EGO PICS!!

bara för jag känner för att vara lite ego så kommer ett inlägg med enbart bilder på mig (a)


Kärleken.

Hur kan kärlek vara så jävla underbart men ändå göra så himlans ont??

Och hur kan man älska en person så jävla mycket och ändå blir det tjaffs, bråk och svartsjuka?
Tänk om allt bara kunde vara underbart hela tiden, om man alltid kunde känna sig lycklig, och bara ha massa mysiga stunder, skulle inte det vara helt perfekt.
Men antagligen bara en önsketanke tyvär..


Gårdagen.

igår var jag ju och grundmålade min storesyrras kök och det gick bra! =) När jag stod där och målade så smsade camilla och sa att jag var tvungen att smsa henne ca 1 timme innan jag skulle vara framme för hon hade en överraskning åt mig, tror ni inte jag blev nyfiken då eller? :O
Så jag målade klart det sista sen smsade jag henne och sen ställde jag mig och plattade håret och la på lite mer smink sen åkte jag.
Och när jag kom fram var det den bästa överraskningen som finns =D För på camillas säng satt Matte =D Kunde det bli bättre eller :O
Efter ett tag började kompisarna droppa in Jimmy, Timmy, Victor, Jonte och Wille, sen hade vi jätte trevligt eller aa i alla fall jag tills matte skulle dra.. Det blev lite tjaffs och sånt sen så de va inte världens bästa slut, och vid halv 12 var sjukt trött då jag vart uppe sen klockan 5, gått i skolan hela dan och sen jobbat så jag gick in till dom andra och sa förlåt för att jag e tråkig nu men ja ska gå och lägga mig, så vi ska godnatt så fortsatte dom andra ha kul utan mig =)
Sen blev jag väckt av rickard och alex vid typ 2 men de e en annan historia haha.

Nu väntar jag på att camilla ska bli klar i duschen så att jag kan duscha och fixa mig för vi ska nämligen hem till bonuspappa kenneth och fika eftersom rickard fyller år idag, GRATTIS!! :)
puss<33

skolan.

Nu sitter jag i skolan på svenska lektion precis som igår  =)
Jag ska förhoppningsvis lyckas jobba lika bra idag som igår så att jag kommer ikapp eftersom jag var sjuk torsdag och fredag förra veckan.

Idag direkt efter skolan så ska jag hem till syrran i Kallhäll och grunda hennes väggar, och sen tror jag att jag ska måla klart dom vid ett senare tillfälle.
Efter det så ska jag hem till camilla där vi ska ha en chillkväll med några kompisar så det ska blir riktigt mysigt=)
kanske skriver därifårn sen, datan hemma e nämligen fortfarande inte helt fixad.
ha de bäst!
puss!<33

Sorry.

Det är väldigt dålig uppdatering här jag vet! men det har faktiskt en anledning nu.. Våran data har inte fungerat och internett på min laptop är inte fixat än och utan data blir det svårt att skriva blogg =)
Men jag har det iaf bra och är frisk nu=) den här veckan har sett ut såhär:
Måndag- Var hos frisören och färgade håret, men bara utväxten så man ser knappt skillnad=) Sedan var jag i vällingby och köpte rosa verktyg och en puder/foundation som var jätte bra=) Sedan på kvällen så sov matias hos mig, sov dock bara ca 1 timme för det var verkligen omöjligt att sova, men det var mysigt att ligga och titta på matte när han sov så sött=)
Tisdag- Först skolan och sen direkt till min sjukgymnast, när jag kom hem så var jag riktigt trött, så satte på lite musik och la mig i sängen och läste lite ur boken vi läser på svenskan, och vid halv 9-tiden kom mathias hem till mig och sov över en natt till, men den natten lyckades jag i alla fall sova några timmar haha=)
Onsdag- Aa igår då, då var det först skolan som vanligt och sedan åkte jag direkt till stan och träffade Niklas(en kompis) vi gick till coffehouse by george och fikade och pratade, båda var dock grymt trött och sega så vi stannade bara ca 1 timme och sen tog vi sällskap på tåget då han skulle av i spånga=) Tack för en bra dag och vi får träffas snart igen ju=)

