BIO OCH FEST

hejhej =)
Kom aldrig hem igårkväll så de va därför jag aldrig skrev, ja åkte först till niklas och påvägen mötte ja upp patricia, vi blev hämtade av niklas, camilla och annika på stationen och fick skjuts hit hem till niklas.
vi började med att bara ta de lugnt tills kim och christian kom då började dom grilla, och ja säger bara en sak, nästa gång sköter inte dom grillen!! ;pp
Vi han äte ngr tuggor innan vi var tvugna att rusa till bussen som vi precis han med, vi kom fram till bion och köpte biljetter om kom kanske 10min sent men gjorde inte så mkt, bästa entren gjorde vi ju när vi först kommer sent in på bion och börjar leta platser med hjälp av mobilen och vi låter som fan, sen när vi väll hittat våra platser så brister vi ut i skratt så om vi var älskade där vet ja väll inte riktigt haha!!
Filmen var iaf helt okej, seg bara för de va typ samma sak hela tiden, men de va kul ändå, eftersom de va 3D så hände det ju att man duckade ibland när yxor kom slängades mot en haha!'
efter bion va vi iaf ganska taggade så vi drog vidare på en fest efter, de va inte så mkt drag direkt men vi satt på ballen(balkongen) och pratade lite istället=)
sedan åkte vi taxi hem hit till niklas där vi sov och idag har vi bara ätit frukost/lunch typ.
puss<3

Kommentra

Vad har du på hjärtat? :):

Jag är?:
Jag vill kommentera mer! =)

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0