Gullunge =)


Min älskade lilla solstråle!!
=)
<33



Och sanna lilla gumman har blivit sjuk så har inga nya kort på henne men det kommer det också =)
<33

Julklappshandlat=)

Igår på dagen så var jag och camilla ute och julklappshandlade lite, jag hittat julklappar till mina kusiner sanna och matilda, sen till Julia och halva presenten till Jeanette(en av storresyrrorna)
Eftersom min syster läser min blogg ibland så kan jag inte lägga ut bild på det och inte julias heller men ni kan få tjuvkika lite på vad jag köpte till Sanna och matilda =)
Matilda ska få en rosa jätte söt kofta och jag ska förmodligen köpa en tröja hon kan ha under den som matchar också=)
Och sanna ska få en jätte söt siden pyjamas, den e dock mycket finare i verkligheten än på bild men ändå=)




Köpte även lite grejer till mig: ansiktskräm, hårspray, franskt manikyrset och sen även en puder som inte är med på bilden =)


Nyss vad jag hemma hos camilla och hämtade lite saker som jag hade lämnat kvar där och när jag kom dit berättade camilla att vi fått ett varsit paket av Jonna(hennes mamma/min bonusmamma) Så vi fick läsa som ett litet julklappsrim hon skrivit och sedan så öppnade vi och i paketen låg en as ball rosa tomteluva!! =D
Tack så underbart mycket Jonna!! jag älskar den =)


<33
Golvet som allt ligger på är mitt nya golv i mitt rum föresten :D

färg

Färgen till mitt rum=)



Jag målar =)


Golvet på plats och rummet större! =)

Tänker börja med att säga att f*n vad trött jag är!! (a) Sov hemma hos Chrille inatt med tobbe och camilla så vi kom väll i säng väldigt sent eller kanske man ska säga tidigt (a) Höll inte riktigt tid på klockan men efter 5 va den iaf =)
Sen skulle jag ju upp klockan halv 8 för att åka med bussen som gick 8:21 för att jag skulle hem och måla andra lagret rosa färg på den sista väggen i mitt rum, innan mamma och pappa skulle lägga nytt golv.
Men vi hörde inte väckarklockan så vaknade la framåt 10 tiden, då jag fick gå upp och ringa till mamma och säga det, vilket hon inte direkt ville höra (a)
Menmen dom fick börja lägga golvet istället så får jag täcka över det och måla sen, så nu är golvet på plats och rummet känns sååååå mycket större, det känns som vu byggt ut det, helt sjukt att lite färg och ett trä golv kan göra så stor skillnad, men jag tror iaf att jag kommer bli riktigt nöjd med rummet när det är klart och att jag kommer trivas mycket bättre där =)

Aja nu ska jag tänka över golvet och måla sista lagret rosa.
Men ha de bäst puss<33
och tack för en undebart trevlig kväll igår =)<33

-ey rulla inte iväg!!

Så nu har jag och camilla precis haft ostbågstävling hahah!! ett sätt att fördröja tiden när man är trött och flummig (a)
Det gick ut på att äta 10 ostbågar så fort som möjligt och den som van fick 1 poäng och de slutade 6-6 sen var ostbågarna slut hahaha!
hahahahhaha räknade precis ut att vi ätit över 120 ostbågar ikväll HAHAHAHHA!! jaja de e fredag då får man tjocka till det lite(a)
aja nu ska vi sova godnatt puss<33


Skönaste kommentaren camilla kläckte ur sig när en ostvåge började rulla ner för kudden:
- ey rulla inte iväg!! hahahahah klockren!! =D

låt =)

'

Ni måste bara lyssna på denhär låten för man blir skitglad av den! =)
<33

Ändrade planer ;)

det blev varken måla eller vila för min del ;p min sjukgymnast ringde precis och sa att hon fått massa återbud och nu sitter hon bara där och har ingenting speciellt för sig och frågade om jag kunde komma tidigare, så nu har jag tid klockan 14:30 istället för 15:30 och de e faktiskt väldigt skönt, för så kan jag vila lite där när jag får akupunktur och sen kan jag sätta igång och måla när jag kommer hem igen, de låter väll bra? ;)
nu ska jag ta en kopp kaffe och sen hitta en bra buss!
puss<33

slapp dag =)

