SÖNDAG

tjabba! kom precis hem, blev ett jävla festande igår haha, men kul var det! orkar inte skriva så mkt om den, de kommer upp bilder sen och bilder säger mer än ord ;)

Pappa kom iaf och hämtade mig vid 11-tiden så nu har ja duschat och ätit, ska dricka en till kopp kaffe och sen börja fixa mig för att sen dra till rönninge för att träffa mina grabbar! =)
tänk om man hade haft bil, va skönt de skulle va då!! haha!
puss

PARTYPARTY!

sådär nu e jag färdig och väntar på att jennie patte och jimmy ska bli klara, så kommer patrik och hans kompis och hämtar upp mig och sen hämtar vi upp dom andra =)
skönt att slippa åka kommunalt, framförallt i dehär skitvädret ;p
menmen ska ringa jennie nu puss


BILDER =D

home sweet home =)
har precis kommit hem och hunnit tvätta av mig sminket så nu e det bara att börja fixa sig igen haha! party ikväll igen, verkar som de inte kmr bli så lungt lov iaf ;) men de e iof bara skönt haha!

Tänkte lägga in lite bilder från igår/inatt nu, blev inte så många eftersom kameran dog, men marcus kom förbi jennie idag och lämnade kamera laddaren till mig, härligt! tack för de gubben =)
och sen en till sak, ja sa ju att ja glömt kameran hemma hos jimmy men de visade sig att den låg i min jackficka(a):$ men somsagt de e helg och då får man vara lite vimsig! (a) ;)





GÅRKVÄLLEN =)

hejhej, ligger just nu i jennies stora sköna säng, underbart!!
Vi festade igår men ngr vänner bara, va väldigt chill men vi hade skit kul! dock fick ja migrän vid 4 typ så fick lägga mig ner och vila ett tag och vid 6 så började ja och jennie röra oss hem, en av dom roligaste kvällarn på ett tag faktiskt, dock suger de att ha migrän, vaknade idag också av värdens huvudvärk men har nu käkat 3 tabletter och äntligen lyckats bryta det, för stunden i alla fall, har ju haft migrän 4 dagar i rad nu, kanske dax att boka tid hos sjukgymnasten igen och få akupunktur??
bara de att de tar så mkt av ens fritid om man ska gå dit efter skolan hela tiden när man hellre vill umgås med folk..

aja, bilder kommer ikväll eller imorgon eller så, glömde nämligen kameran hemma hos jimmy -.- lyckat!! min kamera laddare ligger hos en annan kompis också haha, känns som ja e bra på dedär med att lämna kvar grejer ;)
men nu e de dax att börja fixa sig, puspuss

BILDER PÅ JAG OCH HÅRET =)

gud så roligt med så många kommentarer och besökare!! keep it up I love it! hinner tyvär inte svara på kommentarerna just nu, gör de när jag e hemma igen ska nämligen åka och möta mina älsklingar nu, jimmy, jennie och patricia, slänger in en bild på mig nu också =) eller aa 2, haha puss!




NYFÄRGAT HÅR! =)

sådär då har man precis färgat håret då, fan va bra de känns fast har ju inte sett resultatet än eftersom ja sitter med en handduk i håret ;pp men de lär se ut som de brukar, kanske en aning mörkare men de märker vi =)
nu måste ja iaf börja fixa mig så ja sen kan dra till jennie!
puss



sötis jennie =)


LOOOOOOOOOOV!

kom precis hem från skolan och faaaaaaaan vad skönt att de e lov! känner hur jävla skoltrött jag är så dehär behövdes garanterat!! =)

Nu tänkte ja sätta igång och måla klart det sista på taket i badrummet, de ja inte hann förut eftersom färgen tog slut ;pp
sen ska ja faktiskt färga min förbaskade blonda utväxt! så  va och köpte färg idag, köpte även ett nytt diadem. fan va ja älskar att köpa saker!!! tänk sen n är ja fått pengar från jobben ja håller på med, tänk va ja ska shoppa!! =D
menmen dax att börja med taket hörs sen puss!

