SÅ JÄKLA FÖRBANNAD!!!!!!!!!!

Vafan är det här?? vafan ska ja för skit för något jag inte gjort?? :@
Jag har inte pajjat din fucking jävla hor platta!!! ja har inte ens använt den jävla plattan!!! ja har heller inte dunkat ner eller tappat någon jävla grej på dendär jävla plattan!! vafan e de svåra att fatta!!!
Ja har heller inte snott någon jävla sprit från ditt jävla barskåp!! vill inte ha din äckliga jävla sprit, ja e ingen fucking alkholist! och ja har heller inte haft sönder/snott dina jävla vinglas! skulle väll fan sagt om dom råkat gå sönder! så sluta skyll på mig fan får damp!!! åååååååh! klarar inte av att få skit för något jag fucking inte gjort! vill bara slå sönder allt i min väg just nu!! åååååååååååååååååååååh!!
Jag städar och håller undan! tar hand om disken, tar ut sopporna, tvättar ERAN tvätt och fan ALLT för att de ska va snyggt när ni kommer hem men ändå får ja fucking skit för saker ja fucking inte gjort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta alla jävla pengar från mitt sparkonto då och gör vafan du vill med för allt e ju tydligen mitt jävla fel! :@ eller varför inte döda mig så kanske dina grejer e hela?:@
Eller gör de så kommer du märka att de fan inte är jag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentra

Vad har du på hjärtat? :):

Jag är?:
Jag vill kommentera mer! =)

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0