SLutade somsagt skolan vid halv 11 idag riktigt skönt!!
Jag ellen och mia åt pannkakor i matsalen innan vi åkte hem. Tågen var som vanligt sena så det gjorde att jag missade mitt andra tåg i t-centralen men en hundradels sekund, så det var bara att sätta sig och vänta på nästa, och medans jag gjorde det så löste jag dagen sudoko i metro;p riktigt bra gick de faktiskt, fast de brukar iof göra det men ändå haha =)

Nu vet jag inte om jag ska måla eller vila innan sjukgymnasten, för visst skulle de va skönt med en liten vilostund men samtidigt måste jag ju måla klart haha ;pp aja får se hur jag gör sen.
Nu ska ja iaf dra från datan.
puss<33

Skolan.

Gud vad jag hatar pendeltågen på vintern alltså! Som tur är fick jag ingen sen ankomst idag för jag kom precis innan lennart ropade upp mitt namn;) nu sitter jag på lektion och skriver blogg från mobilen. Våran svenska och engelska är inställt idag så jag slutar halv 11 riktigt skönt! Efter skolan ska jag hem och måla och sen till sjukgymnast. Ikväll ska jag sola och titta idol med camilla som vanligt:) aja nu måste jag sluta skriva innan lennart märker Tihi! Ha det bäst!:) Puss<33

tröött!!

Sorry att jag inteuppdaterat å länge men har varitså mycket på senasteplus att jag varit så trött att jag inte orkat.
Nu sitter jag iaf i skolan och vi ska egntligen ha svenska men alla som var på senaste lektionen fick gå iväg och sitta vart vi ville och läsa istället så jag ellen oc theodor drog till biblioteket och jag e alldeles för trött för att läsa så jag kollar runt lite på nätet istället..
När jag först kom till skolan idag så gick jag till skolsyster för att ta en huvudvärkstablett och när jag satt därfick jag reda på att våran engelska lärare e sjuk så första letionen var inställd så då hade alla gått till skolan helt i onödan när man hde kunnat sova i en hel timme till..
Nu har vi iaf snart lunch sen matte prov och sen slutar vi så dehär e en sjukt onödig dag känns det som.

Jag har iaf hittat vilken rosa färg ja ska ha på mina väggar nu så mamma och pappa ska åka och köpa den när dom slutat jobba så kan jag måla klart sen =)
aja nu ska jag läsa lite bloggar och sen gå på lunch.
ha de bäst puss<33


Börjat göra om =)

Nu har vi äntligen börjat med mitt rum!! Nu har rummet stått i ca 2 månader utan tapeter och varit jätte tråkigt så det känns riktigt skönt att äntligen ha kommit igång!
Vi har satt upp wallcover i Lördags då jag fick hjäl av mamma, pappa och camilla.
Och idag så har jag grundmålat alla väggar med vit färg helt på egen hand, och imorgon ska jag måla två av väggarna vita och sen ska vi komma iväg och köpa rosa färg till dom andra 2 =)

De var lite jobbigt att måla när rollerna bara skvätte 24, de gör inte dom nya vi har fått/köpt i skolan ;p men huvudsaken e att rummet blir klart!


rosa rosa rosa =)



Var och små shoppade lite o fredags innan jag tittade idol och solade med camilla =)
och det blev:
Rosa spegel
Rosa sminkborstar
Rosa ljus
Hårspray
Näspiercing
Rosa nagelfil
och även det rosa bordet som sakerna står på =)



Och det rosa bordet passade perfekt med mina andra saker =) så nu längtar jag bara till vi gjort om rummet helt =)

Wie!!!!!!!

