håret blev förfan svart!!!! kommer du ihåg det camilla? shit va panik vi fick, ja la mig i badet och tvättade med schampoo säkert miljoner gånger för ja fick panik.
men det var inte så farligt egentlige, tidigare ville jag ju ha svart hår men hade aldrig vågad färga det så, men nu när de blivit så av misstag och när paniken lagt sig så passade jag ju faktiskt i det,
men nu vill ja ändå itne ha svart utan brun! :)
så håll tummen för mig! =)
puss

HOME SWEET HOME!=)

Sådär då kom man precis hem då, har inte målat så mycket i helgen, har varit så himlans trött så har knappt varit vaken..
Vi ska kontakta någon läkare så ska vi ta lite prover och kolla om jag har brist på något och det kanske e därför jag e så himlans trött 24.

Men bara så ni vet så e ja hemma i trakterna igen och nu ska jag skutta iväg och färga håret! puss på er!

HEJDÅ!

Sådär då ska ja dra på mig motorcykelkläderna så drar vi, tror inte dom har data där så vi hörs på söndag om dom inte har det!
puss!!

LOVE THE SUN!

Tjabba mina sötnötar! =) tror ni jag vaknade nu?? nej faktiskt inte, jag vaknade första gången kl 10 då jag ställt klockan och tänkte gå upp för att sola, men jag titta ut och de va stora gråa moln över hela himlen och jag tänkte bara neeeeeeej så la jag mig ner och ställde klockan på 11 och somnade snabbt om och vaknade vid kanske 11.15 och såg att de va sol igen =D så nu har jag legat ute och solat, så skönt! =)
SOlen gick dock i moln nyss därför jag bestämde mig för att blogga, men nu e den tillbaks, see ya! puss!


RYMD APOR =)

och seriöst folket är ju typ lika sociala som min vägg :o så jag tänkte faktiskt gå och lägga mig i sängen bredvid väggen eftersom där kan jag vara lika social som här...
Den ända som e social e matte i gbg, och vi ska gå till skansen och sno en varsin apa och placera den nära ett kärnkraftverk så vi får en varsin rymd apa, och vad det är får ni inte veta mohaha! (a)
okej en syssellös natt ja vet haha!
godnatt på er puss!!!

KALLA MIG TJUV! (a)

Ja camila jag snor denhär låten från dig men ja e förälskad i den mohaha =)


BÄTTRE UPPDATERING.

Sådär nu har jag "landat" lite här hemma så nu kan jag uppdatera lite bättre om domhär dagarna på landet.
Första dagen när vi kom dit så tog jag de bara lugnt kom ju dit vid halv 8-tiden och var skit trött, men gick ändå och la mig sent(a)
Vaknade vid 12 dan efter och började med att slipa 2 dörrar och 1 bord, och fixade iordning dom för att sedan idag kunna måla, tjäna lite extra pengar you know ;p
Syrran hörde även av sig och bad mig komma och måla hennes nya frisörsalong någon helg här nära och självklart ställer jag upp, more monney!! hahah ;) det äger att utbilda sig till målare! just love it! =)
på landet har jag givetvist solat också, dock inte så mycket, men de blir så när man ställer om dygnet, helst vill jag ju upp vid 10-tiden och ut  i solen men vaknar inte av klockan utan vaknar vid 12 halv 1 istället och om man ska upp och jobba då så blir man inte klar förens typ 3-4 kanske till och med 5 och då e det inte lika mkt sol längre menmen..
Pappa kom iaf och hämtade mig på motorcykeln idag och vi svängde förbi mc donalds påvägen hem och åt, snacka om att folk glor när man kommer in med motorcykel kläder haha! men jag älskar att åka, funderar faktiskt starkt på att skaffa MC kort efter jag tagit körkortet för bil =)

Imorgon ska vi ju till några vänners landställe, har för mig att jag skrev att de va i småland förut men vad jag fått det ifrån har jag inte den blekaste!! för där ligger det inte haha!
Vi ska iaf åka motorcykel till dom så det kommer bli nice, sen på lördag ska vi måla deras hus och på söndag åker vi hem och där emellan ska vi fira min födelsedag i efterskott med dom =)

aja nu får ni se lite mobilbilder från dagarna=)


Barnmat! mm me looove!! =D Har varit min lunch dom här dagarna, så satans jävla gott!!



Och 2 bilder på mig, osminkad så skönt!=)
har vart det i typ 5 dagar i rad tror jag eller ngt sånt och kommer fortsätta vara det tills måndag tror jag.
ska försöka sola mycket nu i helge så jag blir sådär brun som jag var för ngr veckor sen, e så nice!=)

HOME AGAIN! =)

Äntligen hemma, men gud så skönt det var på landet, gjorde lite småjobb och tog det lugnt, njöt av värmen och solen! =)
Har dock fortfarande inte badat en endaste gång iår:O och de e fan inte likt mig! så länge jag kan minnas så har jag ALLTID badat dan innan valborg men inte i år inte, har inte ens badat fötterna, shit asså känner mig som en badkruka(a)
Fast jag kan skylla på att jag inte har ngn bikini mohaha för de har jag inte ;p den e alldeles för liten!!
jag återkommer med ett till inlägg om en liten stund, tänkte iaf bara medela att jag är hemma och lever och mår bra, kommer förmodligen med lite bilder då också, (från mobilen, kameraladdaren har ja inte hittat=( men tror den är hos camilla)
puss!

RSS 2.0