Gymnasiet har börjat.

Jaa somsagt i Onsdags så började jag första dan på gymnasiet, jag trodde jag skulle vara riktigt nervös men förvånande nog så var jag inte ett dugg nervös, inte ens när man skulle stå och snacka inför hela klassen..
Skolan verkar iaf bra och klassen är helt okej =)
Det ända jobbiga är att jag behöver gå upp vääldigt tidigt. När vi börjar 9 behöver jag gå upp vid halv 6 och i fredags började vi klockan 8 så då var jag uppe redan vid 5.. *suck* Menmen det är iaf skönare att gå där en om man skulle gå här i närheten för jag ville ju komma en bit bort härifrån. Jag bor ju somsagt i Järfälla och går i skola i huddinge så de tar ca 1 timme och 30 min för mig att komma till skolan..
Onsdag, torsdag och fredag var det ganska så slappa dagar, information och massa sånt mest.
Men på måndag så ska vi få schema och arbetskläderna och lite sånt, så då börjar det hela på riktigt.
Jag tror iaf att jag kommer att trivas bra i min nya skola =) Och det är såå skönt att jag och camilla går i samma klass nu.

Igår då, då var jag men Ville och Christian, vi gick runt i sundbyberg typ, innan jag åkte dit så tog jag hand om disken, sopporna, lagade mat, städade och tvättade så att jag slipper göra sånt på vardagar eftersom jag är väldigt trött när jag kommer hem från skolan.
Sen idag så var jag och kollade på Christians match med Ville. Sen skulle jag egentligen med dom till stan då ville skulle köpa nya tröjor men jag va så himlans trött så jag orkade inte, och sen fick jag en sån huvudvärk som bara vägrade att släppa.
Men när jag kom hem från matchen så började jag med att ta hand om den sista tvätten och jag tvättade min jacka också som jag läääänge funderat på att göra men har aldrig riktigt kommit så långt, men jag blev förvånad över skillnaden på jackan när den är ren och smuttsig haha den va ju nästan grå innan ;p =)
Aja nu ska ta en treo och sen ska jag väll fixa mat och kanske en kaffe som piggar upp mig lite.
Och sen får jag se vad som händer imorgon och när nästa bloggande blir, för just nu är det ganska tufft att hinna med bloggen, men jag har inte glömt den jag lovar ;)
pusspuss<33

Kommentra
Jag har talat: camilla

men skåpet slog aldrig i huvudet på mej..

2008-08-24 @ 11:57:14
URL: http://[email protected]

Vad har du på hjärtat? :):

Jag är?:
Jag vill kommentera mer! =)

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0