TÄNK..

tänk att ngr få ord kan göra en så glad och få en att tänka helt annorlunda om någon, de e konstigt dedär...

aja ska sova nu =) puss

(och nu fattar  ni säkert ingenting men orkar inte förklara här puss)

NO JOBB

hejhej! kom typ precis hem från skolan, har hunnit äta en macka ;p
skulle ju egentligen jobbat idag men patricia e jätte förkyld och ja har fortfarande ont i huvet sen igår så känns bättre att stamma hemma och vila, komma i säng i tid och bara ta de lugnt. så man orkar skolan imorgon också, försov mig idag....

de sjuka e att de känns verkligen som fredag idag men det är bara torsdag! de suger att veta att man har en till dag att dra sig upp tidigt ur sängen och åka iväg till skolan  -.- men nästa vecka e de lov, sååå skönt! fast blir iof mestadels jobb då också skulle ja tro. däremot så ska ja försöka komma upp i tid på dagarna så ja kanske kan sluta jobba vid typ 3-4 ngn gång så ja kan göra vad ja vill sen resten av dan! =)
aja hörs senare puss!

DOPP I DE BLÅ

precis badat klart, mmmm! =D
men huvudvärken e fortfarande kvar =( ska gå upp och dricka lite vatten och sen sussa tror ja..
och om inte de har gått över imorgon så vet ja inte vad jag gör.. hoppar framför tåget kanske?? nej juste dom går ju knappt!! haha ne skojja bara =)
aja nattinatt!





alltid lika kul att säga att man ska ta ett dopp i poolen när man ska bada i badkaret för folk blir så nyfikna ;)


SPEGEL, SPEGEL PÅ VÄGGEN DÄR..



Sådär nu har pappa precis satt upp spegeln som min morfar gjort på min vägg, skit fint blev de!
men märkte att de ser lite sådär ut på bild, plus att mitt rum ser stökigt ut men som ni vet så är de inte stökigt, bara att titta på bilderna längre ner och se så de glänser i rummet ;)
däremot e inte sängen bäddad här men vem orkar det (a)

Time for a bath!
puss


MIGRÄN -.-

Fyfan va de suger med migrän som inte släpper.. Har haft ont i huvudet sen kl 10 imorse och har sen dess tagit 2 eeze tabletter, och sen sovit en timme när ja kom hem.. nu har de nästan släppt, har bara lite ont men fyfan va jobbigt de e, man blir helt slut i hela kroppen...

Tänkte iaf gå och ta ett varmt och skönt bad snart och bara koppla av så kanske huvudvärken försvinner helt, de vore ju inte helt fel liksom ;p
puss

ONSDAG!

kom precis hem från skolan med världens migrän.. *suck* har tagit en tablett tidigare idag men de hjälper inte så sitter du och dricker en stor kopp kaffe och ska lägga mig ner och vila och hoppas på att det går över..
så blir inge jobbande i rotebro  idag, men imorgon ska ja försöka ta mig dit, sl har ju börjat fungera hyffsat på eftermiddan, de e inte lika grova förseningar, dock går ju tågen fortfarande bara var 30e minut menmen. imorse va de helt kaos, min första buss kom inte, andra va sen, tåget va sent och sen helt PROPP  fullt och nästa tåg va ca 30 min sent och bussen i huddinge va sen, så kom 1 timme sent, inte kul det...

Jag hann inte måla klart hela badrumstaket imorgon däremot.. färgen tog slut när ja hade en liten bit kvar, och syrran hade blivit påkörd bakifrån i bilen så mamma och pappa fick åka och hjälpa henne så dom kunde inte köpa mer färg ;pp menme får fixa de i helgen =)
Ja åkte iaf och träffade ngr kompisar i sumpan och satt och prata ett tag tills pappa kom och hämtade mig och patricia, riktigt skönt eftersom  de va gaaalet kallt igår..

aja ska lägga mig ner ett tag puss




patte och jag =)


FLYTTEN!

har inte börjat att fixa med taket i badrummet än ;p har inte orkat haha (a) har bara legat i sängen och gosat och kollat på 16 and pregnant. de handlar om 16 åringar eller aa tonåringar som blir gravida, så får man se hur de går och så:)
men ja e ganska chockad över hur lite vissa personer vet om barn.. iof så älskar ja barn och har vart barnvakt mååånga gånger, ringer ju till och med och frågar om ja får passa mina kusiner ibland helt frivilligt haha!
Och nu så har ja fått ett barnbvakts jobb, vet inte riktigt när jag ska börja men det är iaf på måndagar mellan 17-19 och sen vissa helger så de blir nice. får passa en liten 4åring plus att ja får pengar, that's nice! =)