Som dom flesta redan vet så är jag som besatt av rosa och jag ska snart börja måla om mitt rum i rosa och lite så =)
Men iaf så för ca 1 vecka sen så hittade jag en rosa adventsljusstake i en tidning och blev helt förälskad i den, och idag när mamma och pappa kom hem så kommer mamma ner med händerna bakom ryggen och sen tar hon fram den. Den rosa adventsljusstaken =D Wie!!!


städat och klart!! =)

SÅ nu har jag precis ägnat dom 2 närmsta timmarna till att städa akvariet så nu är det klart =) Både mitt rum och peutors(sköldpaddans) rum helt rena så på söndag ska jag byta mina sängkläder också så är allt perfekt ;)
Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom att lagat pannkakor och tittat på tv. Jag skulle ju egentligen vara med andreas men när jag vaknade så kände jag mig så trött och seg och hade ont i huvudet så var tvungen att ställa in, och förlåt igen för det andreas, och jag vet att du säger att det är lugnt men förlåt ändå (a)
Huvudvärken har precis gått övet eftersom tog en rablett tillslut. Längtar somsagt till nästa fredag eftersom det är då jag ska börja hos sjukgymnasten igen så att jag kanske blir av med huvudvärken.

Sen har jag märkt att många blev nyfikna på vad jag valde att titta på i söndags och det fick bli sanningens ögonblick och sen slutet av ladder 49 =)

puss<33

GRATTIS!!!!



Idag Grattar vi andreas som fyller 16!! =)
Grattis gubben
hoppas du haft en toppendag!!
<33

trött!!

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag men har varit så trött efter skolan denhär veckan så jag har somnat när jag kommit hem och sen bara tagit de lugnt resten av kvällarna, tror det beror mycket på dethär mörka och kalla vädret menmen..
Sen vill jag tacka för att kommentarer, alltid lika kul med nya kommentarer=)

Den här veckan i skolan har jag mest bara spacklat i mitt bås i skolan, men denhär gången är det inte lika tråkigt som dom första gångerna man gjorde det haha.
Förtuom skolan har jag inte gjort så mycket domhär dagarna förutom idag då jag storstädade rummet, och imorgon så är jag ledig hela dan så då ska jag städa akvariet och sen vara med Andreas =)
Nu har jag även fått en tid hos sjukgymnasten(marie) för mitt knä och för min huvudvärk så förhoppningsvis blir det bättre nu då.
puss<33


vad ska jag välja??

jag har ett jätte svårt val nu vad det gäller tv program.
Vet inte om jag ska titta på Sanningens ögonblick som jag brukar eller om jag ska titta på ladder 49, en film som går på 4:an kl 21 ikväll precis samtidigt som sanningens ögonblick :O Har värsta beslutsångesten ju haha!!
Någon som kan välja åt mig(a) tihi.

Nu ska jag typ träna lite framför tv:n och sen tror jag att jag ska tända massa ljus, krypa ner under täcket, titta på tv och bara ha en myskväll och sedan gå och lägga mig i tid, för att börja den nya veckan bra men får ju se hur det går. Är inte så bra på att gå och lägga mig tidigt eftersom jag e en nattmäniska ;pp
puss<33

Party all night long ;)

Aa igår skrev jag ju att jag bara skulle vara hos Jessica(syrran) på kvällen och sen åka hem men det blev lite ändrade planer då dom drog med mig ut istället, men ångrar ingenting =)
Skulle egentligen åkt hem men mamma och pappa vid 23-tiden, men vid tolv tiden när alla över 18 skulle ut på krogen efter förfesten hos Jessica så åkte jag, ninni och ninnis kompis till en fest på söderhöjden där vi var ett tag och hade kul.
Efter ett tag där så ringde syrran och dom andra och sa att vi skulle komma till efterfesten så vi fick skjuts dit och där fortsatte festandet men efter ett tag blev jag super trött så jag tog en lite powernap i ca 1 timme och sen väckte dom mig vid halv 7 på morgen för att vi skulle gå hem och sova ;)
Jag och Jessica sov hemma hos timmy och jag fick sova i hans syster ninnis rum och gud så skönt det var att få sova då klockan hade blivit halv 8, somnade bums, och vaknade idag vid 12:30 och strax efter det ringde mamma som var ute och övningskörde med andra syrran, och frågade om dom skulle komma och hämta mig, så fick skjuts hem vilket var väldigt skönt.
Och idag snöade det.. usch, deprimerande ju. Hatar snö och kallt vill ha sommar året om ju!!
nu kommer iaf lite bilderna från förfesten, tryck på dom så blir dom större =)




tömde hela hyllan ;p

innan:


efter:

äntligen lördag =D

Idag skulle jag ju egentligen ha varit med Micke men han ställde in det igen och har inte svarat sen igår kväll :S så får ju se hur allt dedär går menmen trodde somsagt min lördag var ganska så förstörd eftersom jag haft ganska mycket att göra på senaste så var idag på dan den ända gången jag kunde vara med någon kompis och så och sen ställer han in men imorse(kl 12:30) kom mamma ner och väckte mig och berättade att det är matmässa idag. För er som inte vet vad det är för något så är det en mässa med massa mat och godsaker för oss som inte kan äta allt utan som är allergiska mot saker framförallt laktos och gluten. Och på den mässan finns det då allt möjligt som vi kan äta =)
Jag är allergisk mot gluten vilket betyder att jag inte kan äta saker som innehåller vetemjöl och sånt.
så jag och mamma ska dit snart, men just nu är dom och handlar saker så vi kan börja göra iordning mitt rum!! =D

Och ikväll ska jag hem till min storesysters lägenhet där det är party!!
Anledningen är att en av hennes störande grannar inte får bo kvar längre. Han har skappat massa problem och sånt som jag inte tänker skriva här och nu ska han flytta så min syster är såklart överlycklig och vi andra också, så det ska bli riktigt kul faktiskt!!
Aja nu ska jag gå ha de bäst!
puss<33


Omgjorda bilder på mig =)


aj mina händer!

Idag efter älvsjö mässa så åkte jag till häggvik i sollentuna. Jula hade premiär där så allt var jätte billigt och jag hade hittat en träningsstol som jag vill ha för bara 195kr, som tur var fanns den kvar men sen kom ju problemet att få hem den helt själv på tåg och buss..
Så först snodde jag med mig en kundvagn från Jula så jag kunde få med mig det stora och tunga paketet till stationen vilket jag fick utan problem sen tog jag hissen upp till spåren och där dumpade jag vagnen (a)
Väll på tåget så fick jag stå och jobbigt var det eftersom jag konkat med paketet ;p
Jag kom iaf till karlberg där jag skulle byta tåg och där gick ett av dom vita banden jag höll i av men det funkade fortfarande att bära utan det.
Jag kom på mitt andra tåg där jag också fick stå, suck..
I barkarby så skulle ja ju igenom alla dörrar och spärrar som hade varit så jobbigt i på häggviksstation men i barkarby var alla jätte snälla och hjälpsamma idag så dom höll upp alla dörrar och sånt och tröck upp hissen åt mig =)
Men precis innan hissen så gick nästa vita band av och det blev svårare att bära men gick fortfarande som tur var..
När jag kom på bussen sen så fick jag äntligen sitta ner =)
Sen var det bara till att bära från busshållsplatsen hela vägen hem och det är bara uppförsbackar och en stor trappa men det gick ändå och när jag var några meter ifrån ytterdörren så frågade en tjej om hon kunde hjälpa till men jag tyckte de kändes kanska så onödigt när de nu var så lite kvar så bar det hela vägen in och sen började jag montera ihop den på en gång och prova den =)
Ett träningsband är trasigt så ska fråga mamma och pappa imorgon om vi ska åka tillbaks med den eller bara köpa ett träningsband ;pp

Nu kommer iaf camilla snart hit så ska vi sola och ha det trevligt! =)
Hur har eran dag varit då??
<333



Färdigt=)

Nu har jag målat klart alla listerna hos Jessica =) Både golv och tak lister och det var skit kul!!!! längtar tills jag kan börja måla i mitt rum alltså!! =)
Jag har precis lagt ner alla saker från min bokhylla i flyttlådor så vi sen kan sjukta fram hyllan så vi kan måla och så bakom den.