aa sen idag då torsdag, just nu sitter jag på en svenska lektion och jag jobbar faktiskt på ganska bra, trotts tröttheten och hungern =)
Idag efter skolan ska jag till stan och köpa present till mina små kusin sanna och matilda, matilda fyllde år i måndags och sanna fyller år på alla hjärtans dag så jag måste ju hitta något till dom sötnosarna!
Sen ska jag även lämna cv på några ställen =)
nu slutar vi så måste sluta skriva
puss<33

Wie!

Måste bara skriva att idag har jag och mathias varit tillsammans i 1 månad:) Älskar den killen enormt:)<33

Tråååk!

Shit vad det är tråkigt att vara sjuk! Jag är inte lika sjuk nu som i torsdags iaf:) nu är febern borta så de e skönt:) men jag vill bara ut:o blir galet av att ligga och tråka hemma i sängen! Och datan fungerar inte nu heller så kan inte sitta där lite så får hålla mig till tv och tele, tråk i längden jag lovar. Jag har precis målat naglarna på ena handen för att få tiden att gå, när dom torkat ska jag måla andra:) Men senast måndag har jag sattsat på att va frisk, önska mig lycka till;) Puss<33

Sjuk som ett jävla djur!

Aa de e precis vad jag e! Pappa fick komma och hämta mig från skolan igår då jag hade 39 gradersfeber. Jag åkte hem och har nu sovit i ca 22 timmar. Orkar ingenting, är helt slut och det är till&med ansträngande att skriva dethär och då skriver jag ändå från mobilen så jag ligger i sängen.. Skolan är till&med bättre än att vara såhär sjuk. Ligger och tittar på barnkanalen och bara tar det lugnt(a) ska försöka orka mig upp och göra te hatar det men de är bra mot halsen. Tack alla för ert stöd föresten. Puss.

normala men sjuka ja e tbx igen (a)

För er övriga, underbara vänner, bekanta, nära, kära och alla bloggläsare så ber ja om ursäkt för det tidigare inlägget men det som står där i står jag för till 100%
Ni som vet vad det handlar om förstår ju mig förmodligen, och ni andra får fråga om det e någor ni undrar över =)

Idag höll jag iaf på att försova mig.. Igen.. precis som igår.. haha, jag vakande 30 min innan bussen gick och tänkte: shir vafan gör jag nu?? sover lite till och kommer sent eller stressar som faaaan:O
Och jag stressade somfan OCH han med bussen OCH kom i tid!! =D Duktiga lilla jag va!! =)
Skolan började med måleri där jag grundade alla mina skåpluckor och slipade en annan trä grej vi gjorde när vi var ner på bygg ;p
Sen var det idrott då vi hade hjärt och lungräddning, Vi fick öva på dockor, hur man nu ska få liv i en docka är ju en gåta menmen ;) Det gick iaf bra och nu vet jag exakt hur man gör HRL så nu kan ni vara trygga i min närhet haha!
Fast tror fan aldrig jag skulle våga trycka så hårt på en människa som man måste göra? :O men om olyckan väl e framme så tror jag man trycker hårt än då, man lär ju få en jävla adrenalinkick ju ;p
Aja nu ska jag inte uppehålla er med=)
ha en fortsatt trevlig kväll=) (lät lite gammalmodigt men ändå hahahaha!)
puss<33

:'(

Hörru din patetiska lilla subba och aa du vet förmodligen redan vem du e! Alltså du som skriver saker om matte från anonymt, ska du komma här med ditt jävla skit snack igen så kan du ju förfan träda fram och säga vem fan du e! Eller vågar du inte stå för ditt skit eller? Avundsjuka jävla horunge! Och ja klart som fan jag e förbannad så träd fram och visa vem du e ditt fula fan! Och bara för du inte har något eget liv behöver du inte lägga dig i mitt! Förstått? Träd fram eller ge upp din jävla subba!!!