Sen fick ja en ganska rolig "nyhet" imorse. mamma ringde och sa att hon mailat mig en länk på en lägenhet ja ska kolla på. så jag satte på datan och kollade och det är en lägenhet i barkarby precis vid stationen med uteplats och hela skiten :) jag gillade den så vi ska på visning där och om  vi fortfarande gillar den så ska vi skriva in oss där. kan hända att vi får flytta redan i maj, beroende på hur lång kö det är.
Men nu kanske ni inte fattar ngnting, vadå flytta??
Jo mina systrar har ju flyttat hemifrån så nu bor vi 3 pers i ett radhus på 2 våningar, och mamma och pappa delar ju rum så vi har 2 rum som vi inte använder till ngt och en massa plats över vilket jag tkr känns onödigt och tråkigt. mamma och pappa hade tänkt att bo kvar för min skulle men när dom fick höra att ja hellre ville bo i en mysig liten lägenhet så började dom  kolla runt. men de kan hända att vi flyttar nu och de kan ske om typ 3 år de får vi se beroende på om vi hittar ngt. fast om 3 år lät jag iof redan ha flyttat själv haha!
men hoppas verkligen på att vi kan flytta till den i barkarby i maj! håll tummarna för lite tur i mitt liv för en gångs skulle på ett bra tag!! haha =)
puss




LEDIG!

godmorgon!! =)
tänk vad skönt de är att vara ledig! tänk om  man kunde va det så ofta man ville och ändå fick pengar, gud vad skönt det skulle vara! haha.
de tråkiga med att vara ledig nu är ju däremot att man knappt kan ta sig ngn stans eftersom det är kaos bland sl pga av all jävla snö... Ja vill ha bort denhär snön. Vi fick en vit Jul vilket e nice men de e fan inte jul längre! de e liksom -10 grader idag och igår var det -20, uschusch. man vill inte ens gå ut när det är sånthär väder men man kan ju heller inte sitta inne och isolera sig från vänner ;p

Idag tänkte ja iaf göra lite jobb här hemma. Taket i badrummet har nämligen blivit sotigt pga av ljus vi har haft tända där. så jag ska tvätta av hela taket och sedan måla det =)
Sen funderar jag på att åka till rotebro och jobba vidare med jobbet vi har igång där men får se hur mkt klockan blir och så.
aja nu ska jag upp och äta frukost först.
puss!

STORSTÄDAT! =D

sådär då har jag städat, fixat och donat sen kl 16. först städade ja rummet i 2 timmar, dammade, dammsög och torkade golvet, sen så började jag rensa ur garderoben eftersom de inte fick plats mer och hälften av kläderna som ska in håller på att tvättas..
trodde bara ja skulle lyckas rensa bort ca 3 klädesplagg så tog ner en liten plastpåse men de visade sig att ja lcykades sortera bort över 30 klädesplag som ska slängas så fick gå upp och hämta 2 stora papp-påsar att fylla istället ;p
men resultatet av mitt rum blev iaf perfekt ;) 
sen imorgon så ska min stora svarta spegel sättas upp på långväggen vid sängen så de blir nice! =)



Före:
rummet:

Garderoben:


Sakerna som låg längst upp på hyllar i garderoben, en enda jävla röra haha!


Kläder ja rensade bort:


garderoben efter:


Rummer efter:


TÄNK OM..

tänk om man kunde skriva EXAKT vad man tyckte, tänkte och kände i en blogg, fan va lätt de skulle vara att få ur sig grejer då, men de går inte riktigt, vissa grejer vill man inte att alla ska veta, en del saker kanske de finns ngn som man inte vill ska se/veta. och ibland kan de va grejer som någon skulle ta illa upp för..

Jag har haft ganska mycket för mig på senaste så drf har jag inte bloggat, har delvis firat jimmys 18-årsdag! =) fan va ja längtar tills jag fyller 18!!!! =)
sen så har jag jobbat en hel del, hela förra veckan så jobbade ja i rotebro varje dag efter skolan och sen i helgen så jobbade jag på syrrans salong i bromma, målade om lite där, blev skit bra! =)
men har helt enkelt inte haft tid att skriva. har inte haft orken eller lusten heller för den delen, har så mycket ja skulle vilja få ur mig men går liksom inte...

