Börjar med choklad kaffe slutar med bajs..

Nu har jag precis kommit hem från "jobbet". Det var mycket  mer jobb än vi trodde och kommer ta mycket längre tid än vad vi räknat med. Det var verkligen jätte skitigt och det är mycket fläckar, bland annat fett fläckar och matstänk som verkligen inte går att få bort, hur mycket man än gnuggar eller vilka medel man än anväder så vill det ändå inte gå bort..
Och värst va väll Kylen, när man öppnade den så bara flög man bakåt, satan vad det stank!! Vad har dom haft där inne om man får fråga, ett lik?? haha =)

Vi han iaf men nästan 2 st rum, köket och vardagsrummet, köket var värst det var det som tog all tid pga av allt jävla fett och kaklet som ska skrubbas och kylskåp, spis, micro, fläkt och ALLT som ska städas, det var somsagt mycket mer skit än vad vi trodde..
Vi började men att ta en fika, drack alltså en kopp kaffe åt choklad och småpratade lite om allt mellan himmel och jord, bland annat om hur kul det var att leka med Barbie när man var liten, kommer ni ihåg det?? Gud så många timmar man ägnade åt det, och när man tänker efter nu kan man verkligen inte fatta vad det roliga var?? haha =)
Sen hade vi en liten rolig stund då vi kom på att vi glömt skedar till kaffet och då kan man ju inte röra runt sockret, men påhittiga som vi är så kom vi på att vi hade Marabou, så vi bröt en rad och sedan kom vi ju på att vi var tvugna att röra om riktigt fort så att inte chokladen skulle smälta, haha aa roligt blev det ;) men kaffet blev ju omrört iaf ;)
Sedan satte vi igång att städa, jag tvättade väggarna medans camilla tvättade fönster, och dörr och fönsterkarm(heter det så??:P)
Sedan fortsatte vi med alla köksluckor och kylskåp och sånt, vid 19-tiden blev vi hungriga så vi gick och köpte varsin kebab och tog med oss upp till lägengheten, och redan där började flummet, övertrött kanske?? som FAN!
Det gick så långt att vi lekte med maten och fick en sörja som såg ut som någon riktigt nasty.. Diaré.. nice!;p
Så då kom vi ju in i kiss och bajsåldern, eller var det bara 2 övertrötta 17-åringar?? jadu vem vet, jag och camilla har ju alltid varit lite speciella, lite av en egen sort liksom haha!

Aja nu ska jag inte uppehålla er mer.
puss!!




Kommentra
Jag har talat: Millan

haha men de va för jobbigt att skriva (a) sorry! Fin degsign by the way :)

2009-03-08 @ 22:07:29
URL: http://camillabuhl.blogg.se/

Vad har du på hjärtat? :):

Jag är?:
Jag vill kommentera mer! =)

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0