Imorgon ska jag inte till skolan utan vi ska med klassen till älvsjömässan(gymnasiemässan) där vi typ ska få gå runt och kolla hur allt går till och typ svara på lite frågor och sånt så vi får ett litet humm om hur det är att jobba där eftersom vi ska göra det nästa år.
Efter mässan så ska jag till Jula och köpe en träningsstol om den finns kvar, dom har nämligen premiär och säljer saker jätte billigt =)
aja nu ska jag titta lite tv puss<33

På med målarbyxorna!! =)

Nu har jag precis spacklat i alla små hål i mitt rum plus en större ingropning över mitt fönster =) Sen har jag även målat i alla småfläckar jag hade i taket. Riktigt kul är det, mamma och pappa ska nämligen på lördag börja sätta upp wallcover(eller hur de stavas) och sen på söndag kanske jag kommer kunna börja måla =)

Ikväll efter middan som jag håller på att laga (köttbullar och potatismos) så ska jag åka hem till Jessica och måla hennes lister som jag skrev tidigare.
nu måste jag fortsätta med maten puss<33


I skolan =)

Just nu sitter jag i datasalen på svenskan, Johannes ska snart gå och skriva ut ett prov på några ord som jag ska få göra eftersom jag inte var med på svenska lektionen som dom andra gjorde det på.
Vi ska även skriva en filmrecension på filmen Billy Elliot =)

Efter skolan så ska jag hem till min syster Jessica och måla hennes lister eftersom hon håller på att göra om hos sig.
Hon är ju frisör så jag ska måla hennes lister och hon ska måla i mitt hår sen när jag bokar tid Tihi! Bra deal enligt mig iaf =)
Aja nu ska jag försöka jobba på lite men nu får ha det så bra, också vill jag säga grattis på namnsdan till min kära vän Christian och krya på dig till camilla!!
<33

Onsdag =)

Idag har jag börjat bredspackla väggarna i mitt bås i skolan och de är ju kul nu i början men blir väll förmodligen som förra gången att de blir skit tråkigt efter ett tag menmen efter de tråkiga kommer alltid de roliga =)
På idrotten hade vi ett läxförhör som bara jag och kanske 3 st till pluggat på se de va bara vi som fick göra det då och jag fick 14 rätt av 15 så de e jag nöjd över.
Efter skolan åt jag och camilla på Donken sen åkte jag hem och tvättade lite sen kollade tv, åt och tog ett varmt och skönt bad =)
Resten av kvällen har jag pluggat engelska och svenska och ska nu platta håret och sen gå igenom allt igen och sedan sussa eftersom jag e skit trött!!

Godnatt puss
<33


tisdag!

Idag började jag klockan 8 men måleri =) Vi fick börja med att tvätta och göra rent i våra bås så att vi fick bort smutts från alla snickerierna (lister, skåp, bänk m.m) Efter det så täckte jag golvet och bänken i båset och sedan så började jag skrapa bort alla ojämnheter på väggarna och listera/socklarna. Det tog ett tag och blev ganska varmt med klart blev jag så då borstade jag bort allt dam och alla färgrester som ramlat av när man skrapat.
Lektionen gick fort och de va kul faktiskt =) Framförallt efter att vi varit på bygg i 1 månad som var skiiit tråkigt, plus att vi fått våra verktyg och då blir allt så mycket roligare =)
Efter måleri hade vi matte från 2 till 3 och sen slutade vi.

Har nästan precis kommit hem och har nyss satt på en tvättmaskin, tvättkorgen var överfull så kände att de kanske behövdes =)
Aja nu ska jag städa lite och sen plugga =)
<33

Vad håller aik på med??

Tränaren Rikard norling fick sparken, VD:n Charlie Granfelt fick sparken, Sportchefen Ola andersson sa upp sig och Assisterande tränaren Nebojsa Novakovic sa upp sig..
Vad är det som håller på att hända egentligen?? Norling va ju bra, typ alla tyckte om honom ju :/ Och de sägs att han fått kritik från spelarna också.. :/
Nya tränaren är Mikael Stahre så får väll hoppas på att han är en bra tränare för AIK iaf, men bara de inte påverkar nästan sessong för de vore förjävligt wellwell..
Vi slutade iallafall 5:a i fotbollen så nu får vi se hur det går i hockeyn, om jag inte e helt fel ute så tror ja vi ligger bra till där än så länge iaf =)




