samanfattning..

Aa dagen började ganska mysigt men ändrade sig snabbt och blev katastrof typ, mådde verkligen piss och just i det läget ville jag bara sjunga genom jorden eller bli en liten bebis utan besvär igen, men trotts jobbiga tider så måste man kämpa vidare..
Tog ett bad och efter det kändes saker och ting bättre det var bra ganska så länge men sedan kom allt tillbaks, la mig på sängen och tänkte lite, snackade med några vänner och så och det blev aningen bättre..
Så nu känns det bästa bra igen, skulle vara en sak som skulle vara pricken över i nu men får se om det blir så..
Om jag fick önska mig en sak just nu så skulle det vara att börja om dagen helt och hållet =)

Menmen imorgon är det ny dag nya tag och dagen börjar då förmodligen på gymmet och sen ner i solariet och sen kanske spendera lite tid med Matte men de får vi se hur det blir=)
puss<3

tråk tråk och tråk..

Efter badet blev saker och ting lite bättre det kändes som jag typ tvättade bort en del av bekymren från mig i badet eller något, men nu känns det som de är påväg tillbaks.. suck alltså, vad gör man när man inte vet vad man ska göra??

Åt iaf precis middag med pappa och vi kollade på postkodmiljonären och pratade =) strax ska jag väll torka och platta håret, har inte gjort det än sen jag badade, har inte orkat haha! (a)
Tror jag drar iväg och gymmar imorgon iaf, får väll se om camilla e på annars får jag väll åka själv men de går ju också, tror de kanske blir bättre av att gymma för då kan man lägga alla aggretioner och alla tankar på att bara ta i och träna sig helt slut! =)
aja nu ska jag försöka hitta på något att sysselsätta mig med denna tråkiga fredagkväll ;p
har grymt tråk nu..
puss<33

Gårdagen+lite till...

Skrev aldrig blogg igår för Mathias var här och vill inte gärna sitta vid datan då så tänkte skriva om gårdagen nu men jag tar det lite snabbt för just nu har jag bara ont inom mig... sårad med andra ord =/ så vill bara hoppa ner i ett varmt bad och bara vara för mig själv..

Igår iaf så vaknade jag och Mathias vid 9-tiden, jävligt tidigt för att vara mig men jag vaknar väldigt tidigt när jag sover med honom konstigt nog :/ jag brukar vakna någon gång mitt i natten också men vet inte vad det kan bero på, kanske inte ännu riktigt e van vid att någon rör sig breve mig på nätterna ;p
Vi låg iaf kvar en stund tills vi bestämde oss för att dra in till stan eftersom han behövde ett par nya jeans.. Så jag som tar längst tid på mig hoppade in i duschen och gjorde mig iordning och när båda väl var klara så drog vi in till stan =) Och ni känner väll igen detdär att när man väl har pengar så hittar man inte ett piss men när man är helt pank så hittar man jätte mycket saker man vill ha?? Aa det var precis så det var, till en början iaf. men efter ca 2 timmar (om det inte var mer) så fick vi hjälp av anton på g-star och efter ca 1 timme till så hade Mathias hittat ett par snygga jeans och en snygg shorta där som han köpte =)
Vi satte oss på tuben och åkte hem till honom där jag träffade hans familj för första gången dom verkade jätte trevliga och sånt så de gick bra, e dock fortfarande lite rädd för hans hundar när dom börjar skälla men dom verkar ändå vara snälla så jag ska nog vänja mig haha (a)
Efter ett tag frågade hans syster om vi ville åka med till sickla och köpa ett par jeans, så vi hoppade in i bilen och åkte med.
Sen efter det så åkte vi hem hit där vi sov och dagen idag har bara varit mestadels skit så det vill jag inte ens prata om menmen får se vad som händer ikväll och vad jag hittar på, ska iaf äta middag med bara Pappa =)
Det ska vli revbensspjäll med potatiskgratäng, mums!
aja nu ska jag bada..
puss<33

Wie

Har precis ätit middag och jag fick själv välja vad jag ville ha så jag valde sallad =) Mums!! Kommer nog bli sallads beroende, om man nu kan bli det??
Har iaf ängnat senaste timmen till att göra mig klar eftersom Mathias snart kommer hit, ska bli skönt att träffa honom igen eftersom han varit ända borta i norrland.. I påsk kommer förmodligen jag följa med så det ser jag fram emot men dethär lovet ville jag bara vara hemma och kunna vakna upp och göra vad jag känner för, bara ta dagen som den kommer och hitills har det varit helt underbart, aa förutom igår då, för då hade jag ju inte ett piss att göra och hade bara allmänt tråkigt ;pp
Menmen lägger upp en bild nu och sen ska jag väll gå och rullar tummarna sista kvarten som e kvar, längtar såååå tills det plingar på dörren, hihi(a) Lika förväntansfull som barnen på julafton när tomten är påväg(a) :$
See ya=)
puss<33


SUCK...!

Aa djuuuupt suck verkligen.. Jag hade bestämt mig för att sola, så skulle jag gå upp och köpa en solpolett som behövs för att solariet ska fungera, och jag var så glad över att jag hittade orken till att sola också är det ingen hemma där man köper (hos grannarna) suck, j*vla Bengt! hahaha, jaja de får väll bli imorgon eller något istället då, nu ska jag fixa mig och sen höra vart Matte är =)
puss<33

Hmm..

