JAG HÄR IGEN!!

Ni kanske undrar om ja lever.. har ju inte skrivit på ett bra tag nu men det är så att jag är ute i skärgården och har ingen data eller internett här, men idag kom Jonna ut och hon hade både data och internett med sig =)
Man saknar ju bloggandet en hel del när man inte kan skriva!! Nu har ja inte suttit vid tv eller data på 6 dagar, duktigt va? ;) det är sjukt enkelt att klara sig utan sånt, det kan man ju inte tro när man e van vid att sätta sig ner och titta lite då och då.
Jag har jobbat varje dag och tjänat ihop lite pengar som ja sen ska shoppa för när jag kommer hem igen! =)
Ska även köpa present till Mathias som fyllde 19 i söndags, Grattis älskling!! =)
Faktiskt samma dag som min blogg fyllde 1 år ;) Kunde ju inte skriva då, attans!! haha!

Vet ni när ja har gått och lagt mig på kvällarna?? Mellan 19 och 21 varje kväll, grymt duktigt va! och sen upp vid 8 igen, så man har ju inte ställt om dygnet iaf, men får se hur det blir nu när ja ska hem imorgon, man kanske hinner ställa om det lagom till skolan precis(a) om ja inte tvingas följa med till landet men det ska jag försöka övertala pappa om så ja slipper =) Vill ju bara leva livet dom senaste dagarna av lovet..
Aja nu ska jag ut och gå lite, har gryyyyym huvudvärk och tabletterna hjälper inte. men får se det kanske går över.
Kanske tänker för mycket?? ;) Finns iaf en person som vandrar runt i mitt huvud 24/7... Satan vad man kan sakna en person alltså...
puss<33



(bilder kommer när ja e hemma!)

Kommentra

Vad har du på hjärtat? :):

Jag är?:
Jag vill kommentera mer! =)

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0