        Norling                           Stahre              

Ny vecka, ny dag, nya tag =)

Idag var det dax för skola igen, och måndagar som e dom absolut segaste dagarna att ta sig igenom.
Trodde jag skulle somna på första lektionen helt seriöst. Läraren bara babblade och babblade oooch babblade. ;p
Men efter rasten blev det lite roliga för då fick vi nämligen våra verktygslådor med alla nya roliga målar verktyg i!! =D
Det var som julafton och jätte kul att titta igen vad vi fått för något, fast vissa saker skrattade man ju somsagt bara åt.
Sen fick vi iaf märka alla våra saker med vårat nummer så vi inte ska kunna ta varandras verktyg ;)

Efter målerit så var det matte, lektionen var seg och alla var jätte trött så tillsist fick vi gå ca 25 min tidigare så det var ju väldigt skönt, men påvägen hem så var det pissväder och de regnade, blåste och var kallt plus att tågen var försenade så de tog mig 1 timme och 45 min att komma hem, väl hemma åt jag lite och sedan somnade jag nästan bums i sängen och sov i 1-2 timmar tills det var middag.
Nu har jag precis pluggat, det gick väll lite sådär, idag går de verkligen inte att plugga här hemma för det är ljud över allt och tjaffs och massa så fick ge upp efter ett tag, men ska gå igenom allt innan jag ska sova och sedan ska jag plugga in det sista imorgon istället =)
puss<33


Barnvakt=)

Igår var jag på bio med ville och krille vi såg step brothers och den var bra =)
När jag skulle hem så visade de sig att min sista  buss hem gått så skulle fått suttit i kista i 2 timmar tills kl halv 1 innan jag kunde ta en buss till nattbussen och det kändes ju inte så tryggt, men papp ringde sen och sa att jag skulle ta en taxi så kom han ut och betalade =)
Taxichaffören var skit schysst och vi pratade om massa olika saker, allt från skolan till att annanas är gott haha! (a)
När jag kom hem kollade jag vilken buss jag skulle ta idag och sen gick jag och la mig.

Imorse ringde klockan vid 8 men gick inte upp förens halv 9 ca, jag gjorde mig iordning och åkte till solna där jag hämtade mina kusiner sanna och matilda och camilla mötte upp oss där, sedan åkte vi allihopa till tyresö där vi skulle hämta tindra och medans camilla sprang iväg för att hämta henne så mötte jag micke =) så prata vi lite och så, sen kom camilla tillbaks och då drog vi till stan och åt på donken hon, jag, matilda, sanna och tindra :)
Sedan var vi i kulturhuset resten av dan där barnen lekte, målade, byggde med lera och busade sedan var det dax att åka hem =)
Riktigt mysig dag men nu är jag väldigt trött!
puss<33
(lägger in bilder från dagen senare)


Bilder!




AAJ!!

Nu har jag sådär jävla ont i huvudet igen :(
Vill inte ha denhär jävla huvudvärken varje jävla dag för det tar som fan på en!! ååååååååh!
Snart hugger jag av huvudet och sätter på ett nytt som inte gör ont (a)



(gammal bild på mig)

Förlåt (a)

Jaa jag vet att jag blivit grymt dåligt på att uppdatera bloggen igen och förlåt för det men har inte haft någon lust att sitta vi datan över huvudtaget dom senaste veckorna menmen ska försöka bättra på mig igen så för de blir en himlans massa tjat när man inte uppdaterar märket jag ;)
På senaste har jag väll iten gjort något speciellt direkt..
Igår så hade jag en mysig chillkväll men camilla så vi solade, titta idol och käkade tacos mums! =)
Idag så skulle jag egentligen träffat Micke men det blev inställt pga vissa saker men ikväll så ska jag på bio med Ville och Krille så det ser jag fram emot=) men har ingen aning om vad vi ska se för något, några tipps kanske??