neeej!! =(

Håller på att bli sjuuuuk!! =( får inte bli det för det får inte plats in min planering, har har inte beställt en förkylning, den måste ha kommit fel eller något (a)
Har skiit ont i halsen och ont i lungorna och hostar som bara den. Mamma kom precis hem med massa halstabletter och c-vitamin och jag dricker mynta te minst en gång per dag för att vända tillbaks förkylningen trotts att jag hatar te! (a)

Jag har inte skrivit på senaste men i söndags var jag på musikal, High School Musical på göta lejon, skit bra och trevligt så tack Jonna du e underbar och det var en skit bra julklapp! =)
I måndags var ja med Matte och skulle egentligen vara med honom idag med men han drog och gymma istället så jag åkte hem och sov istället.
Imorgon ska jag vara med Julia vilket jag ser mycket fram emot!! =)
AJa nu tjatar dom där uppe att det är mat så måste väll gå och äta antar jag ;)
puss<33

mys bad =)



Ser det inte riktigt mysigt ut?? =)
Det var det iaf!
Alla borde ha ett mysbad någon gång i månaden!
Man känner sig riktigt glad och avslappnad efter iaf.
puss
<33

trött och seg

Har precis kommit hem och slängt in en hög med tvätt i tvättmaskinen ;p sen e det bara 3 högar kvar ;p Vi måste komma iväg och köpa min andra garderob snart alltså, både skorna och kläderna blir bara fler och fler, och på tal om skor så fick jag Jennys skor, alltså Timmy en kompis till mig, hans lillesysters skor haha, najs att få det bara sådär ju :) så ibland är det bra med små fötter ;)

Igår så var jag och camilla hemma hos timmy med några kompisar, det var Victor, timmy, Jimmy, Jonte camilla och jag där =) Riktigt kul hade vi, så vi får väll ta och göra om det eller vad säger ni?? =)
Det slutade med att alla sov över där också så kl 14 idag var vi hemma hos camilla igen, jag åt lite och hon hoppade in i duschen och sen åkte iväg till sin brorsa medans jag stannade kvar och väntade på att pappa och mamma skulle komma och hämta mig, hade ingen större lust att åka komunalt, är för trött för det ;p
I bilen övertalade jag också mamma och pappa om att vi skulle äta sushi så så fick det bli ;) Mums! Och säg inte att det är äckligt! framförallt inte om ni inte ens provat ;)
Efter maten ska jag hoppa ner i ett varmt skumbad med badhjärtan och badkulor och kanske en kopp nybryggt kaffe och några ljus =) Hur låter det?? tihi.

Imorgon ska jag med mina bonus familj på musikal=) High School Musical på göta lejon! Kul va?
Aja nu ska jag städa och tvätta vidare, kanske skriver senare=)
puss<33

Godnatt =)

Nu ska jag strax krypa ner i min varma sköna säng och sova några timmar =) TÄnkte bara uppdatera er lite om senast =)
Igår så övningskörde jag för första gången =D riktigt kul var det, jag fick öva på att starta, stanna, svänga, backa och växla, längtar redan tills nästa gång!! =D Igår så gick jag även och la mig klockan 20:00 och somnade strax efter 20:30 snacka om att jag var trött!!
Jag e fortfarande lika trött men har inte haft tid att komma i säng ännu, har badat och städat och massa sånna tårkigheter..
Idag var jag till Stinsen köpcenter men Camilla och Matte, camilla köpte ett bad gympa skor där och jag provade åter igen ett par högklackade jag ska köpa såfort jag fått mina pengar! =D Är lite småkär i dom nämligen haha!
På tal om kär, idag har jag och Mathias varit tillsammans i exakt 3 veckor=) det är inte mycket nej ja vet men det är en början eller hur?? =) Menar liksom alla förhållanden måste ju börja någonstans =)
Imorgon efter skolan så ska jag för första gången med Matte hem och se hur han bor och kanske träffa hans föräldrar för första gången, lite pirrigt men någon gång måste ju vara första haha! Sen ska jag med honom till hans jobb också där han ska titta lite saker, och sen slutligen ska vi hem hit till mig där vi även ska sova båda två =) Mysigt va?? =)
Vad händer i helgen då?? Jo ska jobba igen :/ hoppas vi blir klara nu asså!! orkar inte, måste få ledigt, det blir för stressigt! Känns knappt som jag har någon fritid längre alltså, och imorgon har vi engelska prov och jag har inte ens öppnat boken :/ Det rycktas om att det bara kommer vara glosorna imorgon så får väll hoppas på det för där kan man svara på allt man kan och sen chansa på det mesta =)
Aja nu måste jag skutta i säng innan klockan bli alldeles för mycket!
puss och godnatt =)<33