Gymmet jag var på imorse verkade jätte bra och nästan inge folk så det var riktigt skönt! =) Inga som står och glor eller köer till maskinerna och sånt utan man kan jobba helt i sin egna takt med vilka tyngder man vill utan att känna pressen när folk står och tittar så det var riktigt skönt! =)
Så självklart köpte jag gymkortet idag då, och det vetyder ju att mitt "nya" lite mer nyttiga liv börjar idag..
Efter att vi gymmat drog vi till taco bar och käkade, vet inte om det är så spec jätte nyttigt men det är ju iaf bättre än pizza och kebab och sånt, right?? ;)

Skulle ju egentligen solat och så också men jag sitter fortfarande och funderar på om jag orkar... Orkar, orkar inte, orkar, orkar inte... det är väll den tanken som far fram och tillbaks i huvudet.
Det är ju inte så spec ansträngade att lägga sig i ett solarie direkt med det är det att först måste ja tvätta av allt smink och sånt sen efter jag solat måste jag duscha och börja sminka om mig igen eftersom Mathias kommer hit sen och då vill jag inte se ut som ett vrak direkt, Å andrasidan så har jag ändå funderat på att tvätta bort sminket jag har på nu och sminka om mig eftersom jag sov en stund när jag kom hem så ser sminket lite fucked up ut nu ändå så då kan ja ju lika gärna sola men ändå vet ja inte om jag orkar, fan vad jobbigt det blev nu haha!
Sen har jag lust att gymma :S  äh fan blir inte klok på mig själv alltså så nu drar jag och försöker fundera ut hur jag ska göra.
hejdå!<33

Till Gymmet =)

Nu är klockan strax över halv 9 och jag har vart vaken i lite mer än en timme nu =) SKa ju nämligen till Solna och prova på deras gym och är det bra så skaffar jag gymkort där! som jag har längtat! =)
Har precis plattat håret och lagt på lite smink, nu tänker ni säkert men fjooortis som sminkar sig när man ska gymma, men jag har bara lagt på grunderna de vill säga foundation och mascara resten lägger jag på efter jag gymmat =)

Efter gymmet ska jag och camilla iväg till ungdomsmottagningen och sen ska vi hem hit och sola!!!1 =D Det behövs verkligen för man har ju tappat färgen under kalla och mörka vintern så nu till sommarn e de dax att börja sola solarium så att man redan i början av sommarn och bikini-tiderna är lite brun så man har en grund, då har man även lättare för att bli brun sen när riktiga solen kommer fram, bra va! =D

Aja nu måste jag dra och borsta tänderna sen sticka till bussen men vi hörs!
puss!<33

Ajajaj

Idag gick jag upp vid 11-tiden och satte mig lite vid datan.. Det här är första dan på läänge som jag inte haft något planerat över huvudtaget och först tänkte jag guud vad skönt men jag har ändrat min åsikt, fyfan vad tråkigt att inte göra någonting!!
Jag är verkligen en person som behöver göra saker och som behöver komma ut och framförallt som behöver umgås med vännerna dagligen, ett liv utan alla undebara vänner skulle fan aldrig fungera!!
Jag drack heller aldrig kaffe imorse och det gjorde så att jag några timmar senare fick en gryyymt huvudvärk som fortfarande sitter i, och nu har jag druckigt 2 koppar kaffe men den sitter fortfarande i, tänkte först ta en tablett men klockan börjar närma sig halv 11 så ska väll ändå snart krypa i säng eftersom jag ska upp vif halv 8 imorgon och åka iväg och gymma.. Så jag tänkte ta mig ett varmt bad och sedan gå och lägga mig och hoppas på att huvudvärken släppt tills imorgon annars får jag väll knarka alvedon dådå ;)
Ska även göra flera saker imorgon men det skriver ja om då istället för nu e badvattnet klart =)
puss<33


Hur bra känner du mig??

->HÄR<- Ska ALLA som besöker denhär sidan trycka och göra testet om hur bra ni känner mig, var inte fega och tråkiga nu utan gör testet!!!! =) hihi! =)


Sen vill jag bara ta upp en sak.. Det där inlägget jag skrev om jag skulle följa min dröm eller ej, jag tror ni har misstolkat vad det handlade om, det är inte en sån stor grej haha just so you know =)
puss<33

2 månader

Idag är det 2 månader med Mathias, älskar honom enormt =) Han är en av de bästa sakerna som hänt mig och vill aldrig förlora den grabben..
Vi har gått igenom svåra, lätta och jobbiga saker men mestadels underbara stunder =)
Tänker på honom hela tiden och han verkar tycka om att vandra runt i mina tankar, verkar så i alla fall.
Trotts lite svartsjuke dramma, gamla ex, lögnare och fega anonyma typer som lagt sig i vårt förhållande så har vi ändå hållt ihop och det hoppas jag vi kommer göra länge till!
Älskar dig!



Det finns en låt som går: Ingen är som du, ingen rör mitt hjärtat så som du gör, jag kan söka i all evighet och se ingen är som du (8) 
Och den sångtexten stämmer verkligen in på dig Mathias..

Hittar dock bara stycket på engelska men lyssna på det och ignorer även "videon" till =)





<33

NRJs Wake up call med knappen och hakim

Aa ver det någon som lyssnade imorse då?? Dom skrämde ju skiter ur mig vafan. blev rädd på riktigt ju hahhahaha =) dom hade dock klippt bort vissa delar men vad gör det? ;) Ni som inte hörde tryck här och sen går ni ner och trycker på ljudklippet 2009-02-24 - Wake up call- Socialen ringer Jennifer på grund av alkoholproblem.

Garva inte ihjäl er bara för jag vill ha kvar mina kära läsare ;) 

bilder från senaste =)

Efter städningen igår, niice va??=) ibland e jag duktig =)



Jaa och den bjuder vi på =)


Jag =)


Jag och millan =)

<33

Vilken jävla dag!!

