HATAR ATT VARA SJUK!!

Dethär e faktiskt ända gången ja vart sjuk och tycker synd om mig själv, men ja lider ju vafan! skulle vart bättre att bli nersövd tills man va frisk igen..
Har haft runt 40-41 graders feber och mer eller mindre levt på alvedon för att hålla febern nere, och jag som har svårt att svälja tabletter i vanliga fall, hur tror ni då de går när halsen e jätte svullen och gör skiiiiiiiit ont när man sväljer, aa inte går de bättre iaf -.-
Och halsontet är inte som ett vanligt halsont utan det gör ont för att halsmandlarna är typ dubbelt så stora än vanliga fall, skit svårt att förklara men det känns garanterat inte som ett vanligt förkylnings halsont, och ibland gör de så ont att man bara vill gråta eller sova bort smärtan men man kan inte sova för de gör ont...
sen gör det så att de gör ont i huvud och nacke också.. OCH utanpå halsen.. känner att dehär blir ett klagoinlägg men då får de bli det.
hoppas ingen blir sjuk som ja blivit.. och läkaren ja var hos igår visste inte heller vad det var, de ända hon kunde säga var att det inte var halsfluss.
aja vi hörs, och ni vet iaf vrf de e så dålig uppdatering nu och de får ni stå ut med!
puss!

Kommentra

Vad har du på hjärtat? :):

Jag är?:
Jag vill kommentera mer! =)

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0