flum på högsta grad ;p

Nu har jag precis kommit hem från stingsens köpcentrum =) jag var där med mamma och jag hittade 2 par skor =)
(mycket finare i verkligheten än på bild)



Skolan började ju idag igen efter helgen och konstigt nog så var jag pigg imorse när jag vaknade kl 5, jag vaknade till och med innan klockan :O haha! men senare på dagen märkte man hur trött jag egentligen var, jag och camilla blev nämligen gryyymt flummiga och skrattade åt ALLT(a)  inte för att vi inte brukar göra det haha! men ändå det var sjukt mkt idag ;p

Ni kanske e nyfikna på hur det gick med garderoben igår?? om jag orkade eller inte?? tro det eller ej men jag orkade faktiskt :O så jag rensade hela garderoben, städa rummet OCH möblerade om lite =D

Innan                                    Efter


Innan                        Efter


Innan                                  Efter


Aa de var väll allt jag har att säga idag ;)
puss<33

Home Sweet Home!

Äääntligen hemma!!
På en gång när jag kom hem så satte jag mig och pratade med mamma så jag fick prata av mig och få ut irritationen jag hade inom mig, är fortfarande grymt irriterad!! Om ni undrar på vad så får ni fråga..

Nu har jag iaf precis satt på en tvättmaskin och väntar på mat, efter maten ska jag lägga mig i ett varmt och skönt bad, med några tända ljus, badskum och en kopp nybryggt kaffe och bara njuta och ta de lugnt, bara tänka heeelt för mig själv..
Sen efter badet blir det väll till att städa och kanske resna garderoben, allt är huller om buller där och bara inkastat men har inte haft tid att fixa iordning på senaste så det har bara blivit värre och värre men ska försöka få mig själv till att orka det iaf.
Kanske får lite mer enegri av maten sen?? eller e det bara en önsketanke kanske haha!
Hur har eran helg varit då??
puss<33

Hemfärd

Sitter nu på fredriks dator i norrtälje och väntar på att få skjuts hem.. Fan vad jag längtar!! (a)
Har precis gjort om liiite på bloggen men mer kommer, gör lite i taget istället för att sitta framför datan en hel dag för det blir bara jobbigt.
Igår tapetserade vi klart hela vardagsrummet och gjorde lite underarbete i 3 rum, förhoppningsvis så blir vi klara nästa helg för då slipper vi jobba varje helg, det börjar bli aningen tjatigt just nu, man vill få vara ledig också..

På tal om jobb, det har börjat bli dax att söka sommarjobb nu också men jag vet inte riktigt till vilka ställen jag ska söka.. Först tänkte jag kanske någon målerifirma men jag har redan några småjobb till i sommar som t.ex. måla fönster, spackla ett helt hus, och måla lite till och sånna saker så därför tänkte jag kanske i någon klädbutik eller något annat som omväxling om ni förstår..
Några förslag på bra ställen?? =)
aja nu ska fredrik få tillbaks sin data:)
puss<33

jag


Norrtälje..