Shit asså tänk att jag klarade mig igenom den här dan alltså, den började ju nästan med en hjärtattack, tack vare camilla och knappen&hakim från NRJs wake up call tihi! Har däremot fått reda på att det kommer sändas antingen 07:10 eller 08:45 imorgon för er som vill höra men garva fan inte!! hahahahahah =)

Iaf så ringde klockan kl 08:30 imorse då jag hoppade upp ur sängen och satte på en kopp kaffe och gjorde en fralla som jag sedan åt och drack när jag satte på mig sminket..
Det fick bli mössa idag eftersom dels skulle vi vara ute i snön, sen bli mitt hår lätt lockigt när det är sånt här väder uschusch ;) Sen e de ju alltid bra att ha mössa när man ska vara med barns om ser upp till en för då gör dom lika dant och då blir det inge tjaffs om mössor iaf tihi =)
AJa när jag hämtat ungarna så åkte vi till karolinksa där vi skulle möta Camilla och systerdottern Tindra, vi gick in och väntade då dom blev lite sena, och när jag sitter där med ungarna så ringer det (privat nr) så jag ber ungarna gå och titta på fiskarna i akvariet medans jag pratar i tele.. Och det var ju tur det för det var då knappen och hakim ringde och verkligen grund lurade mig, och det handlade om alkohol, dom sa att dom kom från soc och att jag behövde komma in på ett soc möte med mina föräldrar, och sen att min blogg skulle stängas ner och att jag skulle böta hela 3000 och massa shit och mitt hjärta slog som aldrig förr, sedan när dom berättade vilka det var så kunde ja ju inte sluta gavra efter det, men när camilla kom så fick hon bara arga blickar, en kram och massa skratt haha!
Aa och sen fortsatte dan då och när vi var på mc donalds så köpte vi glass till barnen och oss som efterrätt och Matilda råkar tappa sin glass men jag hinner fånga den och på något sätt typ junglera(vet inte hur det stavas) med den så att jag lyckas rädda den men får glass på halva stolen och hela händerna, lyckat, där va "otur" nr 2 på dagen..

Sedan åker vi hem till camilla där vi alla ungar och jag och camilla går in på hennes rum och självklart går dörren i baklås och går verkligen inte att få upp igen så vi får ringa ngr personer som får komma och försöka och det slutar med att dom får skruva loss handtag och lås och slå sönder låset och dörren för att få upp den, så där kom "otur" nr 3 på dan..
Vilken dag va?? tur att den snart e över haha!
Men det har varit riktigt rolig ändå faktiskt, och det är såååå skönt med lov alltså!!!! =)
puss<3



Så hur har eran dag varit?? ;p

KNAPPEN OCH HAKIM - WAKE UP CALL

aa var det någon som lyssnade på NRJ imorse när dom ringde och lurade stackars lilla Jennifer?? :O
Stackars mig fan som skrämde ju fan nästan livet ur mig, hjärtat gick i 540 fan! hahha, och jag bara skakade efter, itne snällt!!
det var camilla det busfröt som satte dit mig, men hämden kommer hörru!!! hahah =)
Jag kommer förmodlign lägga in länken från det sen så ni som inte hörde kan höra men varnar er för jag ljuger en hel del och låter som en liten bitch hahahaha (a)
<3


Skönaste grabbarna är ni men imorse var ni fan inte snälla alltså! haha=)

Tankspridd

Fan vad jobbigt det är när tankarna flyger fram och tillbaks i huvudet och man inte vet vad man ska göra. Ena halvan säger en sak och andra halvan en annan, vilken halva ska man då lyssna på?? Den smarta halvan som bara tänker smart eller den lite halvgalna sidan som ändå är ens dröm typ... Svårt att förklara när ni inte vet vad det handlar om men ska man tänka smart eller följa sina drömmar?? alltså smart eller galning/chansning?? Hjälp! (a)

bjuder la på en bild så länge =)


Städdag

Den här söndan ägnar jag helt på att städa och skura..
Har precis satt på den andra maskinen tvätt, städat, tagit ur alla sängkläder, dammat och ska strax dammsuga, lägga i nya sängkläder och torka golv, sen efter det blir det väll putsa speglar och tvätta en till maskin och sist men inte minst ska jag hoppa ner i ett varmt skönt bad och tvätta mig själv, kan det bli bättre?? ;)

Jag kom väll hem vid 3-tiden inatt tror jag.. Efter vi vart ute med grabbarna så bestämde jag mig för att åka hem och sova istället för att sova hos camilla eftersom då behövde jag inte börja göra mig iordning och sätta mig på tåget imorse utan då kunde jag vakna när jag kände för det, börja städa direkt och sen slippa sminka mig och allt sånt =)
Idag ska jag däremot gå och lägga mig i tid så jag ska försöka att inte sova någon middag ida ;p för jag ska upp tidigt imorgon då jag ska hämta ungarna kl 10 i Råsunda, guud så jag längtar, ska slå in deras presenter också som dom ska få eftersom dom fyllt år=)
aja nu ska jag ta fram dammsugan och fortsätta.
puss<33

EMD gick vidare!!! Jääjj!!



EMD gick vidare till gloooben Jäääjj!!
Så nu ska jag och knasiga syrran millan ut och ha ruuligt med grabbarna =D
puuuuss<33

Detta behövs för en lyckad slagerkväll ;)



<33

Trötta små tjejer..

Så nu har jag och camilla sovit sen typ 4 eller något om inte mer hihi (a)
När jag kom hit så var dt mat ganska så direkt, det blev mat-pajer och pastasallad och sedan fika, allt var jätte gott så det tackar vi Jonna för! =)
Det kanske kommer lite bilder senare me just nu har jag inget ork att hämta kameran och lägga in bilderna tyvär haha.

