FUCK OR KISSES TO!



... Förkylning och hosta, så grymt jobbigt bara, och de e inte så att man kan stanna hemma och vila upp sig för delvis hamnar man så mkt efter i skolan och då får man bara ångest och shit, och sen e man inte tillräckligt sjuk för att stanna hemma heller!
... Dåliga hårdagar, aa de e ngt ja stött på måååååånga dagar på rad nu, har börjat med att ja fått till en snygg frisyr här hemma för och den håller sig ända tills ja går till bussen så blir allt förstört så försöker man fixa det på bussen och tåget och så men de fungerar inte så när man väl e frame så åker diademet fram och man får samma gamla tråkiga frisyr..
... Mornar, de e då man bara vill sova!!! man orkar inte gå upp framförallt inte när man tittar ut och det är mulet och trist, vart tog sommaren vägen? =( känns verkligen att hösten är här, blää säger ja bara för efter höst kommer vinter och det gillar vi INTE!!



... Solarium!! ända sättet att hålla sig någelunda brun såhär efter sommaren, man eller iaf jag vill inte gå runt som en blekfis hela hösten vintern och våren, vill vara lite brun iaf så de ska ja se till att vara också =)
... Sommaren såklart! man e ledig, man kan göra vad man känner för, man får snygga sommarflirtar;) , man kan vakna upp och göra vad man känner för, man kan ha alla söta sommarklänningar, de e varmt och aa finns hur många anledningar som helst till varför sommaren är bra!
... Kameran! Vad vore livet utan den?? man skulle aldrig kunna "spara minnen" eller de e klart dom flesta minnerna har man ju kvar, men de e alltid liak kul att titta tillbaks på gamla bilder och minnas! och utan bilderna skulle det inte vara samma sak!


Kommentra

Vad har du på hjärtat? :):

Jag är?:
Jag vill kommentera mer! =)

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0