SHOPPING =D

Va men mamma på lagerhouse i söndags för att lämna tillbaks min tele ja fick förra julen som aldrig fungerat, lite synd eftersom den va så jävla snygg, kommer ni ihåg den?? den rosa telen med rosa ludd?? får lägga ut en bild sen annars ;) men fick iaf ett tillgodo kort där så ja kunde handla ngt annat istället så kollade runt lite och hittade iaf 2 roliga grejer denhär gången, ja som har mycket kärleksproblem, idiotiska EX osv...


vet ni va de e?? de e en ögonmask.. man lägger den i kylen innan man använder den sen kan man t.ex. bada och då har men den på ögonen och de e bra om man tex har påsar under ögonen efter man tex har gråtit eller kanske festat för hårt, för kylan gör ju så att ja tror de e blodkärlen som drar ihop sig så påsarna försvinner, de e skit bra! =) och på står de ju Lugn, det ordnar sig  =) perfekt! hittade även en stressboll som e format till ett hjärta och på står det, love is like a headache vilket också stämmer och kan nog va skönt att krama om den när man känner sig lite nere men den köpte ja inte.. men nu kommer det bästa!!


hahaha skönaste! =) kan va skit skönt att ha när man e arg på, ett ex, eller ngn över huvudtaget, finns 10 nålar till så de e bara tänka på personen man vill göra illa och sen bara hugga på! så står de ju lite roliga texter som ska föreställa elaka och sådär på, synd att de inte funkade på riktigt bara;) men de får iaf ut agressioner(stavning??) haha!

puss


Kommentra

Vad har du på hjärtat? :):

Jag är?:
Jag vill kommentera mer! =)

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0