Jag och Camilla ska strax gå ner till Vivo och köpa lite gott att äta till melodifestivalen som börjar snart, sen efter melodifestivalen kanske vi hittar på någotmed några för vi är peppade på att göra något fast samtigigt inte, lite konstig känsla kanske menmen haha!
Sen fick jag reda på idag att jag ska vara barvakt på måndag åt Sanna och Matilda och camilla åt tindra så det ska blir riktigt skojj, det var så länge sen jag träffade dom sötnosarna så ser verkligen fram emot det.
Aja nu ska vi dra
puss<333

Fira Jonna =)

Idag ringde klockan vid 9, dax att stiga upp och hoppa in i duschen, konstig nog var jag pigg :O
Hela morgonen har jag iaf ägnat åt att fixa mig iordning ska nämligen hem till Jonna och camilla och companie och fira jonna som fyllde år igår så det ska bli riktigt trevligt =)
Sen efter det så ska jag och camilla titta melodifestivalen, EMD ska ju vara med så man kan ju snacka om att vi kommer sitta bänkade framför tvn men då vet ni iaf vart ni har mig tihi =)

Godkänd?? =)


puss

GRATTIS!!! =)



Grattis Jonna min lilla bonus-mamma! Ha en toppen födelsedag idag!! =)
Tack för att du finns! =)
<33

åter igen en onödig dag..

Vaknade idag breve underbaraste Mathias, sista timmarna vi hade tillsammans dådå.. Vi mös lite och sen gick jag upp och gjorde mig iordning, när jag sminkade mig ställde han sig bakom och skulle nyfiket titta på, Jobbigt eller vadå?? haha menmen jag får väll stå ut =)
Sedan gick vi mot bussen och åkte iväg, vid älvsjö skulle jag kliva av och han åka vidare så där sa vi hejdå.

Jag gick till älvsjö mässan där det var typ ungföretags-mässa. Riiiktigt tråkigt och onödigt och egentligen skulle man gått på någon föreläsning i 30 min också men jag och nästan hela klassen sket i det, inte ens våran lärare tänkte va där och titta så varför ska då vi titta på något vi ändå ska titta på i 2:an??
Så jag åkte till skolan istället, varför kanske ni nu tänker?? Nämligen så att jag glömde mina p-piller i skåpet igår smart som jag är så jag var tvungen att åka och hämta dom.
Efter det åkte jag direkt hem och somnade på soffan, så idag har det ju inte hänt så spec mycket, och jag som tänkte storstäda och massa sånt menmen får väll se hur långt jag hinner på den tiden av kvällen som e kvar.

Sen måste jag fråga e de någon som vet om Alvedon hjälper mot halsont, fick nämligen ont i halsen igår och nu bränner de och gör ont varje gång jag sväljer och det är bara sååå störande... Alltså hellre huvudvärk än ont i halsen för huvudvärk vet man att man oftast kan ta en tablett så e de borta men halsont måste man vänta ut =(
aja ska inte uppehålla er mer nu.
pusspuss<33

Den som skrev den bra kommentaren fast från anonym tack så jätte mycket, precis det jag vill att alla ska säga! Att jag själv får märka om det är något så tack vem du nu e =)

Värd att lyssna på!! =)



Jag bara älskar denna låt!! lyssna på vad han sjunger, sååå fin =)

Betyg med mera =)

Idag började skolan med en bok-uppsats på engelska vilket inte gick speciellt vidare eftersom vi hade 25 min på oss att skriva en stooor sak för hand!! låt oss få vara i datasalen och skriva om de e så kort tid vafan! men vi ska tydligen få vara det nästa gång, men jag ville så gärna vara där idag och skriva för boken jag läste var riktigt bra och jag hade så gärna velat skriva en skit bra bookreport på den för jag hade kunnat lyckats så bra men inte om man har 25 min på sig att skriva förhand, det blev ju bara slarv och slarv, menmen får väll se va resultatet blir sen.. Chansar på bara G+ =(
Fick tillbaks matte-provet idag och det blev VG där så de gick ju bra i alla fall =)
Sen var det iaf svenska där jag inte jobbade alls, för vi skulle läsa och det GÅR inte att läsa orden bara hoppar och det blir jobbigt och boken e ointressant och kommer aldrig igång så jag fick gå till bibblan och hämta den på ljudbok istället så ska jag lyssna på den så det lär ju gå bättre iaf =)
Men hela lektionen stod jag ute och pratade med Mathias och min lärare tillät mig snäll som han är.. kanske finns andra anledningar också eller vad säger du camilla??

Nu väntar jag åter igen på Mathias, sa ju att de skulle bli sista natten igår men det blir inatt istället för imorgon ska jag vara på en mässa i älvsjö klockan 12 och han ska åka till Norrland klockan 13 så då åket vi tillsammans så hoppar jag av i älvsjö och han åker hem, så jag får väll njuta av dom sista timmarna med honom eftersom sen kan jag inte vara med honom på 1 vecka men det e somsagt bara 1 vecka som tur är haha =)
aja ska dra nu puss<33

(Ni som skriver skit från anonymt, ge upp bara)

Dom Har Kommit!! =)

Nu tänker ni säkert vilka ha kommit?? :O Men det är fakiskt kläderna jag beställde för någon vecka sen=) Mina rosa jeans och min rosa tröja, båda var jätte fina men måste skicka tillbaks jeansen för att jag har krymt och behöver en storlek mindre.. SÅ får väll vänta någon vecka till innan jag kan använda dom men det är det värt! =)

Ska strax hoppa in i duschen innan Mathias kommer hit, han ska sova här i natt igen och det blir sista natten på länge för på fredag åker han till norrland och är borta i en hel vecka :o och vi kan itne ha telefon kontakt heller, men jag får väll se till att vara jätte upptagen hela lovet annars kommer jag bara tänka på honom 24 haha =) Men det ska nog gå finnemang ska ni se! =)
Nu ska jag bara uppehålla er eller dig men en sak till innan jag hoppar in i duschen.

