Dom Har Kommit!! =)

Nu tänker ni säkert vilka ha kommit?? :O Men det är fakiskt kläderna jag beställde för någon vecka sen=) Mina rosa jeans och min rosa tröja, båda var jätte fina men måste skicka tillbaks jeansen för att jag har krymt och behöver en storlek mindre.. SÅ får väll vänta någon vecka till innan jag kan använda dom men det är det värt! =)

Ska strax hoppa in i duschen innan Mathias kommer hit, han ska sova här i natt igen och det blir sista natten på länge för på fredag åker han till norrland och är borta i en hel vecka :o och vi kan itne ha telefon kontakt heller, men jag får väll se till att vara jätte upptagen hela lovet annars kommer jag bara tänka på honom 24 haha =) Men det ska nog gå finnemang ska ni se! =)
Nu ska jag bara uppehålla er eller dig men en sak till innan jag hoppar in i duschen.

Nämligen personen som skrivit en kommentar till mig med namnet "din mamma" och du har innan skrivit en kommentar från namnet "YO" om du inte tänker träda fram och stå för vem du e så kan du ta ditt patetiska liv och lämna mitt liv ifred tack =) Och säg inte att folk e fula om du själv inte vågar träda fram för då måste ju du vara sjuuukt ful, har en chansning på vem du kan vara och jag e ganska så säker också.. Så dra här ifrån nu, och om du nu tycker så illa om mig och min pojkvän och mina vänner så varför läser du ens min blogg, nej juste glömde att du är avundsjuk!
hejdå på dig!! =)

Och till er andra ha en fortsatt trevlig kväll puss =)

Kommentra
Jag har talat: Camilla

Förstod att det var dina kläder som kommit. Jätte fin tröja byxorna har jag ju inte sätt än men dom är säkert lika fina. Nu har v lunch gummans å nu ska vi ner till cafét och köpa macka! :)

2009-02-19 @ 11:48:10
URL: http://camillabuhl.blogg.se/

Vad har du på hjärtat? :):

Jag är?:
Jag vill kommentera mer! =)

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0