Idag har ja  vart hemma hela dagen eftersom SL har stora problem och ja kunde inte komma til skolan, eller de hade tagit flera timmar dit och flera timmar hem så jag stannade hemma istället.. och imorgon e jag ledig, riktigt skönt faktiskt! och nästa vecka är det lov, behöver verkligen det men tror ändå ja ska jobba hela lovet ;pp

blev ett ganska rörigt inlägg nu bara för ja har så mkt i mig så vet inte vart jag ska börja, haha!
 nu ska jag iaf börja städa rummet -.-
puss


Gammal bild men den bjuder jag på ;p


SO NOT MY DAY!

sitter i sängen och tråkar, denhär dan blev inte riktigt som planerat, började med att jag kom försent till bowlingen, sen gick bowlingen inte lika bra som de brukar haha, men fick in några strikear iaf! =)
Jag ellen, theo och fredrik åt sedan i heron, fick bli en kebab för mig, satan va mättande det är!! ;p

Sen åkte ja hem och inget matchade ;p fick vänta ett tag på bussen, missade precis tåget och sen av bussen i jakobsberg sen;p
och nyss fick ja reda på att de inte blir något jobb heller..

så nu får ja la helt enkelt se vad som händer
puss



UPPSTRESSAD

tjabba, har precis kommit upp ur badet, grymt skönt att bada även om de blev lite sent, satt och pratade med mamma innan om både det ena och de andra.
Nu ska ja la sitte vid datan en liten stund innan jag ska ta och borsta tänderna, ta på mig pyjamasen och krypa till sängs =)
som tur e så har jag lite sovmorgon imorron, ska bowla kl 11 i heron city, så måste åka härifrån halv 10, så de e skönt iaf! =) tror morgondagen blir en väldigt skön och trevlig dag, ska äta lunch med ellinor efter bowlingen också så de blir nice.

Däremot så känner ja mig jätte uppstressad över dehär jobbet vi först skulle börja på i torsadags, sen blev de uppskjutet till freda sen uppskjutet till lördag och sen uppskjutet till tisdag alltså imorgon, men eftersom de blivit uppskjutet alla andra gånger så kan ja ju inte veta hur de blir imorgon förens imorgon, och de känns som ja inte kan umgås med mina vänner eller planera ett piss för ja måste åka hem efter skolan för att sitta och vänta på ett samtal och blire inställt så blir det försent att träffa dom i t.ex. rönninge eller kungsängen som ja saknar och som saknar mig. suck... saknar min rosa klocka också som ligger i rönninge, MÅSTE dit ngn dag snart!! =)
Menmen får hålla tummarna på att de blir till av imorgon annars blir ja ganska så irriterad vilket är förståligt nu..

menmen vi hör väll imorgon eller så I think
puss

PROBLEM (a)

tjabba! ligger i sängen och tar det lugnt, e skit trött men satmidigt uttråkad.. så vill hitta på ngt men samtidigt vill jag bara lägga mig i ett varmt skönt bad och bara slappna av, men känns som ja e för trött för att ens fixa ett bad -.- älskar att bada men hatar att bli blöt -.- tror de beror på att de tar sån tid att torka och platta håret och framförallt nu när den bästa plattången e trasig =/ vilka problem man har ;pp

idag va de iaf skola, började 8.10 men idrott, sämsta ämnet att börja med en måndagmorgon haha! sen hade vi iaf måleri-teori och sen engelska där vi bara kollade klart på en film.
sedan efter dett så var det dags för en rättegång, vi var med klassen och tittade en, men vårat fall va inte så spec kul/intressant att titta på direkt -.-

Imorgon blir iaf en skön dag, kl 11 ska ja vara på heron city där vi ska spela bowling med klassen så slutar kl 12;pp däremot blir de förhoppningsvis till att jobba imorgon, håll tummarna!!
nu ska ja kolla lite tv, puss


 


haha  muppbild =)


LÖRDAKVÄLL!