Nämligen personen som skrivit en kommentar till mig med namnet "din mamma" och du har innan skrivit en kommentar från namnet "YO" om du inte tänker träda fram och stå för vem du e så kan du ta ditt patetiska liv och lämna mitt liv ifred tack =) Och säg inte att folk e fula om du själv inte vågar träda fram för då måste ju du vara sjuuukt ful, har en chansning på vem du kan vara och jag e ganska så säker också.. Så dra här ifrån nu, och om du nu tycker så illa om mig och min pojkvän och mina vänner så varför läser du ens min blogg, nej juste glömde att du är avundsjuk!
hejdå på dig!! =)

Och till er andra ha en fortsatt trevlig kväll puss =)

KAAALLT!!!

Nu har jag precis kommit hem från stinsen där vi skulle ha lämnat ut cv men det blev inget utlämnande för i dom butikerna jag ville var det antingen redan fullt med personal eller så skulle man gå in på deras hemsida och söka jobb så får väll göra det senare =)

Men guud så kallt det är ute!! Det gör till och med ont i lungorna när man andas, inte kul det.. Och jag skakar som en asplöv i en storm eller något;p
Funderar faktiskt på att ta ett varmt bad nu innan Matte kommer hit, det vore inte helt fel iaf menmen vi får se hur det blir, tänkte försöka hinna med att läsa lite ur engelska boken innan han kommer också, och jag tror jag måste skaffa läsglasögon för när jag provade det igår så kunde jag läsa hela 40 sidor utan att ta pauser och utan att det blev jobbigt så det var riktigt skönt =)
Aja nu fryser jag igen så ska dra från datan iaf=)
puss<33

Matte-prov

Imorse höll jag på att komma försent :O hade en halvtimme på mig att göra mig klar men jag hann ändå konstit nog :O Ska ju sköta denna vecka bra i skolan, jag ellen och camilla limmade klart alla väggar i alla 3bås så vi var riktigt duktiga.
Har precis haft matte-prov och det gick riktigt bra faktiskt, eller det känndes bra iaf och ja svarade ju på allt men får väll se på resultatet sen =)
¨Hinner inte skriva så mycket mer för jag står nu i skolan och ska följa camilla till tandläkarn och sen ut och söka extra-jobb igen så måste kila till bussen nu men skriver kanske ikväll om jag hinner=)
puss

Måndag.

Ni kanske kommer ihåg att jag skrev att förra veckan inte gick någe vidare i skolan?? att jag var försenad varje dag och massa sånt, så jag tänker göra en bättring denhär veckan och än så länge har jag hållt planerna;)
Jag klev upp i tid, kom i tid till skolan målade allt jag behövde i mitt bås + hjälpte millan att städa så imorgon ska jag börja tapetsera =)
Sedan på matten håller vi på att repetera inför ett matte-prov vi ska ha imorgon, jag fick en diagnos jag skulle göra och jag tror de tog mig ca 5 min sen var den löst.. Vi håller på med statistik vilket var det sista jag gjorde i 9:an typ så det känns som lite bebis-nivå för min del och det gör en ganska  så omottiverad att jobba faktiskt.
Samma sak i engelskan, senaste lektionen skulle vi öva på vart man skulle ha typ: Who, Where, Why och sånt, hallå det gjorde jag i 3:an helt seriöst!! Men jag och camilla har pratat med våran engelska lärare om det också så hon ska försöka hitta ngt så vi får lite utmaning..
Påtal om utmaning så ska jag ha läst klart en engelska bok på 300 sidor tills på torsdag och jag har läst ca 40 sidor så jag har ju en hel del kvar.. Men tycker det är så jobbigt att läsa, jag måste ta pauser för efter ett tag hoppar orden liksom runt och flyter ihop och det blir jobbigt för ögon och huvud. Jag kanske behöver läsglasögon eller glasögon över huvudtaget, ska prova pappas läsglasögon nästa gång jag ska läsa för att se  om det går bättre och gör det de så vet jag ju vad felet är;p
Aja nu ska jag hinna läsa lite innan middan och innan Mathias kommer.
puss<333

Hade tråkigt igår när jag väntade på Mathias så jag tog lite tråkbidler och gjorde om i photoshop för att fördröja tiden ;)


 


Varför vi älskar killar! =)

snodde den från Sandra, men var bara tvungen för den e ju såå sann =)


Pengen räcker inte!!

Är det bara jag som tycker att studiebidraget är alldeles galet för lite?? Jag menar 1050 räcker ingenstans!

En tröja och en mascara kanske sen är det helt slut! Det här förstår typ inte dom vuxna för dom verkar tycka att vi får jätte mycket pengar och blir alltid lika förvånade när pengarna e slut bara en vecka efter att man fått dom. Men det är faktiskt så att idag är 1050kr inte så mycket värt längre!

Tänk på allt man behöver som t.ex.: Kläder, smink, smycken, skor, ansiktskräm, hudkräm, handkräm, hårmouse, hårspray aa alla möjliga hårprodukter, ansiktsmasker, hudvårds-produkter ja jag kan rabbla upp hur mycket som helst som behövs plus att man vill äta ute ibland, kanske gå på bio? Folk fyller år så presenter måste köpas, till filmkvällar och sånt behövs pengar till godsaker ja det finns hur mycket som helst pengarna ska räcka till och då räcker inte 1050kr så långt!

Hur kan man få pengar snabbt?? Några tipps??

Och självklart extrajobb men det finns ingen som vill ta emot "pluttar" på 17 år!! I arbetsgivarnas ögon är väll vi inte tillräckligt pålitliga och duktiga.