Nu sitter jag i soffan i Norrtälje med laptoppen i knt och skriver lite.. Jag hade inte ens kommit hit förens jag kände att jag ville hem igen ;p Imorgon ska vi jobba på som FAN så att vi blir klara för då behöver vi inte åka hit varje helg och lov igen ;p
Känslan av att vara här känns lite konstig, det är svårt att förklara men det är typ som att vara på sitt landställe, huset är liksom landigt-aktigt, det är kallt, finns typ inget att göra, an blir lätt uttråkad, man längtar hem, över 1km till närmsta buss, inga affärer förutom en kiosk som ligger en bit bort och aa ni kanske förstår principen iaf??
Funderar faktiskt på att natta kudden snart, gick ju upp 5 imorse så är ju ganska så trött nu, men jag e sugen på något fast vet inte vad, sen vill man liksom inte bara gå och rota efter något när man inte bor här haha!
Aja njut av eran kväll och helg utan jobb iaf =)
puss<33

Lite musik bara =)


Fredag.

Idag började skolan kl 8 så jag var uppe redan vid 5 men fick väll ca 3 timmars sömn inatt för när jag väl kommit i säng så började min sköldpadda gräva runt som F*N i stenarna i akvariet så det lät riktigt mycket och var näst intill omöjligt att somna till, och när det gick så långt att det till och med överröstade musiken jag har på när ja ska sova så var det nästan så jag fick lust att slänga ut honom, haha =)

Jag var i skolan vid halv 8 tiden då jag gick ner till Ellen(en tjej i klassen) som satt i cafeterian och åt frukost, jag köpte en kaffe och slog mig ner breve henne, efter en liten stund kom Matte också så pratade vi lite tills hans var tvungen att gå och byta om, då gick jag och Ellen upp till klassrummet.
Det började med klassråd som är riktigt onödigt för vi får aldrig något viktigt sagt på dom lektionerna, innan första rasten så ställde jag och camilla oss upp i klassen och delade ut lappar och pennor till alla närvarande och beodrade dom att skriva ner exakt alla klagomål dom har på våran matte lärare så att jag och camilla sedan kan gå igenom det nu i helgen och skriva ett litet prottokoll och sedan förmodligen på måndag kunna prata med biträdande rektorn om allt.

Dagen rullade sedan på och vi hade Svenska och då jobbade vi på riktigt bra igen precis som igår!=) jag ska se till att hålla upp tempot nu och allt jag skriver ska jag skriva bra så att jag får bra betyg på det, det kanske låter som lite nördigt men vafan jag vill inte låta betygen styra mitt liv framöver utan jag vill själv kunna välja vad jag vill och inte vara låst =)
Engelskan hoppade vi över för vi började tjaffsa med läraren och hon vägrade lyssna och då hade jag varken ork eller lust kvar att stanna i detdär j*vl* klassrummet med henne.
Jag och Mathias åkte till kista centrum där vi väntade på Jeanette(syster), hon skulle titta runt lite på rean och frågade om jag hade lust att följa med och hålla henne sällskap och eftersom jag lovat att vara med matte så fick han följa med ;p
Till en början var det kul och mysigt men efter ett tag blev jag grymt hungrig, trött och seg och ville bara hem.
Jag fick skjuts med Jeanetts kille och henne hem och Matte satte sig på tåget hem.
Väl hemma somnade jag på en gång och sov i ca 45 min till maten.
Om en stund så kommer Tobbe, Camilla och Kenneth och hämtar mig med bil så ska vi åka till norrtälje för vi ska jobba, förhoppningsvis blir vi klara nu i helgen HOPPAS!! orkar inte åka dit ngt mer, gillar verkligen inte att vara där, men idag ska jag ta med mig min laptop så jag kan göra läxor, fixa bloggdesignen och lite sånt på datan för att få tiden att gå på kvällarna då man bara sitter och väntar.
Aja nu ska jag gå =)
puss<33

Vandrande pennvässare och lysande golfbollar =)

Idag hade vi en skön sovmorgon, våran engelska lärare var borta så vi började inte förens klockan 11 idag så jag kunde sova ända till halv 8 vilket nog behövdes, råka nämligen sitta uppe till kl 2 igår, satt och fixade med lite blogg saker för jag ska nämligen göra om lite på bloggen igen, förmodligen nu i helgen.