Imorgon så ska jag vara barnvakt åt Sanna och Matilda, dom söta och underbara kusinerna, och Camilla ska vara barnakt åt Tindra =) Så alla 5 ska vara med varandra så det ska bli riktigt kul det =)
Först ska vi hämta sanna och matilda i Näckrosen och därifrån ska vi åka till Tyresö och hämta tindra och där jag även ska hälsa på micke en snabbis.

Nu kommer lite bilder som jag inte laggt upp än=)







puss<33

Trött tjej!

Idag började skolan igen efter lovet, riktigt jobbigt och självklart så försov jag mig idag... Men det var ändå skönt att sova en timme extra fast trotts det så var jag grymt trött!!
Efter skolan åkte jag till stan och köpte en svart tröja på ginatricot och sen en jätte mysig aik filt på derby shoppen =)




I helgen var jag ju på kryssning med 50 andra personer eftersom mamma fyllde 50. Men den kryssningen var inte lika rolig som den till Tallin men berodde mycket på att det knappt fanns några unga på båten och att festa med 30-60 åringar är itne det roligaste:P Menmen det var ändå rätt skönt=)

Jag är jätte trött nu så ska gå och kolla lite tv men ni får ha det så bra puss<333





några som gick bus eller godis haha dom va typ 16-17 år eller ngt menmen ;pp

Kryssningen!! =)

På måndag blev vi hämtade i limo utanför camillas hus=)

Vi blev skjutsade till båten där vi checkade in och fick gå ombord. Jag och Camilla fick våran delux hytt där vi stor trivdes =) Vi gick ner och åt en stor buffe där alla blev proppmätta och sen gjorde vi oss inordning inför kvällen. Jag och camilla fick en champanj i hytten som vi delade på =) Riktigt god var den!

På kvällen festade vi fram till 4 tror jag och det var bra drag och skit kul!


På tisdagen blev vi väckta vid halv 8 svensk tid om jag inte minns fel. Då fick vi frukost på sängen och sen klädde vi på oss och gick iland i tallin =)

Vi åkte taxi till spa hotellet där jag och camilla vilade lite tills klockan 12 då vi börade på behandlingar. Vi fick ansiktsbehandling, manikyr, sminkning och fick gå till frisören. Manikyren och ansiktsbehandlingen var jätte bra tycker jag men frisören klippte hon för kort och jag som älskar långt hår blev väldigt irriterad på det menmen man kan somsagt inte limma tillbaks håret.. Och sminkningen såg vi ut som ryska horor efter eller något så vi gick raka vägen upp till rummet och tvättade bort det.

På kvällen fick vi iaf jätte god middag och sen satt vi inne på mitt och camillas lyxrum och pratade och chillade allihopa.


Onsdag fick vi frukost på rummet vid 10 tiden så lite sovmorgon blev det ju där då. Sedan gjorde vi oss inordning och sedan blev det en dag på stan =)
Det här plus ett halsband och örhängen köpte jag:
(tryck på bilderna så blir dom större)



Efter shoppingen åkte vi taxi till båten där vi checkade in och gick ombord och åter fick delux hytt, vi packade upp och lite så, sedan gick vi ner och åt precis som på dit resan =) Sedan efter middan gjorde vi oss inordning inför kvällen och vid 12 gick vi ner till disco/baren för att festa lite men det var helt dött.. Det kanske var 5 pers på dansgolvet och sedan några som satt runtom men kul var det iaf inte. Så vi gick runt lite på alla däck och kollade om vi hittade något roligt men de  gjorde vi garanterat inte så vid 2 tror jag så gick vi och la oss.


Torsdag fick vi gå ner i restaurangen och äta frukost, vi hade redan packat ihop våra grejer och tagit med dom ner så när vi ätit klart var det dags att gå i land. Limon stod och väntade på oss när vi kom och jag fick skjuts hela vägen hem riktigt skönt var det. Sen hemma så somnade jag bums på sängen.


Riktigt trevlig och skön resa iaf, blev dessvärre inte så mycket bilder men det får gå bra ändå haha =)

Tack Jonna, Kenneth, Jezzica, Patrick, Tindra, Kristian, Rikard, Engla och camilla för en underbar resa med er =)


<33


RSS 2.0