Varför kan inte alla ställen man söker jobb på åtminstone ge folk en prövotid på kanske ett par veckor och titta hur det fungerar? Fungerar det så kan dom ju anställa en och fungerar det inte nej då får man söka vidare.

Arbetsgivarna kan ju inte veta hur tillexempel jag är?? Men alla tror att vi ungdomar e oansvariga, slarviga och e ute och super skallen av oss 24 eller något. Riktigt irriterande faktiskt.

Som när jag och Camilla lämnade CV i kulturhuset.. På tunnelbanorna står det att dom behöver personal till plan 5 men när man väl kommer dit och ska lämna CV så tittar dom på en och säger: Ni vet att det är ett jobbigt jobb va??

Precis som att vi skulle vara för små och inte klara av det, det kan dom f*n inte veta när dom inte sett oss jobba!!

Så via extrajobb får man heller inte så mycket pengar i våran ålder när det inte ens går att få ett extrajobb!!

Så hur ska man få mer pengar?! Studiebidraget borde höjas och jag vet att jag är långt ifrån den enda som tycker det.


äggmök!

Måste bara fråga e det någon som vet om en sköldpadda kan bli dålig i magen?? (a) :$
Isåfall har peutor varit det för så äckligt som akvariet var nu har det fan aldrig varit och jag lovar det staaaank äggmök när jag började städda det, Iof så va det ju välldigt skititgt nu vilket det inte får bli, ändå så har jag iten väntat med att städa mer än vanligt så något spec måste de varit ;p
Men nu är det rent fint och luktar gott =)



Rubrik.

Just nu sitter jag här i morgonrock med håret inlindat i en handduk, med en kopp nybryggt kaffe och har precis smörjt in mig med en hudkräm som luktar grymt gott!!
Har nämligen precis duschat.
Jag har världens lust att träna, alltså gymma, men har ju då fortfarande inte skaffat detdär förbaskade gymkortet(a)
Tror det förmodligen blir ett gym som ligger i solna, om inte någon har några fler tipps på bra gym som inte är allt för dyra??=)
Tänkte höra med Camilla om vi inte skulle kunna försöka fixa gymkortet till den 1:a mars så börjar vi då eller vad säger du?? =)
Man måste ju börja leva nyttigt nu alltså för att få snyggaste beach-kroppen 09 ;) eller något haha!
Att äta nyttigt har inte gått någe vidare på senaste då jag och matte ätiti mycket onyttigheter på kvällarna men det får väll bli en ändring på det snart för det ska inte bli någon dålig vana detdär inte.

Vad händer idag då?? Inte så mycket direkt, jag ska se till att orka städa akvariet eftersom det absolut behövs, sedan ska jag väll försöka hinna tvätta det sista i tvättkorgen, fixa mig. Kanske övningsköra beroende på när mamma kommer hem=)
Aa sen ikväll blir det tacos till middag, Mums! Sedan kommer Matte hit och sover, Mys! =)
puss<33

Världens bästa pojkvän!! =)

Gårdagen blev riktigt lyckad faktiskt och jag kommer alltid minnas den =)
Jag och Mathias hade ju bestämt att inte köpa ngr presenter till varandra då båda har väldigt dåligt med pengar just nu.
Men när jag och pappa sedan åkte och hämtade honom med bil i barkarby så fick jag 3 st jätte fina rosor! =)
Han är verkligen värdens underbaraste och älskar honom grymt mycket =)




Hur var eran Alla Hjärtans Dag då?? =)
puss<33

Mys =)

Då kommer bilderna på hur rummet kmr se ut ikväll =)








Mysigt va?? =)
<33

Alla Hjärtans Dag =)

Om lite mer än en timme så kommer älskade Mathias hit. Han har jobbat hela dan och när han kommer ska vi förmodligen äta middag =) Det blir fläskkotletter med klyftpotatis, mums!
Sedan har jag förbrerett det mysigt i mitt rum med massa ljus och dämpad belysning, så ska vi titta lite film och så och bara ha det mysigt!

Var ute med mamma och pappa och handlade idag så jag handlade Godis, läsk och sen självklart jordbubbar! =)
Sedan var vi på ikea där jag fick ljusstakar, flytljus och ett rosa skrivbord!! =) Fick även en ball rosa skål som inte går att beskrvia och jag glömde ta bild på den så får väll göra det någon annan dag för idag hinner jag inte för jag måste förbereda det sista och sedan byta kläder =)




Nästan såhär kommer rummet se ut! =)


Försov mig.. Igen..

Den här veckan är ingen tur vecka direkt.. Om jag inte försovit mig så är tågen gryymt sena så man kommer sent till skolan ändå.
och det handlar inte om typ 10 minuter utan det handlar om allt mellan 30 min och 2 timmar :O
Menmen inte så mycket man kan göra åt egentligen.

Imorgon e det allahjärtansdag som jag självklart ska tillbringa med Mathias =) Eller först ska han jobba men han slutar kl 19 och då kmr han direkt hit.
Så ska vi ha det mysigt och så, får skriva mer om det på söndag typ för jag lär ju inte sätta mig och skriva blogg på lördag kväll direkt ;)

Har precis dammsugit hela övervåningen, tagit ut sopporna, tagit hand om disken och ska snart tvätta..
Egentligen skulle jag vart med ngr kompisar idag men det blev inställt så det får väll bli en hemma dag med städning idag då, men det behövs ju det också ibland.
puss<33

handlat =)

Var i stinsen idag igen direkt efter skolan och köpte skorna jag tittade på förut =) Dom kostade bara 199 så varför inte??=)
sen tog min foundation slut imorse och då va ja ju tvungen att köpa en ny och den kostar egentligen 169 men nu är det erbjudande på den så den kostar 119 plus att på det H&M jag var på så fick man 20% rabatt på valfri vara och sen så hade jag en bonuscheck på 50 kr så min foundation gick på 45kr fast jag räknat med att den skulle kosta 169, inte illa va? ;)




HANNA HANNA HANNA

Anledningen till att rubriken är som den är e för att början på detta inlägg kommer vara riktat till just Hanna(om de nu e hennes riktiga namn, vilket jag tvivlar på pga vissa saker)
Men du vet att jag kan se din IP adress va? så de hjälper inte att du frågar från anonym vart bikinin kmr ifrån för jag ser fortfarande att det är du haha! Och vad har du för bevis och på vad?? ingenting kanske??