Godmorgon!! eller aa vaknade för lite mer än två timmar sen men ändå(a) mamma kom ner med frukost på sängen, inte fel det ;)

Igår då? jag åkte till gustav där jennie patricia boriana och leo var, vi hade jätte kul och trevligt, och vid 11-tiden så åkte ja och patricia till hallonbergen där vi mötte upp några andra vänner, de sas att vi skulle vara hemma hos en som hette niklas, men när vi kommer fram så säger dom att vi inte kan vara där så de slutar med att dom går ner i ett cykel garage. Min och patricias blick måste ha varit oslagbar när vi såg det -.- så jag smsade min syster och hon kom och hämtade oss, skönt! tråkigt dock att vi åkte ifrån jennie och gänget i rissne, menmen ibland gör man några misstag som man helt enkelt får ta ;pp



INTE SOM PLANERAT

inte jordens bästa dag idag direkt kanske =/ menmen man ska la inte deppa ihop för det!
Festen drar ja inte heller på föresten men ja är fixad nu och ska åka hem till gustav där jennie, patricia, boriana, toon och leo är, men ni får ha de så kul ikväll!
puss


SUCK -.-

godmorgon, eller aa, har varit vaken dom 2 närmsta timmarna nu... skulle ju jobbat men tror ni inte de blev inställt IGEN.. suck, hatar när folk ställer in saker när man planerat och bestämt.. denhär gången hade de ju iof en liten bättre anleddning och de va att ett av barnen i familjen där vi ska spackla och sånt, har spytt hela natten, förmodligen vinterkräka sjuka??  vi fick komma om vi ville, de var vårt egna val, och ja och paricia kände att vi inte bangade, bara att tvätta händerna ofta och använda handsprit så skulle de funka prima!'
Men Robin ställde in -.- vilken liten fegis va?? haha! och killar som alltid ska va så macho och inte vara rädd för ngt, så bangar dom ut för lite spya :O ;) menmen, på tisdag SKA det iaf bli av annars blir ja fan arg på riktigt ;p

Nu har ja iaf inget planerat på dan, men ikväll blir det förmodligen fest så de ser man ju iaf fram emot! =)
aja nu ska jag gå och fixa lite grejer, puss!


patricia och jag, sexy right?? fuuuullt seriösa också ;)


YEAR ONE

tjabba! blev inge jobbande idag, hon vi skulle göra jobbet hos verkade inte hitta telen eller inte orka svara -.- men de blir uppskjutet tills imorgon så de blir tidig uppgång för mig imorgon då -.- suck, ja som vill sova!! haha, men pengar e ju också nice så ;)

Istället för att jobba så drog jag och patricia iaf hem till gustav och umgicks med honom :) vi köpte sallad och så från pizzerian och käkade hos honom, sen tittade vi på filmen year one, tror ja den hette ;pp riktigt rolig faktiskt, så måste erkänna att ja hade fel, för först vägrade ja se den men dom startade den ändå och sen va den ju bra (a)

kom iaf precis hem och nu måste ja sova!! godnatt puss

HOME! =)

tjabba! kom hem från skolan för ca 30 min sen, härligt! :) gick skit bra idag iaf och de visade sig att jag fick MVG på min stänkmåkning vi gjorde förra veckan, wiho! allt bara flyter på i skolan inom målerit just nu så de känns prima! :) och vecka 17 så ska ja ut på praktik, längtar som fan! har redan fårr plats på alviks måleri, en jätte bra och stor firma, underbart! =)

Jag ska väll iaf försöka hitta något snabbt att äta nu och sen höra med patricia om vart och när vi ska börja jobba =)
hörs sen puss



UPPDATE, ÄNTLIGE! ;)

nu va det ett tag sen ja bloggade, vet inte men fick bara värsta lusten nu, haha! kanske går över om ngr dagar, vem vet, de lär vi märka ;pp oandra sidan bloggar ja ju för min egen skull så ja gör som ja vill ;)

Idag har ja bara vart i skolan, vi hade måleri som varje torsdag ;p har börjat lite mer med dekorativ måleri nu, så idag gjorde vi kolmårdsmarmor, alltså vi målade så de såg ut som grön marmor, eller aa de skulle iaf se ut som de, sen om de gjorde det e ju en annan sak haha! (A) men för att vara första gången så va de ju bra iaf =)

Imorgon e det skola igen och sen efter skolan så ska jag iväg och jobba, ett måleri jobb, ska spackla tsm med patricia =) wie!
Jobben börjar rulla in nu, känns riktigt bra med tanke på att ja har världens penga kris just nu haha!! men hoppas på en vändning  nu =)
aja nu ska ja nog sova, nattinatt!


jag och jennie i fredags =)


RSS 2.0