Första lektionen var svenska där jag och camilla fick beröm för vi jobbade på så bra ;) Innan lovet var jag nämligen gryyymt skoltrött och orkade knappt jobba något alls så min lärare frågade till och med hur vi skulle kunna ändra på det och mitt svar var: Ge mig lov så kan jag lova att du kommer se skillnad efter lovet, och visst såg han skillnad redan första dan liksom ;)
Min rubrik jag har idag kommer också från svenska lektionen, jag och camilla kom nämligen på att vi kunde bli grymma uppfinnare eller något haha! Jag tänker inte gå in i detalj och berätta för ni kommer förmodligen ändå inte förstå men det har med att göra att våran pennvässare i skolan sitter fast på lärarens bord så man måste gå och ställa sig längst fram i klassen för att bara vässa en penna ;p och dom lysande golfbollarna har med att spela golf i snön ;) mer säger jag inte hahaha..
Efter svenskan då så var det Matte vilket inte gick sådär flytande bra, inte pga av att jag inte förstod utan för att jag verkligen inte klarar av våran lärare, man kan fatta exakt ALLT tills man sätter foten innanför hennes klassrum och hon börjar prata eller ha genomgång för då fattar man NADA!
Imorgon på klassrådet ska jag och camilla samla ihop alla åsikter om våran Matte-lärare också ska vi ta med det hem i helgen och grundligt gå igenom allt och göra annteckningar för att sedan(förmodligen på måndag) gå till våran biträdande rektor och berätta om problemet våran klass har med läraren och förhoppningsvis få en annan, men skulle inte förvåna mig om det bara blir så att våran nuvarande lärare ska bättra på sig eller något.
Menmen vi ska iaf kämpa för att få en ny så alla kan klara av matten, jag lyckades få min gamla matte/no lärare att bli utbytt i min förra skola för att hon var likadan som hon vi har nu(kanske lite värre) så varför skulle jag itne kunna klara det igen, det gäller bara att ha rätt argument, jag menar att komma och säga: hon är idiot och vi vill inte ha henne är inte direkt något bra argument ;) Aja det ska nog gå bra=)

Matte har nästan precis åkt härifrån och just nu sitter jag och dricker en kopp nybryggt kaffe och ska förmodligen snart hoppa in i duschen, imorgon ska jag upp klockan 5 så får försöka komma i säng i hyffsad tid ikväll iaf =)
puss<33


Flumm ;)

Fick precis en till bild, den visar mig och camilla i högsta grad ;) hahah fan vad kul vi hade =)
och ni får tycka vad ni vill för vi hade iaf kul ;)


Nårsafton =)

Också kommer lite efterlängtade bilder från nyår då ;) (bättre sent än aldrig right??)










Lite synd att det bara blev bilder i början av kvällen menmen thats life ;)

2 veckor=)



2 veckor med dig idag baby och många fler ska det bli=)
älskar dig<33

Tillbaks till verkligheten

Nu sitter jag på tåget med min älskling:) han sov hos mig inatt nämligen och nu är vi påväg till skolan som börjar idag, Usch orkar fan inte skolan! Det känns inte ens som jag haft lov än. Kanske för jag jobbat typ hela lovet? Vem vet. Aja nu ska jag fortsätta lyssna musik och titta ut genom förtret. Puss<33

trött, frusen och seg!

just nu sitter jag och snackar med göteborg-Matte i mick på datan..
det är sjuukt kallt här i norrtälje, det är säker 20 minus ute nu och inte nog med det så är det riktigt kallt här inne också!!
sjukt alltså, förstår inte hur man kan bo såhär kallt, jag hade aldrig klarat det iaf ;p

Vi har kommit ganska så långt med jobbet men ni få fortfarande inte se ngt förens det är klart=)