Så nu till alla andra underbara bloggläsare =)
Idag kom jag lite sent till skolan, eller lite och lite hela en och en halv timme (a) men trotts det så han jag med allt jag skulle göra så jag till och med "storstädade" båset, gjorde rent kakel och allt tihi, tänk om man kunde få en sån kick här hemma och bara städa allt kliniskt rent typ, de vore inte helt fel.
Efter skolan åkte jg direkt hem till syrran och målade hennes kök, riktigt snyggt blev det faktiskt, kanske tar en bild någon gång så ni också får se =)

Kom precis hem och nu väntar jag på middag, äldsta syrran Jessica är här idag och hon ska laga någon speciell mat jag aldrig ätit, kommer inte ihåg vad det heter nu heller men får väll se om det är gott =)
Jag och Matte pratade om utifall vi skulle sova med varandra inatt igen, först om jag skulle sova hos honom men han börjar skolan tidigare än mig, och jag vill inte vara kvar hemma hos honom om han åker, har bara varit där en gång tidigare ju hahah, sen kanske han skulle sova här, men vi bestämde oss för att han kan sova här imorgon istället, Men jag tänkte på en sak, hur fan ska jag lyckas somna inatt?? :o har sovit med matte från fredag til lördag, lördag till söndag, söndag till måndag, måndag till tisdag och tisdag till onsdag :o det har ju blivit som en vana att ha sin älskling vid sin sida så hur ska det gå inatt? ;p
Som att ta bort snuttefilten när man va liten, de går ju inte heller haha! Jaja vi får väll se hur det går =)
Tänkte iaf ta ett varmt och skönt bad efter maten för det var länge sen nu och vi har precis fått en ny varmvattenberedare eftersom våran förra knasade så det bara fanns lite varmvatten så man var tvungen att spara, men nu kan man slösa igen!! =D Hihi.
puss<33

ETT STORT GRATTIS TILL JIMMY OCKSÅ SOM FYLLER 17 IDAG!! GRATTIS PÅ DIIG!


kortfattat.

Idag blir det ett kort inlägg igen, Matte är nämligen påväg hit och ska sova igen, han skulle ju nästan kunna flytta in eller vad tcyker ni? ;) haha nej men de e jätte mysigt att ha honom här=)
Ska strax gå ner och möta honom vid bussen så ska vi gå till handlarn och köpa dipp och sen när vi kommer hem igen ska vi skära upp morötter(blä) och gurka(mums) så vi kan dippa, så kommer vi väll förmidligen titta på film eller tv =)

Idag har inte hänt så mycket egentligen, var i skolan och det gick bra, bredspacklade klart hela mitt bås och tvättade det så jag jobbade på flitigt iaf! =)
Sedan vid lunch fick jag gå tidigare från skolan eftersom jag skulle till ungdomsmottagningen och få recept på p-piller.
jag mötte camilla på tåget eftersom hon skulle med och hålla mig sällskap tack för det gumman =D
Ja sen gick vi runt lite i jakobsberg, åt pommes på burger king och pratade.
När jag kom hem fastnade jag framför datan och blev sittande.. Är så himlans trött, men får väll försöka sova i tid idag kanske.
nu måste jag kila puss<33

skor=)

Mina nya skor dådå=) längtar tills jag kan köpa dom andra jag vill ha också=)


Beställning på gång ;)

Har beställt dom här söta byxorna och även en tröja men det fanns dock ingen bild på den på nätet men får väll ta kort på den sen när den kommit.
Men hoppas det kommer snart!! längtar ju haha!


Sen ska jag förmodligen också beställa denhär bikinin, ville ha den redan förra året men en kompis visade den för mig när jag precis beställt en annan så bestämde mig för att vänta, men iår blir det förmodligen den! =)
Fin va??



puss<33

Till livlöse HANNA!

Den som skriver kommentarer från namnet 'Hanna'. Tänkte bara berätta för dig att jag skiter fullstädigt i vad du säger så länge du inte har filmbevis på vad du påpekar..
Du verkar bara vara en patetisk människa utan något liv som måste lägga dig i och försöka förstöra andras liv bara för ditt är piss..
Antingen ger du ut din mailadress eller något eller så håller du käften för det är ingen här som vill veta av dig så du vet.

Senaste dagarna

sorry att jag inte uppdaterar på ett par dagar nu men Matte har sovit här sen i lördags så har inte haft någon tid till att blogga ;p
Just nu väntar han på mitt rum för han ska sova här inatt igen så det får bli ett snabbt blogginlägg.

