TRÅK-DAG

hejhej, har bara vart hemma hela dan idag, skit segt! men gick upp och fixade mig och så sen skulle egentligen ja och jennie vart med varandra men hennes lillebror fyller år så då skulle dom äta middag vid 7 och sen va sociala och aa ni vet allt dedär som hör till så de blev för sent för att göra något helt enkelt.
så då hörde ja med andra men eftersom klockan redan var vid 5 när ja började höra med andra så va ju folk redan upptagna, och ja orkade inte åka till dom som bor över 1 timme bort, va för seg för det och jimmy den latmasken låg och sov och patricia va och sola så de slutade med att ja blev hemma och sen vid halv 9 fick ja inte dra ut för ja har skola imorgon och har kommit i säng sent typ varje dag så mamma och pappa sa att ja blir hemma så jag kmr i säng i tid.
suck riktigt seg dag menmen..
sa faktiskt tvätta bort sminket och borsta tänderna sen sova för ja har inge bättre för mig, men vi hörs imorgon -.-
puss

BRR..!

har badat och sen bara suttit vid datan ett bra tag nu, och hela dan idag har ja bara frusit och frusit och frusit, precis som ja alltid gör här hemma, tkr vi har det så jävla kallt, bara för ja e kallblodig eller vafan de heter ;pp
uscch fy och burr!!
och nu vill ja att mamma ska kolla så att vi kan åka till jakan för att sen kunna åka hem och bara dö!!!
menmen vi hörs sen puss


HEMMA NU ;PP

tjabba! kom hem för ca en timme sen, duktigt gjort haha! har knappt sovit inatt men ikväll blire fan en tidig säng gång  för nu ska ja ställa tillbaks dygnet har ja bestämt mig för..

igår då, jo jag vaknade vid 16-tiden, skyndade mig upp och fixade mig och sen mötte jag jimmy och jennie i kista så åkte vi hem till jennie, och påvägen dit så frågar chrisse om vi vill komma och parta, och självklart vill vi det, så vi åker hem, jennie städar och tvättar, och jag lagar mat och sen kommer patricia och är med oss en stund och sen jimmy, så vid 10-tiden så åker jag och jennie hem till Daniel där vi ska vara, så hade vi skit kul tills vissa saker som hände, men borsett från det så var det bra.
Vi sov sen hemma hos chrisse och vid 9 imorse gick alla upp för att han skulle iväg så därför e ja uppe så tidigt och hemma.

och nu ska ja faktiskt ta ett bad och en stor kopp kaffe och sen börja fixa mig igen, ska ner i jakobsberg med mamma när hon kommer hem och fixa lite grejer, blandannat lämna in mitt andra busskort så vi får pengar för de och sen så fixa min armbandsklocka ja fick i julklapp så den passar på mig =)

menmen dax för ett bad pusspuss

NYÅR!!!

haha duktig jag bli blivit på dehär med att inte uppdatera bloggen då ;) och ja vet själv hur mkt ja hatar när andra inte uppdaterar så gör ja lika dant själv, bra va? ;)

På nyårsafton han ja dessvärre inte uppdatera trotts att ja lovat för fick ganska brottom... Vid 17:30 så hämtade ja och mamma upp patricia hemma hos henne så körde mamma oss till erik i sollentuna där erik, simon, guzman, timmy och victor vad, så firade vi med dom först, och beställde pizza från online pizza gjorde vi också så att dom serverade det till dörren ;) kanske ingen lyxmat på nyår då, men var mkt lättare och sparade mkt mer tid på att göra så och vi slapp stressa och kunde ägna tiden till att umgås istället för att handla, laga mat och diska och sånt tråk.
Sen iaf vid 9-tiden som Örjan och Jimmy och hämtade mig och patricia och körde oss till spånga hem till chrisse där vi firade in vårat nyår totalt, riktigt rolig kväll till en början dock slutade den tyvär inte lika bra menmen vad ska man göra..

Sen fredags då, jag låg hemma hela dan fram till typ 18 då jag gick upp och fixade mig lite fort, åkte och käkade middag medd jennie, jimmy och patricia och sen så drog jag och jimmy till hässelby och träffade örjan och vid 23-tiden åkte vi till sumpan där pappa hämtade mig =)
sen igår så mötte ja jennie jimmy och patricia igen fasst i solna, så åkte vi till näckrosen och mötte sasha och patrik och åkte hem till sasha och festa lite, riktigt kul faktiskt =) sen hem till jennie och sen tillbaks till sasha, sen kom micha, maggan och linus och hämtade mig för ja skulle få skjuts hem, jag och linus börja bråka med vi redd ut de tillslut och ska träffas ngn dag här och prata ut om allt.

sen idag då, jo då har ja inte gjort ett piss, vill ut med får inte för ja kommit hem vid typ 4 på morgonen hela lovet, men ändå(a) imorgon ska ja iaf inte sitta hemma hela dan!!!

Här kommer lite bilder från nyår, resten ligger på facebook, kolla där om ni vill =) puss






aa de va somsagt bara några av alla bilder, så jäkla svårt att välja vilka bilder man ska lägga upp här, men resten finns på FB så bara kolla där ;)


RSS 2.0