BLÄBLÄBLÄ!

Idag höll jag på att försova mig, men han upp i sista sekund och iväg till skolan och han i tid, träffade mathias för första gången idag sen i lördags, det kändes väll bra, men vi har tjaffsat en hel del, och det känns ju inte direkt bra som ni kanske förstår.. Kan man spola tillbaks tiden?? Har ni sett filme click?? Där han har en fjärkontroll han kan pausa tiden, spola fram, spola tillbaks och aa massa sånt, tänk om man hade en sån fjärkontroll, vore inte helt fel ;p

Jag och Ellen tapetserade iaf klart mitt bås och sen började vi i hennes, där han vi sätta upp 3 våder sen va tiden slut.
Matten jobbade jag på riktigt bra på igen, men det är ju så enkelt så man tror ju det är ett skämt, vet att jag tar upp det hela tiden förlåt, men de e verkligen en sak som jag stör mig på!! Idag var vi 3 st på matte lektione *jääjj* eller ngt :pp
Efter skolan åkte jag iaf direkt hem och åt, och ska strax städa akvariet, hade tänkt gymma också men syrran messade och sa att hon behövde sin syster och ville prata så självklart ställer jag upp, så ska dit vid 7 och prata, äta, prata ännu mer, ha det mysigt och sen sova där =)
Men måste bara berätta om en kille på tåget, höll på att bli så irriterade alltså..
Jag sitter på tåget som jag hoppade på i t-centralen så sitter jag vid 6-säterna längst bak och så sitter det ngr till där, sen breve mig har jag min väska, men ju längre vi åkte destu mer folk kom det ju på så i sundbyberg kom de på en kille i kanske 30-års åldern som letade efter någon sittplats, och jag vet att de e irriterande att stå om man jobbat/ vart i skolan en hel dag så jag flyttade självklart väskan och la den i mitt knä så han fick den sittplatsen..
Aa så slog han sig ner, och han satt näära, med benen brett isär, typ vilade sin arm PÅ min arm som jag flera gånger fick rycka bort.. sedan slår han upp en tidnign och viker den INTE på mitten utan sitter där med tidning brett i armarna, sedan tar han fram en jävla juice och skakar som fan så hela jag skakar nästan, sedan drickar han från den konstant som gör så att varje gång han dricker stöter han till mig mer, och sen sitter han nästan på mig, jag va grymt nära på att ta ut musiken ur mina öron och säga: nej men visst det e lugnt, vill du sitta i mitt knä också eller vad e ditt problem??
Men jag hejdade mig som tur var och stog ut den sista biten.. haha aa de va min tågresa det..
Nu ska jag äta upp och sedan städa akvariet.
puss<33



Juste en sak till! vad fan e dehär för väder!! det ska vara sol och pågång att bli vår!!!

Kommentra

Vad har du på hjärtat? :):

Jag är?:
Jag vill kommentera mer! =)

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0