Just nu vill jag bara hemhemhem, hem till Matte, till rummet, till sängen, till värmen , till vännerna aa till allt fan!
Man bli ganska så uttråkad efter ett tag här, det är precis som att vara på landet när de e kallt, det finns inget att göra liksom..
Hade det varit varmare så hade jag tagit en joggingrunda men nu är de ju somsagt för kallt för det här..
men imorgon är det hemdax så jag längtar, vi ska jobba lite först och idag har vi köpt med powerking så vi kan få energikickar och orka mer..
aja nu ska jag dra.
puss<33

hejdå =)

Nu sitter jag hos camilla och väntar på att hon ska packa klart =)
Vi ska nämligen åka tillbaks till norrtälje idag och fortsätta jobba, och för er som inte hängt med i nutiden så renoverar vi en villa/lägenhet.
Än så länge så har vi snart gjort klart 2 hela rum, så bara 3 st kvar haha! =)
Ni kanske undrar varför ni inet får se några bilder från det, men det beror på att jag och camilla ska sätta ihop en film från renoveringen från början till slut så ni får se på den sen istället.


Jag har kommit på att jag inte berättat mitt nyårslöfte för er ju!
Mitt nyårslöfte är kort sagt att leva bättre det vill säga; Äta nyttigare, sova bättre, försöka äta mer regelbundna tider men framför allt det största, nu när jag inte har knä eller rygg problem längre(inte så farligt iaf), så ska jag när jag fått min lön, köpa ett gymkort =D Jag komemr även få lite sponsring med pengar från mamma för det. Men fatta nice!! =)
Och nu ska jag fan se till att gå också! haha! Jag ska peppa mig själv plus att camilla ska göra samma sak så vi ska peppa varandra, och när man känner att man inte orkar så ska man dra ändå för man kmr bara tacka sig själv efter=)

aja nu e camilla snart klar så ska åka strax
puss<33


Skiter i!:)

Nu ligger jag i sängen och tittar tv:) matte har precis åkt och gud vad jag gillar den killen alltså! Har inte känt mig såhär lycklig på länge, känns som jag svävar på moln Tihi. inatt somnade ja vid 5 och vid 11 var jag uppe och tog ett varmt bad:) Nu till rubriken då, nu tänker jag skita i vad alla säger om matte och vad han gjort FÖRUT jag tänker lita på det HAN säger! Om han är som ni säger så lär jag märka de själv. Men jag tänker inte ha förutfattade meningar och kom ihåg ALLA kan ändras! :) Puss<3

Sömnlös och värdelös natt

Fan vad jobbigt det är när man bara ligger och vänder och skruvar på sig och verkligen inte kan sova. Det är precis vad jag gör nu och har gjort dom närmsta 3 timmarna.. Tankarna vandrar fram och tillbaks i huvudet och det är helt omöjligt att sova.. Har ni också haft det så? Förmodligen haha! Menmen får väll se om jag lyckas få någon sömn alls inatt då. Ska ju till sjukgymnasten 13.30 och sen efter den ska jag vara med min älskling så jag kan ju inte vara hur trött som helst haha:) Aja godnatt(igen)<33

underbar kväll :)

Vill börja med att tacka alla som var med igår och gjorde kvällen till en toppen kväll! =)
Hade riktigt kul med alla och det hoppas jag ni andra också hade.
Jag och Camilla kom väll hem vid 5 eller 6 tiden skulle jag tro och då gick vi raka vägen och la oss, såå skönt var det haha!
Mer om kvällen orkar jag faktiskt inte skriva, men ni som var med vet ju hur trevligt det var =)


Sen måste ja ta upp en lite "tråkig" sak.. Du (antar att det är en tjej) som skriver kommentarer om matte från anonymt, ska du skriva ngt mer så skriv din mailadress, det är ändå bara jag som kan se den och på så sätt kan du visa att du står för vad du säger.. Det du skrev sisst  var t.ex. bara skitsnack och om du fortfarande står fast vid att det är sanning så kan du ju skriva igen med din mailadress somsagt så kan vi prata om det.. okej?? Bra!!

och till er andra, ha en fortsatt trevlig kväll =)
puss<33

RSS 2.0