Lördagskvällen var jätte trevlig och rolig sen den tackar jag alla för! =)
Fast natten var då inte lika rolig direkt tänker inte berätta varför men jag åkte iaf hemifrån camilla vid halv 4 på morgonen för jag ville bara hem,hem,hem..
Matte sov hos mig den natten och vi vaknade vid 15:00 på söndagen, vi låg kvar i sängen och tittade tv och myste och sedan vid halv 8 tiden så var det mat, pappa hade gjort hemagjord pizza mums! den brukar dock vara godare menmen den var helt ok.
Sen efter maten var vi godissugna så jag och matte gick ner till handlarn(en kiosk i närheten) och köpte polly, sura bilar, chips och dipsås och sen hade vi cola hemma, vi hällde upp allt i skålar oc la oss i sängen och gamade och tittade beck=) Riktigt mysig kväll faktiskt. Det slutade med att han sov över för han inte orkade åka hem.
Så imorse vaknade jag upp breve min älskling igen, så gorde jag mig iordning och sen till skolan.
Skolan rullade på som vanligt och efter det åkte jag och camilla till stinsen och köpte skor(igen) haha! Ska tillbaks dit snart igen såfort jag fått lite bättre koll på min ekonomi så ska jag köpa ett par till skor jag hittade =D
Lägger in bild på skorna jag köpte någon annan gång för nu ska jag tillbaks till Mathias.
puss<33

Rubrik

Då har man precis vart ute och köpt lite saker tills ikväll och guuud vad kallt det är nu alltså! E man ute för länge skulle man ju fan kunna för frysa..
Ikväll kommer Victor, Wille, Jimmy, Timmy och jonathan hit, och sen självklart jag och camilla =)
Så hoppas vi att det blir en lika trevlig kväll som alla andra.

Har inte så mycket att skriva idag är ganska så tom på ord och ideer men det kommer väll tillbaks så småningom får man väll hoppas på =)
trevlig kväll
puss<33

Zzzz

har precis följt Mathias till tåget eftersom han ska iväg och jobba. Är trött som fan men har inget lust för att sova..
för mkt tankar i huvet som bara snörrar runt runt..
För mycket känslor som inte vill lägga sig på plats..
för mycket allt.
hejdå<3

Torsdag.

Har precis kommit hem och fått lite mat i magen och ska strax städa lite för att sedan åka iväg till Rissne och sälja ett busskort för att sedan åka till stan och möta Matte och lämna pengarna för att sen åka hem och fortsätta städa.
Och har precis varit på ett informationsmöte och preventinmedel eftersom jag bestämt mig för att börja med p-piller =)
Så det har varit en stressig dag idag och har inte ätit varken lunch eller frukost och han inte med att dricka kaffe imorse..
så mitt första kaffe tog jag vid 15:30 tiden då jag hade grym huvudvärk och ca 30 min senare så var den som bortblåst och jag blev piggar, så kaffe är susen och gör min dag ;)
Har i alla fall fått en god nyhet idag och det är att jag inte ska till norrtälje och jobba något mer och att jag får lönen någon gång denhär veckan!! =) Så snart kan jag ut och shoppa igen och köpa mina efterlängtade skor jag tittat på i typ 1 månad men itne kunnat köpa tihi, och mitt efterlängtade gymkort!
Nu för tiden kan jag vakna upp och bara känna, shit idag vill jag gymma!! också har jag inget gymkort great -.- haha!
aja nu ska jag börja städa lite smått.
puss<33

Tihi =)


Lite bilder från helgen

Kan inte lägga upp alla bilder då dom är aaaalldeles för många men några kan jag väll bjuda på ;)










Onödig dag!

Vaknade idag vid halv 6 ca 30 min senare än när ja skulle gått upp, men var fortfarande riktigt trött så jag blev kvar ett tag till, Matte gick upp och gjorde sig iordning sen åkte han.
Jag låg kvar till 7 tiden och sedan var det bara skynda sig upp för att fixa sig, väl framme vid bussen så var den försenad men jag tänkte ändå att huvudsaken e att jag inte missar tåget, så väl framme vid tåget då så ser jag att det är ca 20 min sent, *suck* vad nog den ända tanken man hade då, så det var bara stå där och frysa arslet av sig i dom minuterna sen hoppa på tåget och i stockholm södra var det dax att byta tåg och tror ni då inte att det j*vla tåget också e lika sent!! :@
På grund av ett växlingfel i karlberg, skit störande iallafall och bättre blev det inte när nästan alla på perongen står och äter banan, jag som hatar banan på alla sätt! så då började man må illa också great -.-

Men jag kom iallafall till skolan efter mycket om och men fast försenad lite mer än en timme, och började skrapa mitt fönster från färg och när ja står där och skrapar så hör jag att idrotten är inställd.
Så jag gick upp imorse trött och seg, fixade mig, åkte dendär himlans vägen till skolan med alla väntetider för att vara i skolan i 1 timme och bara hinna skrapa ett fönster och tejpa med maskeringstejp.. kul va..

Matte drog hem från skolan samtidigt som jag slutade så vi stod och kramades lite vid busshållsplatsen tills hans buss kom så det var väll dagen höjdpunkt för sen var det bara att åka hem och tråka eftersom dagens planering blivit inställd.
Nu kanske ni förstår varför jag har rubriken jag har tihi=)
hur har eran dag varit??=)
puss<33

Kungsberget!

Nu har jag precis duschar, torkat och plattat håret och ätit lite middag=)
Idag har jag varit i kungsberget med skolan och åkt skidor, och gud vad kul det var att svischa ner för backarna i full fart och bara känna sig fri!! =)
Har inte åkt på säkert 2 år men taktiken sitter kvar ändå, ramlade faktiskt inte en endaste gång! bra va?! tihi =)
Det blev väll inte så mkt bilder tagna men några i liften blev det så dom lägger jag ut när camilla skickat dom ;)

Nu väntar jag på att älsklingen Mathias ska komma hit och sova, älskar när han sover här för då är det min älskling som e det sista jag ser när jag somnar och det första jag ser när jag vaknar, och finns det någon bättre start på dagen än att vakna upp breve den man älskar??  Tror inte det va =)

puss<33

RSS 2.0