SÅ JÄKLA GLAD! =D

Tjabba! =D
Kom precis hem från tandläkarn, eller aa nästan har hunnit dricka kaffe och äta lite sen jag kom hem, det gick jätte bra! fick mitt tandsmycke som jag ville ha och hon lagade tanden som jag lyckats bita sönder, eller tror hon la typ plast eller vad hon nu sa eftersom det bara var en liten flisa haha =)
Men det blev iaf jätte bra, tandsmycket sitter lite långt ner på tanden tycker jag men man vänjer sig så det är fint ändå =)

Men vrf är jag så glad då? man blir ju inte direkt super glad av detdär lilla? Nej men när jag kom hem så ringde pappa och frågade om jag vill ha jobb imorgon och på fredag och utan att ens veta vad det var eller hur mycket jag kommer få så sa jag Ja på en gång haha! nu kommer ja inte ihåg exakt vad det var jag skulle göra men de va ngt med ngr plast grejer typ haha! det lät iaf riktigt nice, och jag får 40öre per sån som jag gör och de låter skit lite men pappa sa att man gör några tusen per dag, så ja kommer ju MINST få 800 på domhär två dagarna och jag behöver alla pengar jag kan få så det är riktigt nice faktiskt! wiho! =D och jag som är i sånt jävla stort behov av pengar behöver verkligen dethär så blev verkligen skit glad! =D
Dock så kommer det bli jävligt stressigt sen på fredag då jag ska iväg på halloween fest hos Jessica i tullinge, men på torsdag kväll ska jag lägga fram exakt allt som jag behöver så att jag sen på fredag när jag kommer hem vid 5-tiden bara kan skynda på som fan och fixa mig och sen försöka fixa skjuts av någon, tsm med camilla då för då lär jag ju hinna =)
aja ska städa och lite så nu och sen höra med victor när han funderar på att komma =)
puss så länge<33

 


Man ser inte så jätta bra men ska ta en bättre bild sen! =)

Wiho! I'm the best!!! =D


Kommentra

Vad har du på hjärtat? :):

Jag är?:
Jag vill kommentera mer! =)

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0